Tänään on 28.03.2024, 13:02.

Valioliiga 15.5.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Valioliiga 15.5.

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Viimeistä kierrosta viedään...

Liverpool-Newcastle 1 2.06 Pinnacle (55%/1.82)

Newcastlen motivaatio varmasti putosi tähän koitokseen kun se jäi tasapeliin Southamptonin vieraana. 4.sija ja mestareiden liigan karsintapaikka karkasi ulottumattomiin. Liverpool varmasti pelaa täysillä viimeisen kotiottelunsa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mamba
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 11.03.2003, 17:18

Tuotto: +19.96 yks.

Palautus%: 102.00%

Panosten ka: 5.91 yks.

Vetoja: 169

Pisteitä: 208
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Mamba »

Wolves - Tottenham 1 2,50 Expekt 44%

Kummallakaan ei suurta panosta pelissä ja kun putoamaan tuomittu joukkue pelaa usein hyvin kauden viimeisen kotipelinsä(mutua), niin sarjan yksi kotiriippuvaisimmista joukkueista Tottenham lähtee selvästi altavastaajana tähän peliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Ja niinhän se jalkapallosarjojen kuningas lähtee kesälomalle tän kiekan jälkeen, ikävä kyllä sarjataulukon muodossa pelattavaa ei juuri ole mutta muistetaan se, että liigasijoituksesta saa RAHAA. Ja se on kuitenkin sadoissa tuhansissa/miljoonissa punnissa mitä 5 pykälääkin voi tuoda lisää rahaa joten kyllä sen puolesta kannattaa pelata loppuun saakka.

Käytännössä missään parissa ei pelata muuta kuin sijoituksista (pari pykälää sinne tänne), Newcastlella oli alkuviikolla mahkut Sotonia vastaan korkata 3 pojoa mutta eipä tällä kertaa ja nyt perkeleen sammakko-Houllier saa sen sijan 4. ja pitää myös työpaikkansa :evil: Eli ensi kaudelle voidaan sit hankkia 20-v ranskalaisia 5M punnan siirtohinnoilla keskikenttä täyteen, dum di dum.

Arsenal-Leicester 75-18-7
- Arsenalin vika peli ja tässä viimeistellään kaunis sarja eli yli 100 vuoteen ei ole liigaa vedetty tappiotta läpi. Huikeaa!

Blackburn-Birmingham 43-29-28
- Vielä reilu kuukausi sitten Blackburn oli tosi kusessa pudota ja B'ham taisteli UCL-paikasta, nyt jos Rovers vie niin joukkueiden eroksi jää 3 pojoa Kertoo a) miten huono blues on ollut b) miten tasainen liiga on ja c) miten hyvin rovers on ryhdistäytynyt. B'ham on ollut huonohuonohuono ja ihmetykseni on suuri jos tämä voitetaan. Roversin alla Pompey ja Spurs 1 pojon päässä, Birmihamin edellä Fulham ja Charlton 2 pisteen sisällä.

Bolton-Fulham 50-25-25
Huikea voittoputki mun suosikkijoukkueella nro 2 eli Bolton - ei ollut oikein riittävästi uskoa niiden esityksiin viime viikolla mutta nyt on sillä lailla että Bolton voi napata jopa Uefa-paikan Newcastlen nenän edestä! Täällä yksi Magpies-fani itkee verta jos näin käy, mutta nyt on kusiset paikat: piste-eroa 2 pojoa, joskin harakoilla parempi maaliero mutta peli Liverpoolia vastaan vieraissa & kova rasitus alla = Bolton puskee tässä päälle kuin punakone aikoinaan itärintamalla. Maksullisten kielellä "otan tässä vahvasti kantaa Boltonin puolesta ja nostan sen selkeäksi suosikiksi otteluun." Trotters Valion pirtein sakki ja kausi kuitataan tässä kyllä voitolla, mutta toivon ettei se riitä Uefa-paikoille asti

Charlton-Southampton 41-29-30
Chelsea-Leeds 70-19-11
Man City-Everton 47-28-25
Portsmouth-Middlesbrough 40-29-31
Wolves-Tottenham 41-27-32
Aston Villa-ManU 31-30-39
- Aston Villa on nyt saanut kansan -> bookkerit aivan pyörryksiin, ja joukkue on taas nostettu käsittämättömästi suosikiksi Man Unitedia vastaan. Ookoo Unitedia ei nappaa, on Cup-finaalit sun muuta mutta Villan motivaatio on käytännössä 0 kun se ei pääse sijalle 4 mutta on jo varmasti eurokentillä (6 sakissa). Jotain tolkkua nyt, kyllä ManU on suosikki tässä oltava vaikka Fletcher olisikin (ja onkin) kentällä ja itse Sir Alex Ferguson olisi kärjessä

Liveprool-Newcastle 43-30-27
- Tästä meinasi tulla viikonlopun trilleri mutta...Saints hoiteli homman ja sinne meni UCL-paikka "meiltä" :x Lukemattomia paikkoja mutta kun ei niin ei. Harakoilla on vähän moraalit alhaalla, kausi ei huipentunut vaan Uefa-finaali karkasi ja nyt Ucl-paikkakin joten käteenhän tämä homma meni, kiitos järjettömän huonojen vieraspelien ja hyytymisen (Wolves-tasuri) kalkkiviivoilla. MUTTA, nyt jos hommaa ei hoideta loppuun saakka niin Bolton tulee ja kuittaa jopa europaikankin nenän edestä, jonka vuoksi pakko uskoa että harakat vääntävät tästä sen tasurin. Jos europaikka olisi varma niin pumppaisin Poolin melkeinpä 50% suosikiksi otteluun mutta kun se ei ole, ja Liverpoolilla ei mitään pelattavaa niin pakko tuossa on tasurille heittää prosentteja.

Näillä liikkeelle.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Joutuu sorvaamaan rajusti kyllä Charltonin prosentteja, napattu toiselta foorumilta:
Saints could well be without a whole team of first-teamers for Saturday's final game of the season.
Already ravaged by injury, the crisis deepened yesterday with the loss of three more players.
First, goalkeeper Antti Niemi went down with a virus forcing him to miss the 3-3 draw at home to Newcastle.
With deputy Paul Smith injured, Alan Blayney came in and made a stunning debut which included a wonder save from Alan Shearer.

As if losing their newly crowned Player of the Season were not bad enough, Saints then lost Claus Lundekvam who went over on an ankle.
He was hobbling helplessly as Newcastle scored their second goal on 37 minutes.

And to crown it all, Kevin Phillips pulled a stomach muscle just after Paul Sturrock had used his final substitute.
The striker was forced off leaving Saints down to 10 men for the final five minutes.

Lundekvam and Phillips are big doubts for the trip to Charlton and it is far from certain whether Niemi will have recovered sufficiently to play.
That would put a dampener on fans' plans to bleach their hair in tribute to the Finn - and it would also leave Saints without 11 first-teamers.

The casualty team sheet would read: Niemi, Dodd, Lundekvam, M Svensson, Higginbotham, Delap, Oakley, Le Saux, McCann, Phillips, Pahars - plus sub keeper Paul Smith.
Lundekvam has not given up hope for Saturday but it looks a long shot
Sky Sports kertoo taas:

Goalkeeper Alan Blayney made headlines this week after denying The Magpies the chance of UEFA Champions League football with a stellar performance in his Premiership debut for the South Coast club.

The Northern Ireland Under-21 international is poised to start again at The Valley, as usual number one Antti Niemi is struggling with a virus while Paul Smith is out with an arm injury.

Sturrock has no less than eight first-team players out of the line-up to finish the season, with striker Kevin Phillips and centre back Claus Lundekvam both doubtful with stomach and ankle problems respectively.

Southampton have never beaten Charlton at The Valley in The Premiership.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Stanic
Jäsen
Viestit: 61
Liittynyt: 08.11.2003, 20:01
Pisteitä: 7

tupla

Viesti Kirjoittaja Stanic »

en tiedä kannitiko mutta löin Chelsean ja Arsenalin kotivoitoista tuplan Centerbetille yhteiskertoimella 1.73

pelipanos oli 200 euroa, suurin vetoni mitä olen pistänyt

nyt vaan jännäämään että materiaaliltaan ylivoimaiset Chelsea ja arsenal kaatavat jo pudonneet Leedsin ja Leicesterin

toivotaan ettei pelaajat kärsi motivaatio-ongelmista. Arsenal pelaa tappiottomien pelien ennätyksestä ja Chelsea hyvästelee loistavan managerinsa varmaankin täydellä pistepotilla

onko hullua lyödä noin pienikertoimista tuplaa suurella summalla?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: tupla

Viesti Kirjoittaja Neo »

Stanic kirjoitti:onko hullua lyödä noin pienikertoimista tuplaa suurella summalla?
On todellakin, koska kummallakaan joukkueella (edes Arsenalilla) ei ole mitään tarvetta voittaa ottelua = motivaatio täysi kysymysmerkki ja lisäksi huippuäijät voivat olla tällä hetkellä jo Mallorcalla lomailemassa eli peluutuskin on täysi arvoitus. Kaikki 3 kärkijoukkuetta ovat pelanneet tuloksellisesti aika vaatimattomasti viimeiset viikot koska otteluilla ei ole enää mitään merkitystä ja huippumiehillä jo kesälomat ja siirtosummat mielessä. 2kk sitten olisin tuon vedon voinut ehkä niellä mutta aika kova ratkaisu nyt. Periaatteessa mikäs siinä jos tupla on ylikertoiminen mutta tässä tapauksessa se ei minun mielestäni (jonkun toisen mielestä voi ollakin) ole lähelläkään pelattavaa.

Toivotaan nyt ettei mene iso panos kuitenkaan ohi.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Joo on kyllä aikamoinen riski. Jommastakummasta tasapeli ei yllättäisi, mutta toivotaan nyt että tuplasi osuu.

Itselle Bolttoni sinkkuna kertoimella 2.00 (paf). Panosta vähän (5e).
Toinen hyvä tänään on Inter, monelta toimistolta saa kerointa 1.90. Ja se riittää pelattavaksi minulle, panosta semmoinen 20e.
Interi varmistaisi voitolla mestareidenliigapaikan, ja empolin ei pitäis tuottaa ongelmia.

PELIONNEA.
(ei siitä lakosta mitään tullut) :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zenmaster
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 21.05.2003, 12:55
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Zenmaster »

Chelsea-Leeds 1,45 72% BetandWin (8/10)

lahjakerroin

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

3.7.2005 (wanhoja)
vihjattu 137 (436)
palautus
108,7 % (102,7%)
palautus tasap.
105,0 % (102,4%)
profit 69,46 (81,3)

Minikommentit


Secretbet
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 25.02.2003, 00:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Secretbet »

Expekt:

Wolves 2,50 (42%)
Charlton 2,05 (50%)
Bolton 2,00 (53%)
Blackburn 2,20 (47%)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Nyt edessä on prosenttisorvauksia, koska allekirjoittanut on turannut noiden Uefa-paikkojen kanssa kun kuvittelin 6 parhaan menevän jatkoon. Lisäksi muutamia muutoksia noihin perusarvioihin kokoonpanotietojen pohjalta.

Bolton-Fulham: 48-26-26
- Boltonilta pari pykälää pois koska hirmumotivaatiota ei ole, silti Trotters on tässä selkeä suosikki koska joukkue on hirmuiskussa tällä hetkellä ja Newcastlen ohittaminen on edelleen mahdollista = seura tekee historiaa ja saa rahaa.

Charlton-Southampton: 45-28-27
- Southamptonin massiiviset kokoonpanohuolet

Aston Villa - Man United: 35-29-36
- Villalla siis kovasti panosta koska sen europaikka ei ole varma, mutta mitään älyttömyyksiä ei tässä tehdä koska Man United on tietojen mukaan iskemässä sisään about parhaan miehistönsä.

Liverpool-Newcastle: 43-28-29
- Tasurilta pari pykälää pois koska Castlen tilanne on nyt muuttunut minun näkövinkkelissäni sen verran, että tasurilla ei tehdä yhtään mitään ja voitto on pakko saada tai Uefa-paikka menee.

Wolves-Tottenham: 44-27-28
- Tottenhamilta muutama prosentti pois, koska Carr, Richards, Taricco, Davies & Anderton ovat kaikki poissa (ja nuo todellakin tuntuu) ja Pleat on ilmeisesti heittämässä kentälle 2-3 junioripelaajaa, jos ei jopa enempää.

Pompey-Boro: 42-29-29
- Borolta myös pari pykälää pois kovan loukkaantumissuman myötä, ja ilmeisesti heilläkin nähdään 3-4 junnutason kaveria tänään kentällä: Maccarona, Doriva, Southgate, Riggott, Cooper, Parnaby, Davies, Christie ovat kaikki poissa. Puolet noista tuntuu mutta peräpäässä voi olla varsinkin aika väljää tänään. Portsmouthin kaverini heitti tähän lyhyesti: "we'll win today, best team available out" , vaikka hän yleensä pelaa Pompeytä vastaan :P

Muissa peleissä pysytään toistaiseksi valituissa lukemissa vaikkakin Evertonilla on myös loukkaantumishuolia joukkueen tärkein äijä Gravesen etunenässä. Sen verran paska joukkue City on että toi 47 voi olla jo liikaa.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


Ruben
Jäsen
Viestit: 230
Liittynyt: 21.10.2003, 18:09
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ruben »

Koodi: Valitse kaikki

Arsenal - Leicester            75  -  20  -   5
Aston Villa - Man Utd          42  -  28  -  30
Blackburn - Birmingham         40  -  32  -  28
Bolton - Fulham                51  -  28  -  21
Charlton - Southampton         49  -  28  -  23
Chelsea - Leeds                72  -  18  -  10
Liverpool - Newcastle          44  -  29  -  27
Man City - Everton             46  -  31  -  23
Portsmouth - Middlesbrough     48  -  26  -  26
Wolves - Tottenham             46  -  28  -  26
Pelit:

Wolves 2,25 @Centrebet (2/10)

Newcastle ML 38% 2,80 @Centrebet (1/10)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 789
Liittynyt: 14.01.2003, 11:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 215
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Parit pelit sitten viimeiselle kiesille.

Bolton - Fulham 2 +0,5 (2,00)* lay1,95 Betfair 55% 3/10
- Tasavahvat joukkueet kohtaavat ja kummallakaan ei tämä ottelu ole enää mikään elämän ja kuoleman kamppailu. Jotenkin näyttäs et Boltonin viime aikojen vire näkyy kertoimissa liiankin kanssa, Fulhamkin on kuitenkin porskuttanut suht hyvin näissä viimeisissä matseissaan.
Kokeillaan kuitenkin varovaisella paineella, kun motivaatiot voi olla mitä tahansa tässä matsissa.

Liverpool - Newcastle 2 +0,5 (1,99) Pinnacle 58% 9/10
- Eipä Liverpoolin pitäisi joukkueena olla yhtään vastustajaansa parempi ja lisäksi sillä ei ole mitään pelattavaa enää. Harakoilla on kuitenkin mahikset vielä Uefa-Cup paikkaan ja se pääsee otteluun parhaalla kokoonpanollaan. En käsitä kerroin asettelua alkuunkaan, kai bookkerit ajattelee ettei Newcastle kiinnostaa enää pelata kiville menneen Soton matsin jälkeen. No isolla painetaan tämä, en tiedä sitten onko tunnetta mukana, mutta kylmällä matematiikallakin sain pelattavat prosentit.

Juu-u, eikun sitten sanotaan vaan ulkomaan foorumien tyyliin:
Newcastle is better side and CHEERS SHEARER AND GO MAGPIES GO!!! :P
Ja jäämme odottamaan taas elokuun alkua ja uuden kauden alkua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


Stanic
Jäsen
Viestit: 61
Liittynyt: 08.11.2003, 20:01
Pisteitä: 7

Viesti Kirjoittaja Stanic »

huh-huh...osuihan se tupla Chelsea ja Arsenal, mutt täytyy sanoa etten kyll nauttinut kattoa peliä kun oli loppuun asti niin jännä.

ens kerralla en pelaa kyll noin isolla panoksella:)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Olihan toi Arsenalin peli aikamoista talvisotaa mutta vaarallisia paikkoja ei tosiaan ollut montaa, Chelsean pelistä en tiedä.

Mutta Newcastle on euroopassa! Tiukoille se veti, mutta kaikille harakka-faneille tuli edes vähän jotain hyvää 8) Liverpoolin ja Villan (taas) myyminen kannatti tänään, toivottavasti joku muukin lunasti.

Tähän onkin hyvä lopettaa premier-kausi, syksyllä uudet kujeet ja vihjeet.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 789
Liittynyt: 14.01.2003, 11:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 215
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Neo kirjoitti:Olihan toi Arsenalin peli aikamoista talvisotaa mutta vaarallisia paikkoja ei tosiaan ollut montaa, Chelsean pelistä en tiedä.

Mutta Newcastle on euroopassa! Tiukoille se veti, mutta kaikille harakka-faneille tuli edes vähän jotain hyvää 8) Liverpoolin ja Villan (taas) myyminen kannatti tänään, toivottavasti joku muukin lunasti.

Tähän onkin hyvä lopettaa premier-kausi, syksyllä uudet kujeet ja vihjeet.

T: Neo
Jeps, tähän on hyvä päättää. Newcastle pääsi hieman Manunkin avustuksella Uefaan ja Pinnacle maksaa poonukset myös shiirerille. 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


norssi
Jäsen
Viestit: 160
Liittynyt: 07.03.2004, 18:33

Tuotto: +15.70 yks.

Palautus%: 119.50%

Panosten ka: 7.32 yks.

Vetoja: 11

Pisteitä: 27
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja norssi »

Voi vittu ku lähin mökille perjantaina ja katoin just ton Neo:n viestin et joutuu sorvaamaa Charltonin % ja tajusin sen niin päin ku en tajunnu tost tekstist oikee et Chartonilla kokoonpanohuolia ja pelasin sit Sotoa x2 vakiossa :roll: välil tälläinki sitte
Jatkossa sitte suomeksi tiivistys tai jotaa jookosta :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin