Tänään on 16.04.2021, 03:01.

Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Keskustelua arvokilpailuista.
Vastaa Viestiin
Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Morjens.

Ajattelin kunnioittaa toistakin sisäpalloilulajia ja tehdä Lentopallon kisoistakin oman topiccinsa kun koripallostakin jo sellainen on. Itselle lentopallo on ollut lähellä sydäntä jo melkoisen kauan sekä pelaajana, katsojana että vedonlyöjänä, josta myös osoituksena selvästi paras palautusprosentti kaikista lajeista. Hyviä kertoimia turnauksen ajan löytyy varmasti melko mukavasti. Teen tässä aloitusviestissä jokaisesta joukkueesta pienen yhteenvedon ja yleiset näkymät turnauksesta.

Lohko A: Melko selkeä lohko josta jatkoon todennäköisesti menevät Puola, Argentiina, Serbia ja Australia. Ensimmäinen peli Puolan ja Serbian välillä pelataan ulkoilmapelinä jalkapallostadionilla johon on katsojia tulossa lentopallopeliin hurja määrä.

Puola: Isäntämaa on yksi maailman fanaattisimpia lentopallon kannattajia ja siellä onkin kuohunut runsaasti juuri kisojen alla kun valmentaja jätti maan oman lemmikin Bartosz Kurekin ulos kisoista, ja kansa on asiasta hurjana (eikä kenties ihan syyttä). Puola on selvähkö ykkössuosikki omassa lohkossaan ja vahva ehdokas ainakin välieriin saakka.

Argentiina: Entinen lentopallon suurmaa on hieman väljähtynyt viime vuosina ja ei ole enää todellinen jatkuva uhkaaja kärkimaille. Yksittäisissä peleissä pystyy pöljän päivän sattuessa kuitenkin kaataamaan koviakin maita. Lähtökohtaisesti ajatellen Argentiinaa vastaan pelaamalla voisi saada hyvinkin pelattavia kohteita.

Serbia: 1990 (Jugoslavia) ja 2000-luvun mahtimaa on viime vuosina ollut hieman kauempana maailman absoluuttisesta kärjestä, mutta on edelleen todella kova lentopallomaa ja voi voittaa kenet tahansa turnauksessa.

Australia: Viimeisen parin vuoden aikana noussut hurjalla vauhdilla aivan uuden tason lentopallomaaksi kuin aiemmin. Joukkeen hakkuri Thomas Edgar on melkoinen härkä ja vastaa pitkälti joukkueen hyökkäystehoista. Australia ei siltikään pystyne kuitenkaan haastamaan täysin tosissaan kärkimaita.

Kamerun: Heikoimpia joukkueita tässä turnauksessa. Jää alkulohkoon ja erävoitotkin ovat todella tiukassa.

Venezuela: Hieman ehkä Kamerunia kovempi, mutta eiköhän urakka pääty silti melkoisella varmuudella alkulohkoon. Erävoitot tiukassa muita kuin Kamerunia vastaan.

Lohko B: Tasaisempi lohko josta täysin varmoja jatkajia mielestäni ovat vain Brasilia ja Saksa. Kuuba ja Suomi ovat seuraavat todennäköiset maat jatkolohkoon mukaan.

Brasilia: Kenties maailman kovin joukkue (kolikonheitto Venäjän kanssa) ja 2000-luvun todellinen kestomenestyjä. Tulee olemaan tässäkin turnauksessa kova, mutta kertoimet ovat varmastikin sen verran alas pelattuja, että parhaiten pelattavat irtoavat tod.näk.juuri Brasiliaa vastaan.

Kuuba: Joukkue on menettänyt suurimmat tähtensä maan lentopalloliiton älyttömien linjauksien ja riitojen takia. Joukkue on silti todella ulottuva ja fyysinen, mutta aivan kärkisijoille ei taida Kuuballa olla enää mitään asiaa.

Saksa: Pienen alhon jälkeen Saksa on noussut taas todella kovaksi tekijäksi lentopallossa. Voitti viime em-kisoissa alkulohkonsa vaikka siinä mukana oli mm. Venäjä ja Bulgaria. Joukkueen hakkuri Georg Grozer on yksi turnauksen ehdottomasti kovimmista tykeistä ja on pelannut jo turnausta edeltävissä harjoitusotteluissakkin aivan karmeilla tehoilla. Itse pidän Saksaa yhtenä parhaista veikkauskohteista koko turnauksessa, koska sille saa jostain syystä vieläkin hyvinkin mukavia kertoimia.

Tunisia: Hieman ehkä Venezuelaa kovempi maa, mutta ei pitäisi olla mitään asiaa jatkoon lohkosta. Suomelle tämä on pakkovoitto peli jos meinataan haaveilla jatkopaikasta.

Etelä-Korea: Käytännössä Suomen "päävastustaja" lohkossa. Epäilen, että Suomi ja E-Korea ratkaisevat keskenään neljännen jatkajan kohtalon. Ei pysty haastamaan tosissaan kärkimaita, mutta jos Suomi pelaa huonosti, aiheuttaa E-Korea silloin varmasti todella paljon harmaita hiuksia.

Suomi: Pitkästä aikaa MM-kisoissa mukana ja tästä syystä oma kiinnostuskin kisoja kohtaan entistä korkeammalla. Mahtavaa nähdä Suomen miehet kyseisessä lentopalloturnauksessa. Mahdollisuuksia Suomella on kaiken osuessa kohdalleen voittaa käytännössä kenet vain. Suomen peli perustuu todella vahvasti oikeaan torjuntataktiikkaan (vaimennuksiin), puolustukseen ja aloitussyöttöön. Fysiikassa ja pituudessa Suomi ei pärjää huippumaille joten taktiikan on toimittava loistavasti jos menestystä aiotaan saada. Suomi on voittanut viime vuosina käytännössä kaikki maailman kovimmat maat, ja ei ole mitään syytä miksi se niin ei voisi tehdä myös nyt. Todella hankalaa se kyllä tulee olemaan. Tunisia ja E-Korea pitäisi pystyä lohkossa kääntämään ja olisi todella tärkeää jatkolohkoa ajatellen, että pisteitä tulisi myös Kuubaa/Saksaa/Brasiliaa vastaan. Ennen kaikkea Kuuba nykyisessä kunnossaan on mahdollinen kaadettava. Peukut pystyyn Suomelle!

Lohko C: Lohko jakaantuu oikeastaan kahteen kolmen ryhmään. Kovat joukkueet Venäjä, Kanada ja Bulgaria ja heikommat Egypti, Kiina ja Meksiko. Uskon että kolmen ensinmainitun mukaan jatkolohkoon menee Kiina.

Venäjä: Lentopallon suurmaa. Todellinen voittajasuosikki jokaisissa kisoissa.

Bulgaria: Oli pitkään 2000-luvulla todella kova maa. Pystyi voittamaan kenet vain, milloin vain. Aivan viime vuosina tippunut terävimmän kärjen joukosta pois.

Kanada: Bulgarian vastakohtana on noussut muutaman viime vuoden aikana todella reilusti ja pystyy hyvänä päivänä voittamaan melkein kenet tahansa. Tasaisuus ei vielä taida riittää ihan kärkisijoihin, mutta etenee varmastikin lohkostaan jatkoon jopa lohkokakkosena. Joukkueen hakkuri Gavin Schmidt on aivan valtava pallontappaja. Joukkue voittaa ja häviää hänen mukanaan.

Egypti: Ei varsinainen lentopallomaa. Euroopasta olisi useampiakin selvästi kovempia porukka tyrkyllä mutta maanosakohtaisen paikkajaon ansiosta mukana turnauksessa. Ei tule pärjäämään.

Kiina: Tässä lohkossa mahdollisesti jatkopaikassa kiinni, mutta ei ole suurmaille kunnollinen haastaja. Egyptin ja Meksikon voi voittaa, mutta muuten en usko olevan mahdollisuuksia.

Meksiko: Käytännössä täysin samat sanat kuin Kiinan kohdalla.

Lohko D: Kovatasoisin ja ehdottomasti tiukin lohko. Puerto Rico poislukien, kuka vain joukkueista voi voittaa kenet vain. Todella mielenkiintoista nähdä miten lohko etenee. Veikkaan jatkajiksi Italiaa, Usaa, Irania ja Ranskaa, Belgian jäädessä juuri niukasti ulkopuolelle.

Italia: Todella vahva joukkue ja pystyy taistelemaan jopa maailmanmestaruudesta. Berruto saanut joukkueen pelaamaan todella hyvää torjunta-/puolustuspeliä. Zaitsev hakkurina on parhaana päivänään täysin pitelemätön ja huonona päivänä todellakin surkea. Ollut kuitenkin useimmiten tärkeissä peleissä juuri parhaimmillaan.

USA: Voitti melkoisen yllättäen tämän vuoden maailmanliigan, ja on parantanut koko kauden peliään kuin sika juoksuaan. Nuorennusleikkauksen tehnyt joukkue pystyy voittamaan kenet vain, mutta on myös arka heikoille peleille ja tämän lohkon ollessa todella tasainen ja kova, voi sijoitus olla mitä vain 1-4 välillä. Usaa vastaan voi vastustajalle saada hyviäkin kertoimia, jotka kannattaa kenties poimia pois.

Iran: Viime vuosien suurin ja todellakin yllättävin rakettinousija ihan suoraan maailman kovimmalle huipulle. Oli jo maailmanliigassa todella kova ja pystyy voittamaan ihan kenet vain. Joukkueen eleetön, mutta äärimmäisen juonikas ja älykäs passari on kenties turnauksen yksi parhaista pelintekijöistä ja suuri syy joukkueen menestykseen. Passitempo laitaan on melkoinen.

Ranska: Pitkään Euroopan kärkimaihin kuulunut Ranska on edelleen hyvä joukkue. Ehkä aivan kärkisijat ovat tavoittamattomissa tässä turnauksessa, ellei joukkue sitten syty täydelliseen hurmokseen. Kaikissa muissa lohkoissa olisi melkeinpä varma jatkaja, mutta tässä lohkossa voi käydä huonolla tuurilla ikävästikin.

Puerto Rico: Ei tässä lohkossa mitään mahdollisuuksia jatkoon. Parempi kuin Kamerun tai Venezuela, mutta pisteautomaatti kovassa D-Lohkossa.

Belgia: Suomea kaksi kertaa harjoitusotteluissa ennen turnausta rökittänyt Belgia on noussut myös viime vuosina varteenotettavaksi lentopallomaaksi. Huonona tuurina Belgian puolesta voidaan sanoa, että lohko on pirullisen kova ja jonkun kovan maan joutuu kaatamaan jos jatkoon tästä haluaa. Noin Suomen tasoinen joukkue joka pystyy hyvänä päivänä haastamaan todella hyvin jokaisen joukkueen tässä turnauksessa.

Otteluohjelmat, jatko-ohjelma jne jne. löytyy esim tästä linkistä: http://www.lentopalloliitto.fi/huippu-u ... isat-2014/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 18. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Volleyball, 27.08.2014, 16:47. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.9.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Laitetaanhan ensimmäiset turnausvedot sekä muutama otteluvetokin vetämään jo nyt ennenkuin kertoimet laskevat.

Vedonlyöntivihje: - Saksan lohkosijoitus - peliaika päättynyt

kohde
Saksan lohkosijoitus
veto
Sijat 1-2
kerroin
1.650 (Paf)
panos
3 yks.

Osuma! +1.95 yks.


Uskon, että Saksa häviää korkeintaan Brasilialle tässä lohkossa ja siten 2. sija olisi taskussa.

Vedonlyöntivihje: - Saksan loppusijoitus turnauksessa - peliaika päättynyt

kohde
Saksan loppusijoitus turnauksessa
veto
Sijat 1-3
kerroin
20.000 (Paf)
panos
1 yks.

Osuma! +19.00 yks.

3.


Saksan saadessa pelin rullaamaan voi se hyvinkin taistella mitalleista. Marginaalit ovat loppujen lopuksi jatko-otteluissa todella pieniä.

Vedonlyöntivihje: - Belgia-Usa - peliaika päättynyt

kohde
Belgia-Usa
veto
Yli 160.5 pistettä
kerroin
1.650 (Paf, Unibet)
panos
3 yks.

Osuma! +1.95 yks.

201 pistettä


Usa lähtee tähän suosikkina, mutta uskon että Belgia varastaa vähintään yhden erän jolloin pisteraja ylittyy selvästi.

Vedonlyöntivihje: - Kamerun-Australia - peliaika päättynyt

kohde
Kamerun-Australia
veto
Australia -2.5 erää
kerroin
2.140 (ComeOn)
panos
2 yks.

Osuma! +2.28 yks.

0-3


Kamerun on kenties turnauksen heikoin joukkue. Australia haluaa aloittaa kisat hyvin, koska tämä ottelu on sille pakkovoitto ja eriäkään ei olisi hyvä turhaan menettää.

Vedonlyöntivihje: - Suomi-Kuuba - peliaika päättynyt

kohde
Suomi-Kuuba
veto
2
kerroin
2.000 (Bet365, ComeOn)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

3-2


Viime aikoina Suomi on noussut suosikiksi kertoimissa Kuubaa vastaan, enkä suoraan sanottuna ymmärrä täysin miksi. Suomi hävisi harjoitusottelussa kaksi kertaa Belgialle, eikä peli näyttänyt täysin valmiilta vaikka lupauksia herättävää olikin. Kuubalta puuttuu suurimmat tähdet, mutta sen fyysinen pelityyli on myrkkyä Suomen joukkueelle. Näen Kuuban ikävä kyllä tässä hienoisena suosikkina. Toivon tottakai olevani väärässä ja kannustetaanhan Suomi todella tärkeään voittoon!

Vedonlyöntivihje: - Brasilia-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Brasilia-Saksa
veto
Yli 170.5 pistettä
kerroin
1.830 (BetVictor)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

132 pistettä


Uskon ottelusta todella tiukkaa, ja vaikka Brasilia ottelun lopulta hoitaisikin, Saksa voi hyvinkin viedä siltä erän/eriä joka riitää ylittämään pisterajan hyvinkin.

Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 34.18, tulos +19.18 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.09.2014 09:48 <Hese> Mikäs toi Cuban joukkueen taso oikeasti on? Onko

01.09.2014 09:48 <Hese> kyseessä junnu/kokeilujoukkue vai todellinen ykkösryhmä? Ty!

01.09.2014 16:14 <Volleyball> Kyseessä on siinä mielessä Kuuban ykkösryhmä, että kaikki pa

01.09.2014 16:14 <Volleyball> rhaat ovat kyllä mukana joita ei ole potkittu pois maajoukku

01.09.2014 16:14 <Volleyball> eesta, mutta suurin osa parhaista on tosiaan riidoissa ja ei

01.09.2014 16:15 <Volleyball> siis mukana. Nuorisopitoinen, mutta todella fyysinen ja kuit

01.09.2014 16:16 <Volleyball> enkin ihan hyvä lentopallojoukkue. Ei kuitenkaan lähellekkää

01.09.2014 16:16 <Volleyball> yhtä kova kuin Kuuba on aina ennen ollu. Suomella hyvä mahis

01.09.2014 17:03 <Hese> Kiitoksia

06.09.2014 19:56 <Henkka> Saksan lohkosijoitus 1-2 toki jo merkataan. E-Korea lattiaan

06.09.2014 19:58 <Henkka> Häviölläkin helppo kakkonen.

06.09.2014 19:59 <Henkka> Aika huikeita nää 80% 1.65:set ;-)


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Pakko ottaa ikävä kyllä vielä pari naksausta lisää Kuubaa, koska Suomen vire ennen kisoja ei varsinaisesti vakuuta, sen hävittyä kaikki harjoituspelit ja peli ei yksinkertaisesti vaan tunnu oikein valmiilta.Toki vastustajat Belgia ja Kanada ovat kovia joukkueita, ja rosteria on käytetty kentällä laajasti, mutta siltikin. Ja toimiipahan betsi edes pienen pienenä lohdukkeena jos Suomi häviää.
Toki myös Kuuban joukkueen iskukyky on pieni mysteeri isoimpien superstarojen puuttuessa, kyllä se kuitenkin maailmanliigassa oman lohkonsa voitti samaisella ryhmällä. Pelistä tulee hyvin todennäköisesti tiukka, jossa molemmat pelaavat omilla vahvuuksillaan ja jotka ovat kummallakin aivan eri. Kuuballa ne ovat ulottuvuus, torjunta, ja rohkea/vahva hyökkäyspeli virheidenkin kustannuksella, kun taas Suomi puolustaa palloa kuin eläin, yrittää syöttää Kuuban vastaanoton rikki ja pyrkii pelaaamaan hyvin vähillä virheillä. Pitkät pallorallit ovat Suomen eduksi. Oletan myös että Kuuban kerroin pelipäivän lähentyessä kyllä putoaa tuosta tämän hetkisestä. (Itsellä raja Kuuban pelattavuudelle 1.78)

Toivottavasti Suomi kuitenkin sisuuntuu kisoihin ja näyttää parastaan.

Vedonlyöntivihje: - Suomi-Kuuba - peliaika päättynyt

kohde
Suomi-Kuuba
veto
2
kerroin
2.000 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.09.2014 18:13 <Henkka> Ty Kuubasta. Mukava tli.

01.09.2014 19:42 <TuplaJallu> Huutonaurua näille punikkimiehille (ja peesaajille). ;)

01.09.2014 19:45 <Henkka> Iisi mani.

01.09.2014 19:46 <TuplaJallu> :) On kyllä ärsyttävää toki selostajan hokeminen.

01.09.2014 19:49 <Henkka> Hullu Hannula :)

01.09.2014 19:59 <TuplaJallu> BOOM!

01.09.2014 19:59 <Henkka> Suomi kiltisti kaseilla kassiin :-)


Jii
Jäsen
Viestit: 908
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +389.93 yks.

Palautus%: 108.90%

Panosten ka: 5.34 yks.

Vetoja: 821

Pisteitä: 1188

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Jii »

Turnausvedoissa tuo mestaruus sinänsä parempi, mutta aina nämä pronssiotteluiden motivaatiot kysymysmerkkinä. Väitän, että jos Puola pelaa pronssiottelussa, kuuluu sen olla suosikki vaikka vastassa olisi Brasilia tai Venäjä.

Venäjä takuu varma suorittaja ja hyvin urheilullinen joukkue. Mielestäni Brasilian edellä tällä hetkellä.
Brasilian kertoimissa pikkuisen liikaa näkyy vanhat meriitit. Toki suosikkeja, muttei erotu enään joukosta.
Joku mainitsikin tuosta Italian mahdollisesta ailahtelevaisuudesta, täysin samaa mieltä, muutoin suurimpia suosikkeja. Itsellä nousee Venäjä, Puola, Brasilia ja Italia hiukan muiden yläpuolelle. Arvokisojen kotiedusta tulee aina vääntämistä, mutta pakko siitä on Puolalle lisää laskea ja varsinkin jos pronssista päätyy pelaamaan.
Iranin hype ei ole turhaa (ainakaan pariin nähtyyn otteluun), jos pelejä enemmän nähtynä, niin maistuisi varmaan enemmänkin.

Vedonlyöntivihje: - Lentopallon MM - peliaika päättynyt

kohde
Lentopallon MM
veto
Puola
kerroin
8.000 (Veikka)
panos
1 yks.

Osuma! +7.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Lentopallon MM - peliaika päättynyt

kohde
Lentopallon MM
veto
Puola TOP.3.
kerroin
2.000 (PAF/Unibet)
panos
4 yks.

Osuma! +4.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Lentopallon MM - peliaika päättynyt

kohde
Lentopallon MM
veto
Iran
kerroin
41.000 (PAF/Unibet)
panos
0.3 yks.

Huti: -0.30 yks.


Vedonlyöntivihje: - Lentopallon MM - peliaika päättynyt

kohde
Lentopallon MM
veto
Iran TOP.3
kerroin
10.000 (PAF/Unibet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 6.30, palautukset 16.00, tulos +9.70 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Lentopallon kisoissa tuo mestaruuden/palkintopallijoukkueiden veikkaaminen ylipäätään on paljon hankalampaa kuin koripallossa, koska kärki on paljon tasaisempi. Näissäkin kisoissa mestaruuden voi kunnon ajoituksen, taktiikan ja hieman tuurinkin sattuessa kohdalleen viedä jopa lähemmäs 10 eri joukkuetta (Brasilia, Venäjä, Puola, Italia, Usa, Serbia, Saksa, Iran) ja siitä seuraavakin kasti (Bulgaria, Ranska, Kanada, Belgia, Suomi, Argentiina, Kuuba) voi yksittäisessä pelissä voittaa kenet tahansa noista edellämainituista tai aivan täydellisen runin sattuessa mennä jopa päätyynkin saakka. Lentopallossa on nähty aiemminkin huikeita tuhkimotarinoita kun joku joukkue on noussut mestaruuskamppailuun täysin puskista. Ja useimmiten sen on mahdollistanut hurja hakkuri (nyt haastajista esim. Kanadalla ja Saksalla) tai täydellisesti hiottu joukkuepeli (potentiaalisia esim. Suomi, Belgia ja Ranska).
Toki turnauksen erilainen, ja omasta mielestäni myös tylsempi pelisysteemi (jatkolohkot) pienentää hieman yllätyksien mahdollisuuksia, koska yksittäiset pelit jäävät pienempään rooliin ja pitää voittaa useampi kova joukkue menestyäkseen. Tämä pelijärjestelmä toki puoltaa juuri Brasilian ja Venäjän kaltaisia joukkeita jotka pitkässä juoksussa voittavat aina useammin kuin häviävät. Välierät ovat sitten ensimmäinen normaali pudotuspeli vaihe.

Tuosta pronssipelistä ja sen motivaatioista sen verran, että mitä aiempia kisoja olen seurannut niin kovatasoisia pelejä ovat olleet nekin. On näyttänyt, että nälkää on riittänyt vielä siihenkin. Jos ei sitten vielä aivan heti ottelun alusta, mutta kun peli on lähtenyt rullaamaan niin myös pelin intensiteetti on kasvanut ihan silmissä. Puolalla toki fantastinen ja fanaattinen kotikatsomo tuo varmasti vähän etua jokaiseen otteluun. Tämän illan ensimmäisessä matsissa se saattaa näkyä vielä hermostuneisuutenakin, mutta myöhemmin turnauksessa toimii varmasti isona voimavarana.

Tämän iltaiseen matsiin ei oikein saa mitään järkevää betsiä sisään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tänään sitten alkaa kunnon rytinät kisoissa. Aiempien betsien lisäksi löytyi vielä yksi pelattava kohde.

Vedonlyöntivihje: - Italia-Iran - peliaika päättynyt

kohde
Italia-Iran
veto
Italia -1.5 erää
kerroin
1.900 (William Hill)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

1-3

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.08.2014 11:02 <Hese> Erittäin hyvää settiä. btw. Mikä kanava näyttää pelejä?

31.08.2014 11:10 <Volleyball> Kaikki Suomen pelit ja osa Suomen lohkon muista peleistä näk

31.08.2014 11:10 <Volleyball> yy yleltä. Muut pelit joudun ainakin itse ikävä kyllä etsimä

31.08.2014 11:12 <Volleyball> än nettistriimeistä

31.08.2014 11:28 <stellar wars> Tuolla tasoituksella 10 viimeistä kohtaamista voitot 4-6

31.08.2014 11:30 <Volleyball> Italia ja Mauro on aina arvokisoissa parhaimmillaan. Mutta

31.08.2014 11:30 <Volleyball> jos olet tuota mieltä niin Iranille saa yli 2 kerrointa :)

31.08.2014 11:36 <razor> taitaa aavikkokettukin olla normaalia kesympi ku pelataan

31.08.2014 11:37 <razor> teheranin ulkopuolella?

31.08.2014 11:41 <Volleyball> Joo Iran ehdottomasti parhaillaan kotona. Plus maailmanliig

31.08.2014 11:42 <Volleyball> an finaaleissa (viimeisin kohtaaminen) italia vei kirkkaasti

31.08.2014 11:42 <Volleyball> 3-0 eikä Iranilla ollut mitään palaa siinä.

31.08.2014 16:29 <Volleyball> Iranhan sen ottelun vei 1-3. Ja pelasi kyllä todella hyvää

31.08.2014 16:30 <Volleyball> ja iloista lentopalloa. Italia oli tosin pienehkö pettymys.

31.08.2014 16:32 <Volleyball> Iran voi voittaa hyvinkin vaikka oman lohkonsa tuoll pelillä


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tänään tulee muuten mielenkiintoinen dokumentti "Lentopallomaajoukkueen superkesä" Yle TV2:lta klo 13.15, joka kannattaa ehdottomasti katsoa jos MM-kisat tai lentopallo ylipäätään kiinnostavat. Kuvaajat on siinä päästetty ihan Suomen maajoukkueen ytimeen ja kuvanneet matkaa karsinnoista MM-kisoihin ja paikan varmistumisen jälkeen valmistautumista itse huipputurnaukseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tämän päivän peleissä Iran vastasi ehdottomasti parhaasta esityksestä ja ainoasta pienestä yllätyksestä myös. Heidän joukkuepeli näytti todella yhtenäiseltä ja valmiilta. Italian peli sen sijaan oli aika tasapaksun näköistä.

Australia ja Ranska hoitivat pelinsä rutiinilla puhtaasti 3-0 vaikka Ranska Puerto Ricon kanssa vaikeuksissa ajoittain olikin. Puerto Rico kyllä esitti välillä jopa hyvääkin peliä ja voi viedä muilta joukkeilta jatkossa eriäkin kunhan jaksaisivat erän loputkin pelata ennakkoluulottomasti. Kun taas Kamerun oli kyllä ns. odotetun huono.

Venezuela ei esittänyt ihmeitä ja siten Argentiinankaan ei tarvinnut sitä vastaan venyä rutiinisuoritusta kummempaan.

Belgia oli omasta mielestäni odotetun vahva ja laittoi USAn jopa kunnolla ahtaalle viisi eräisessä pelissä. Belgiaa on mielestäni turhaan vähätelty ja pidetty lohkossa varmana tippujana, koska sitä se ei ole. Vahvistaa vain käsitystäni siitä, että tämä lohko on todella tasainen.

Tilastoja, tuloksia ja kertoimia illan kähmyssä tutkaillessani löytyi huomiselle muutama hyvä kohde lisää entisten lisäksi.

Vedonlyöntivihje: - Brasilia-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Brasilia-Saksa
veto
Saksa +12.5 eräpistettä
kerroin
1.900 (William Hill)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

75-57


Itse pidän saksaa tosiaan todella paljon kovempana joukkueena mitä yleinen mielipide taitaa olla, ja siksi näin suuri pistetasoitus Saksalle kelpaa älyttömän mielellään. Huomennahan se nähdään tv2:lla ennen Suomen peliä, että olenko aivan ulapalla Saksan suhteen.

Vedonlyöntivihje: - Etelä Korea-Tunisia - peliaika päättynyt

kohde
Etelä Korea-Tunisia
veto
Yli 178.5 eräpistettä
kerroin
1.800 (William Hill/Bet365)
panos
2 yks.

Osuma! +1.60 yks.

189 pistettä


Etelä Korea on peliin lähdettäessä suosikki, mutta Tunisia voi aivan hyvin tehdä temput tässä matsissa. Maailmanliigassakin Tunisia vei astetta kovempia joukkueita Kuubaa ja Turkkia viiteen erään ja haastoi heidät pelillisestikin hyvin. Uskon, että kumpi tahansa pelin viekään, nähdään tasainen matsi jossa tulee yli 3 erää ja ylitetään myös kyseinen pisteraja.

Vedonlyöntivihje: - Venäjä-Kanada - peliaika päättynyt

kohde
Venäjä-Kanada
veto
Kanada +14.5 eräpistettä
kerroin
1.900 (William Hill)
panos
4 yks.

Osuma! +3.60 yks.

75-61Vähän samat sanat kuin Saksan otteluunkin. Uskon että Kanada on kovempi joukkue kuin markinoilla ennen kisoja annetaan ymmärtää. Plus 14.5 eräpistettä on iso tasoitus vaikka vastassa onkin Venäjän Karhu. Maistuu itselle todella hyvin.

Huomisten pelien jälkeen ollaan taas viisampia kun nähty kaikki joukkueet tositoimissa ja niiden kisakunto ja vire. Uskon vahvasti siihen, että kisojen lopussa palautusprosentti on ainakin omia silmiäni miellyttävissä lukemissa! :)

Muistakaa katsoa Suomen avausmatsi huomenna viideltä TV2:lta! Ja yritetäänhän kannustaa Suomi voittoon myös lentopallossa, vaikka betsit onkin Kuuballe :) Mm-menestystä ei voi mitata rahassa ;)

Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 11.20, tulos +1.20 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.09.2014 09:07 <cacmac> Lupaan huutaa televisiolle niin saatanasti!

01.09.2014 16:53 <Gubbe v2.0> %%&&!!sinäkö se möykkäät siellä seinän takana ,s-tana :)%%%%


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Hauska sanoa näin Saksan 3-0 turpaan oton jälkeen, että Saksalla oli itseasiassa ihan hyvä joukkue ja eivät edes pelanneet älyttömän huonosti. Brasilia oli vaan aivan jumalattoman kova tänään. Vedot kuitenkin Saksan pelistä meni harakoille. Paljon parempi kuin maailmanliigassa tai aiemmin tänä vuonna kertaakaan. Nousi omissa papereissa ykkös mestarisuosiksi. Brasilian syöttö- ja passipeli on kilometrin edellä Saksaa. Lucas teki keskeltä mitä tahtoi ja Bruno pelasi passarina upean pelin ja rikkoi Saksan torjunnan täysin. Kertakaikkiaan vakuuttava esitys kyllä Brasseilta. Pahoin pelkään, että Suomi ei tuolle Saksalle, saati tuolle Brasilialle pärjää. Kuuba Suomella on kuitenkin hyvä mahdollisuus ehjällä pelillä kaataa.

Kanada hoiti juuri sen verran pisteitä että veto tuli kotiin, ja pelasi välillä jopa ihan vahvasti johtaenkin eriä usein. Erien lopuissa Venäjä kuitenkin ylivoimainen. Seurasin peliä sivusilmällä tietokoneruudulta, samalla kun katsoin Saksa-Brasilia peliä televisiosta, joten aivan tarkimmat muistiinpanot jäivät tekemättä.

Kohta alkavasta Suomen matsista sen verran, että peli on lähtökohtaisesti kyllä melko tasainen, mutta vastoin kertoimia pidän itse Kuubaa pienen pienenä suosikkina. On olennaista miten Suomen syöttö toimii ja sitäkautta kuinka paljon torjunta saa tappotorjuntoja ja vaimennuksia. Kuuban pahimpana kantona kaskessa voi olla suuri omien virheiden määrä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

JESSSS! Vedot meni tämän pelin suhteen vituiksi, mutta ei haittaa tippaakaan! HYVÄ SUOMI! Hieno nousu ja tason nosto vaikka omaa peliä on vieläkin resurssia parantaa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Huomiselle jo betsiä sisään taas nyt tilastojen selailun jälkeen. Tästä tämä taittuu koko ajan (toivottavasti ;)) parempaan suuntaan kisojen edetessä kun oppii tuntemaan joukkueiden tämän turnauksen tilanteet ja vireet.

Vedonlyöntivihje: - Usa-Iran - peliaika päättynyt

kohde
Usa-Iran
veto
Yli 184.5 eräpistettä
kerroin
2.050 (Bet365)
panos
4 yks.

Osuma! +4.20 yks.

211 pistettä


Bet365:lla tässä ihan oma linja kertoimessa verrattuna muihin bookkereihin (muilla 1.85, joka itseasiassa sekin olisi juuri ja juuri pelattavissa). Ennakkoasetelmassa todella tasaiset joukkueet vastakkain ja molemmat avasivatkin jo kisat voitokkaasti. Iran oli todella vakuuttava Italiaa vastaan ja Usa voitti melko odotetusti, mutta tiukassa kamppaiussa Belgian. Uskon tästä yli kolme-eräistä ottelua ja sitä kautta myös kyseisen eräpisterajan ylitystä. Maistuu tosi hyvin.

Vedonlyöntivihje: - Australia-Puola - peliaika päättynyt

kohde
Australia-Puola
veto
Puola -2.5 erää
kerroin
1.800 (William Hill, Expekt)
panos
4 yks.

Osuma! +3.20 yks.

0-3


Puola avasi kisat todella vakuuttavasti kotiyleisön edessä lyömällä Serbian 3-0. Nyt on Serbiaa astetta huonompi porukka vastassa ja jos Puola jatkaa sama tasolla pelaamista, ei Australialla ole palaakaan tässä ottelussa.

Huomenna tulee varmastikin lisää pelattavia kohteita kun kaikista peleistä aukeaa kertoimet, mutta nuo pelit kannattaa poimia jo nyt jos aikoo ennen kuin kertoimet putoaa.

Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 15.40, tulos +7.40 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.09.2014 21:36 <Henkka> Puola varmaankin -2.5 erää.

01.09.2014 23:04 <Volleyball> Joo tottakai -2.5 erää. Huolimattomuusvirhe. Korjataan :)

01.09.2014 23:05 <Volleyball> Noilla spekseillä veto olisi ollut helvetin kannattava ;)

02.09.2014 08:11 <stellar wars> "Never" play O 184.5 in volleyball

02.09.2014 09:56 <Volleyball> Haluaisin kuulla ihan mielenkiinnosta perusteluja tuolle.

02.09.2014 09:57 <Volleyball> Itsellä ainakin olleet seurannan mukaan voitollisia

02.09.2014 14:17 <KilgoreTrout> Missä Stellan vihjeet?

02.09.2014 14:38 <Volleyball> Stellar vois tosiaan laittaa myös omat vihjeet tähän ketjuun

02.09.2014 14:40 <Volleyball> koska sulla on ollut hyviä vihjeitä lentopallosta aina ennen

02.09.2014 14:41 <Volleyball> Mukava ois lukea sinun ja muidenkin mielipiteitä :)

02.09.2014 15:41 <KilgoreTrout> Nevö play O 6,0 in ice hokkei

02.09.2014 16:37 <Henkka> Overi hienosti kotiin. Ty.

02.09.2014 16:38 <Henkka> Ei ois tosin neljällä erällä osunut.

02.09.2014 16:45 <Volleyball> Joo ei. Todella selkeästi meni toinen, kolmas ja neljäs

02.09.2014 16:45 <Volleyball> Mutta hyvä näin joka tapauksessa

03.09.2014 11:40 <KilgoreTrout> Vielä ei ole myöhäistä

03.09.2014 12:48 <Volleyball> Täh

03.09.2014 18:24 <KilgoreTrout> Sä vedät ihan hyvin

03.09.2014 18:24 <KilgoreTrout> Stella ei

03.09.2014 18:24 <KilgoreTrout> manaan vaan perkelettä esiin

03.09.2014 18:26 <KilgoreTrout> tipico doxxbet middle huudettu

03.09.2014 18:30 <KilgoreTrout> morallinen oikeus ottaa itseni väkisin

03.09.2014 18:33 <Neo> Betpanda & TuplaJallu ei ilmeisesti peesaa vielä,siksi osuu?

03.09.2014 18:33 <Neo> Volleyballin viesteille muuten peukku, hyviä vihjeitä!

03.09.2014 18:43 <TuplaJallu> No kukapa näille hassuttelufirmoille mitään saa sisään..

03.09.2014 18:43 <TuplaJallu> Paitsi nämä 10v ammatikseen pelanneet.

03.09.2014 18:45 <TuplaJallu> SW:n seurantaa kaipaisi, jääkö projekti kesken?

03.09.2014 18:49 <KilgoreTrout> Älä ny 1.26e meni ja tärähti

03.09.2014 18:49 <KilgoreTrout> jännäkakkaa puskee

03.09.2014 18:53 <KilgoreTrout> Nyt kaikki säälistö espiä

03.09.2014 18:54 <KilgoreTrout> Jorma kuitenkin pelaa suht koht

03.09.2014 18:56 <KilgoreTrout> Ei tiestä kukaan olisi ilman Jormaa tässä

03.09.2014 18:58 <KilgoreTrout> Good die young

03.09.2014 19:04 <KilgoreTrout> Jos joku on Tiranassa, lupaan tinttaa ryyppyrahat

03.09.2014 19:09 <KilgoreTrout> Ei sitten

03.09.2014 19:19 <KilgoreTrout> Bögs

03.09.2014 21:16 <KilgoreTrout> https://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Yks kohde lisää tämän päivän peleihin ja jotain kiinni jo nyt huomisistakin peleistä missä en usko kertoimien ainakaan nousevan.

Tämä päivä:

Vedonlyöntivihje: - Belgia-Puerto Rico - peliaika päättynyt

kohde
Belgia-Puerto Rico
veto
Belgia -1.5 erää
kerroin
1.430 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Osuma! +2.15 yks.

3-0


Belgia haastoi ensimmäisessä pelissään Usan tasapäisesti häviten 3-2 ja Puerto Rico hävisi Ranskalle suoraan 3-0, pätkittäin kuitenkin esittäen ihan asiallistakin lentopalloa. Uskon kuitenkin että Puerto Ricon hyväkin esitys Belgiaa vastaan riittää korkeintaan yhden erän voittoon. Belgia on kaikessa tekemisessä vastustajaansa edellä ja turnauksen ensimmäinen peli on nyt alta pois vieläpä ihan kelvollisella peliesityksellä. Tämä peli on myös Belgialle ehdoton voitettava (ilman pistemenetyksiä) jatkopaikkasta unelmoidessa, sillä lohkon kaikki muut joukkueet ovat selvästi kovempia ja ottavat varmastikin täyden pistepotin Puerto Ricolta.

Ja sitten pari kohdetta jo huomista ajatellen:

Vedonlyöntivihje: - Kuuba-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Kuuba-Saksa
veto
Saksa -1.5 erää
kerroin
1.900 (Paf, Unibet)
panos
4 yks.

Osuma! +3.60 yks.

0-3


Kuuban vahva alku eilisessä pelissä antoi mielestäni joukkueesta ehkä hieman ruusuisemman kuvan kuin se oikeasti onkaan. Suomi pelasi alun todella sekavaa ja huonoa lentopalloa ja syötti todella pehmeästi joka antoi Kuuballe kaikki avaimet pelata peliä haluamallaan tavalla. Suomen parantaessa loppua kohden näkyi Kuuban pelissä selviä taktisia heikkouksia ja nuorille pelaajille alkoi kertyä pakottamattomia virheitä ja vastaanoton jäädessä irti sai Suomen torjunta paljon koppeja. Saksan torjunta on lähtökohtaisestsi Suomen vastaavaa parempi. Saksa tarvitsee ehdottomasti voiton tästä pelistä jatkolohkoa ajattelen ja uskon kyllä, että sen se tulee myös ottamaan. Vaikka se eilen hävisi Brasilialle 3-0 näytti sen pelissä olevan paljon hyviä asioita ja Grozer hakkurina tulee varmastikin tekemään tuhoa lohkon muita joukkeita vastaan. Brasilia oli eilen vain yksinkertaisesti loistava ja silloin sille ei pärjää käytnnössä kukaan telluksella.

Vedonlyöntivihje: - Meksiko-Kiina - peliaika päättynyt

kohde
Meksiko-Kiina
veto
Yli 140.5 eräpistett
kerroin
1.900 (Bet365)
panos
3 yks.

Osuma! +2.70 yks.


Bet365:lla taas ihan oman linjansa tässä ja omasta mielestäni kelpaa hyvin. Kiina on kyllä tämän hetkistä Meksikoa kovempi joukkue, mutta tuo pisteraja on niin alhainen, että se voi hyvinkin ylittyä jopa 3-0 pelissä, saati jos Meksiko vie yhdenkin erän joka ei todellakaan ole mahdotonta. Kiina voitti vain vaivoin Egyptinkin.

Vedonlyöntivihje: - Suomi-Etelä Korea - peliaika päättynyt

kohde
Suomi-Etelä Korea
veto
Suomi -1.5 erää
kerroin
2.000 (Paf, Unibet)
panos
4 yks.

Osuma! +4.00 yks.

3-0


Suomi paranti eilen peliään koko ajan Kuubaa vastaan ja itseluottamus on varmasti kovalla tasolla. Mikä kuitenkin parasta niin resurssia on kyllä vieläkin parempaan. E-Korea on Kuubaa heikompi joukkue, joskaan ei todellakaan ole mikään heittopussi. E-Korea voitti eilen Tunisian 3-1 ja lähtee varmasti haastamaan Suomea ennakkoluulottomasti. Uskon kuitenkin, että Suomen rutiini on hieman kovempaa kuin E-korealla ja se riittää takaamaan suomelle 3-0 tai 3-1 voiton. Kyseessä on äärimmäisen tärkeä peli jatkolohkoa ajatellen ja Suomi tulee varmasti jättämään kaiken kentälle.

Näillä eväillä mennään eteenpäin. Jos jotain hyvää pelattavaa tulee kuitenkin vielä vastaan tälle päivälle tai huomiselle niin listaan sen vielä tännekkin.

Vihjeet yhteensä: panokset 16.00, palautukset 28.45, tulos +12.45 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.09.2014 11:56 <Hawk-Eye> Meksiko-Kiina raja tippunut jo 136,5.

03.09.2014 18:28 <Henkka> Ja overi kaapissa. Völipööl kunnossa,

03.09.2014 18:48 <Volleyball> Joo, Mex haastaa ihan tosissaan. Heikktasoista peliä tosin.

03.09.2014 18:58 <Henkka> Ja pojat lyö palloa lattiaan. Helppo 3-muna. Ty.

03.09.2014 19:24 <HasHasHas> onpas täällä vihreetä.


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Tässä uutisessa kiinnostuneille lyhyessä muodossa tietoa Kuuban joukkueen nykytilasta: http://www.iltasanomat.fi/lentopallo/ar ... ml?ref=rss

Usan ja Iranin välinen peli meni viidenteen erään ja myös veto sitä myötä kotiin. Mahtavaa taistelua näiden kahden joukkueen kesken. Iran on noussut tosissaan aivan maailman kärjen joukkoon ja tehnyt sen todella nopealla aikataululla.
Toisessa pelissä Serbia voitti Argentiinan 3-1. Argentiina pelasi hyvin ainoastaan toisessa erässä, lopun osan pelistä Serbia hoiti melko kliinisellä pelillään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Huomenta. Lopuista eilisistä peleistä lyhyenä yhteenvetona sen verran, että Puola oli jopa pelottavan varma Australiaakin vastaan eikä jättänyt mitään epäilystä omasta kunnostaan 3-0 voitolla. Belgia hoiti myös rutiinisuorituksella Puerto Ricon suoraan 3-0 todella vaivattomasti. Näistä molemmista vedot myös kotiin. Venezuela voitti Kamerunin melko odotetusti. Peliä en seurannut ollenkaan, joten tarkempaa tietoa ei ole. Italia voitti lopulta todellan nihkeän alun jälkeen Ranskan 3-2. Italian peli ei tosin lopussakaan ollut niin vakuuttavaa, että sillä mentäisiin tässä turnauksessa hirveän pitkälle. Paljon saa Berruton ryhmä parantaa jos mielii mitaliotteluihin. Ranska oli ihan pirteä ajoittain, mutta helppojen virheiden määrä kasvoi loppua kohti.

Tälle päivälle olikin jo pari tipsiä tuossa aiemmassa viestissä, mutta vielä sieltä löytyi mukavaa pelattavaa lisääkin yksi kohde. Saksaa olisi tehnyt mieli ottaa lisää, mutta kertoimet on tippuneet sen verran alas että ehkä tuo aiempi betsi sitten saa luvan riittää. Brasilian ja Venäjän peleihin ei oikein löydä mitään järkevää pelattavaa vaikka etsisi kuinka tarkasti. Sen sijaan Bulgaria-Kanada tarjoaa monella bookkerilla mielestäni hyvän kertoimen ja Sportingbetillä jopa todella hyvän.

Tälle päivälle vielä yksi tipsi lisää siis:

Vedonlyöntivihje: - Bulgaria-Kanada - peliaika päättynyt

kohde
Bulgaria-Kanada
veto
Kanada +1.5 erää
kerroin
2.250 (Sportingbet)
panos
3 yks.

Osuma! +3.75 yks.

2-3


Bulgarian suunta viime vuosina on ollut laskeva. Avausvastustajat näillä joukkeilla olivat aivan eri ääripäistä. Bulgaria voitti heikohkon Meksikon suoraan 3-0 kun taas Kanada hävisi avauspelinsä hurjalle Venäjälle suoraan 3-0, haastaen sen välillä kuitenkin hyvin. Pidän tätä otteluasetelmaa paljon tasaisempana kuin kertoimet antavat ymmärtää. Kanadalla on hyvä joukkue ja erinomainen hakkuri, joka pystyy yksinään voittamaan pelejä joukkueelle. Kanada voi aivan hyvin voittaa tämän pelin ilman tasoitustakin. Tämä kohde kelpaa todella hyvin.

Sitten siirrytään jo huomisen tipseihin jotta keretään iskeä niihin ennen kuin kertoimet putoaa:

Vedonlyöntivihje: - Iran-Ranska - peliaika päättynyt

kohde
Iran-Ranska
veto
Iran -1.5 erää
kerroin
1.900 (Paf, Unibet)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.


Iran ollut todella vakuuttava tässä turnauksessa. Heidän puolustuspeli on ollut todella hyvää ja hyökkäystehot korkealla eritoten hyvän passari-hakkuri kaksikon ansiosta, mutta Iran ei ole ollenkaan parin pelaajan varassa vaan koko joukkue on todella laadukas ja jopa vaihtopenkiltä löytyy varteenotettavia vaihtoehtoja kentälle. Ranska on Irania pykälän heikompi joukkue tällä hetkellä muutenkin ja tämän turnauksen form on Iranilla niin loistava, että tuo kerroin on poimittava pois. Ranskakaan ei ole missään tapauksessa huono, mutta Iranin pelin tason pysessä samanlaisena on se Ranskalle todella hankala vastus.

Muihin peleihin ei vielä löytynyt kelpaavaa pelattaa, koska useat bookkerit eivät vielä ole avanneet niihin kaikkia kohteita. Infoan totutusti myöhemmin taas lisää mitä kunhan kaikki kohteet aukeavat. Tänään taas Suomen peli ja kannattaa poimia se Suomen voitto -1.5 tasoituksella pois kuljeksimasta ;) Voittamalla Suomi ottaisi todella vahvan kiinnityksen jatkopaikkaan!

Peli-iloa!

Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 6.75, tulos -0.25 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.09.2014 10:47 <Thr> Hienoa!

03.09.2014 11:38 <Juissiboy> Iran -1,5 kerroin 1,95 Bet365

03.09.2014 11:52 <Volleyball> Aina parempi jos noussut vielä. Uskon, että tippuu väkisin

03.09.2014 11:52 <Volleyball> kerroin tuosta

03.09.2014 12:02 <Remmi> Entä Italia vs Ranska ottelu? Kertoiko se mitään

03.09.2014 12:02 <Remmi> Ranskan nykykunnosta?

03.09.2014 12:31 <Volleyball> Eipä mitään uutta. Ranska on ollutkin hyvä joukkue mutta osa

03.09.2014 12:32 <Volleyball> syy oli italian todella heikko alku. Jos iran jatkaa samalla

03.09.2014 12:32 <Volleyball> tasolla, riittää se Ranskan kaatoon. Ranskalla ei niin paljo

03.09.2014 12:34 <Volleyball> aivan ole kuitenkaan parantaa kuin mitä Iran on jos se pelaa

03.09.2014 12:35 <Volleyball> kovimmalla tasollaan, niinkuin on pelannut. Mutta toki Ransk

03.09.2014 12:35 <Volleyball> alla on mahdollisuudet tässäkin pelissä!

03.09.2014 18:34 <Henkka> Sporttarilla ei tiliä, oli pakko ottaa kanukit vinnaa 3.50.

03.09.2014 18:34 <Henkka> Völipööl kunnossa, Sanna Stellan ei. Ty.

03.09.2014 18:35 <Henkka> Vihjeitä Stellan eetteriin tai hame päälle. t:gybbe

04.09.2014 20:26 <Remmi> Ei se Italian vastaan peli valehdellut,Ranskan vaarallisuude

04.09.2014 20:31 <Volleyball> Ranska oli hyvä, mutta Iran ei pelannut myöskään samalla tas

04.09.2014 20:32 <Volleyball> olla kun aiemmissa peleissä. Erot on kuitenkin melko pienet


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Päivän ensimmäiset ottelut pelattu. Saksa kyykytti pelottavan vahvalla pelillä Kuubaa suoraan 3-0. Pelottavan vahvalla sen takia, että Suomella on kyllä hirveä urakka Saksan kaatamisessa. Kuuballa ei ollut mitään sanaa oikein missään vaiheessa peliä. Grozerin kiinni saaminen tulee olemaan ikävä kyllä todella hankalaa Suomen torjunnalle. Toisessa matsissa Kanada kaatoi pitkän kaavan mukaan tiukassa pelissä Bulgarian 3-2. Hakkuri Gavin Schmidtin ollen isoimmassa roolissa siellä. Schmidt on Saksan Grozerin tavoin ihan turnauksen hakkurieliittiä. Molemmista peleistä vedot tuli perille mukavasti.

Kohta jännittämään Suomen peliä! Uskon vahvasti, että Suomi kellistää E-Korean hyvällä ehjällä pelillä. Suomi on voittanu E-Koreaa vastaan 8 viime kohtaamista ja on tässäkin selvä suosikki. E-Korea sopii Suomelle vastustajaksi hyvin koska pelaajien fysiikka ja ulottuvuus ei ole ihan monien muiden maiden tasolla, vaan heidän vahvuudet ovat puolustuspelissä ja nopeassa pelitemmossa. Suomen pitäisi saada ihan hyvä ote torjunnalla ja puolustuksella E-Korean hyökkäyksiin ja Suomen hyökkääjillä pitäisi olla myös helpompaa kuin Kuubaa vastaan, koska vastustajan torjunta ei ole aivan niin ulottuva. Hyvä tästä tulee!

Hyvää lentopalloillan jatkoa kaikille ja laittakaa kanava nyt kakkoselle! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Suomi otti aika rutiinivoiton Etelä-Koreasta. Peli ei ollut omasta mielestäni missään vaihessa mitään silmiä hivelevää, vaan pelkästään pätkittäisiä hyviä ja huonoja suorituksia vuorotellen. Suomen hyvä syöttö auttoi paljon ja sai ehkä näyttämään Suomen pelin paremmalta kuin se olikaan, koska peli tuli kuitenkin suhteellisen helposti. Myöskin Etelä-Korea oli itselle pienoinen pettymys tässä pelissä. Mutta se on todella hyvä merkki kun rutiinisuoritus riittää tällä tasolla 3-0 voittoon. Toisessa pelissä Meksiko antoi vastusta Kiinalle, mutta ei kuitenkaan pystynyt voittamaan peliä. Molemmista vedot taas perille, hieno homma!
Illan peleihin ei tosiaan löytynyt enää mitään pelattavaa. Brasilia ja Venäjä tulevat murskaamaan vastustajansa. Huomiselle löytyy taas pelattavaa, laitan niitä vielä myöhemmin tänään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

03.09.2014 22:26 <Volleyball> Meneekin huomiselle tipsien laittaminen. Aika niukkaa on kyl

03.09.2014 22:28 <Volleyball> lä hyvien kohteiden kanssa.

03.09.2014 22:30 <Braida> TY! Musta tuli kertaheitolla lentisfani! :D

03.09.2014 22:42 <Neo> bookkerit volibaalin mankelissa!


Duffeldof
Jäsen
Viestit: 26
Liittynyt: 27.08.2014, 15:23

Tuotto: -4.35 yks.

Palautus%: 98.26%

Panosten ka: 3.42 yks.

Vetoja: 73

Pisteitä: 13

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Duffeldof »

Meikä on täällä paikan päällä Katowicessa ja tänään noin kympin maissa (paikallista aikaa) oli kuus Ranskan pelaajaa hotellin terassilla notkumassa. Ainakin kahdella tupakit suussa. Ei meikän korvaan kuulosta ihan ammattilaisen otteluun valmistautumiselta. Tai no. Taitaa jätkät ainakin ottaa rennosti.

Huomenna Irania isolla :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Huomenta.
Tämänä päivän tarjonta on tosiaan aika nihkeää. Yksi kohde tuon Iran pelin lisäksi kuitenkin löytyi minkä mielellään laittaa sisään.

Vedonlyöntivihje: - Serbia-Australia - peliaika päättynyt

kohde
Serbia-Australia
veto
Australia +14.5 eräpistettä
kerroin
1.750 (Sportingbet)
panos
4 yks.

Osuma! +3.00 yks.


Molemmat hävisivät Puolalle suoraan 3-0. Näin iso tasoitus vähä ihmetyttää ja muilla bookkereilla onkin eri linjaus. Tuntuu kyllä omaan makuun hyvin todennäköiseltä, että to tasoitus riittää Australialle. Mielekäs pelattava!

Ja sitten jo heti alta pois pari peliä huomiselta, ennen kuin kertoimet niissä tippuvat.

Vedonlyöntivihje: - Etelä-Korea-Kuuba - peliaika päättynyt

kohde
Etelä-Korea-Kuuba
veto
Kuuba -1.5 erää
kerroin
2.000 (Paf, Unibet)
panos
4 yks.

Osuma! +4.00 yks.

1-3


Etelä-Korean peli ei vakuuttanut oikein millään osa-alueella ehkä keskihyökkäystä luluunottamatta. Kuuballa on suuri fysiikka ja ulottuvuus etu puolellaan ja Etelä korealle tulee olemaan täysi työ päästä Kuuban torjunnan ohi sekä saada torjuntoja Puolestaan Kuuban lyönneistä. Tämä peli on myös pakko voitto Kuuballe jos se aikoo jatkoon tästä lohkosta. Todella hyvä kohde!

Vedonlyöntivihje: - Kanada-Egypti - peliaika päättynyt

kohde
Kanada-Egypti
veto
Kanada -2.5 erää
kerroin
1.950 (Paf, Unibet)
panos
4 yks.

Osuma! +3.80 yks.

3-0


Kanada on paljon kovempi joukkue ja eilen otettu voitto Bulgariasta toi lisää itseluottamusta. Kanada tarvitsee täydet pisteet tästä ottelusta ja tulee ne myös ottamaan. 3-0 lukemat ovat todenäköisin lopputulema.

Molemmat kertoimet todella omaan makuun todella hyviä! Kaikki bookkerit ei ole edes avanneet noita pelejä joten tiedä vaikka kertoimet nousisi vielä noistakin.

Peli-iloa!

Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 22.80, tulos +10.80 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

04.09.2014 11:24 <Henkka> Kuppa -1.5 erää 2.20 Bet365.

04.09.2014 11:33 <Hese> tuo 2.20 edelleen:) Kuinka kauan?

04.09.2014 12:29 <Volleyball> Omasta mielestäni loistava kerroin. Lisää kuubaa otettava :)

04.09.2014 13:03 <Volleyball> Kyllä tosiaan tuo bet365:n 2.20 Kuuballe kannattaa ehdottoma

04.09.2014 13:04 <Volleyball> sti poimia minun mielestäni pois. En ymmärrä tuota kerrointa

05.09.2014 14:37 <bethog> Eka erä mukavasti Kuuballe

05.09.2014 15:14 <Juissiboy> Nyt menee tiukulle Kuuban kanssa jos eivät paranna otteitaan

05.09.2014 16:13 <Henkka> Helppouden huippu. Kuuppa. Napsty.

05.09.2014 16:15 <bethog> Ty, saihan sitä sentään jännittääkin.

05.09.2014 16:17 <Henkka> Oliko 4.erä jo 3 pojoa käkättimessä, vai jopa enemmän?

05.09.2014 17:04 <Volleyball> Oli neljäkin pistettä mielestäni? Kuuba meinasi sössiä vaikk

05.09.2014 17:04 <Volleyball> pelillisesti ja tilastollisesti melkein kaikessa edellä.

05.09.2014 17:12 <bethog> Ainakin 9-5 ja 16-13 johti neljättä Korea.

05.09.2014 19:01 <Pii> TY! Kerrassaan upeaa duunia!

05.09.2014 21:12 <Volleyball> Kiitos! :)


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Pistetään tosiaan tuo lisäbetsi Kuuban puolesta tähän ylös vielä. Ehdottoman kova kerroin omasta mielestäni tuo 2.20, enkä ymmärrä yhtään mistä Kuuban noin iso kerroin voi johtua. Pelillisesti Kuuba on kuitenkin ollut Etelä-Koreaa edellä käytännössä joka osa-alueella. Jo pelkästään Kuuban fyysisyys verrattuna Etelä-Korean vastaavaan antaa sille ison edun.

Vedonlyöntivihje: - Etelä-Korea-Kuuba - peliaika päättynyt

kohde
Etelä-Korea-Kuuba
veto
Kuuba -1.5 er
kerroin
2.200 (Bet365)
panos
5 yks.

Osuma! +6.00 yks.

1-3Tämän päivän aiemmat vinkit oli siis Iran -1.5 erää ja Australia +14.5 eräpistettä. Yksi hyvä kerroin löytyi vielä noiden lisäksi pelattavaksi:

Vedonlyöntivihje: - Italia-Belgia - peliaika päättynyt

kohde
Italia-Belgia
veto
Belgia +10.5 eräpistettä
kerroin
1.900 (William Hill)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-1


Italia ei ole oikein vakuuttanut aiemmissa peleissään ja Belgia on ollut melko vahva. Italia tottakai suosikki tähän peliin, mutta uskon pelin olevan aika tiukka ja siksi tuon pistetasoituksen riittävän. Belgialla on kyky pelata todella hyvääkin lentopalloa ja sillä on monipuolinen ja tekninen joukkue sekä hyvä passari. Toivotaan, että Italia ei ole parhaimmillaan tässäkään pelissä.

Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 11.00, tulos +3.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.09.2014 16:14 <Henkka> Lisäkuppa. Mukava tili. Helppoa se on völipöölillä ku ammi.

05.09.2014 17:29 <Job> Ty!


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Huomenta. Se olisi Suomella taas pelipäivä!

Eilinen meni vähän nihkeästi vetojen kannalta, kun sekä Belgian peli että Iranin peli meni männikköön. No uutta matoa koukkuun taas. Ranska oli hyvä Irania vastaan. Pelasi ennakkoluulottomasti, hyökkäsi monipuolisesti ja sai Iranin vastaanoton rikki syötöllään. Aiemmissa peleissä Iranin passari on pystynyt järjestämään riittävän hyviä hyökkäyspaikkoja hyökkääjille vaikka irti olevasta vastaanotosta, mutta eilen hyökkäysprosentit jäi heikommiksi. Ranskan onnistunut torjuntataktiikkakin tosin vaikutti varmasti tähän. Iranin peli oli muutenkin muutaman naksauksen huonompaa kuin aiemmissa kahdessa pelissä. Toisaalta Ranska on antanut nyt todellisen varoituksen muille joukkueille jopa lohkovoitosta. Kuten ennakoitua oli, on tämä lohko erittäinen tasainen ja kimurantti.

Belgia kamppaili Italiaa vastaan tasavärisesti kaksi erää neljästä. Ne kaksi muuta olivat ikävä kyllä täysiä persraiskauksia joissa Belgia pääsi juuri ja juuri 15 pisteeseen. Italia paransi selvästi otteitaan pelin edetessä ja kyllähän siinä Belgia vähän helisemässä oli. Hyökkäysten ja aloitusten suoritusvarmuus suhteessa suorituksen kovuuteen oli Italialla paljon Belgiaa parempaa. Mutta ei Italian peli ole edelleenkään niin vakuuttavaa jyräämistä kuin se jossain vaiheessa maailmanliigassa oli. Onko sitten kunnonajoitus mennyt hieman pieleen tai pieniä loukkaantumishuolia avainpelaajilla, en tiedä. Ainakin Ivan Zaitsev on ollu itselle pienehkö pettymys.

Mutta nyt tämän päivän matseihin. Betsivalinnoista sen verran, että jo aiemmin mainitut Kuuba -1.5 erää ja Kanada -2.5 erää kannatti napsia mielestäni kiinni. Tosin ongelmana näin lähellä ottelua on jo se, että molempien kerroin on jo nyt pudonnut, mutta etenkin Kuuballe saa vieläkin yli 2 kerrointa esim William Hilliltä. Kuten olen jo sanonut aiemminkin, en ymmärrä kerroinasettelua kyseiseen peliin. Pidän esitysen perusteella Kuubaa selkeämpänä suosikkina otteluun. Ei peli tietenkään mikään läpihuutojuttu Kuuballe ole, mutta mielestäni selkeämpi suosikki kuin kertoimissa. Kuuban normaalivoitto 1.60 kertoimella on myös hyvä.

Ja sitten Suomen peliin. En ikävä kyllä näe Suomella juurikaan mahdollisuuksia Brasiliaa vastaan. Brasilia on ollut aivan pirun vakuuttava aiemmissa peleissään. Ja Suomi peli on heille tärkeä jatkolohkon pisteitä ajatellen, eivätkä he varmasti halua menettää tässä erääkään, saati pistettä. Brasilian keskipeli on rumasti sanottuna valovuoden edellä Suomen vastaavaa. Kiinnitäkäähän huomiota Brunon ja Lucaksen yhteispeliin, takapatereihin ja takasiirtoihin hankalistakin paikoista ja vieläpä jatkopalloissa. Toden puhuen Brasilia on jokaisella osa-alueella edellä Suomea. Ainut millä Suomi voisi haastaa Brasiliaa on saumaton yhteispeli, mutta kun se on Brasiliankin vahvuus, on Suomi todella hankalassa paikassa. Pelaaja vertailussa suomi pärjää parhaiten jos vertaillaan liberoa, passareita ja hakkureita keskenään. Toki Brasilialla on silloinkin etu, mutta ei niin suuri. Bruno on kiistatta yksin maailman parhaista passareista, mutta Mikko Esko ja Eemi Tervaportti ovat myös maailmaluokan pelintekijöitä molemmat. Hakkureista Ojansivu on tällä hetkellä melkein kiistatta parempi kuin Sivula. Brasilian hakkurit ovat Vissotto ja Wallace. Wallacen ollessa ykköshakkuri ja näistä neljästä hakkurista paras. Mutta Ojansivulla on hakkureista selkeästi paras syöttö ja hyvän päivän sattuessa jopa parempi kuin Wallace kokonaisuutenakin. Liberotaistelussa Kerminen haastaa brassien Liberon täysin, molemmat ovat aivan maailman huippua. Kerminen on noussut sinne häkellyttävän nopeasti. Näin Suomen fanaattisena kannattajana särkee vähän sydäntä laittaa kyseinen veto sisään, mutta kun omien laskujen mukaan +ev:tä on, niin on se vaan laitettava. Toivottavasti Suomi todistaa minut taas väärässä olevaksi.

Vedonlyöntivihje: - Brasilia-Suomi - peliaika päättynyt

kohde
Brasilia-Suomi
veto
Brasilia -2.5 erää
kerroin
1.570 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Osuma! +2.28 yks.

3-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.09.2014 09:46 <Duffeldof> Mara tarjoaa paljon isompia kertoimia Suomelle kuin muut.

05.09.2014 09:46 <Duffeldof> Onko niissä pelattavaa. Edes viihteeksi? :D

05.09.2014 09:53 <Volleyball> No jos ihan rehellisesti sanon, niin itse en kyllä löydä yht

05.09.2014 09:53 <Volleyball> ään, vaikka yritin katsoa avoimesti :D ehkä jos jotain halua

05.09.2014 09:54 <Volleyball> a väkisin veikata Suomelle, niin pistetasoituksia kai sitten

05.09.2014 09:56 <Volleyball> Tai toki viihteeksi voi lyödä vaikka Suomen voittamaan koko

05.09.2014 09:57 <Volleyball> kisat, mutta se että onko siinä valueta on ihan eri juttu :)

05.09.2014 11:44 <Remmi> +2.5 | 2.74 kertoimella Suomelle on kokeilemisen arvoinen

05.09.2014 11:44 <Remmi> Brasilian kertoimet on hakattu niin alas ettei järkeä koskea

05.09.2014 11:46 <Remmi> usa - ranska, sieltä voisi löytyä jotain kivaa. Ranskalle.

05.09.2014 12:09 <Volleyball> Kuten näkyy niin näihinkin on mielipiteitä ja laskelmia joka

05.09.2014 12:09 <Volleyball> isella omansa :)

05.09.2014 12:10 <Volleyball> Paljonko Remmi sulla rajakertoimet noissa?

05.09.2014 13:55 <Juissiboy> Ite laitoin betsiä U140,5 kertoimella 1,9 wh

05.09.2014 13:56 <Juissiboy> Brasilian pitäisi mielestäni kyllä "murskata" Suomi

05.09.2014 21:58 <Volleyball> perkele!!! ojansivulle ois pitäny passata viimiset


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Hohhoi. Olipahan melko huonotasoista lentopalloa näin MM-kisoihin tuo Kuuban ja Etelä-Korean välinen matsi. Järkyttävä määrä syöttövirheitä ja muita pakottamattomia helppoja virheitä. Kuuballa oli peli hallussa käytännössä joka osa-alueella, mutta omien virheiden hurja määrä ja todella huono syöttöpeli Cepedaa lukuunottamatta teki pelistä todella vaikean. No onneksi kuitenkin hoitivat homman kotiin silloin kuin pitikin :)
Etelä-Korealla ei ollut hyökkäyksessä mitään muuta mahdollisuutta Kuuban ulottuvuus ylivoiman takia, kuin yrittää lyödä Kuuban torjujien sormista pallo metsään, jos hyökkääjä joutui lyömään yhtään isompaa passia. Pitkässä juoksussa et voi silloin pärjätä oikein mitenkään ja peli oli yllättävän tiukka siihen nähden. Toivottoman tehottomia on olleet Etelä-Korean yleispelaajat ja hakkuri (huolimatta muutamasta hyvästä suorituksesta). Virheiden määrä aivan liian korkea. Kuuba otti torjuntoja niin paljon, että normaalilla omalla sideout pelillä olisi ottelun pitänyt olla ohi jo kolmessa erässä. No tulipahan kuitenkin katsottua koko matsi ja sai vähän jännittääkin vetojen ansiosta, vaikka mielessä onkin jo Suomen illan ottelu :)

Sen verran on sanottava tästä YLE:n toiminnasta, että mahtavaa että näkyy näin paljon lentopalloa suorana tv:stä. Todella giganttisen iso peukku YLE:lle siitä! Sitten muutama risu, koska rakentava kritiikki on aina eteenpäin potkiva voima ;) Lähetyksissä äänet tulee ennen kuvaa, mutta sille YLE ei taida mahtaa mitään vaan vika on Puolan päässä. No on tultava vaan toimeen sen kanssa, että vihellys kuuluu ennenkuin pallo on osunut vielä kenttään. Vähän se on harmittavaa kuitenkin.
Sitten sellaisiin asiohin mihin YLE voi vaikuttaa: Selostuksessa tulee aivan älytön määrä asiavirheitä. Esim. Hyökkäyspaikat, yleiset lentopallotermit, videotarkistus-asiat, pelaajien vahvuudet, pelin selvät ratkaisut (miksi peli on mennyt niinkuin on), pelaajien nimet, pelaajien pelipaikat jne jne. Minusta varsinkin syitä siihen miksi peli on siinä tilanteessa kuin se on, olisi hyvä kertoa "tavallisille" katsojille. Jopa entinen maajoukkuevalmentaja Hoivala puhuu välillä aivan läpiä päähänsä kommentaattorina ja ei huomaa ilmiselviä asioita vaan puhuvat Hannulan kanssa ihan puutaheinää. Itse ja muut lajiniilot pystyvät kyllä varmasti tunnistamaan virheet ja ymmärtää jos siellä puhutaan höpöhöpöä, mutta useimmat katsojat eivät varmasti tajua (ehkä se ei silloin sitten häiritsekään? :D) ja tuntuu, että silloin osalle saattaa jäädä väärä käsitys pelaajista, pelin kulusta tms?
Useat asiat ja termit olisi mielestäni todella hyvä selittää tarkemmin jotta ne jotka katsovat lentopalloa harvemmin, ymmärtäisivät mitä tarkottaa esim. eri pelipaikkojen numerot, paippihyökkäys, pelaajien järjestys kentällä jne jne. Luulen, että monelta menee ohi todella paljon asioista kun puhutaan sellaisilla termeillä joita ei todellakaan muut kuin lajiniilot tiedä. En tiedä tosiaan häiritseekö tämä peruskatsojaa? Kertokaa miten on? :D Hannulan älytön höpötys ja isot aukot lajitietämyksessä on toki häiritsevää mutta ymmärrettävää henkilöltä joka tykkää kyllä lentopallosta, mutta ei ikinä sitä ole pelannut/opiskellut. Yritystä ja intoa hänellä ainakin on todella paljon, siitä pisteet hänelle!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

05.09.2014 17:40 <Volleyball> Mitä mieltä olette ylipäätään olleet lähetyksistä ja kisoist

05.09.2014 17:40 <Volleyball> a? Onko joku joka ei ollut seurannut aiemmin juuri lentopall

05.09.2014 17:41 <Volleyball> oa,mutta on nyt tykännyt katsoa kuitenkin kisoja mielellään?

05.09.2014 18:50 <Gambler> Hannula on hyvin usein pihalla lajista riippumatta. Lisäksi

05.09.2014 18:52 <Gambler> ärsyttäviä maneereja&monotominen ääni.Mute parempi vaihtoeht

06.09.2014 10:33 <Hese> kyllä tuon äänen pystyy synkaamaan. Hienoa työtä sulta. TY


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Voivoivoivoivoivoivoivoi... Ankara vitutus päällä vaikka nähtiin kisojen ehdottomasti kovatasoisin ottelu ja Suomi pelasi upeaa lentopalloa. Suurin osa muista maista olisi tuolla esityksellä kaatunut. Brasilian rutiini erien lopulla on tuttu juttu entuudestaan, mutta aina se jaksaa hämmästyttää. Uskomattoman kovia suorituksia kovimmissa paikoissa. Suomi ei edes varsinaisesti sulanut millään tavalla, vaan Brasilia teki omilla kovilla suorituksillaan pisteet. En itse asiassa uskonut Suomen pystyvän noin ehjään pelaamiseen. Ojansivu oli aivan mahtavan hyvä. Hyökkäsi hirveillä tehoilla ja todella vähillä virheillä. Syötti todella kovaa ja varmasti. Monen muun maan vastaanotto olisi hajonnut Suomen syötön alla paljon pahemmin. Olin aiemmin sitä mieltä, että Suomelle on todella hankalaa voittaa Saksa, mutta tämän päivän esityksen jälkeen en tiedä enää mitä ajatella. Hurja vääntö siitäkin tulee. Jos jotain positiivista haetaan niin päivän kaikki vedot osui.

Mutta voihan vietävän perkeleen perse sentään.... Vieläkin hämmästelen miten upean lentopallonäytöksen pääsimme todistamaan. Hyvä tästä vielä tulee!

Laitan huomisen vihjeet joko vielä myöhemmin tänään yöllä jos on puhtia, tai sitten huomenna aamusta/aamupäivästä. Mitä aiemmin niihin iskisi niin olisi tod. näk. kyllä parempi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Noniin kertoimet ilmoitettu ainakin osilta bookkereista huomisen peleihin ja heti seasta löytyy pari helmeä, jotka napattava ennenkuin rajat nousevat ja/tai kertoimet putoavat. Toki sekin on mahdollista kun kaikki bookkerit avaavat kohteet, että vieläkin isompia löytyy, mutta pakko tarttua jo nyt osaan. Huomenna taitaa ollakkin aika mukavasti pelattavaa. Moneen peliin ei ole vielä tullut kertoimia tasoitus tai yli/alle vetoihin joten joudun ne lisäämään tähän viestiin myöhemmin, mutta laitan nyt heti jo nämä mitkä ovat tarjolla.

Vedonlyöntivihje: - Kuuba-Tunisia - peliaika päättynyt

kohde
Kuuba-Tunisia
veto
Tunisia +17.5 eräpistettä
kerroin
1.900 (William Hill)
panos
5 yks.

Osuma! +4.50 yks.


Hämmästyttävän kova tasoitus Tunisialle, joka kyllä kiistämättä on huonompi joukkue kuin Kuuba, mutta Kuuban omien virheiden määrä ja pelin epävarmuus vaikuttavat niin paljon, että Tunisian huonollakin pelillä tasoitus saattaa riittää, saati jos Tunisia pelaa ennakkoluulottomasti niinkuin tänään kun voitti Saksaltakin erän. Maailmanliigassakin Tunisia vei Kuubaa viiteen erään saakka. Tykkään tosissaan tästä!

Vedonlyöntivihje: - Venezuela-Serbia - peliaika päättynyt

kohde
Venezuela-Serbia
veto
Yli 128.5 eräpistettä
kerroin
1.750 (Bet365)
panos
3 yks.

Osuma! +2.25 yks.


Bet365:llä jälleen kerran muita alempi linja. Ja mielestäni se on niin alahainen, että pitää ehdottomasti ottaa mukaan. Venezuela on selkeästi Serbiaa heikompi joukkue, mutta on kykenevä ajoittain myös hyvään peliin ja haastamaan Serbiaa pätkittäin joka riittäisi todennäköisesti pisterajan rikkomiseen, koska Venezuelalle riittää 18pistettä per erä. Hyvä kohde.

Editoin tosiaan tähän viestiin loputkin kohteet kun ne aukeavat, koska uskon että niistä löytyy väkisin hyviä kertoimia joita ei vain voi jättää välistä ;)

Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 14.75, tulos +6.75 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 18. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.09.2014 08:41 <Zpr> Vinkkinä, että uudet kohteet kannattaa kirjoittaa uuteen

06.09.2014 08:41 <Zpr> viestiin, niin ne on helpompi huomata, kun väki selaa uusia

06.09.2014 08:42 <Zpr> viestejä. Editit ei näy ellei osaa tulla katsomaan...

06.09.2014 08:48 <Volleyball> Okei! Kiitti vinkistä, teen sitten niin.

06.09.2014 09:12 <Zpr> Mitäs mieltä Bet365 Suomelle 3,00 vs Saksa, +1,5 sets 2,00?

06.09.2014 09:59 <Volleyball> Heh,no tuossahan tuo tulikin esille seuraavassa viestissä :)

06.09.2014 10:29 <Zpr> Jep :ylos: :)

06.09.2014 10:40 <Hese> Suomi-Saksa O 182,5/1.90 B365?

06.09.2014 15:06 <Volleyball> Mietin itsekkin tuota overivetoa, mutta päädyin sitten etten

06.09.2014 15:07 <Volleyball> pelaa. Ei sen pelaaminen ainakaan iso virhe ole.

06.09.2014 20:59 <Volleyball> Toivottavasti löit,koska riitti kirkkaasti ;) 183 pistettä

07.09.2014 13:29 <Hese> Joo laskettu pisteen tarkkuudella:) Jännää...


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

Huomenta krapulainen Suomikansa. Loput tämän päivän pelit tässä viestissä.

Vedonlyöntivihje: - Suomi-Saksa - peliaika päättynyt

kohde
Suomi-Saksa
veto
1
kerroin
3.000 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.


Tulossa lohkon tärkein peli molemmille joukkueille. Suomi vakuutti eilen itseni niin vahvasti, että tällä kertoimella en pysty muuta kuin tarttumaan kiinni. Toivottavasti Suomi ei jännitä peli liikaa ja pelaa kovaa myös "oman tasoisiaan" vastaan. Brasilian valmentaja ja pelaajat kehuivat eilistä peliä heidän kovimmaksi testiksi ja loistavaksi lentopallo-otteluksi, sekä Suomea joukkueeksi joka voi voittaa kenet vain. Saksan hakkuri Grozer kyllä "hieman" pelottaa. Seuratkaahan kaverin lyöntien ja syöttöjen kovuutta, on melkoinen hirviö ihmiseksi. Mutta toisaalta, eilisenkaltaisella esityksellä Suomi olisi hyvin lähellä voittoa tässä pelissä. Toivottavasti Sammelvuo aloittaa Tervaportti-Ojansivu kaksikolla. Yleispelaajista kentälle kaiken järjen mukaan palaa Siltala ja Kunnari. Nyt Suomi tästä voitto ja pisteet mukaan jatkolohkoon niin siellä on kaikki auki, ja jopa mitalipeleihin pääsystä voidaan taistella. Tähän olisi myös voinut pelata Suomi +1.5 erää 2 kertoimella, mutta tässä oli ihan hienoisesti enemmän valueta omien laskujen mukaan.

Vedonlyöntivihje: - Belgia-Iran - peliaika päättynyt

kohde
Belgia-Iran
veto
Iran -1.5 erää
kerroin
1.750 (William Hill, Expekt, Betsafe)
panos
4 yks.

Osuma! +3.00 yks.


Molemmille joukkueille todella tärkeä peli. Belgia menisi voitolla Iranin ohi ja tarttuisi kiinni viimeiseen jatkopaikkaan. Uskon, että Iran kaivaa ensimmäisten pelien tason tänään takaisin ja häviää korkeintaan erän. Lähtökohtaisesti Iran on kuitenkin parempi joukkue ja jos se pelaa lähelle parasta peliään, on Belgian hankala vastata riittävästi. Joukkueen tärkein hyökkääjä hakkuri Ghafour palaa varmasti kentälle tässä pelissä hyvin levänneenä.

Vedonlyöntivihje: - Argentina-Australia - peliaika päättynyt

kohde
Argentina-Australia
veto
Australia +10.5 eräpistettä
kerroin
1.830 (Sportingbet, Youwin)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

3-0


Luulen, että tästä on tulossa tasainen ottelu. Argentina on hienoinen suosikki, mutta uskon että Australia pystyy laittamaan sen koville ja että kyseinen tasoitus riittää. Australian hakkuri Edgar pystyy ratkomaan pelejä jopa yksinään, mutta jos se saa tukea muulta joukkueelta, voidaan tässä pelissä nähdä yllätyskin. Australian 4 kerroin voitosta ei olisi myöskään ollut huono vaihtoehto, mutta jätin sen kuitenkin pelaamatta ja päädyin tähän vaihtoehtoon, koska uskon tämän paremmaksi.


Tuossapa nuo mielestäni parhaimmat tipsit. Jo eilisiin lisättynä yhteensä siis 5 kohdetta löytyi tälle päivälle. Katson vielä ennen pelien alkamista kohteet kerran läpi jos jokin vielä pistäisi silmään, mutta voi olla että ei. Näillä siis ehkä mennään.

Peli-iloa! Ja muistakaa katsoa Suomen matsi klo. 17.30!

Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 7.00, tulos -3.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Volleyball
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 26.08.2014, 18:15

Tuotto: +417.70 yks.

Palautus%: 120.82%

Panosten ka: 3.11 yks.

Vetoja: 646

Pisteitä: 2479

Re: Lentopallon MM-kisat Puolassa 30.8.2014 --->

Viesti Kirjoittaja Volleyball »

No voihan piru tuo Suomen pelin kanssa. Kolmannen erän Saksan nousu takaa ja ohi ratkaisi pelin tällä kertaa. Oli siinä paljon hyviäkin asioita, eikä missään nimessa Suomi varsinaisesti alisuorittanut pelissä. Harmittaa silti. Vedoista sen verran, että Venezuella hoiti oman hommansa Serbiaa vastaan ottamalla tarvittavat pisteet ja Iran voitti Belgia 3-1 ja toi vedon myös kotiin. Näitä pelejä en ymmärrettävästi nähnyt kun Suomen peli oli samaan aikaan. Suomi nyt käytiikin jo läpi ja siinä veto reisille. Päivän aiemmissa peleissä Tunisia esitti melko mukiinmeneviä otteitta ja pistetasoitus riitti ihan kirkkaasti. Peli oli tosin kyllä aika sekavaa ja virheiden täyteistä. Viimeisessä vetokohteessa Australia oli ihan pelokas pupu ja Argentiina nuiji heidät maanrakoon 3-0 todella selkein numeroin ja veto sitä myöten päin prinkkalaa.
No kokonaisuutena päivä betsien suhteen kuitenkin plus merkkinen, joten pientä positiivistakin tähän Suomen tappion vitutuksen keskelle.

Illalle löytyi vielä yksi kohde johon todella nopeat kerkeää halutessaan iskeä kiinni. Aikaa vajaa 30 min.

Vedonlyöntivihje: - Kiina-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Kiina-Venäjä
veto
Yli 132.5 eräpistettä
kerroin
1.750 (Bet365)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.


Tällä tasoituksella Kiinalle riittäisi esim. eräpisteet 19, 19 ja 20. Venäjä on kyllä todella kova, mutta voi hyvinkin kierrättää myös osaa vakiokuusikon pelaajista. Eikä Kiina ole mikään rupusakki vaan voi hyvinkin hetkittäin haastaa Venäjän ihan tosissaan. Uskon että haastaakin siinä määrin että pisteraja ylittyy.

Huomisen peleistä sen verran, että uskon sieltä löytyvän muutama aika mehukaskin kohde. Laitan ne totutusti taas tänne jahka kerkiän. Mahd. aikaseen pyrin kuitenkin sen tekemään jotta kerkeäisitte parhaisiin kertoimiin mukaan.

Joka kerta arvoikisoissa tuntuu päivittäin löytyvän vetoja joissa odotusarvo on omien arviointeni mukaan hämmästyttävän hyvä. Sama homma on jatkunut vielä ainakin näissä kisoissa. Toivottavasti myöhemmissäkin :) Harmi ettei aivan vastaavia löydy seurajoukkuepeleistä kuin harvemmin, vaikka Suomen mestaruusliigasta löytyykin hyvin pelattavaa. Mestaruusliigan peleissä etuna on se, jos kaverisuhteiden tms puskaradion kautta kuulee pelaajien poissaoloista jotka eivät ole menneet tietoon bookkereille. Ei bookkereita lie ne juuri taida kyllä kiinnostakkaan sarjasta jossa niin pienehkö liikevaihto isoihin lajeihin verrattuna, mutta sen takia sieltä juuri löytyykin joskus todellisia aarteita. Suomen liigan peleissä yhdenkin tärkeän pelaajan poissaolo voi muuttaa voimasuhteita valtavasti. Voisin harkita jatkavani vihjeiden laittamista tänne myös sitten lentopallon seurajoukkueiden pelien alkaessa, jos vaan aikaa riittää. Nyt lomalla sitä on ihan mukavasti niin hyvää ajankuluakin kirjoitella näitä.

Kireitä siimoja!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.09.2014 21:07 <Henkka> Vai oisko Kiina +20.5 pinnaa parempi veto? Kerroin sama.

06.09.2014 21:08 <Henkka> ja ton sun vedon raja oli nyt pudonnut 131.5:een

06.09.2014 21:09 <razor> volleyball-mies clubiin ja heti !!!

06.09.2014 21:12 <Volleyball> On parempi! Silloin kun itse tuon löin niin linja oli eri.

06.09.2014 22:20 <Henkka> Nyt on kyllä kiinanpoika melkoisessa paskalakanamankelissa.

06.09.2014 23:01 <Henkka> +20.5 kiltisti pinnalla poks.


Vastaa Viestiin