Tänään on 14.04.2021, 14:22.

Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tervehdys. Ajattelin nyt laittaa eetteriin tämän alkupläjäyksen lauantaina alkavaan mestaruusliigaan minkä lupasin tehdä.

Jos joku ei tiedä nimimerkkiäni, niin arvokisa-osiosta voi tarkastella lentopallon MM-kisojen topicia jossa pidin samanmoista "päiväkirjaa". Mutta lyhyesti kerrattuna vielä: Olen lentopallon suurkuluttaja niin pelaajana, katsojana kuin vedonlyöjänäkin. Oma vedonlyöntini ei kylläkään siis rajoitu pelkästään lentopalloon, mutta sieltä olen tehnyt jo kauan aikaa parhaat tulokset ja siihen minun tietotaitoni ovat ehdottomasti kattavimmat, joten en muissa lajeissa kehtaa johtaa teitä harhaan :) Ajattelin siis lähinnä omaksi iloksenikin kokeilla MM-kisojen ajaksi pitää vetopäiväkirjaa ihan julkisesti täällä Ylikertoimessa ja mietin, että ei muiden mielipiteetkään ainakaan haitaksi olisi. Ymmärrettävästi lentopalloon kunnolla perehtyneitä on kuitenkin niin vähän, että monologina se enimmäkseen toimi, mutta sai siitä silti ehkä jotain pientä irti itsellekkin. Tuloksellisesti MM-kisat sujuivat ihan mukavasti. Ei mitään täysin pankkia räjäyttävää tulosta, sillä paremminkin ovat arvokisat joskus menneet, mutta lähes 130% palautusprosenttiin päästiin, johon pitää kuitenkin osata olla jo hyvin tyytyväinen, sillä muissa lajeissa en tuollaisista palautusprosenteista ikävä kyllä edes uneksi.

Kotimaisessa lentopallon mestaruusliigassa peräkkäisiä voitollisia vuosia vedonlyönnin suhteen on takana nyt jo useampia ja luottavaisin mielin ollaan tästäkin vuodesta. Taustatyö joukkueista on jo tehty, joskin osa ulkomaalaisvahvistuksista on vielä kysymysmerkkejä, jotka voivat heilauttaa arvioita. Sarjassa joukkeiden tasoerot kärkipään ja huonoimpien välillä ovat melkoisen isoja. Lähtökohtaisesti Veikkaus on usein selvästi parhaiten selvillä kertoimista. Bookkereilla ei välitetä/tiedetä mestaruusliigassa tärkeidenkään pelaajien poissaoloista välttämättä yhtään, joka kuitenkin muuttaa pelin luonteen joskus aivan täysin. Juuri näissä syntyy usein iso etu. Myös osa vihjeistäni on varmasti Ylikertoimen aivan isoimpien vedonlyöjien mielestä "liian pienille bookkereille" (Paf, Unibet jne), mutta sille ei vaan voi mitään. Sama homma se oli jo MM-kisojen kanssa, mutta mestaruusliigassa se tulee kenties vielä enemmän esille. Ne lyö ketkä kerkeää lyödä ennen kertoimien mahdollista tippumista ja sillä hyvä. En ole vielä aivan päättänyt, että pitäisikö tämän blogin täällä ihan yleisellä puolella vai Clubissa vai vähän sekäettä, mutta ainakin nyt tämä ensimmäinen viesti tulee tänne kaikkien luettavaksi. Tuumaillaan :)

Mutta sen enempää jaarittelematta, tässä lyhyehköt joukkuekohtaiset alkuarviot jaettuna karkeasti 3 tasoryhmään ja myös tylysti paremmuusjärjestykseen ennen kautta pelkän rosterin perusteella:

Mestaruudesta kovimmin taistelevat joukkueet:

1. tai 2. Kokkolan Tiikerit:
Siirtomarkkinoilla kovasti riehunut viimekauden hopearyhmä on todella vahva ja myös laaja. Kaikista liigajoukkueista eniten immuuni loukkaantumisille kovien vaihtomiehien ansiosta. Hankki riveihinsä mm. entisen maajoukkuepelaaja Matti Hietasen ja myös nykyisen maajoukkuepelaaja Tommi Siirilän. Myös ulkomaalaisvahvistukset pitäisi olla kovaa valuuttaa. Hakkurina häärii itse Lelu Ojansivu maajoukkueesta.
Tärkein pelaaja: Olli-Pekka "Lelu" Ojansivu: Hurjan syötön ja iskukorkeuden omaava maajoukkueen lemmikki on liigan paras hakkuri niin halutessaan ja välillä vaikka ei niin haluaisikaan. Ainut kysymysmerkki on olkapäävaivat, mutta MM-kisoissa nekin näyttivät jo menneen talven lumilta.

1. tai 2. Sastamalan Valepa:
Lähtökohtaisesti kovin haastaja Tiikereille ja myös vahva mestarikandidaatti. Kova ulkomaalaishakkuri (Hoogendoorn), taitava passari (nuorempi Esko) ja liigan paras keskitorjujakaksikko (Pollock&Venski) sekä liigan valovoimaisin ja ylivoimaisin pelaaja Olli Kunnari yleispelaajan tontilla takaavat sen, että menestystä tulee kyllä. Kunnari melkein yksistään nostaisi minkä tahansa joukkueen varteenotettavaksi porukaksi, mutta kun mukana on myös muita loistavia pelimanneja on Valepa aivan varmasti keväällä mukana taistelussa kullasta. Kunnarin loukkaantuminen olisi katastrofi. Tiikereihin verrattuna rosteri ei ole yhtä laaja, mutta terävin kärki on kyllä todella kova.
Tärkein pelaaja: Olli Kunnari: Liigan paras pelaaja. Kansainvälisestikin loistava.
Hyvät, mutta eivät aivan pärjää vertailussa ensinmainituille ennakkosuosikeillle:

3. tai 4. Loimaan Hurrikaani:
Hurrikaanissa oli jonkin verran vaihtuvuutta viime kauteen verrattuna, kun passarit vaihtuivat kokonaan ja yleispelaajien, sekä keskitorjujien tilalle tuli uusia miehiä. Hakkuri Cedic on pieni kysymysmerkki, mutta paransi otteitaan viime vuonna koko ajan. Keskitorjujana Hurrikaani teki kovan kaappauksen kun maajoukkuepelaaja Matti Oivanen kirjoitti sopimuksen joukkueen kanssa. Kalle Määttä tuli Lapista passaamaan ja on ollut liigan parhaita passareita useamman vuoden, siihen ei varmastikaan ole tulossa muutosta. Hurrikaani on tasainen joukkue, josta on hankala nostaa yhtä selkeää tähteä muiden ohitse. Mitaleista ehdottomasti taisteleva joukkue, mutta Tiikerit ja Valepa voi olla hieman liian vaikeita paloja kun finaalit pelataan paras seitsemästä-systeemillä.
Tärkein pelaaja: Kalle Määttä: Taitava maajoukkueen oviakin kolkutellut passari pystyy pelaamaan todella monipuolista peliä ja on liigan ehdotonta eliittiä pelipaikallaan.

3. tai 4. Pielaveden Sampo:
Tasaisen hyvä joukkue melkeimpä joka vuosi. Tänäkin vuonna taistelee varmasti taas mitaleista kynsin ja hampain. Sampo oli kesällä aktiivinen varsinkien yleispelaajien hankinnassa ja nyt heillä onkin todella kova kilpailu kyseisen pelipaikan kohdalla. Sarjan parhaimpiin yleispelaajiin kuuluva Herrera on ainut varma valinta kentälle kyseiselle pelipaikalle. Passarina Sampolla on viime vuosina hurjasti kehittynyt ja taitava Toni Mäkitupa. Hänen luottomiehiään hyökkääjinä ovat hurjan kovakätinen mutta epävarma Leikas sekä jo aiemmin mainittu ulkomaanapu Herrera. Keskitorjujat Sampon kohdalla isohkokin kysymysmerkki. Häviää siinä todella selvästi monelle joukkueelle. Nuori Libero Hakala pieni kysymysmerkki vastaanotossa.
Tärkein pelaaja: Enderwin Herrera: Loistava kovapomppuinen ja tekninen yleispelaaja on Sampon suurin syömähammas nopean laitatempon ja 6-paikan hyökkäksillään.

Hyvät, mutta kärkijoukolle kuitenkin materiaalissa hieman häviävät joukkueet:

5. tai 6. Oulun Etta:
Ettalla on kasassa taitava ja jopa isompiinkin yllätyksiin valmis joukkue. Ulkomaalaispelaajat ovat itselle pieni kysymysmerkki ja siksi hankala arvioida joukkueen iskukykyä täysin. Etta ryösti Loimulta kaksi hyvää pelajaa kun passari Sippola ja libero Rajala siirtyivät Ouluun.
Tärkein pelaaja: Anssi Hakala: Liigaa jo pitkään pelannut Hakala on ollut useina vuosina liigan parhaimpia yleispelaajia. Ei ehkä enää aivan parhaiden vuosiensa kunnossa, mutta jokainen osa-alue hallussa todella hyvin ja tuo siten varmuutta kentälle.

5. tai 6. Raision Loimu:
Loimulla on noin Ettan tasoinen joukkue ja paljon riippuu myös minkälainen kaveri on ulkomaalaishankinta hakkuri Rowe. Kyseessä pitäisi olla kyllä ihan hyväkin tekijä. Rumpusen veljekset hoitavat yleispelaajan tontin ja paljon on myöskin heidän hartioillaan.
Tärkein pelaaja: Ville Juntura: Maajoukkueenkin isossa ringissä mukana oleva nuori passari on paljon vartijana ja häneltä odotetaan paljon. Taitoa on kyllä, mutta saako ulosmitattua kaiken?

7. Kuopion Leka:
Mestaruusliigan uusi seura joka tuli tyhjästä ottaen Saimaa Volleyn paikan sarjassa. Saivat uutena joukkueena kasattua kuitenkin melko kilpailukykyisen porukan kasaan, vaikka suurimmat tähdet puuttuvatkin. Joka pelipaikalla on kuitenkin pieniä kysymysmerkkejä ilmassa. Varsinkin yleispelaajien hyökkäystehot ja toisen keskitorjujan paikka on arvoituksia. Toisena keskitorjujana pelaa ilmeisesti jo parhaat vuotensa nähnyt ja ilmeisesti myös loukkaantumisista kärsivä Säisä tai jokus hätävara paikkaus muista pelaajista. Joka tapauksessa aukko siinä kohtaa on jos Säisä ei kuntoudu täyteen pelikuntoonsa. Ei tule taistelemaan mitalleista. Voi haastaa yksittäisissä peleissä.
Tärkein pelaaja: Mark Tiisaar: Viron mies on ollut hyvä hakkuri ainakin aiemmissa seuroissaan ja todella suuressa roolissa Leka:n joukkueessa.

Heikommat, pienemmällä budjetilla tai huonommalla rosterilla olevat joukkueet:

8. tai 9. Korson Veto:
Todella ohuella ja nuorella rosterilla operoiva Veto on hyvin pitkälle yleispelaaja Kankaanpään varassa. Kankaanpää onkin loistava pelaaja ja pystyy yksinään tekemään muita heikompia porukoita vastaan tuhoa. Kärkiporukat ovat suurella todennäköisyydellä liian hankalia voitettavia materiaalin ohuuden vuoksi. Myös nuori hakkuri Külaots voi olla hyväkin pelaaja pelipaikallaan kun on saanut kehittyä taas vuoden lisää. Oli jo viime vuonna välillä todella hyvä. Passariksi Korso hankki ikämiehen edellisen ikämiehen tilalle kun Hanni korvaa Laurilan. Pelinlukutaito ja passit ovat varmasti hyviä, ulottuvuuden kanssa voi olla ongelmia verkolla. Toimii varmastikin myös mentorina nuorelle joukkueelle. Voi haastaa yksittäisissä peleissä, mutta ei tule pärjäämään pitkällä kaudella.
Tärkein pelaaja: Toni Kankaanpää: Kovakätinen pelaaja saisi paremman sopimuksen paremmasta joukkueesta täydellä varmuudella, mutta viihtyy ilmeisesti pääkaupunkiseudulla ja seurauskollisuus on myös vahvaa.

8. tai 9. Perungan Pojat (Team Lakkapää):
Aiempien vuosien kestomenestyjä on tänä vuonna selvästi aiempia vuosia heikommalla joukkueella liikkeellä rahaongelmien vuoksi. Heidän menestyksensä on täysin ulkomaalaiskolmikon (passari Dosanjih, yp Möllers ja hakkuri Smalzer) varassa. Muu joukkue on nuorta ja kokematonta ja myös melko riittämätöntä liigatasolle. Ulkomaalaispelaajat ovat itselle Möllersiä lukuunottamatta arvoituksia, joten muutaman pelin jälkeen tiedetään lisää. Mutta hankala kausi on Lappiin tulossa.
Tärkein pelaaja: Ulkomaalaiset: Suomalaiset ovat heikkoja tähän sarjaan, joten todella paljon on heidän varassaan.

10. Kalajoen Liiga-Särkät:
Viime kaudelta ykkösestä liigaan noussut Särkät on todella ohuella ja pienellä rosterilla liikenteessä. Myös heidän pelaajien laatu on kyseenalaista. Pätee hyvin pitkälti sama kuin PerPon kohdalla, että ulkomaalaiset määrittelevät onnistumisen. Ei tule pärjäämään.
Tärkein pelaaja: Jelle Hilarius: Hakkurilla on iso työ hilata Särkät voittoihin. Ei pitäisi olla mikään sateentekijä itsensäkään, niin hankalaa voi olla.

11. Joensuun Liiga-Riento:
Nuorella ja täysin Suomalaisista koostuvalla joukkueella tulee olemaan pitkä kausi edessä. On harjoituspeleissä ainakin tulosten muodossa pelannut välillä ihan menettelevästikin, mutta kauden alkaessa tulee aivan varmasti synkempää. Yksinkertaisesti tulivoima ei riitä. Voi hetkittäin haastaa, mutta otteluvoitot muita kuin häntäpään porukoita vastaan tulevat olemaan todella tiukassa.
Tärkein pelaaja:Joni Savimäki: Riennon nuoren joukkueen tulivoimaisin ja ulottuvin kaveri. Kunnossa ollessaan hyvä pelimies.

12. Rantaperkiön Isku:
Pätee hyvin pitkälti samat sanat kuin Riennonkin kohdalla. Suomalaisista nuorista koostuva joukkue, jonka taidot ja fysiikka ei vain yksinkertaisesti riitä tähän sarjaan. Yksinäisenä todellisena pelimiehenä häärii Tuomas Tihinen yleispelaajan paikalla. Kaikki paitsi viimeinen sijoitus olisi positiivista.
Tärkein pelaaja: Tuomas Tihinen: Konkari on ylivoimaisesti joukkueensa paras pelaaja ja harvoja oikeasti liigatasoisia tässä joukkueessa.

Jos tulee kysymyksiä tai kommentteja mieleen niin laukokaa ihmeessä ilmoille. Ensimmäinen kierros pelataan tosiaan lauantaina ja laitan ensimmäiset vedot tänne joko pe tai la.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 19. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.09.2014 23:15 <kymppinikki> Clubiin vain, kyllä razor on ansainnut yksinoikeuden.


Jii
Jäsen
Viestit: 908
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +389.93 yks.

Palautus%: 108.90%

Panosten ka: 5.34 yks.

Vetoja: 821

Pisteitä: 1188

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Jii »

Hienoa työtä! SM-lentopallosta tosiaan löytyy hyvin pelattavaa, jopa Veijollekkin. SM:kin tulee pelattua, mutta kyllä viime aikoina on tullut tämän seuraamisesta karsittua, joten ei tiedot sitä luokkaa, että tänne kehtaisi tulla huutelemaan. Täys komppi tuolle yhden pelaajan merkitykselle. Suomessa joukkueet kumminkin suhkot kapeita, joten noilla iso merkitys kun taas muualla Euroopassa ei paria prosenttia enempää kehtaa poissaoloille laskea. Voisin itsekkin kumminkin yrittää tulla juuri noista poissaoloista huuteleen, jos/kun jotain earlytietoa löytyy.

Toivottavasti ei mene Volleyballin monologiksi...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.09.2014 18:14 <Volleyball> Osallistu ihmeessä mukaan ketjuun, olisi hyvä apu! Veikan

22.09.2014 18:15 <Volleyball> iso miinus on se, että se ei tarjoa mitään muita pelimuotoja

22.09.2014 18:15 <Volleyball> kuin suoria voittoja. Parhaat kohteet usein kun on tasoitus-

22.09.2014 18:16 <Volleyball> tai over/under vetoja.

22.09.2014 18:19 <Jii> Juu,Veikkahan pikku hiljaa lisää kohteita.Toivottavasti lent

22.09.2014 18:19 <Jii> ikseenkin.Ja toki ovat parhaiten hajulla varsinkin näistä

22.09.2014 18:19 <Jii> poissaoloista.

22.09.2014 18:27 <HasHasHas> Ainakin täällä naapurilajin puolella jokseenkin nousi kohde-

22.09.2014 18:28 <HasHasHas> määrä ainakin ekalle kiekalle. Toivotaan toivotaan.


myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 16:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Loistavaa! Itselläni oli myös ajatuksena hieman listata joukkueita ennen kauden alkua, mutta Volleyball sen melko ansiokkaasti jo tekikin. Uutta listaa on turha lähteä raapustamaan, sillä joukkueet olisi samassa järjestyksessä ainakin sijojen 1-7 osalta. 8-12 sijat onkin hieman hankalampi listata paremmuusjärjestykseen, koska joukkueiden rostereissa on vielä melkoisesti kysymysmerkkejä.

Osaako Volleyball (muutkin saa vastata) heittää tässä vaiheessa jotain "ideajoukkuetta", jonka kautta saisi mahdollisesti peliä etenkin kauden alussa? Itsellä pistänyt silmään kärkijoukkueista Hurrikaani, jonka kokoonpano meni lähes kokonaan uusiksi. Tähän mennessä harjoitusottelut eivät ole erityisemmin vakuuttaneet ja yhteisen sävelen löytymistä odotellaan vielä. Melko kovaan testiin joutuvat ainakin heti avauskierroksella Valepan tullessa vieraaksi. Toki nimilista on vahva ja kauden edetessä saavat varmasti pelinsä kohdilleen.


Ps. Korisliigan osalta tavoitteena tehdä vastaavanlainen listaus sitten omaan osioonsa vielä ennen kauden alkua (1.10)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit

25.09.2014 07:33 <Volleyball> Hankala sanoa mitään "ideajoukkuetta" ennenkuin näkee miten

25.09.2014 07:33 <Volleyball> bookkerit arvostelee kertoimet edes ensimmäisiin peleihin.

25.09.2014 07:34 <Volleyball> Omat alustavat laskelmat on tehty ja ne varmasti kauden alus

25.09.2014 07:34 <Volleyball> sa vielä vähän myös elävät. Katotaan jos sieltä joku sellain

25.09.2014 07:35 <Volleyball> en löytyisi jota bookkerit yli-tai aliarvostaisi :)


peitsamo
Avatar
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 26.11.2009, 14:20
Pisteitä: 77

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja peitsamo »

Kotimaisen lentiksen nyrkkisääntö on, että malttaa odottaa Veikkauksen kertoimia ja vihjata vasta niillä.
Mikään muu bookeri ei tarjoa edes sinne päin limiteillä pelattavaa ja kertoimet putoavat jo muutamasta lyönnistä.
veikkaus näkee myös näistä putoavista kertoimista trendin, mihin asettaa kertoimensa.

Kyse on valitettavan pienestä markkinasta ja vaikka lajin suurin tapahtuma eli MM-kisat antoi hieman kuvaa siitä, että markkinat
kestäisivät jonkin verran lyöntiä, niin tällä foorumilla Suomen lentopalloa vihjaamalla ei saa kuin pahan mielen. Kertoimet
syödään Veikkausta lukuunottamatta muutamalla lyönnillä ja kokemuksesta tiedän, että sen kivan marathonbet/nordicbet - kertoimen
vihjaamatta jättäminen on vaikeaa. Oman osaamisen sementointi on kuitenkin pääsääntöisesti mukavaa. Toivotaan malttia.

Jottei mene ihan saarnaksi, muutama pikku kommentti rankista (enemmänkin olisi, mutta jätetään omille peleillekin vähän tartuntapintaa 8--) )
- Ilman loukkaantumisia tms. VaLePa - Tiikerit selkeästi paras kaksikko, muilla ei sanaa.
- Sampo heikentynyt ja 3/4 voi tehdä tiukkaa.
- ETTA todennäköisesti heikentynyt. Viime vuoden keskitorjujalotossa joukkue voitti ja Aguillard oli mainio, tuskin toistuu.
Sorvojan hakkuripelin paraneminen tärkeämpää joukkueelle kuin Hakalan perussuoritukset.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

24.09.2014 09:56 <Volleyball> Ettan valmentaja Kuoksa sanoi liigan tilaisuudessa, että mol

24.09.2014 09:56 <Volleyball> emmat ulkomaalaiset sellaisia joita yrittänyt joukkueeseen

24.09.2014 09:57 <Volleyball> jo useamman vuoden mutta vasta nyt oli rahaa heihin. Joten

24.09.2014 09:57 <Volleyball> todennäköisesti on ihan kovia tekijöitä Aguillardin tilalle


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Kiitoksia jo nyt mielipiteistä! Hyvä että saadaan keskustelua. Omasta mielestäni ei asia aivan noinkaan ole kuinka peitsamo asian esitää. Se on totta että kertoimet putoavat nopeammin kansainvälisillä pienemmillä bookkereilla, mutta kyllä niihinkin kohteisiin usein saa sisään sen verran että monelle se riittää panostuksiin. Kuten sanoin ensimmäisessä viestissä, isoimmat lyöjät tai kaikki halukkaat eivät niihin välttämättä maksimiaan saa sisään, mutta osa kerkeää/saa. Ja ainahan se on vedonlyönnissä niin että nopeat syövät hitaat. Ja joskus kertoimessa on niin paljon ilmaa, että jopa tippuessaankin se on vielä kannattava. Omaa egoani minulla ei ole mitään tarvetta pönkittää täällä ja tipsaan ainoastaan pelejä joita olen itsekin pelannut. Se on totta että Veikkauksella kärsii useimmiten lyödä isoiten, mutta se ei tule varmastikaan tarjoamaan tasoitusvetoja tai over/undereita ensi kaudellakaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Ja tuosta Sampon ja Ettan tilanteista. Sampo on totta vähän heikompi keskiosastolla ja liberon paikalla kuin viime vuonna mutta yleispelaajisto on vahvistunut. Sampolla voi tehdä tiukkaa neljän sakkiin, mutta kuka joukkueista sinusta on Sampoa kovempi? Etta tai Loimu? Ja totta on että aquillard oli hyvä hankinta viime vuonna ettalle, mutta ei hän mikään sateentekijä kuitenkaan todellakaan ollut. Keskimiehet harvoin on. Ettalla on nyt paremmat passari ja libero kuin viime vuonna ja keskaritkaan ei ole huonot tänäkään vuonna. Sorvojan rooli on totta kai tärkeä, mutta hänen virhemäärät tuppaavat olemaan liian suuria. Siksi Hakalan tasainen suorittaminen sekä verkolla että takakentällä nousee entistä tärkeämmäksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Moi.

Huomenna se sitten alkaa, miesten mestaruusliiga useammalla ottelulla ja nyt on tullut kertoimetkin jo peleihin joiltain bookkereilta ja iskenpä niihin heti kiinni. Nordicbet näytti olevan vielä ainut joka jo nyt tarjoaa tasoitusvetoja ja niistä myös löytyi heti hyvää. Kyllä itse noihin ainakin sain vedot sisään ihan sujuvasti. Toki omat yksikköni eivät pyöri varmasti lähelläkään samoja lukuja kuin osalla täällä. Myös Veikkaus on avannut jo kohteet, mutta kuten odotettua ainoastaan suorat normaalit voitot, joka on todella harmillista, mutta minkäs teet. Tässä alla joka tapauksessa vedot. Lisää saattaa tulla myöhemmin kaikkien bookkereiden herättyä. Kauden avauspelit ovat aina toki hieman haasteellisia ja arvaamattomia betsata, mutta jospa tässä oltaisiin heti hajuilla.

Vedonlyöntivihje: - Loimu-Isku - peliaika päättynyt

kohde
Loimu-Isku
veto
Loimu -2.5 erää
kerroin
2.200 (Nordicbet)
panos
2 yks.

Osuma! +2.40 yks.


Iskulla kenties sarjan huonoin joukkue. Todella nuori ja kokematon ja liigatasolle heikko porukka jolla parhaat vuoden vielä kaukana edessä. Tuomas Tihisellä yksin kova työ yrittää pitää joukkuetta pinnalla. Loimulla sen sijaan ihan hyvätasoinen ja tasapainoinen jengi. Maajoukkuessaringissä oleva passari, kokeneet tasaiset yleispelaajat ja hyvät ulkolaiset keskimiehet. Hakkurista ei ole vielä hirveästi dataa kasassa, mutta kuulopuheiden mukaan ihan kelpo pelimies kyseessä kuitenkin. Raisiossa on varmasti hyvä tunnelma katsomossa kauden avauspelissä ja joukkueella halu näyttää parastaan. Tuskin Isku pystyy Loimua tässä haastamaan. Kelpo kohde!

Vedonlyöntivihje: - Leka Volley-Sampo - peliaika päättynyt

kohde
Leka Volley-Sampo
veto
Sampo
kerroin
1.400 (Veikkaus)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Kuopiossa on hegemonia-paikallistaisto luvassa heti kaudenavauksessa. Lekalla sen historian ensimmäinen lentopallo-ottelu kyseessä ja tunnelmaa on hallissa varmasti. Joukkueiden tasoero rostereissa on kuitenkin sen verran iso, että uskon Sampon hoitavan tämän rutiinilla. Lekan joukkue on ohut ja etenkin se on sitä yleispelaajien ja keskitorjujien suhteen. Ottelussa osa eristä voivat olla tiukkojakin, mutta Sampo tuskin suostuu helposti häviämään avauspeliä ja vieläpä paikallisvastustajaa vastaan jossa monta Samposta tuttua vanhaa pelimannia, ja normaalilla omalla hyvällä suorituksella se ei sitä häviäkään.

Vedonlyöntivihje: - Hurrikaani-Valepa - peliaika päättynyt

kohde
Hurrikaani-Valepa
veto
2
kerroin
1.600 (Nordicbet)
panos
3 yks.

Osuma! +1.80 yks.


Valepalla on nyt itseasiassa vielä viimevuotista mestaruusjoukkuetta parempi nippu kasassa, kun joukkue on muuten täysin sama, mutta keskimieheksi he saivat lisää SM-liigan viime vuoden parhaan keskipelaaja Matt Pollockin. Hurrikaanilla on myös hyvä joukkue ja vielä kotipelikin, mutta Valepan joukkue on niin tasokas Kunnarin, Eskon, Venskin, Pollockin, Korhosen ja Krastinsin myötä, että hankala nähdä heidän häviävän tätä ottelua. Veikkauksella Valepan kerroin nyt 1.5, joka sekin on itseasiassa vielä hyvinkin pelattava. Sinne isommatkin pelurit saa varmastikin sisään.

Vedonlyöntivihje: - Etta-Perpo(Lakkapää) - peliaika päättynyt

kohde
Etta-Perpo(Lakkapää)
veto
1
kerroin
1.300 (Veikkaus)
panos
4 yks.

Osuma! +1.20 yks.

3-0


Pohjoisen joukkueet avaavat kautensa keskenään kotipelillä Oulussa. Perpon joukkue ei ole rahahuolien takia enää lähellekkään samanlainen kestomenestyjä kuin se on ennen ollut ja nyt joukkue on todella nuori ja kokematon liigaan. Heidän peli on hyvin pitkälti ulkomaalaisvahvistusten varassa, ja kun heistäkin Perry on passiongelmien takia tästä pelistä kuullemma poissa vaikenee homma entisestään. Heidän nuorten pelaajien taso ei yksinkertaisesti riitä liigaan. Ettalla on kasassa tasavahva ryhmä joka tulee mitä todennäköisimmin rutiinisuorituksellakin ottelun hoitamaan. Perpolla hankala kausi vielä edessä. Aiempien vuosien palkkojakin kuullemma vielä maksamatta vanhoille pelaajille.

Ja myös nykyään vähän harvemmin käytetty, mutta nuoruusvuosilta todella tuttu pitkävetoyhdistelmä myös ilmoille Veikkauksen kautta :)

Vedonlyöntivihje: - Etta-Perpo, Hurrikaani-Valepa, Loimu-Isku, Leka-Sampo - peliaika päättynyt

kohde
Etta-Perpo, Hurrikaani-Valepa, Loimu-Isku, Leka-Sampo
veto
Etta 1.30, Valepa 1.50, Loimu 1.16, Sampo 1.40
kerroin
3.160 (Veikkaus)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.Mestaruusliigassa peleissä on usein selkeähkö suosikki, ja tasaisia kertoimia joukkeiden välille ei älyttömän usein tule. Tasoitusvedot ovat yleensä siksi parempia, mutta nyt löytyi pelattavaa myös suorista voitoista. Jospa avataan huomenna kausi siis täydellä vihreällä rivillä ;)

Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 14.40, tulos +0.40 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.09.2014 13:48 <Henkka> Toki Veijo voi avata näihin myöhemmin muitakin pelimuotoja.

26.09.2014 14:01 <Volleyball> En itse usko ikävä kyllä siihen.Hienoa olisi jos avaisi!

26.09.2014 16:44 <Thr> Valepaa kliksutellut itekin. Ei kai kaani ole millään 1/3

26.09.2014 17:10 <Volleyball> Juu ei ainakaan minun arvioissa ole,Valepa on niin luunkova


myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 16:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Morjensta!

Laitetaas omat avauskierroksen vedot tulille. Omissa arvioissani ei ihan yhtä suuria altavastaajia löytynyt, kuin Volleyballin kirjoissa, joten tällä kertaa pelaillaan ainakin pääosin ristiin. Toki kertoimetkin ovat eläneet jo jonkin verran edellisten vihjeiden jälkeen.

Vedonlyöntivihje: - Leka Volley-Sampo - peliaika päättynyt

kohde
Leka Volley-Sampo
veto
Leka-Volley
kerroin
2.700 (Nordicbet)
panos
2 yks.

Osuma! +3.40 yks.


En näe joukkueiden välillä kovin suurta tasoeroa. Vielä kun Sampo joutuu pelaamaan vuoden loppuun asti ilman Kaatrasaloa, joka olisi selkeästi paras keskitorjuja joukkueessa. Suoranaisessa vertailussa Sampo on parempi hakkurin sekä yleispelaajien osalta. Muiden pelipaikkojen kohdalla mielestäni Leka Volley on samalla tasolla tai parempi. Nämä siis oletetun avauksen osalta, vaihdosta Lekalla ei ole heitää kovinkaan laadukasta kaveria kenenkään tilalle.

Vedonlyöntivihje: - Loimu-Isku - peliaika päättynyt

kohde
Loimu-Isku
veto
Isku +2,5 erää
kerroin
1.800 (Nordicbet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Loimulla on joukkueessaan paljon potentiaalia hyökkäyksessä, mutta vastaanotto sitten vähemmän hyvällä mallilla. Kummankaan yleispelaaja Rumpusen vahvuuksiin ei puolustus/vastaanotto kuulu, eikä libero Eetu Rantanenkaan kuulu ainakaan toistaiseksi sarjan parhaisiin omalla tontillaan. Mikäli Isku saa syötöillään Loimun peliä hajotettua, on sillä hyvät mahdollisuudet erävoittoon. Koko ottelun hoitamiseen en millään jaksa uskoa.
On ollut myös huhua, että ilman sopimusta oleva Mikko Esko saattaisi pelata Iskun paidassa, mutta jätetään se ainakin toistaiseksi arvioissa huomioimatta.

Vedonlyöntivihje: - Hurrikaani-Valepa - peliaika päättynyt

kohde
Hurrikaani-Valepa
veto
Hurrikaani
kerroin
2.550 (Nordicbet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.Tämän ottelun osalta taidan olla muiden kanssa eniten eri mieltä. Vaikka Valepa ennakkosuosikkina otteluun lähtee, on Hurrikaanillakin omat saumansa voittoon. Valepan kauteen valmistautumista on helpottanut se, että joukkue on pysynyt lähes täysin samana viime kauteen nähden. Lähtökohdat eivät kuitenkaan heillekään ihan parhaimmat mahdolliset ole, sillä joukkueen hakkuri Hoogendoom on vasta kuntoutumassa viime kauden pilanneesta vammasta. Lisäksi joukkueen tähtipelaaja Olli Kunnarin pelikunto on itselleni hieman arvoitus miehen jouduttua erittäin kovaan kuormitukseen mm-kisoissa. Jotenkin on sellainen kutina, että molempia viikonlopun pelejä Kunnari tuskin pelaa, ainakaan kokonaan. Itse todennäköisesti menen huomenna ottelua katsomaan, joten täytyy tarkkailla tilannetta sunnuntain kamppailua silmällä pitäen. :)

Korso-Riento peliin ei ainakaan toistaiseksi löytynyt mitään pelattavaa. Sunnuntaille pääsee todennäköisesti pelaamaan Ettaa tasoituksella, mutta palataan siihen myöhemmin.

Tosiaan kausi on vasta aluillaan ja joukkueiden iskukyky selviää paremmin vasta tulevien viikkojen aikana. Luottavaisin mielin kuitenkin lähdetään.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 5.40, tulos -0.60 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Hah, selvästi ollaan todella eri suunnilla vetojen ja arvioiden suhteen :) Mutta mahtavaa, että tulee perusteltuja mielipiteitä! Pariin asiaan kommentoin vielä oman mielipiteeni ja kysymyksen sinulle takaisin. :)

Tuohon Leka-Sampo peliin sen verran, että yhden harjoituspelin näiden joukkueiden välillä olen nähnyt ja sen Sampo vei 3-1 ja oli kyllä silloin pelillisesti melkeimpä kaikessa edellä Lekaa. Tolvanen toki puuttui sillon Lekalta. Keskitorjujien osalta ei Leka mielestäni mitenkään ole Sampoa edellä tai tasoissa vaan pikemminkin jäljessä? Heillä on toinen keskari todella ulottuva, mutta teknisesti ja pelinluvultaan aika raakile, todella hyvällä tulevaisuuden potentiaalilla tosin. Ja toinen on joko polvirikko Säisä, joka on todella kaukana parhaasta aiemmasta kunnostaan tai Simo Puttonen joka ei ole tainnut ikinä pelata keskitorjujana ennen tätä kuukautta ja yhden pelin kun näin hänen sitä paikkaa pelavan, ei voida puhua (ymmärrettävästi) liigatason keskarista oikein hyvällä tahdollakaan. Pituuskaan ei tahdo siihen riittää. Sampolla kuitenkin on sille paikalle laittaa Väliaho, Ankudovich ja Ikonen, joilla kaikilla liigakokemusta aiemmilta vuosilta. Liberotaistelun Leka vie kyllä selvästi Tolvasen johdolla. Passareista en löydä juurikaan itse eroa, kun sekä Penttinen että Mäkitupa ovat todella laadukkaita passareita. Mäkitupa selvästi aliarvostettu mielestäni. Niin ja hakkureiden taisto on mielestäni sen sijaan itseasiassa aika lähellä tasapeliä, sillä Tiisaar on ollut aika vakuuttava, mitä miestä olen nähnyt. No huomenna ollaan viisaampia tästäkin pelistä! :)

Loimu-pelistä sen verran, että Rumpusen veljekset eivät mielestäni tai tilastojenkaan mukaan ole huonoja vastaanottajia? Ossilla toki parilta viime vuodelta myös hakkurin tonttia takana, joten nostoja vähemmän sen takia takana. Iskulla on totta kyllä muutama hyvä syöttäjä joukkueessa ja voi sillä saada tuhoa aikaan hetkittäin. Kaikessa muussa heillä on kuitenkin edes kunnolliseen liigajoukkueen statukseen matkaa pitkälti. Saa nähdä riittääkö hyvä syöttö ja yllätysvalmius erävoittoihin! Ps. Mikko Esko olisi kyllä mahtava lisä Mestaruusliigaan, mutta hankala nähdä hänen kuviotaan juuri Iskussa? Heillä on jo ulkomaalaispassari ja Esko on mielestäni sen tyylinen pelaaja, että ei lähde mihinkään heittopussijoukkueeseen viskomaan passia ajankuluksi tai tuntuman ylläpitämiseksi? Voin olla toki väärässäkin kun en häntä niin hyvin tunne :D

Hurrikaani-Valepa pelistä: Valepan hakkuri Hoogendoorn pitäisi olla omien tietojeni mukaan jo täysin kuntoutunut vakavasta vammastaan. Vai olenkohan saanut väärää infoa? :D Tärkeä pelaaja kuitenkin myös Valepalle. Hurrikaanin pelaajien kommentit ovat olleet sen suuntaisia, ettei heidän joukkuepelinsä ole lähelläkään valmista koska ovat niin vähän aikaa olleet yhdessä, kun taas Valepalla se on selvä vahvuus. Uskoisin myös, että Kunnari pelaisi kauden avauspelissä, on kuitenkin levännyt täysin MM-kisojen jälkeen jo hyvän tovin ja kärkipään joukkue vastassa. Jos Kunnari ei pelaa, muuttuu pelin luonne totta kai ihan reilustikin. Ainakin hevostoimiston tietojen mukaan Kunnari olisi pelaamassa. Tosin ne tiedot ovat aina vähän bingoa :)

Kove-Riento peliin en tosiaan itsekkään löytänyt mitään.

Todella mukava, että tulee myös eriäviä mielipiteitä niin tulee arvioitua omia ajatuksia ja arvioita uudemman kerran ja uusista näkökulmista myös! Jatkathan myyräkuume myöhemminkin ajatuksiesi jakoa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.09.2014 19:56 <Hese> Sen verran lajin ulkopuolisena kommentoin mielen-

26.09.2014 19:57 <Hese> kiintoista keskustelua, että Guts antaa myös kertoimia.

26.09.2014 19:58 <Hese> esim. VaLePa 1.51. Hyvää settiä täällä.


myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 16:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Lekan keskitorjujista itselläni on ollut käsitys, että Johnson olisi hyvä pelimies ja Säisä pystyisi pelaamaan suht hyvin vaivoistaan huolimatta. Se on toki ollut tiedossa, että heidän paikoilleen ei kovin kummoista korvaajaa ole. Sampon keskitorjujista en itse pidä ketään erityisen hyvänä (pl. loukkaantunut Kaatrasalo), vaikka heillä kokemusta paikaltaan on. Lekan hakkurista itsekiin kuulin positiivista, mutta jostain syystä toistaiseksi suhtautunut varauksella tähän. Passarit täälläkin menee aika tasan ja liberoista Tolvanen parempi.

Loimun Rumpusten osalta, tilastoista huolimatta en pidä erityisen hyvinä vastaanottajina. Tai sanotaanko näin, että tasaisuus puuttuu. Hyvänä päivänä menee hyvin, mutta niitä synkkiä hetkiä tulee jonkin verran. Ja kun viereltäkään ei oikein löydy kaveria, joka pystyisi hoitelemaan myös kaverin tonttia ongelmien tullessa. Eskosta oli juttua ainakin Loimun ennakossa, että saattaisi pelata ottelukohtaisella sopimuksella kunnes saa sopimuksen ulkomailta. Noh, tiedä näitä.

Hoogendoornin kunnosta täälläkään ei ole mitään sisäpiirin tietoa. Kunnarilla on aikaisemmilla kausilla ollut kroppansa kanssa hankaluuksia perättäisten päivien peleissä. Tosin hyvin mies jaksoi ainakin tuolla mm-kisoissa, joten tänä päivänä tilanne voi olla taas toinen. Hurrikaanilla on ollut peli hakusessa, mutta potentiaalia kyllä on. Sielläkin tosin Oivasen pelikunto hieman kysymysmerkki, joka taas heikentäisi Hurrikaania kovasti.

Paljon on siis kysymysmerkkejä, kun ei ole kaikkia pelaajia livenä nähnyt. Eikä asiaa ainakaan helpota, että seurojenkin tiedotus ja raportit on vähän mitä sattuu. Mielenkiinnolla kuitenkin seurataan ja viikonlopun jälkeen ollaan jo paljon tietäväisempiä. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit


prossa
Jäsen
Viestit: 96
Liittynyt: 23.09.2003, 17:03

Tuotto: +7.28 yks.

Palautus%: 150.21%

Panosten ka: 2.42 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 28

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja prossa »

Viikon varma lentikseen:

Loimu - Isku 1

Kertoimet laskussa, yli 1,2 kertoimet ovat mielestäni loistavia.

Ketjussa olevien perusteluiden lisäksi nostaisin esiin Joe Kleinin, joka siirtyi Tiikereistä joukkueeseen. Pelaa tasaisen hyvin, omaa hyvän syötön ja piti jopa Kunnaria hetkittäin aisoissa kevään finaaleissa torjunnoillaan.

Loimu on myös varmasti näyttöhaluinen ensimmäisessä pelissään kotona ja sisuuntunut edellisestä kaudesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 16:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Sellainen avaus tälle kaudelle. Itse tosiaan kävin tuon Hurrikaani-Valepa pelin katsomassa ja täytyy todeta, että paremmasta ei ollut epäselvyyttä.Valepa onnistui tänään laajalla rintamalla ja Sakari Mäkinen paikkasi mainiosti vaihdossa ollutta Kunnaria. Hurrikaanista Cedic saa ainoana meikäläiseltä puhtaat paperit, kun taas etenkin keskitorjujat pettivät pahasti. Huomista ajatellen täytyy mahdollisia vetoja katsoessa vielä pohtia hieman. Kunnari kävi tänään kerran kentällä syöttövaihdossa, silloinkin syötti leijaa. Muutenkin toiminta näytti siltä, että tuskin pelaa huomennakaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Jeps, se oli sellainen ensimmäinen kierros. Sampoa lukuunottamatta ihan hyvin. Valepa ilmeisesti todella vahva ja Riento ilmeisesti aika heikko. Myös Sampolla kuullemma peli aika sekavaa. Tästä pikku hiljaa koko ajan toivottavasti vielä parempaan suuntaan kun joukkueet tulee tutuiksi :) Huomiselle jo nyt veto sisään Ettan peliin. Loput vedot laitan tänne sitten huomenna aamupäivällä.

Vedonlyöntivihje: - Etta-Lakkapää - peliaika päättynyt

kohde
Etta-Lakkapää
veto
Etta -1,5 erää
kerroin
1.704 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Osuma! +3.52 yks.

3-0Ettalla vahva joukkue ja Perpolla päin vastoin heikentynyt todella paljon. Heillä ainoastaan pari liigan mitat täyttävää pelaajaa tällä hetkellä. Todella hyvä kohde. Ainoa pieni kysymysmerkki on se, että tämä molempien kauden ensimmäinen peli, joka voi olla aina vähän kohmeista alussa. Uskon kuitenkin vahvasti Ettan jyräävän tässä Lakkapään yli joka tapauksessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zpr
Jäsen
Viestit: 438
Liittynyt: 15.05.2010, 13:22

Tuotto: -73.48 yks.

Palautus%: 92.71%

Panosten ka: 4.44 yks.

Vetoja: 227

Pisteitä: 389
Paikkakunta: Helsinki

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Zpr »

Rakentavana palautteena tipsaamiseen, tipsit kannattaa julkaista vasta kun limitit ovat maksimeissa, kun esim. tähän edellä olevaan tipsiin tuskin kovinkaan moni kerkesi kertoimen pudotessa 1,6-tasolle. En tosin tiedä kuinka korkeat limitit Pinnaclella lentopallon Mestaruusliigaan ovat, mutta todennäköisesti pelipäivänä vasta nostavat maksimiin - silloin kertoimet kestävät parhaiten. Tipsaamisen suhteen paras bookkeri lienee veikkaus, jonka kertoimet kestävät yleensä suhteellisen hyvin, mutta viime aikoina Veikkauskin on reagoinut toisinaan erittäin nopeasti päivittämällä kertoimia.

Jokatapauksessa, tsemppiä lentopallotipsien kanssa, toivottavasti saadaan yhdessä nauttia hedelmistä :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

https://twitter.com/Zpr81
Seurannan panostus x/10 yks.

Minikommentit

27.09.2014 22:43 <peitsamo> Juuri tätä yritin tuossa aiemmin kirjoittaa, mutta asiaa

27.09.2014 22:43 <peitsamo> ei ilmeisesti ymmärretty. Noh, omat kontribuutioni olivat

27.09.2014 22:45 <peitsamo> tässä asiasta, jokainen taaplaa tyylillään.

28.09.2014 09:33 <Zpr> Kappas joo, enpä huomannut tuota viestiäsi, näinhän se on.

28.09.2014 11:02 <Volleyball> Kirjoitin jotain asiasta tuossa alempana. Ihan totta varmaan

28.09.2014 11:03 <Volleyball> puhutte? En ole tosiaan ammattilainen tällä saralla :)


myyräkuume
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 02.12.2012, 16:49

Tuotto: +96.96 yks.

Palautus%: 108.34%

Panosten ka: 2.76 yks.

Vetoja: 422

Pisteitä: 408

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja myyräkuume »

Vedonlyöntivihje: - Sampo-Leka Volley - peliaika päättynyt

kohde
Sampo-Leka Volley
veto
Leka Volley
kerroin
2.820 (Pinnacle)
panos
1 yks.

Osuma! +1.82 yks.Perustelut samat kuin eilisessä kamppailussa. Matkarasitusta ei ole ja kotietukin aika vähäistä.

Vedonlyöntivihje: - Tiikerit-Särkät - peliaika päättynyt

kohde
Tiikerit-Särkät
veto
Tiikerit -2,5 erää
kerroin
1.400 (Nordicbet)
panos
3 yks.

Osuma! +1.20 yks.Liigasärkät saa kentälle joukkueen mallia luokaton. Heidän ainoa saumansa erävoittoon on, jos Tiikerit marssittaa kentälle kakkosmiehistönsä. Kauden ensimmäisessä kotipelissä en usko näin tapahtuvan, vaan Tiikerit toivottaa Liigasärkät tervetulleeksi murskavoitolla.

Vedonlyöntivihje: - Valepa-Hurrikaani - peliaika päättynyt

kohde
Valepa-Hurrikaani
veto
Hurrikaani +2,5 erää
kerroin
1.750 (Nordicbet)
panos
2 yks.

Osuma! +1.50 yks.Hurrikaani oli eilen selkeästi heikompi, mutta mielestäni tasoero ei kuitenkaan näin suuri ole. Eilisen perusteella en usko Kunnarin tänäänkään ainakaan aloittavan, vaan tulevan kentälle aikaisintaan hävityn erän jälkeen.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 10.52, tulos +4.52 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokset 1-5 yks.

Minikommentit

28.09.2014 11:24 <Henkka> Läski-Leka 3.00 Bet365.


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Kiitoksia vinkeistä. Varmaankin ihan totta puhutte. En tosiaan ole mikään vedonlyöntinero, että tietäisin asioista lähellekään niin paljoa kuin osa täällä. Tiedän vain paljon lajista ja siihen perustuu pärjäämiseni. Voisin tottakai odottaa pelipäivään saakka vihjeiden laittamista, mutta esim nyt tuon eilisen Etta -1.5 erää kerroin on enää 1.5 tietämillä, eikä sitä ole enää siten niin hirveän mielekästä edes tipsata vaikka varmasti limitit olisivatkin isommat? Itse mietin sen niin, että jos edes muutama hyötyy siitä isommasta kertoimesta niin hyvä. Koska kyllä nuo kertoimet tippuisivat varmasti vaikka minä en täällä niitä julkaisisikaan?

Tähän samaan viestiin vielä tämän päivän loput vedot:

Vedonlyöntivihje: - Isku Volley-Loimu - peliaika päättynyt

kohde
Isku Volley-Loimu
veto
Loimu -2.5 erää
kerroin
2.889 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

2-3


Vedonlyöntivihje: - Isku-Loimu - peliaika päättynyt

kohde
Isku-Loimu
veto
Loimu -1.5 erää
kerroin
1.500 (Nordicbet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

2-3


Loimu voitti eilen kotonaan Iskun 3-0 ja Isku pelasi siinä vielä tasolleen hyvä pelin. Siihen nähden kerroin on loistava. Loimulla on kaikin puolin parempi joukkue ja ei olisi lainkaan tavatonta jos Isku jäisi nollille. Iskun valmentajakin sanoikin pelin jälkeen, että ei voi olla pettynyt vaikka hävisivät 3-0. Hän tietää reaaliteetit, ettei sillä joukkueella taistella voitosta isompia vastaan kuin ainostaan vastustajan huonojen otteiden avulla.


Vedonlyöntivihje: - Valepa-Hurrikaani - peliaika päättynyt

kohde
Valepa-Hurrikaani
veto
2
kerroin
6.600 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +5.60 yks.

1-3


Kyllähän Valepa tässä iso suosikki on, koska he eilen vieraissakin voittivat Hurrikaanin 3-0 ja heidän joukkueensa on todella kivenkova. On tämä kerroin Hurrikaanille silti vaan niin iso, että ei voi jättää pelaamatta pienellä. Hyvällä pelillä he pystyvät kyllä haastamaan Valepan. Varsinkin jos Valepa huilauttaa Kunnaria vielä tässäkin ottelussa. Eilisessä ottelussakin Hurrikaani kyllä ajoittain oli kuullemma pelannut ihan hyvääkin peliä, ei vaan riittänyt Valepaa vastaan.

Ja lisäksi kannattaa muistaa vielä aiemmin jo tipsaamani Ettan normali voitto 1.30 kertoimella Veikkauksella. Muihin otteluihin ei oikein löytynyt mitään järkevää. Loimun ja Ettan kautta siis pelit hyvin pitkälti tänään. Pelionnea!

EDIT. Loimua lisää kun Henkka kivasti huomautti että sen kerroin on vielä noussut, jota en kyllä ymmärrä. Loimu on valovuoden parempi joukkue, vaikka Iskun kotipeli onkin kyseessä.

Vedonlyöntivihje: - Isku Volley-Loimu - peliaika päättynyt

kohde
Isku Volley-Loimu
veto
Loimu -1.5 erää
kerroin
1.588 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

2-3EDIT 2. Vielä yksi kohde lisää listaan.

Vedonlyöntivihje: - Valepa-Hurrikaani - peliaika päättynyt

kohde
Valepa-Hurrikaani
veto
1. erän voittaja Hurrikaani
kerroin
3.750 (Paf)
panos
1 yks.

Osuma! +2.75 yks.

21-25


Hurja on Hurrikaanin ekan erän voiton kerroin. Kyseessä on kuitenkin todella laadukas joukkue, ja yksi erä on aina vain yksi erä joka voi ratketa jo yhteen hyvään syöttöputkeen hyvien joukkueiden kesken. Ehdottomasti ylikerroin. Mietin tässä, että voisin jatkossa laittaa vetoihin kyllä omat rajakertoimetkin tänne, jos kerran tipsaan joka tapauksessa. Eihän ne mitään valtionsalaisuuksia ole ja varmaan selkeyttäisi asioita kun kertoimet reagoivat niin vahvasti lyönteihin.

Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 10.35, tulos +0.35 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.09.2014 11:17 <Henkka> RaisiJo -1.5 sets Pinny/Bet365 >1.60.

28.09.2014 11:17 <Zpr> Sanoisin, että poimit nuo Etta -1,5 tyyppiset marjat omaan

28.09.2014 11:18 <Zpr> koriin ja katsot pelipäivänä mitä jää tipsattavaksi, että

28.09.2014 11:18 <Zpr> mahdollisesti muutkin kuin 1 tai 2 ensimmäistä ehtivät

28.09.2014 11:19 <Zpr> pikkulimpeillä mukaan. Peukkua edelleen laatuvihjeistä:ylos:

28.09.2014 11:29 <Volleyball> Tuo Loimu -1.5 erää on tosiaan noussut ja nyt 1.588 ja on ky

28.09.2014 11:29 <Volleyball> llä loistava kerroin. Pakko ottaa itse lisää siihen peliin.

28.09.2014 11:49 <Gambler> Loimulohta tarjolla Bet365:lta hyvään hintaan, niille jotka

28.09.2014 11:51 <Gambler> eivät ennättäneet Pinnaclen kattaukseen. Tälhetkel-1,5 1.61x


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Lentopallon mestaruusliigassa ollut taukoa peleistä nyt jonkun aikaa Suomencupin takia. Lauantaina seuraava kierros itse sm-liigaa. Tänään on Leka-Sampo juurikin cupissa ja useimmat bookkerit ei tarjoa kohdetta ollenkaan. Marathonbetillä kuitenkin on tarjolla ja kertoimet on kieltämättä aika mielenkiintoiset, omaan arviointiin nähden jopa oudot. Totta kyllä, että Sampo hävisi Lekalle kaksi ensimmäistä peliään hieman yllättäen ja se on noteerattu nyt kertoimissa todella reilusti. Sampo ei missään nimessä kuitenkaan ole noin suuri altavastaaja tässä pelissä huonosta kauden alusta huolimatta, jos on altavastaaja lainkaan. Sampo on kokonaisuutena kuitenkin laadukkaampi joukkue kunhan se saa pelin rullaamaan, toivottavasti karstat on nyt poltettu ja alkaa tulla tulostakin. Sampolla varmasti myös paljon hampaankolossa aiemmista tappioissa ja näytönhalut kovat. Leka on hyökkäyspuolella melkein täysin hakkurinsa varassa, yleispelaajat eivät pysty auttamaan paljoa ja siihen nähden täytyy hämmästellä, miten hyvin se on pärjännyt ensimmäisissä peleissä. Tosin hakkuri Tiisaar on ollut tilastojenkin mukaan loistava. Vastustajajoukkueet kuitenkin nyt tietävät uuden hakkurin vaarallisuuden ja hänen torjuntataktiikkaansa luomiseen panostetaan varmasti erityisen paljon.
Rajat ovat varmasti Marathonilla aika rajalliset ja kertoimet putoaa nopeasti, mutta kokeilkaa kerkeättekö mukaan. Itse sain tuon 2 yksikköä sisään ihan sujuvasti. Rajakerroin itsellä tässä Sampolle 1.95, joten omissa papereissa todella hyvä kohde.

Vedonlyöntivihje: - Leka-Sampo - peliaika päättynyt

kohde
Leka-Sampo
veto
2
kerroin
2.600 (Marathonbet)
panos
2 yks.

Osuma! +3.20 yks.

2-3

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.10.2014 13:57 <MacGyver> TACK tästä!


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4748
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2390

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Hese »

Kannattaisiko hyvä Volleyball nämä lentis vinkit jakaa esim. viikoittain. Jos koko kausi menee samaan topiikkiin asiantuntevilla vihjeillä, ketjun seuranta voi nopeastikin olla vaikeahkoa?

BTW. Urrrrpo Sivula tulee Loimuun, eli täällä lounaassa voitaneen valmistautua mitaliodotuksiin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.10.2014 16:23 <razor> Urpolla massakausi menossa. Rasvaprosentti 22%.

08.10.2014 10:57 <Volleyball> Tottakai Sivula nostaa Loimua paljon. Ulkomaanpykälä kuitenk

08.10.2014 10:58 <Volleyball> in voimassa joulusta alkae, joten voi olla lyhytaikaista

08.10.2014 11:00 <Volleyball> Loimun ilo.Tällä hetkellä Loimu omassa rankingissa 4. Edellä

08.10.2014 11:00 <Volleyball> edelleen Valepa, Tiikerit ja Hurrikaani.


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Suomen lentopallon Mestaruusliiga 2014-2015

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Totta kai voin näitä laittaa aina viikottaisiin topikkeihinkin, jos se on niin selkeämpi. En itse näe siinä suurta eroa, mutta jos se on yleinen mielipide, niin ei se minulle tuota yhtään lisävaivaa joten onnistuu kyllä. Teen siis jatkossa aina uuden ketjun per viikko.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin