Tänään on 24.03.2023, 12:25.

Aikataulun vaikutus tulokseen

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Vastaa Viestiin
pikkupikkuliikeri
Avatar
Jäsen
Viestit: 706
Liittynyt: 08.04.2007, 23:28

Tuotto: -15.66 yks.

Palautus%: 93.53%

Panosten ka: 2.42 yks.

Vetoja: 100

Pisteitä: 284
Paikkakunta: Kullaanvuoren hiidenkirnu

Aikataulun vaikutus tulokseen

Viesti Kirjoittaja pikkupikkuliikeri »

Laitetaas tänne ketjuun, vaikkei pelkästään tämän ketjun asiaa olekaan. Mites Tenkrat ja yleensäkin vihjeiden myyjät näette aikatauluun sitoutumisen vaikutuksen tulokseen? Onhan se eri asia laittaa vetoja foorumille omaan tahtiin ja löytää etuja silloin kun ne ovat suurimmillaan kuin lyödä yksi köntti tiettyyn aikaan päivästä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

19.03.2015 09:16 <moderator> Tehty uusi ketju, kun koskee tosiaan muitakin.

19.03.2015 09:19 <pikkupikkuliikeri> joo parempi näin


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1803
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +19.93 yks.

Palautus%: 101.80%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 433

Pisteitä: 1258

Re: Aikataulun vaikutus tulokseen

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Erittäin mielenkiintoinen kysymys, johon maksulliset palvelut ovat varmasti joutuneet pohtimaan. Entä kaikkein pienimpien etujen kohteet, joita foorumilla ei välttämättä edes julkaistaisi tai laitettaisi seurantaan?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lunatus
Jäsen
Viestit: 1149
Liittynyt: 24.05.2013, 09:57

Tuotto: +71.10 yks.

Palautus%: 105.73%

Panosten ka: 0.95 yks.

Vetoja: 1313

Pisteitä: 2539

Re: Aikataulun vaikutus tulokseen

Viesti Kirjoittaja lunatus »

Oman lyhyen maksullisen kauden aikana tuli kyllä sellainen fiilis, että on erittäin vaikeaa järjestää maksullista palvelua, josta oikeasti kenenkään kannattaisi maksaa rahaa. En missään nimessä tule jatkamaan samanlaisella kaavalla tulevaisuudessa vaikka periaatteessa ajattelen edelleen, että oma systeemi on rahan arvoinen. Tottakai tulee jaksoja jolloin vedot osuu hyvin ja kaikki ovat tyytyväisiä vaikka kertoimet tippuisivatkin jne. mutta niin kuin kaikki vähänkin pidempään aihetta seuranneet tietää, tällaiset jaksot eivät jatku loputtomiin ja sekaan tulee pitkiäkin jaksoja jolloin ei tehdä paljon muuta kuin kiristellään hampaita.

Mielestäni nykymarkkinoissa on täysin mahdotonta pitää kiinni tietystä aikataulusta ja lähettää vinkit vain sovittuun aikaan päivästä. Bookerit reagoivat todella nopeasti vähänkin parempiin kohteisiin ja parhaat kertoimet syödään hetkessä. Onko se sitten erityisen hyvää palvelua, että päivän mahdollisista kohteista lyödään vetoa ehkä 1/4:aan, jos sitoudutaan tiettyyn aikatauluun? Ja näissäkään kohteissa ei usein saataisi lähellekään parasta kerrointa. Mielestäni ei ole ja en kyllä usko että kukaan pystyy sellaisessa asetelmassa erityisen hyvää palautukseen vähänkään pidemmän ajan kuluessa.

Tämä oli yksi syy minkä takia maksullisen palvelun ylläpito oli todella stressaavaa. Jos ajatteli haluavansa tarjota mahdollisimman hyvää palvelua, tuntui siltä että kertoimia täytyi kytätä koko päivän ajan ja iskeä yksittäisiin kohteisiin silloin kun se tuntui parhaalta ajankohdalta. Tämän takia lähettelin päivässä kymmeniä yksittäisiä vinkkejä. Suureksi ongelmaksi muodostui välillä jo pelkästään Manny, koska systeemit ovat todella samanlaiset ja Manny julkaisi varsinkin alkukaudesta vedot usein earlyinä in reg kertoimiin. Aamulla herätessä oman mallin mukaiset parhaat kohteet olivat usein tippuneet yli 0,1 yksikköä.

Miltä tämä sitten näyttää ostajan näkökulmasta? Päivän aikana tulee kymmenen eri sähköpostia ja jokaiseen pitäisi yrittää reagoida nopeasti ja luultavasti silti usein näkee jo valmiiksi laskeneita kertoimia. Sitten omana ehdotuksena usein oli, että syystä tai toisesta kerroin voi vielä nousta päivän aikana joten vahdatkaa nyt sitten itse niitä kertoimia vielä loppupäivän. Jos palvelulle sattuu vielä kuukauden parin huono jakso tähän väliin, niin mielestäni ostaja joutuu käyttämään kohtuuttoman paljon aikaa ja vaivaa edes nollatuloksen saavuttamiseen.

Ehkä tilanne olisi ollut hieman toinen, jos niin monta hyvää tulosta tekevää ilmaisvihjaajaa ei olisi ollut markkinoilla samaan aikaan. Paljon parempi vaihtoehto maksulliselle palvelulle omasta mielestäni olisi, jos yhdellä/muutamalla henkilöllä olisi kaikki rahat käytettävissään ja kohteisiin voisi huoletta lyödä maksit sisään aina silloin, kun tilanne näyttää hyvältä. Sähköpostien lähettely asiakkaille ja asiakkaiden mahdollisesti hidas reagointi sekä mutuilu muuttuneissa kertoimissa on pelkästään tehotonta toimintaa, josta ei hyödy kukaan muu kuin bookerit.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 21. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Aikataulun vaikutus tulokseen

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

lunatus kirjoitti:...
Mielestäni riippuu täysin lähtökohdista. Yhdyn kirjoitukseesi jos puhutaan henkilöstä, jonka voitollinen seuranta perustuu salamannopeasta reagoinnista tulleisiin uutisiin. Jos tällainen henkilö laittaa pystyyn maksullisen palvelun ja rupeaakin yhtäkkiä tarjoamaan vihjeitä yhdessä köntässä klo xx:xx, hänen täytyisi jollain tapaa pystyä osoittamaan, miten paljon etua tämän myötä menetetään. Sen sijaan jos henkilö on osoittanut voitollisen seurantansa esim. NHL:ään postaamalla kaikki vedot yhdessä köntässä limittien poistuttua klo 19-23, niin en tässä enää mitään ongelmaa näe. Tässä vaiheessa rupean tarkastelemaan kertoimien kestävyyttä ja jos täältäkin tulee riittävän vihreää valoa ja kassa kestää palvelun hinnan, niin eikun tilaukseen ja kassan kautta kotiin.

Simple as that.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4172
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +119.82 yks.

Palautus%: 101.99%

Panosten ka: 3.00 yks.

Vetoja: 2010

Pisteitä: 22708
Paikkakunta: Tampere

Re: Aikataulun vaikutus tulokseen

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Itse en nähnyt aikataulun ja tuloksen välillä ongelmaa itse pelikohteissa, kun nytkin ne tipsaan silloin kun linjat eivät juuri enää elä. Suurin ongelma on tiukkojen aikataulujen tuoma stressi varsinkin, jonka varmasti myös moni muukin maksulliseksi siirtynyt on huomannut. Eli kun olet sitoutunut päivittäin minuutin tarkkaan aikatauluun ja kohteita käytännössä joka päivä, niin siinä varsinkin huonoina aikoina alkaa iskee semmonen ahdistus, kun aikaa ei riitä rentoutumiseen ja kaikki mahdolliset lomamatkat yms. on unohdettava, kun on päivittäin luvannut tiettyyn aikaan vihjeet toimittaa. Siihen päälle kun usealla näytöllä käydään kiireellä hetki ennen lähetystä läpi kertoimet ja mahdolliset kokoonpanomuutos samalla kelloa vilkuillen, niin kyllä se aika stressaavaa on illasta toiseen tehdä on, että monesti lähetyksen jälkeen tulee semmonen helpotuksen huokaus, että jälleen yksi päivä paketissa. Lisäksi kun itselläni päälle oli uniongelmat kun oli pakko saada unta, että saa seuraavan päivän vihjeet luvuttuun aikaan, niin ei tämä mitään herkkua ole.

Tämä siis NBA:n kohdalla jossa vedetään lähes 5kk, niin että on vain muutama päivä jolloin ei pelat. Tällä hetkellä helpottunut olo, että tuo aika ohi, mutta kannatti tehdä, sillä uskon että se toi minulle työntekoon sellaisia taitoja joita olisi ollut muuten mahdotonta hankkia, eikä se tuloskaan niin huono ollut lukuunottamatta tuota viimeistä jotain 95% palautukset kautta, niin yksi +-0 kausi ja loput selkeästi voitollisia.

Jalkapallossa ja lajeissa joissa otteluita ei ole niin paljon stressitekija sekä ajoittainen ahdistus siitä kun mitään muuta ei käytännössä kauden aika kerkiä tekemään on tietenkin aivan eri tasolla. Kuitenkaan siis aikataulutuksen kohdalla ongelma ei ollut kertoimet vaan sen tuoma stressi, kiire ja pakko joka päivä-meininki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.03.2015 18:01 <HasHasHas> Hyviä pointteja. Uskon myös että kun aikataulu on tiukka..

20.03.2015 18:03 <HasHasHas> ja vihje on "pakko" puskea niin siitä aiheutuva stressi tai

20.03.2015 18:04 <HasHasHas> paine voi laskea työn laatua merkittävästi.

20.03.2015 18:04 <HasHasHas> Tämä tietysti yksilöllistä. Ainakin itsellä vihjeet

20.03.2015 18:05 <HasHasHas> laadukkaimpia silloin kun kiirettä ei ole ja mennään laatu

20.03.2015 18:05 <HasHasHas> edellä. versus aikataulu edellä.

20.03.2015 18:07 <HasHasHas> ja toki kommetoin aihetta, en tätä viestiä. Viesti jatkossa.


Vastaa Viestiin