Tänään on 15.04.2021, 13:31.

Lentopallon EM-kisat 2015

Keskustelua arvokilpailuista.
Vastaa Viestiin
Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Lentopallon EM-kisat 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Noniin nyt taas uuden ennakon pariin. Kisat alkaa siis perjantaina ja todella mielenkiintoista ja tasaista turnausta sopii odottaa. Kertaan tekstissä jokaista lohkoa erikseen, ja joukkueiden menestysmahdollisuuksia niissä. En tee siis jokaisesta joukkueesta tekstiä tällä kertaa erikseen, mutta tärkeimmät tiedot kuitenkin. Suomen joukkueeseen poraudun toki hieman muita tarkemmin. Aloitan kuitenkin tekstin kertaamalla hieman turnausjärjestelmää.

Vuoden 2015 EM-kisat pidetään siis Italian ja Bulgarian kesken. Turnaukseen on selvinnyt 16 tämän hetken parasta Eurooppalaista maata. Ne jaetaan neljään lohkoon, joten jokaiseen tulee luonnollisesti myös 4 joukkuetta. Lohkovoittajat selviävät suoraan puolivälieriin ja lohkojen kakkoset ja kolmoset pelaavat ristikkäismatsit, joiden voittajat puolivälieriin lohkoykkösiä vastaan.

Turnaus on lähtökohtaisesti niin tasainen, että mestarisuosikkejakin on todella monta. Puola, Italia, Ranska, Venäjä ja Serbia ovat isoimmat suosikit turnaukseen lähtiessä ja kuka vaan heistä voi mestaruuden myös viedä. Lisäksi esim Saksa ja Bulgaria tulevat olemaan todella hankalia kaadettavia. Pienemmistä maista muunmuuassa Hollanti, Slovenia ja Suomi voivat aiheuttaa shokkia isommille maille pudottamalla heitä jatkosta. Mestaruus vaatisi heiltä kuitenkin uskomatonta suorittamista koko turnauksen, joten ei puhuta kuitenkaan sellaisista asioista vielä :) Belgia on ollut todella alavireinen ennen turnausta ja en usko heidän bensansa riittävän pitkälle, vaikka alkulohko onkin suotuisa.

Tarkempi otteluohjelma ja muutakin tietoa turnaukseta löytyy melko kattavasti jo ihan wikipediastakin: https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Men' ... ampionship

Turnauksen sivut: http://eurovolley2015.net/home/en

Lohko A:

Bulgaria
Saksa
Hollanti
Tsekki

Hyvä, ja tasainen lohko jossa Saksa kenties on se suurin suosikki suoraan puolivälieräpaikkaan, mutta Bulgaria ei anna sitä heille varmastikaan helpolla. Kotietu auttaa heitä myös entistä parempaan suoritukseen. Molemmilla joukkueilla on todella hyvät joukkueet kasassa ja mahdollisuudet vaikka mihin. Suurimpiin suosikkeihin ei silti kumpikaan maa kuitenkaan lukeudu. Saksalla on todella tulivoimainen joukkue, mutta toisen yleispelaajan paikka voi olla pieni ongelmakohta jos nuori Strobach ei onnistu ja Kaliberda ei ole edelleenkään samassa kunnossa kuin aiemmin. Bulgarialla on hyvä, ulottuva ja tasainen joukkue. Juuri hakkurin tontilta siltä puuttuu ikävä kyllä edelleen maailmanluokan tähti Sokolov olkapääleikkauksen vuoksi.
Hollanti ja Tsekki taistelevat lähtökohtaisesti siitä kolmannesta paikasta, ja kyllä Hollanti siihen selvästi suosikki on. Hollanti voi haastaa jopa kahta kärkiporukkaakin aivan tosissaan, eikä missään nimessä ole helppo pala. Tsekin pitäisi onnistua loistavasti tipuuttaakseen jonkun joukkueen heidän edeltään pois. Tsekikkään ei missään nimessä ole huono joukkue, mutta kuitenkin askeleen jäljessä lähtökohtaisesti muita.

Lohko B:

Ranska
Kroatia
Italia
Viro

Tässä lohkossa on aika selvästikin kahden kerroksen väkeä. Italia ja Ranska ovat isoja suosikkeja jopa mestaruuteen saakka ja heidät voi melkoisella varmuudella merkitä lohkon kahdelle ensimmäiselle sijalle. Se kumpi lohkon voittaa on kuitenkin täysin auki. Molemmilla on parhaat voimat mukana. Ranska on siis tämän vuoden maailmanliigan voittaja ja Italia rynni Olympialaisiin todella kovatasoisesta maailmancupista. Italiaa on auttanut valtavasti entisen Kuubalaisen Juantorenan kansalaisuuden vaihtaminen. Voi rehellisesti sanoa että ilman häntä ei Italia olisi Olympiapaikkaa mitenkään saanut. (On muuten todennäköistä että Suomella on peli paikasta puolivälieriin juuri Italiaa tai Ranskaa vastaan, mutta siitä lisää vähän myöhemmässä vaiheessa tekstiä.)
Sitten lohkossa ovat myös Viro ja Kroatia. Virosta voisi nopeasti ajatella, että Suomen pikkuveli on köykäinen lentopallomaa ja niin asia on pitkälti aina ollutkin. Nyt on Virossa kuitenkin saatu vihdoin isompi vaihde silmään ja paikka kisoihin aukesi jatkokarsintojen kautta. Valmistavissa peleissä juuri turnauksen alla se on tehnyt todella kovaa tulosta. Voittaen muunmuuassa Belgian vieraissa pariinkin otteeseen, joista toisen suoraan 3-0. Sekä myös Hollannin kotonaan, senkin 3-0. Todella kovia päänahkoja siis pieneltä Virolta. Sillä onkin oivat mahdollisuudet myös lohkosta jatkoon, koska Kroatia on sille hyvin voitettavissa oleva vastus.

Lohko C:

Valko-Venäjä
Belgia
Puola
Slovenia

Ihmeitä pitää tapahtua, jotta Puola ei tätä lohkoa hoida. Sillä voi toki olla edelleen pieni järkytys päällä, jäätyään ilman Olympiapaikkaa maailmancupista, vaikka se voitti 11/12 pelistä. Siltikin rutiini tulee todennäköisesti riittämään ykköspaikkaan vaikka se ei aivan kaikkea kentälle jättäisikään. Sillä ei ole yhtään oikeasti isoa lentopallomaata samassa lohkossa vastassa, joka helpottaa heidän urakkaansa.
Belgia, Slovenia ja Valko-Venäjä taistelevat sitten jäljellejäävistä kahdesta paikasta, eikä tarvitse olla suurensuuri fakiiri sanoakseen, että Valko-Venäjä jää alkulohkoon. Belgian ja Slovenian rutiini on sitä sen verran edellä, että hankala nähdä sen voittavan kumpaakaan. Belgian harjoitusottelut ovat kyllä menneet todella pieleen ennen turnausta, joten ehkä siinä on Valko-Venäjällä kuitenkin pieni iskun paikka.

Lohko D:

Slovakia
Serbia
Venäjä
Suomi

Sitten Suomen lohkoon. Kaksi selkeää suosikkiahan tässäkin on. Venäjä ja Serbia taistelevat lähtökohtaisesti siitä ykköspaikasta. Kummankaan peli ei ole kuitenkaan missään nimessä täysin aukotonta, ja Suomella on onnistuneella pelillä täydet mahdollisuudet lyödä kapuloita heidän rattaisiinsa. Slovakiakaan ei ole missään nimessä huono joukkue, ja Suomen pitää pelata ehjä, hyvä peli heitä vastaan jotta ei tule kylmää vettä niskaan. Suomi kuitenkin tässä suosikki Slovakiaan verrattuna jatkoon menemään.

Suomen tilanteesta tarkemmin sen verran, että Suomella on kasassa paras mahdollinen joukkue. Maailmanliigaan verrattuna paljon tasaisempi ja parempi. Ja kaikki tämä oikeastaan vain yleispelaajatilanteen muuttumisella kun mukaan saatiin elintärkeä Kunnari. Kunnari tasapainottaa Suomen vastaanottoa ja hyökkäyspeliä todella paljon. Se antaa mahdollisuuden sille, että Sivula voi pelata toisena yleispelaajana vastaanottovastuun pienentyessä ja tuo siten mukaan selkeästi lisää hyökkäysvoimaa sekä laitaan että paippihyökkäykseen. Myös Mikko Oivanen tuli mukaan ja se antaa hakkurin tontille hyvää lisätaistelua pelipaikasta. Ojansivu silti siinä edelleen ykkösvaihtoehto. Liberoina Kerminen ja Hyvärinen. Molemmat hyviä vaihtoehtoja kentälle, mutta Kerminen varmasti kantaa ykkösliberon viittaa. Keskellä tilanne on hieman kiemuraisempi, ja siinä tontilla voidaan nähdä vaihtuvuutta enemmänkin. Siirilä ja Sinkkonen kuitenkin todennäköisesti aloittavat. Vaihdossa Shumov ja Lehtonen. Kyseessä hyvinkin tasainen keskitorjujajoukko, ja suurta tasonpudotusta tai nostoakaan ei ole siten näkyvissä vaihdostakaan.
Suomen pitäisi pystyä pelaamaan itsensä jatkoon alkulohkosta, mutta jos vastaan sitä kautta tulee Italia tai Ranska, on tie todella hankala. Sijoittumalla omassa lohkossaan toiseksi tai ensimmäiseksi Suomi välttäisi suurella todennäköisyydellä nämä maat ja mahdollisuudet pidemmälle olisivat paremmat. Kaiken osuessa kohdalleen ei kattoa menestykselle tietenkään ole, mutta EM-kisat ovat todella kovatasoiset, sillä Eurooppa on selvästi vahvin maanosa lentopallossa.

Vedonlyöjälle EM-kisat tarjoaa taas hyvän paketin pelattavaksi. Luonnollisesti käytännössä kaikki bookkerit pelejä tarjoavat ja hyvillä limiiteillä myös, kun kansainväliset kisat kyseessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.10.2015 22:09 <Jii> Hieno paketti! Mutta eikö maailmanmestari Puola pääse

09.10.2015 22:10 <Jii> automaattisesti olymppialaisiin?

14.10.2015 16:50 <Volleyball> Sori aivan täysin jäänyt tämä hoksaamatta. Ei pääse. Lentopa

14.10.2015 16:51 <Volleyball> lo lie ainoa laji jossa em tai mm voittaja ei pääse suoraan.


peitsamo
Avatar
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 26.11.2009, 14:20
Pisteitä: 77

Re: Lentopallon EM-kisat 2015

Viesti Kirjoittaja peitsamo »

Vaikka arvioin näitä taas muualle, niin kommentoidaan pintapuolisesti. Nämä lohkospekuilut ovat varsin suoraviivaisia tasoerojen takia, joten pelattavaa taitaa kisoista löytyä yllättävän vähän.

Turnaus on lähtökohtaisesti niin tasainen, että mestarisuosikkejakin on todella monta. Puola, Italia, Ranska, Venäjä ja Serbia ovat isoimmat suosikit turnaukseen lähtiessä ja kuka vaan heistä voi mestaruuden myös viedä. Lisäksi esim Saksa ja Bulgaria tulevat olemaan todella hankalia kaadettavia. Pienemmistä maista muunmuuassa Hollanti, Slovenia ja Suomi voivat aiheuttaa shokkia isommille maille pudottamalla heitä jatkosta. Mestaruus vaatisi heiltä kuitenkin uskomatonta suorittamista koko turnauksen, joten ei puhuta kuitenkaan sellaisista asioista vielä :) Belgia on ollut todella alavireinen ennen turnausta ja en usko heidän bensansa riittävän pitkälle, vaikka alkulohko onkin suotuisa.

** Juuri näin voittaja on helppo niputtaa viiteen suosikkiin. Saksa ja Bulgaria ovat kakkosportaalla, mutta ennemmin näen niiden tahmaavan kolmosportaan jengien kanssa, kuin haastavan isompiaan.


Lohko A:

Bulgaria
Saksa
Hollanti
Tsekki

Hyvä, ja tasainen lohko jossa Saksa kenties on se suurin suosikki suoraan puolivälieräpaikkaan, mutta Bulgaria ei anna sitä heille varmastikaan helpolla. Kotietu auttaa heitä myös entistä parempaan suoritukseen. Molemmilla joukkueilla on todella hyvät joukkueet kasassa ja mahdollisuudet vaikka mihin. Suurimpiin suosikkeihin ei silti kumpikaan maa kuitenkaan lukeudu. Saksalla on todella tulivoimainen joukkue, mutta toisen yleispelaajan paikka voi olla pieni ongelmakohta jos nuori Strobach ei onnistu ja Kaliberda ei ole edelleenkään samassa kunnossa kuin aiemmin. Bulgarialla on hyvä, ulottuva ja tasainen joukkue. Juuri hakkurin tontilta siltä puuttuu ikävä kyllä edelleen maailmanluokan tähti Sokolov olkapääleikkauksen vuoksi.
Hollanti ja Tsekki taistelevat lähtökohtaisesti siitä kolmannesta paikasta, ja kyllä Hollanti siihen selvästi suosikki on. Hollanti voi haastaa jopa kahta kärkiporukkaakin aivan tosissaan, eikä missään nimessä ole helppo pala. Tsekin pitäisi onnistua loistavasti tipuuttaakseen jonkun joukkueen heidän edeltään pois. Tsekikkään ei missään nimessä ole huono joukkue, mutta kuitenkin askeleen jäljessä lähtökohtaisesti muita.

** Juuri näin, vaikka kotietu nostaa Bulgarian osakkeita, on Saksa joukkueista parempi. Hollannin taso on laskussa ja Tshekki voi haastaa sen.

Lohko B:

Ranska
Kroatia
Italia
Viro

Tässä lohkossa on aika selvästikin kahden kerroksen väkeä. Italia ja Ranska ovat isoja suosikkeja jopa mestaruuteen saakka ja heidät voi melkoisella varmuudella merkitä lohkon kahdelle ensimmäiselle sijalle. Se kumpi lohkon voittaa on kuitenkin täysin auki. Molemmilla on parhaat voimat mukana. Ranska on siis tämän vuoden maailmanliigan voittaja ja Italia rynni Olympialaisiin todella kovatasoisesta maailmancupista. Italiaa on auttanut valtavasti entisen Kuubalaisen Juantorenan kansalaisuuden vaihtaminen. Voi rehellisesti sanoa että ilman häntä ei Italia olisi Olympiapaikkaa mitenkään saanut. (On muuten todennäköistä että Suomella on peli paikasta puolivälieriin juuri Italiaa tai Ranskaa vastaan, mutta siitä lisää vähän myöhemmässä vaiheessa tekstiä.)
Sitten lohkossa ovat myös Viro ja Kroatia. Virosta voisi nopeasti ajatella, että Suomen pikkuveli on köykäinen lentopallomaa ja niin asia on pitkälti aina ollutkin. Nyt on Virossa kuitenkin saatu vihdoin isompi vaihde silmään ja paikka kisoihin aukesi jatkokarsintojen kautta. Valmistavissa peleissä juuri turnauksen alla se on tehnyt todella kovaa tulosta. Voittaen muunmuuassa Belgian vieraissa pariinkin otteeseen, joista toisen suoraan 3-0. Sekä myös Hollannin kotonaan, senkin 3-0. Todella kovia päänahkoja siis pieneltä Virolta. Sillä onkin oivat mahdollisuudet myös lohkosta jatkoon, koska Kroatia on sille hyvin voitettavissa oleva vastus.

** Ranska ja Italia ovat juurikin ylivoimaisia tässä lohkossa. Italia on hyvässä iskussa ja allekirjoittaneen suurin suosikki lohkovoittoon, jopa koko kisojen voittoon. Viro ja Kroatia tosiaan varsin tasaisia ja ottavat 3-0 tappiot kärkikaksikolle.

Lohko C:

Valko-Venäjä
Belgia
Puola
Slovenia

Ihmeitä pitää tapahtua, jotta Puola ei tätä lohkoa hoida. Sillä voi toki olla edelleen pieni järkytys päällä, jäätyään ilman Olympiapaikkaa maailmancupista, vaikka se voitti 11/12 pelistä. Siltikin rutiini tulee todennäköisesti riittämään ykköspaikkaan vaikka se ei aivan kaikkea kentälle jättäisikään. Sillä ei ole yhtään oikeasti isoa lentopallomaata samassa lohkossa vastassa, joka helpottaa heidän urakkaansa.
Belgia, Slovenia ja Valko-Venäjä taistelevat sitten jäljellejäävistä kahdesta paikasta, eikä tarvitse olla suurensuuri fakiiri sanoakseen, että Valko-Venäjä jää alkulohkoon. Belgian ja Slovenian rutiini on sitä sen verran edellä, että hankala nähdä sen voittavan kumpaakaan. Belgian harjoitusottelut ovat kyllä menneet todella pieleen ennen turnausta, joten ehkä siinä on Valko-Venäjällä kuitenkin pieni iskun paikka.

Lohko D:

Slovakia
Serbia
Venäjä
Suomi

Sitten Suomen lohkoon. Kaksi selkeää suosikkiahan tässäkin on. Venäjä ja Serbia taistelevat lähtökohtaisesti siitä ykköspaikasta. Kummankaan peli ei ole kuitenkaan missään nimessä täysin aukotonta, ja Suomella on onnistuneella pelillä täydet mahdollisuudet lyödä kapuloita heidän rattaisiinsa. Slovakiakaan ei ole missään nimessä huono joukkue, ja Suomen pitää pelata ehjä, hyvä peli heitä vastaan jotta ei tule kylmää vettä niskaan. Suomi kuitenkin tässä suosikki Slovakiaan verrattuna jatkoon menemään.

** En näe Suomella mahdollisuuksia Serbiaa + Venäjää vastaan. Ikääntyvä Suomi saa taistella tiukasti Slovakiaakin vastaan, ollen toki kuitenkin suosikki.

Suomen tilanteesta tarkemmin sen verran, että Suomella on kasassa paras mahdollinen joukkue. Maailmanliigaan verrattuna paljon tasaisempi ja parempi. Ja kaikki tämä oikeastaan vain yleispelaajatilanteen muuttumisella kun mukaan saatiin elintärkeä Kunnari. Kunnari tasapainottaa Suomen vastaanottoa ja hyökkäyspeliä todella paljon. Se antaa mahdollisuuden sille, että Sivula voi pelata toisena yleispelaajana vastaanottovastuun pienentyessä ja tuo siten mukaan selkeästi lisää hyökkäysvoimaa sekä laitaan että paippihyökkäykseen. Myös Mikko Oivanen tuli mukaan ja se antaa hakkurin tontille hyvää lisätaistelua pelipaikasta. Ojansivu silti siinä edelleen ykkösvaihtoehto. Liberoina Kerminen ja Hyvärinen. Molemmat hyviä vaihtoehtoja kentälle, mutta Kerminen varmasti kantaa ykkösliberon viittaa. Keskellä tilanne on hieman kiemuraisempi, ja siinä tontilla voidaan nähdä vaihtuvuutta enemmänkin. Siirilä ja Sinkkonen kuitenkin todennäköisesti aloittavat. Vaihdossa Shumov ja Lehtonen. Kyseessä hyvinkin tasainen keskitorjujajoukko, ja suurta tasonpudotusta tai nostoakaan ei ole siten näkyvissä vaihdostakaan.
Suomen pitäisi pystyä pelaamaan itsensä jatkoon alkulohkosta, mutta jos vastaan sitä kautta tulee Italia tai Ranska, on tie todella hankala. Sijoittumalla omassa lohkossaan toiseksi tai ensimmäiseksi Suomi välttäisi suurella todennäköisyydellä nämä maat ja mahdollisuudet pidemmälle olisivat paremmat. Kaiken osuessa kohdalleen ei kattoa menestykselle tietenkään ole, mutta EM-kisat ovat todella kovatasoiset, sillä Eurooppa on selvästi vahvin maanosa lentopallossa.

** Toivottavasti olen väärässä, sillä olen huomattavasti skeptisempi Suomen suhteen. Kunnari ei ole enää nuori poika ja ottelutahti voi olla vaivoista kärsineelle Kunnarille myrkkyä. En ole myöskään yhtään vakuuttunut Sivulan yleispelaajan roolista, vaikka hyökkäysvoima hieman kasvaakin. Mielenkiintoista nähdä, missä vaiheessa Antti Siltala ottaa Sivulan paikan. Mikko Eskon saappaisiin hypännyt Eemi Tervaportti on toki hyvä passari, mutta Suomen huippuvuosien Esko oli kuitenkin laadukkaampi passari ja tässäkin on heikennystä aiempiin vuosiin. Kerminen ei petä ja keskareista samaa mieltä, tasaista, muttei terävintä kärkeä :peukkualas: . Terveen Matti Oivasen olisin mielelläni nähnyt kisoissa.

Vedonlyöjälle EM-kisat tarjoaa taas hyvän paketin pelattavaksi. Luonnollisesti käytännössä kaikki bookkerit pelejä tarjoavat ja hyvillä limiiteillä myös, kun kansainväliset kisat kyseessä.[/quote]

** Toivotaan parasta, aiemmin limitit ovat kuitenkin olleet valitettavan heikkoja. :peukkualas:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon EM-kisat 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Huomenta. Tänään kisat sitten alkaa. Yksi kohde tännekkin jo nyt tarjolle, hyvää ylikerrointa siinä vielä tarjolla.

Vedonlyöntivihje: - Venäjä-Suomi - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä-Suomi
veto
Suomi +2.5 erää
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.

Huti: -3.50 yks.

3-0


Raja ~1.85
Bet365 @2.20 myös
Suomi on tällä hetkellä parhaassa tikissä aikoihin. Venäjä on sen sijaan pienessä murroksessa, ja joukkueen tekeminen ei ole ollut sitä totuttua jyräämistä mihin on totuttu. Keskitorjujaosastolla Venäjä on Suomea lähtökohtaisesti todella paljon edellä, mutta sitäkin etua on Suomen hyvällä syöttöpelillä pienennettävissä. Uskon että Suomi haastaa Venäjän tänään ihan kunnolla. Venäjä silti toki suursuosikki peliin, mutta jos Suomi joskus arvokisoissa itanaapurin aikoo kaataa, nyt siihen on paremmat mahdollisuudet kuin ikinä aiemmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.10.2015 09:27 <peitsamo> Toivotaan Suomelle onnea. Itse en tähän syty.

09.10.2015 22:40 <razor> kasvuhormooni jyrää luomun. vittu.


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon EM-kisat 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Vedonlyöntivihje: - Serbia-Viro - peliaika päättynyt

kohde
Serbia-Viro
veto
Viro +2.5 erää
kerroin
2.310 (Pinny)
panos
3 yks.

Osuma! +3.93 yks.

3-2


Raja ~2.00

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Babbel
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 05.05.2011, 14:13

Tuotto: +5.69 yks.

Palautus%: 100.98%

Panosten ka: 5.66 yks.

Vetoja: 103

Pisteitä: 25

Re: Lentopallon EM-kisat 2015

Viesti Kirjoittaja Babbel »

Vedonlyöntivihje: - Italia-Suomi - peliaika päättynyt

kohde
Italia-Suomi
veto
Italia -2.5 erää
kerroin
1.660 (Bet365)
panos
7 yks.
raja
1.562
todennäköisyysarvio
arvio 64%

Aiempien otteluiden perusteella Suomi ei ota erääkään.

Osuma! +4.62 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.10.2015 17:41 <razor> paapelin poika ui virran mukana. niin kuin kuolleet kalat.

13.10.2015 21:35 <Babbel> Suomen pelit katteltuna, vaikea uskoa että tolla pelillä

13.10.2015 21:35 <Babbel> erääkään saadaan Italialta.

13.10.2015 23:36 <razor> turha näitä pelata. katellaan videoita ja pelarusin

13.10.2015 23:37 <razor> viiksiwallu vetää niille jotka maksaa eniten.


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon EM-kisat 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Vedonlyöntivihje: - Belgia-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Belgia-Saksa
veto
Belgia +2.5 erää
kerroin
1.550 (Pinny)
panos
2.5 yks.

Huti: -2.50 yks.

3-0


Raja ~1.41

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon EM-kisat 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Em kisoihin pari tosi hyvää kohdetta tälle päivää.

Vedonlyöntivihje: - Venäjä-Italia - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä-Italia
veto
Italia
kerroin
2.310 (Pinny)
panos
3.5 yks.

Osuma! +4.59 yks.

0-3


Raja ~1.89

Muutama viikko sitten samat joukkueet kohtasivat maailmancupissa ja italia rökitti venäjän kirkkaasti 3-0. Italia täysin samalla jengillä nyt mukana, venäjällä tullut nuoria tilalle. Ja vaikka venäjä on ollut vahva tähän saakka tässä turnauksessa, en ymmärrä miten se olisi tässä yhtäkkiä suosikki, kun italialla on kaiken lisäksi kotietu, eikä italiakaan ole ollut huono, vaikka se ei ihmeitä suomea vastaan esittänytkään, se silti hoiti pelin 3-0 kun tarvitsi. En tosiaan ymmärrä kerroinasettelua.

Vedonlyöntivihje: - Bulgaria-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Bulgaria-Saksa
veto
Bulgaria
kerroin
2.410 (Pinny)
panos
3.5 yks.

Osuma! +4.94 yks.

3-0


Raja ~2.00

Samat joukkueet kohtasivat alkulohkossa ja bulgaria vei saksaa kuin litran mittaa 3-0, vaikka itsekkin pidin saksaa suosikkina otteluun. Nyt palikat ovat mielestäni käytännössä tasan. Saksa on parantanut peliään ja bulgaria on ollut edelleen hyvä. Bulgarialla on edelleen kuitenkin kotiturnaus kyseessä ja siitä se saa luonnollisesti etua. Sopii odottaa todella tasaista matsia.

Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 16.53, tulos +9.53 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 20. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.10.2015 13:19 <peitsamo> Italia 50% - Matalat limitit, niin vihjeen kertoimet karkasi

14.10.2015 13:20 <peitsamo> nopeasti. Bulgariaan myös komppia, ei tosin niin maistuva.

14.10.2015 16:50 <Dimensioner> Mara ainakin pienen pelaajan vedot, Bulg 2,50 ja Italy 2,36

14.10.2015 23:08 <Afinogenov> Vakuuttavaa. 3-0 3-0 :)


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon EM-kisat 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Välieriin myös kelpo kertoimia vieläkin tarjolla.

Vedonlyöntivihje: - Slovenia-Italia - peliaika päättynyt

kohde
Slovenia-Italia
veto
Italia -2.5 erää
kerroin
2.340 (Pinny)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-1


Raja ~2.00

Slovenia yllätti Puolan, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava että Puola oli siinä pelissä kyllä luvattoman pehmeä. Slovenia puolestaan pelasi elämänsä peliä. Italia ei tule olemaan pehmeä. Se näytti Venäjäää vastaan miten kova joukkue on kyseessä jos he saavat kaikki rattaat pyörimään ja tiukissa peleissä he ovat ne viime aikoina saaneet aina. Puola toimii myös herättelynä Italialle, ettei se suhtaudu Sloveniaan liian kevyesti. Välierä kyseessä ja kaikki on pelissä varmasti jo alusta lähtien.

Vedonlyöntivihje: - Bulgaria-Ranska - peliaika päättynyt

kohde
Bulgaria-Ranska
veto
Bulgaria +1.5 erää
kerroin
2.500 (Bet365)
panos
2 yks.

Osuma! +3.00 yks.

2-3


Raja ~2.27

Bulgarialla fanaattinen kotiyleisö takana. Esittäneet myös todella vahvoja otteita läpi turnauksen, yllättäneet ainakin allekirjoittaneen positiivisesti vaikka tiedossa oli että kelpo joukkue heillä onkin. Ranskalla on heikot kohtansa mihin Bulgaria varmasti iskee. Uskon että hyvin tasainen peli tulossa.

Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 5.00, tulos +0.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin