Tänään on 24.03.2023, 11:35.

S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Vastaa Viestiin
S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Avasin uuden ketjun, kun uusi firma ja muutenkin niin paljon muuttunut asiat vuosien varrella. Vanhaa ketjua ei kuitenkaan luonollisesti poisteta.

Vihjepaketti sisältää runkosarjan sidet (spread+moneyline).

Oma tulostavoite vihjeille on 105%, jonka perustan pitkälti edelliseen kauteen, sillä sidejen laskentamalli ei ole kokenut uudistuksia ja pohjatyö on tehty mahdollisimman hyvin. Lisäksi olen mahdollisimman hyvin kehittänyt keinot, jolla minimoin mahdolliset haittatekijät, kuten vittuilut, mahdolliset remontit ja maksullisuuden aiheuttamat stressitekijät, tätä varautumista en ole tajunnut tehdä aikaisimmilla kausilla.

Kohteita tulee arviolta 300-400 ja aikataulusta pyritään tekemään hyvin aikainen kuitenkin niin, että Pinnaclen limitit ovat maksimissaan, jotta tämän jälkeen sijoittajat pääsevät normaali rutiiniensa pariin, koska olen huomannut, että ostajien joukossa on aina paljon niitä joita itse laji ei kiinnosta yhtään, vaan haluavat saada vedot vain näppärästi sisään hyvissä ajoin. Lisäksi aikainen aikataulu ei ainakaan vähennä saatavaa valueta verrattuna myöhäisempään ajankohtaan. Kertoimina käytän siis ainoastaan Pinnaclen lähetyshetkellä voimassa olevaa kerrointa.

Aikataulu on arviolta klo 19-20, mutta kerron tästä tarkemmin asiakkaiden kesken. Edellinen lause ei tarkoitaa, että ne tulevat tuossa välissä miten sattuu, vaan niille tulee olemaan minuuttiaikataulu, joka maksimissaan heittää muutaman minuutin myöhempään, jos joudun esim. tekee jonkun viime hetken poissaolo varmistuksn tms.

Hinta mikäli teet tilauksen tämän viikon aikana, niin hinta 620€* (sis. alv 24%)
Hinta mikäli teet tilauksen ensi viikon aikana (kausi alkaa tiistaina 27.10) 682€ (sis. alv 24%)

+mahdollinen 10€ Skrill-lisä.

*Hintaeron syy on, että mahdollisimman moni ei jättäisi tilausta kahdelle viimeiselle päivälle, jolloin minulla on jo täysi kohteiden arvioiden teko päällä, tämä on etu niin minulle kuin asiakkaille.

Maksuvaihtoehdot ovat Skrill, sekä tavallinen pankkisiirto. Skrill-siirrosta joudun lisäämään hintaan päälle 10e. Tämä johtuu siitä, että tilini on yritystili ja jokaisesta siirrosta he nappaavat pinkan päältä 1,8%.

Tilaukset osoitteeseen nbasidet(miuku)gmail.com. Tämä on ainoa tilauskanava, ei toiset meiliosoitteet, Facebook, Twitter, Skype tai keskustelupalstan privaviesti. Tästä on turha loukkaantua, sillä tämä ei ole tehty kuin asioiden sujuvuuden vuoksi.

Tilauksen otsikoksi ”NBA tilaus + oma nimesi”

Viestiosaan:

Nimi
Osoitetiedot
Puhelunro (en soita, ihan vain varmistus juttuja)
Sähköpostiosoite mihin vihjeet haluat.
Ylikertoimen käyttäjätunnus (yksityisosiota varten)
Maksatko pankkisiirto vai Skrill
Haluatko, kunnon laskun pdf-muodossa, vain pankkisiirrossa mahdollinen. (Tämä hieman kestää, kun huomasin, että laskutussoftani on vanhentunut, eikä uutta toiminimeäni ole viellä hyväksytty
)

Maksutiedot:

Nordea: FI29 1277 3500 1769 69 (Marko Virtanen), Viestikenttään oma nimi.
Skrill: marko.j.virtanen(miuku)gmail.com, Viestikenttään oma nimi

Olen aikaisempina kausina kieltäytynyt muutamasta ns. hankalasta asiakkaasta ja minua uhkailtiin tämän takia jopa lakimiehellä. Sama pätee tälläkin kaudella, sillä hankalat asiakkaat vaikeuttavat työntekoa, joka on pois minun työajasta ja näin on myös ongelma muita asiakkaita kohtaan, joten valitsen asikkaat, joten jos jollekkin sanon ei, niin ei kannata alkaa pistää mitään "olen muuttunut mies" tarinaa.

Sanoin aikasemmin, että vihjepakettia ei voisi peruuttaa kesken tilauksen sen halvan hinnan vuoksi, mutta muutin mieltäni. Tähän syynä se, että ei aina ole välttämättä rahasta kiinni, vaan voi tulla elämänmuutoksia, jolloin ei välttämättä kerkiä lyömään vetoja tai muut asiat kuin vedonlyönti ovat paljon tärkeämpiä. Tilauksen voi perua siis koska tahansa ja ilmoituksesta seuraavasta päivästä lasketaan jäljellä olevien otteluiden määrä koko runkosarjan otteluiden määrään suhteutettuna ja tämä osa palautetaan asiakkaalle, ilman mitään lisäkuluja. Sama pätee itseeni, jos minulle tulisi, joku vakava este (sairaus, loukkaantuminen, läheisen kuolema) tms. niin minulla on oikeus lopettaa vihjeiden toimitus asiakkaille ja jäljelle jääneiden otteluiden korvaus suoritetaan samalla kaavalla.

Vihjeiden lähetysformaatti on sähköposti. Itse suosittelen aikaisempien kausien perusteela Gmailia, joka on toiminut hyvin. Esimerkiksi Suomi24-meilin kanssa on ollut ongelmia. Sähköposti mistä lähetän vihjeet ei tule olemaan tilaussähköposti, sillä haluan pitää sen salaisena häirikköviestien eliminoimiseksi.

Omia huomioita vihjepaketin ostoa harkitseville:

Harkitse ostoa, jos

•Vedonlyöntikassasi koko on minimissään noin 15 000 - 20 000€
•Ymmärrät, että vedonlyönnissä, niin kuin kaikissa sijoitusmuodoissa, joissa tuotto voi nousta korkeaksi, on olemassa myös selkeä riski, että kauden päättyessä pääoma onkin selkeästi pienempi kuin sen alkaessa.
•Ymmärrät vedonlyönnin luonteen sekä sen perusteoriapohjan ja alan yleistermistön.
•Ymmärrät, että helppoa rahaa vedonlyönnissä ei ole, ainakaan sillä tasolla, että voitaisiin saavuttaa merkittävä taloudellinen tuotto, vaan marginaalit ovat pieniä ja jokainen desimaalin osa tärkeä.

En suosittele ostoa, jos

•Et ole vähintäänkin harrastanut aktiivisesti vedonlyöntiä, sen ei tarvitse olla koripallo/NBA, mutta perustietoja/taitoja vedonlyönnistä vaatii, jotta maksimaalinen tuotto voitaisiin saavuttaa.

•Tappioputket aiheuttavat pahaa oloa ja tuskastumista, joka vaikuttaa muuhunkin elämään ja sen laatuun selvästi. NBA:ssa otteluita on päivittäin ja kohteita viikossa useita kymmeniä niin vaikka suurimman osan kohdalla osumistodennäköisyys on päälle 50 %, niin on hyvin todennäköistä, että kauden aikana tulee tappioputkia, joissa voidaan esimerkiksi viikon aikana hävitä 30-50 yksikköä.

•Liikut riskitasolla, jossa vetojen osuminen/osumattomuus vaikuttaa jopa viikko/kuukausitasolla elintasoosi ja merkittävästi taloudelliseen tilanteeseesi. Tulee muistaa, että vedonlyönti tässä muodossa on pitkäjänteistä sijoitustoimintaa, jossa yksittäisten osumien merkitys on pieni ja lopullinen tulos nähdään vasta useamman kuukauden jälkeen.

Mikäli, ette ole varmoja tilaamisesta, niin tässä vielä mun blogijuttu luettavaksi:
http://www.ylikerroin.com/blog/s.sukkel ... n-niukkuus

Totalit ovat ilmaisia ja ne tulee etusivun Blogiin. Nämä eivät liity millään tapaan vihjepakettiin, joten en tule toimittamaan niitä asiakkaille aikasemmin tai sähköpostiin. Tämä tarkennus syystä, että viimeksi eräät vaativat, että lähettäisin nämä heille ensiksi ennen kuin pistän kaikille ilmaiseksi.

Lisää asiaa vihjeistä, arvioista, seurannoista jne: viewtopic.php?f=35&t=43534&start=353

Usein kysellään, että mistä nämä löytyisi:
Pro Gradu: http://www.ylikerroin.com/file/ProGradu ... nVanni.pdf
Kauppalehden haastattelu: http://imgur.com/uQDcDA9

Pistelkää kysymyksiä tähän ketjuun mikäli jotain jäi puuttumaan.

-Marko Virtanen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Muutama uusi asiakas on kysellyt kokeilupakettia mm. parin viikon ajalle, kun ei ole käyttänyt ikinä ennen maksullisia palveluita, että sopiiko se hänelle. Minun palvelussa on mahdollisuus perua tilaus vaikka tuon kahden viikon jälkeen. Onko sitten kyse luottamuksesta tai tuosta reilun 600€ avaushinnasta, että tälläistä testimahdollisuutta haluttaisiin, siihen on vaikea vastata.

Tehdään nyt kuitenkin kysely, eli jos haluat tuollaisen palvelun lyhyen ajanjakson peruuttamismahdollisuudestakin huolimatta, niin pistä yksi peukku. Tämä luonnollisesti olisi kuitenkin myös maksullinen.

-Marko Virtanen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Paljon on tuntunut mm. sosiaalisen median ja muiden vihjepalveluiden vaikutus muuttanut näissä vihjepalveluissa asioita melkoisen nopealla temmolla.

Otoskoko on tietenkin mitätön saamieni vastausten pohjilta, mutta selkeästi uusilla asiakkailla luottamus lupauksiin, kuten rehelliseen toimintaan on heikentynyt, joka luonnollisesti hyvä asia, mikäli epärehellisyys, heikko palvelun taso jne. on lisääntynyt, kuten eräs vastaaja mainitsi. Lisäksi varmasti sosiaalisen median tuoma räjähdysmäinen ”vihjepalveluiden” kasvu suurin lupauksen, jotka eivät ole käytännössä mahdollisia ja katoaminen kuin tuhka tuulee on myös syy.

Tästä syystä lisään 6 päivän kokeilujakso vaihtoehdon, joka arvolisäveron kanssa on ainoastaan 30€. Tämä on heille, jotka haluavat testata millainen minun vihjepalveluni on käytännössä. Kuuden päivän aikana tulos saattaa olla mitä tahansa olivat vedot kuinka hyviä tai huonoja tahansa, eli tämän tarkoitus on päästä edullisesti ilman pääoman sidontaa päästä testaamaan palvelua.

Kokeilen lisäksi lokakuun loppu + koko marraskuu (27.10. – 30.11.2015) pakettia. Tämän hinta on 180€. Tämän kohderyhmä on ne, joilla on ns. "luottamus kortilla" palvelun peruutus palveluun tai jotka eivät halua sitoa yli 600€ kerralla kiinni palveluun. Tähän ei sisälly peruuttamismahdollisuutta.

Tilaukset osoitteeseen nbasidet(miuku)gmail.com. Tämä on ainoa tilauskanava, ei toiset meiliosoitteet, Facebook, Twitter, Skype tai keskustelupalstan privaviesti. Tästä on turha loukkaantua, sillä tämä ei ole tehty kuin asioiden sujuvuuden vuoksi.

Kokeilujakso (27.10. – 1.11.2015, sis. 6 pelipäivää) HINTA: 30€ (sis. alv 24%)

Tilauksen otsikoksi ”NBA kokeilujakso + oma nimesi”

Viestiosaan:

Nimi
Osoitetiedot
Sähköpostiosoite mihin vihjeet haluat.
Maksatko pankkisiirto vai Skrill
Haluatko, kunnon laskun pdf-muodossa, vain pankkisiirrossa mahdollinen. (Tämä hieman kestää, kun huomasin, että laskutussoftani on vanhentunut, eikä uutta toiminimeäni ole viellä hyväksytty


Maksutiedot:

Nordea: FI29 1277 3500 1769 69 (Marko Virtanen), Viestikenttään oma nimi.
Skrill: marko.j.virtanen(miuku)gmail.com, Viestikenttään oma nimi

Mikäli, et ole varma näkyykö siirto tililläni ennen huomista, niin pistä kuittikopio mukaan.


Lokakuu-marraskuu (27.10. – 30.11.2015) HINTA: 180€ (sis. alv 24%)

Tilauksen otsikoksi ”NBA lokamarras + oma nimesi”

Viestiosaan:

Nimi
Osoitetiedot
Puhelunro (en soita, ihan vain varmistus juttuja)
Sähköpostiosoite mihin vihjeet haluat.
Ylikertoimen käyttäjätunnus (yksityisosiota varten)
Maksatko pankkisiirto vai Skrill
Haluatko, kunnon laskun pdf-muodossa, vain pankkisiirrossa mahdollinen. (Tämä hieman kestää, kun huomasin, että laskutussoftani on vanhentunut, eikä uutta toiminimeäni ole viellä hyväksytty)


Maksutiedot:
Nordea: FI29 1277 3500 1769 69 (Marko Virtanen), Viestikenttään oma nimi.
Skrill: marko.j.virtanen(miuku)gmail.com, Viestikenttään oma nimi

Mikäli, et ole varma näkyykö siirto tililläni ennen huomista, niin pistä kuittikopio mukaan.

KAIKKI TILAUKSET VARMASTI KERKIÄVÄT MUKAAN MIKÄLI ENNEN 27.10.2015 KLO. 17.

Tilanneille tiedoksi pistän taas pienen infopaketin huomenna päivällä. Vanhoille asiakkaille siinä ei juuri uutta, kun pohjana käytän edellisten kauden infopakettia. Uusille asiakkaille tämä sisältää panostukseen, vihjeiden ilmoitusmuotoon jne. liittyvää asiaa. Yksityisosio pyritään saamaan auki jollei huomenna, niin viimeistään torstaina, sillä keskiviikkona on tuima 14 ottelun yö! Torstaina sitten rauhallinen kolmen ottelun yö.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Twiiterin puolella tälläinen kisa:

Marko Virtanen ‏@SSukkela 5 t5 tuntia sitten
Seuraavan (EI TÄMÄ) Twiittini RT:lla olet mukana arvonnassa, jossa arvotaan 10 x tämän viikon #NBAfi-side pakettia (arvo 30€) #betsit

Marko Virtanen ‏@SSukkela 5 t5 tuntia sitten
Mikäli todistettavasti voitolliset #NBAfi-vihjeet kiinnostavat, niin lue nämä: viewtopic.php?f=31&t=47469 … ja viewtopic.php?f=35&t=43534&start=353 … #betsit

Marko Virtanen ‏@SSukkela 17 min17 minuuttia sitten
Suoritetaan 16 aikoihin toi arvonta siihen asti kerkiää RT, tuota edellistä viestiä, jossa noi linkit. #betsit #veikkaus #NBAfi #pokeri

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tuli jo kyselyä, että mitä jos kokeilupaketin haluaa vaihtaa kk-paketiksi niin se onnistuu kyllä ja hinta on 150€ marraskuu. Katsokaa nyt ainakin tämä pätkä loppuun rauhassa ja mietttikää tilanteenne hyvin tarkkaan. Hyvä viikko, niin se ei ole todellakaan tae tai edes merkki tulevaisuudesta, vaan mikä tahansa viikon tulos tulee lopulta olemaankaan, on varianssin osuus suuren suuri.

-Marko

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Itsellä ollut niin paljon säätöä tässä alkuvaiheessa, niin en ole kerinnyt seuraamaan miten Spreadit kestää panostusta. Olisiko jollain asiakkaalla joka seurannut jotain mielipidettä?

-Marko

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tätä kyseltiin, kun kokeilujakson vikapäivä, niin teen tämän yön matsien jälkeen seurannat, mutta nopeasti laskettenuna sidet 14/19 ja plussaa noin 16yksikköä (x/5).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

30 euron maksullisen side-vihjepalvelun kokeilupaketti on saatu päätäökseen.

KuvaKuva

ps. Patsas on läppä, jonka taustat eräät tietävätkin, mutta ei mitään itsekehua olemattomalla otoksella, joskus vaan eräs henkilö saattoi sanoa, että pystyttäkää sille #€%&€#€%% Sukkelalle vaikka patsas sinne Tampereelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tehdään tässä hieman väsyneenä HUIPPUTARJOUS NBA:n runkosarjan loppukaudesta 550€ (sis.alv)!

Aikaisemmat tilaukset eivät ole vähennyskelpoisia. Uskallan tehdä tämän huikean tarjouksen suutututtamatta jo tilanneita asiakaita, sillä eiköhön toi noin +23 yksikköä ole heille tuonut vastinetta mukavasti! :peukku: :peukku:

Kuva

Mikäli kiinnostaa, niin tee tilaus aloitusviestin kausiohjeiden mukaan, mutta ainoastaan "oma nimi + supertarjous"

TARJOUS VOIMASSA MAANANTAIN 2.11.2015 23:59 asti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Maksullisen palvelun tilanne 15.11.2015 vetojen jälkeen.

Kuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.11.2015 10:48 <Mungo> Hyvää työtä!

16.11.2015 14:20 <S.Sukkela> Taas mun arkkivihollinen panossuositus kummittelee siellä.


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tilanne 25.11.2015 pelipäivän jälkeen. Tänään ei otteluita Kiitospäivän vuoksi.

Kuva

Olen saanut tällä kaudella ennätysmäärän palautetta suhteutettuna asiakasmäärään, joista käytännössä kaikki ovat olleet positiivisia. Yhden mokan tein, kun nukuin pommiin ja tästä lupasin kaikille halukkaille 20€ hyvityksen. Tässä ketjussa valitettavasti ei positiivisia palautteita kukaan tyytyväinen asiakas tunnu haluavan kertovan, kuten aina ollutkin kauden olessa käynnissä, joka ymmärrettävää. Palveluun ollaan tyytyväisiä, eikä haluta lisää väkeä mukaan syömään itseltään kertoimia pois. Luonnollista, kun rahan tavoittelu se päämäärä ja muut asiakkaat "kilpailijoita", niin silloin ollaan hiljaa, kun tulos on halutun mukaista tai parempaa, eikä siinä mitään.

Tällä kaudella asiakkaita on ennätyksellisen vähän ja kertoimet eivät ole laskeneet kuin tyyliin 1.98 => 1.952 vihjeiden jälkeen (2u vedot usein ei lainkaan) ja useasti kertoimet palautuneet. Tämä asiakaskato johtuu luonnollisesti ja oikeutetusti 2013-14 umpisurkeasta kaudesta, jolloin oli kaikkien aikojen eniten asiakkaita mikäli oikein muistan, sillä 2012-13 kausi oli ollut mainio.

Asiakasluku on käytännössä koko maksullisen palvelun ajan ollut täysin suoraan verrannollinen lähestulkoon vain edellisen kauden tulokseen. Lisäksi viime kauden lievästi voitollinen kausi ei heijastunut varmastikaan juuri mitenkään asiakasmäärään, eikä sen kuuluisikaan, kuten olen sanonut, että maksullinen vihjepalvelu tiukkoine aikatauluineen vs vihjeiden heittely sillon kun kerkiää tai parhaiten itselle sopii ovat kuin kaksi eri maailmaa.

Positiivista palautetta olen saanut mm. kohteiden perusteluista, joita moni lukee, vaikka ei katso ottelua. Suurin osa antaa tälle lisäarvoa jonkun verran kyselyn mukaan vaikka ne eivät vaikuta kohteen pelaamiseen, eikä saisikaan, mutta monia kumminkin kiinnostaa seikat, miksi kohde on pelikohteena. Ne jotka eivät näitä lue eivät tietenkään yhtään anna lisäarvoa näistä ja ne otteluita seuraavat hyvinkin paljon. Taidan olla noin viikon lähetellyt ns. "jälkilöyly" meiliä, jossa käyn läpi miten näin edellisen yön vetojen hyvyyden/huonouden. Tästä on kiitelty kovasti ja toivottu jatkuvan. Aluksi taisi muutama jopa hämmentyä ja hieman ymmärtää väärinkin asian vedonlyöntinäkökulmasta, kun harvemmin puhun tuurista, vaan sanon ihan rehellisesti, jos arvio oli sen kertaisiin ottelutapahtumiin nähden paska. Tuurit sekä hyvät, että huonot nostanut esiin kun niihin on ollut todella aihetta. Tällaiseen suorasanaisuuteen ilman selittelyjä ei olla taidettu vedonlyönnissä olla oikein totuttu. Näitä sivuavia aiheita olen blogissakin viime aikoina käsitellyt.

Itse olen melko tyytyväinen maksullisen palvelun alkukauteen lukuunottamatta tuota pommiin nukkumista, joka itselleni asettamilla standardeilla oli valtaisa moka jollaista ei ole tainnut tapahtua ikinä ennen maksullisen palvelun aikana. Itsekkään en pysy laskuissa perässä niin onkos tämä jo kahdeksas kausi. Aikatauluissa ei olla koskaan menty 15 minuuttia ilmoitetun ajan yli. Tämä on mielestäni riittävää sillä tietenkään hetkeäkään ennemmin en voi vihjeitä lähettää, niin aina pitää vielä ennen lähetystä käydä läpi vielä mahdolliset kerroinmuutokset, sekä kokoonpanomuutokset ja nämä väkisinkin vievät usein jonkun tovin. Muutaman kerran joku kohde on mennyt juuri offline-tilaan muutamaksi minuutiksi vaikkakin avautunut samalla linjalla, mutta tuollaiset pakko odottaa ja tarkastaa, että miksi se saattaisi olla mennyt offline-tilaan. Mikäli kävisi niin, että näyttää, että joku isompi viivästys tulisi, niin pistäisin asiakkaille infon, että olkaa rauhassa, nyt täällä on silmät kyllä auki, eikä kuorsaus täytä asuntoa. ;)

Itse tulokseen ei tässä vaiheessa voi ottaa muuta kantaa kuin, että kelpaa mainiosti, sillä otoskoko on vielä hyvin pieni ja sekin on tossa poukkoilut melkoisesti käyden välillä lähes nollissa, kuten blogissani mainitsin, kun käsittelin swingien sietokykyä.

Muistakaa, jos alkaa kiinnostamaan, niin palveluun voi tulla vielä mukaan ainakin tämän vuoden aikana vielä missä kohtaa tahansa. Ketjun alusta löytyvät ohjeet. Myös joulukuun paketin laitan tarjolle huomenna, kun vähän hintaa sille arvioin ja laskeskelen ensiksi. Kuitenkaan älkää antako tuon luultavasti ylihyvän tuloksen hämätä. Itselläni on hyvä fiilis ja luotto tulevaan. Kuitenkin runkosarjan lopussa olisin yllättänyt, jos palautusprosentti olisi tuota 108-109% tasoa vaikka en tietenkään panisi vastaan, mutta edelleen tavoite on alkuperäinen 105% palautusprosentti, jota pidän realistisena ja alkukausi antanut minulle hieman lisätukea siihen entisestään.

Mikäli tosissanne harkitsette vihjeiden tilaamista, niin lukekaa tämä ensin ja ajatelkaa tuota swingien sietokykyä omalta kannaltanne:

http://www.ylikerroin.com/blog/s.sukkel ... nin-vuoksi

Pian alkaakin joulukuu, joten tähän sopii orava-aiheinen Joululaulu, jossa pörröhännän kohtalo ei ole kovinkaan kaksinen. :roll:Ystävällisin terveisin,

Marko "kurrejahtaaja" Virtanen

ps. Mitä yhteistä on oravanjahtaaja Sukkelalla ja biisin skriivelin luonteella? Vastaus "Ja oravalla keitti, alkoi päässä kiehua, se ryyppäs pullon viinaa ja alkoi riehua" :lol: Tosin ei kauaa, niin marraskuu täyttyy tipattomana. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.11.2015 09:09 <Simo Sulmi> Mites totalit? Ja mites ilmaisvihjeiden totaleiden

27.11.2015 09:10 <Simo Sulmi> palautus % ;) 105%-> ? ;)......

27.11.2015 09:23 <S.Sukkela> Kuten Twitterissa sanoin tulee kuukausittain eli joulukuun

27.11.2015 09:24 <S.Sukkela> alussa. Tappiolla ne ovat, mutta eivät liity tähän ketjuun.

27.11.2015 09:34 <S.Sukkela> "Vihjepaketti sisältää runkosarjan sidet"

27.11.2015 09:51 <Simo Sulmi> Aah, no sit meni sivusuun omat kommentit.

27.11.2015 09:51 <Simo Sulmi> Kokonaisvaltainen palautus% ilmoittaminen palvelee palstaa

27.11.2015 09:52 <Simo Sulmi> parhaiten, jatkossakin. Keep up good work!

27.11.2015 09:53 <S.Sukkela> Luonnollisesti tulevat foorumin blogiin, jossa ne vihjeetkin

27.11.2015 12:24 <E.Clipperton> suosituspanos kirii ;)

27.11.2015 12:40 <S.Sukkela> joo pari 5u osunut nyt parina päivänä, niin tässä vaiheessa

27.11.2015 12:41 <S.Sukkela> viä heti iso merkitys.

27.11.2015 12:42 <S.Sukkela> siis peräkkäisinä päivinä ei siis 4 vaan pari.

27.11.2015 12:44 <S.Sukkela> edellisestä päivityksistä kohteet kummiskin vaan 11-11


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tilaukset osoitteeseen nbasidet(miuku)gmail.com. Tämä on ainoa tilauskanava, ei toiset meiliosoitteet, Facebook, Twitter, Skype tai keskustelupalstan privaviesti. Tästä on turha loukkaantua, sillä tämä ei ole tehty kuin asioiden sujuvuuden vuoksi

Joulukuun kuukausitilaus: HINTA: 150€ (sis. alv 24%)

Tilauksen otsikoksi ”NBA joulukuu + oma nimesi”


Viestiosaan:

Nimi
Osoitetiedot
Puhelunro (en soita, ihan vain varmistus juttuja)
Sähköpostiosoite mihin vihjeet haluat.
Maksatko pankkisiirto vai Skrill
Haluatko, kunnon laskun pdf-muodossa, vain pankkisiirrossa mahdollinen. (Uudesta toiminimestä ei ole tullut vieläkään hyväksyntää, aion ensi viikolla soitella asiasta.)


Maksutiedot:
Nordea: FI29 1277 3500 1769 69 (Marko Virtanen), Viestikenttään oma nimi.
Skrill: marko.j.virtanen(miuku)gmail.com, Viestikenttään oma nimi

Mikäli, et ole varma näkyykö siirto tililläni ennen joulukuun alkua, niin pistä kuittikopio mukaan.

KAIKKI TILAUKSET VARMASTI KERKIÄVÄT MUKAAN MIKÄLI ENNEN 1.12.2015 KLO. 17.


VASTAAN 1.12.2015 VIIMEISTÄÄN ENNEN KLO 18:30, ETTÄ TILAUS TULLUT PERILLE JA NIMI ON LISÄTTY LÄHETYSLISTAAN.

HUOM VANHAT KUKAUSITILAAJAT TOIMIKAA MYÖS NÄIDEN OHJEIDEN MUKAAN MIKÄLI AIOTTE JATKAA.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Lokakuun loppu ja marraskuu kokonaisuudessaan:

Ei isompia lisäyksiä aikaisempiin viesteihin. Tasapanoksin edelleen parempi, mutta sekin pienestä kiinni, kun esim. tänään oli Spurs -3.5 1.952 maksimipanoksella niin, jos se olisi sattunut osumaan, niin olisi panossuositus ja tasapanostus lähes samoissa. Eli vähän kauemmin saa odotella, että näkee onko tapahtunut mitään kehitystä tuossa asiassa.

Kuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Muistutetaan vielä aivan varmuuden vuoksi. Nyt uusien ja jatkavien pitäisi olla saanut meiliinsä info, että tilaus on vastaanotettu.

HUOM. VANHAT KUKAUSITILAAJAT TOIMIKAA MYÖS NÄIDEN OHJEIDEN MUKAAN MIKÄLI AIOTTE JATKAA.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


NordicValue
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 18.12.2015, 03:47
Pisteitä: 10

Sukkelan NBA-vihjeet (Tmi Marko J. Virtanen)

Viesti Kirjoittaja NordicValue »

Tervehdys kaikille!

Olen uusi täällä. Olen kuullut huhuja Sukkelan olleen varsinainen nba-jumala joitakin vuosia sitten.. Miten viime kaudet ovat sujuneet? Panostatko Sukkela mill intensiteetillä nykyään tipsaamseen?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: Sukkelan NBA-vihjeet (Tmi Marko J. Virtanen)

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

NordicValue kirjoitti:Tervehdys kaikille!

Olen uusi täällä. Olen kuullut huhuja Sukkelan olleen varsinainen nba-jumala joitakin vuosia sitten.. Miten viime kaudet ovat sujuneet? Panostatko Sukkela mill intensiteetillä nykyään tipsaamseen?
Terve NordicValue,

Kiitos kysymästä, jumala nyt on aivan liioiteltua, hyvät tulokset ovat kovan työn seurausta ei sen enempää. Aina kun vihjaan, niin 100% lasissa työni teen ja siihen ei tule ikinä muutosta, koska mielummin lopetan, kuin tekisin arvioita puolitehoilla, sillä NBA on liian kova sarja sellaiseen.

Yhdeksän kautta oli peräkkäin voitollisia, kausi 2012-13 on ollut tähän mennessä paras, mutta kausi 2013-14 kausi oli erittäin huono. Viime kausi jälleen hyvä, jolloin vihjeet olivat kaikille ilmaiset. Tämä kausi on vasta melko alussa, joten vielä vaikea sanoa mitään sen tarkempaa, mutta hyvältä vaikuttaisi ainakin tämänhetkinen tuntuma joukkueisiin. Luonnollisesti, kuten kaikilla kausilla ovat tappioputket sekä voittoputket vääjäämättömiä, sekä tässä vaiheessa kautta on vielä muutaman ison panoksen kohteen vaikutus suuntaan jos toiseen koko tulokseen ylimitoitettu, jotka ovat kääntyneet niukasti, joko voitoksi tai tappioiksi.

Täältä löytyy viimeisin ilmaisvihjeiden seuranta.

Ystävällisin terveisin,

Marko "S.Sukkela" Virtanen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Sidejen seuranta tulee uudenvuodenaattona, mutta tälläinen muutos tapahtui joulun jälkeen:

"Olen koko Jouluaaton tutkinut panostukseen liittyvää ikuisuusongelmaa, johon luulin löytäneeni ennen kautta ratkaisun, mutta se oikeastaan on vain pahentunut. Kahden yksikön panokset joita on vedoista ollut lähes puolet olisivat tuottaneet yli 109% pelkiltään, mutta kaikki tästä isommat panokset ovat selkeästi olleet tappiollisia ja vieneet koko tuloksen roimasti tappion puolelle. Minulla ei ole mitään mahdollisuutta löytää tuohon kesken kauden ratkaisua, joten tästä lähtien jokaisen kohteen suosituspanos tulee olemaan 3 yksikköä, sillä koko kauden keskiarvopanos on hyvin lähellä tuota. Prosentit pysyvät näkyvissä kohteissa, joten jokainen panostakoon kuten haluaa ja tiedänkin, että useampi on jo koko kauden ajan käyttänyt tasapanostusta, johon nyt itsekin taivun, sillä kävin tarkkaan läpi 4-5 yksikön kohteet ja niiden joukossa oli iso läjä heikkoja vetoja, mutta yhdistävää tekijää, jonka pohjalta olisin voinut korjausliikkeen tehdä en löytänyt."

Ystävällisin terveisin,
Marko

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

29.12.2015 13:21 <norra stå> simo-petteri liukumassa hitaasti mutta varmasti kohti

29.12.2015 13:21 <norra stå> anyprice-uskontoa. myönnä pois vaan.

29.12.2015 13:49 <S.Sukkela> Enpä, en halua partaveitsen jälkeä aikaansaavaa loppua ;(


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Siinä on 2015 sideseuranta kokonaisuudessaan:

Kuva

Ilmaisten blogivihjeiden seuranta löytyy täältä: seuranta.php?user=17830&view=summary

Hyvää uuttavuotta ja vuotta 2016 kaikille Ylikertoimen lukijoille!

Marko Virtanen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tilaukset osoitteeseen nbasidet(miuku)gmail.com. Tämä on ainoa tilauskanava, ei toiset meiliosoitteet, Facebook, Twitter, Skype tai keskustelupalstan privaviesti. Tästä on turha loukkaantua, sillä tämä ei ole tehty kuin asioiden sujuvuuden vuoksi

Tammikuun kuukausitilaus: HINTA: 150€ (sis. alv 24%)


Tilauksen otsikoksi ”NBA tammikuu + oma nimesi”

Viestiosaan:

Nimi
Osoitetiedot
Puhelunro (en soita, ihan vain varmistus juttuja)
Sähköpostiosoite mihin vihjeet haluat.
Maksatko pankkisiirto vai Skrill
Haluatko, kunnon laskun pdf-muodossa, vain pankkisiirrossa mahdollinen. (Säätö vaan jatkuu toiminimen kanssa, ensimmäiset ei hakemus mennyt läpi, vaan vaati lisäselvityksiä ja taas odotellaan.)

Maksutiedot:
Nordea: FI29 1277 3500 1769 69 (Marko Virtanen), Viestikenttään oma nimi.
Skrill: marko.j.virtanen(miuku)gmail.com, Viestikenttään oma nimi

Mikäli, et ole varma näkyykö siirto tililläni ennen tammikuun alkua, niin pistä kuittikopio mukaan.

KAIKKI TILAUKSET VARMASTI KERKIÄVÄT MUKAAN MIKÄLI ENNEN 1.1.2016 KLO. 17.

VASTAAN 1.12.2016 VIIMEISTÄÄN ENNEN KLO 18:30, ETTÄ TILAUS TULLUT PERILLE JA NIMI ON LISÄTTY LÄHETYSLISTAAN.

HUOM VANHAT KUKAUSITILAAJAT TOIMIKAA MYÖS NÄIDEN OHJEIDEN MUKAAN MIKÄLI AIOTTE JATKAA.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.12.2015 22:39 <pumpernikkeli> Tsau! Mainitsit et olis hyvä olla 15-20k€ pelikassa.

30.12.2015 22:41 <pumpernikkeli> Perustuuko se siis pelkästään siihen et sillä sais

30.12.2015 22:42 <pumpernikkeli> "järkevästi" kuitattua palvelun hinnan jos tavoitteeseen

30.12.2015 22:43 <pumpernikkeli> päästään vai onko muitakin syitä mitä en keksinyt?

30.12.2015 23:42 <S.Sukkela> Siinä otettu huomioon palvelun hinnan kulut ja huomioitu

30.12.2015 23:43 <S.Sukkela> lisäksi riskiä, että käteen jäävä osuus ei olisi olematon

30.12.2015 23:44 <S.Sukkela> vaikka tavoitteeseesta hitusen jäätäisiin, Halusin pistää

30.12.2015 23:45 <S.Sukkela> asia pohdntaan, sillä monet palvelut hehkuttaa ainoastaan

30.12.2015 23:45 <S.Sukkela> voittoa ilman, että palvelun kuluja huomioitaisiin lainkaan.

30.12.2015 23:48 <S.Sukkela> Haluan, että mahd. ostaja puntaroi näihin palveluihin aina

30.12.2015 23:50 <S.Sukkela> liittyviä seikkoja. En halua olla mikään kiinteistövälittäjä

31.12.2015 00:51 <pumpernikkeli> Jep, kiitti.


Henkka
Jäsen
Viestit: 11056
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3681
Paikkakunta: Vantaa

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Vituttaa kun nykyäään ei oo kunnon kusirännejäjään missä päätä uitella. Ihme vedettömiä. Pitää yrittää kusta ittensä päälle.

"Laitoin nyt jo seurannan, kun aattona paljon kiirettä, mutta päivitän ensi yön matsit mukaa mikäli vain ehdin. Ei kehumista panossuosituksilla, mutta siihen nähden parempi, kun taidettiin olla jo välillä jotain -20u tappiolla."

No jo on kun pitää Hyysaloa vastaan meikkaa. Sulla ei mitään mahkuja. Siitä sale.

Itselläkin kun maksullinen palvelu niin harvoin näihin puutun mutta...

https://www.youtube.com/watch?v=GLE12VwmE98

"Viekää mopo pois kaatopaikalle, ja poika Kellokoskelle"

Vois jopa toimia.

HUOM! En peesaa kuin silloin tällöin kuin mädiä, runkkaat ja tapailet ystäviä :D

Kaikkihan snaijaa et mädi ja many alkanee myymään kaivosta vettä. toki hakkaan steissillä jos ei lähe tenkratin kelkkaan.

lätkästä tiedän et teuvo teräväinen kova, juntti barkov paska ja vjatseslav fanduls saatanan kova, darren boyko huono. ai niin, lömjöö tais olla hitaan kiekon suurimpia kuninkaita.

pitänee alkaa nukkkumaan etttei ihan liikaa kihahda. voi alkaa muuten pulkannaru-Henrejä ...

meidän talvi-bändissähan onneks se hyvä puoli kun toinen dokaa niin toinen laskee. totuus on kuitenkin se et kun toinen tai molemmat dokaa niin molemmat laskee. puolielämää.

kossua reilu puoltoista ja kaljaa 8 vajaa tappi 24:sta.

Vieläkö se mielipuoli Mikkoa jahtaa?

paska ketju mut vastaa silti.

Privaa :D

Sori Simo ja heitä, joita häiritsin, jos ei fiilis päällä niin sanoisin häh.

https://www.youtube.com/watch?v=7NWl5ny78R4

kamoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Henkka kirjoitti:Vituttaa kun nykyäään ei oo kunnon kusirännejäjään missä päätä uitella. Ihme vedettömiä. Pitää yrittää kusta ittensä päälle.

"Laitoin nyt jo seurannan, kun aattona paljon kiirettä, mutta päivitän ensi yön matsit mukaa mikäli vain ehdin. Ei kehumista panossuosituksilla, mutta siihen nähden parempi, kun taidettiin olla jo välillä jotain -20u tappiolla."

No jo on kun pitää Hyysaloa vastaan meikkaa. Sulla ei mitään mahkuja. Siitä sale.

Itselläkin kun maksullinen palvelu niin harvoin näihin puutun mutta...

https://www.youtube.com/watch?v=GLE12VwmE98

"Viekää mopo pois kaatopaikalle, ja poika Kellokoskelle"

Vois jopa toimia.

HUOM! En peesaa kuin silloin tällöin kuin mädiä, runkkaat ja tapailet ystäviä :D

Kaikkihan snaijaa et mädi ja many alkanee myymään kaivosta vettä. toki hakkaan steissillä jos ei lähe tenkratin kelkkaan.

lätkästä tiedän et teuvo teräväinen kova, juntti barkov paska ja vjatseslav fanduls saatanan kova, darren boyko huono. ai niin, lömjöö tais olla hitaan kiekon suurimpia kuninkaita.

pitänee alkaa nukkkumaan etttei ihan liikaa kihahda. voi alkaa muuten pulkannaru-Henrejä ...

meidän talvi-bändissähan onneks se hyvä puoli kun toinen dokaa niin toinen laskee. totuus on kuitenkin se et kun toinen tai molemmat dokaa niin molemmat laskee. puolielämää.

kossua reilu puoltoista ja kaljaa 8 vajaa tappi 24:sta.

Vieläkö se mielipuoli Mikkoa jahtaa?

paska ketju mut vastaa silti.

Privaa :D

Sori Simo ja heitä, joita häiritsin, jos ei fiilis päällä niin sanoisin häh.

https://www.youtube.com/watch?v=7NWl5ny78R4

kamoon.
Terve Henkka,

En tiedä oliko tämä palaute, tai maksullisen vihjepalvelunne mainos, kun hieman sekavan oloinen viesti, mutta mukavaa, että muutkin avaavat potentiaalisille ostajaehdokkaille ajatusmaailmaansa. :peukku:

Hyvää uuttavuotta myös teidän vihjepalvelu-tiimille Henkka, Tenkrat & Ron 8--)

Toivottaen,

Marko Virtanen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.12.2015 09:28 <ron> en mäkään tuosta Henkan viestistä mitään tajua, mutta

31.12.2015 09:28 <ron> Hyvää ja menestykästä uutta vuotta Sukkelalle

31.12.2015 09:46 <toimitusjohtaja> henkalla ehkä hukkunu pakasta pari kuvakorttia

31.12.2015 09:47 <toimitusjohtaja> kyllä ne yleensä löytyy

31.12.2015 09:47 <toimitusjohtaja> vastaavaa tajunnanvirtaa luettu ennenkin

31.12.2015 10:00 <S.Sukkela> Vähän oudossa ketjussa tällä kertaa, kun en ymmärrä miten

31.12.2015 10:01 <S.Sukkela> liittyy mun maksulliseen tuollainen kännihäiriköinti?

31.12.2015 10:02 <S.Sukkela> Se känniketjuhan näitä tillintallin tapauksia varten.

31.12.2015 10:02 <S.Sukkela> Kiitos ron.


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

NBA 27.10.2015 – 31.1.2016

Vetoja 250
Palautusprosentti: 100,94%
Nettovoitto: 6.77u

Keskiarvopanos: 2.9u

Yli puolessa kautta ollaan ja melkoista junnaamista edelleen sideissa, mutta aikaa onneksi on vielä reilusti. Tässä on aivan turha alkaa mitään selityksiä latelemaan, kun ainoastaan asiakkaat tietävät mitä on pelattu. Tulos on selvä pettämys. Positiivinen puoli on, että spreadeissä kertoimet harvoin laskee lainkaan vihjeestä ja maksimissaan 0.01-0.02. Toinen positiivinen asia on, että asiakaspalaute on ollut pelkästään positiivista, lisää peruutuksia ei ole tullut ja taitaa kaikkien nykyisten kuukausiasiakkaiden kanssa muutettu kk-tilaus loppukauden kattavaksi paketiksi. Eli ei muuta kuin eteenpäin, jäljellä on vielä kumminkin 2.5kk.

Tässä tilanteessa ei tule enää kuukausipaketteja myyntiin uusille asiakkaille, sillä haluan saada mahdollisimman rauhassa keskittyä loppukauteen, jotta tämän hetken tulosta saataisiin petrattua. Mikäli jotain kiinnostaa koko loppukausi, niin sen pohjilta voi ottaa yhteyttä nbasidet(miuku)gmail.com ja pistää kaikki kysymykset samaan nippuun, niin tällä tavoin säästyy molemmilta osapuolilta aikaa ja vaivaa. Kohdelistausta pelatuista vedoista en anna halutessa vasta kun tilaus on tehty, kun niistä on helposti löydettävissä minun tämänhetkiset ideajoukkueet.

-Marko

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tämä tulee olemaan runkosarjan viimeinen päivitys. Sideissa ollaan käytännössä omillaan 99.9% palautusprosentilla ja yksikön tappiolla. Väkeä tuntuu kovasti kiinnostavan myös totalien tilanne, niin se on nyt tasoa 109% ja 61 yksikköä voittoa. Maksullisiksi siirryttyä tulos on ollut 117.5% ja 22.3 yksikköä voittoa. Tässä kohtaa tietenkin saisin totaleita kaupaksi reilun määrän lisää, mutta kuten aikaisemmin sanoin, ne ei kestä samalla tapaa panostusta kuin sidet, joten niitä ei enää tällä kaudella tule myytiin. Pinnaclen panoskatto on näissä ”vain” reilut 4500€, joten ryhmän koko on pidettävä pienehkönä.

Tällä hetkellä vetojen kokonaistilanne on hyvä, mutta jakautuminen sidejen ja totalien välillä ei. Kumminkin viime kaudella totalit olivat hieman tappiollisia (vanha menetelmä) ja sidet tasoa 103% ja samat menetelmät analyysissä kuin nytkin. Tälläistä tämä vain on kaudesta toiseen, kun kohdemäärät ovat vain satoja, niin harvemmin päästään ihannetilanteeseen, jossa molemmat olisivat edes suunnilleen tasoissa, vaikka tietenkin olisi paras tilanne, jos molemmat olisivat tällä hetkellä esim. 104% tasossa.

Sideissa ei koko kautena ole ollut suuria ylä tai alamäkiä vaan pelkkää junnaamista. Vetoihin olen ollut suurimmaksi osaksi tyytyväinen, mutta pieni ripaus epäonneakin on niihin mahtunut matkaan. Sitten alkukauden asiakasperuutuksia ei ole tullut lainkaan ja palaute on pelkästään positiivista ja kannustavaa ja taitaa olla jokainen vaihtanut kuukausipaketista kausipakettiin. Totaleissa taas on ollut sitä onneakin mukana selkeästi. Tosin nämä ovat omia mututuntumia ja ainoa epäonnea tukeva todellinen seikka on, että ne asiakkaat, jotka ovat myös seuranneet otteluita ei ole kukaan perunut tilausta. Myös kuukausipakettien vaihdot koko kauden paketiksi, tukevat asiakastyytyväisyyttä ainakin jollakin tasolla.

Yhtäläisesti mutuntumalla mennään totalien tuurien kanssa ja voi siinäkin olla, että ajattelen vain, että olisi hyvää tuuria ollut reilusti, kun tulos on niin paljon parempi kuin odotin. Kuitenkin merkittäviin kokonaisvaltaisiin jälkianalyyseihin ei ole aikaa kuin vasta kauden jälkeen.

Sideista on tullut pari kyselyä, niin niiden kertoimet kestää paljon paljon paremmin, johtuen noin 4x panoskatoista Pinnaclella totaleihin nähden, sekä myös Matchbookin tarjoamista usein yli 10k€ könteistä, jossa he peesaavat Pinnaclea pienin omin painotuksin tiettyihin otteluihin.

Sidet loppurunkosarja 250€ (sis.alv. 24%) 18.2.-13.4.2016

Maksutiedot:
Nordea: FI29 1277 3500 1769 69 (Marko Virtanen), Viestikenttään oma nimi.
Skrill: marko.j.virtanen(miuku)gmail.com, Viestikenttään oma nimi

Tilaukset osoitteeseen nbasidet(miuku)gmail.com ja otsikoksi nimesi + loppurunkosarja. Lisäksi viestiosaan meiliosoite mihin vihjeet haluat, mikäli se ei ole sama kuin lähetysmeili ja suoritatko maksun pankkisiirrolla vai Skrillissä.

Tämä on siis viimeinen tilaisuus, tulla sideihin mukaan. Tämän jälkeen, kun ottelut jatkuvat All-Stars tauon jälkeen vetäydyn ns. poterooni keskittyen täydellisesti NBA-arvioihin ja seurannat ja muut analyysit sitten kauden jälkeen. Kuukausiasiakkaat, mikäli heitä vielä on saavat jatkaa luonnollisesti kuukausi kerrallaan loppuun asti näin halutessaan.

-Marko Virtanen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tässä koittanut koko päivän koota listaa paljonko kullekkin asiakkaalle pitää tilauksen keskeyttämisen jälkeen palauttaa sekä muut luvatut hyvitykset päälle. Tämä onkin aikaa enempi vievä prosessi, kun oletin sillä muutama ei ole maksanut kautta, kun en ole pystynyt laskua lähettämään ja edelleen laskun lähetys on mahdottomuus, kun uuden toiminimen avauksessa haluttiin jotain tarkennuksia toimialaan liittyen ja ensi viikolla saan tuon toivottavasti lopullisesti selvitettyä. Lisäksi peruutuksia tuli aivan ymmärrettävästi runsas määrä tällä kaudella. Peruutusilmoituksia on löytynyt kolmesta eri sähköpostiosoitteesta, osa otsikoituna peruutus, mutta muutama löytynyt jo vihjeviestiin vastauksena, joka lisää etsintää.

Varmistaakseni, että kaikki saavat mitä heille kuuluukin, niin siirrän projektin ensi viikkoon ja toivotaan, että viimein saisin jonkun toiminimen auki oli se uusi tai tuo vanha, joka oli jäänyt heidän koneillensa kummittelemaan.

Mikäli joku side-tilauksen kesken lopettanut asiakas tai jonkun muun hyvityksen saava asiakas lukee tämä ja tietää hyvityksen tai päivämäärän jolloin tilauksensa lopetti tai jos et ole vielä maksanut ja odotat laskua tai olet maksanut, mutta haluat laskun, niin kaikesta avusta (infosta) olisin kovasti kiitollinen, sillä helpottaisi omaa työtäni. Käytänössä siis, mikäli olet jotain palvelusta vailla ja tiedät mitä, niin tästä otan mielelläni vastaan tiedot osoitteeseen marko.j.virtanen(miuku)ylikerroin.com.

Rahojen puolesta ei kannata olla huolissaan, sillä ne varmasti tulevat, vaikka valitettavasti näin reilusti runkosarjan jälkeen. Eipä tästä voi kun itseensä syyttää, olisi pitänyt kaikki paremmin arkistoida heti omaan kansioihinsa tai laskea ja maksaa heti, mutta siinä tappioputkessa ei juuri päässä liikkunu kuin tuloksen nousuun saaminen ja kaikki aika meni vain tilastojen jne. tarkistamiseen ja kertaamiseen.

Hyvää juhannusta kaikille toivottaen,

Marko Virtanen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: S.Sukkelan NBA-sidet kausi 2015-16

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Tällainen katastrofi oli sidet kaudella 2015-16. Seuranta löytyy lopun linkistä. Mukaan on laskettu vihjatun kertoimen keskimääräinen ero päätöskertoimeen, kun kertoimet on muutettu prosenteiksi. Lisäksi on ryhmitelty lukumääräisesti kohdemääriä prosenttimääräisen muutoksen mukaan. Punaiset on kun päätöskerroin on ollut vihjattua kerrointa suurempi.

Vapaasti, jos joku haluaa ja osaa tutkia lisää niin kaikki palaute otetaan mielenkiinnolla vastaan. En osaa sanoa onko tuolla päätöskerroinvertailulla mitään viitteitä huonon tuurin osuuteen, mutta sitä en voi kieltää, että tein räikeän paljon liikaa virheitä, jotka ovat tulleet jälkianalyysissä ilmi.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... b458lcyKqA

-Marko Virtanen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

21.10.2016 22:23 <Manny Hockey> onko jossakin yhteenvetoa 2014-2015 sideistä?

21.10.2016 22:27 <S.Sukkela> Simsu nimimerkin alta löytyy NBA-kausi 2014-15

21.10.2016 22:29 <Manny Hockey> ty

21.10.2016 22:29 <S.Sukkela> Eipä löydykkää, katon kohta missä se on

21.10.2016 22:32 <Manny Hockey> juu ei ollu :(

21.10.2016 22:33 <S.Sukkela> Sehän olikin ihan suoraan S.Sukkela seurannassa.

21.10.2016 22:33 <Manny Hockey> s.sukkelan seurannassa?

21.10.2016 22:33 <Manny Hockey> :D

21.10.2016 22:37 <S.Sukkela> Siis tämän jolla nyt kirjoitan.

21.10.2016 22:42 <Manny Hockey> juu löysin


Vastaa Viestiin