Tänään on 29.03.2024, 14:18.

Valioliiga, viikonloppu

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Valioliiga, viikonloppu

Viesti Kirjoittaja Neo »

Pistetääs alustavia näytille.

ARSENAL - LEEDS 75% - 15% - 10%
- Okei, nyt on kyse pitkälti siitä että miten alas Arsenali prosentteja uskaltaa tiputtaa. Näin kauden aiemman Leeds-Arsenal matsin joka päättyi 1-4, ja en ole vielä koskaan nähnyt niin isoa tasoeroa Premier-joukkueiden välillä. On Leeds nousussa tai ei, niin sillä on mahiksia yhtä paljon kuin sillä kuuluisalla lumipallolla helvetissä. Fakta on tietty se, että Arsenalin liigamestaruus alkaa olla selvä ja jos oltaisiin Italiassa sanoisin että pisteet on myyty Unitedille - kuten vähän viime vuoden vastaava matsi haiskahti. Mutta en usko, Gunnersin tappiosarake on vieläkin 0 eikä ne sitä viitsi huvikseen hajoittaa. Mie voin antaa ihan huoletta Arsenalille 75%, ammattilaiset varmaan pudottavat tätä sen 5 pykälää ;) En mitenkään voi uskoa että Leeds enempää kuin 1/10 pelistä voittaisi. Kone antoi oletuksena vielä pari pykälää lisää Arsenalille mutta tiputin hieman.

PORTSMOUTH - MAN UTD 26% - 28% - 46%
Pompeyn kauden saldo on jo 12-2-6 joten turha enää sanoa että Pompeyn tuurilla niitä kotivoittoja ottaisi. Fratton Park on koko Valioliigan vittumaisin paikka pelata, ihan hullu kotiyleisö ja kannustus + pelaajien moraalit on tällä hetkellä "through the roof". 2kk sitten olisin pistänyt silmät kii rahat vierasvoitolle mutta Pompey on nyt hullussa henkisessä nousussa ja Man Utd pelaa ihan päin helvettiä. Luulisi että kakkossija nappaa mutta Leicesteriäkin vastaan ukot ei tehny yhtikäs mitään. Prossat on aivan suoraan koneesta enkä muuta niitä nyt tippaakaan, kyllä mulle kelpaa yli 4 kertoimet kotivoitolle tällaisessa pelissä. Pompeyn tasoitusvedot saa tod.näk. ainakin vetopörsseissä namukertoimia, jo +0,5 riittää vallan mainiosti.

WOLVES - MIDDLESBROUGH 33% - 26% - 41%
Enemmän juttua tästä pelistä varmasti kun viikonloppu lähenee, mutta käytännössä Wolves on lyöty ja Boro on helvetin hyvässä iskussa. Joukkue on pelannut vapautuneesti CarlingCup voiton jälkeen jo viikkoja ja se näkyy tuloksissa. Yleensäkin minusta Boron kohdalla kannattaa nyt varoa ampumasta liikaa under-tauluun - porukka oli alkukauden 0-0 ja 1-0 -tulosten aikaan ihan erilainen ja väkinäinen, manageri McLaren sanoi jo joku viikko sitten että loppukaudella heitetään rotaatiota kehiin ja pelataan iloista futista! Ja kas - yhtäkkiä megaunder-joukkueesta on tullut over-joukkue. Tosin Saints oli lauantaina umpipaska mutta silti maaleja on alkanut tulla, ja onhan borolla aika taitava & hyökkäävä optimiviisikko jos siellä on keskikentällä on samaan aikaan keskikentällä Zenden, Doriva, Mendieta ja sitten tämä Ricardinho + päälle vielä Juninho. Boroa peliin ehdottomasti jos vaan kertoimet riittää, mutta näin hyvä tuuri tuskin käy Tässä se over löyhkää myös, eikä joukkue ole vieraissakaan yskinyt (8-5-7 kaikki kilpailut). Wolves ei ole pariin kuukauteen enää saanut mitään aikaan - toki se on ollut lähellä mutta selkäranka on napsunut ihanasti viime aikoina, joukkue on menettänyt varmaan 10 pistettä viim. parin kuukauden aikana yliaikamaaleilla = käytännössä säilymisen. Pudotan itse hieman koneen suoraan antamaa 28.5% tasuria 26% tasoon ja Wolvesin paska itseluottamus + Boron huippuhyvä henki = koneen tasabookkilukemaa oikaistaan hieman kakkosen suuntaan.

BLACKBURN - LEICESTER 51% - 26% - 23%
Oi ja voi, ota nyt Roversista sitten tolkku. Ensin täysin ansaitusti nenään Leedsille ja sitten ihmeellinen 2-1 -> 3-4 nousu Fulhamia vastaan - mitä helvettiä :shock: Blackburnin tasoa tuntuu olevan aivan mahdoton arvioida, välillä ne on pelanneet ihan hyvin vaikka ovatkin hävinneet ja missään ei tunnu olevan mitään järkeä. Järkyttävän kova putoamiskamppailu, bookkerilinja menee karvan alle 50 enkä kyllä siitä hirveästi uskalla erota. Samaa tasoa mitä Rovers-Leeds viikko sitten mutta ei taida juuri yli 2 kertoimia olla. Koneen lukemista otin pari pykälää Roversilta pois mutta hyvin pitkälle on samat. Lottokone alkaa näin loppukaudesta olla jo hyvin kohdallaan ;)

BOLTON - TOTTENHAM 47% - 27% - 26%
Mie liputin syksyllä Boltonin puolesta ja hyvin meni, sitten tuli Carling Cup -tappio ja pakka levisi pariksi kuukaudeksi käsiin. Nyt on ollut jo useampi hyvä peli putkeen, yliaikamaali Wolvesia vastaan jolla kuitattiin liigapaikka. Tottenham on ollut viime kuukaudet aivan avuton ryhmä ja Boltonilla on nyt vapautunut fiilis (vrt. Boro) ja kotona peli on kulkenut ihan hyvin koko ajan. Meinasin hyökätä vielä vähän agressiivisemmin bookkerilinjan ohi mutta pysytään nyt 47 prosentissa. Spursin "tehokärjet" Defoe + Kanoute + Keane ovat hyytyneet ihan totaalisesti ja muutenkin joukkueen henki on huono, touhu väkinäistä ja Pleatin päätä vaaditaan vadille kun touhu on mennyt niin pelleilyksi. Loistava alkuvuosi jonka jälkeen totaalinen romahdus, kuntokäyrät menee ihan eri suuntaan eikä vierasvoittoa nähdä tässä millään.

Loput matsit myöhemmin, nyt pitää juosta sählypeliin.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 789
Liittynyt: 14.01.2003, 11:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 215
Paikkakunta: Joensuu

Re: Valioliiga, viikonloppu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Neo kirjoitti:
Fakta on tietty se, että Arsenalin liigamestaruus alkaa olla selvä ja jos oltaisiin Italiassa sanoisin että pisteet on myyty Unitedille - kuten vähän viime vuoden vastaava matsi haiskahti. Mutta en usko, Gunnersin tappiosarake on vieläkin 0 eikä ne sitä viitsi huvikseen hajoittaa.
Tuskinpa sopumatsista on kyse tässä, milläpäs se Leeds ne pisteet maksaisi. Arsene naurais pers-aukiset pojat pihalle, jos moisia tulisivat ehdottelemaan. :lol:

Joo ja asiaan...

Arviot.

Koodi: Valitse kaikki

Arsenal – Leeds	
72-19-09	
Portsmouth – ManU	
21-25-54
Blackburn – Leicester	
50-26-24
Bolton – Tottenham	
43-28-29
Charlton – Birmingham	
42-29-29
Chelsea – Everton	
69-19-12
Liverpool – Fulham	
58-24-18
ManC – Southampton	
46-29-25
Wolverhampton – M´boro	
27-29-44
Aston Villa – Newcastle	
42-28-30
Pelattu:

Portsmouth pk (3,84)* Betfair 3/10
- Omatekoinen pk-veto 1=5,50, X=3,80. Ihan yhtä kova luottamus ei Portsmouthiin ole kuin Neolla, mutta motivaatio pitäisi olla Portsmouthilla kovempi ja ManU on ollut viime peleissään tiukilla heikompien kanssa.

Leicester +0,5 (2,07) Pinnacle 3/10
- Blackburn ryssii taas tämän, lupaavan Fulham-pelin jälkeen... Joka tapauksessa tässä taistellaan elämästä ja kuolemasta.

Bolton 0&-0,5 (2,06) Pinnacle 3/10
- Spursilla on mennyt kyllä pahasti alakanttiin viime aikoina ja manageri Pleatin pää alkaa olla jo vadilla. Bolton on pelannut tuloksiaan paremmin.

Soton +0,5 (1,98 ) Pinnacle 6/10
- City ei voita silloin kun sen odottaisi voittavan ja ei häviä silloin kun odottaisi sen häviävän, on ollut itselle kauden fraasi. Soton otti huonolla pelillä Borolta viimeksi selkään, joten siitä motivoituneena eivät ilkeä Citylle hävitä.

Middlesbrough pk (1,80) Pinnacle 8/10
- Boro on alkanut loppukaudesta esittää sellaisia otteita mitä siltä jo hieman odottelin ja Wolvesin arkku alkaa olla viimeistä niittiä vaille valmis eli käytännössä valmis.

Fulham +0,5&+1 (2,18 ) Pinnacle 6/10
- Poolin pitäisi taas voittaa ja niinpä niin... pakko pelata tuo pois.

Villa (2,52)* Betfair 5/10
- Pelataan tunteita vastaan. Harakat ei ole ikuisuuksiin voittanut mitään, joten päätavoite Uefassa ja Uehvan välieräottelu 22.4. Pitäisin ihmeenä jos Robson ei tässä kohtaa hieman lepuuttaisi, joten sen takia on pakko Villaa kokeilla.

Edit: Birmingham +0,5 (1,79)* lay2,20 Betfair 4/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut shiirer, 16.04.2004, 14:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Jospa tää Premier-topic vähän heräilisi, pjl paiskaas prossat kans ;)

CHARLTON - BIRMINGHAM 39% - 29% - 32%
Tässä taidan pysytellä suoraan koneen antamissa numeroissa lähinnä sen vuoksi, koska Addicks on ollut niin arvaamaton kotikentällään koko kauden eikä se näytä sitä saldoaan ihmeemmin parantaneen missään vaiheessa. Ennakkoon todella tasainen peli ja molemmilla pistetarve kova, sillä europaikoista nahistellaan ja blues jopa UCL-karsintapaikasta. Charlton otti aika tuurivoiton Liverpoolista maanantaina mutta kyllä se varmasti on itseluottamusta nostanut muutaman heikon tuloksen jälkeen. Birmingham vastaavasti romahti Pompeyn vieraana mutta joukkue sai toki ulosajon 45" kohdalla. Mun mielestä B'hamin takalinjat on alkaneet vuotaa huolestuttavasti viime kuun aikana kun pakkeja alkoi mennä lasaretin puolelle ja alkukauden kiinteä linja on mennyt rikki, joukkue oli Leedsiäkin vastaan hädässä eikä muutama kuukausi sitten olisi Pompey tehnyt millään 3 maalia. Birminghamissa on mielestäni pelin paikkaa, tasoituksella ainakin. Joukkue on tahkonnut jo tosi kauan ilman vierasvoittoa ja Charlton olisi ihan täydellinen joukkue niitä vastaan.

CHELSEA - EVERTON 65% - 20% - 15%
Ennakkoon hyvin selkeä matsi mutta Evertonillakin on vielä pelattavaa että sarjapaikka varmistuu lopullisesti. Ei Toffees ole lähelläkään tippumista mutta legendaarinen 40 pojoa ei tänä vuonna tule riittämään millään suoraan säilymiseen, siispä pisteitä tarvitaan. 8 viime matsista Evertonilla vain 1 tappio ja Chelski tuntui ainakin Villa-pelin perusteella menettäneen kaiken mielenkiinnon liigamatseihin ja UCL-välierä taitaa vaan pyöriä mielessä. Loppujen lopuksi niillekin on sama tuleeko liigassa sija 2 vai 3 kun ei Man Unitediakaan tunnu se pahemmin innostavan. Chelsea oli todella paska, huonoin Chelsea mitä olen koko kaudella nähnyt, ketään ei kiinnostanut tehdä yhtään mitään. Jos yhtään lipsumista on tässä ilmassa niin Everton survoo sen yhden pisteen himaan, ja varmasti ainakin vetopörsseistä irtoaa kivasti pelattavaa: itse vetelen kyllä tasoituksella, ei oikein suoraan voittoon riitä usko. Pudotin koneen suoraa lukemaa Chelskille 5%.

LIVERPOOL - FULHAM 58% - 27% - 15%
Tässäkin otan ihan suoraan koneen antamat lukemat. Hyvin selkeä matsi - Liverpool munasi ns. varman voiton maanantaina vaikka voitti laukaukset 25-6 Charltonia vastaan, ja käytännössä tässä on aivan samanlainen matsi tiedossa. Ei Liverpoolkaan niin huono ole että se kaksi tällaista peliä häviää peräkkäin + Fulham on Charltonin vierasotteista kaukana perässä. Periaatteessa mökkiläisillä saumaa eurokentille, käytännössä ei. Liverpoolilla 4. sija ja vain 4. sija merkkaa yhtään mitään, sillä Owen sanoi jo kauan sitten että hän ottaa ritolat jos ei UCL-paikkaa tule. Ja Houllierille on tiedossa varmat potkut jos näin ei käy kun joka ainut Cup on turattu jo tällä kaudella. Ei taida olla pelattavaa tässä kohteessa.

MAN CITY - SOUTHAMPTON 43% - 29% - 28%
Ja koneen suorat lukemat kelpaa taas :) Man Cityllä kovat putoamispaineet ja kotisaldo 3-11-4 kertoo jotain siitä, miten helppo joukkueen on ketään voittaa. Soton rötvähti todella omituisesti Boron vieraana, juuri kun näytti että hyvä noste alkaa ja europaikatkin on vielä kiikarissa niin joukkue veti paskimman esityksen kuukausiin. Niemi sanoi ettei mahtuisi edes konferenssiin maalille tuolla esityksellä. Kansa hakee varmaankin taas sitä Cityn voittoa kuten sitä on haettu pitkin kautta joka ainoassa kotipelissä - Citystä en sano yhtään mitään koska siitä ei yhtään mitään etukäteen voi tietäää. 5-0 tai 0-5 tai mitä tahansa siltä väliltä, kai tässäkin irtoaa vieraille peliä mutta tasoituksella taas mennään. Ei City kuitenkaan ihan helpolla häviä pelejä vaikka se niitä turaakin jatkuvasti. Pistetarve Cityllä kova, Sotonilla melkein 0.

ASTON VILLA - NEWCASTLE 38% - 30% - 32%
Itse asetan tässä Villan suosikiksi, mutta en sen vuoksi kun ne voittivat Chelsean maanantaina 3-2 :) Tosin Villa oli pirteä, 1-1 maali oli täysi fiasko mutta 2-1 & 3-1 ihan hienoja yksilösuorituksia. Chelsea oli paska joten Villa näytti paremmalta mitä ne on, mutta siitäkin huolimatta ne vie kaudesta toiseen yli 50% kotipeleistään suht varmasti ja kyllä ne materiaalierosta huolimatta on oltava tässä ennakkosuosikki. Toi UEFA-huuma on muutenkin minusta sotkenut nyt Castlen peliä jo monta viikkoa ja ukkoja ei ole oikein liiga napannut, näkynyt ihan selvästi joka ikisessä pelissä. Ensinnäkin virta ei riitä noin kapealla materiaalilla (kun rotaatiota ei kuitenkaan juuri ole) keskikentällä jakaa paikkoja ja varsinkin työmyyrä (a.k.a herra kusipää) Bellamy tuntuu olevan koko ajan liigapeleissä puhki. Cup-huuma vielä päälle + Castle on aina suhteessa selkeästi kotiriippuvaisempi mitä muut kärkijoukkueet joten näihin jään tällä kertaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Charlton-Birmingham 2 3,85 Betfair. 30%. Panos 5/10.

Taidollisesti aivan tasabuukki vääntö, jossa molemmat tähyilevät vielä pääsystä Euroopan kentille.

Aston Villa-Newcastle 1 2,58 Betfair. 42%. Panos 2/10.

Newcastlen ohjelma on ollut aika tiukka ja ensi viikon torstaina odottaa ns. iso matsi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

"Mie voin antaa ihan huoletta Arsenalille 75%, ammattilaiset varmaan pudottavat tätä sen 5 pykälää.

:wink: Sen verran voin sanoa, että on olemassa myös ammatilaisia, jotka ovat vielä nostaneet arviotasi sen 5 pykälää. Ja nyt en todellakaan puhu itsestäni.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Ade
Jäsen
Viestit: 251
Liittynyt: 13.02.2003, 10:05
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ade »

Pakko nauttia pienellä arsun -1.25 ahc kun monessa paikassa saa ko. tapahtumalle 2 pintaan olevia kertoimia, arvio vetoon noin 59%. :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

ALLIN!

Minikommentit


capu
Jäsen
Viestit: 365
Liittynyt: 27.08.2003, 14:46

Tuotto: -10.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja capu »

Neolta loistavat jutut kaikkiin peleihin..kiiiitos :D
Southampton +0.5 1.89 Neon koneen arvio 57% Oa:1.07.
pelataan toi pois, kun ei parempaakaan oo tarjolla mulle.
Kyllä Cityn kotipelit on ollu koko kauden yhtä kipsiä, Soton voi pelailla ilman paineita ja uskon tämän olevan eduksi.

Potsmouth +1 2.15 ei tolle alle 50% saa mitenkään pelataan pois.

Expektille nämä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

capu kirjoitti:Neolta loistavat jutut kaikkiin peleihin..kiiiitos :D
Southampton +0.5 1.89 Neon koneen arvio 57% Oa:1.07.
pelataan toi pois, kun ei parempaakaan oo tarjolla mulle.
Kyllä Cityn kotipelit on ollu koko kauden yhtä kipsiä, Soton voi pelailla ilman paineita ja uskon tämän olevan eduksi.

Potsmouth +1 2.15 ei tolle alle 50% saa mitenkään pelataan pois.

Expektille nämä.
capuhan kuittasi kivat osumat ;)

Tutkiskelin Villan peliä vähän enemmän ja pudotan pikkaisen noita omia alustavia lukemia jonnekin 36-37% tietämiin. Toi Uefa Cup-rasitus on vähän vaikea arvioida prosenteiksi mutta pääasia on se, että Villa ei ole minusta missään nimessä pelattava. Toki toi Uefa-huuma on näkynyt Castlen pelaajien otteissa mutta fakta on kuitenkin se, että UCL-karsintapaikka on se mikä joukkueelle merkitsee - muulla ei väliä. Tämän vuoksi panostus liigaan on ehdottomasti ykkössija ja Uefa toki kulkee rinnalla ja menestystä haetaan, mutta ei Valiossa ole varaa pelleilyyn. Angelin poissaolo on paha isku Castlen tasoista joukkuetta vastaan ja Bowyerin paluu ja Dyerin mahdollinen paluu tuo lepuutusmahdollisuuksia keskikentälle. Newcastle +0,5 on tässä pienen pelin paikka.

Total Ctrl:n sivuilta löytyy tähän vähän pidempi ennakko.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Aston Villa-Newcastle 1(+0.0) 1.80 Pointbet (58%/1.72)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Viesti Kirjoittaja harakka »

Neo kirjoitti: Toki toi Uefa-huuma on näkynyt Castlen pelaajien otteissa mutta fakta on kuitenkin se, että UCL-karsintapaikka on se mikä joukkueelle merkitsee - muulla ei väliä. Tämän vuoksi panostus liigaan on ehdottomasti ykkössija ja Uefa toki kulkee rinnalla ja menestystä haetaan, mutta ei Valiossa ole varaa pelleilyyn.
Tästä olen vahvasti eri mieltä, sillä perusteella mitä olen 'aitoja geordieita' kuunnellut ja seuran asioita intohimoisesti seurannut. Valioliiga ja se CL-karsintaan oikeuttava 4. sija on tosiaankin todella tärkeä, mutta pelaajien mielessä on voittaa kerrankin jotain, UEFA-cup on se ykkösasia nyt. Moni pelaaja onkin valitellut, että neljäs sija ei tuo mitään konkreettista. UEFA-cupin finaaliinkin pääseminen olisi jo ikimuistettava saavutus sekä pelaajille että kannattajille. Seuralla tahi pelaajilla ei noita pyttyjä liiemmin ole, viimeisen seura voitti liki 50 vuotta sitten.

Johtoportaassa asia toki on isolta osin kallellaan CL:n puolelle, taloudellisista syistä, tottakai.

Toivotaan Harakoille korkealla lentoa loppukevään ajaksi. UEFA-cupin finaali ja 4. sija sarjassa olisi hieno saavutus. HOWAY THE LADS! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin