Tänään on 18.04.2021, 12:08.

Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
klaussi
Jäsen
Viestit: 6
Liittynyt: 02.12.2012, 16:22
Pisteitä: 4

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja klaussi »

Nostellaas tätäkin niin pysyy muistissa.

Mikan kanssa jokunen kuukausi olin yhteydessä kun se soitteli, sovittiin tapaaminen mihin hän ei tietenkään tullut. Itä-Helsingissähän se jossain pyörii, joku oma kämppäkin sillä on mutta ei sen tarkempaa tietoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Helmikuussa 2013 nimimerkki KariKari kyseli minulta IRC-yksityisviestillä #ylikerroin-kanavan salasanaa ja sanoi olevansa palstan Hermoh. Tällöin en yhdistänyt häntä minulta rahaa vuosia sitten lainanneeseen henkilöön ja vaikka minulla ei olisi ollutkaan oikeuksia antaa salasanaa, niin katsoin että vaikuttaa asialliseltä tyypiltä, joten kai voin sen kertoa.

Nopeasti selvisi, että kyseessä on sama henkilö joka minulta oli rahaa vuosia sitten lainannut. (Hermoh = Hermannih = Hermis). Kysyin asiasta, että onko hän sama henkilö jolle olin lainannut rahaa niin vastaus oli ”:D, tuskimpa”. Aloin kaivelemaan vanhoja logeja niin sieltä löytyikin varmistus asialle. Hermis oli kysellyt 100€ multa laivarahaa, kun oli kaverille jo ennestään velkaa, eikä halunnut ruinata mutsilta tai faijalta. Ajattelin, että kyllä voin lainata tuommoisen summan tyypille, jonka kanssa privassakin paljon juttua heittänyt. Lupasi, että faija maksaa summan seuraavana päivänä ja saatesanat olivat ”voit tappaa mut jos et saa” Kyselin monen vuoden lainan koroista niin vastaus, että ei mitään korkoja, mutta maksaa lainan takaisin, jos minulla on faktoja. Onneksi oli vanhat logit vielä tallessa. Asenne muutenkin oli tyyliltään ”lopeta jankutus” ihankuin olisi ollut tässä joku uhri. Sain rahani lopulta ilman korkoja.

Ainakin opin, että ei pidä lainailla puolitutuille vaikka olisi kuinka hyvä fiilis kaverista. Rahat lainattu ”laivareissua” varten ja sen jälkeen ei enää miehestä kuulunut mitään. Aivan sattumaako, että rahat unohtui maksaa ja aktiivinen IRC:n käyttö loppui kuin seinään.

Otin tämän asian nyt esiin täällä palstalla, sillä Hermohin seurannassa on ollut huomattavia virheitä kotiinpäin vedettynä. Tietenkin tämä voi olla ainoastaan sattumaa, mutta tyypillä jolla on taustalla useita epämääräisiä vedätys-epäilyjä, niin ajattelin että parempi nostaa esiin, että mahdolliset peesaajat tietävät. Lisäksi ajattelin, että on hyvä varoittaa, kun aina tulee mieleen epäily, että keltä seuraavaksi lainaa pyydetään ja hyvällä seurannalla voidaan luoda parempaa imagoa.

Tässä siis henkilökohtainen osuuteni, joka on todistettavaa faktaa kaikilta osin. Kuitenkin olen myös kuullut monelta muulta henkilöltä huijaustapauksista, joista löytyy paljon jo pelkällä Google-haulla, jossa hakukone ehdottaa henkilön nimen kirjottaessa sanaa ”velka”. Tälläiseen mm. Linkkaamani ”maksa velkasi” lakana liittyi. Tuo kuva oli ainakin omien tarkastelujeni mukaan vuodelta 2012.

Onko tälläisen asian kertominen sitten väärin kun paljastin kyseisen henkilön oikean nimen, joka kyllä urheilupiireissä on täysin yleisesti tiedossa. Mitä hyötyä on jos varoitan nimimerkistä, sekö on varma keino että kyseinen kaveri ei pääse esim. toisen nimimerkin varjossa tekemään vedätyksiä. Alla on asiaan liittyviä linkkejä, johon jokainen saa suhtautua haluamallaan tavalla.

http://www.anony.ws/i/2013/11/12/r4QoP.jpg
http://suomifutisnet.adv1.nebula.fi/php ... hp?t=49469
http://www.punkinfinland.net/forum/view ... start=1440

Mikäli tälläinen varoituksen antaminen on homomaista, niin poistakoon Mikko tai moderaattorit ja antakoon vaikka bänniä, ihan sama. Mulle on turha kenenkään kitistä asiasta yksityisviesteillä, en niihin vastaa vaan kaikki tähän ketjuun jos sanottavaa tai ei ollenkaan. Oma kunnioitukseni Hermohiin on mennyt ja se ei enää palaa minkäänlaisilla selityksillä. Kuitenkaan tarkoitukseni ei ole savustaa myöskään Hermohia palstalta pihalle. Mikäli kaikki lainat on hoidettu ja arvot ajatusmaailmassa ovat kokeneet muutoksen, niin pitää antaa myös tilaisuus tähän. Ihmiset voivat kai muuttua, itselläni ei yleensä tämänkaltaisiin muutoksiin riitä uskoa, mutta eipä tässä sillä ole väliä mitä kyseisestä kaverista ajattelen. Tärkeintä on että kaikki tietää missä mennään ja jokainen muodostakoon oman mielipiteensä niin historian, nykyisyyden sekä ajanmittaan myös tulevan pohjalta.

-Marko Virtanen

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 45. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.11.2013 00:36 <R-bet> Tämä teksti selkensi tilannetta mielstäni sen verran että

13.11.2013 00:36 <R-bet> aikaisemmat minikommenttini voi unohtaa. Ymmärrän hyvin että

13.11.2013 00:37 <R-bet> halusit tuoda tämän julki.

11.12.2013 17:34 <ewata> Asiallinen varoituksen sana.


klaussi
Jäsen
Viestit: 6
Liittynyt: 02.12.2012, 16:22
Pisteitä: 4

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja klaussi »

Vanha topic mut onko näistä huijareista kuulunut mitään?

Onko Mika Sven -77 syntynyttä huijaria näkynyt missään? Vieläkin isojen summien kanssa jossain maanalla mitkä pelikimpoista varasti. Helsingissä voisin kuvitella tämän yrittävän sulautua joukkoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.05.2015 02:01 <sojy1968> On mulla jotain uuttakin tietoa viime kesältä. Oltaisko

30.05.2015 02:02 <sojy1968> joku päivä puhelinyhteydessä?


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Varoituksen sana ainakin Facebookin ”betsiryhmissä” kusettaneesta Edvardista, kun äskön sain informaatiota kusetuksesta:

Nämä kaikki tämän päivän Twitter-keskusteluista.

”Facebookissa on näitä "betsiryhmiä" niin herra päätti postata joku aurinkoinen aamu, nyt kaikki haluukkaat mukaan kimppoihin (monarit yms.) Taisi saada 20/40€ per hlö ja kimppaan lähti mukaan 50/100 ihmistä. Rahoista ja pojasta ei kummemmin kuulunut sen jälkeen ja olihan siellä kansaa jotka halus lähteä ovea koputtaa :D

Hän itse vastasi, että silloin iski melkoinen blackout, mutta….

”Ja toista yritit uudestaan. Harmi, pidit vielä kusetetut uskossa kun lupailit, et pankkitunnarit loppu yms rahat palautuu.”

Onko täältä kukaan joutunut kyseisen herran vedätyksen uhriksi?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

24.11.2015 20:16 <tallipoika> Hienoa että varoitetaan väkeä huijareista

25.11.2015 00:25 <S.Sukkela> Olen vielä aika varma, ettö nämä pääseväy yleensä kuin koira

25.11.2015 00:26 <S.Sukkela> veräjästä, kun yhden henk. summa noin pieni, niin vararmasti

25.11.2015 00:27 <S.Sukkela> SoMessa ei ainoa ja uusitumis% korkea, jos ei mitään tee.

25.11.2015 00:34 <Junk> Muistaakseni poliisi alkoi tutkia tapausta nimikkeellä törke

25.11.2015 00:35 <Junk> Ä petos. En tiedä kuitenkaan tiedä miten keissi päättyi.

25.11.2015 00:36 <Junk> Tapahtui siis viime talvena.


chivuska
Jäsen
Viestit: 48
Liittynyt: 22.04.2014, 17:29

Tuotto: +73.65 yks.

Palautus%: 108.23%

Panosten ka: 5.03 yks.

Vetoja: 178

Pisteitä: 31

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja chivuska »

Kyllä, kusin kimpparahaston kassan kahden yön valvomisen ja järjettömien panosten kanssa NBA-Live betsailuissa. Kyse oli 72 henkilön 20e sijoittamsta summasta.
Ideanani oli tehdä ryhmä pitkävetokuninkaat -ryhmälle, jotta monien päivän aikana kysyvien ei tarvitsisi miettiä yksin mihin sijoittaa rahansa, vaan olisimme voineet yhdessä päättää kohteet.
Kassaa oli hyvin kasassa, ja omatkin vedot sujuivat ennen tuota yötä varsin mallikkaasti.
En tosiaan lyönyt pelkästään kimpparahoja, vaan omia rahoja myös (noin. 2700e).
Tiedostin kyllä että meidän piti sopia kohteet yhdessä , vaikka olin hankkinut luottamuksen ja saanut monilta tuen päättää itsenäisesti kohteita.
Monet tulivat kimppaan, koska muutama aikaisempi kk.
oli ollut vinkkien, sekä tulosten osalta kovia.
Luottamukseni kohteiden laatuun saivat monet aikaisemmin peesanneet kaverit uskomaan ryhmään, sekä luotettavuuteen rahojen tilasta.

Ei tosiaan ollut parhaimpia valintoja elämässäni katsomaan NBA:ta livenä, sekä betsaamaan kahden yön valvomisen jälkeen.
Sillä tarkoitin "blackouttia", isoimmat panokset pyörivät tasasesti 500e hujakoilla.
Missään nimessä ei ole rahoilla muuta tehty, kuin lyöty vetoa. Joten kusetuksesta on turha puhua täysissä mittakaavoissa. Tiedän tosiaan että mokattu on, ja olen pikkuhiljaa maksellut takaisin osallistuneille.
Puolustuksekseni sanon, että olin kirjoittanut yhteisiiin sääntöihin, että minä laitan lopulliset kohteet, ja päätän mitä lyödään, MUTTA silti , tuollaiseen mielivaltaiseen perseilyyn ei olisi ollut varaa/lupaa.
Monet uhkailivat löylytyksillä, ja monet oven taakse tulemisella, sekä monta kunnianloukkaus viestiä tuli (jotka ohjasin eteenpäin).
Asiattomuuksiin mentiiin kovasti, sekä tuttujani häirittiin (tästäkin tein toimenpiteitä eteenpäin). Varmasti monet menettivät kunnioituksen minuun, ja täysin syystä.
EN todellakaan mitään toista "kusetusta" ole tehnyt, tämän epäilyksen toi ilmeisesti esille jutusta osan tiennyt kaveri.
Takaisin maksussa kesti tosiaan, sillä kaikille en millään saanut hetkessä hankittua rahoja, vaikka tavaroitani myinkin vuokraa varten.

Kaiken esille taisi tuoda SSukkela tänään, jolle todella kovasti tuli syy puolustella itseään, todella rajulla kädellä, joka johtuu varmasti nuoruusvuosien taustoista.
En siltikään kommentissani asiattomuuksiin mennyt. Ilmaisin mielenkiintoni ilmaisvihjeitä kohtaan, sekä kerroin ihmetteleväni niiden vaisua tasoa (näin alkukaudesta).


Tottakai jos joku kertoo olevansa ammattilainen, ja omaavansa 10 vuoden kokemuksen alalta, sitä luulee että harvemmin tappiopäiviä tulee.
Sillä tuntemus onjo niin kova, että tappiolliset päivät saavat itseä epäilemään viidesosan käytettyä aikaa, että onko tässä touhussa mitään järkeä ylipäätänsä.
Vaikeaahan sitä nykyisessä työttömyystilanteessa on uskoa, ettei mitään itseä työllistyttävää vaihtoehtoa ole,
joten kaikki mahdollinen mistä uskoisi itsellensä ammatin tekevän vielä joskus, onkin noin haasteellista, panee miettimään kannattaako tähän edes lähteä.
Moittimaan en useallakaan sanalla lähtenyt, ei tainneet edes halventavia kertaakaan olla, koska arvostan elantonsa lajista hankkivaa SSukkelaa kovasti.
Mutta kyllä pienet kritiikit täytyy tässä maailmassa ottaa vastaan, ja käsitellä paremmin kuin tuolla älyttömällä piikittelyllä ja viestien määrällä.


Toivon että sait tänään "kiusattua", sillä olosi on varmasti juuri niin hyvä, kuin ne jotka sinua nuorempana kaltoin kohteli.

PS. Varmasti olisi joskus tullut ilmi, nyt siitä on tasan vuosi, joten turha kai siitä vaieta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut chivuska, 10.09.2018, 14:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


diapam
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 22.03.2004, 23:03
Pisteitä: 0

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja diapam »

Wow :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


diapam
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 22.03.2004, 23:03
Pisteitä: 0

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja diapam »

Mietin vain yrititkö nyt vedättää Karu?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.11.2015 02:07 <chivuska> Missä?


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

[x] 25.11.2015 01:38 <S.Sukkela> Vaisun tason ilmaisu reilun 10 kierroksen jälkeen nolla
[x] 25.11.2015 01:39 <S.Sukkela> perusteluin ei ole kritiikkiä, koska kritiikissä pitää olla
[x] 25.11.2015 01:40 <S.Sukkela> perustelu, jotta johonkin voisi vastatakkin.
[x] 25.11.2015 01:41 <S.Sukkela> Mä kiusasin kun meidän kisan yhteydessä paljastu sinun
[x] 25.11.2015 01:42 <S.Sukkela> kusetustausta? Turha tuota on vähätellä on.
[x] 25.11.2015 01:43 <S.Sukkela> Enkä mä tuonut kusetusta esiin vaan ulkopuolinen seuraaja.
[x] 25.11.2015 01:45 <S.Sukkela> jos tavoittelen 105% palautusta niin en odota tappiopäiviä?
[x] 25.11.2015 01:45 <chivuska> Mikä kisa? Sä riehuit ja melskasit twitterillä niin ettei
[x] 25.11.2015 01:45 <S.Sukkela> Näinkä olen sanonut, mielestäni aina päinvastoin kuten
[x] 25.11.2015 01:46 <chivuska> sulle voinu edes vastata mihinkään tai perustella "kritiikki
[x] 25.11.2015 01:46 <S.Sukkela> tuoreimmassa blogi-jutussakin ennen twitterhommia.
[x] 25.11.2015 01:47 <chivuska> Eli ensikaudella ei kannata laskea ekaa 15 peliä, tai
[x] 25.11.2015 01:47 <S.Sukkela> Mä muistaakseni sun kanssa puhuin aikaisempina päivinä
[x] 25.11.2015 01:47 <chivuska> tai viimeisiä 15 peliä, koska ne ei kerro vielä mitään.
[x] 25.11.2015 01:47 <S.Sukkela> hyvinkin asiallisesti nba mielipiteistä?
[x] 25.11.2015 01:48 <chivuska> Joo koittanut aina haastaa sulle NBAsta ja betsailuista
[x] 25.11.2015 01:49 <S.Sukkela> no siitä kisasta suunnittelun kyllä sä tiedät johon suostuit
[x] 25.11.2015 01:50 <S.Sukkela> ennen kun selvisi että rahoja säilyttyisi ulkopuolinen taha
[x] 25.11.2015 01:50 <chivuska> Suostuin koko kauden kestävään, mut sulle se oli liikaa.
[x] 25.11.2015 01:51 <chivuska> Se ei haittaisi, mutta 5k laittamalla sivuun loppukaudeksi
[x] 25.11.2015 01:51 <S.Sukkela> yllä sanotaan, että poliisi tutki törkeänä petoksena? ja
[x] 25.11.2015 01:52 <chivuska> On todellakin liikaa mulle. Sori ettei oo tollasiin varaa.
[x] 25.11.2015 01:52 <S.Sukkela> sanot että sun kiusaamista...
[x] 25.11.2015 01:53 <chivuska> Joo osa halusi tehdä poliisi jutun ja osa ei.
[x] 25.11.2015 01:53 <chivuska> Ymmärtääkseni mitään juttua ei tehty.
[x] 25.11.2015 01:54 <chivuska> Hyvä että oot yrittäny ees multa kysyy faktoja,tai muilta
[x] 25.11.2015 01:56 <chivuska> Kohta halveeraat varmasräti jokaisessa SoMessa mua ;) ?
[x] 25.11.2015 01:57 <S.Sukkela> Ei voinut, kun vedit Twittertilis nopeasti lukkojen taakse.
[x] 25.11.2015 01:57 <S.Sukkela> ja tätä ennen et kieltänyt asiaa.
[x] 25.11.2015 01:58 <S.Sukkela> Mä en enää Twitteris asiasta puhu vaan siksi kirjotin tänne.
[x] 25.11.2015 01:58 <chivuska> Ja poliisin kanssa oon itsekin jutellut tästä
[x] 25.11.2015 01:59 <chivuska> ristiriitaiset lausunnot miten kimpan rahoja oli määrä
[x] 25.11.2015 02:00 <chivuska> poistavat törkeän petosepäillyn alkuunsa.
[x] 25.11.2015 02:01 <chivuska> Sulta tuli niin paljon lokaa jo pelkän kritiikin takia
[x] 25.11.2015 02:02 <chivuska> että odotin sun rauhoittuvan hetken, mikäli pystyt olemaan
[x] 25.11.2015 02:02 <chivuska> asiallinen, aekä käyttäytyä ikäs mukaan, voin avata sullekin
[x] 25.11.2015 02:03 <S.Sukkela> No tietty tulee jos käytännössä sanot reilun 10 kierroksen
[x] 25.11.2015 02:04 <S.Sukkela> otannan perusteella "paskaksi" ilman mitään perusteluita.
[x] 25.11.2015 02:06 <S.Sukkela> Mut lopetan nyt minikommenttiketju spämmin.
[x] 25.11.2015 02:06 <chivuska> Sanoin että erikoisia Over/Undereita on ollu, enkä pidä
[x] 25.11.2015 02:06 <chivuska> siitä että pidät markkinoiden haasteellisuutta pa% tasoon.
[x] 25.11.2015 02:09 <chivuska> Laita ihmeessä YV hei.. Voidaan vaik avata toistemme silmiä.
[x] 25.11.2015 02:09 <S.Sukkela> Viimeinen: p% odotettu taso riippuu paljon sarjasta/lajista.
[x] 25.11.2015 02:11 <S.Sukkela> Tätä tuskin kukaan kieltää, esim NBA vs. futiksen 2 divari.
[x] 25.11.2015 02:13 <S.Sukkela> Vaikeusasteet eri luokkaa. teen nämä nyt omaksi jutuksi, kun
[x] 25.11.2015 02:13 <S.Sukkela> tämä ei ole minikommenttiketjun idea.
[x] 25.11.2015 02:14 <chivuska> Tiukoille menisi jo pelkän sarjataulukon mukaan betsailu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ver
Jäsen
Viestit: 1396
Liittynyt: 27.01.2004, 08:54

Tuotto: +5.95 yks.

Palautus%: 100.29%

Panosten ka: 0.71 yks.

Vetoja: 2851

Pisteitä: 983

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja Ver »

"erikoisia Over/Undereita" on ihan täysin nollatasoa kritiikkinä ja käytännön vittuilua. Kiukutti kun hävis vihjeita peesaamalla ja ylipanostamalla rahaa? Tuskin ois ees ollu tarvetta avautua jos riskitaso on kohdalla.

Ei mitään arvostusta heru multa tollasta kommentoijaa kohtaan. Hyvä että paljastui kusetuksetkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.11.2015 08:36 <S.Sukkela> Eikä niissä oikeasti ole edes mikään katastrofi menossa.

25.11.2015 08:37 <S.Sukkela> ylisuuret odotukset + heikko ymmärrys vedonlyönnistä näkyvät

25.11.2015 08:38 <S.Sukkela> ainakin minusta hyvinkin selkeästi jo mielipiteissäkin.

25.11.2015 09:22 <S.Sukkela> Koominen toi, että mä olen kiusaaja kun toin kusettajan ilmi

25.11.2015 09:23 <S.Sukkela> Tai en oikeastaan edes vaan, mutta tuon keskustelun ohessa.

25.11.2015 09:24 <S.Sukkela> edes minä siis. Kiitos hänelle, joka toi, tärkeitä tietoja.


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

chivuska kirjoitti:Kyse oli 72 henkilön 20e sijoittamsta summasta.
...
Monet uhkailivat löylytyksillä, ja monet oven taakse tulemisella, sekä monta kunnianloukkaus viestiä tuli (jotka ohjasin eteenpäin).
Asiattomuuksiin mentiiin kovasti, sekä tuttujani häirittiin (tästäkin tein toimenpiteitä eteenpäin).
Tää oli koko casen ehdottomasti koomisin juttu..

Noin yleisesti, ei varmasti ollut ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun lifestyle-affien antamat mielikuvat tulevat välillisesti aiheuttamaan tällaisia tapauksia.

Chivuska on varmasti opetuksensa saanut ja ilmeisesti rahatkin maksettua takaisin. Eikun viisampana eteen päin :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.11.2015 11:16 <chivuska> Kaikkia en ole tosiaan takaisin maksanut, mutta tarkoitus on

25.11.2015 11:36 <S.Sukkela> Mitä kassa oli kun sen tilttasit kun sanoit että kassaa oli

25.11.2015 11:37 <S.Sukkela> hyvin kasassa kun vedot sujuneet ennen tilttiä hyvin.

25.11.2015 11:37 <S.Sukkela> Siis tuo kimppakassa.


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Mistä tämä puolustelu täällä kumpuaa? Oksettava petos oksettavalta ihmiseltä, hyi helvetti kun tuli paha olo että täällä löytyy tällasia yksilöitä. 72 henkilöltä kävi varastamassa käteiset ja sitten ihmetellään ja itketään että joku uhannut löylyttää? :lol: Ja näiden paljastuksien jälkeen syyttää Sukkelaa, jolla tosiaan on huono somekontrolli, mutta kuitenkin rehellinen ja hyvä mies.

Elä makaronilla ja maksa velkasi pelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 16. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Dimensioner
Avatar
Jäsen
Viestit: 704
Liittynyt: 05.06.2014, 20:15

Tuotto: +282.73 yks.

Palautus%: 103.27%

Panosten ka: 8.32 yks.

Vetoja: 1039

Pisteitä: 185
Paikkakunta: Helsinki

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja Dimensioner »

Lähtökohtaisesti,

Uskoisin, että kyseessä sinälläään osittain "tilaisuus tekee varkaan" -tyyppinen tilanne... Lätkitään liveä @gämblermode, huonolla kassakontrollilla ja aivan liian suurilla riskitasoilla / panoksilla... kuten sanoi, että 2700e noin, kusi omia rahojaan jonka jälkeen oli käytännöllisesti katsoen poikki... tämän lisäksi 72x20e = noin 1400e... eli suomeksi. 4000e kusi nban coinflip over/under neljännes vetoihin...

(Satun tietämään, koska olin kimpassa osallisena, ja satun tietämään Edvardin ja olen hänen kanssaan yksityisesti jutellut ennen tätä kimppahässäkkää. Olen myös saanut omani pois, eikä ole sinällään häntä kohtaan sen pahempia negiksiä. Mutta tuskinpa rahaa tulen koskaan lainaamaan/harkitsemaan mitään kimppajuttuja.)

lähtökohtaisesti, mukaan liityin lähinnä koska koin tuntevani kyseisen herran ja hänen kanssaano lin ollut tiiviissä someyhteydessä viimeaikoina ennen kimppaa pidemmän aikaa betsailumielessä. Olihan varsinainen idea vähänkään kokeneemman betsaajan kannalta puhtaasti monivetomahdollisuus. Oma kassa ei esim riitä pelaamaan jotain 100e monareita. Eihän varsinaista pitkävetoa tuollaisella systeemillä olisi mitään järkeä edes hoitaa. käytännöllisesti katsoen 20e kassalla jokainen pelaa ja joku lyö vetoja? = henkilökohtaisetpanosrajat... ei järkeä. + Aina riski juuri siihen, että välistä lyödään ohi ns oman kassan vetoja muiden rahalla.

Palataan asiaan...

Uskoisin, että lähtöjään ideana ei ollut kerätä muiden rahoja kusetusmielessä. Mutta oli sitten sivuseikat ja olosuhteet mitkä lie, niin moraaliton erhe tapahtui kun riskit livevedot kusivat ja sitten ajateltiin että jospa tosta itsevarmana vedän pari vetoa yhteisillä rahoilla ja otan omat takas.... oho kaikki meni... mitäs nyt tehdään...

Moraalitonta, kyllä. Vaikeahan siinä on lähteä oikein selittelemään mitään ja vihat tulee niskoille väkisin. Noh tsemppiä tulevaisuuteen ja toivottavasti saat maksettua kaikille.

Paljon ilkeämpiäkin kuvioita on tullut vastaan facebookissa toimivista suomalaisista... joita nyt en viitsi ilman absoluuttisia todisteita lähteä nimeämään,

Mutta esimerkiksi viimeiset pari vuotta eräs herra on pitänyt f1 maksutipsi ryhmää, jossa on veloittanut 100e per osallistuja, ja väitetysti ostanut itse jotain ulkomaisia proo tipsi paketteja ja sitten niistä omien ajatusten pohjalla vinkannut ryhmään vinkkejä... kerran osallistuin kolmen kaverin kanssa jaetusti, paketissa oli ehtona, että jos kauden jälkeen ei ole palautus yli 100% saisi 50e takaisin... no itse pidin ihan pätevähköä kirjanpitoa erillisellä ositetulla pelikassalla ja pelasin järkevällä riskillä vetoja. ja kassa meni käytännöllisesti katki ennen kesää...eikä niitä massitalkoo viikonloppuja kovinkaan montaa ollut kauden aikana, lopulta kun kyselint kirjanpitoa jota voisi tarkistella ja palautusprosentteja niin sieltä sai irti lähinnä että 2joo oli yli 100%... ei kukaan kavereistakaan jatkanut vinkkien pelaamista kesää pitemmälle koska totesi että aivan paskoja ja todennäköisesti mitään maksullisia tipsejä ei oltu edes tilattu vaan itse keksinyt omasta päästään vinkit ja rahastanut 100e pimeenä...

Samainen herra myös pitänyt erinäisissä ilmaisvinkkisivustoilla kimppa/vinkkausturnauksia ja kusettanut palkinnot muiden järjestäjien kanssa ns hoitanut homman niin että osallistujia maksutetaan ja voittaja vie koko potin ja lopulta voittaja on joku kaveri jonka kanssa jaetaan potti. Tämmöinen se vasta sitten oksettavaa on.

Ei mulla oikeastaan muuta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

-//- Panostus: 2020 Välillä Rankemmalla kädellä -//- 8 yks = ~1,5% . -//-

Oma Blogi: viewtopic.php?f=35&t=46901

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1777
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1230

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Netti on täynnä kusettajia siellä missä rahakin liikkuu. Onhan tämänkin topicin avausviestissä mainittu henkilö velkaa niin paljon, että tuskinpa siinä 500k vielä riittää. Jokaisen kannattaa siis jatkossakin olla tarkkana, millaiseen hulluuteen lähtee mukaan.

Niin kauan kuin rahaa ja "helppoa rikastumista" on tarjolla, on epärehellisillä ihmisillä tarjottavanaan aina uusi kusetus. Jokainen epärehellisesti hankittu kolikko, oli se sitten 1€ tai 10k€ harmittaa huijattua ihmistä.

Olkaa siis tarkkoina mihin rahojanne laitatte tai kenen annatte niitä käsitellä. Ja vedonlyöntiasioissa voi tältäkin foorumilta aina kysellä muiden tietämyksiä asioiden suhteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Minusta tässä asiassa pääpointti ei ole raha vaan, kuten Aapoa huvitti kun kyseessä oli vain 20€. Paljon on huijauksia, jotka tehdään juuri tarkoituksella isolla ihmismäärällä, mutta pienellä rahalla, sillä siitä syntyy itselle kiva potti, mutta harva jaksaa tehdä pienten summien menetyksestä rikosilmoitusta. Tosin tässähän tapauksessa, jotkut tekivätkin, miten olisi käynyt jos eivät olisikaan tehneet tuon takaisinmaksun kanssa?

Lisäksi olenko ainoa, jota kiinnosti oliko tuo kimppakassa kasvanut(?), kuten kirjoitus viittaisi ja johon hän itse ei ainakaan ole vielä vastannut.

Sekä toinen seikka, että kannattaa olla hyvinkin tarkkana näiden huijarien puolustuspuheiden kanssa, sillä usein ovat hyviä selittämään asioita itselleen sopivimmiksi. Itse en esimerkiksi Mikä Ässää tuntenut tai edes koskaan jutellut, mutta uskoisin, että kyseessä melkoinen supliikkimies ollut, kun kerännyt hurjan summan, eikä kukaan epäillyt mitään.

Tässäkin jotenkin kummaa itsepuolustusta, että minusta alettiin tekemään kiusaajaa ja hän muuttuikin omissa puheissa uhriksi, vaikka minä en huijausta Twitterissä esille tuonut, jonka hän kyllä tietää, sillä minä retwiittasin toisen henkilön tiedot, jota hän ei kieltänyt vaan mainitsi vain blackoutin ja kohta lukitsi Twittertilinsä ja sitten vielä "suree" kun ei saanut puolustautua, mikä esti? Tilin lukitseminen muilta ei ainakaan asiaa parantanut seuraajien silmissä ja sitten vielä tuo viestin lopetus sympatian keräämiseksi, niin aika huttua.
Toivon että sait tänään "kiusattua", sillä olosi on varmasti juuri niin hyvä, kuin ne jotka sinua nuorempana kaltoin kohteli.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

S.Sukkela kirjoitti:Minusta tässä asiassa pääpointti ei ole raha vaan, kuten Aapoa huvitti kun kyseessä oli vain 20€. Paljon on huijauksia, jotka tehdään juuri tarkoituksella isolla ihmismäärällä, mutta pienellä rahalla, sillä siitä syntyy itselle kiva potti, mutta harva jaksaa tehdä pienten summien menetyksestä rikosilmoitusta. Tosin tässähän tapauksessa, jotkut tekivätkin, miten olisi käynyt jos eivät olisikaan tehneet tuon takaisinmaksun kanssa?

Lisäksi olenko ainoa, jota kiinnosti oliko tuo kimppakassa kasvanut(?), kuten kirjoitus viittaisi ja johon hän itse ei ainakaan ole vielä vastannut.
Tässä kun on monilta osin vajavaiset tiedot itse kullakin, niin vaikeapa tästä on suuria johtopäätöksiä tehdä, mutta kommentoidaan vielä vähän.

Kassan mahdollinen merkittävä kasvaminen voi tietenkin muuttaa tilannetta, mutta varsinkin jos liikutaan kympeissä, niin voiko uhkailuja ja jotain tuttuihin meneviä häiritsemisiä edes yrittää ymmärtää. Mielestäni ei.

Jos taas kassa on moninkertaistettu lyhyehkössä ajassa, niin jokaisen kimppalaisen tulisi tajuta, että katki tullaan menemään jossain vaiheessa, koska riskitasot ovat olleet eittämättä liian suuret. Tietenkään tämä vääjäämätön katkimeneminen ei olisi oikeuttanut kimpan vetäjää mihinkään omiin tai ylisuuriin vetoihin, sitä en sano. Joka tapauksessa tämä tapahtunuthan taisi itse asiassa olla kimppalaisille selkeä +ev skenaario, kuin jos kimppa olisi jatkunut normaalisti ja katki olisi hujautettu jossain vaiheessa. Kunhan vain chivuskan makselemat rahat muistetaan sijoittaa viisaasti :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.11.2015 21:42 <S.Sukkela> Yhtäläisesti voidaan kysyä, että ovatko nämä uhkailut sun

25.11.2015 21:44 <S.Sukkela> muut häiriköinnit totta, kun haki vastikkeessakin selkeästi

25.11.2015 21:44 <S.Sukkela> sympatiapisteitä leimautumalla uhriksi, jota kiusattu.


Dimensioner
Avatar
Jäsen
Viestit: 704
Liittynyt: 05.06.2014, 20:15

Tuotto: +282.73 yks.

Palautus%: 103.27%

Panosten ka: 8.32 yks.

Vetoja: 1039

Pisteitä: 185
Paikkakunta: Helsinki

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja Dimensioner »

Tehdäänpä ylikertoimilaisille yksiasia tästä kimpasta ja näistä "oliko kimppakassa kasvanut" -kyselyistä.

Karu pelasi kassan nolliin ennen kuin yhtäkään kimppa vetoa oli vedetty... pelit oli tarkoitus alottaa vasta parin päivän päästä. Karu taisi vetää jonkun yhden monarin jollain 1e panoksella tms. Eli koko homma oli alkutekijöissä ja karu pelasi koko kassan nolliin ominpäin omia vetoja.

ei liittynyt mitenkään kimppakassankasvattamiseen tai yhteiseen hyvään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

-//- Panostus: 2020 Välillä Rankemmalla kädellä -//- 8 yks = ~1,5% . -//-

Oma Blogi: viewtopic.php?f=35&t=46901

Minikommentit

26.11.2015 02:51 <S.Sukkela> No huh huh mitä menoa, ei ihme jos moni oli kiukkunen.

26.11.2015 02:53 <S.Sukkela> peliriippuvaisuutta? Ei mikään valvominen selitys tommoseen.

26.11.2015 03:13 <S.Sukkela> Muuten vaikuttaisi kyllä täydeltä kusetukselta.

26.11.2015 04:04 <Massimo> vittu mitä komediaa :D


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Varoituksen sana foorumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Hetkinen. Itsellä hieman hankaluuksia seurata tätä vakavalla naamalla :D Onko tässä kyseessä siis sama kaveri joka 24.6.2014 sanoi ekassa postauksessaan foorumille näin:
(ketjussa 'Miten päästä menestykseen vedonlyönnillä?')

"Eli haluaisin tietää että miten esimerkiksi saadaan hyvää tuottoa vedonlyönnillä.
Minkälaista taktiikkaa kannattaa käyttää 3k. Pelikassalla?
Onko mahdollista saada miten paljon voittoa jo ensimmäisellä kk. Onko mahdollista saada 1000e voittoa ekan kk jälkeen?

Tästä kuitenkin noin vuotta myöhemmin oltiin jo haastamassa Sukkelaa nba-vihjeissä?:
(ketjussa: nba 2015->20XX, Sukkelalle haastaja?)


"Jokainen iso koripallo-fani odottaa tulevaa NBA kautta varmasti vesi kielellä, niinkuin täälläkin tehdään!
Teen tämän toisen Blogi-kirjoituksen, koska en halua ruveta sekoittamaan tuota jalkapallo-blogin analyyttista puolta tällä, pelkän vihjeen suoltamisella. Olen siis seurannut myös NBAta todella aktiivisesti noin. 5 v ajan, ja viimevuotinen Excel-taulukko antoi palautusprosentiksi 114,8%. Uskon siis että jotain ymmärrän lajista todella paljon. Vuosittain käyn livenä katsomassa useita pelejä.
Toisinkuin jalkapalloa, tätä lajia tarkastelen enemmän tilastoilla, mutta silti suurin osa peleistä vihjeiksi tulee oman näkemyksien kautta.

Toivottavasti tästä kaudesta lähdetään positiivisesti liikkeelle, ja saan peesaajillekin jotain pesitiivista aikaan. Aikaa tulen käyttämään vihjeiden etsimiseen todella paljon, mutta vakavasti otettava harrastus on harrastus, josta itsekin saan pientä palkkiota omien vetojeni osalta.

Katsellaas lähempänä kauden alkua lisää! "


Ja sama kaveri antoi myös näinkin ammatimaisen kuuloisia kommentteja palautusprosenteista isoissa sarjoissa (valioliiga jne):
(Ketjussa Pelit ratkaistaan pelaamalla, ei tilastoilla..


"Tähän asti vähän vaisu aloitus, laitan tähän Vuosi-tavoitteet palautuksien osalta, liigoittain.
Valioliiga - Tavoite , 113,5 %
Serie A - Tavoite , 109,8 %
La Liga - Tavoite 108,7 %

Nämä siis realistiset, sekä peesaajille hyvä suuntaa antava tieto, että tosissaan täällä yritetään vihjeitä vääntää ! :) Eiköhän jatketa huomenna positiivisin mielin, sekä tuottoisin vihjein."

Sekä kyseisen viestin kommentikentässä käydyssä keskustelussa tuli myös hyvinkin tyhjentäviä vastauksia:

23.08.2015 01:07 <Volleyball> Aika kovat on tavoitteet.. Noin isojen liigojen ratsaaminen
23.08.2015 01:08 <Volleyball> tuollaisilla palautusprossilla on kyllä saatanan hankalaa.
23.08.2015 01:08 <Volleyball> Pienempien lajien/sarjojen kohdalla hyvinkin mahdollista, mu
23.08.2015 01:09 <chivuska> Vittu et vituttas jos laittasin pienempiä tavotteita,
23.08.2015 01:09 <chivuska> ja sitku oon niitä edellä, alan löysäilemään. Tuo laittaa
23.08.2015 01:10 <chivuska> tekemään sen parhaansa aina, eikä anna varaa luistaa hommist
23.08.2015 01:10 <Volleyball> tta noissa sarjoissa tosiaan olisi ihan hervoton tulos.
23.08.2015 01:11 <Volleyball> En tarkoittanut millään tavalla loukata. Yritin vaan sanoa,
23.08.2015 01:11 <Volleyball> että nuo on ammattilaisillekkin todella hurjia lukuja.
23.08.2015 01:11 <chivuska> Otan haasteen vastaan.
23.08.2015 01:12 <chivuska> Siis omaa laiskuuttani pelkään eniten, siksi tavoitteet noin
23.08.2015 01:13 <Volleyball> No logiikkahan se on tuokin :)
23.08.2015 01:14 <chivuska> Nimenomaan :D
23.08.2015 01:16 <Volleyball> Jos jonkin noista toteutat edes suht isolla otoskoolla, niin
23.08.2015 01:16 <Volleyball> illan tarjoan! :D
23.08.2015 09:53 <E.Clipperton> tuo 113.5% tavote tarkottaa että sun ei kannata 1.10 oa
23.08.2015 09:54 <E.Clipperton> kohdetta valioliigaan edes pelata. liekkö realistista.
23.08.2015 17:37 <chivuska> En muista kuinka monta 1.10 oa olisin earlyna pelannut ikinä


Ja nyt kaveri on ollut perustamassa jo monivetokimppaa muiden rahoilla, mutta ne menneet NBA-liveraivobetseihin vaikka se piti olla kaverilla todella vahvaa alaa? Ja Sukkelan vihjeitäkin samassa moititaan, vaikka oma tietämys on ollut 114.8% arvoista aiemmalla kaudella jos viestejä on uskominen. :D Ei kai siinä hyvä ihme tipsejä muilta vihjaajilta tarvitse? Eikö tässä nyt ole kyseessä ihan perkeleen omituinen ja ristiriitainen tilanne ylipäätään kenenkään muun mielestä? :D Koko hahmo vaikuttaa aivan vitsiltä tai patologiselta valehtelijalta?

Edit. Ja se mikä kohta tässä viestissä nosti myös vitutuksen pintaan kaiken itkunsekaisen naurun rinnalla, oli se munattomuus ja selittely että hänellä oli kyllä lupa käyttää kimppapelirahoja, joten tavallaan kun hän hävisi ne nimenomaan vedonlyönnissä, ei vääryys ole niin suuri.

"Missään nimessä ei ole rahoilla muuta tehty, kuin lyöty vetoa. Joten kusetuksesta on turha puhua täysissä mittakaavoissa."

Voi luoja. Ihan allekirjoitusmateriaalia :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 23. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.11.2015 21:03 <Afinogenov> Näköjään kaverilla on varaa heittää 100e vetoja jotka on 1%

27.11.2015 21:04 <Afinogenov> pelikassasta (katsokaa allerkirjoitus blogista). Eli 10k

27.11.2015 21:04 <Afinogenov> pelikassa. Velkoja ei silti ole varaa maksaa pois ????

27.11.2015 21:05 <Afinogenov> "Omat panokset , 10 x virtuaali / 0,3-1% max."

27.11.2015 21:06 <Afinogenov> ja ainakin 9 yksikön vihjeitä näytti laittavan.

27.11.2015 21:06 <Afinogenov> Vuoden jos roikottanut velkoja tolla kassalla niin voidaan

27.11.2015 21:07 <Afinogenov> puhua puhtaasta varkaasta. Ei "tilanne teki varkaaksi".

27.11.2015 21:16 <Volleyball> Taitaa kyseessä olla vaan paljon suuremmat puheet ja oikeast

27.11.2015 21:16 <Volleyball> todella vähäinen tietämya vedonlyönnistä. Onhan nuo useat vi

27.11.2015 21:17 <Volleyball> estit aivan täyttä höpöhöpöä. Ei tolkun häivääkään. Oikeasti

27.11.2015 21:20 <Volleyball> asiasta edes vähän ymmärtävä betsari ei ikinä noin pihalla.

27.11.2015 22:10 <E.Clipperton> lol. mietinkin, että etäisesti tuttu nimimerkki.

27.11.2015 22:10 <E.Clipperton> mut on se yhessä kohassa oikeassa. tuskin koskaan tosiaan

27.11.2015 22:11 <E.Clipperton> lyöny 1.10 oa kohdetta...

27.11.2015 22:13 <E.Clipperton> mut eiköhän tää keissi oo tätämyöten tässä. lets move on.

27.11.2015 22:36 <Massimo> joo kyllähän tolla Karun osaamisen tasolla lopputulos olisi

27.11.2015 22:36 <Massimo> ollut ihan sama vaikka minne ja miten olisi rahat pelannut..


Vastaa Viestiin