Tänään on 28.03.2024, 11:52.

Valjuliiga

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Cityllä alakerta uusiks, kun Kompany lepää ja Clichy-Sagna korvattiin Zaba-Kolarovilla. Ensin mainitut on parempia alaspäin, mutta jälkimmäiset sitten taas vähintään saman verran parempia hyökkäyssuuntaan. Todennäkösesti tässä City lahjottaa pallonhallinnan isännille ja ottaa kenraalireenit keskiviikkoa silmälläpitäen vähän vastaavalla gameplanillä. Sterlin ja Nasrin toipumiset tekee tälle taktiikalle hyvää ja luvassa vois olla meneväinen ysikymppinen. Sotonin puolustus oli yllättävissä vaikeuksissa jo Villaa vastaan, joten todnäk myös City saa mahdollisuuksia. Toki Aguero on sivussa, mutta se näkyy kertoimissa jo liiaks. Kelechi o pirun kova ja jääny Sergion varjossa aivan liian pienelle huomiolle. City tarvii pisteitä, joten todennäkösesti myös Agueroa nähdään tarpeentullen kentällä jo varhasessa vaiheessa. Overit maistuu oikeinkin hyvin.

Vedonlyöntivihje: - Southampton - Manchester City - peliaika päättynyt

kohde
Southampton - Manchester City
veto
o2.5
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Osuma! +10.40 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.05.2016 19:15 <SirAlex> Siä o Cityllä taas vaan yks pelaaja, Kelechi Iheanacho!


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Derbyssä maaleja!

36. pelikierros huipentuu Lontooseen, jossa Chelsea pyrkii sammuttamaan Tottenhamin mestaruusliekin. Tselskin osalta kausi päättyi jo hyvän aikaa sitten, mutta paikallismatsi Spursia vastaan sytyttää varmasti. Vierailija Tottenhamilla mestaruushaaveet puolestaan koki kovan kolauksen, kun joukkue jäi kotona tasapeliin West Bromwichin kanssa. Seitin ohuet mahdollisuudet pokaaliin ovat kuitenkin edelleen elossa ja loppukauden otteluista kelpaa vain voitot. Pakkovoiton edessä Spurs on pakotettu hyökkäämään ja vastaavalla gameplanilla otteluun tulee varmasti myös vailla suurempaa panosta pelaava Chelsea. Tselskin osalta myös poissaolot lupaavat maaleja, kun sivussa on ykkösmolari Courtois, sekä avausmiehistöön kunnossa ollessaan kuuluva toppari Zouma. Terry ja Cahill on puolestaan selättänyt vaivat ja on valmiina kamppailuun. Vielä viime kaudella Terry-Cahill toimi Valioliigan mestaruuden takuumiehinä, kun kaksikon myötä Chelsean puolustus oli selvästi liigan paras. Tällä kaudella meininki on ollu aikamoisen päinvastaista ja kaksikko on heikoista otteista johtuen pelannu ainoastaan viisi liigaottelua yhdessä(SWA, Soton, WH, Pool, WAT) + muutamat yhteiset jämäminuutit. Kyseisisissä otteluissa vastustaja ei ole jäänyt kertaakaan alle kahteen maaliin, eikä vastus nyt ainakaan helpotu. Hyökkäyspäässä puolestaan Hazard teki viime ottelussa vihdoin kauden ensimmäisen pelitilannemaalin ja havaittavissa oli heti legendaarinen ketsuppipullo -ilmiö, kun seuraava osuma napsui jo heti perään. Myös viimeaikoina tehottomuudesta kärsineet Willian ja Pedro saivat ottelussa itseluottamuksen kannalta tärkeät osumat ja ovat nyt valmiina kohtaamaan Lontoon tämänhetkisen ykkösen.

Spursilla on omat huolensa, kun Alli hölmöili itsensä loppukaudeksi pelikieltoon ja Dier sai Weba -ottelussa aivotärähdyksen. Kaksikosta Alli on siis varmuudella sivussa, kun taas Dierin on raportoitu toipuneen tällistä. Alli oli pitkään Tottenhamin kantavia voimia, mutta viime kierroksilla nuorukaisen otteissa on alkanut väsy painamaan, eikä otteet ole olleet enää alkukauden veroisia. Allia paikkaa todennäköisesti Heung-Min Son, joka nihkeestä peliajasta huolimatta nauttii kyllä SirAlexin arvostusta. Jos keskikentällä on pieniä kysymysmerkkejä niin alakerta ainakin on Jan Vertonghenin kuntouduttua loistavassa kunnossa. Spursin puolustus on ollut läpi kauden pitävä ja joukkue on täysin ansaitusti päästänyt liigan vähiten maaleja.

Lähtöasetelmat on tasaiset. Spursin hienosta puolustuspelaamisesta huolimatta luvassa lienee vauhdikas ysikymppinen, jossa maalia juhlitaan molemmissa päissä. Dierin on kerrottu starttaavan 75% varmuudella, mutta mikäli näin ei tapahdu, niin Spursin puolesta lyödyt vedot voi unohtaa. Vaikea yksittäisiä pelaajia on tarkasti laittaa tärkeysjärjestykseen, mutta kyllä Dierin nimi ihan ensimmäisten joukossa nousee esiin. West Bromwichiä vastaan Spursin peli puuroutui täysin, kun kylpyläkaupunki Cheltenhamissa varttunut Dier jouduttiin aivotärähdyksen takia vaihtamaan pois. Dier on kuluvalla kaudella startannut yhtä ottelua lukuunottamatta kaikissa liigaotteluissa. Kyseisessä ottelussa tuloksena oli maaliton kotitasuri Liverpoolia vastaan. Myös Eurooppaliigassa noutaja tuli quarterfinaalissa, kun Dieriä lepuutettiin turnauksen ensimmäistä kertaa.

Vedonlyöntivihje: - Chelsea - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea - Tottenham
veto
o2.75
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.905
todennäköisyysarvio
arvio 52.5%

Osuma! +5.94 yks.


Vedonlyöntivihje: - Chelsea - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea - Tottenham
veto
Tottenham
kerroin
2.770 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.597
todennäköisyysarvio
arvio 38.5%

Huti: -6.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 11.94, tulos -0.06 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

02.05.2016 21:18 <SirAlex> lineupeista hittiä overii, ku matic-mikel-fabre kaikki start

02.05.2016 21:18 <SirAlex> oletus oli mikel-fabre ja hazard

02.05.2016 22:49 <SirAlex> Heung-Min Son!

03.05.2016 08:54 <SirAlex> Tylsän kliinisellä tuulella oli Sels loppukautta ja petsiä

03.05.2016 08:54 <SirAlex> ajatellen. Moa 0,9 - 2,2


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Valioliigassa on sen 24-vuotisen historian aikana pelannut 47 eri joukkuetta. Neljästäkymmenestäseittemästä joukkueesta ainoastaan seitsemän joukkuetta on pelannut kaikkina kuluneina vuosina Englannin ylimmällä sarjatasolla, eli Valioliigassa. Kyseiset joukkueet ovat Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Everton, Liverpool, Manchester United ja Tottenham. Tämän kauden jälkeen lista supistuu kuuteen, kun Aston Villan taival jatkuu sarjaporrasta alempana.

Tulevana viikonloppuna Aston Villa pelaa kauden viimeisen kotiottelun ja toivottavasti meininki on sen mukainen. Villaluotsi on höpöttäny viime otteluissa aktiivisen futiksen puolesta ja maaleja onkin nähty roppakaupalla. Viime ottelussa maalipaikoilla ei kuitenkaan mässäilty ja esimerkiksi Aston Villa painoi kaksi maalia kahdella maalia kohti suuntautuneella laukauksella. En jaksa uskoa, että Aston Villa lähtis tässä mitään suurempaa puolustustaistelua pystyttämään, vaan kotiyleisölle halutaan tarjota tapahtumarikas päätös kaudelle. Myös Newcastlen pitää olla ottelussa aktiivinen, sillä joukkue tarvitsee säilymiseen vielä muutaman pisteen ja kun kauden päätösottelussa vastassa on Tottenham, niin helpommin pisteitä kuvittelisi olevan tarjolla Villa Parkilla. Newcastle on puolustanut viime otteluissa hämmästyttävän hyvin, kun ottaa huomion, että joukkueelta on sivussa ykkösmolari, kakkosmolari, ensimmäinen vaihtoehto toppariksi, ensimmäinen vaihtoehto vasemman puolen laitapuolustajista, sekä ensimmäinen vaihtoehto oikean puolen laitapuolustajista. Lisähuolia alakerrassa aiheuttaa Janmaattia erittäin hienosti tuuranneen Vurnon Anitan pelikunto, kun hollantilaisen on kerrottu toipuvan pelikuntoon n. 50% todennäköisyydellä. Puolustusta lukuunottamatta Newcastlen loukkaantumistilanne on hyvä, eikä sivussa ole kuin täysin vaille peliminuuteja jäänyt Yoan Gouffran. Aston Villalla on myös pieniä huolia puolustuksessa, kun Kozakkia lukuunottamatta jokainen(Aly Cissokho, Jores Okore, Jordan Amavi, Kieran Richardson, Libor Kozak) poissaolo kolahtaa alakertaan.

Maaleja. Aston Villan suoraa voittoaki(18%) vois koittaa, mutta veikkaan kertsien vielä tosta kasvavan, ni jätetään atm ottamatta.

Vedonlyöntivihje: - Aston Villa - Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
Aston Villa - Newcastle
veto
o2.5
kerroin
1.950 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Huti: -8.00 yks.



Stadium Of Lightilla Sunderland kaipaa Newcastlen lailla pisteitä säilyäkseen. Vastassa on Chelsea ja tässä on imo kyllä reagoitu jo pahasti liikaa motivaatioetuihin. Chelsea on pelillisesti ihan kelpo vireessä ja kohtaahan tässä materiaalilta liigan yks kovimmista ja yks köykäsimmistä. Toki ei saa unohtaa, että myös Sunderland on heränny kreivin aikaan ja pelaa tällä hetkellä parasta futista mitä on pelannut koko kauden aikana. Silti.

Totalsien puolelta vähämaalisuus kiinnostaa, vaikka epävarma Terry-Cahill siellä taas jatkaakin. Sunderland ois varmaan ihan tyytyväinen tasapeliin ja eiköhän tässä Big Sammy lähe kiikareita noutamaan. Maistuvuutta vähän laskee Chelsea, joka on puolustanu viime viikot aikamoisen lepsusti.

Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Chelsea
veto
Chelsea-0,25
kerroin
2.220 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.105
todennäköisyysarvio
arvio 47.5%

Huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Sunderland - Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland - Chelsea
veto
u2.5
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.980
todennäköisyysarvio
arvio 50.5%

Huti: -6.00 yks.



Muutoin lauantai näyttää aika laihalta.

Selhurst Parkilla on molempien kpanoissa vielä sen verran kysymysmerkkejä avainpelaajien osalta(Bolasie, Dann, Bojan, Arnautovic..), että sinne on turha tässä vaiheessa lyödä arvauksia. Jos esim Zaha, Bolasie, Bojan, Arnautovic -nelikosta sattuis vähintään kolme olemaan poissa, niin kyllähän 1,80 tasoset underit jo maistuis.

Dean Courtilla "pitäs" taas pelata Webaa, mutta kuten viime viikolla, ni taas Pulisin miehistö oli aikamoise haluton läpi ottelun. Joukkue elää supertiiviillä puolustuspelaamisella ja tällä hetkellä pelaajat ei tunnu lyövän itteä ihan täysillä likoon. Bournemouth pelaa tässä kauden viimesen matsin kotonaan ja onnistuneen tulokaskauden jälkeen motivaatiot on varmasti tapissa. Skip.

Upton Parkilla kotijoukkueesta sai kivoja vielä alkuviikosta, mutta nyt kyllä pitäs peliä lyödä jo vieraiden puolesta. Swansi o kuitenkin ollu vieraissa sen verran nuhanen, ettei vailla motivaatiota pelaavaa Joutsenlaumaa haluais kupongille rastia. Varsinkin kun isännillä on vielä mahdollisuudet aina Chämppäriin asti. Skip.

Leicesterissä kertoimet hyppi aikamoisen päättömästi mestaruuden varmistumisen jälkeen, mutta on jo viimesen parin päivän aikana kerenny muovaantua takasin paikoilleen. Hetken jo kerkes näyttää siltä, että Valjuliigassa(blogi) otettais vetoa Kettujen puolesta!

Vihjeet yhteensä: panokset 19.00, palautukset 0.00, tulos -19.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.05.2016 21:26 <Zizou> Ketuilla PK:ssa Drinkwater ja Huth = todella paljon pois

05.05.2016 22:18 <SirAlex> EVE peli pahasti sekasin, Ketuilla karnevaalit ja gameplan

05.05.2016 22:20 <SirAlex> sopii, varsinki nyt ku Vardy takasin. DriW kyllä iso miinus

05.05.2016 22:21 <SirAlex> Puolan mörkö paikatkoo Huthia, toki pientä hittiä siitäkin.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Jos on tylsää, eikä jääkiekkoilut kiinnosta niin Veikkaus-TV esittää klo 14.30 alkaen kaikkien aikojen arvokkaimman jalkapallo-ottelun, Middlesbrought - Brighton. Vierailija Brighton tarvii ottelusta voiton tai muuten suora nousupaikka suuntaa Middlesbroughtiin. Valioliigapaikan arvo on n. 250 000 000$. Summa on käsittämätön kun sitä verrataan esimerkiksi viime vuoden UCL-voittaja Barcelonan 69 miljoonan dollarin voittopottiin. Toissakesän MM-kisojen voittajajoukkue Saksa sai puolestaan tittelistä n. 35 miljoonan dollarin voittorahat. Vielä kun otetaan vertailuun Barcelonan ja Middlesbroughtin/Brightonin tiliote, niin ottelun panosta ei vaan millään pysty vähättelemään.

En ihan hirveästi Englannin divareita seuraa, mutta kyllä tässä valtavasta panoksesta huolimatta katseet kääntyy maalien suuntaan. Brighton tarvitsee voiton hinnalla millä hyvänsä ja tilanne kääntyy välittömästi päälaelleen jos Brighton onnistuu maalinteossa. Brighton on iskeny sarjan eniten maaleja, joten tulivoimaa Israelilaisen tähtihyökkääjä Tomer Hemedin johdolla riittää. Henkinen yliote lienee Brightonilla, sillä Middlesbrought ei ole kotistadionillaan tehnyt Brightonia vastaan maalia kolmeen viimeotteluun ja on historian saatossa voittanut Riversidellä Brightonin vain kerran. Middlesbrought myös hieman töpeksi varmalta näyttäneen nousun, kun joukkue jäi kolmessa edellisessä ottelussa pistejakoon. Boro-luotsi Karanka saakin pitää täydellisen palopuheen, että isäntien itseluottamus olisi vaadittavalla tasolla ottelun alkaessa.

Vedonlyöntivihje: - Middlesbrought - Brighton - peliaika päättynyt

kohde
Middlesbrought - Brighton
veto
o2.5
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Huti: -6.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.05.2016 15:51 <onC> Herranjumala minä lovi pohkeeseen. Vedon kannalta käy.

07.05.2016 15:51 <onC> mikä*

07.05.2016 15:53 <onC> Kiitos muistutuksesta, olisi jäänyt muuten matsi näkemättä.

07.05.2016 20:28 <Pekka4082> Oikea peli tietysti nousufinaali mutta tääkin tietty.

07.05.2016 20:28 <Pekka4082> Lähinnä sattumaa että tässä sama panos. Hurjasti toi summa

07.05.2016 20:29 <Pekka4082> nousee aina uuden tv-sopparin myötä.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Kiireisissä merkeissä on valunu viime päivät. Huomenna pelataan kauden viimonen kierros, eikä sanallista antia pääse kiireiden vuoksi taaskaan sen suuremmin antamaan. Motivaatio alkaa näyttelemään isoa osaa, mutta ikäväksemme markkina on kerennyt jo suurimmat valuet napsia kohteista.

Emiratesilla Arsenal kohtaa Aston Villan. Aston Villa näytti viime ottelussa, että itsekuria löytyy, vaikka pelit on pelattu jo hyvän aikaa sitten. Arsenalinkin vois kuvitella sytyttävän, kun vastaavia pelejä ei ihan hetkeen Birminghamissa päästä kokemaan. Kuten blogissa on aiemmin todettukin, niin Arsuilla on ollu suuria ongelmia otteluissa, jossa se on ollu pääasiassa kokoajan pallossa kiinni. Todennäköisesti myös Villa vetäytyy koko kaluston voimin ja pyrkii tekemään Arsuille ottelusta vaikean. Pientä huolta aiheuttaa Aston Villan läskiks lyöminen, mutta parissa viime matsissa ote on ollut sen kaltainen, että pakko niiden on vielä viimeinenki peli kunnialla jaksaa. Extraboostit kohde saa jos Özil on sivussa. EM-kisat starttaa jo vajaan kk päästä, joten siltä kantilta ois hieman hölmöä, jos lantio-ongelmista kärsinyttä saksalaista riskeerataan tämmösessä ottelussa. Underia isolla.


Vedonlyöntivihje: - Arsenal - Aston Villa - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal - Aston Villa
veto
u3,5
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Huti: -10.00 yks.



Goodisonilla kohtaa epäonnistujat, kun isäntäjoukkue Everton saa vastaansa putoaja Norwichin. Norwich tuskin jaksaa jatkaa viime vikkojen puolustustaistelua nyt kun putoaminen on varmistunut, kun taas Evertonilla puolustus on vuotanut viime otteluissa solkenaan. Runsasmaaliselta haisee.

Vedonlyöntivihje: - Everton - Norwich - peliaika päättynyt

kohde
Everton - Norwich
veto
o2.75
kerroin
1.780 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.709
todennäköisyysarvio
arvio 58.5%

Puoliksi osuma! +1.95 yks.



Toinen putoajajoukkue Newcastle päättää kautensa kotiottelulla Tottenhamia vastaan. Spursilla on vielä pienoinen panos, kun voitolla joukkue sijoittuu lopullisessa sarjataulukossa Arsenalin yläpuolelle. Viestiä kirjoittaessa viimeksi näin on tapahtunut 21 vuotta 4 päivää 13 tuntia ja 13 minuutia sitten. Verivihollisten ollessa kyseessä tähän tahdotaan varmasti muutosta. Newcastlen osalta esitys voi olla käytännössä mitä vaan, mutta eiköhän tuo toissapäivänä varmistunut putoaminen nimimiehiä sen verran lannistanut, että St. James Parkilla nähdään lyöty Harakkalauma.


Vedonlyöntivihje: - Newcastle - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Newcastle - Tottenham
veto
Spurs -0,75
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Huti: -5.00 yks.



Myös Britannialla on vielä panosta, kun vierailija West Ham varmistaa voitolla pääsyn Eurokentille. Toisaalta taas tasapelillä ja tappiolla joukkue jää suurella todennäköisyydellä kilpailusta pihalle. Stokella ei kulje ja alla on kuuden ottelun voitoton putki. Ohjelma on ollut kova, mutta myös pelillisesti on ollut ongelmia. Alakerrassa on ongelmia ja vaikka tässä pelikuva isännille kelpaakin, niin Hammers paremmalla materiaalilla, formilla ja motivaatiolla vie matsin lähes kerran kahdesta.


Vedonlyöntivihje: - Stoke - West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Stoke - West Ham
veto
West Ham
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.041
todennäköisyysarvio
arvio 49%

Huti: -5.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 25.00, palautukset 6.95, tulos -18.05 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.05.2016 09:35 <onC> Peukut (y). West Ham 2.2 365

13.05.2016 16:03 <kiltroni> Valioliigan viimeinen kierros tietenkin su 15.5 klo 17..

13.05.2016 22:41 <GWS> Spursille riittää toki myös tasuri, kun maaliero on 13

13.05.2016 22:41 <GWS> maalia Arsua parempi

15.05.2016 13:03 <Pekka4082> Mikä on West Hamin motivaatio EL:ään? Eikö nää kannattaisi

15.05.2016 13:04 <Pekka4082> jättää väliin? Kiitos tästä kaudesta Aleksille.

16.05.2016 16:04 <SirAlex> Tuloksen puolesta olis, pelillisesti kasapäin epäonnea : (


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Tän iltasta ja varsin merkityksetöntä Manu - Bourne -ottelua lukuunottamatta kausi jälleen paketissa.

Raastavan ja sitäkin haastavamman syyskauden jälkeen tahti muuttui totuttuun tapaan iloisemmaksi ja kaudesta saatiin lopulta tyydyttävä, reilun +58 yksikön(102,6%) tulos. Kauden viimeisten kierrosten konttauksen johdosta ennen kautta asetetusta 104% palautustavoitteesta jäätiin lopulta hieman jälkeen, mutta 150 yksikön Leicester -kuoppa huomioiden tulokseen on kokonaisuudessaan oltava tyytyväinen. Muistaakseni loppusyksystä kehotin mahdollisia peesareita hyppimään Leicesteristä yli ja mikäli joku otti neuvosta vaarin(itse valitettavasti en), niin kausi oli varmasti mitä mieluisin. Kokonaisuudessaan Ylikertoimeen on kahden ja puolen kauden aikana rustattu reilut 700 vihjettä Valioliigaan ja kohteet ovat tuoneet 105,3% palautuksen.

Viime viikkoina aikaa on uhrattu läjäpäin muutaman viikon päästä starttaaviin EM-kisoihin, joten viime vuosista poiketen nyt vois pitää blogia hereillä myös kesällä ja jakaa säännöllisemmin vihjeitä myös arvokisoihin. Ensi kauden Valioliigavihjeiden jakelukanava puolestaan on vielä pahasti auki, kun yhteistyötarjouksia on sadellut viime vuosiin nähden jopa yllättävän monelta taholta. Joka tapauksessa peukun arvoiset kiitokset seuraajille kuluneista vuosista ja tuureja betsirintamalle penkkiurheiijan todelliselle huippukesälle 2016, ciao! :peukku:

Kuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 53. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

17.05.2016 13:54 <Crueman> Hienoa duunia!

17.05.2016 14:59 <Pekka4082> Manulle tietysti tasuri vähintään etteivät joudu cupin

17.05.2016 14:59 <Pekka4082> tappion myötä EL:n toiselle karsintakierrokselle.

17.05.2016 17:52 <juskaa> Onnittelut loistavasta työstä!

20.05.2016 15:00 <SirAlex> toksia!

01.06.2016 21:09 <juice980> Kiitos Alex tästäkin kaudesta!


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Viimesimmät viikot vierähtäny palmujen alla, joten ei oo malttanu Ylikertoimeen asti tulla kirjaamaan. EM:t pörheltää huomenna käyntiin ja overeissa tuntuu olevan pääsääntösesti ideat.

Huomenna kisat starttaa Ranska - Romania, joista Ranska on ollu harkkamatseissa kovassa lyönnissä. Joukkue on kevään aikana pelatuissa friendlyissä luonu maaliuhkaa Euroopan eniten ja myös alakerrassa homma on toiminu numeroita paremmin. En kovasta tykityksestä huolimatta ole täysin vakuuttunut Ranskan yläkerrasta, kun Griezmann on imo parhaimmillaan juuri Atleticon kaltaisella vastaisku -gameplanillä ja Giroudin todellinen formi on nihkeiden peliminuutien jälkeen vielä pienonen kysymysmerkki. Avausmatsiin Ranska tulee paineet niskassa viimeaikaisia matseja varovaisemmin ja kun vastassa on Romania, on ottelusta helppo povata vähämaalista.

Vedonlyöntivihje: - Ranska - Romania - peliaika päättynyt

kohde
Ranska - Romania
veto
u2.25
kerroin
2.160 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.942
todennäköisyysarvio
arvio 51.5%

Huti: -10.00 yks.



Ylihuomenna onkin jo täys kattaus tarjolla, kun ohjelmassa on Albania - Sveitsi, Wales - Slovakia ja Englanti - Venäjä. Kahdessa ensimmäisessä totalsit on vedetty hälyyttävän alas ja overia on kaivettava lapulle.

Päivän avaavassa Albania - Sveitsissä "kotijoukkue" Albania pyristeli kisoihin historiallisesti ainoastaan seitsemällä tehdyllä maalilla. Joukkue on kisojen heikoimpia kokonaisuuksia ja perustaa pelinsä yllätysyllätys puolustukseen. Sveitsi puolestaan pokkasi jatkopaikan helposta E-lohkosta, jäätyään lohkossa Englannin jälkeen toiseksi. Joukkue teki jo edellämainitun Englannin jälkeen karsintojen toiseksi eniten maaleja ja oli myös tilastollisesti erittäin vaarallinen. Puolustuspelaaminen ei ollut yläkerran tasolla ja kahdeksan päästettyä maalia hieman mairittelevat joukkuetta. Treenimatseissa molemmilla on ollut vaikeaa, kun voitot on onnistuttu napsimaan vain Luxemburgin, Qatarin ja Moldovan kaltaisista jalkapallomaista. Treenimatseihin on reagoitu liiaksi, varsinkin kun Sveitsi on yleisesti ollut viime vuosina hyvä otteluissa, joihin se on lähtenyt suosikkina. On myös hyvä muistaa, että viimeisestä 25 tosipelistä Sveitsin recordi on 17-4-4, joista tappiot on koettu 2x Englannille, kerran Ranskalle ja kerran Slovenialle.

Sveitsiä ja overia.

Vedonlyöntivihje: - Albania - Sveitsi - peliaika päättynyt

kohde
Albania - Sveitsi
veto
Sveitsi-0,75
kerroin
2.130 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Puoliksi osuma! +2.82 yks.


Vedonlyöntivihje: - Albania - Sveitsi - peliaika päättynyt

kohde
Albania - Sveitsi
veto
o2
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Huti: -5.00 yks.



Wales - Slovakiassa ollaan kytätty myös ilmeisesti viimeaikaisia treenimatseja, jossa Wales on eittämättä ollut sanalla sanoen surkea. Joukkue on kuitenkin peluuttanut pitkälti B-miehiöstä ja levosta on usein nauttinut karsinnoissa joukkueen tärkeimpiin palasiin kuuluneet Gareth Bale, Aaron Ramsey, Joe Allen, Joe Ledley jne. Slovakit on puolestaan painanut harjoitusottelut ilman tappioita ja kaatoi muunmuasa Saksan muutama viikkoa takaperin. Walesistä poiketen joukkue on kuitenkin pelannut otteluissa vahvalla kokoonpanolla, eikä joukkueiden iskukykyjä voi täten ihan täydellisesti vertailla. Itse karsinnoissa Slovakia oli Irlannin ja Puolan jälkeen turnauksen kolmanneksi tehokkain, kun taas Wales tarvitsi maalia kohden liki kaksinkertaisen määrän paikkoja(vrt Slovakiaan). Omassa päässä Slovakia päästi vastustajan maalipaikalle Puolan ohella karsintojen useimmiten(jatkoon menijöistä), kun taas Walesillä homma toimi huomattavasti paremmin.

Totalseissa linja on naurettava. Myös sidejen puolella materiaalilta napsun verran vahvempi Wales kiinnostaa.

Vedonlyöntivihje: - Wales - Slovakia - peliaika päättynyt

kohde
Wales - Slovakia
veto
o1,75
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Osuma! +8.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Wales - Slovakia - peliaika päättynyt

kohde
Wales - Slovakia
veto
Wales+0
kerroin
1.960 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.835
todennäköisyysarvio
arvio 54.5%

Osuma! +7.68 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 38.00, palautukset 41.50, tulos +3.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 17. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.06.2016 17:55 <SirAlex> Ripaus epäonnea vain starttiin, ei syytä huoleen.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Päivän avaavasta ja supermielenkiintoisesta Turkki vs Kroatiasta ei pelattavaa löydy. Vähämaaliselta haisee, mutta tarjolla olevien undereiden kertseillä ei yllätysyllätys peliä saa - lähinnä päinvastoin.

Päivän paras pelivalinta lötyy puolestaan heti seuraavasta, eli alkuillan ottelusta Puola - Pohjois-Irlanti. Kumpiki joukkue puolusti läpi karsintojen aika heikosti, vaikka lohkot oli suht kämäsiä. Puola lahjoitti jatkoonpäässeistä eniten maalipaikkoja, kun myös Pohjois-Irlanti oli tällä saralla hyvin edustettuna. Hyökkäyspäässä homma toimi Puolan osalta huomattavasti paremmin ja mm. joukkue naputteli karsinnat läpi kisojen parhaalla laukaisu- ja viimeistelytarkkuudella. Toki lohko oli helpoimmasta päästä, mutta silti luvut ovat täysin omassa kastissaan. P-Irlannin hyökkäystilastot ei suuremmin mairittele, mutta kun lohkoa muistelee, niin tämä on kai ihan ymmärrettävää. Treenipeleissä Puola jatkoi siitä mihin karsinnoissa jäi ja paukutti kuuteen harkkapeliin 14 kaappia(Näissä on tietysti hyvä tsekata myös vastustajaa, mutta ei Pohjois-Irlanti nyt ihan hirveesti parempi kokonaisuus viime matsien vastustajiin nähden ole.). Pohjois-Irlanti puolestaan oli tuloksellisesti treenipeleissä vakuuttava puolustussuuntaan, mutta matseja tarkemmin palotellessa käy hyvin selväksi, että myös tuurit oli puolella. Hyökkäyspäässä joukkue ei edelleenkään loistanut ja Michael O'Neil käskyttäneekin Norn Ironin vahvasti puolustus edellä turnaukseen.

Kertoimissa painaa varmasti vahvasti se, että Pohjois-Irlanti on päästänyt karsinnat ja karsintojen jälkeiset treenipelit huomioiden ainoastaan yhdeksän maalia. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei joukkue ole kohdannut aikoihin Puolan kaltaista hyökkäyskalustoa ja on lisäksi ollut tulosten kanssa hyvin onnekas, kun lopputuloksia verrataan ottelutapahtumiin. Over 2 goals 1,75 maistuu oikein hyvin.

Vedonlyöntivihje: - Puola - Pohjois-Irlanti - peliaika päättynyt

kohde
Puola - Pohjois-Irlanti
veto
o2
kerroin
1.750 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.626
todennäköisyysarvio
arvio 61.5%

Huti: -10.00 yks.



Iltaottelussa Saksan meininki ei vaan tahdo vakuuttaa. Tiedä sitten syttyykö jengi ite kisoissa ihan uudella tavalla, mutta luulis uinumisen jälkeen heräämisen ees hieman kestävän. Unkari joukkueenakaan ei varmasti oo sytyttävimmästä päästä, joten kyllä tässä haiskahtaa kisojen ensimmäinen yllätys. Alakerrasta on sivussa Mats Hummels ja kun Jerome Boatengin pelikunto on pienoinen kysymysmerkki, niin mahdollisesti kentällä nähdään uunituore puolustuslinja. Keskikentältä monivuotinen luottoratsuliideri Schweinsteiger alkaa olemaan menneen talven lumia ja samaa voi pikkuhiljaa sanoa myös joukkueen hyökkäyksestä. Toki nimilista on edelleen kisojen ehdotonta eliittiä ja onhan Saksa ansaitusti suurimpia ennakkosuosikeita, mutta silti liputan joukkueen yllä pientä kysymysmerkkiä. Viimeisimmissä treenimatseissa Saksa on puolustanut hävyttömän heikosti ja mm. viimeisin esiintyminen Unkaria vastaan oli vakuuttavista loppunumeroista huolimatta suhteellisen tasainen. Tätä ennen joukkue pelasi neljä harjoitusmatsia, joista joukkue voitti ainoastaan yhden ja päästi otteluissa peräti yhdeksän maalia. Ukrainalla on ihan ok nippu ja joukkueella on hyvät mahdollisuudet jatkopaikkaan. Joukkue elää tiiviillä puolustuksella, mutta löytyy joukkueesta Yarmolenkon ja Konoplyankan johdolla laatua myös yläkerrasta. Parhaiden lohkokolmosten jatkoonpääsyn kannalta maalin tappiokaan ei välttämättä olisi joukkueelle kovinkaan huono lopputulos.

Ukrainan venymiset tasoituksin kiinnostaa.

Vedonlyöntivihje: - Saksa - Ukraina - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Ukraina
veto
Ukraina +1
kerroin
1.920 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Huti: -5.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 0.00, tulos -15.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Överissä eilen pahasti tutkalla, kun P-Irlani ei edes halunnut hyökätä. Ukrainan kanssa oltiin hajulla, mutta hyvistä paikoista huolimatta Neueria ei onnistuttu ohittamaan.

Tänään on ollu kiirettä ja viimenen matsi jo huulilla. Pelottavan hyvälle maistuu taas overit. Belgialla alakerrassa ongelmaa, kun maailman parasta toppariparia peluutetaan erossa toisista ja Kompany on tapansa mukaan loukkaantuneena. Vermaelen ei vakuuta ja MLS:ää pelaava Laurent Ciman on itelle täysi mysteeri. Jos miehen historiasta jotain koittaa päätellä, niin tuskin mikään sateentekijä. Yläkerta sensijaan on Belgialla kova ja vaikka Italian puolustus kisojen paras onkin, niin kyllä tässä todennäköisemmin yli kahden maalin päästään, kuin alle. Edellisen kerran alle kaksi maalia nähtiin 36 vuotta sitten ja viime syksynä Belgia kyykytti Saapasmaata numeroin 3-1. Jos Italian puolustuksen ylle yrittää jotain sadepilveä piirtää, niin puolustus ei oo aivan yhtä hyvin pysyny ruodussaan, kun vastustaja ottaa hallinnan ottelusta. Tässä Belgia todennäköisesti tekee niin ja toivotaan Italiaanoille surkeita tuureja.

Overissa kertsit nousukiidossa, mutta ei kai muut voi Alexiin luottaa jos en luottaisi itsekään. Vastapalloon, isolla.

Vedonlyöntivihje: - Belgia - Italia - peliaika päättynyt

kohde
Belgia - Italia
veto
o2
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Push: +0.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Belgia - Italia - peliaika päättynyt

kohde
Belgia - Italia
veto
Belgia+0
kerroin
1.860 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.802
todennäköisyysarvio
arvio 55.5%

Huti: -4.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 10.00, tulos -4.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.06.2016 22:44 <E.Clipperton> mikäköhän järki erottaa Tottenhamin topparit, kun Vermalenki

13.06.2016 22:44 <E.Clipperton> pystyy paikkaamaan laidassa.

14.06.2016 16:45 <SirAlex> En osaa vastata :D


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Belgien puolustus oli huonompi ku osas ajatella. Hyökkäyspelissä myös pientä ongelmaa, mutta toki muistettava myös vastustajan vahva onnistuminen puolustuspäässä. Pientä epäonnea overin kanssa (moa 2,9), mutta sidessä otettiin ansaitusti dunkkuun(siralexfairscore 1,0 - 1,9). Jos jatkossa undereita rastitaan samaan tahtiin, kun kisojen alkupäivinä, niin Belgian otteluiden overit lienee myös jatkossa ohittamaton kohde. Tällä hetkellä Belgit - Irlani o2,5 antaa 2,10 ja se kyllä riittäs hyvin. Jätetään kuitenki vielä hyllylle, kun peli vasta lauantaina ja kertsitki tuntuu jostain syystä olevan nousussa.

Tänään Itävalta, Unkari, Portugali ja Islani aloittaa kisaurakan ja ensimmäisenä vuorossa on Itävalta - Unkari. Itävalta oli karsinnoissa vakuuttava ja erityisesti joukkueen hyökkäyspeli toimi mainiosti. Joukkue loi karsintojen eniten supervaarallisia maalipaikkoja(keskimäärin käsittämättömät 4 per ottelu, esim. 10 maalia enemmän ja samalla karsintojen eniten kaappeja tehnyt Englanti 3,1 per ottelu) ja oli jopa hieman epäonnekas, kun maaleja ei nähty enempää. Toisaalta puolustuspäässä homma ei toiminut yläkerran tavoin ja siltä osin maaleja omiin olisi voinut sujahtaa enemmänkin. Treenipeleissä tahti oli huomatavasti maltillisempi, kun joukkue viidestä harjoituspelistä onnistui voittamaan vain Maltan ja Albaanian. Takkiin puolestaan tuli Sveitsiltä, Turkilta ja Hollannilta.

Unkari on kisojen köykäsimpiä jengejä, joka elää tiiviillä puolustuspelillä ja erikoistilanteilla. Karsintojen 14 maalista peräti puolet tuli erikoistilanteista ja treenipeleissä kaikki(1).

Itävalta tykkää pitää palloa ja sitä on kaikella todennäköisyydellä luvassa Unkaria vastaan. Unkari anto karsinnoissa Ruotsin jälkeen eniten supervaarallisia maalipaikkoja ja oli muutoinkin puolustuspään tilastoissa yksi heikoimmista. Myös Itävallan puolustus on haparoinu viimesimmissä treenipeleissä muutamat kerrat heikkoja vastustajia vastaan, joten ihan mahottomilta ei kuulosta Unkarinkaan onnistumiset. Overit maistuu tapansa mukaan loistavasti. Itävalta on hinnoteltu oikein, mutta isompinumeroisista voitoista saa peliä.

Vedonlyöntivihje: - Itävalta - Unkari - peliaika päättynyt

kohde
Itävalta - Unkari
veto
o2.25
kerroin
2.180 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Puoliksi huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Itävalta - Unkari - peliaika päättynyt

kohde
Itävalta - Unkari
veto
Itävalta-1.25
kerroin
2.910 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.740
todennäköisyysarvio
arvio 36.5%

Huti: -3.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 5.00, tulos -8.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.06.2016 20:01 <SirAlex> Vaikeeta on osumien kanssa, paikkoja tässäkin 1ht riittämiin


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Kuopantäyttäjäiset:

Vedonlyöntivihje: - Ukraina - Pohjois-Irlanti - peliaika päättynyt

kohde
Ukraina - Pohjois-Irlanti
veto
Ukraina -0.75
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Ukrainaa pelattiin jo ekalla kierroksella hyvällä menestyksellä, joskin huonolla tuloksella. Uus yritys nyt, kun vastus heikkenee lähes niin paljon kun turnauksessa nyt vaan on mahdollista.

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Saksa - Puola - peliaika päättynyt

kohde
Saksa - Puola
veto
o2.5
kerroin
1.860 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.739
todennäköisyysarvio
arvio 57.5%

Ei toiminu Saksan puolustus avauksessa, vaikka nollat joukkue pitiki. Puolalla huomattavasti Ukrainaa terävämpi hyökkäyskalusto, kun taas alakerta aiheuttaa edelleen harmaita hiuksia.

Huti: -8.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 0.00, tulos -14.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.06.2016 18:18 <SirAlex> Ei jaksa suuremmin tarinoida, kun samoja köörejä laatikossa.


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Kuten jotkut ovat jo varmasti huomanneet, Valjuliiga -blogi on aktiivisen Valioliiga -tipsailun osalta tullut tiensä päähän.

Valjuliiga otti vajaat kolme vuotta sitten kopin, kun Neon "Sekavat setit" alkoi osoittamaan hiipumisen(=hiljentymisen) merkkejä. Samalla myös analyyttisempi keskustelu Valioliigasta oli uhkaavasti käymässä loppuun. Samainen uhkakuva leijuu jälleen vahvasti ilmassa, joten tässä ois jollekin maailman kovimman futisliigan ystävälle oiva paikka iskeä! Tulevan kauden mielenkiintoisuudesta se tuskin jää ainakaan kiinni, kun kausi näyttää jokavuotiseen tapaan "kaikkien aikojen mielenkiintosimmalta". Vuodesta toiseen liki päivittäin parjattua Valioliigan koutsaustasoa on kohentamassa mm. Pep, Jose, Antonio, Jurgen, Mauricio ja Ronald, joista Mourinho ja Guardiola tuo Manchesterin derbyihin jo Hollywoodmaisia piirteitä. Viime vuosien tapaan tasaisuus on jälleen liigan ykkösaseita, sillä kärkikuusikon marginaalit ovat pienemmät kuin ikinä. Leicesterin Eurokiireiden myötä Kettulauma -vastaisia ollaan edelleen, eikä nuo 20x lähestyvät "to be relegated" -kertsit ihan mahottomia ole(7%). Vajaa kolmevuotinen matka kanssanne oli antoisaa, opettavaista ja mielekästä, mutta ihan viime hetkinä YK:hon kirjailu ja tutut seittemän peukaloa alkoi jo vähän kyllästyttämään. Raikas hyppy tuntemattomaan otetaan Valiovihje.comin kanssa ja tunnelmat kauden alla ovat lähes yhtä jännittyneet, kun aikanaan Ylikertoimeen ensimmäistä viestiä kirjoittaessa.

Valiovihje erottuu kilpailijoista paneutumalla täydellisesti vain ja ainoastaan yhteen sarjaan, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaille rahat takaisin -takuun, mikäli vihjeet eivät kauden päätteeksi olisi olleet voitollisia. Edullisen hinnan avulla yritämme houkutella myös tähän asti vihjepalveluita karttaneita betsareita viisaamman sijoittamisen pariin. Tulemme tarjoamaan asiakkaille perinteisten kohdevalintojen lisäksi myös muhkeita ottelupsyykkejä, joista on varmasti hyötyä mm. Daily Fantasy -turnauksiin. Tarkoituksena on kauden mittaan luoda sivuille myös vedonlyöntiaiheisia artikkeleita, satunnaisia otteluennakoita, daily fantasy -tärppejä jne, joita jokainen pääsisi hyödyntämään omien tarpeiden mukaisesti. Tarkemmat tiedot palvelusta löytyy nettisivuilta http://www.valiovihje.com ja vielä kuun loppuun asti ois voimassa Ylikerroinlaisille suunnattu kampanja, joka antaa 25% alennuksen kamppiskoodilla "Ylikerroin".




e. Näyttää niin heikolta tuo Valioliigan ulkopuolisten kohteiden runtelema seuranta, että lyödään jäähyväismainosviestin loppuun vielä statsit. Ylikertoimeen tägätyt 726 vetoa Valioliigasta on kustantanut 4331 yksikköä ja palauttanut 4560, joten palautusprosentti on ollut tältä ajalta 105,3.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 32. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Blogille elvytysliekkiä KC Stadiumin kärkikamppailun ennakon merkeissä:

Hull City - Manchester United

Loistavasti kauden aloittanut sarjanousija Hull isännöi niin ikään ilman pistemenetyksiä etenevän Manchester Unitedin.

Kotijoukkue Hull ei ole antanut kauden alla sattuneiden ikävien loukkaantumisten ja päävalmentajan shokkieron vaikuttaa otteisiin kentällä ja joukkue jatkaa puhtaalla pelillä yhdessä Manun, Man Cityn ja Chelsean kanssa. Joukkue oli avauskierroksella onnekas voittaessaan Leicesterin, mutta viime kierroksella esiintyi edukseen Swansean vieraana ja vei pisteet täysin ansaitusti. Hyvästä esityksestä huolimatta joukkueen puolustuspeli jätti jo toistamiseen toivomisen varaa, vaikka tuloksena nollapeli tulikin. Samoja ongelmia on helppo povata myös viikonlopulle, kun vastaan asettuu Pogban myötä hurjasti vahvistunut Manchester United. Alkukauden tapaan myös tästä ottelusta on sivussa toinen toistaan tärkeämpiä puolustuspään pelaajia, kun sivussa jatkaa ykkösmaalivahti Allan McGregor, laitapuolustaja Moses Odubjo, topparikippari Michael Dawson, sekä Dawsonin ensisijainen paikkaaja Alex Bruce. Loukkaantumisten vuoksi Curtis Daviesin toppariparina nähdään tässäkin ottelussa normaalisti keskikentällä pelaava Jack Livermore. Hull on kahdessa ensimmäisessä ottelussa tarjonnut vastustajilleen huippumaalipaikkoja Weban jälkeen liigan toiseksi eniten ja joukkue on päästänyt vastustajan laukaisupaikalle niin ikään liigan toiseksi useimmiten. Hyökkäyspäässä homma on toiminut paremmin ja Hull on hyvällä prosentilla saanut vietyä hyökkäykset aina boksiin asti.

Myös Manchester Utd on ollut alkukaudesta vakuuttava ja joukkueen peli tuntuu rullaavan tällä hetkellä liigan parhaiten. Peli on hyvin balanssissa ja Pogban mukaantulo näytti ensimmäisen pelin perusteella tuovan otteisiin vähintään yhden pykälän lisää. Hyvistä otteista huolimatta joukkueen alakerta aiheuttaa edelleen pientä epävarmuutta, kun 75% puolustuslinjasta on selvästi parempia ylös- kuin alaspäin. Viime ottelussa Old Traffordilla vieraili Southampton, joka kamppailee suurien hyökkäyspään ongelmien kanssa. Siitä huolimatta Manchester Unitedin boksiin tunkeuduttiin liian helposti, vaikka supervaarallisilta maalipaikoilta tällä kertaa vältyttiinkin.

Loukkaantumistilanne käytiin Hullin osalta jo pääpiireittäin läpi. Alakerran ongelmien lisäksi sivussa on pelkästään junnuja, joiden poissaoloille ei voi laskea vaikutusta. Manchester Unitedilla tilanne on loistava, eikä sivussa ole ketään.

Hull oli viime kaudella Championshipissa vahva kotijoukkue, eikä hävinnyt kauden aikana KC Stadiumilla kuin kerran. Joukkue tarjosi kotiyleisölle viihdyttävää jalkapalloa, sillä Hull teki kotiotteluissaan lähes 70% kauden maaleistaan. Samainen meininki jatkui kausiavauksessa Leicesteriä vastaan, kun joukkue kaatoi hallitsevan mestarin 2-1. Manchester Unitedin viime sesonkien vierasrecordi on sen sijaan karua luettavaa, joten Hullin Tiikerit imee tästä varmasti uskoa ottelun alla.

Ottelukuva lienee kaikille selvä, joten siitä on turha sen suurempia puhua. Manu ottaa kyselemättä pallonhallinnan ja Hull pyrkii iskemään vastaiskuista ja erikoistilanteista. Hull ei viime kausina ole juurikaan vastaavassa tilanteessa joutunut pelaamaan, sillä joukkueella oli viime kaudella Championshipin kolmanneksi suurin pallonhallinta. Viime ottelussa joukkue joutui kuitenkin olemaan vastaanottavassa roolissa, kun Swansea piti palloa liki 60%. Tämä ei tuntunut tuottavan Hullille ongelmia vaan lähes jokainen joukkueen vastahyökkäys oli vaarallinen. Toki on muistettava, että vastustajan taso nousee hurjasti, mutta on siellä Valencian ja Shawn takana varmasti tilaa myös huomenna lauantaina.

Joukkueiden kohtaamiset on historian aikana ollut viihdyttäviä ja kahdeksassa kohtaamisessa on nähty keskimäärin 3,5 maalia. Hullin puolustuspään ongelmat, Manchester Unitedin puolustuspään epävarmuudet, Zlatanin superformi ja Pogban viime ottelussa suoritettu sisäänajo lupaa sarjalle jatkoa ja maaleja voi jälleen odottaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Paljon on vettä virrannut viimeisen postauksen jälkeen, jos kerran Zlatan oli vielä silloin "superformissa". Tällä hetkellä Zlatan on maapallon kylmin ja on onnistunut edellämainitun viestin jälkeen maalinteossa vain kerran, myös syöttötilastoissa lukema on synkähkö nolla. Paikkoja ruotsalaiselle on siunaantunut häkellyttävät 52, joista 35 on lauottu vieläpä boksin sisältä. Myös todellisia huippupaikkoja on ollut kahdeksan ja kyseiset tontit Zlatan on töpeksinyt käsittämättömällä 100% tarkkuudella. On sanomattakin selvää, ettei vastaavalla tykityksellä verkko voi enää kauaa olla heilumatta, mutta pienoinen apina ruotsalaisen selässä jo takuulla roikkuu.

Kuten suurin osa varmasti tietääkin, vihjeet menee tätä nykyä Valiovihjeen kautta, joten blogissa on ollut hiljaisempaa. Nostetaan tarjottimelle kuitenkin loppuviikosta pelattavaksi noussut Chelsea.

Soton on ollut alkukaudesta vakuuttava, mutta samaa on helppoa sanoa myös Chelseasta. Sotonilla on ollut havaittavissa pieniä vaikeuksia huippujengejä vastaan ja nyt vastaan asettuu liigan tämän hetken kovin joukkue. Chelsean ja Conten puolustamisesta on puhuttu paljon, eikä syyttä. Joukkueen puolustustyöskentely on liigan eliittiä. Pienemmälle huomiolle on jäänyt hyökkäyspelaaminen, joka on luonut maaliuhkaa Poolin ja Cityn ohella liigan eniten. Lähes jokainen pelaaja on ottanut henkilökohtaisella tasolla napsun parempaan Conten saavuttua ja mm. Hazardin ja Maticin osalta parannus on ollut valtavaa. Hazard ja Matic oli suuressa roolissa Chelsean parin vuoden takaisella mestaruuskaudella ja sama pöhinä tuntuu olevan taas päällä. Sotonin hyökkäyspään ongelmista on puhuttu Valiovihjeen kanssa läpi kauden, eikä joukkueen tämän hetkinen hyökkäyskalusto yksinkertaisesti tahdo riitää Valioliigassa (eikä varsinkaan taistelussa eurosijoista). Paikkoja luodaan hyvällä sykkeellä, mutta viimeistelyn kanssa on suuria ongelmia. Valioliigajoukkueista ainoastaan Sunderland on käyttänyt paikkansa heikommalla prosentilla, kuin Southampton. Tehokkuuden lisäksi pientä sanomista on myös laitapuolustajien tonteilla, kun sivussa on todennäköisesti Ryan Bertrand, Matt Targett ja Cedric Soares. Kolmikko on ollut sivussa jo hetken ja poissaoloja paikanneet McQueen ja Cuco Martina ovat suoriutuneet hommastaan loistavasti. Pientä epävarmuutta Valioliigassa suhteellisen kokematon kaksikko kuitenkin aiheuttaa, kun vastaan asettuu Chelsea (Kyllä, viime kierroksella oli ManC, silti).

Vedonlyöntivihje: - Soton - Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Soton - Chelsea
veto
Chelsea-0,5
kerroin
2.520 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.439
todennäköisyysarvio
arvio 41%

Osuma! +4.56 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Muutama maistuva team total ynder:

Vedonlyöntivihje: - Bournemouth - Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
Bournemouth - Sunderland
veto
Bournemouth u1,75
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Sunderland puolustanut olosuhteisiin nähden hyvin ja tulostaulu vähän vääristää. Bournemouthilla päinvastanen tilanne ja myös tehtyjä maaleja "liikaa".

Osuma! +5.82 yks.


Vedonlyöntivihje: - Chelsea - Everton - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea - Everton
veto
Chelsea u2
kerroin
1.869 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Everton puolustaa boksia loistavasti ja vastustajat pakotetaan yrittämään maalintekoa vaikeammista sektoreista. Markkina ei oo vielä sinut Koemanin Evertonin kanssa.

Huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Leicester - West Bromwich - peliaika päättynyt

kohde
Leicester - West Bromwich
veto
Leicester u1,5
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Weba on Weba. Leicesteriltä sivussa Slimani, joka ois juuri Weban kaltasia köörejä vastaan tärkeä apu hyökkäyspäässä.

Osuma! +4.85 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 16.00, palautukset 21.67, tulos +5.67 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Tselskin voittoputki päättyy tänään. Ehkä. Toivottavasti.

Vedonlyöntivihje: - Tottenham - Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Tottenham - Chelsea
veto
Chelsea goals under 1,25
kerroin
1.877 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.653
todennäköisyysarvio
arvio 60.5%

Osuma! +8.77 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Vedonlyöntivihje: - Manchester United - Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Manchester United - Liverpool
veto
Man Utd u1,25
kerroin
2.139 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Puoliksi osuma! +3.42 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Petsiä päivän jokaiseen kattaukseen:

Liverpool on ollu kuluvalla kaudella kotonaan voittamaton ja myös tilastollisesti erittäin vakuuttava. Joukkue on tehnyt kotiotteluissaan keskimäärin lähes kolme maalia, kun omissa on soinut keskimäärin ainoastaan 0,78. Liverpool on luonut maalipaikan keskimäärin 4,8 minuutin välein, kun omassa päässä tapahtumia on ollut noin 12 minuutin välein. Liverpool on ottelua kohden laukonut kotiotteluissaan enemmän boksin sisältä, kuin mikään muu joukkue liigassa ja on myös puolustanut omaa boksia paremmin kuin muut. Huippuvaarallisia maalipaikkoja on luotu Spursin ja Manchester Cityn jälkeen liigan kolmanneksi eniten, kun taas laukaisutarkkuus on ollut Chelsean ja Evertonin jälkeen niin ikään liigan kolmanneksi paras. Kokonaisvaltaisesti Liverpool on ollut yhdessä Spursin kanssa liigan vahvin kotijoukkue, eikä täten ole sattumaa, että kyseinen duo on ainoina joukkueina Valioliigassa vielä kotonaan tappioitta.

Swansean vieraspelit ei ole sujunu aivan Liverpoolin kotiesitysten kaltaisesti, sillä joukkue on haalinut kymmenessä pelaamassaan ottelussa ainoastaan seitsemän pistettä. Suurimmat vaikeudet on nähty omassa päässä, kun taas hyökkäyspelaaminen on ollut ajoittain jopa kelvollista. Puolustuspään räikein tilastomerkintä nähdään Swansean kohdalla huippuvaarallisten maalipaikkojen antamisessa, sillä joukkue on lahjottanut huippupaikkoja keskimäärin kolme per ottelu, joka on lähes tuplat liigan keskiarvosta.

Mane on veke ja kieltämättä iso miinus. Coutinho on kuitenki takasin ja Brassi on elementissään Swansean kaltaisia repaleisia puolustuslinjoja vastaan, jonka kustannuksella "Little Magican" alustaa tänään useammanki huippupaikan.

Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Swansea - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Swansea
veto
Liverpool o2,5
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.835
todennäköisyysarvio
arvio 54.5%

Huti: -6.00 yks.



Vedonlyöntivihje: - WBA - Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
WBA - Sunderland
veto
WBA u1,5
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Huti: -10.00 yks.



Vedonlyöntivihje: - ManC - Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
ManC - Tottenham
veto
ManC u1,5
kerroin
1.869 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Huti: -9.00 yks.



Niin ja lyökää nyt ihmeessä tilausta sisään! Jos ymmärtää käyttää kamppiskoodia "valioliiga.com" niin saa jo valmiiksi asiakasystävällisistä hinnoista 20% veke. :peukku:

Vihjeet yhteensä: panokset 25.00, palautukset 0.00, tulos -25.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

Aijai, blogi kokenut downgreidauksen sitten viime viestin. :twisted:

Joka tapauksessa the Clubiin män jokunen hetki sitten seuraavaa:

Tylsälle maanantai-illalle petsiä, vaikka isosti kerroin onkin kerennyt jo tippumaan. :(

Bou-Mci

Bournemouth on kunnianhimoisen pallonhallintaan perustuvan pelitaktiikan myötä ollu kuluvalla ja menneellä liigakaudella kelvollinen surkeita vastaan ja vähemmän vahva hyviä vastaan. IMO syy on selvä, koska heikompia joukkueita vastaan joukkue pääsee toteuttamaan haluaamansa pelisuunnitelmaa mielensä mukaan, kun taas vahvat joukkueet riistää tahtipuikon kyselemättä itselleen. Viimekaudella joukkue otti suruttaa selkään liigan huippujoukkueilta, kun sarjan top-4 riisti kahdestakymmenestäneljästä tarjolla olevasta pisteestä 22. Maaliero kyseisissä otteluissa oli tylyhkö 3-22. Edellä mainittua saldoa kaunistelee passiivisella gamepläänillä viime kaudella tulosta tehnyt Leicester, jota vastaan Cherries pääsi pelaamaan haluamallaan tavalla. Näistä tuloksena olikin ainoat sarjapisteitä kartuttaneet tulokset, kun matsit päättyivät 0-0 ja 1-1.

Tällä kaudella meno on ollut aika pitkälti samanlaista, vaikka Poolilta joukkue onnistuikin ryöstämään täyden pistepotin. Itse ottelu näytti tosin olleen ratkennut punapaidoille jo parinkymmenen minuutin kohdalla, mutta jotenkin Pool vaan onnistui sulamaan totaalisesti. Kärkikuusikko erottuu kuluvalla kaudella viimekausia selvemmin muista ja kyseisiä joukkueita vastaan omissa on soinut tällä kaudella seitsemään otteluun 19 kertaa.

City on tällä hetkellä kovassa lyönnissä ja peliesitykset muistuttaa jo syksyn huippuotteita. Tuore brassihankinta Jesus Gabriel on suorittanu sisäänajoa mahtavalla sykkeellä ja kun seuran muutkin pikkupojat (Gabriel -97, Sane -96 & Sterling -94) on elämänsä vedossa, niin peliaikaa ei tahdo löytyä edes seuran maalitilastoja viime vuodet dominoineelle Sergio Aguerolle.

Bournemouth ei ole koskaan onnistunut voittamaan Manchester Cityä ja ainoata tasapeliäkin joudutaan metsästämään kaudelta 98/99 asti, jolloin joukkueet kohtasivat kakkosdivarissa. 2000-luvulla Bournemouth ja Manchester City ovat pelailleet pääosin eri sarjatasoilla, eikä täten kohtaamisia ole juurikaan nähty. Viime kaudella keskinäiset ottelut päättyivät Cityn 5-1 ja 4-0 voittoihin ja viime syksynä jatkettiin vastaavalla linjalla, kun taivaansiniset kaatoivat Kirsikkalauman vakuuttavasti 4-0. Nyt Bournemouth on pelillisesti heikossa vireessä ja huolta aiheuttaa puolustuslinjan ykkösheppojen pienet vammat. Pelaaminen on tällä hetkellä vielä epävarmaa, mutta tuskin nyt ainakaan koko kolmikko kunnossa on.

Glory City tekee monta tahtoo, toivottavasti tahtoo vähintään kolme (viime kierroksella ei muuten tahtonu).

13.2.2017 22:00
Bournemouth - Man City • Man City o2,25 • kerroin 1.99 (Pinnacle) • panos 7 yks. • raja 1.818 • arvio 55%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


SirAlex
Avatar
Jäsen
Viestit: 541
Liittynyt: 27.01.2014, 20:29

Tuotto: +69.96 yks.

Palautus%: 101.20%

Panosten ka: 6.02 yks.

Vetoja: 967

Pisteitä: 4225
Paikkakunta: Lahti

Re: Valjuliiga

Viesti Kirjoittaja SirAlex »

VALJULIIGA IS BACK!

Valioliiga palaa ennätyksellisen lyhyen kesäloman jäljiltä lauantaina parrasvaloihin, kun avausottelussa sarjanousija Fulham kohtaa Lontoon derbyssä Arsenalin. Myös Valjuliigassa katseet kääntyvät Lontooseen, joskin vasta muutamaa tuntia myöhemmin pelattavaan West Ham - Newcastle -otteluun.


West Ham - Newcastle

Kotijoukkue West Hamin päättynyt kausi oli sanalla sanoen vaikea, kun joukkue sijoittui lopulta sarjan kuudenneksitoista. Heikompi lopputulos Valioliigassa on nähty West Hamin seurahistorian aikana vain kolmesti ja näistä kahdessa joukkue on joutunut hakemaan vauhtia seuraavalla kaudella sarjaporrasta alempaa.

West Hamin suurimmat ongelmat olivat viime vuosien tapaan puolustuspäässä. Joukkue tarjosi vastustajilleen kauden aikana hulppeat 102 huippupaikkaa, joka oli koko päättyneen vuosikymmenen toiseksi suurin lukema. Edelle kipusi vain Reading, joka kaudella 12/13 päästi vastustajan 109 kertaa vastaavan kaltaiselle maalipaikalle.

Kesän siirtoikkunassa West Ham on ollut poikkeuksellisen rauhallinen, jonka myötä isoimmat otsikot on kirjoitettu lupaavan englantilaisen Grady Dianganan siirtymisestä West Bromwichiin. 22-vuotias Diangana oli viime kauden Webassa lainalla ja oli yksi joukkueen suurimmista onnistujista. West Hamissa peliaika kilpaillulla laituriosastolla olisi kuitenkin ollut tiukassa, joten myyminen oli jokseenkin perusteltua.

Alkavalla kaudella West Hamin voi odottaa olevan jälleen yksi sarjan runsasmaalisimmista joukkueista. Puolustuspelaaminen tuskin ottaa suuria kehitysloikkia, kun taas toisaalta hyökkäyspäässä laatua ja leveyttä riittää.


Vierailija Newcastlen viime kautta voidaan pitää onnistuneena, sillä joukkue lähti kauteen yhtenä putoajasuosikeista ja sijoittui lopulta sarjan kolmanneksitoista. Pelillisesti Newcastle ei ollut tulostaulun veroinen ja etenkin päästettyjä maaleja olisi "pitänyt" olla rutkasti nähtyä enemmän.

Puolustuspään "onnistumisen" vastapainona Harakoiden ennätyshankinta Joelintonilla oli vaikeampaa. Lupaava brassi tahkosi viime kaudella yli 2700 liigaminuuttia ja onnistui maalinteossa vain kahdesti. Yksikään vähintään 2000 minuuttia pelannut hyökkääjä ei ole Valioliigassa jäänyt 2010-luvulla vastaavaan (tai pienempään) maalimäärään.

Joelintonin jääkylmän formin myötä Newcastle oli pakotettu hankkimaan kesällä kirittäjiä hyökkäysosastolle ja syöttiin tarttui Bournemouthin monivuotinen tähtihyökkääjä Callum Wilsonin. Englannin maajoukkueessakin esiintyneen Wilsonin todellista läpimurtoa on hidastanut pari vakavaa polvivammaa, joista molemmat pitivät Wilsonin puolisen vuotta sivussa viheriöiltä.

Orastavaan Valioliigakauteen Newcastle lähtee jälleen yhtenä putoajasuosikeista. West Hamin tavoin joukkueen puolustuspelaaminen aiheuttaa pienoista paniikkia, kun taas hyökkäyskalusto on hieman kapea ja loukkaantumisaltis.


Viikonlopun otteluun West Ham pääsee hyvistä lähtökohdista, kun ainoana sairaushuolena on Manuel Lanzinin nivusten kunto. Argentiinan keskikenttätähdelle ei hieman yllättäen olla löydetty West Hamissa suurta käyttöä, eikä näin ollen poissaolosta pääse suuremmin rokottamaan. Newcastlen tilanne on ikävämpi, kun sivussa on ykkösmolari Dubravka, sekä keskuspuolustajat Schar ja Clark.

Kesän treenipelit ovat molempien joukkueiden osalta olleet pitkälti maalintekoharjoituksia. West Hamin neljässä ottelussa maaleja nähtiin keskimäärin 5,5, kun taas Newcastlen kohdalla tulostaulun keskiarvoksi jäi 3,25 maalia. Meneväisen ottelun puolesta puhuvat myös joukkueiden viime kertaiset kohtaamiset, joissa huippupaikoilla mässäiltiin molemmissa päissä.

PICK OF THE WEEK:

Vedonlyöntivihje: - West Ham - Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
West Ham - Newcastle
veto
o2,5
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.87

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin