Tänään on 15.04.2021, 13:07.

Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Morjesta.

Kesä lähestyy ja seurajoukkueiden on pikkuhiljaa aika antaa tilaa maajoukkueille. Lentopallon maailmanliiga, sekä harjoittelumatsit siinä samassa siis vuorossa ja ne alkaakin heti toukokuun alusta. Maailmanliiga starttaa taas parin viikon kuluttua. Ajattelin tehdä ketjun tänne jo valmiiksi ja raapustella vähän myöhemmin tähän ennakkoa maajoukkeista ja maailmanliigasta ylipäätään. Vedonlyöjän kannalta maajoukkuepelit ovat varsin mukavaa betsattavaa, kun valueta löytyy edelleen hyvinkin mukavasti, mutta samalla pelitarjonta kasvaa myös verrattuna seurajoukkuekauteen. Maailmanliiga on tänä vuonna melkoisen laaja ja sisältää todella paljon pelejä kun 8 lohkossa on jokaisessa 4 joukkuetta. Lohkoja on porrastettu tason mukaan. Vedonlyöjälle tarjolla on siis todella hyvästi matseja. Maajoukkuepeleistä on vielä tarjolla aika paljon hyödyllistä dataa, tilastoja ja kokoonpanotietoja pelkästään jo netissäkin kun osaa vaan etsiä, joiden ansiosta laskelmien muodostaminen on helpompaa. Vesi kielellä niitä aina odottaa ja maajoukkuepelit ainakin itselle olleet hyvinkin tuottavia jo pidemmän aikaa.

Omasta seurajoukkuekaudesta voisin mainita sen verran kiinnostuneille, että tulosta tuli ihan mukavasti ja tyytyväinen pitää olla kauteen ja palautusprosenttiin, vaikka parannettavaakin toki aina jää. Playoffit oli nimittäin hankalampaa tuloksellisesti ja varianssi näytti myös sitä karvaisempaa puoltaan :) Myös ulkomaiset liigat olivat tänä vuonna hankalia, ja jätinkin ne paljon vähemmälle huomiolle sen johdosta. Mutta lopputulema kaudesta silti ehdottomasti hyvinkin positiivinen. Itselle tämä oli oikeastaan ensimmäinen pidempi pätkä kun vihjasin pelejä ja täytyy sanoa, että oli hyvinkin positiivinen yllätys, miten helposti asioiden hoitaminen asiakkaiden kanssa sujui.

Suomen maajoukkueen osalta kausi on jo alkanut ja he ovat kokoontuneet yhteen Kuortaneella ja ensimmäisenä vuorossa on harjoitusottelut Irania vastaan Kuortaneella ja Leppävirralla. Luvassa varmasti todella mielenkiintoiset ja kovatasoiset matsit, sillä Iranin maajoukkue kuuluu nykyään maailman ehdottomasti kovimpaan kärkeen ja selvänä haastajana Suomi peleihin lähtee. Suomelta kesän joukkueesta puuttuu parikin tärkeää palasta kun Kunnari ja Esko eivät lähde mukaan maailmaliigaan. Syksyn em-kisoissa he voivatkin sitten olla kenties jo mukana. Kunnari vielä miettii jatkaako maajoukkueuraansa vai ei. Maajoukkueelle jatkaminen olisi ehdottoman tärkeää olympiakarsintoja ja em-kisoja ajatellen, sillä vastaavaa pelaajaa ei todellakaan vielä ole tarjolla kuusikkoon ja yleispelaajaosasto on Suomella heikkous jo ennestäänkin, sillä myös Ranskan liigassa pelannut Niklas Seppänen on ulkona loukkaantumisen takia kesän ajan. Juuri maailmanliigassa tämä tod näk tulee hyvinkin karusti esille, sillä vaikka Suomen lohko olisi hyvinkin voitettavissa oleva, en usko että kyseisillä yleispelaajilla siihen on mahdollisuuksia. Tervaportti pystyy paikkaaman Eskoa todella hyvin ja ykköspassarin paikkakin on epäselvä vaikka Esko olisi mukana. No noista kokoonpanoista ja pelillisistä asioista tosiaan tarkemmin sitten myöhemmässä viestissä.

Laitan varmasti myös tänne foorumin puolellekin joitakin vihjeitä, kunhan olen ne ensin infonnut asiakkaille. Yksi tai korkeintaan mahdollisesti kaksi paikkaa on siinä muuten auki, jos jotakuta kiinnostaa niin yksityisviestillä voi olla yhteydessä tai ihan vaan kysellä lisää.

Tulevat turnaukset/sarjat ja pelit vielä lyhennettynä listana:
-Treenimatsit
-Maailmanliiga
-Baku-European games
-Ja kruununa syksyllä EM-kisat

Suomen lohko maailmanliigassa on: Belgia, Hollanti, Portugali ja Suomi
Kaikki tosiaan täysin voitettavia joukkueita, mutta yleispelaajaosasto on suomella sen verran hatara ilman Kunnaria ja Seppästä, että helppoa siitä ei tule. Kyseessä on jokatapauksessa myös todella hyviä joukkeita, joihin toki myös Suomi nykyään lukeutuu.

Suomen lohko EM-kisoissa: Venäjä, Serbia, Slovakia ja Suomi
Todella kova lohko osui Suomelle EM-kisoihin, mutta täydet mahdollisuudet jatkoon ja pettymys on jos Suomi 3:n parhan joukkoon ei itseään pelaa. Toki erityisen tärkeää jatkopelejä ajatellen olisi jos suomi Serbiankin pystyisi voittamaan, mutta Slovakian voittamalla jatkoon jo tod näk pääsee.

Ja kaikki nämä muodostavat jatkoa ajatellen ison kokonaisuuden, kun olympiapaikasta kisataan ja sinne karsiviin turnauksiin hankitaan pisteitä. Todella iso lentopallokesä ja vuosi siis tulossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tervehdys. Tarkempi alustus maailmanliigaan tulossa tod näk ensi viikolla. Tänä viikonloppuna kuitenkin alkaa kahdella otteluparilla. Tässäpä ensimmäiset vihjeet tännekkin ilmoille!

Vedonlyöntivihje: - Kanada-Kuuba - peliaika päättynyt

kohde
Kanada-Kuuba
veto
Kuuba
kerroin
5.120 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
4.17

Huti: -2.00 yks.

3-0


Kuuban nuorta porukkaa hieman aliarvioidaan vaikka Kanada selvähkö suosikki onkin. Potentiaalia on paljon, saavatko sen ulosmitattua on eriasia. Virhemäärät isosaa roolissa, koska ne Kuuban akilleen kantapää.

Vedonlyöntivihje: - Kanada-Kuuba - peliaika päättynyt

kohde
Kanada-Kuuba
veto
Kuuba +2.5 erää
kerroin
1.700 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.52

Huti: -3.00 yks.

3-0


Portugalillekin saa vähän peliä, mutta kerroin jo tippunut vähän niin en laita sitä tänne. Raja kuitenkin siinä 1.785. Se peli jo neljän aikoihin päivällä.

Näin on avattu maajoukkuekausikin vedonlyönnin osalta. Peli-iloa!

Suomi oli muuten todella vakuuttava omissa harjoituspeleissään ihan maailman kärkeä olevaa Irania vastaan voittaen kaksi ensimmäistä harjoitus ottelua 3-0 ja 3-1. Tänään luvassa viimeinen ja kolmas. Sivulan tulo yleispelaajan tontille takaisin ollut todella onnistunut ja tärkeä.

Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 0.00, tulos -5.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.05.2015 13:37 <Volleyball> Kuuba jopa noussut vielä. Kelpaa!

16.05.2015 17:34 <norssi> +2.5 nyt 1.90. Vähän pelottaa noihin nousseisiin tunkea...

16.05.2015 17:49 <norssi> Onko tietoa minkä takia noussut?

17.05.2015 13:53 <Volleyball> En osaa sanoa miksi nousi, ei mitään yllättäviä poissaoloja.

17.05.2015 13:55 <Volleyball> Kuuballe ei eräpalloista huolimatta voitto kelvannut, ja Ka

17.05.2015 13:55 <Volleyball> nada tuli oikeutetusti ohi kolmannessakin erässä. Kuuballe

17.05.2015 13:57 <Volleyball> tuli tunnuksenomaisesti helppoja virheitä taas aivan liikaa.


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tervehdys.
Suomi aloittaa tänään maailmanliiga urakkansa Belgiaa vastaan Tampereella. Suomella vaikutti olevan todella iso yleispelaaja-ongelma loukkaantumisten ja maajoukkuehuilien takia, ja pelkäsin jo pahinta, että Suomelle tulee todella kivinen tie. Mutta Sammelvuo kaivoi taskusta taas vanhan tutun yllätyskortin ja laittoi Sivulan jälleen yleispelaajaksi, vaikka se aiemmin jo tyrmättiin koska sivula on omimmillaan hakkurin tontilla. Iran-pelit osoittivat sen olevan loistava ja itseasiassa myös ainut mahdollinen ratkaisu jos menestyä Suomi haluaa. Sivulan nostopeli on selvä heikkous, mutta kun maailman parhaisiin liberoihin kuuluva Kerminen voi nostaa puolta kenttää ja kun myös Siltala ottaa ison lohkon kentästä, ei sivulan tarvitse vastuuta vastaanotosta paljoa kantaa. Siinä jokatapauksessa piilee Suomen pieni akilleenkantapää. Muut mukana olevat yleispelaajat eivät ole maajoukkuetasoa vielä ja on elintärkeää että nämä herrat pystyvät siksi pelaamaan. Loukkaantumisia ei siis toivoisi. Muuten Suomella on kasassa erittäin hyvä ja kykenevä tuttu joukkue.

Suomea helpottaa suuresti tieto siitä, että Belgialta puuttu viikonlopulta vielä enemmän avainpelaajia kun sekä hakkuri Tuerlinckx, loistava passari Depestele, keskari Van der Voorde ja yleispelaaja Verhanneman ovat poissa. Kaikki he ovat äärimmäisen tärkeitä pelaajia Belgialle ja todellisia ykköskorin miehiä. Heidän poissaolonsa ei voi olla näkymättä pelissä ja vaikka Belgialla onkin ihan ok pelaajia tilalle, ei vastaavanlaisia gamebreakereita ole lähellekkään kuitenkaan tarjota. Hakkurin paikan Belgia pystyy parhaiten näistä paikkaamaan vaihdosta.
Valmistavissa otteluissakin nämä poissaolojen tärkeydet tulivat jo esille karusti.

Suomen kertoimet on pudonneet kautta linjan jo aika paljon, mutta näiden poissaolojen vallitessa on siellä vieläkin vähän tilaa. Ml raja on 1.49 joten siihenkin on vähän peliä tarjolla joillain bookkereilla mutta hyvin hyvin pientä. Laitan tämän tasoitusvedon siis esille. Pinnacle @1.93, ja vähän pienemmille betsareille jotka saa sisään myös pikkubookereille Unibet/Paf tarjoaa myös @2.00.

Vedonlyöntivihje: - Suomi-Belgia - peliaika päättynyt

kohde
Suomi-Belgia
veto
Suomi -1.5 erää
kerroin
2.000 (Bet365)
panos
2.5 yks.
raja
1.85

Huti: -2.50 yks.

2-3Peli tulee suorana Ylen kakkoselta. Suomella nyt hyvä sauma aloittaa maailmanliiga voitolla ja tavoitella paikkaa jopa finaaleihin.

Yleinen maailmanliigakatsaus on vähän viivästynyt kun on ollut kiireitä, mutta yritän sen saada eetteriin vielä tänä viikonloppuna.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja razor »

Takin kääntö.

Vedonlyöntivihje: - Suomi-Belgia - peliaika päättynyt

kohde
Suomi-Belgia
veto
2
kerroin
2.300 (veikkaus)
panos
5 yks.

Osuma! +6.50 yks.

2-3

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Hola.

Kanada kukisti eilen Bulgarian 3-1. Joukkue pelasi todella ehjää lentopalloa, niinkuin se on tehnyt nyt jo pidemmän aikaa. Se on voittanut viime aikoina käytännössä kaikki pelinsä mm. Usan (maailman ehdottomaan lentopalloeliittiin kuuluva maa) vieraissa tärkeässä maailman cupin karsintaottelussa 3-2 ilman ylivoimaisesti valovoimaisinta tähteään Schmidtiä ja Usan pelatessa parhaimmilla miehillään. Se on todella yhtenäinen joukkue ja sillä on hyvin laaja sekä tasainen hyökkäyskalusto. Kanadaa voidaan hyvinkin pitää jo ihan maailman top-10 joukkueena. Eilen Kanadan kertoimet huitelivat todella kelpo lukemissa, tänään on jo tiputtu siitä paljonkin, mutta edelleen varsinkin tasoitusvetoon löytyy hyvin peliä.

Bulgarian iskukyky oli pienoinen kysymysmerkki ennen eilistä matsia, ja ei heidän pelinsäkään missään nimessä täysin surkeaa ollut, mutta kuitenkin Kanadaa he olivat jäljessä kaikessa. Pelaajaruletti pyöri, mutta pysyvää kokoonpanoa ei löytynyt.
Bulgarialta puuttuu heidän ylivoimaisesti tärkein pelaajansa Tsvetan Sokolov, joka on olkapääleikkauksessa ja missaa koko vuoden 2015 pelit. Bulgariassa on käynnissä pienimuotoinen sukupolven vaihdos ja aiemmin maalle menestystä tuoneet miehet, eivät enää ole mukana maajoukkueessa tai eivät ole enää yksinkertaisesti samassa kunnossa. Bulgaria on hävinnyt 7 viimeistä kotiotteluaan maailmanliigassa ja voittanut vain yhden 16 viimeisimmästä maailmanliigaottelusta ylipäätään. Toki Bulgarian puolustukseksi on sanottava, että viime vuoden lohko oli sille lähtökohtaisesti jo liian kovatasoinen. Kanada voitti myöskin maiden kohtaamisen MM-kisoissa.

Vedonlyöntivihje: - Bulgaria-Kanada - peliaika päättynyt

kohde
Bulgaria-Kanada
veto
Kanada -1.5 erää
kerroin
2.470 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.17

Huti: -3.00 yks.

3-2Pienemmille mm. Betsafe @2.60 ja Unibet/Paf @2.55

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.05.2015 16:05 <Volleyball> Niin ja yhteenveto maailman liigasta edelleen tekemättä. Sry

31.05.2015 16:06 <Volleyball> Yritän keretä sen tehdä ensi viikon alussa.


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Vedonlyöntivihje: - Hollanti-Belgia - peliaika päättynyt

kohde
Hollanti-Belgia
veto
Belgia
kerroin
2.450 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-2


Belgian raja ~2.1
Esim Pinnaclella taitaa olla vähän isompaakin kerrointa vielä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Osa todella nopeille..

Vedonlyöntivihje: - Brasilia-Australia - peliaika päättynyt

kohde
Brasilia-Australia
veto
yli 135.5 pistettä
kerroin
2.050 (Bet365)
panos
3 yks.

Osuma! +3.15 yks.

148 pistettä


Raja ~1.75

Vedonlyöntivihje: - Italia-Serbia - peliaika päättynyt

kohde
Italia-Serbia
veto
Italia
kerroin
1.780 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Osuma! +2.34 yks.

3-2


raja~1.56


Vedonlyöntivihje: - Hollanti-Belgia - peliaika päättynyt

kohde
Hollanti-Belgia
veto
Belgia
kerroin
2.350 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Osuma! +4.05 yks.

0-3


raja ~2.1

Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 18.54, tulos +9.54 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tervehdys. Lupasin kirjoittaa lentopallon maailmanliigasta jonkinsortin alustuksen, ja vaikka pelejä onkin takana jo pari viikkoa, saan tämän vasta nyt ilmoille. Pientä kiirettä on ollut, ja allekirjoittaneella laiskuutta ilmassa myös. Pahoittelut myöhästymisestä. Tosin nyt maailmanliiga vasta kunnolla pääsee vauhtiin ja pelejä esim tulevana viikonloppuna on jo aika perkeleen paljon (noin 40). Ison työn saa aina tehdä jos meinaa perata läpi kaikki kohteet taustoineen, ja etsiä niistä parhaat. Lisäksi kun myös European Games alkaa tulevana viikonloppuna, joka on ainakin lähtökohtaisesti todella mielenkiintoinen vedonlyöjän näkökulmasta, saa asiaan oikeasti paneutua ja kulutettua aikaa jos niin haluaa :)

Mistähän sitä alottaisi. Ehkä fiksuin ja selkein tehdä vaan yksinkertaisesti lohkokohtaiset pohjustukset. Lohkot on siis jaettu jo lähtökohtaisesti tasottain. Eli ensimmäiset lohkot A ja B ovat ne kovimmat, he ovat ryhmä 1. Toisena ryppäänä on lohkot C,D ja E, he ovat ryhmä 2. Tämän ryhmä pelaa omat finaalinsa 4 parhaan joukkueen kesken, lisäksi sen voittajajoukkue pääsee ottelemaan lopulta myös A ja B ryhmän kovimpia vastaan finaaliturnauksessa. Sitten on vielä ryhmä 3, eli lohkot F,G ja H. He pelaavat kaikki pelinsä toisiaan vastaan turnausmuotoisina viikonloppuisin. Tässä ryhmässä on lähtökohtaisesti siis ne hieman heikommat maat, mutta kuitenkin sellaiset jotka pääsivät maailmanliigaan. Suomi pelaa ryhmässä kaksi. Toki pieniä poikkeuksia tuolla on, sillä esim Australia ei luonnollisesti kuuluisi A-lohkoon, vaikka ihan hyvä lentopallomaa nykyään onkin.

Onko kaikki tähän mennessä varmasti sen verran epäselvää, että voimme jatkaa eteenpäin? Hyvä.

Lohko A: Brasilia, Italia, Serbia, Australia:
Lohkon ennakkosuosikki on tottakai ikimenestyjä Brasilia, ja se onkin avannut turnauksen voittamalla 4 ensimmäistä otteluaan. Australia jää todennäköisesti viimeiseksi, mutta on esittänyt myös ihan hyviä otteita ja pärjäisikin varmasti hyvin esimerkiksi jo ryhmässä 2. Italia ja Serbia taistelevat lohkon kakkospaikasta.

Lohko B: Usa, Puola, Iran, Venäjä:
Lähtökohtaisesti todella tasaisen oloinen lohko, mutta sekä Iran että Venäjä ovat olleet pienoisia pettymyksiä. Toki molempien kohdalla sitä saattoi aavistella, koska Iranin peli oli harjoitusotteluissa hyvin epävalmiin näköistä ja Venäjältä on puuttunut joukkueesta monta hyvinkin tärkeää pelaajaa ja se on peluuttanut vähemmän maajoukkueessa nähtyjä miehiä. Usa on ollut vahva, mutta pelannut kaikki pelinsä tähän asti kotikentällään. Myös Puola on ollut todella hyvä ja yhtenäinen vaikka joukkueesta lopetti mm-kisojen jälkeen ykköshakkuri ja yleispelaaja. Usa ja Puola taistelevat rinta-rinnan voitosta ja miehittävät varmastikin kaksi kärkipaikkaa.

Lohko C: Kanada, Bulgaria, Argentiina, Kuuba:
Kanada on tämän lohkon selvä suosikki. Loistava ja laaja joukkue kasassa, ja voisi pärjätä ykköslohkoissakin. Bulgarialta puuttuu heidän tärkein pelaajansa Sokolov olkapääleikkauksen vuoksi, mutta Bulgaria on esittänyt yllättävänkin pirteitä otteita. Näytti jo jonkin aikaa että heidän kurssinsa on hiipumaan päin, mutta joukkue on pelannut ihan hyvää lentopalloa, johon sillä toki resurssit löytyvät. Argentiina on myös ihan kelpo joukkue, varsinkin kun saa kaikki parhaat pelaajansa mukaan. Kuuban tilanne on erittäin surullinen. Maan liitto on tehnyt karmaisevia linjauksia (eivät anna pelaajien lähteä ulkomaille pelaamaan) ja olot ja palkat kotimaassa pelaavilla lentopalloilijoilla ovat niin huonot, että pelaajat loikkaavat ulkomaanturnauksien aikana maasta, ja eivät enää koskaan saa vetää näin maajoukkuepaitaansa päälle. Kuuba olisi todella kova joukkue jos kaikki parhaat siellä saisivat pelata, ihan top-3 kamaa. Heiltä puuttuu noin joukkueellinen maailman kovimmissa sarjoissa ja joukkueissa pelaavia pelaajia. Totta kai se näkyy.

Lohko D: Ranska, Etelä-Korea, Japani, Tshekki
Lohko on hieman oudosti muodostettu, koska kyllähän Ranska marssii tässä todella helposti lohkovoittoon. Se kuuluisi melkeinpä ykköskastiin muutenkin, mutta että heille on laitettu vielä heikot kakkoskastin joukkueet samaan lohkoon on omituista. Tshekki tässä kenties on kai sitten lohkokakkonen, mutta Aasian joukkueet pystyvät molemmat sen täysin haastamaan, varsinkin kotonaan.

Lohko E: Suomi, Belgia, Hollanti, Portugali
Tasainen ja hyvä lohko. Belgia on tainnut ottaa askeleen eteenpäin kuitenkin muista joukkueista, sillä se on pelannut todella hyvää ja taktisesti kypsäää lentopalloa, vaikka siltä on puuttunut loukkaantumisten takia 4 tärkeää pelaajaa. Yllättänyt ainakin itseni suuresti. Suomi ja Hollanti taistelevat lohkon kakkospaikasta aika tasapäisesti. Portugali on ollut itselle pettymys. Sen pelistä puuttuu elementtejä ja pari kovempaa pelimiestä, jota se tarvitsisi tullakseen pykälää kovemmaksi joukkueeksi. Suomen tilanteesta on varmaan kaikki jo aika hyvin perillä. Yleispelaajapula on iso maajoukkuetaukojen ja loukkaantumisten takia, ja vaihtomahdollisuuksia ei Sammelvuolla käytännössä ole lainkaan. Pelin perustaso on kuitenkin sen verran hyvällä tasolla, että voittoja tulee myös jatkossakin.

Lohko F: Turkki, Tunisia, Montenegro, Puerto Rico
Lohko joka on aika auki. Turkki ehkä isoimpana suosikkina. Mutta oikeastaan kuka vaan voi voittaa kenet vain ja ristiinpelaamista varmastikin tapahtuu. Puerto Rico on myös ihan laadukas joukkue ja voi klaarata jopa lohkonkin. Tulevana viikonloppuna ensimmäiset pelit. Avauskertoimia mielenkiinnolla odottaen :)

Lohko G: Slovakia, Kreikka, Kiina, Meksiko
Slovakia lohkon todennäköisesti hoitaa, mutta Kreikalla ja Kiinalla on varmasti myös sanansa sanottavana varsinkin kotipeleissään. Meksiko on lohkon huonoin joukkue ja ainakin world cupissa esitti ajoittain aika järkyttävän huonoa lentopalloa. Ihan pahaa teki katsoa, sillä Meksiko on joskus ollut kykenevä ihan hyväänkin lentopalloon. Slovakia voisi olla myös kakkoskategorian lohkoissa tasonsa puolesta.

Lohko H: Espanja, Venezuela, Kazakstan, Egypti
Huonoin lohko maailmanliigassa. Espanja tai Venezuela tämän varmastikin hoitaa, se kumpi pystyy vieraissa voittoja enemmän raapimaan toiselta on vahvoilla. Toki myös Egypti ja Kazakstan voivat yksittäisissä peleissä tuottaa harmaita hiuksia.


Nyt tulevana viikonloppuna alkaa siis nuo kolme viimeistäkin lohkoa pelata ottelujaan, ja tosiaan hurja määrä on pelejä tarjolla ja veikattavana ylipäätään. Myös Veikalla on ollut kaikki pelit maailmaliigasta listoilla tähän asti. Ulkomaisetkin bookkerit ottavat näihin peleihin luonnollisesti paremmin peliä sisään kuin kotimaiseen liigaan. Tasoitusvetoja tai over/undereita kotimaamme monopoliyhtiö ei ikävä kyllä tarjoa. Varmaan liikaa vaivaa.

EUROPEAN GAMES:

European Games starttaa myös nyt tulevana viikonloppuna, ja on mielenkiintoista nähdä miten markkinat ovat arvioineet joukkueiden vahvuudet, koska saman maan joukkue pelaa useassa tapauksessa yhtäaikaa sekä maailmanliigaa että European Gamesia. Eri mailla on hyvinkin erilaiset taktiikat, miten he ovat joukkueensa tuonne koonneet. Osat ovat laittaneet surutta nuoria potentiaalisia pelaajiansa ja parhaat ovat maailmanliigan mukana. Osa taas on koonnut tuonne parhaan mahdollisen ryhmänsä, koska sieltä voi saada olympialaisia ajatellen tärkeitä pisteitä Euroopan rankingiin. Osalla on muutamia kovia tuttuja jyriä vahvistamassa nuorempia lupauksia jotka eivät aivan mahdu ykkösrinkiin. Esimerkiksi Saksa jätti koko maailmanliigan välistä, keskittyäkseen näihin kisoihin ja on kasannut mukaansa käytännössä parhaan ryhmänsä. Isoilla lentopallomailla asiaa helpottaa laaja ja tasokas rosteri, josta liikenee kovia pelaajia kahteen paikkaan yhtä aikaa. Ja sitten on Suomi. Suomella on kisoissa todella nuori ja kokematon joukkue, kun kaikki parhaat ovat maailmanliigan mukana ja sielläkin on jo pulaa tasokkaista pelaajista. Menestystä ei tarvitse tosiaan heiltä liiemmin odottaa, ja erävoitotkin ovat todennäköisesti hyvin tiukassa. Kunhan pahimmilta murskajaisilta edes vältyttäisiin.. Nuorille toki tärkeitä ja kokemuksia antavia maajoukkuepelejä vyölle.

Yritänpä laitella tännekin joitain omia vihjeitänikin viikonlopun aikana. Myös muut lentopalloniilot tai ei-niilot rohkeasti vihjeitä esille, niitä saa tänne kyllä laittaa :D ja tarjonnasta ei ainakaan jää kiinni!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.06.2015 19:43 <Volleyball> Niin ja unohdin sanoa, että kysymyksiä saa heittää jos sella

10.06.2015 19:43 <Volleyball> isia on. Vastailen sen mukaan kun vaan osaan :D


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Päivän eka, yritän laittaa myöhemmin lisää. Peli noin tunnin päästä.

Vedonlyöntivihje: - Espanja-Venezuela - peliaika päättynyt

kohde
Espanja-Venezuela
veto
Venezuela
kerroin
3.050 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-1


Raja ~2.75

pinnaclella tähän törkyisen iso 3.45...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.06.2015 11:26 <peitsamo> Ostakaa Venezuelaa! Itse olen Espanjan kannalla ja odotan

13.06.2015 11:26 <peitsamo> kertoimien nousua ;D


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Vedonlyöntivihje: - Kiina-Kreikka - peliaika päättynyt

kohde
Kiina-Kreikka
veto
Kiina
kerroin
1.580 (Veikkaus)
panos
2.5 yks.

Osuma! +1.45 yks.

3-2


Raja ~1.48

Bet365lla tarjolla 1.66 ja Pinnyllä 1.61
Kreikalta puuttuu kaksi tosi tärkeää pelaajaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Vedonlyöntivihje: - Belgia-Portugali - peliaika päättynyt

kohde
Belgia-Portugali
veto
Belgia -2.5
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +3.09 yks.

3-0


~1.85

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tervehdys. Tänään sitten lähtee rullaamaan myös european games lentopallonkin osalta. Esimerkiksi Pinnacle ja Veikkaus eivät ole sitä näköjään ottaneet edes valikoimiinsa. Onneksi kuitenkin edes Bet365lla ne ovat pelattavana. Ja toki useimmilla pienemmillä bookkereilla myös. Isoimmille vetoniiloille tämä varmasti tuottaa isoja hankaluuksia betsata ylipäätään, mutta toivottavasti vähän pienemmille tästä olisi jotain iloakin.

Tänä päivänä siellä on yksi mielestäni todella isohko ylikerroin, kun Azurrit kohtaa Suomen. Tähän peliin on todella hankala tehdä mitään tarkkaa arviota, koska Azereista on saatavilla hyvin niukasti tietoa, ja Suomen joukkue ei ole pelannut yhdessä käytännössä ollenkaan aiemmin. Lyödään kuitenkin faktat tiskiin, miksi mielestäni Azurit ovat tässä pelissä jopa suosikkeja, vastoin kertoimia. Suomella on maajoukkuetasolle rehellisesti sanottuna todella köykäinen joukkue kasassa. Ja siis oikeasti todella köykäinen. Osa suomen mestaruusliigan porukoista olisivat heittämällä kovempia kuin tämä nuorista kasattu maajoukkue. Se pelasi harjoitusottelut Ranskan Bakun joukkuetta vastaan, joka siis ei ole missään nimessä myöskään heidän ykkösjoukkueensa vaan maajoukkueen ulkopuolelle jääneistä enimmäkseen kotimaassaan pelaavista pelaajista koottu. Suomi sai 13, 14 ja 17 pistettä. Hyi. Hyökkäystehot ovat todella vaatimattomat kansainvälisille kentille, mutta nuoret saavat tärkeää kokemusta. Mitään muuta reissusta ei varmasti juuri käteen jää.

Azurrit ovat myös todella hankala arvioitava, mutta maajoukkue on aina maajoukkue, ja he ovat kuitenkin myös voittaneet pelejä. Lisäksi nämä ovat heidän kotikisansa, ja joukkue haluaa varmasti näyttää parastaan. Ja kyllä he osavat lentopalloa oikeastikin pelata, vaikka kyseessä onkin ns. huono lentopallomaa. Minun mielestäni Suomi lähtee tähän jopa altavastaajana. Mutta tämä kaikki on täysin omaa mutuilua, päättelyä ja fiiliksen seuraamista. Mitään tarkkoja faktoja minulla ei tästä ole tiskiin lyödä, ja siksi peesaus omalla vastuulla :D Muutenkin European games helpottuu kun näkee jokaisen joukkueen otteita, ja voi oikeasti tehdä arvioita tämän hetken kunnosta ja tasosta.

Vedonlyöntivihje: - Azerbaijan-Suomi - peliaika päättynyt

kohde
Azerbaijan-Suomi
veto
Azerbaijan
kerroin
2.750 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

2-3


Ei tosiaan tarkkaa arviota, Azurrit minun mielestäni kuitenkin jopa suosikkeja. Monella muulla bookkerilla samaa tai vähän parempaakin kerrointa, joten jakaakkin voi.

Maailmanliigatipsit tulee vähän myöhemmin, ihan vielä en pysty niitä laittamaan tänne.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.06.2015 12:03 <peitsamo> Kun tietää tähän Suomen joukkueen tason, olisi kiva lyödä

14.06.2015 12:04 <peitsamo> Azzeja. Mutta koska Azurrien taso on täydellinen arvoitus,

14.06.2015 12:04 <peitsamo> on turhan härskiä lähteä arvailemaan. Veto voi olla loistava

14.06.2015 12:05 <peitsamo> tai umpisurkea.

14.06.2015 12:14 <Volleyball> Onneksi jokainen voi itse päättää pelaako :) Ja kuten sanot

14.06.2015 12:15 <Volleyball> tua, minun mielestäni tässä on valueta, ei pelkkä arvaus :)


peitsamo
Avatar
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 26.11.2009, 14:20
Pisteitä: 77

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja peitsamo »

Suomen joukkue on siis kokematon ja varsin köykäinen, mutta ei mikään kyläjoukkue. Kyllä kaikki pelaajat ovat pääsääntöisesti Mestaruusliigassa isoissa rooleissa ja ovat näyttäneet pystyvänsä pelaamaan täysin tasapäisesti A-maajoukkueen mukana olevia pelaajiakin vastaaan. Toni Kankaanpää, Ossi Rumpunen ja Aleksi Mutka lienevät joukkueen avainpelaajat. Azereista viimeisin selkeä jälki on EM-karsinnoista, joissa se jäi alkulohkoon, jossa se hävisi Ruotsille ja Makedonialle 3-0 selvin eränumeroin (kaikissa alle 20 pistettä) ja voittaen surkean Georgian. Näistä lähdöistä voisi arvioida, ettei kertoimet kovin väärässä ole. Toki voin olla väärässäkin, hankala kohde.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.06.2015 12:32 <Volleyball> Fakta on myös se, että jos Ossi Rumpunen on avainpelaaja

14.06.2015 12:32 <Volleyball> maajoukkueessa, on kyseessä yksinkertaisesti todella köykäi-

14.06.2015 12:32 <Volleyball> nen joukkue. Kankaanpää lähtökohtaisesti todella tärkeä.

14.06.2015 13:12 <peitsamo> Noh, saman tasoinen velipoika Tomi Rumpunen oli eilen

14.06.2015 13:12 <peitsamo> avauksessa Hollantia vastaan, joten eiköhän taso tässä riitä

14.06.2015 13:42 <Volleyball> Se, että Tomi oli maailmanliigan avauksessa, ei tee Ossista

14.06.2015 13:43 <Volleyball> ikävä kyllä yhtään enemmän maajoukkuepelaajaa. Se että Suome

14.06.2015 13:44 <Volleyball> tilanne yp-osastolla on todella huono, ei tee jostain pelaa

14.06.2015 13:46 <Volleyball> jasta kykenevää pelaamaan tarvittavalla tasolla mj:ssa, jos

14.06.2015 13:46 <Volleyball> se taso ei sitä muutenkin ole. Ja ikävä kyllä ei se ole.

14.06.2015 14:20 <peitsamo> Juuri näin, ei Mliigaa Ossille, mutta Azzuille riittää


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Ja sitten maailmanliigan matsit:

Australia kuritti Italiaa todella kovaa perjantaisessa kohtaamisessa. Italia oli täysin jyrän alla ja erälukemat 16-25, 18-25, 21-25 puhuvat omaa karua kieltään. Lisäksi Australia oli Italiaa edellä kaikissa pelillissa asioissa. Australia oli niin häkellyttävän ylivoimainen, että se varmasti tuli yllätyksenä kaikille. Kerroin on toki pudonnut todella paljon perjantaista, mutta mielestäni kyseiseen kohtaamiseen verraten, ei kuitenkaan niille lukemille mihin itse sitä arvioin. Kyse ei ole siitä, että Italia voisi yhtäkkiä vaan vääntää vivusta ja muuttaa peliään ja peli-ilmettään kuin tyhjästä. Totta kai Italia tässä edelleen suosikki on jo pelkästään rosterien vuoksi, ja tulee aivan varmasti parantamaan peliään jo pelkän ammattiylpeyden vuoksi, mutta Australia on aivan maailmanluokan joukkue joka on näköjään skouttanut Italian todella onnistuneesti. Nyt nähdään miten Italia on pystynyt tekemään saman Australialle ja kuinka hyvin Volleyroos käsitteli itse yllättävän voittonsa. Potentiaalia heissä on valtavan paljon. Ja esimerkiksi Suomen lohkon joukkueet olisivat hätää kärsimässä nykyistä Australiaa vastaan. Moni saattaa olla eri mieltä kanssani tästä arviosta, mutta seison itse kyllä sen takana :) Hyppään viimeistään nyt Volleyroos-bandwagoniin! :)

Vedonlyöntivihje: - Italia-Australia - peliaika päättynyt

kohde
Italia-Australia
veto
Australia
kerroin
4.100 (Veikkaus)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

3-0


Raja ~3.33


Ja sitten Suomen peliin. Lelu Ojansivu poissa vatsalihasvamman vuoksi eilen, ja tuskin Suomi riskiä ottaa ja peluuttaa häntä tänäänkään jos hän ei kunnossa ole. Tämä taas tekee todella ison aukon Suomen yleispelaajaosastolle kun Sivula joutuu siirtymään hakkuriksi ja yypeen paikan ottaa automaattisesti Rumpunen tai Helenius. Kummankaan paikka ei ikävä kyllä vielä olisi kuusikossa maailmanliigassa. Hollanti pesi eilen Suomen joka osa-alueella ja jatkaa tänään todennäköisesti siitä mihin eilen jäi. Suomen hyökkäystehot eivät yksinkertaisesti riitä alkuunkaan laitapelissä Hollantia vastaan lukuisten poissaolojen vuoksi. Vaatii Suomelta aivan nappipelin jos aikovat voitosta taistella. Ikävä kyllä ei näytä siltä että sellaista olisi tulossa... Ojansivun pelaaminenkaan ei tekisi vedosta kelvotonta, vaikka eeveetä karsiikin.

Vedonlyöntivihje: - Hollanti-Suomi - peliaika päättynyt

kohde
Hollanti-Suomi
veto
Hollanti -1.5 erää
kerroin
1.920 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +2.76 yks.

3-1


Raja ~1.7Ja dear peitsamo, sulla kun selvästi on mielipiteitä aina lentopallomatseihin, niin sinähän voisit itsekkin myös tipsata niitä aktiivisemmin, sen sijaan että aina arvioit ainoastaan jonkun toisen tipsiin alle jos olet eri mieltä siitä? :) Eikö siitä olisi kaikille silloin enemmän iloa ja sinä pääsisit myös toteuttamaan lentopallotietämyksesi ulosantia, koska sille on selvästi kuitenkin tarvetta =) win-win situation! Ja Azerit-Suomi peli on hankala veikattava, totta mutta kuten sanoin se on oma arvioni, ja pysyn kyllä sen takana. Pelin jälkeen ollaan hieman viisaampia oliko se oikean suuntainen :) Azerit esitti harkkamatseissa ennen turnausta myös hyvin pirteitäkin otteita.

Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 5.76, tulos -2.24 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.06.2015 12:43 <peitsamo> Dear Volleyball teen näitä arvioita kolmansille osapuolille

14.06.2015 12:43 <peitsamo> Joten en voi kaikkea täällä julkaista. Mutta eikö se kehitä

14.06.2015 12:44 <peitsamo> sinuakin, että joku opponoi arvioita, jotka ovat ajoittain

14.06.2015 12:44 <peitsamo> aikalailla yössä?

14.06.2015 12:54 <Volleyball> Totta kai peitsamo :) Selvisi nyt sekin, miksi olit "hieman"

14.06.2015 12:55 <Volleyball> vastahakoinen kun julkaisin tipsejä täällä aiemmin aikaisin

14.06.2015 12:55 <Volleyball> ennen peliä :) Ei ne silloin täysin yössä liene olleet, jos

14.06.2015 12:56 <Volleyball> vaikka huonoja arvioita ovatkin ;)

14.06.2015 13:01 <peitsamo> Ei toki, pääsääntöisesti hyvää työtä. Mutta esim. eilinen

14.06.2015 13:02 <peitsamo> Venezuela oli heikko arvio, ainakin omasta mielestä.

14.06.2015 13:02 <peitsamo> Omat tänään aamulinjoilla: Egypti (-2,5), Espanja (-2,5)

14.06.2015 13:03 <peitsamo> Iran, Hollanti (-1,5, oletus Lelu pois) ja Slovakia.


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Huomiset European league pelit. Edelleen isoimmat bookkerit näitä ei tarjoa. Kaikki vihjeet siis Bet365:lle. Esim unibet tms tarjoaa johonkin isompaakin. Isompia perusteluja ei nyt ole mukana kiireen vuoksi. Ensimmäiset pelit jo aikaiseen huomen aamulla.

Vedonlyöntivihje: - Suomi-Ranska - peliaika päättynyt

kohde
Suomi-Ranska
veto
Ranska -2.5
kerroin
1.720 (Bet365)
panos
5 yks.

Osuma! +3.60 yks.

0-3


Raja ~1.4
Ranska voitti harjoituspelin 3-0. Suomi sai 13, 14 ja 17 pistettä erissään. Täysin eri tasoiset joukkueet kyseessä. Hyvin on mielestäni ilmaa.

Vedonlyöntivihje: - Azerbaijan-Serbia - peliaika päättynyt

kohde
Azerbaijan-Serbia
veto
Serbia -2.5
kerroin
1.830 (Bet365)
panos
4 yks.

Osuma! +3.32 yks.

0-3


Raja ~1.64

Vedonlyöntivihje: - Saksa-Slovakia - peliaika päättynyt

kohde
Saksa-Slovakia
veto
Yli 135.5 pistettä
kerroin
1.830 (Bet365)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

131


Raja ~1.61

Vedonlyöntivihje: - Venäjä-Belgia - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä-Belgia
veto
Yli 137.5 pistettä
kerroin
2.000 (Bet365)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

134


Raja ~1.82

Ylipäätään näihin peleihin löytyy kyllä näköjään tosi hyvin pelattavaa. Linjat ainakin minun laskuilla vedonlyöjälle hyvin suotuisat. Toki voi myös olla että minun linjani ovat päin persettä ;)

Peli-iloa!

Vihjeet yhteensä: panokset 17.00, palautukset 15.92, tulos -1.08 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Stoikko8
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 09.01.2014, 12:40
Pisteitä: 2

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Stoikko8 »

Löytyykö juhannuksen maailmanliigapeleihin jotain pelattavaa? Italia-Brasilia on mielenkiintoinen kun peli pelataan ulkoilmassa. Berruto sanoi että 6 ensimmäistä peliä on ollut vaikeita ja nyt on aika parantaan. Nyt on yleisön tuki takana ja uskon tasaiseen peliin. +7,5 pinnaa italialle 2.00 bet365 on betsivalintani.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

19.06.2015 12:53 <Volleyball> Itelle ei ihan riitä Italian kertoimet :)


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Paskaa juhannusta kaikille! Ainakin sään puolesta. Nyt juhannusvedot sisään ennen hervotonta känniä :)
Paljon oli pelattavaa, osa jo tippunut.

Vedonlyöntivihje: - Montenegro-Tunisia - peliaika päättynyt

kohde
Montenegro-Tunisia
veto
Montenegro -2.5 erää
kerroin
2.420 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +4.26 yks.

3-0


raja ~2.27

Vedonlyöntivihje: - Slovakia-Kiina - peliaika päättynyt

kohde
Slovakia-Kiina
veto
Slovakia
kerroin
2.200 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

2-3


Raja ~2.00

Vedonlyöntivihje: - Tshekki-Ranska - peliaika päättynyt

kohde
Tshekki-Ranska
veto
Ranska -1.5 erää
kerroin
1.630 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +1.89 yks.

0-3


Raja 1.43

Vedonlyöntivihje: - Kreikka-Meksiko - peliaika päättynyt

kohde
Kreikka-Meksiko
veto
Kreikka -2.5
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +3.15 yks.

3-0


Raja ~1.79

Brasilia -1.5 raja ~1.69 mutta kertoimet jo pudonnu. Ne ketkä kerkeää niin voi seurailla jos nousis takasin.
Iran ml raja ~1.75, mutta sekin veikalla jo tippunu aamuisesta. Kannattaa noita kuitenkin välillä tosiaan katsoa jos voi, saattavat tosiaan pompata takaisinkin. Brasseille pienemmiltä bookkereilta saa peliä nytkin.

Nyt korkki auki, koneet kiinni (paitsi puhelin taskussa, että voi seurata pelejä :D) ja juhannuksen viettoon! En varoittele että varovasti vesillä, koska suomalaiset kännisohlot ei sitä sisäistä kuitenkaan. Over/under 5 hukkunutta? Sää onneksi estää enimmät hölmöilyt! Peli-iloa!

Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 18.30, tulos +6.30 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

19.06.2015 13:14 <peitsamo> Slovakia 50%, Kanada (-1,5 sets) 50% ja Korea 47%


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Moro. Krapula taitettu, ja heti kun juhannus ohi niin sääkin näyttää edes hieman valoisammalta. Sunnuntain kunniaksi näköjään ihan mukavia kertoimiakin tarjolla. Tässäpä nämä tänne muillekin juhannuksesta selvinneille ja ylimääräisestä rahasta kärsiville :)

Vedonlyöntivihje: - Kazakstan-Venezuela - peliaika päättynyt

kohde
Kazakstan-Venezuela
veto
Kazakstan
kerroin
2.850 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

2-3


raja~2.56
B365lla 3.00 sinne saaville

Vedonlyöntivihje: - Egypti-Espanja - peliaika päättynyt

kohde
Egypti-Espanja
veto
Espanja
kerroin
2.350 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-1
Vedonlyöntivihje: - Italia-Brasilia - peliaika päättynyt

kohde
Italia-Brasilia
veto
Italia
kerroin
3.400 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

0-3


Raja~3.03
Kaikkialla muualla linja paljon alempana.

Vedonlyöntivihje: - Argentiina-Bulgaria - peliaika päättynyt

kohde
Argentiina-Bulgaria
veto
Argentiina -1.5 erää
kerroin
2.500 (Bet365)
panos
3 yks.

Osuma! +4.50 yks.

3-0


raja ~2.27

Peli-iloa! Niin, ja tsemppiä sunnuntain selättämiseen.

Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 7.50, tulos -4.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

21.06.2015 13:32 <Volleyball> Espanjan raja unohtunu. Se siis ~2.00


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Huomenna European Gamesissa ensimmäiset pudotuspelimatsit. Yksi jopa törkeän ison tuntuinen ylikerroin mukana, kun lohkojen välistä tasoeroa ei ole mielestäni huomiotu tarpeeksi. Toinen lohko (Italia, Belgia, Slovakia, Bulgaria, Venäjä, Saksa) on paljon kovempi ja sisältää turnauksen 3 parasta joukkuetta. Toisessa lohkossa (Azerbaijan, Suomi, Serbia, Turkki, Ranska, Puola) on paljon tasaisempaa ja kuka vaan neljästä kärkijoukkueesta voi voittaa toisensa. Uskon, että välierissä nähdäänkin vähintään 3 näistä paremman lohkon joukkueista. Slovakiallakin on kertoimia parempi mahdollisuus yllättää, vaikka puola siinä isohko suosikki onkin. Kaikki nämä arviot perustuu siis täysin siihen mitä olen joukkueiden pelejä ja tilastoja nähnyt alkulohkojen osalta. Suuri osa joukkueista on olleet täysin uusia kokonaisuuksia ennen näitä kisoja, joten todella vähän tietoa heistä ollut saatavana joukkueena.

Saksaa pidin kovempana ennen kisoja, kuin se on lopulta tähän asti ollut, vaikka se ei ole hävinnytkään kenellekkään muulle kuin Venäjälle tiukan ottelun. Siellä toisen yleispelaajan tontilla on rako, kun nuori Strohbach hoitaa sitä. Normaalisti siinä pelannut, ja todella kovan kaliiberin mies Kaliberda on mukana, mutta kärsii ilmeisestikin loukkaantumisesta ja on pelannut vain liberona välillä. Turnauksen kovin pelaaja Saksalla sen sijaan kenties tosin on Christian Frommin muodossa. Todella voimakas ja taitava pelaaja. Saksa kenties silti isoin suosikki voittamaan.

Venäjä on ollut positiivinen "yllätys", jos niin voi sanoa. Todella kovia ja ulottuvia nuoria pelaajia, sekä takuuvarma tulevaisuuden huippupassari Kovalev. Aivan käsittämättömän taitava ja hyvin peliä lukeva passari. Hyvä, painava leijasyöttö, sekä vahva torjunta. Kateeksi käy Venäläisten pelaajavarantoja, kun myös muille paikoille on tulossa todella kovia kavereita kilokaupalla.

Mutta nyt niihin huomisen vetoihin sen enempää jaarittelematta. Puola-Slovakia jo aamupäivällä ja Ranska-Venäjä illemmalla. Kahteen muuhun puolivälierään ei mitään niin erityistä löytynyt. Bulgaria ja Saksa suosikkeja, mutta kertoimet jo melko alhaalla. Slovakia tässä tosiaan omissa arvioissa se todellinen tykkikohde ja sitä useammassakin muodossa kiinni. Vedothan korreloi aika vahvasti keskenään, ja suht paljon yhdessä pelissä unitteja kiinni, toivottavasti arviot ei heitä ihan härän persettä :D Ja niin tosiaan, Bet365lle vedot kun isoimmat näitä pelejä ei tarjoa. Moneylineäkin voi paukuttaa jos haluaa. Tilaa on siinäkin, mutta laitan nyt vain nämä tasoitus- ja overi-vedot tänne.


Vedonlyöntivihje: - Puola-Slovakia - peliaika päättynyt

kohde
Puola-Slovakia
veto
Slovakia +2.5 erää
kerroin
2.620 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

3-0


Raja ~1.85

Vedonlyöntivihje: - Puola-Slovakia - peliaika päättynyt

kohde
Puola-Slovakia
veto
Yli 134.5 pistettä
kerroin
2.000 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

133 pistettä


Raja ~1.41

Vedonlyöntivihje: - Ranska-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Ranska-Venäjä
veto
Venäjä -1.5 erää
kerroin
1.720 (Bet365)
panos
4 yks.

Osuma! +2.88 yks.

0-3


Raja ~1.41

Peli-iloa!

Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 6.88, tulos -7.12 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

24.06.2015 10:19 <Taika> ty.

24.06.2015 12:38 <Volleyball> Olipahan melkonen nuupahtaminen lopussa Slovakialta...


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Perjantain world league ja european games. Tukku loistavia kohteita tarjolla. Kertoimet tulee varmastikin tippumaan päivän myötä, kun kokoonpanotiedot ne pudottaa. Hyvin kestäneet tähän saakka lyöntiä.

Vedonlyöntivihje: - Suomi-Hollanti - peliaika päättynyt

kohde
Suomi-Hollanti
veto
Hollanti
kerroin
1.600 (Veikkaus)
panos
4 yks.

Osuma! +2.40 yks.

0-3


Raja ~1.35, Esim Pinnacle ja bet365 isompaakin tarjolla.

Vedonlyöntivihje: - Suomi-Hollanti - peliaika päättynyt

kohde
Suomi-Hollanti
veto
Hollanti -1.5
kerroin
2.200 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +7.20 yks.


Raja ~1.72, Jopa hyvinkin isompaakin vielä esim Bet365 ja unibet/paf, joten kannattaa sieltä luonnollisesti ottaa pois ensin jos saa sisään.

Suomelta kokonaan poissa Ojansivu, Lehtonen ja Shumov. Siirilä ei ole ilmeisesti ihan 100% kunnossa myöskään. Iso aukko tulee joukkueeseen, kun Sivula menee hakkurin paikalle ja toisen yleispelaajan tontin joutuu ottamaan tod näk Rumpunen. Hollanti isohko suosikki näiden muutosten myötä. Loistavat kertoimet, tulee kaiken järjen mukaan alas tosin päivän kuluessa. Hollannille myös todellä tärkeät pelit, kun mielivät edelleen lohkovoitosta kamppailla ja jos haluavat pitää narut omissa käsissään, niin näistä peleistä voitot varmastikin otettava.

Vedonlyöntivihje: - Venäjä-Usa - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä-Usa
veto
Venäjä
kerroin
2.670 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

0-3


Raja ~2.13

Venäjä saa kuullemma maailman parhaan pelaajan ensimmäistä kertaa mukaan kokoonpanoon, kun Muserskin pitäisi olla kuusikossa Usaa vastaan. Tämä monsteri on todella tärkeä Venäjälle pelillisesti, mutta myös henkisesti hänen vaikutustaan joukkueessa ei voi vähätellä. Venäjän maailman liiga on ollut tähän saakka synkkää, mutta nyt kotona on varmasti kova tahto kääntää suunta. Muserskin paluu antaa siihen erinomaiset edellytykset, eikä Venäjä niin iso altavastaaja tässä ole kuin kertoimet antavat ymmärtää. Usa kokivviime viikonloppuna kaksi rökäletappiota Irania vastaan, ja ovat saman reissun päällä edelleen, nyt Venäjän kaukomailla.

Vedonlyöntivihje: - Iran-Puola - peliaika päättynyt

kohde
Iran-Puola
veto
Puola
kerroin
3.600 (Veikkaus)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

3-2


Raja ~3.33, Esim Pinnaclella ja Bet365 taas isompaa

Iran on todella kova kotijoukkue. Lisäksi Puolalta puuttuu todennäköisesti selkävaivojen vuoksi loistava hakkurinsa Kurek. Mutta muuten heillä on kasassa täysin sama porukka, joka tähän asti maailman liigassa on pelannut, ja voitti muun muuassa juuri Iranin kotonaan kaksi kertaa. Ihan kertoimia vastaaava altavastaaja Puola ei kuitenkaan ole.

Sitten European Games, nämä taas luonnollisesti ainoastaan Bet365lle vihjattuna.

Vedonlyöntivihje: - Puola-Bulgaria - peliaika päättynyt

kohde
Puola-Bulgaria
veto
Bulgaria
kerroin
1.830 (Bet365)
panos
3 yks.

Osuma! +2.49 yks.

2-3


Raja ~1.61

Bulgaria on näistä kahdesta joukkueesta yksinkertaisesti kovempi. Joskin läpihuutojuttua pelistä tuskin tulee.

Vedonlyöntivihje: - Venäjä-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä-Saksa
veto
Venäjä
kerroin
2.620 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

1-3


Raja ~2.33

Venäjä voitti Saksan alkulohkossa 3-1, ja on esittänyt vahvoja otteita myös sen jälkeen. Bet365lla tässä muista bookkereista eroava linja myös. Saksa pienehkö suosikki, mutta todella tasaiset lähtökohdat peliin. Kaksi turnauksen parasta joukkuetta mielestäni vastakkain jo nyt välierissä.

Vihjeet yhteensä: panokset 22.00, palautukset 25.09, tulos +3.09 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Päivän lentopallot:

Vedonlyöntivihje: - Puola-Usa - peliaika päättynyt

kohde
Puola-Usa
veto
Puola -1.5 erää
kerroin
1.750 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-2


Raja ~1.51

Vedonlyöntivihje: - Tsekki-Japani - peliaika päättynyt

kohde
Tsekki-Japani
veto
Tsekki -1.5 erää
kerroin
2.290 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

0-3


Raja ~1.82

Vedonlyöntivihje: - Iran-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Iran-Venäjä
veto
Iran -8.5 pistettä
kerroin
1.700 (Bet365)
panos
3 yks.

Osuma! +2.10 yks.

3-0


Raja ~1.49

Lisäksi vielä kenties yksi kohde lisää, mutta se tulee tänne vähän myöhemmin, hieman kiireistä riippuen. Mutta noilla pääsee jo alkuun.

Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 5.10, tulos -4.90 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Lauantai. Pari myöhempää peliä voi olla hyvinkin kiinnostavia, mutta pitää niihin palata myöhemmin mahdollisuuksien mukaan. Myös nämä kelpaa hyvin, varsinkin Suomi. Tärkeät pelit Suomen ja Portugalin kesken. Suomi välttää voitolla kategoriassa tippumisen. Argentiinalle myös tärkeät pelit. Voittamalla menee jatkoon. Ovat saaneet kaikki tärkeät pelaajat nyt mukaan joukkueeseen. Bulgarialla ei panosta peleissä.

Vedonlyöntivihje: - Portugali-Suomi - peliaika päättynyt

kohde
Portugali-Suomi
veto
Suomi
kerroin
2.250 (Veikkaus)
panos
4 yks.

Osuma! +5.00 yks.

2-3


Raja ~1.92

Vedonlyöntivihje: - Bulgaria-Argentiina - peliaika päättynyt

kohde
Bulgaria-Argentiina
veto
Argentiina
kerroin
2.080 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-0


Raja ~1.92
Muualla tähän isompaakin. Esim pinny, b365 jne.

Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 9.00, tulos +2.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Ne päivän viimeiset nyt sitten tässä. Puola ja Belgia voittivat eilen todella tärkeät pelinsä, ja varmistivat s
siten paikkansa jatkossa. Tänään luvassa ns panoksettomat pelit, ja myös avainpelaajien lepuutusta. Vierasvoitot lapulle.

Vedonlyöntivihje: - Puola-Usa - peliaika päättynyt

kohde
Puola-Usa
veto
Usa
kerroin
2.700 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Osuma! +5.10 yks.

1-3


Raja ~2.38

Vedonlyöntivihje: - Belgia-Hollanti - peliaika päättynyt

kohde
Belgia-Hollanti
veto
Hollanti
kerroin
3.000 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Osuma! +6.00 yks.

0-3


Raja ~2.7

Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 17.10, tulos +11.10 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tähän kerkeää nyt vain nopeat mukaan, mutta ei ollut mahdollista laittaa vetoa aikaisemmin julkiseksi. Noin puolen tunnin päästä Australialla elämän ja kuoleman peli säilymisestä ykkös kategoriassa. Serbialta puuttuu tärkeita pelaajia, koska heillä ei panosta ottelussa. Iso ylikerroin mielestäni.

Vedonlyöntivihje: - Australia-Serbia - peliaika päättynyt

kohde
Australia-Serbia
veto
Australia
kerroin
2.750 (Veikkaus)
panos
4 yks.

Osuma! +7.00 yks.

3-2


Raja ~2.22
pinnyllä jopa vähän vielä isompi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.07.2015 12:32 <stellar wars> Hienoja osumia! Onneksi ehdin vielä 5. erän alussa mukaan.

05.07.2015 13:16 <Henkka> Mä ekan erän alussa 4:n kertoimella :-)

05.07.2015 14:45 <caf> tyvm, mukava aamupäivä =)

05.07.2015 17:13 <tontsa74> Täällä sama kerroin 4, kiitos :)


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon maailmanliiga ja muut maajoukkuepelit 2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Huomenet. Maailmanliigan jatkopelit alkaa tänään. Ja toiseen peliin hyvää pelattavaa myös. Belgiaa aliarvoidaan tämän päivän matsissa. Sen torjunta-puolustus toimii todella hyvin ja joukkue on kenties yhtenäisin nippu koko maailmanliigassa. Bulgarialla kotietu, mutta ei se noin paljoa eroa tee joukkueiden välille. Kannattaa ehdottomasti kopata kiinni!

Vedonlyöntivihje: - Bulgaria-Belgia - peliaika päättynyt

kohde
Bulgaria-Belgia
veto
Belgia
kerroin
3.200 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-1


Raja ~2.70
Bet365lla ja pinnyllä tähän isompaakin. Kerroin tod näk tulee tippumaan päivän edetessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.07.2015 11:32 <Tappi> ty, itelläkin aamulla pisti silmään, kiva saada varmistus ;)

10.07.2015 11:58 <peitsamo> Belgialla selvästi heikompi pumppu ja ykköspassari sivussa.

10.07.2015 11:59 <peitsamo> Vahva kotietu ja Belgian heikompi lohko hämää tässä. Pitää

10.07.2015 12:00 <peitsamo> muistaa, että Belgia lähti jo WL:ään varamiehisenä.

10.07.2015 12:01 <peitsamo> Odottelen, jospa Bulgaria (-1,5 sets) nousisi

10.07.2015 12:22 <Volleyball> Belgian passarivaihto huomiotu kyllä laskuissa.

10.07.2015 12:24 <Volleyball> Bulgarian lohko oli täysin haaksirikko Kuuba, suurimman osan

10.07.2015 12:25 <Volleyball> ajasta myös pahasti vajaa Argentiina, sekä Kanada joka toki

10.07.2015 12:26 <Volleyball> on tosi kova, mutta pyöritti tosi laajasti kaikkia miehiään.

10.07.2015 12:27 <Volleyball> Ei lohkoissa noilla spekseillä hurjaa eroa pääse syntymään.

10.07.2015 12:28 <Volleyball> Bulgaria ei ole enää sama joukkue kuin ennen. Ja sokolov ede

10.07.2015 12:28 <Volleyball> lleen toki poissa.

10.07.2015 12:35 <Volleyball> Paljo peitsamo arviot sulla tähän?

10.07.2015 13:03 <peitsamo> Bulgaria (-1,5 erää) noin 60%

10.07.2015 17:29 <peitsamo> Laskussa vain on Bulgarian kertoimet, joten ei peliä.

10.07.2015 17:31 <peitsamo> VB:n rajoilla ja jos pelaamaan pääsee, Maran 4 on maistuva

10.07.2015 17:31 <peitsamo> Toivotaan Belgialle pöljää päivää.


Vastaa Viestiin