Tänään on 29.03.2024, 09:49.

Veikkausliiga 14-15.7

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Jimmy Dean
Jäsen
Viestit: 156
Liittynyt: 22.02.2003, 22:50
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jimmy Dean »

Alustavat arviot:
RoPs-Hämeenlinna 46-28-26 o/u 52,5 47,5
Jaro-Tampere 25-28-47 o/u 52 48
MyPa-KooTeePee 48-27-25 o/u 55,5 44,5
TP-47-Lahti 38-31-31 o/u 44-56

Tosta MyPa-KooTeePee pelistä sen verran, että onhan siinä hiukan normaalia sarjapeliä kovempi latinki molemmilla, MyPalle yli 50 % tuntuu kauden esitysten perusteella liian paljolta. No, jälleen mielenkiintoisia pointteja tässä topicissa, pientä viilausta huomenissa, jos siltä tuntuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Kun olet pelannut Millwallissa, selviät mistä tahansa." Kasey Keller

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Rops-Hämeenlinna 44-31-25

Uskomattoman paljon on kertoimet heitellyt parin päivän aikana.
Ottelusta tulee tasainen. Kuten on edellä jo todettu jumbofinaali pelataan huomenna ja voittaja pääsee jatkoon. Onneksi kaikki finaalit menevät aina jatkoajalle, joten x on vahva vaihtoehto tähän. Tasuria tukee Centrebet 3,4 kertoimella. :wink:

Tosinsanoen kaikki oli jo peruteltu mitä pitääkin...ei viitsi toista kertaa kirjoittaa samoja asioita. :)

Pelit:
Rops-Hämeenlinna x centrebet 3,4
Rops-Hämeenlinna U2.5 50% Nordicbet 2,1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Eetvartti, 13.07.2004, 23:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 16:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Omia hajatelmia midweekin matseista...

Ke 14.07.
RoPS - FC Hämeenlinna
-Alustavat kokoonpanotiedot: Rops: Bogesic palaa pelikiellosta, Kilpelän ja Kerenyin pelaamisesta ei tietoa, molemmat olivat poissa edellisestä ottelusta
-Alustavat kokoonpanotiedot: HML: Huuhtanen vaihtopenkillä Torniossa (ei peliaikaa), Suikki vaihdosta Torniossa kentälle, Scanicins, Kunnola, Wikberg, Martikainen eivät kokoonpanossa edellisessä ottelussa. Ainakin Martikainen, Scanicins ja Huuhtanen ovat Veikkausliiga.comin mukaan vieläkin poissa.
-Brassi Ribeiro ei ole vielä täydessä 90'min pelikunnossa
-Ainakin valmentaja oli tyytyväinen latvialaisen Jelisejevsin otteisiin hyökkäyksessä, mies olikin jo lähellä maalintekoa Torniossa.
-Jännä fakta: Peleissä missä Kunnas on ollut topparina on päästetty todella reilusti maaleja (päästetyt: HJK(v) 3, Inter 4, Allianssi(v)3, TP47(v) 2 + vaihtomiehenä TPS 2, TamU 0... Torniossa Kunnas vaihdettiin pois kentältä kesken pelin. Voidaanko tästä päätellä jotakin?
-Hämeenlinnalla oli touko-kesäkuun vaihteessa menossa pelillisesti hyvä vaihe, jolloin puolustuskin piti hyvin, mutta viimeiset pelit kärkijoukkueita+Torniota vastaan on menneet penkin alle. Joukkue taistelee, mutta taitotaso selvästi alempi. Tosin viimeisen kuukauden aikana HML on kärsinyt paljon poissaoloista joka osaltaan selittää joukkueen otteita.
-Jazz-tappion (5-1) jälkeen Hämeenlinna päästi kolmessa peräkkäisessä ottelussa vain maalin (Lahti, Haka, KooTeePee)
-Tärkeä ottelu molemmille
-Voisiko Rops leijua HJK-voiton jälkeen?
-Tappiollisen TP-47 -ottelun jälkeen Rops on taistellut hyvin Lahtea ja HJK:ta vastaan ja tehnyt molemmissa otteluissa 2 maalia
-Viimeistely on onnistunut todella hyvin viimeisessä kahdessa pelissä joten ei voida puhua vielä maalinteko-ongelman ratkeamisesta
-Lumijärven aikana Ropsin kokoonpano on elänyt jatkuvasti (Toisaalta niin myös Hämeenlinnan...poissaolojen vuoksi)
-Ropsin maalivahtiongelma on ratkennut Wallenin tulon jälkeen... pelannut hyvin.
-Alle 1 piste/peli keskiarvolla pelanneet joukkueet vastakkain kausilla 2000-03:
40,6% - 31,3% - 28,1% Maalit 1,44-1,13
-Tähän kategoriaan rankkaisin molemmat joukkueet tällä hetkellä, Hämeenlinnan ehkä karvan verran Ropsia paremmaksi.
-Kauden aiempi kohtaaminen Veikkausliigan avauskierroksella oli tasainen ja fyysinen kamppailu joka päättyi lukemiin 2-2.
EDIT:
-Niinkuin Sputnik jo mainitsikin Hämeenlinnalla ollut huonoakin tuuria vastustajien viime hetkien tasoitusten kanssa.


To 15.07.

MyPa - FC KooTeePee
-Mypalta poissa: Lindström (pitkäaikainen), Tauriainen (pitkäaikainen), Hernesniemi (pitkäaikainen), Volodin (Rakuunoissa???), Kansikas (Rakuunoissa???), Karhu (pelikiellossa)
-Edellisen ottelun kokoonpano: KOrhonen, Könönen, Aho, Huttunen,Kuparinen, Haapala, Taipale, Karhu, Helenius, Puhakainen, Tarvajärvi ... Eli vain Karhu poissa... uskoisin Uotisen paikkaavan aukon keskikentän fyysisenä raatajana
-Mypan ongelmana maalinteko, hyvästä painostuksesta ja hyvistä paikoista huolimatta maalit jäävät tulematta.Maalit tällä kaudella: Tarvajärvi 1, Helenius 1, Puhakainen 1, Taipale 1, Zukic 0.
-Mypa on laukonut kuitenkin Veikkausliigassa noin keskimääräisesti. 11 laukausta per peli ja maaleja on syntynyt vähiten koko liigassa.
-KooTeePeellä pitäisi olla näillä näkymin paras mahdollinen kokoonpano
-KooTeePeen maalintekijät viime aikoina jakautuneet muillekin hyökkääjille kuin Liljeqvistille ja Paatelaiselle --> Heimo & Helenius
-Minkälainen kotkalaisten vierastaktiikka? Lähdetäänkö puolustamaan ja hakemaan vastaiskuja?
-Mypa on ollut vahva kotijoukkue perinteisesti
EDIT:
-KooTeePeeltä ovat poissa Tyyskä, Turunen Teemu, Nykänen Akatemioiden lopputurnauksen vuoksi. Tyyskä esittänyt ihan ok otteita tällä kaudella, muut eivät vakiokokoonpanossa.

TP-47 - FC Lahti
-TP:ltä poissa pitkäaikaispotilaat Halmkrona ja Hasa. Miroscnychenko oli edellisessä ottelussa jo vaihtopenkillä. Barsk lähti armeijaan tällä viikolla.
-TP:n puolustus pelannut yli odotusten edellisissä kotiotteluissa. TP on päästänyt kotonaan ainoastan 3 maalia viidessä ottelussa.
-TP:n hyökkäys on Isterin, Kainun ja Huuskon johdolla hyvässä vireessä.
-TP on taistellut viime alkukauden hyvin, alkaako väsymys painaa jossakin vaiheessa nousijajoukkueella?
-Lahden kokoonpanossa puutteita keskikentällä. Litmasen pelikuntoahan ei tiedä kukaan muu kuin hän itse. Lisäksi puuttuu pelintekijä Christian Sund pelikiellon vuoksi. Lasse Lagerblomin pelaaminen?? hänen poissaolonsa ei kylläkään haittaa sillä puolustukseen on siltikin tarjolla Koskinen, Taulo, Hauhia, Mäkipää (tosin edellisessä ottelussa Hauhia ja Taulo vaihdossa...kuten myös Eerolakin)
-Lahden hyökkäyspeli on monipuolistunut Njazi Kuqin pelikiellosta vapautumisen jälkeen.
-Lahdella on menossa 4 tappiottoman ottelun putki
EDIT
-TP:n Peicillä ja Fomitsevilla pieniä vammoja, mutta pelaavat suurella todennäköisyydellä Veikkaajan tietojen mukaan


FF Jaro - Tampere United
-Jarolta poissa: ainoastaan Hevonkorpi ja Heilala näillä näkymin. Männikkö ja Portin kärsivät jo pelikieltonsa ja Eremenko sr. pelasi toisen puoliajan Interiä vastaan. Nuoret Roman Eremenko ja Matias Wargh hakenevat edelleen pelituntumaan GBK:n riveissä.
-Jaron puolustus todennäköisesti: Männikkö/Portin-Ginev-Kalliokoski-Ainasoja ... Kalliokosken pitäisi olla ihan kelvollinen toppari eikä Gineviä ainakaan ensimmäisessä ottelussa haukuttu aivan pystyyn. Fredrikssonilta esitys Turussa oli ilmeisesti aika kehno.
-Pelintekijän kaipuu. Kun Eremenko saataisiin takaisin kokoonpanoon (vaikka onkin jo vähän hidas) niin pelinrakentelu ei jäisi pelkästään Fredrik 'Mini' Svanbäckin harteille. Muuta hyökkäystä kookkaammasta Ilja Venäläisestäkin voisi saada Eremenkon nappisyötöillä huomattavasti enemmän irti.
-Jaro panostanee Turun murhenäytelmän jälkeen puolustukseen
-Tampereelta poissa Pasi Salmela (n. 2 viikkoa), Henri Scheweleff (n. 4 viikkoa). Liäksi Toni Junnila ja Mika Lahtinen lähtivät armeijaan tällä viikolla. Antti Hynynen puolestaan kotiutui vasta hiljattain.
-Kuinka Tampereen otteluruuhka vaikuttaa? Tamperelaisilla on kapea rinki, lepuuttako Hjelm mahdollisesti avainmiehiä ja antaa nuorille pelaajille näytönpaikan? Entäs keskittyminen ja motivaatio?
-Toistuuko Tornion tapahtumat? Vastustajan tiukalla puolustuspelillä Tampere on mahdollista lyödä tekemällä yksi maali. Tampere on tehnyt kolmessa pelissä enemmän kuin yhden maalin (Rops 5, TPS 2, Inter 2).
-Olisiko mahdollinen Underin paikka?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Viesti Kirjoittaja harakka »

RoPS-Hämeenlinna 45-27-28

Nyt ei jaksa flunssaisena muita otteluita viilata lopulliseen muotoon, katsellaan niitä huomenissa sitten.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Sputnik: Siinä olit oikeassa, että Hakaa vastaan HML pelasi kauden parhaan vieraspelinsä ja olisi ansainnut jopa voiton. Mutta muuten tuossa analyysissasi on pari ongelmaa,

Laukaukset "vain x-x" johtuu siitä, että johtoasemaan päästyään joukkueista parempi voi helposti kontrolloida peliä eikä sen itse tarvitse hyökätä enää. Varsinkin jos vastassa on HML joka on huono. Allianssi-pelissä HML rimpuili pelissä pitkään kun kotijoukkue vähän nukkui, mutta heti kun iskettiin normaalivaihde sisään niin taululla oli aika selvät luvut. Lahti-pelissä et muuten maininnut sitä, että Lahdella oli vielä kertaa 3 enemmän läheltä piti -tilanteita, ja "pieni musta hetki" on aika kevyt kuvaus siitä jos peli päättyy 5-1 (Jazz-matsi) :roll:

Eli kokonaisuutena joukkue on ollut tasan niin huono mitä vierassaldo näyttää ja oikeastaan jokainen osa-alue on joko liigan huonoin tai kolmen huonoimman joukkueen kastissa.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


rikojan
Jäsen
Viestit: 40
Liittynyt: 23.04.2004, 16:00
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja rikojan »

RoPS - Hämeenlinna 47-27-26 O/U 53-47
Jaro - Tampere U 28-31-41 O/U 40-60
MyPa - KooTeePee 55-25-20 O/U 52-48
TP-47 - Lahti 38-30-32 O/U 45-55

Aikaisempiin kommentteihin ei ole juuri lisättävää. MyPan prosentit ovat vielä pohdinnassa. En kyllä ainakaan itse antaisi MyPalle alle 50 prossaa, joten lopulliset prosentit ovat välillä 50-55.

Jaron ja Tampereen peliin sain aika rohkean arvion underille. Jaron varamiehinen puolustus petti kovassa hyökkäysvireessä olevaa Interiä vastaan aika täydellisesti. Olen Epen kanssa samaa mieltä siitä, että Jaro panostanee tuon romahduksen takia puolustukseen normaalia enemmän, mikä on tällaisen romahduksen jälkeen hyvin yleistä. Kun vielä pelikiellosta vapautuneet Männikkö ja Portin palaavat kokoonpanoon ja Gineviä on päästy ajamaan yhden ottelun ja viikon harjoittelun verran sisään, on tilanne paljon parempi. Kun tähän lisätään vielä Tampereen puolustusvoittoinen pelityyli ja otteluruuhka, joka ei ainakaan kannusta mahdollisessa johtoasemassa revittelemään liikoja, voidaan mielestäni hyvällä syyllä odottaa vähämaalista ottelua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tallipoika
Jäsen
Viestit: 2431
Liittynyt: 02.03.2003, 12:00
Pisteitä: 1876
Paikkakunta: Turku

Vielä MyPasta

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

Mielenkiinnosta katselin MyPan tilastoja 5 viim peliä, ne kertoo aika paljon
TPS-MyPa
Kulmat TPS 1/MyPa 8
Lauk maalia kohti 2/3
Ohilaukaukset 8/4
Lopputulos 1-0

MyPa-Haka
Kulmat 3/1
Lauk maalia kohti 11/7
Ohilauk 8/2
Lopputulos 0-4

Mypa-HJK
Kulmat 4/3
Lauk maal koh 2/4
Ohilauk 4/7
Lopputulos 1-1

TP-47-MyPa
Kulmat 4/8
Lauk maalia kohti 7/6
Ohilauk 6/8
Lopputulos 2-0

RoPS-MyPa
Kulmat 1/10
Lauk maalia kohti 2/7
Ohilauk 1/3
Lopputulos 1-2

Yhteenveto 5 viim peliä maalein 3-9, tähän on tarvittu
Kulmapotkuja 33
Lauk maalia kohti 29
Ohilaukauksia 27

Eli näiden perusteella MyPalle yli 2 maalia on kova suoritus, vai mitä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 520
Liittynyt: 14.01.2003, 09:36
Pisteitä: 0

Re: Vielä MyPasta

Viesti Kirjoittaja gary »

tallipoika kirjoitti: Eli näiden perusteella MyPalle yli 2 maalia on kova suoritus, vai mitä?
Totta maar, mutta Mypa kohtaa nyt vastustajan, joka päästää arvioni mukaan tällä hetkellä 2.3 maalia vieraissa. Tilastoistasi ainoastaan Ropsi on yhtä heikko tai heikompi tuolloin ja Mypa teki 2 maalia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Viesti Kirjoittaja harakka »

RoPS - Hämeenlinna 44 28 28
Jaro - Tampere 26 29 45
MyPa - KooTeePee 52 27 21
TP-47 - Lahti 40 29 31

Hyviä stooreja, mitäpä tässä itse samoja asioita jorisemaan. MyPan tasoa oon tässä puotellut (liikaakin??) viimoisen kk ajalla. Joukkueen materiaali ja taso ei oli läheskään sillä mallilla, kun olisin ennen kautta/kauden alussa vielä odottanut. Viime pelien esitykset olleet kuitenkin kaiketi ihan ok, kysymysmerkkijoukkue tämä mulle juuri nyt. Tampereen pelikin oli vähän ongelmallinen johtuen TamUn ruuhkasta ja kokoonpanosta. Kaikenkaikkiaan jotenkin vaikea kierros arvioitavaksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut harakka, 15.07.2004, 15:41. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Neo kirjoitti:Mutta muuten tuossa analyysissasi on pari ongelmaa,
Mä ratkaisen sunkin ongelmat :wink:
Laukaukset "vain x-x" johtuu siitä, että johtoasemaan päästyään joukkueista parempi voi helposti kontrolloida peliä eikä sen itse tarvitse hyökätä enää. Varsinkin jos vastassa on HML joka on huono.
Kyseessä siis tämä kommenttini: "Allianssi-HML 3-1 peli kentällä paljon tasaisempaa mitä maaliluvut antavat kertoa, laukauksetkin vain 4-4, mm pelin alussa hml:lla paaljon paremmat paikat kuin allianssilla, allianssin johtaessakin sai hml luotua hyvin painetta allinassin maalille. "

Eli sun mukaan Allianssi sai noin vähän laukauksia hml:aa vastaan koska olivat johtoasemassa eikä sen tarvinnut hyökätä. Mutta kun eka maali tuli vasta ajassa 45 min ja nolla-nolla -tilanteessa mun mielestä pitää hyökätä. Allianssi ei kuitenkaan saanut niitä hyökkäyksiä eikä laukauksiaan ekalla puoliajalla.. Sitä vastoin nolla-nolla -tilanteessa HML hyökkäsi ja sai parhaimmat paikat maalintekoon. Toisella jaksolla Allianssi sai toisen maalin, eli nyt sitten paremman joukkueen olisi pitänyt hallita peliä taas koska vastus oli surkea. No eipä hallinnut. HML sai taas luotua painetta...Ja mä sitten kommentoin että laukaukset olivat vain 4-4, koska mun mielestä se hyvin kuvasti sitä että Allianssi ei mitään jyrännyt eikä edes hallinut peliä kuten ehkä voisi luulla "selvistä "numeroista 3-1...
Toisella jaksolla lisäksi Suikk ja Huuhtanen joutuivat jättämään pelin kesken loukkaatumisien takia.
Allianssi-pelissä HML rimpuili pelissä pitkään kun kotijoukkue vähän nukkui, mutta heti kun iskettiin normaalivaihde sisään niin taululla oli aika selvät luvut.
Ei Allianssi mitään lisävaihteita lyönyt missään vaiheessa sisään. Mistä sä niin sai ymmärettyä? Eikä Allin kaks ekaa maalia edes olleet mitään koko joukkueen suorituksia pelillisesti vaan Sampo ne teki yksin. Eli Sampo pääsi yksin juoksemaan läpi ja tänään sattui menemään sisälle, eli kyseessä oli siis hml merkkausvirhe...Eli jos joku ottelussa nukkui niin se oli Hämeenlinna! Tämän kaiken voi itse todeta lukemalla peliraportit netistä, mm kotisivuilta sekä maikkari.
Lahti-pelissä et muuten maininnut sitä, että Lahdella oli vielä kertaa 3 enemmän läheltä piti -tilanteita,
Missä niin kerrotaan? Kaikissa peliraporteissa mitä mä olen lukenut ko matsista kerrotaan että hml oli pelissä hyvä ja että 1-0 ei tee oikeutusta hml:n pelille. Toki Lahdella oli maalintekopaikkoja, mutta niin oli myös hämeelinnalla, mm lahti pelasti pallon maaliviivalta...
ja "pieni musta hetki" on aika kevyt kuvaus siitä jos peli päättyy 5-1 (Jazz-matsi) :roll:
Kuinka joku voi ymmärtää ton sanonnan noin väärin? "pienellä mustalla hetkellä" tarkoitin tietysti sitä kun ajassa 18 min jazz tekee maalin (KULMASTA) ja toisen maalin heti perään ajassa 20 min (RANGAISTUSPOTKU). 2 minuuttia ja kaksi maalia. Mun mielestä 2 minuuttia yli 90minuuttiakestävässä pelissä on "pieni hetki"! Myöhemmin sitten jazz tekee 3-0 hämeenlinna kamalasta möhläyksestä, ei taaskaan siis jazzin oman pelin ansiosta. Mun mielestä peli alkaa tässä vaiheessa olemaan jo aika selvä. Sitä se varmasti oli myös monen hml pelaajan mielestäö vaikka pelin lopussa sitten saatiinkin yksi maali sisään. mm ekalla puoliajalla kaikesta huolimatta hml oli varsin hyvä kenttäpelissä.
Eli kokonaisuutena joukkue on ollut tasan niin huono mitä vierassaldo näyttää ja oikeastaan jokainen osa-alue on joko liigan huonoin tai kolmen huonoimman joukkueen kastissa.
Sä voit olla mitä mieltä tahansa, mutta tosiasiat eivät niitä aina tue.

Että semmoista. Odotin vähän terävämpää kommenttia jostä olisi selvästi näkynyt että asioista todella ollaan perillä, mutta ehkä joku toine kerta sitten :wink: Uh, oliskohan se taas mulla pieni tauko paikallaan yk:sta että jaksaa näitä replyjä nakuttaa....

(en jaksa oikolukea, korjaan editillä jos tuli pahoja asiavirheitä)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


te_5pulm
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 23.01.2004, 18:08
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja te_5pulm »

Rovaniemellä ( ainakin Korkalovaaran suunnalla) alkaa juuri ukonilma ja olettavasti kohta vettä tulee ihan maahan asti. Illalla odotettavissa vesipallo-ottelu. Kohottanee Under 2.5 toteutumista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

te_5pulm kirjoitti:Rovaniemellä ( ainakin Korkalovaaran suunnalla) alkaa juuri ukonilma ja olettavasti kohta vettä tulee ihan maahan asti...
KIITOS TIEDOSTA !!

nyt kuulemma vettä tulee jo kuin saavista kaatamalla, joten maaliodotusarvo laskee. olin jo ennen näitä tietoja aika matalissa maalimäärissä, vaikka molempien puolustus on vuotanut enemmän kuin tarpeeksi, niin maaleja paukuttaneet vastustajat ovat olleet kovempia hyökkäyspäässä kuin nyt. ja näin tärkeä peli putoamisen kannalta, tällaista kumpikaan ei halua hävitä, tasurin todennäköisyys nousee ja maalimäärät laskevat.
jos tällainen sää on kentän yllä kun ottelu alkaa, niin voisin korjata oman arvion alle 2,5 maalia 53%, ainakin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 520
Liittynyt: 14.01.2003, 09:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

klo 16.59 kelikameran mukaan tiet Rovaniemellä ovat aivan kuivia, mutta juuri on alkanut heikko sade, jolla ei ole mitään merkitystä ottelun kulkuun. Lisäksi lähialueellakaan ei ole vielä tiedossa sadetta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


te_5pulm
Jäsen
Viestit: 55
Liittynyt: 23.01.2004, 18:08
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja te_5pulm »

Chat.

gary, mun asuinpaikka on n. 5km itse ottelupaikasta. Täällä ainakin tuli hetki sitten vettä aika perkeleesti, ukkosti ja taivas oli sysimusta. Paremman kuvan tilanteesta saanee Rovaniemen kaupungin WWW-sivuilta, www.rovaniemi.fi . Kaupunkitietoa -> Web-kamerat. Noi kaikki kamerat on alle kilometrin päässä kentästä. Varsinkin jos katsoo "sillat"-kuvaa, niin kyllä siellä aikamoiset vesilätäköt on. Lapissa sää vaihtuu nopeasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 520
Liittynyt: 14.01.2003, 09:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Lienee paikallinen sade, mutta sekin riittää. Kiitos erittäin hyödyllisestä tiedosta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 2584
Liittynyt: 16.01.2003, 18:53
Pisteitä: 1783
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

FF Jaro - Tampere Utd 30% 32% 38%
TP-47 - FC Lahti 39% 31% 30%


Undereista löytyy pelattavaa. Eritoten tuo Jaro - Tampere Utd kerroin ennakkoon todella hyvä.

Pelit Centrebetille

FF Jaro - Tampere Utd

Under 2,5 kerroin 1,85 arvio 1,64 [61%]
3,01% kassasta [1,42 euroa]

TP-47 - FC Lahti

Under 2,5 kerroin 1,93 arvio 1,86 [54%]
0,81% kassasta [0,37 euroa]

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Jeees laitetaas loputkin pelit tänne näkyville...Nyt ei kyllä jaksa enää nähdä vaivaa kertoa omia perusteluita, mikä on ehkä ihan hyväkin...ettei seurakunta ärähdä liian vääräuskoiselle :lol: Lyhyestä virsi kaunis.

Jaro +0.5
KTP +0.5
Lahti

:wink:

(nelosella pyörähti just hyvä leffa pyörimään;"Against All Odds")

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Jaro-TamU 32-28-40
Ensinnäkin voisin antaa Jarolle enemmänkin. Mutta en anna :wink:
Jarolla on nyt elämänsä tilaisuus saada pisteet. TamU hävisi TP-47 luultavasti sen takia mitä epäilin silloin tuossa pelissä, että TamU henkinen taso ei ole matkustuksen takia kunnossa. Miehet matkasivat Bakuun ja eivät pärjänneet helppoa joukkuetta vastaan siellä (tarkoitan helppoa sillä millainen vastustaja oli Ratinassa). Sunnuntaina TamU pelaa OFK Belgradia vastaan ja varmaan joka mies haluaa pelata siinä joten voivat hieman säästellä itseään ettei satu loukkaantumisia ja kuten on todettu Tamulla on kapea rinki jossa on jo nyt liikaa poissaoloja mm.Salmela, Pohja, Scheweleff ja pari muuta. Jaron yksi suuri ongelma on ollut kokoonpano. Nyt heillä ei ole sitä huolta. Aiemmin kohdatessa pelit ovat olleet tasaisia. 5 viimeistä jaro 3 voittoa 2 tasapeliä ja tamu 0 voittoa.
Rohkeimmat voivat hakea Jaron voittoa 3,6 kertoimelta Paffilta, mutta itselleni riitti Jaro+0,5 tasoitus juuri ottelun tasaisuuden vuoksi.

Mypa - Kooteepee 50-25-25
Mypalla loistopaikka voittaa peli ja vahvasti uskonkin siihen, mutta Kooteepeelle Unibetin antama 4,5 on mielestäni aivan liikaa.

TP-47-Lahti 42-31-27
Mielestäni paras pelimuoto tähän peliin olisi tasoitus+0,5, mutta koska siihen ei näytä löytyvän tarpeeksi hyviä kertoimia on katseet suunnattava tasapeliin.

EDIT pelit:
Jaro+0,5 - Tamu 1 Unibet 1,86
Mypa - Kooteepee 2 Unibet 4,5
TP-47-FC Lahti x 3,55 Betsson
TP-47-FC Lahti U2.5 Unibet 1,9

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Eetvartti, 15.07.2004, 17:47. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Sputnik kirjoitti:
Jaro +0.5
KTP +0.5
Lahti
Eiks toi nyt oo jo vähän liian lyhyt virsi :lol: Vähän edes kertoimia ja arvioita vois olla paikallaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lius
Jäsen
Viestit: 31
Liittynyt: 13.07.2004, 15:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Lius »

Tervehdys vain, uutena jäsenenä olen ihmetellyt teidän hienoja analyysejä joukkueista. Myös arvionnit joukkueiden vahvuuksista, näyttävät olevan teillä hyvinkin tarkkoja, joten en itse noviisina halua vielä niitä lukuina esittää, mutta katsotaan. :oops:
Omat vahvuuteni löytyvät nimen omaan veikkausliigasta lähes pari kymmentä vuotta seuranneena, joten joitakin näkökulmia kyllä pystyn esittämään.
Noniiin asiaan, Mypa-KooTeePee pelissä näyttäisi olevan kovat panokset molemmin puolin. Kotkalaiset ovat tämän vuotisen liigan ehdottomia yllättäjiä ja niinkuin moni on jo maininnut Mypa alisuorittaja. Mypan valmennustriio on kovan paikan edessä, vaikka peli kulkee mallikkaasti tulosta on myös tultava. Jos Mypa tämän ottelun häviää, alkaa eroa kärkeen syntyä liikaa, ja rupeaa valmentajien tuoli heilumaan entsistä kovemmin. Myös kovan maalipyssyn Saku Puhakaisen tehot näyttävät lähes olemattomilta, joten eiköhän sieltä suunnalta rupea pian verkot heilumaan. Onhan mies edellisvuosien maalitykki.

Haka-KooTeePee pelin nähneenä voin sanoa, että Kotkan pyrkimys tehdä maaleja oli käsittämätöntä Hakan tasoista vastustajaa vastaan. Miehiltä jäi järjestäen neljä miestä kärkeen lepuuttelemaan, kun vastaavasti Haka hyökkäsi puolustajienkin voimin. Hyvin siirtelevä joukkue kuten Mypa on erittäin vahvoilla juuri syöttöpelinsä ansiosta. Haka pelissä nähtiin muistaakseni ainakin yksi maali, jota edelsi kymmenkunta syöttöä keskialueella ja lopuksi maali tehtiin lähes tyhjään maaliin. Luulisi Puhakaisen osuvan. Mypa voittanee!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jimmy Dean
Jäsen
Viestit: 156
Liittynyt: 22.02.2003, 22:50
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jimmy Dean »

Lopulliset prosentit:

Jaro-Tampere 26-29-45 o/u 49,5 50,5
MyPa-KooTeePee 50-27-23 o/u 54 46
TP-47-Lahti 38-31-31 o/u 44 56

Noihin mun alustaviin semmoiset muutokset, että laskin Tampereen kerrointa pari paunaa, syynä palstalta saatu info joukkueen loukkaantumistilanteesta, myös tiheä ottelutahti varmasti väsyttää.
MyPan kohdalla nostin prossia samoin, joukkue on kuitenkin materiaaliltaan selvästi vierailijoitaan kovempi. Mun koneen raaka arvio Mypalle oli 47 %, joten aika paljon tuli ylöspäin viilattua. No, näillä siis mennään torstaina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Kun olet pelannut Millwallissa, selviät mistä tahansa." Kasey Keller

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 16:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Lius kirjoitti:Hyvin siirtelevä joukkue kuten Mypa on erittäin vahvoilla juuri syöttöpelinsä ansiosta.
Tervetuloa mukaan Lius! Hyvä huomio tuo Mypan syöttöpeli. Ehkä syöttelypelillä voidaan olla vahvoilla lujaa taklaavaa ja hyökkäyksiä hyvin katkovaa Kotkaa vastaan. Huomionarvoista myöskin että Mypalla ei ole mitenkään järin suurikokoinen hyökkääjistö ilman vaisua Zukicia. KooTeePeen toppariparista Kinnaslampi on 195cm ja Pellikka 175cm. Ehkä Mypan vahvin ase tässä pelissä on maatapitkin pelaaminen??

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 789
Liittynyt: 14.01.2003, 11:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 215
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Jaro - Tampere_Utd 29 30 41

Tiputettiin hieman Tamun prossia poissaolojen ja rasituksen vuoksi (4%).
Jarolle tarjotaan kyllä nyt tasoitusta kivasti ja sen pitäisi pikkuhiljaa käyttää tilanteet hyväkseen, muuten alkaa kausi olla täydellinen pannukakku. Jaron arvioin alkukaudesta sijalle 9., mutta nyt se alkaa lähestyä hyvää vauhtia voimaluvuissa kaksikkoa Rops ja HML.
Tampereen hyökkäys näyttää poissaolojen myötä niin heikolta, että jopa Jaron puolustus voi pysäyttää sen. Ihmettelen myös jos kohta rasitus ei rupea näkymään Tamun kapeassa materiaalissa.

Pelit:
Jaro - Tampere_Utd 1 (3,52)* Betfair 2/10
Jaro - Tampere_Utd X (3,40)* Betsson 2/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

näiden perusteella olen itsekin jo korjaillut tuota jaro-tamu arviota:
otteluruuhkassa painivalla Tamulla on edelleen kp-huolia, kun Antti Pohja on pelikiellossa, Salmela ja Scheweleff loukkaantuneina, Lahtinen ja Junnila aloittivat armeijan leivissä. joukkuetta täydennetään tähän peliin Ilveksen a-junnuilla.

silti en vielä saanut Jaroa kuin tuonne 25% kieppeille, ehkä hieman reilu, kun ei se joukkue ole millään lailla vielä antanut merkkejä että nousu alkaa. ehkä sitten tästä pelistä, pitää vielä miettiä lisää.

niin paljon täällä käydään hyvää keskustelua ottelukohtaisista tekijöistä, että niihin ei ole juuri mitään lisättävää. laitoin joukkueista jotka ovat omissa rankingeissani sijoilla 1-7. analyysiä tuonne Veikkausliiga-rankingeihin, eli ei ottelukohtaista, vaan joukkuekohtaista.

Veikkausliigan ranking 2004

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 538
Liittynyt: 24.01.2004, 14:38
Pisteitä: 30
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Jaro - Tampere 28-30-42 U/O 56/44

Itse olen tässä pelissä ehdottomasti 0-0 tuloksen / underin kannalla joten pelasin ne jo alkuviikosta Centrebetille.

0-0 9,00@Centrebet 2/10

Under 2,5 1,85@Centrebet 5/10

IMO Pohjan ollessa pelikiellossa Tampere keskittyy nollan pitämiseen ja toivoo saavansa maalin jossain vaiheessa. Toivotaan ettei saa :)

Onnea peleihin!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin