Tänään on 28.03.2024, 21:33.

Premier League 13-15.8

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja Neo »

Avataan myös Valioliigakausi keskustelulle :!:

CrystalP-WBA
Crystal Palacen viime kausi oli aikamoinen boom & bust. Joukkue keikkui vielä joulukuussa liigamestaruudestakin kisailleen Tottenhamin kanssa samoissa pisteissä, mutta joulun jälkeen kaikki lähti menemään päin helvettiä. Palace pelasi 5 peliä tekemättä maaliakaan ja sai kaivaa seuraava voittoa 15 matsia aina huhtikuun puolelle. Kokonaisuutena Kotkat voittivat joulun jälkeen vain 2/21 liigapelistä, mutta kaikesta kamaluudesta huolimatta etenivät FA Cupin finaaliin, jossa voitto jäi vain 10 minsan päähän. Palace on ollut itse asiassa todella heikko kotijoukkue jo monta vuotta: viime kauden saldo 6-3-10 oli vertailussa niin huono, että vain umpisurkea Villa hävisi useammin ja teki vähemmän maaleja. 2014/2015 Palace päätyi lisäksi täysin samaan lukemaan, ja tämä selittyy hyvin joukkuee pelityylillä. WBA:n kurssi on sen sijaan pysynyt kuin kiveen hakattuna sijojen 11-14 välissä 8 kautta putkeen, ja Tony Pulisin ollessa ruorissa tähän haarukkaan varmaan päädytään nytkin, sillä suurempaa remonttia joukkueessa ei ole tehty eikä varmasti tehdäkään. Webaa on mukava aina pelailla underdogina muita keskitason jengejä vastaan ja miksei tälläkin kertaa. Palace ei ole saanut hyökkäyspäähän vielä haluttua vahvistusta, ja sen kotietu kuten sanottu on lähes negatiivinen. Team Pulis +0.5 1.90 kelpaa siis mainiosti vetoihin tässä kohtaa.

Everton-Tottenham
Everton oli wanhan kunnon David Moyesin aikaan takuusuorittaja Valioliigan top4:n peesissä, mutta pari viime kautta on mennyt DM:n lähdön jälkeen enemmän tai vähemmän vituiksi. Sijoitukset ovat valahtaneet keskikastiin, ja ongelmia joukkueessa on riittänyt. Yksi osa-alue on kuitenkin toimi melkoisen hyvin eli maalinteko, josta piti huolen todella hienon kauden pelannut Romelu Lukaku. 18 liigaosumaa joista vain yksi rankkarista, ja EFC teki esim. 10 maalia enemmän kuin Manchester United. Everton oli viime kaudella sarjan overein kotijoukkue, jonka takana oli paljon etenkin syyksuakdella pelattuja hurjia maalijuhlia. Nyt puikkoihin on hypännyt Ronald Koeman, jonka aiempi joukkue Soton on ollut jo pari kautta yksi sarjan selkeimpiä "kotiover vs vierasunder" joukkueita. En usko että EFC kotipelit myöskään tästä johtuen undereiksi muuttuvat, joten maaleja odotetaan (molempiin päihin). Vastustaja Spurs päätti treenikauden komeaan 6-1 voittoon Interistä, ja hurjia maalimääriä AZ Alkmaarissa paukuttanut Vincent Janssen pääsi myös maalien makuun. Tottenham teki viime kaudella vieraissa Arsenalin kanssa eniten maaleja liigassa, ja nyt Kanen lisäksi rosterissa pitäisi olla myös lisää maaliuhkaa. Kalkulaattori näyttää tähän matsiin niin paljon maaliodotusta yli O2.5 2.00 linjan, joten pakkohan tämä on pois korjata. Vaikka pieniä kysymysmerkkejä Lukakun tilanteesta ilmoilla olisikin, vastaavasti Spurs-takalinjoilta pois Verthongen.
Lisäys:
Ben Dinnery ‏@BenDinnery 7m7 minutes ago
Koeman says Lukaku injury is "not serious" after he had stitches to close a heel laceration. "Normally he is not a doubt [for GW1]." #EFC
Manchester City-Sunderland
Poimitaan lisäksi toinen over-betsi avauskierrokselle, jotka harvoin ovat huonoja ideoita Manchester Cityn kohdalla. Joukkue on tehnyt jo pari vuotta eniten maaleja Valioliigan kotiotteluissaan, ja viime vuonna tahti vain parani 2015/2016 kaudesta vaikka esim. Aguerolla olikin omat ongelmansa. Cityn puolustus ei ole samanlaista priimaa, ja se päästi viime kaudella kotonaan useamman maalin kuin tämän kertainen vastustaja Sunderland. Kiinnostaava nähdä mitä Pep Guardiola saa aikaan, mutta toistaiseksi kaikki ison rahan hankinnat Sane, Jesus, Nolito, Gundogan ovat kohdistuneet muuaalle kuin puolustuslinjaan. Sunderland oli viime vuonna sarjan surkein vierailija kun katsoo päästettyjä maaleja, ja se imaisi enemmän osumia kuin sysipaska Aston Villa. Nyt puikoissa on pragmaatikko David Moyes, mutta en jaksa uskoa mihinkään ihmetekoihin ainakaan tässä kauden avauspelissä. Cityllä on muiden kärkiseurojen tapaan näytön paikka edelliskauden epäonnistumisen jäljiltä, joten luottoa löytyy reippaaseen kauden avauspeliin kun kalkulaattori sitä myös vahvasti suosittaa, ja lisäksi Cityn puolustuksesta pois edelleen Kompany. Sisään siis O3 1.90.

Arsenalin tilannetta kannattaa katsella huomisen harkkapelissä Cityä vastaan. Poissaolijoita ja epävarmoja on pitkä lista just nyt, ja Kos+Özil+Giruu saletisti sivussa. Wilshere paskana nyt mutta ilmeisesti pitäisi pelata Liverpoolia vastaan.
Ben Dinnery ‏@BenDinnery 36m36 minutes ago
Wenger confirms: "Liverpool will come too early" for Koscielny, Özil and Giroud. #AFC
Toivottavasti saadaan vilkasta keskustelua Valioliigakaudeksi :peukku: Täältä löytyy varmasti paljon kovempia liigan asiantuntijoita mitä allekirjoittanut on juuri nyt, mutta nyt on ainakin latu aurattu muille vihjeille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 22. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit

13.08.2016 19:03 <Neo> wanha kunnon underdog-heppa weba! :D

13.08.2016 19:04 <Neo> EFC-Spurs ei kyllä ollu over ja iso --- Lukaku puuttui :|


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja Neo »

Arsenalin leiristä pari vahvistusta:
Ben Dinnery ‏@BenDinnery 11m11 minutes ago
Wilshere "is doing well" in training, but "will not be completely ready for Sunday." Carl Jenkinson is on schedule to return in Nov. #AFC
Ben Dinnery ‏@BenDinnery 11m11 minutes ago
Confirmed: Gabriel has been ruled out for between 6-8 weeks: "It is a bit better than we feared at the start," said Wenger. #AFC
Eli tykäreiltä on nyt sivussa varmuudella Liverpoolia vastaan:
CB Mertesacker
CB Koscielny
CB Gabriel Paulista
RB Jenkinson
CM Wilshere
CM Özil
FW Welbeck
FW Giroud

Viimeisen treenipelin avauskp: http://www.playerdatabase247.com/?team=Arsenal
Tuosta lähtee siis Gabriel vielä pois mutta tuskin toi nyt hirveästi voi muuttua? Cazorla on myös statuksella "lacking match fitness".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 311
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +79.46 yks.

Palautus%: 115.52%

Panosten ka: 6.10 yks.

Vetoja: 84

Pisteitä: 1783

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Burnley – Swansea

Burnley palaa takaisin Valioliigaan vain yhden Championshipissä vietetyn kauden jälkeen. The Clarets isännöi kauden avauksessa Swanseaa legendaariselle Turf Moorilla.

Burnleyn kausi Championshipissä oli loistava. The Clarets teki sarjan eniten maaleja (72) ja päästi Middlesbroughin jälkeen vähiten (35). Kauteen mahtui peräti 20 nollapeliä ja kausi päättyi 23 ottelun mittaiseen tappiottomien pelien putkeen.

Edellisellä Valioliiga-visiitillään Burnley luotti vastaiskupeliin. 41,6% pallonhallinta oli koko sarjan toiseksi vähiten. Kauden maalimäärä jäi 28:aan ja tie vei sarjaporrasta alemmas. Putoamisesta huolimatta Sean Dychen miehistö jatkoi samalla linjalla luovuttaen pallonhallinnan suosiolla vastustajalle ja kytäten itse paikkoja nopeisiin vastahyökkäyksiin. Kärkeen hankittiin seuran ennätysostos Andre Gray, joka sopi Dychen pelikirjaan täydellisesti. Grayn debyyttikausi The Claretsissa oli menestys ja sarjanousun lisäksi Gray voitti Championshipin maalipörssin 23:lla maalilla. Vaikka Burnley teki sarjan eniten maaleja, oli sillä vain 11,9 laukausta / ottelu. Vain neljä joukkuetta koko liigassa laukoi vähemmän. The Claretsin pelityyliä kuvaa hyvin myös seuraavat tilastot: Burnley antoi viime kaudella sarjan toiseksi eniten pitkiä syöttöjä (94) ja pallonhallintatilastoissa se oli sijalla 18.

Burnleyn avausvastustaja Swansean syyskausi Valioliigassa oli erittäin vaikea ja manageri Garry Monk saikin väistyä ennen kauden puoltaväliä. Väliaikaismanageri Alan Curtis johti Joutsenia hetken, kunnes pitkän pelaaja- ja valmennusuran Italiassa tehnyt Francesco Guidolin saapui tammikuussa Liberty-stadionille.

Guidolinin tulo piristi Joutsenia selvästi, ainakin tuloksellisesti, sillä italialaisen alaisuudessa pelatuista 16:sta liigapelistä walesilaiset voittivat seitsemän, kun kauden 22:sta ensimmäisestä ottelusta kertyi vain viisi voittoa. Guidolin muokkasi Swansean pelaamista suoraviivaisemmaksi. Kun vertaillaan tilastoja viime kaudelta ennen ja jälkeen Guidolinin saapumisen, huomataan, että Swansean pallonhallinta% tippui ja maalipaikkoja alkoi tulla enemmän molempiin päihin. Hallinta 53,5% -> 50,9%. Swansean tuottamia laukauksia boksin sisältä per ottelu 6,0 -> 6,8. Kauden alkupuoliskolla Swansea loi vaarallisen maalipaikan 80,5 minuutin välein ja Guidolinin aikakaudella 72,3 minuutin välein.

Swanseaa vastaan tehtiin sekä Monkin ja Curtisin, että Guidolinin alaisuudessa 1,4 maalia / ottelu, mutta puolustuspään tilastot huononivat selkeästi italialaisen tultua penkin päähän. Kun tarkkaillaan kauden 16:sta viimeistä ottelua, Swansea päästi vastustajansa maalipaikkoihin useammin kuin mikään muu joukkue koko sarjassa. Swanseaa vastaan luotiin vaarallisia maalipaikkoja sarjan kolmanneksi eniten ja se päästi boksin sisältä enemmän laukauksia kuin mikään toinen joukkue.

Swansea kauppasi tällä viikolla viime kauden parhaan maalintekijänsä Andre Ayewin West Hamiin sekä kapteeninsa Ashley Williamsin Evertoniin. Ayew ja Williams olivat viime kaudella Sigurdsonin ohella Swansean tärkeimmät pelaajat. Menetykset ovat todella kovat. Williamsin CBI (459) oli viime kaudella koko Valioliigan kovin. CBI-arvo laskee yhteen pelaajan tekemät purut, laukausten blokkaukset ja syötönkatkot. Swansean toiseksi paras CBI oli Williamsin topparipari Fernandezilla, jonka pelaaminen kauden avauksessa oli pitkään epävarmaa, mutta argentiinalaisen lonkkavaiva on parantunut pelikuntoon. Myös erittäin tärkeän Gylfi Sigurdsonin ja Neil Taylorin pelaaminen kauden avauksessa on vielä epävarmaa, koska kaksikon pre-season jäi väliin EM-kisojen ja kesäloman takia.

Swansea hankki viime viikolla Fernando Llorenten Sevillasta. Espanjalaishyökkääjän viime kausi oli kuitenkin vaikea ja hän teki vain neljä maalia pelaamassaan 23:ssa La Liga pelissä. Eilen uutisoitiin mielenkiintoisempi hyökkääjäostos, kun Borja Baston siirtyi Atletico Madridista Walesiin. 23-vuotiaasta Bastonista tuli viime kaudella nuorin yli 15 maalia La Liga-kaudella tehnyt pelaaja. Baston ei ole mukana Swansean kokoonpanossa vielä viikonloppuna.

Burnley pääsee kauden avaukseen lähes parhaalla miehistöllään. Uusi hankinta Jon Flanagan ei välttämättä ole vielä pelikunnossa pitkän pelaamattomuuden takia, mutta laitapakki Stephen Ward on saanut todennäköisesti reitensä pelikuntoon. Hyökkäyspään rotaatiopelaaja Ashley Barnes on puolestaan vielä sivussa reisivammansa takia.


Valueta jäljellä kotijoukkueessa ja hieman myös overeissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juspa
Jäsen
Viestit: 3138
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +12.67 yks.

Palautus%: 100.15%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2934

Pisteitä: 980
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja juspa »

Piti lopettaa valioliiga arviot,mutta koska peesattavaa ei enää löydykkään pitää yrittää sitten itse. Kaikki valioliigat tulee yleiselle puolelle ja mitään takeita voitollisuudesta ei ole ja arvoita ei välttämättä tule joka kierros ja arviot saattaa loppua kesken kauden.


Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 16-17 - Hull-Leicester - peliaika päättynyt

kohde
Hull-Leicester
veto
Hull +0,5
kerroin
2.060 (pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.96

Osuma! +3.18 yks.

2-1




Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 16-17 - Hull-Leicester - peliaika päättynyt

kohde
Hull-Leicester
veto
Under 2,5
kerroin
1.724 (pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.694

Huti: -1.00 yks.

2-1


Vihjeet yhteensä: panokset 4.00, palautukset 6.18, tulos +2.18 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.08.2016 11:56 <juspa> Ottelu alkaakin jo 14:30. Viimekauden ajat vielä muistissa.


Zoard 10
Jäsen
Viestit: 165
Liittynyt: 06.05.2016, 13:38

Tuotto: -80.96 yks.

Palautus%: 95.83%

Panosten ka: 4.49 yks.

Vetoja: 432

Pisteitä: 13

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja Zoard 10 »

Hyvien EM-kisojen innoittamana myös valioliigaa tänne. Vedonlyönnillisesti haastava sarja, mutta ei mahdoton. Katsotaan mitä saan aikaan. Kaikki vedot pinnaclelle.

Vedonlyöntivihje: - Hull - Leicester - peliaika päättynyt

kohde
Hull - Leicester
veto
Over 2.25
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
5.5 yks.
raja
1.8

Osuma! +5.29 yks.

2-1



Vedonlyöntivihje: - Crystal Palace - Wba - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace - Wba
veto
Under 2
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.95

Osuma! +1.51 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - Middlesbrough - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Middlesbrough - Stoke
veto
Stoke +0.25
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.85

Puoliksi osuma! +1.41 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - Middlesbrough - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Middlesbrough - Stoke
veto
Over 2
kerroin
1.892 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.83

Push: +0.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - Southampton - Watford - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - Watford
veto
Southampton -0.5
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.75

Huti: -3.50 yks.

1-1


Vihjeet yhteensä: panokset 15.50, palautukset 20.21, tulos +4.71 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pune81
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 12.10.2015, 09:51

Tuotto: +77.83 yks.

Palautus%: 104.15%

Panosten ka: 8.84 yks.

Vetoja: 212

Pisteitä: 7

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja Pune81 »

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga - Hull - Leicester - peliaika päättynyt

kohde
Hull - Leicester
veto
2
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Valioliiga - Middlesbrough - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Middlesbrough - Stoke
veto
BTS
kerroin
2.180 (Unibet)
panos
12 yks.

Osuma! +14.16 yks.


Vedonlyöntivihje: - Valioliiga - Southampton - Watford - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - Watford
veto
1
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Valioliiga - Manchester City - Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
Manchester City - Sunderland
veto
1
kerroin
1.268 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +2.14 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 36.00, palautukset 36.30, tulos +0.30 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Valioliigan betsausta pääsääntöisesti sinkkuina, mutta myös tuplia tulee jonkin verran.

1 yksikkö = 5 euroa

Minikommentit


juspa
Jäsen
Viestit: 3138
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +12.67 yks.

Palautus%: 100.15%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2934

Pisteitä: 980
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja juspa »

Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 16-17 - Middelsb.-Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Middelsb.-Stoke
veto
Over 2
kerroin
1.900 (sobet)
panos
3 yks.
raja
1.81

Push: +0.00 yks.

1-1



Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 16-17 - Southampton-Watford - peliaika päättynyt

kohde
Southampton-Watford
veto
Southampton.1
kerroin
1.910 (coolbet)
panos
3 yks.
raja
1.81

Huti: -3.00 yks.

1-1


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 3.00, tulos -3.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.08.2016 13:16 <juspa> Southampton peli alkaa myös 17.00


jpl
Jäsen
Viestit: 409
Liittynyt: 27.09.2010, 19:51

Tuotto: +4.46 yks.

Palautus%: 100.34%

Panosten ka: 1.32 yks.

Vetoja: 993

Pisteitä: 92

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja jpl »

Burnley - Swansea 0.38 0.3 0.32
Crystal Palace - West Brom 0.5 0.27 0.23
Everton - Tottenham 0.3 0.28 0.42
Middlesbrough - Stoke City 0.4 0.27 0.32
Southampton - Watford 0.5 0.27 0.23
Manchester City - Sunderland 0.83 0.12 0.05

Vedonlyöntivihje: - Burnley - Swansea - peliaika päättynyt

kohde
Burnley - Swansea
veto
1+0
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Huti: -2.00 yks.

0-1


Vedonlyöntivihje: - Middlesbrough - Stoke City - peliaika päättynyt

kohde
Middlesbrough - Stoke City
veto
2+0.25
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Puoliksi osuma! +0.97 yks.

1-1


Vedonlyöntivihje: - Southampton - Watford - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - Watford
veto
2+0.5
kerroin
2.190 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.041
todennäköisyysarvio
arvio 49%

Osuma! +1.19 yks.

1-1


Vedonlyöntivihje: - Manchester City - Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
Manchester City - Sunderland
veto
1-1.75
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -1.00 yks.

2-1


Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 5.16, tulos -0.84 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juspa
Jäsen
Viestit: 3138
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +12.67 yks.

Palautus%: 100.15%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2934

Pisteitä: 980
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja juspa »

Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 16-17 - Burnley - Swansea - peliaika päättynyt

kohde
Burnley - Swansea
veto
Burnley 0
kerroin
1.970 (pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.77

Huti: -5.00 yks.

0-1



Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 16-17 - Burnley - Swansea - peliaika päättynyt

kohde
Burnley - Swansea
veto
Over 2
kerroin
1.830 (pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.78

Huti: -2.00 yks.

0-1


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 0.00, tulos -7.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RightinHendrix
Avatar
Jäsen
Viestit: 1107
Liittynyt: 27.05.2015, 18:35

Tuotto: +212.72 yks.

Palautus%: 103.38%

Panosten ka: 3.13 yks.

Vetoja: 2012

Pisteitä: 3858

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja RightinHendrix »

Vedonlyöntivihje: - BPL 16-17 - Middlesbrough - Stoke - peliaika päättynyt

kohde
Middlesbrough - Stoke
veto
Stoke +0.5
kerroin
1.746 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Osuma! +1.49 yks.

1-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.

Minikommentit


rbbbt
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 09.08.2016, 20:13

Tuotto: +8.50 yks.

Palautus%: 185.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 0

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja rbbbt »

Middlesbrough - Stoke Over 2,5 Kerroin: 2,5 Panos 1% Coolbet

Southampton - Watford (0-1) tasoitus 2 kerroin:2,05 panos 1% Coolbet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juspa
Jäsen
Viestit: 3138
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +12.67 yks.

Palautus%: 100.15%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2934

Pisteitä: 980
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja juspa »

Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 16-17 - Everton - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Everton - Tottenham
veto
Everton +0,25
kerroin
2.070 (pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2

Puoliksi osuma! +1.07 yks.

1-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RedAlert
Jäsen
Viestit: 235
Liittynyt: 30.09.2014, 11:27

Tuotto: +38.07 yks.

Palautus%: 107.20%

Panosten ka: 1.97 yks.

Vetoja: 269

Pisteitä: 432

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja RedAlert »

Vedonlyöntivihje: - Manchester City-Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
Manchester City-Sunderland
veto
Over 3
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Push: +0.00 yks.

2-1



Avauksen perusteella heti on kyllä maalit mielessä kotijoukkueella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.08.2016 19:07 <Neo> Cityn avaus on tosiaan ++ tälle overille

13.08.2016 19:32 <RedAlert> Todellakin! Mielenkiintoista nähdä myös miten Caballero

13.08.2016 19:32 <RedAlert> suorittaa tolppien välissä

14.08.2016 10:08 <Neo> varovaisesti Guardiola-overeiden kanssa ensi kerralla...

14.08.2016 15:32 <RedAlert> Jep


Zoard 10
Jäsen
Viestit: 165
Liittynyt: 06.05.2016, 13:38

Tuotto: -80.96 yks.

Palautus%: 95.83%

Panosten ka: 4.49 yks.

Vetoja: 432

Pisteitä: 13

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja Zoard 10 »

Vedonlyöntivihje: - Bournemouth - Man United - peliaika päättynyt

kohde
Bournemouth - Man United
veto
Bournemouth +0.75
kerroin
1.892 (Pinnacle)
panos
3.25 yks.
raja
1.8

Huti: -3.25 yks.

1-3

Vedonlyöntivihje: - Bournemouth - Man United - peliaika päättynyt

kohde
Bournemouth - Man United
veto
Over 2.25
kerroin
1.909 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.
raja
1.84

Osuma! +2.27 yks.

1-3


Vihjeet yhteensä: panokset 5.75, palautukset 4.77, tulos -0.98 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juspa
Jäsen
Viestit: 3138
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +12.67 yks.

Palautus%: 100.15%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2934

Pisteitä: 980
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja juspa »

Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 16-17 - Bournemoth-ManU - peliaika päättynyt

kohde
Bournemoth-ManU
veto
Over 2,25
kerroin
1.910 (pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.85

Osuma! +1.82 yks.

1-3

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


rbbbt
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 09.08.2016, 20:13

Tuotto: +8.50 yks.

Palautus%: 185.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 0

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja rbbbt »

[quote="Zoard 10"][vihje
KOHDE=Bournemouth - Man United
VETO=Man United
KERROIN=1.85
PANOS=10
BOOKKERI=Coolbet
PVM=14.8.2016 15:30

Huom! Vihjaajan vihjeseuranta ei täsmää tämän viestin osalta. Viestistä on poistettu 1 vihje, mutta sitä ei ole poistettu seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


rbbbt
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 09.08.2016, 20:13

Tuotto: +8.50 yks.

Palautus%: 185.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 0

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja rbbbt »

[quote="rbbbt"][vihje
KOHDE=Arsenal - Liverpool
VETO=Liverpool
KERROIN=3.15
PANOS=10
BOOKKERI=Coolbet
PVM=14.8.2016 15:08
laji=ENG PRE 16-17
komissio=
winprobability=
halfwinprobability=
pushprobability=
halflossprobability=
rajakerroin=2.8
kommentti=Arsulla paljon poissaoloja, Pooli rosteri selkeästi vahventunut, ylikerroin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zoard 10
Jäsen
Viestit: 165
Liittynyt: 06.05.2016, 13:38

Tuotto: -80.96 yks.

Palautus%: 95.83%

Panosten ka: 4.49 yks.

Vetoja: 432

Pisteitä: 13

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja Zoard 10 »

Vedonlyöntivihje: - Arsenal - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal - Liverpool
veto
Arsenal +0
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
3.75 yks.
raja
1.87

Huti: -3.75 yks.

3-4

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juspa
Jäsen
Viestit: 3138
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +12.67 yks.

Palautus%: 100.15%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2934

Pisteitä: 980
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja juspa »

Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 16-17 - Arsenal-Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal-Liverpool
veto
Arsenal 0
kerroin
2.010 (pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.79

Huti: -6.00 yks.

3-4

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juspa
Jäsen
Viestit: 3138
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +12.67 yks.

Palautus%: 100.15%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2934

Pisteitä: 980
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja juspa »

,

Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 15-16 - Arsena-Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Arsena-Liverpool
veto
Unser 2,75
kerroin
1.930 (sbobet)
panos
2 yks.
raja
1.85

Huti: -2.00 yks.

3-4

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.08.2016 17:58 <juspa> Vähän viimetinkaan jäi,mutta näitä saanee vielä livessäkin


rbbbt
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 09.08.2016, 20:13

Tuotto: +8.50 yks.

Palautus%: 185.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 0

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja rbbbt »

[quote=],

Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 16-17 - Chelsea - West ham - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea - West ham
veto
West ham +1
kerroin
2.300 (coolbet)
panos
10 yks.
raja
2

Vihje poistettu seurannasta.

[/quote][vihje

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juspa
Jäsen
Viestit: 3138
Liittynyt: 10.09.2004, 22:27

Tuotto: +12.67 yks.

Palautus%: 100.15%

Panosten ka: 2.80 yks.

Vetoja: 2934

Pisteitä: 980
Paikkakunta: ylöjärvi

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja juspa »

Vedonlyöntivihje: - ENG PRE 16-17 - Chelsea - West ham - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea - West ham
veto
West Ham +1
kerroin
2.040 (sbobet)
panos
3 yks.
raja
1.92

Push: +0.00 yks.

2-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zoard 10
Jäsen
Viestit: 165
Liittynyt: 06.05.2016, 13:38

Tuotto: -80.96 yks.

Palautus%: 95.83%

Panosten ka: 4.49 yks.

Vetoja: 432

Pisteitä: 13

Re: Premier League 13-15.8

Viesti Kirjoittaja Zoard 10 »

Vedonlyöntivihje: - Chelsea - West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea - West Ham
veto
West Ham +1.25
kerroin
1.746 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.7

Puoliksi osuma! +0.75 yks.

2-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin