Tänään on 18.04.2021, 11:55.

Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Noniin! Nyt päästään taas asiaan. Volleyballin arvokisaketju korkattu! Tähän tulee siis kaikki tätä turnausta koskeva data, alkuhöpötykset, vihjeet jne.

Tässä lupaamani info world cupista. Tein turnaukselle ihan oman ketjunsa selkeyden vuoksi. Myös mestaruusliiga ja EM-kisat tulee sitten omaan ketjuunsa juurikin selkyyden vuoksi. Ensin luvassa pieni pohjustus turnauksesta, ja sitten jokaisesta joukkueesta jotain odotuksia ja tietoa. Samassa sivutaan hieman Suomeakin. Toivottavasti jaksat lukea loppuun saakka :)

Tässä meillä on siis käsissämme todella mielenkiintoinen ja kovatasoinen noin parin viikon rupeama huippulentopalloa, jossa jaossa on todella tavoitellut ja kiven alla olevat olympiapaikat kahdelle parhaalle. Kyseessä tämän vuoden selvästi tärkein tapahtuma varsinkin Euroopan ulkopuolisille joukkueille. Kaikki kesällä tehty on tehty juurikin näitä tulevia pelejä ajatellen. Yhteensä 12 joukkuetta ympäri maailmaa kokoontuu Japaniin. Lukuunottamatta tietenkin useampia kovia maita Euroopasta, jotka eivät yksinkertaisesti mahdu mukaan maanosajaon takia. Kovista maista muunmuuassa Ranska, Serbia, Bulgaria, Belgia jne. on turnauksen ulkopuolella, vaikka sinne varmasti halu olisi todella kova. Sen sijaan mukana on niitä reilustikin heikompia maita. Mutta sama "ongelma" taitaa olla monissa muissakin lajeissa, eli arvokisoihin on Euroopasta selvästi hankalampi päästä kuin muualta maailmasta. World cupissa sijaa yllätyksille on vielä normaalia pudotuspeli-mallista turnausta vähemmän, sillä systeemi on melko simppeli ja suosii rutinoituneita joukkueita. 11 peliä ja eniten niistä voittoja keränneet kaksi maata jatkoon.

Juurikin tämän takia Suomen Olympiaunelmasta puhuminen on mielestäni lähellä kiroilua. Vaikka Suomi onkin hyvä lentopallomaa ja voi voittaa hyvänä päivänä käytännössä kenet vain, on Euroopan taso niin laaja ja tie olympialaisiin niin järkyttävän kivinen, että se ei ole mielestäni realismia vaikka niin haluaisi kovasti toivoakin. Pitäisi voittaa niin monta Suomea kovempaa maata, että todennäköisyydet näyttävät aika karuilta. Yksi tai kaksi yllätysvoittoakaan ei sitä paikkaa Suomelle ikävä kyllä vielä tuo. On puhuttu, että toivottavasti Euroopan maat pärjäävät world cupissa, koska se tarkoittaa sitä että he eivät ole suomea vastassa myöhemmissä karsinnoissa ensi vuonna, kun viimeiset olympiapaikat jaetaan. Ja toki se olisikin etu Suomelle. Fakta on kuitenkin se, että joka tapauksessa siellä on iso tukku kovempia maita, jotka ovat aivan yhtä paljon vailla paikkaa auringossa.

Noniin, palataampas taas takaisin aiheeseen, eli world cupiin ja sen joukkueisiin. Joukkueet ovat järjestelty hieman voimasuhteiden mukaan, siihen nähden miten itse suurin piirtein joukkueen tason näen. Ja teen sen ryhmittäin. Näitä on tosin todella hankala jakaa tarkempiin sijoituksiin muutamia joukkueita lukuunottamatta, koska kuten hyvään turnaukseen kuuluu, ovat monet joukkueet todella tasaisia. Ryhmä C siis luonnollisesti se heikoin ja ryhmä A kovin. Ryhmien sisällä joukkueiden järjestys on satunnainen. Joistain joukkueista analyysi on kattavampi, kun taas toisista ei ole hyvin paljoa sanottavaa. Ryhmä C:n joukkueista en ole poiminut sen kummemmin yksittäisiä pelaajiakaan esiin tms, mutta muista olen kirjoittanut tärkeimpiä asioita ylös. Brasilian poissaoloa jos joku ihmettelee, niin syy on hyvinkin ilmeinen. Olympialaiset kun ovat Riossa ja Brasilialla siten suora paikka jo kisoihin.

Ryhmä C

Venezuela
Turnauksen heikoimpia joukkueita. Ajaneet jonkun sortin nuorennusleikkausta sisään jo jonkin aikaa, mutta älyttömän valoisalta ei tulevaisuuskaan näytä. Näin kovatasoisessa turnauksessa voi kyyti tulla olemaan hyvinkin kylmää. Pärjää Etelä-Amerikassa ihan hyvin, mutta nyt vastukset kauttaaltaan paljon tasaisempaa kuin siellä. Jokainen erävoitto on kotiinpäin kovempia joukkueita vastaan ja muita heikompia vastaan voi olla ihan tasaisia pelejä voitostakin.

Tunisia
Kuuluu aikalailla samaan kastiin Venezuelan kanssa. Ei mitään asiaa useampiin voittoihin, ja selkään tulee joissakin peleissä varmasti rumastikin. Afrikan maista ihan niitä parhaimpia, mutta se ei ikävä kyllä paljoa kerro kun mennään vastakkain muiden maanosien joukkeita vastaan. Kokemusta kertyy, mitään muuta juuri ei. Joukkuekkin on melko valju siinäkin mielessä, että mitään mielenkiintoisia nuoria kovia lupauksiakaan se ei pidä sisällään joita olisi hauska seurata.

Egypti
Samoiten Afrikan parhaita maita. Ja muutenkin hyvinkin samat sanat Tunisian kanssa osuvat kohdalleen. Egyptillä ehkä kuitenkin on hieman valoisampi tulevaisuus, vaikka mitään valtaisaa menestyjää siitä ei tulekkaan. Maasta kuitenkin tulee myös lupaavia nuoria kavereita, joilla on resurssia muiden maiden koviin liigoihin pelaamaan ja sitä kautta nostamaan omaa tasoaan. Nenä tulee varmasti silti heilläkin kipeäksi tässä turnauksessa kärkipään vastustajien kanssa. Ero on yksinkertaisesti sen verran iso.


Ryhmä B
Nyt päästäänkin sitten käsiksi jo ryhmään joka voi voittaa hyvän päivän osuessa kenet vain ja joiden kanssa varmasti tulee ongelmia kärkijoukkueillakin. Silti rutiini- tai maksimitaso ei ole aivan niin kova, kuin maailman parhailla.

Australia
Tullut harppauksin lentopallomaailmaan aivan viime vuosina. Rosteri on yllättävänkin laaja ja tasainen, mutta suoranaisia tähtiä on silti vain yksi. Se on joukkueen hakkurimörssäri Edgar joka on hyvänä päivänä aivan pitelemätön ketä tahansa vastaan. Aivan loistava pelaaja. Myös joukkueen libero on aivan maailman parhaiden joukossa, mutta vaikka vastaanotto ja puolustus on todella tärkeää, on siltä tontilta hankala nousta aivan tähtistatuksen pelaajaksi. Iso palanen joukkuetta silti. Australiaa vaivaa välillä suoritusten tason heittelevyys erien ja pelien välillä. Jostain syystä itselle todella mielenkiintoinen joukkue seurata ja pieni volleyroos fani on itsestäni myös kuoriutunut :) Paukut ei ikävä kyllä riitä tämän mallisessa turnauksessa kärkikaksikkoon, mutta varmasti tulee aiheuttamaan harmaita hiuksia monille.

Kanada
Yksi niistä joukkueista joita on todella hankala sijoittaa. Parhaimmillaan loistava joukkue, mutta ehkä kuitenkin vielä hipsun jäljessä kärkeä rutiinissa. Yksittäisissä peleissä vaarallinen ketä vastaan vain. Kuten Australiallakin, myös Kanadalla on maailmanluokan hakkurijärkäle käytössään. Gavin Schmiddt on hirvittävä kolossi, ja itse asiassa pykälän edellä vielä Edgariakin. Kärsinyt loukkaantumisista tämän vuoden aikana ja huilannutkin useampaan otteeseen. Varmasti tehnyt kaikkensa jotta olisi parhaillaan juuri tässä turnauksessa. Ja fakta on että ilman häntä Kanada on selvästi vaarattomampi. Muuten heillä on hyvin laaja ja käyttökelpoinen rosteri, jota valmentaja on myös peluuttanut todella monipuolisesti koko kesän ajan menestyksenkin kustannuksella. Hakkurin paikka on ainut jolle ei vastaavaa korvaajaa löydy. Keskitorjuja Duff on heidän ykkösmiehensä keskellä ja ottaa tasaisin väliajoin todella näyttäviä torjuntoja, joten jos on niiden ystävä niin hän on mies jota kannattaa seurata. Kanada on mielestäni joukkue joka on melko tasainen suorittaja, ei heilahtele pelien ja erien välillä aivan niin paljoa kuin esim Japani tai Australia.

Japani
Ei lähtökohtaisesti aivan Australian ja Kanadan tasolla, mutta kuitenkin joukkue jolla on tasaisesti potentiaalia kiusata parempiaan. Japanin kunto juuri ennen world cuppia on ollut itseasiassa todella kova. Se voitti muunmuuassa harjoitusturnauksessa sekä Iranin, että Ranskan ja pelasi niissä hyvinkin vahvasti. Turnauksen ollessa myös heidän kotikentällään, ei Japania missään nimessä voi aliarvioida. Heidän pelitapansa on melko aasialaismainen, eli he pelaavat paljon nopeita hyökkäyksiä ja puolustavat kentästä palloja eläimen lailla. Ulottuvuudessa he jäävät jälkeen maailman parhaista. Turnaus voi olla heille hieman pitkä ja huonoja pelejä mahtuu varmastikin myös mukaan, sillä Japani on hyvinkin ailahteleva joukkue. Kunto turnaukseen tullessa on kuitenkin tosiaan todella hyvin ajoitettu, joten mielenkiintoista nähdä kuinka pitkälle se kantaa. Rosteri ei ole älyttömän laaja, joten parhaiden miesten kestävyys joutuu todellakin koetukselle.

Argentiina
Toisaalta hyvinkin mielenkiintoinen ja yllätysvalmis ryhmä, mutta paukut kärkisijoihin ovat kuitenkin poissa. Useimmiten aina selvästi vahvempi pelatessaan kotimaassaan. Myös Argentiina on melko altis myös huonoille peleille ja joskus tulee ihmeteltyä onko tämä alisuorittava joukkue sama, kuin se joka eilen pelasi loistavasti. Joukkueella ei ole mitään suuria heikkouksia, mutta ei myöskään mitään maailmanluokan tähtiä tai selviä vahvuuksia missä olisivat muita joukkueita edellä. Itselle Argentiina on aina ollut jostain syystä myös joukkue jota on tullut sympatiseerattua. Nyt joukkue on ehkä hieman laimea ja tasaisen harmaa entiseen verrattuna. Mielenkiintoista nähdä miten joukkue peluuttaa passareitaan, sillä se ei ole mitenkään selvä tilanne ja yleensä joukkueet ja valmentajat haluavat että joukkueella on selkeä ykköskapellimestari joka peliä johtaa.

Ryhmä A

Iran
Joukkue on noussut raketin lailla maailman huipulle ja on ehkä myös siitä syystä kenties fanaattisin lentopallomaa tällä hetkellä. Aivan järkyttävä fanikulttuuri lentopallon ympärillä ja kaikki maajoukkueen ja kotimaisen sarjankin pelit ovat loppuunmyytyjä ja mökä hallissa on aivan uskomaton. Peleissä ei paljoa naiskauneutta kannata lähteä etsimään, sillä ne on täysin kielletty naisilta. Kenties kaikesta tästä johtuen Iran on maa jonka esityksiin kotietu vaikuttaa kaikkein eniten. Teheranissa se on todella hankala voitettava ihan kenelle vain ja siellä Iran on myös suosikki peliin lähtiessä melkein ketä tahansa vastaan. Vieraspeleissäkin Iran on totta kai todella kova joukkue, mutta ei kuitenkaan se sama powerhouse joka se kotonaan on. Joukkueella on yksi maailman parhaista ja ovelimmista passareista Saeid Marouf, joka pyörittää peliä parhaillaan todella kauniisti. Kuten monilla taitelijaluontoisilla huippupassareilla, myös Maroufilla huonon ja hyvän pelin ero on kuitenkin iso. Joskus peli menee häneltä melkoiseksi kiukutteluksi. Tämä tapahtuu kuitenkin sen verran harvoin, että hän saanee sen anteeksi :) Joukkueella on rosterissa hyvin valinnanvaraa joka on avuksi pitkän turnauksen aikana. Iranin trendi harjoituspeleissä turnauksen alla ei ole ollut paras mahdollinen, mutta kaiken sattuessa kohdalleen he taistelevat jopa paikasta auringossa. Ei kuitenkaan varsinaisesti suosikki sinne.

Venäjä
Noniin. Sitten käsittelyyn idän jätti. Venäjän kesä oli todella hankala ja se periaattessa tippuikin jo maailmaliigan ykköskorista pois. Maailmanliiga kuitenkin kas kummaa laajensi ensi vuodelle ykköskoria, ja näin myös Venäjä pääsi takaisin mukaan :) Joukkueen ykköstähti ja kenties maailman paras pelaaja Muserski oli loukkaantuneena ison osan kesästä. Tämä ei ainakaan helpottanut Venäjän työtä, mutta siltikin heidän pelinsä ja tuloksensa oli iso pettymys. Uusi sukupolvi mikä Venäjältä on tulossa on todella laadukas, mutta aivan vielä se ei ole valmis. Venäjä on kuitenkin sen tason joukkue, että jos se saa pelinsä loksahtamaan kohdalleen, voi se jyrätä voitosta voittoon pysäyttämättömän näköisenä. Tämän hetken Venäjä ei kuitenkaan ole aivan samassa draivissa kuin viime vuosina on totuttu näkemään. Surkean kesän jälkeen pyydettiin vanhaa joukkueen valmentajaa Aleknoa takaisin mukaan, jonka alaisuudessa Venäjä saavutti todella hyvää menestystä olympiakullasta lähtien. Alekno suostuikin palaamaan valmentajanpallille ja uutisten mukaan kuullemma vielä täysin ilman palkkaa kunniotuksesta isäinmaataan kohtaan. Sen uskokoon ken tahtoo :) Venäjällä on todella ulottuva joukkue, jonka selkeä vahvuus on torjunta- sekä syöttöpeli. Yleispelaajat ovat heillä tällä hetkellä pienehkö heikkous aikaisempaan verrattuna ja Alekno hommasikin joukkueeseen takaisin vanhan tuttunsa 40-vuotiaan Sergei Tethyukhinin paikkaamaan tätä. Tethyukin tuokin esim nostopeliin varmasti vakautta, mutta hieman ikä jo herralla painaa ja hyökkäyksessä ulottuvuus on heikentenyt. Pelisilmä ja tekniikka kuitenkin paikkaavat myös sitä puolta mukavasti. Täytyy nostaa hattua pelkästään sille faktalle, että herra on ollut olympialaisissa jo ennen tätä 5 kertaa. Venäjän tasoisessa lentopallomaassa jossa joku on koko ajan kärkkymässä paikkaasi, se on käsittämätön saavutus. Venäjällä on täysi mahdollisuus olla niiden kahden joukossa jotka jatkoon menevät, mutta kenties ei kuitenkaan kuulu enää niiden aivan kahden kärkisuosikin joukkoon.

Puola
Hallitseva maailmanmestari ja myös maa jossa lentopallo on koko kansan yhteinen laji. Myös joukkue joka on kotona vahvimmillaan, mutta ei kuitenkaan ole yhtä vahvasti kotipainoitteinen joukkue kuin Iran. Todella kovatasoinen joukkue ja nimenomaan yhtenäinen pelisuunnitelmaa tarkasti noudattava nippu. Joukkueella on laaja rosteri, jossa joka paikalle on kovaa kilpailua. Sadepilviä joukkueen ylle on tullut juuri ennen turnausta kun joukkueen kapteeni, yleispelaaja Kubiak kärsii jonkin sortin polvivaivoista sekä ykköshakkuri Kurek on pienissä ongelmissa selkänsä kanssa. Kurek olisi ilmeisesti pelikunnossa turnauksen alkaessa, ja huili on ollut vain varotoimenpide, mutta turnaus on todella pitkä ja pelejä tulee paljon. Kestääkö selkä sitä? Kubiakin menetys olisi myös iso kolaus, mutta ei yhtä iso kuin Kurekin. Joskin yleispelaajien taso puolan joukkueessa on niinkin kova, että he jos kuka kapteenin menetyksen kestävät. Iso suosikki kahden parhaan joukkoon, mutta turnaus on todella tasainen, joten missään nimessä paikka ei ole lähelläkään varmaa. Kurekin pelikunto on tosiaan iso tekijä, sillä samanlaista hakkuria ei puolallakaan ole tilalle jos hänen selkänsä ei kestäkkään, vaikka kelpo korvaaja onkin. Marginaalit ovat pienet ja juuri tälläiset asiat voivat nousta ratkaiseviksi.

Italia
Kenties yksi turnauksen mielenkiintoisimmista joukkueista tilanteensa ja arvaamattomuuden vuoksi. Ja tilanne on siis se että kesän aikana joukkueen päävalmentaja Berruto erosi ja joukkueen pitkäaikainen ykköspassari Travica ei saanut enää kutsua maajoukkueeseen uudelta valmentajalta. Mikä lisää entisestään mielenkiintoa on se, että Kuubalainen yleispelaaja Osmano Juantorena halusi Italian kansalaisuuden ja sen myös sai. Tämä on aiheuttanut kohua maailmalla, koska Juantorena ei varsinaisesti ole Italialainen yhtään enempää kuin minäkään. Kuuban tilanteeseen en nyt mene tarkemmin, mutta siellä pelaajia ei siis päästetä enää oman maan maajoukkueeseen pelaamaan jos he ovat lähteneet maasta pelatakseen muun maan seurajoukkueessa. Sääntöhän on aivan naurettava ja Kuuban maajoukkue siksi enää hento pieru entisestä loistostaan. No, Juantorena joka tapauksessa on nyt Italian maajoukkueessa ja on todella iso vahvistus juuri yleispelaajaosastolle ja nostaa Italian osakkeita. Yhdessä Zaitsevin kanssa he muodostavat todella hyökkäysvahvan yleismiesosaston. Pieni murhe on noussut juuri turnauksen yllä myös Italian päälle kun ykköshakkuri Vettori on ilmeisesti loukkaantunut ja hänen tilalleen on kutsuttu Sabbi. Vettorin loukkaantumisen laatu on vielä epäselvä ja Italialla on vielä pari päivää aikaa katsoa onko hän pelikunnossa vai ei. Turnauksen alkaessa päätös on tehtävä. Italia ei kenties ole aivan suosikki kahden joukkoon, mutta todella paha vastus jokaiselle nykykunnossaan ja ei missään nimessä ole ulkona myöskään olympiapaikkajahdista.

Usa
Kestomenestyjä Usa on aina odotettu menestyjä kun se johonkin osallistuu. Usa on siitä todella mielenkiintoinen maa, että joka vuosi sieltä nousee aivan puskista miehiä maajoukkueeseen jotka sitten siellä esittävät todella vahvoja otteita, ja maailmalla taas mietitään mistä tämä mies on tullut. Joukkue on todella tasainen ja rosterissa on todella kovaa kilpailua pelipaikoista. Todella hyvää pelikuria noudattava joukkue, jolla on myös työkalut mihin saakka vain. Nuoria kavereita on otettu rohkeasti joukkueeseen aina kun mahdollista ja silti joukkueen taso on pysynyt todella kovana koko ajan. Andersson on joukkueen tähti ja myös turnauksen parhaimpia hyökkäjiä ja pystyy pelaamaan sekä yleispelaajana että hakkurina. Usa on vahva ehdokas taistelemaan kahdesta kärkipaikasta.Siinäpä kattaus tällä kertaa. Kuten sanottua turnaus tulee varmastikin olemaan todella tasainen ja otteluita menemään ristiin hyvä määrä. Vedonlyönnin kannalta kuuluu samaan kastiin EM- ja MM-kisojen kanssa, eli yleensä löytyy todella hyvinkin pelattavaa. Vihjeitä laittelen myös tänne sen minkä vain järkevästi pystyn ja kerkeän. Ne tulee olemaan Bet365, Pinnacle ja Veikkaus akselille. Voin toisaalta heitellä myös pienimmille bookkereille pelattavaa, jos niihin ilmenee halukkaita, mutta en niitä tägeihin laita. Kysymyksiä turnauksesta tai mistä vaan voi heitellä tähän ketjuun tai yksityisviestillä. Vastailen niihin jos vaan suinkin osaan :)

Peli-iloa ja vielä muutama päivä odotusta!

Ps. En ole oikolukenut tekstiä tarkasti, joten pienistä kirjoitusvirheistä ei kannata välittää :) Toivottavasti teksti on silti edes suht selkeää luettavaa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 28. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Noniin. Huomenna aamulla kuuden aikaan pyörähtää ensimmäiset pelit käyntiin. Kieltämättä aika inhottavaan aikaan ylipäänsä pelit näin Eurooppalaisille, kun alkaa joka päivä niin aikaseen ja noin klo 13 maissa aina jo viimeiset sen päivän pelit. Mutta mitäänhän asialle ei voi. Siksipä vihjeetkin tulee aina useimmiten otteluita edellisenä iltana jos niitä vaan pystyn silloin laittamaan. Osa kertoimista on kerennyt jo tippua joten en niitä turhaan laita, mutta näissä vielä hyvin tilaa. Veikalla ei ekoihin peleihin pelattavaa, pinnaclellakin nihkeästi enää, mutta bet365lla vielä on. Tässä kuitenkin pidempiä jaarittelematta nyt ensimmäiset pelit:

Vedonlyöntivihje: - Usa-Australia - peliaika päättynyt

kohde
Usa-Australia
veto
Australia +16.5 pistettä
kerroin
1.900 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-0


Raja ~1.67

Vedonlyöntivihje: - Argentiina-Iran - peliaika päättynyt

kohde
Argentiina-Iran
veto
Iran -7.5 pistettä
kerroin
1.830 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-1


Raja~1.59

Saattaa jotakin vielä tulla myöhemmin, mutta tällä hetkellä näillä. Peli-iloa!

Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 0.00, tulos -6.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


peitsamo
Avatar
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 26.11.2009, 14:20
Pisteitä: 77

Re: Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Viesti Kirjoittaja peitsamo »

Japani oli Maailmanliigassa parempi kuin etukäteen odotettiin, joukkue on muuttunut ja muutos onnistui paremmin kuin pessimistisimmät epäilivät. Egypti pelasi Maailmanliigassa hyvin, mutta totuuden nimissä sen lohkossa oli kaksi erittäin heikkoa pumppua (Kazakit ja Venezuela). Kun vielä kotietukin on selkeä, uskomme Japanin ottavan voiton päivän ottelusta ja antavan maksimissaan erän egyptiläisille (alkaa 13:20). Japani – Egypti (-1,5) 1,75 PinnacleSports – 58%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.09.2015 12:42 <Taika> ty.

08.09.2015 13:06 <Pii> ty.

08.09.2015 16:08 <stellar wars> Voe voe. Kovasti on ikävä stellar -sedän vihjausaikoja.

08.09.2015 20:51 <Crueman> Kenellä?

08.09.2015 21:07 <stellar wars> Niillä fiksuilla jotka peesasivat ja saivat YLI 36% tuoton.

08.09.2015 23:24 <Berrie> Luin vasta nyt tuosta episodista, on jumaliste ollu rajua

08.09.2015 23:25 <Berrie> kamaa. Kaikenlaista sitä tännekin mahtuu...


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Ei alkanut kuin elokuvissa eka päivä. Koitetaanpa kääntää kurssi samointein.

Vedonlyöntivihje: - Puola-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Puola-Venäjä
veto
Puola
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +3.15 yks.

3-1


Raja ~1.85
Veikalla @1.95
Puola on ollut vakuuttava jo koko kesän, sekän myös turnaukseen valmistavissa peleissä. Tämän päivän ottelu Tunisiaa vastaan osoitti, että sama vire on edelleen päällä, vaikka vastustaja ei mikään paras verrokki olekkaan. Venäjä sen sijaan takkuili alussa huonoa Venezuelaa vastaan, kunnes sai koneensa rullaamaan ja hoiti loput rutiinilla. Puola mielestäni kuitenkin pienehkö suosikki tässä pelissä päinvastoin kuin kertoimissa. Heidän pelinsä on todella hyvin balanssissa ja en tiedä mikä tässä Venäjästä suosikin tekee. Yleispelaajatilanne on edelleen heillä kysymysmerkki, joskin keskitorjujat ovat sen sijaan karmean kovat. Vanha lentopallon fakta on kuitenkin se, että pelejä harvoin voitetaan keskipelaajilla. Joka toki karkeasti muotoiltu noin, mutta on siinä myös perää.


Vedonlyöntivihje: - Usa-Japani - peliaika päättynyt

kohde
Usa-Japani
veto
Japani +14.5 eräpistettä
kerroin
1.830 (Bet365)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

3-1


Raja ~1.70
Usa oli hankaluuksissa Australian kanssa alussa, mutta sitten sen syöttöpeli parani, ja Australian peli mureni täysin käsiin. Täyttä kuvaa Usan hyvyydestä ei edes saatu, koska Australia oli myös todella huono. Japani voitti 3-2 Egyptin, ja oli kyllä vielä numeroita parempi joukkue siinä. Kotipeli ja iso vastus tuovat varmasti hyvää säpinää otteluun. Tuskinpa Japanilla voittoon asti riittävät paukut mitenkään, mutta uskon että pystyy pitämään pelin sen verran tiukkana että tasoitus kestää.

Vedonlyöntivihje: - Tunisia-Iran - peliaika päättynyt

kohde
Tunisia-Iran
veto
Tunisia +17.5 eräpistettä
kerroin
2.000 (Bet365)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

3-1


Raja ~1.61

Iran on ollut hankaluuksissa jo pidemmän aikaa ja vaikka kaiken piti olla toisin ja pelin kunnossa world cupin alkaessa, ei heidän pelinsä ollut auennut pienestä takalukosta vieläkään. Olin itsekkin vahvasti siinä uskossa, että Iran kyllä skarppaa kun kunnon pelit alkavat. No eipä eka peli antanut viitteitä siitä. Argentiina oli ihan ok, mutta ei esittänyt suoranaisesti ihmeitä ja Iran jäi silti jalkoihin ja oli pelillisesti jäljessä. Tunisian tasoitus on tässä sen verran reilu, että saa peliä todella hyvin. Se hävisi Puolalle aika selkeästi ensimmäisen ottelun, mutta Puola onkin kenties turnauksen kovin joukkue tällä hetkellä. Lisäksi Puola pelasi hyvän pelin. Ei Tunisia Iraniakaan kaiken järjen mukaan voittamaan kykene, mutta näin isolla tasoituksella tosiaan ehdottomasti hyvä kohde.

Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 6.15, tulos -2.85 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.09.2015 15:02 <Skoremon> Vedin overit Usaan ja Tunisiaan. Napsui, ty!


peitsamo
Avatar
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 26.11.2009, 14:20
Pisteitä: 77

Re: Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Viesti Kirjoittaja peitsamo »

Ei hirveästi uskalla enää tipsailla täällä, kun heti on jo joku näykkimässä. Mutta hienoa, että S.W otti nousut, osuvien petsien jälkikehuminen on vain aina vähän vaivaannuttavaa luettavaa.

Puolaa tekisi kyllä mieli vetää täälläkin, vaikka Venäjä nyt lähes täydellä pakalla onkin, ei ongelmia noin vain pois pyyhitä.

Japani pelasi joka toisen erän päivän matsissa. Kahta ekaa erää en nähnyt, mutta toisen tiukan erän voitto olisi luultavasti tuonut tän 3-0 kotiin. Neljännessä joukkue oli täysin lumitöissä ja Egypti otti helpon voiton. Viides taas helposti Japseille. Kyllä tossa pistetasoituksessakin järkeä on. Japani on pieni joukkue ja kun jenkit saa torjunnan kuntoon, voi jälki olla rumaa. Silti fiksusti pelaamalla tasoitus on otettavissa kotiin.

Vikaan en oikein saa otetta, joten ei sanota mitään. Tunisia on Egyptin tyylinen jengi, joka hyvänä päivänään voi kiusata Irania ja onhan tasoitus toki aika hulppea.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.09.2015 00:39 <stellar wars> Hehe, tuo oli osittain leikkimielinen tokaisu kolmen hudin

09.09.2015 00:40 <stellar wars> jälkeeb. Leikkimielinen siksi että markkina oli tuolloin

09.09.2015 00:40 <stellar wars> todella pihalla verrattuna nykytilanteeseen. En siis ottanut

09.09.2015 00:42 <stellar wars> nousuja vaan ainoastaan fair valuet övereistä oddseista.

09.09.2015 00:47 <stellar wars> Ja jos haluaa edes yrittää 136% palautusta niin tietysti

09.09.2015 00:49 <stellar wars> oddsien täytyy olla keskimäärin vähintään luokkaa 4.00

09.09.2015 00:55 <stellar wars> Mutta kyllä - olen edelleen äärimmäisen loukkaantunut

09.09.2015 00:56 <stellar wars> saamastani kohtelusta, näin yleisesti.

09.09.2015 08:23 <peitsamo> Itse en tiedä kohtelustasi mitään, mutta vedonlyönnissä ei

09.09.2015 08:23 <peitsamo> jälkiviisastelulla ainakaan lisää sympatiapisteitä heru

09.09.2015 13:53 <stellar wars> En sano tätä ensimmäistä kertaa täällä (jo kymmenes?) -

09.09.2015 13:53 <stellar wars> Suomi on kateellisten ihmisten maa :) .


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tervehdys.

Joo itse olen ollut jo moneen kertaan sitä mieltä, että kaikenlainen ylimääräinen kuittailu ja vittuilu on ehkä se turhauttavin asia täällä. Onneksi ei siihen hirveästi ole kuitenkaan itse tarvinnut törmätä. Jokainen joka tänne vetoja tarjoaa, laittaa niitä kuitenkin ihan vaan omasta halusta ja ilmaiseksi tarjolle. Mielipiteitä laitetuista vedoista tai muusta viestin sisällöstä voi minun mielestäni laittaa ilomielin vaikka ne erienevät olisikin, sehän vain lisää asiallista keskustelua asiasta.
Se viestin kirjoitustyyli sen sijaan on joskus mielestäni turhan hyökkäävää ja/tai tökeröä. Sellainen ei vie asiallista keskustelua millään tavalla eteenpäin, päinvastoin. Positiivista palautetta Suomalaiset on tunnetusti aika nihkeitä antamaan, mutta niitäkin onneksi näkee monissakin ketjuissa, joskaan ei kuitenkaan ainakaan liikaa. Itsekkin pitäisi siinä skarpata, silloin kun aihetta on. Positiivinen ilmapiiri luo paremman ja tuotteliaamman yhteisön.

No nyt vielä ketjun sisältöön. Vihjeitä en voi aivan vielä laittaa esille, mutta yritän ne yön/aamun aikana kuitenkin saada tänne tyrkättyä. Jos kiinnostaa niin silloin kannattaa käydä kurkistamassa.

Viimeksi vihjatuista peleistä sekä Tunisia että Japani vedot menivät tasoituksineen päin mäntyä vaikka molemmat voittivat erän. Sillä lailla. Toki ei se ennenkuulumatonta ole, mutta harvinaisen räikeitä eriä tuli tasaisten/voitettujen erien rinnalle. Japani vaikutti vielä todella pirteältä kaksi ekaa erää ja näytti, että Usa on jopa vaikeuksissa heidän kanssaan. Sitten Usa laittoi vaihteen isommalle, ja Japanin pienehkö joukkue jäi aivan täysin jyrän alle. Mikään ei heiltä enää onnistunut.

Joukkueista pieniä välihuomioita:
-Puola näyttää todella vakuuttavalta, hyvin saa pelata jos heidät meinaa voittaa.
-Venäjäkään ei ollut huono vaikka hävisi. Hyvät saumat kahden parhaan joukkoon vielä.
-Usa ollut myös hyvä, ja kiristänyt tarpeen tullen ruuvia. Todella yhtenäisen näköinen joukkue.
-Iran ei oikein vakuuta voitosta huolimatta. Jotain siellä on pielessä. Toivottavasti saavat pelin kuntoon.
-Argentiina voittanut nyt kaksi ekaa peliä, mutta ei mielestäni ole esittänyt suuria ihmeitä. Ihan ok peruspeliä, ei silti paukkuja jatkoon mitenkään.
-Italia ollut järkyttävän kova. En olisi uskonut, että Juantorenan tulo tekisi heistä noin vahvan, mutta siltä näyttää. Toki vasta pari peliä takana, ja monta edessä. Tällä hetkellä heillä näyttää kuitenkin todella hyvältä. Tulevat varmasti haastamaan jopa Puolan, Venäjän ja Usan.
-Venezuela rypistellyt mukana, mutta tuntuu että he koko ajan pelaavat melkein maksimitasollaan. Resurssit ilmeisen täydessä käytössä. Varmaan pehmenee turnauksen edetessä.
-Japanin pieni ja nuori joukkue pelaa mielestäni hyvinkin pirteää peliä. Ulottuvuus heillä kuitenkin esteenä sekä torjunnassa, että hyökkäyksissä. Hyvä tulevaisuus edessä.
-Australia ja Kanada olleet kyllä isohko pettymys tähän saakka. Resursseja on, mutta jotenkin takkuilevaa on peli eikä se lähde rennosti rullaamaan niinkuin totuttua. Toki on sanottava varsinkin Australian puolesta, että ovat pelanneet ensimmäiset pelit todella kovia joukkueita vastaan. Silti heidän olisi pitänyt pystyä pitämään pelit edes säädyllisen tasaisina. Kanada voitti vain vaivoin Egyptin. Eivät olisi saaneet pistettä siinä pelissä menettää.
-Egypti ja Tunisia olleet jotenkin hajuttomia ja mauttomia ja silti vieneet eriä välissä. Voittotili tulee jäämään hyvin pieneksi molemmilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.09.2015 08:00 <Afinogenov> Erinomainen kirjoitus


peitsamo
Avatar
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 26.11.2009, 14:20
Pisteitä: 77

Re: Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Viesti Kirjoittaja peitsamo »

Pientä peliä aamun ekaan. Venezuela on saletisti tämän turnauksen huonoin joukkue. Joukkue voitti aivan käsittämättömästi kaksi erää Argentiinalta, mutta kyllä kyseessä oli Argentiinan huolimattomuus ja kolmannessa erässä myös kaikki tuurit oli Venezuelan puolella. Jos Iran malttaa pelata omaa peliään, se ei häviä tässä erääkään. Iran - Venezuela (-2,5) 1,85 PinnacleSports - 56%, pikkubookeilta voi saada parempaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Jotain pelattavaa myös täältä nopeille:

Vedonlyöntivihje: - Argentiina-Puola - peliaika päättynyt

kohde
Argentiina-Puola
veto
Puola -2.5 erää
kerroin
2.270 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

1-3


Raja:2.08

Hieman myöhemmin tulee vielä toinen kohde.

MUOKKAUS.

Tässäpä nyt tämä toinenkin tarjolle:

Vedonlyöntivihje: - Japani-Australia - peliaika päättynyt

kohde
Japani-Australia
veto
Australia
kerroin
3.000 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-1


Raja ~2.70

Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 0.00, tulos -6.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.09.2015 11:23 <stellar wars> Valitettavasti en ole samaa mieltä kanssasi. Asian käsittely

10.09.2015 11:24 <stellar wars> tulee jatkumaan niin kauan että siihen saadaan siedettävä

10.09.2015 11:26 <stellar wars> ratkaisu. Tämän foorumin käyttäjien mielenlaadun tuntien

10.09.2015 11:26 <stellar wars> - todennäköisesti ikuisesti.

10.09.2015 11:39 <stellar wars> Koska ylpeä ja paha ihminen ei ikinä pyydä anteeksi.

10.09.2015 12:07 <Crueman> Siedettävin ratkaisu kaikkien osapuolien kannalta olisi

10.09.2015 12:08 <Crueman> e-itsemurha eli vedä letku seinästä lopullisesti

10.09.2015 13:06 <stellar wars> RUS - TUN 1st set O41.5 U43.5 ihan kiva osuma :)

10.09.2015 13:07 <stellar wars> Jotkut vaan on älykkäämpiä kuin toiset.


peitsamo
Avatar
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 26.11.2009, 14:20
Pisteitä: 77

Re: Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Viesti Kirjoittaja peitsamo »

Otetaanpa taas aamupeleihin pientä ideaa. Eilen kirjoittelin, että Venezuela on saletisti turnauksen huonoin joukkue. Noh, täytyy sen verran perua puheita, että unohdin Tunisian kiireessä kokonaan :oops: Kerroinasetelma on kuitenkin varsin mielenkiintoinen, sillä ei Venezuelan ja Tunisian välillä eroa ole nimeksikään. Päivän isku ratkaisee pitkälti ottelun. Prosenttien laskeminen on aavistuksen haastavaa tähän ottelupariin, mutta maistuvuus on varsin mukava.

Tunisia - Venezuela 1 3,14 PinnacleSports

Muissa otteluissa Aussien 2,50 Egyptiä vastaan täytynee olla liikaa. Tosin Egypti on näyttänyt yllättävän hyvältä ja eilenkin se piti kovaa Italiaa pitkään pihdeissä. Aussit taas ovat olleet odotettua vaisumpia. Kanadan kertoimet kerkesivät jo karata. Eihän Kanada altavastaaja Japania vastaan ole, niin kuin avauslinjat yrittivät kertoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.09.2015 08:10 <Crueman> Nämä siis la-aamuna?

11.09.2015 09:14 <peitsamo> Juuri näin, myöhäisillan ajatuskatkos.


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Peitsamolla tuossa jo onkin samoja pointteja mitä itselläkin on esittää huomisen aamun peleihin. Japani-Kanadan pelin suhteen olen tosin hieman eri linjoilla. Mukavaa, että on joku muukin innostunut kirjoittelemaan. Tunisian kerroin vieläkin huitelee aivan liian korkeissa lukemissa ja siinä paljon valueta. Minun papereissani hyvinkin tasavahvat joukkueet, eikä ensimmäiset pelit ole muuttaneet käsitystä. Molempien vastaanoton saa muut joukkueet rikki liian helposti.

Australian kerroin on myös hieman liian korkea. Fakta on että sillä kuitenkin on parempi joukkue kuin Egyptillä. Tämän hetken pelissä on vain jonkin sortin takalukko eikä se ole auennut. Japania vastaan siitä oli merkkejä kolmannessa erässä, mutta sekään ei kantanut. Egypti kuitenkin Japania heikompi ja Ausseilla tässä loistava sauma ottaa ensimmäinen voitto. Egypti pieni suosikki silti mielestäni otteluun, ei aivan yhtä iso kuin kertoimissa kuitenkaan. Egyptin hakkuri on muuten ollut positiivinen ilmestys näissä kisoissa.

Kanada on kyllä itselle ollut iso pettymys. Rosterissa on laajuutta ja tasoa niin paljon enemmän kuin mitä peleissä on nähty. Samoin kuin Australialla, myös Kanadalla on selvästi jotain lukkoa mukana. Mitään yksittäistä syytä ei oikein voi nostaa edes esille, vaan monella eri osa-alueella on ongelmia. Japani sen sijaan on ollut todella pirteä, ja osoitti sen taas Australiaa vastaan. Joukkueen nuoret avainpelaajat ovat saaneet nyt yhden tärkeän lepopäivän ja itse pidän Japania tässä pienehkönä suosikkina kotiyleisönsä edessä. Pelkästään peli-ilme on Kanadaa valovuoden edellä. Pelkkiä rostereita jos katsoo, niin Kanada kyllä siinä voittaa Japanin, mutta se mitä kentällä näkyy on täysin päinvastaista.

Ja sitten ne vihjeet vielä tägättyinä. Veikallakin kilpailukykyiset kertoimet, osassa jopa ihan markkinatoppi isompien bookkereiden kesken.

Vedonlyöntivihje: - Tunisia-Venezuela - peliaika päättynyt

kohde
Tunisia-Venezuela
veto
Tunisia
kerroin
2.750 (Veikkaus)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

2-3


Raja ~2.12
Bet365:lla vieläpä 3.00

Vedonlyöntivihje: - Australia-Egypti - peliaika päättynyt

kohde
Australia-Egypti
veto
Australia
kerroin
2.550 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Osuma! +4.65 yks.

3-2


Raja ~2.20

Vedonlyöntivihje: - Japani-Kanada - peliaika päättynyt

kohde
Japani-Kanada
veto
Japani
kerroin
2.220 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +3.66 yks.

3-0


Raja ~1.90

Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 14.31, tulos +3.31 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.09.2015 16:06 <Volleyball> Japani pelin päivämäärä näyttää härän persettä, mutta olkoon


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Laitetaanhan tännekkin väliin vihjeitä. Japanin kerroin varsinkin minun papereissani tosi reipas. Voitti viimeisen keskinäisen kohtaamisen juuri turnauksen alla 3-0 ja on jatkanut hyviä otteita kotiyleisönsä edessä. Iran taas on melkoisessa kieputuksessa. Valmentajan päätä vaaditaan vadille ja pelaajia syytetään paskasta asenteesta. Myös valmentajan ja pelaajien välillä on näkynyt kipinöitä. Japania siis lapulle. Tähän esim Bet365lla tarjolla jopa 3.00 vielä

Kolme viimistä ovat sen sijaan u21 maailmanmestaruusturnaukseen, ja siihen en ole tehnyt tarkkoja laskelmia, mutta valueta pitäisi olla ihan mukavasti niissäkin.

Vedonlyöntivihje: - Japani-Iran - peliaika päättynyt

kohde
Japani-Iran
veto
Japani
kerroin
2.800 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

2-3


Raja ~2.32


U21:

Vedonlyöntivihje: - Brasilia-Turkki - peliaika päättynyt

kohde
Brasilia-Turkki
veto
Turkki +2.5 erää
kerroin
1.660 (Bet365)
panos
3 yks.

Osuma! +1.98 yks.

3-2Vedonlyöntivihje: - Venäjä-Italia - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä-Italia
veto
Venäjä -2.5 erää
kerroin
2.200 (Bet365)
panos
3 yks.

Osuma! +3.60 yks.

3-0Vedonlyöntivihje: - Argentiina-Slovenia - peliaika päättynyt

kohde
Argentiina-Slovenia
veto
Argentiina -1.5 erää
kerroin
1.660 (Bet365)
panos
3 yks.

Osuma! +1.98 yks.

3-0


Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 16.56, tulos +3.56 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

17.09.2015 20:33 <Volleyball> Ja näköjään päivämäärät taas perseelleen. Way to go.

17.09.2015 21:03 <ohoohi> bra-tur betssongroup 1.72 myös mara 1.72(over 3.5)


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon World Cup 8.9-23.9

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tulevalle illalle/yölle/aamulle mukava nippu kohteita. Osassa mielestäni räikeitäkin ylikertoimia tarjolla. Ensimmäiset World cuppia, kaks viimeistä sitten U21:n viimeisiä pelejä.

Vedonlyöntivihje: - Kanada-Venezuela - peliaika päättynyt

kohde
Kanada-Venezuela
veto
Yli 3.5 erää
kerroin
1.590 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-0


Raja ~1.43

Vedonlyöntivihje: - Egypti-Tunisia - peliaika päättynyt

kohde
Egypti-Tunisia
veto
Tunisia
kerroin
4.130 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-2


Raja ~3.33
Veikallakin tarjolla 3.90 tähän
Tasoero ei aivan noin iso ole, vaikka Egypti tässä suosikki onkin. Sekä Tunisia että Egypti ovat näyttäneet turnauksen aikana myös pirteitäkin pätkiä, mutta molemmille vastukset ovat olleet suurimmassa osassa peleistä luonnollisesti jo lähtökohtaisesti selvästi kovempia. Pelissä ei käytännössä panosta ole, joten saa nähdä kumpi otteluun syttyy paremmin. Kyseessä kuitenkin tuttu taistelupari maanosaturnauksista, joten tasaista vääntöä varmastikin luvassa.

Vedonlyöntivihje: - Japani-Argentiina - peliaika päättynyt

kohde
Japani-Argentiina
veto
Japani
kerroin
3.030 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

0-3


Raja ~2.50
Japanille saa tasaisesti kovia kertoimia, vaikka peli näyttää hyvältä. Toki on sanottava, että Argentiinakin on ollut yllättävänkin tasainen ja vahva turnauksen aikana. Molemmilla jatkopaikka on kaikkien realiteettien mukaan jo karannut, joten siitä ei enää kamppailla. Argentiina pieni suosikki, mutta ei kertoimia vastaava.


U21:

Vedonlyöntivihje: - Turkki-Italia - peliaika päättynyt

kohde
Turkki-Italia
veto
Turkki
kerroin
3.750 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

0-3


Turkki mulla vähimmilläänkin 33% tässä. Molemmilta joukkueilta suurimman osan peleistä nähneenä en näe tasoeroa lähellekään noin isona.

Vedonlyöntivihje: - Usa-Iran - peliaika päättynyt

kohde
Usa-Iran
veto
Usa
kerroin
2.500 (Bet365)
panos
3 yks.

Osuma! +4.50 yks.

3-2


Hyvin lähelle 50-50 peli. Usa voitti edellisen keskinäisen kohtaamisen turnauksessa 3-2 ja tästäkin tulossa varmasti tasainen matsi.

Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 7.50, tulos -7.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.09.2015 18:04 <ohoohi> tunisia maramiehille 4.85


Vastaa Viestiin