Tänään on 28.03.2024, 18:30.

Muut harrastukset

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2105
Liittynyt: 24.01.2004, 19:33
Pisteitä: 657
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Gini kirjoitti:Eräällä englantilaisella foorumilla (sen enempää mainostamatta), jossa esiinnyn samalla nimellä kuin täälläkin, on kyllä huomattavissa selvä ero, miten ihmiset käyttäytyy keskenään, enkä nyt puhu vain siitä kliseestä, että muualla Euroopassa ihmiset ovat sosiaalisempia jne. He järjestävät - ainakin tennisosiossa - symposium-tyyppisiä kohtaamisia, baari-iltoja ja tekevät yhdessä live-vedonlyöntimatkoja tennis-turnauksiin. Sosiaalista toimintaa, jota normaalissakin työyhteisössä tehdään. Ne ovat työkavereita, eikä sen enempää. Sellainen ei todennäköisesti koskaan toimisi tässä yhteisössä ja Suomessa. Toisaalta voi kysyä, että tarviiko sen toimiakaan? Eihän tänne palstalle mitään ystäviä olla tultu etsimään!! Kaikki on kuitenkin ihan mulkkuja - varsinkin hesalaiset.
Minun käsittääkseni suomalaisilla Chat-sivustoilla ,missä ihmiset ovat ryhmittyneet vaikkapa harrastuksen tai ikäryhmän mukaisesti on runsaasti erilaisia tapaamisia "miittejä" ja niissä on kovasti puuhamiehiä/naisia , jotka innokkaasti järjestelevät niitä.
Joten ei tämä mikään kansallinen kysymys tai suomalaisesta luonteenpiirteestä johtuva ero ole.
Chäteissä yksinkertaisesti tutustutaan tehokkaammin , koska puheenaiheet vaihtelevat ja ihmiset rohkaistuvat anonyymiteetin suojissa paljastamaan varsin henkilökohtaisiakin asioita ja sitä kautta luottamus ja ysävyyden tunne toista kohtaan kasvaa väistämättä.
On varsin luontevaa sitten alkaa puuhailla tapaamisia , kun olet jo aika hyvä tuttu usean kanssa vaikka et ole ikinä heitä tavannutkaan.

Tältä palstalta puuttuu kokonaan sellainen henkilö , jolla olisi aikaa ja halua alkaa organisoimaan tätä sosiaalista puolta ja se on sitten mielipide kysymys tarvitaanko sellaista kun netin kautta on helppoa löytää halutessaan sellasia yhteisöjä , joissa se sosiaalinen puoli toimii paremmin. Silloin voi taatusta tavata oman ikäisiä ihmisiä , joilla elämänkäsitys on samoilla aaltopituuksilla.

Toisaalta, jos ylikerroin.comin sivuilla ei tuota sosiaalista puolta ollenkaan oteta huomioon , niin se taas aiheuttaa sen , että kirjoittajat eivät tutustu ja saa henkilökohtaista tatsia toisiin kirjoittajiin , jolloin kiusaus aukoa päätään ja vittuilla luonnollisesti kasvaa.On huomattavasti vaikeampaa kirjoittaa asiattomasti sellaiselle tyypille, josta on omakohtainen verkkokalvohavainto ja ehkäpä samassa pöydässä nautittu tuopponen ja jokin vaihdetu sana.

Ei olisi ollenkaan hullumpi ajatus vaikkapa järjestää jonkun lätkämatsin yhteyteen pieni miitinki.
Jos on kyseessä ihan helsinkiläisten tapaaminen niin se voisi olla vaikkapa Hifk-Jokerit ottelu tai sitten jos halutaan vaikka Tampere/Hki tapaaminen niin sitten Ilves/Tappara-Hifk/narrit tai toisinpäin.

Tai Suomi-Wales!..mutta se taitaa tulla liian pian vastaan...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3815
Paikkakunta: Helsinki 00140

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja Gini »

Lorimer kirjoitti:On huomattavasti vaikeampaa kirjoittaa asiattomasti sellaiselle tyypille, josta on omakohtainen verkkokalvohavainto ja ehkäpä samassa pöydässä nautittu tuopponen ja jokin vaihdetu sana.
Tää pitää kyllä niin paikkaansa!

Palstalla ei kuitenkaan kehity todellisia kontakteja, kun ei tiedä ihmisistä mitään. Ei voi esim. todeta, että tiedän yhden kovan NFL-tietäjän, että rimpautan sille tms. Vaikka tässä nyt ei kukaan ole mitään vedonlyöjien puoluetta perustamassa, niin yhteen hiileen olisi hyvä puhaltaa. Mahdollisuuksien mukaan ehdottomasti messissä tapailuissa.

Jokerin-fanin kanssa en kyllä samaan pöytään istu. :lol: Leikki leikkinä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Abelardo
Jäsen
Viestit: 1099
Liittynyt: 05.12.2004, 23:30

Tuotto: +32.25 yks.

Palautus%: 100.97%

Panosten ka: 12.98 yks.

Vetoja: 257

Pisteitä: 6
Paikkakunta: Oulu

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja Abelardo »

Kyllä tuo jääkiekon SM-liigan seuraaminen on ihan mukava harrastus, lisäks kitaransoitto ja frisbeegolf. Perinteisten elokuvien katselun ja musiikin kuuntelun lisäksi.

Ihan hyvää keskustelua sosiaalisuuden lisäämisesta palstalla, siitä en tiedä miten nollassa kenenkin sosiaalinen elämä on mutta kyllähän se varmasti niin on että kun niitä kertoimia kattelee ja analyysejä tekee niin helposti tunti jos toinenkin hurahtaa omissa oloissa. Siitä samassa taloudessa asuva nainen muistaa muistuttaa "Onko löytyny hyviä? Onko taas iha sata varma? Koska se moniveto voitto tulee, että saadaan loput asuntolainasta lyhennettyä?"

Itse haluisin nähdä enemmän yhteistyötä ja useamman vuoden jo pyörinyt päässä ajatus, että kyllä tätä nettiä pitäisi pystyä hyödyntämään paljon paremmin vedonlyönnissä. Tällä foomilla on satoja aktiivisia käyttäjiä, mutta moni on vaan niitä "käyttäjiä" ei osallistujia. Aina on joku joka tietää vähän enemmän kun muut mutta ei sitten jaa niitä tietoja ja varmaan juuri siksi kun ei saa siitä mitään itselle. Mitä niitä täällä kertomaan kun joku lukee ne ja kerää hillot "nollainputilla". Ja avoimempaa keskustelua, ei vaan kylmiä prosentteja.

Ja pakollinen Youtube linkki: http://www.youtube.com/watch?v=5uYa8gWs2rE

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lenox
Avatar
Jäsen
Viestit: 1054
Liittynyt: 30.11.2006, 21:19

Tuotto: -58.53 yks.

Palautus%: 98.93%

Panosten ka: 7.64 yks.

Vetoja: 719

Pisteitä: 664

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja Lenox »

Musiikki. Samaa mitä mr. Richard Dean Anderson yllä mainitsi. Paitsi että omat soitot jää lähinnä vain omille korville, tasan yhden keikan elämäni aikana vetänyt. Ei liene mitään rentouttavampaa kuin riipassa muutama olut ja pogoilla punk/rock-orkesterin tahdissa jälkeenjääneen orangin näköisenä diskolattialla.

Urheilu. Kovin kilpailuhaluisena tämä harrastus on kyllä osuva. Eihän juoksulenkissä (ilman musiikkia en lähtisi kyllä ainakaan ikinä) tai punttisalireissussa mitään vikaa ole, menee paremman puutteessa. Mutta itse en höntsähommista niin välitä, kun pelataan jalkapalloa - lasketaan maalit, kun pelataan tennistä - lasketaan pisteet jne. Yhtäjaksoisia yli 1h urheilusuorituksia tullee aboutiarallaa 3-5 viikossa. Mutta summa summarum, urheilu on helvetin mukavaa.

Elokuvat. Vaihtelevasti tulee katseltua näitä liikkuvia kuvia. Komediat (Will Ferrel :heart: ) & dokumenttielokat lähinnä sydäntä. Viimeisin dokumenttielokuva oli tämä The King of Kong http://www.youtube.com/watch?v=3K7wpatALDQ aivan loistava.

Ystävät. Parhaat kaverini ovat London pride, Jack Daniels ja Jäger Meister.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


r0mm1
Jäsen
Viestit: 161
Liittynyt: 18.09.2008, 19:50
Pisteitä: 9

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja r0mm1 »

Päiväni Jouni Laihona

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juskaa
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.12.2008, 10:15

Tuotto: +96.95 yks.

Palautus%: 103.86%

Panosten ka: 5.50 yks.

Vetoja: 456

Pisteitä: 479
Paikkakunta: Helsinki

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja juskaa »

Olen huomannut, että tämän yleinen turina osiossa 80% topiceista liittyy vedonlyöntiin. Ylikerroin.com käyttäjät voisivat tutustua paremmin toisiinsa juuri arkiasioita käsiteltävissä topiceissa, oiva esimerkki on juuri tämä harrastukset topic. Mutta ei siinä mitään, loistava foorumi tämä silti on. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Serie A 1-5yks. Veikkausliiga 1-10yks.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Mä myös harrastan sitä, että kelaan missä ne tipsit, vaikka janttereita foorumilla on >10k...

http://www.youtube.com/watch?v=RqDnapw1 ... L&index=51

Mut siima jää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vanhapoika
Jäsen
Viestit: 126
Liittynyt: 26.02.2003, 14:30

Tuotto: -16.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 5.33 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 11
Paikkakunta: MARINKAINEN
Viesti:

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja vanhapoika »

omat harrastukset vedonlyönnin ja pokerin lisäksi kaikenlainen "värkkääminen"
eli mitä et osaa tehä sitä et tarvitse :D
ja pakolliset linkit: http://www.simplesite.com/peltolanpanttaamo/19561008 ja http://www.youtube.com/watch?v=gjibFexy5CY

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Tämähän on yhtä vaikiaa kuin vilikun käyttö

Minikommentit


peluri1974
Jäsen
Viestit: 232
Liittynyt: 15.01.2007, 22:23
Pisteitä: 98

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja peluri1974 »

Kyllä meni pelit päin hanuria.No jos jamppa tietää että pystyy voitolliseen peliin,niin jamppa myös tietää että aina ei voi voittaa. Kyllä omat tulee aina jossain vaiheessan takaisin.tänään, eikun lauantaina kovat väännöt tulossa,käsi tosin lievästi overlocked mutta voihan sillä toisella vääntää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja Henkka »

peluri1974 kirjoitti:Kyllä meni pelit päin hanuria.No jos jamppa tietää että pystyy voitolliseen peliin,niin jamppa myös tietää että aina ei voi voittaa. Kyllä omat tulee aina jossain vaiheessan takaisin.tänään, eikun lauantaina kovat väännöt tulossa,käsi tosin lievästi overlocked mutta voihan sillä toisella vääntää.
"Helsingin Yliopistossa tutkittiin, miksi terska on paksumpi kuin mulkun varsi. Tulokseksi saatiin, etta syynä on se, etta paksukärkinen mulkku tuottaa miehelle enemmän nautintoa seksin aikana.

Kun Tampereen Yliopistossa kuultiin tutkimuksesta, se päätettiin normaaliin akateemiseen tapaan tarkastaa. Siellä havaittiinkin, että helsinkiläiset ovat väärässä: paksun terskan tarkoitus on tuottaa naiselle enemmän nautintoa seksin aikana. Koska Helsingissä ja Tampereella oli saatu tutkimuksesta eriäviä tuloksia, Turun Yliopistossa päätettiin tutkia asiaa.

Turkulaisen tutkimuksen tulos oli, että jos terska ei olisi paksumpi kuin hepin varsi, käsi voisi lipsahtaa seksin aikana irti ja osua nenään... "

Jorelle Terveisiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


peluri1974
Jäsen
Viestit: 232
Liittynyt: 15.01.2007, 22:23
Pisteitä: 98

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja peluri1974 »

Mis sie tarviit hyvvee supliikkimiest nii Henkast o sellasee :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


peluri1974
Jäsen
Viestit: 232
Liittynyt: 15.01.2007, 22:23
Pisteitä: 98

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja peluri1974 »

Nyt jää lauantain nujut väliin ku lähetään kattomaan miten triangelista slämmätään ilmat pihalle! ei tunnun kivalle...! onko muita menossa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3683
Paikkakunta: Vantaa

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja Henkka »

peluri1974 kirjoitti:Nyt jää lauantain nujut väliin ku lähetään kattomaan miten triangelista slämmätään ilmat pihalle! ei tunnun kivalle...! onko muita menossa?
mä oon tulossa. pingis toki paras setti, waldnereita ei tästä maasta löydä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


onfire
Jäsen
Viestit: 114
Liittynyt: 30.11.2007, 15:36
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Tampere

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja onfire »

Bing bong pärkele. Subbari treenin alussa painui vasemman puolen kylkiluut rintalastan alapuolelta sisään ja kuulu aivan mahoton pamaus että Kaboom! No ei se mitään painoin treenit loppuun asti ja tulipahan hapetettua neljä jätkää pimpparaudalla a la mount.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Nisula
Jäsen
Viestit: 240
Liittynyt: 26.06.2005, 12:22
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Kouvola - Helsinki

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja Nisula »

Itse aloitin tossa muutama vuosi sitten jääkiekkodumarina, ja se on ollut kyllä harrastuksista paras. Harmittaa vaan kun ei tullut aloitettua aikaisemmin. Todella haastavaa jopa meikäläisen tasolla, saa liikuntaa, tapaa huipputyyppejä ja kaikki hallilla vietetty aika on pois pahanteosta... :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ride on!

Minikommentit


peluri1974
Jäsen
Viestit: 232
Liittynyt: 15.01.2007, 22:23
Pisteitä: 98

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja peluri1974 »

Ilta oli ihan jeesmies.Pelit toi kassaan rahua,ja treenit kulki hyvin.Meni tosin taas toinen räpylä jujissa overiin,mutta ei onneks pahasti.Nyt soittimeen joku leffa ja sohvalle röhnöttään! Nii ja olutta!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tahma
Avatar
Jäsen
Viestit: 950
Liittynyt: 13.11.2004, 15:11

Tuotto: +58.36 yks.

Palautus%: 103.44%

Panosten ka: 3.17 yks.

Vetoja: 536

Pisteitä: 237
Paikkakunta: Tampere

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja Tahma »

Yritä kattoo Coenin veljesten menetetty maa.opit olemaan

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


peluri1974
Jäsen
Viestit: 232
Liittynyt: 15.01.2007, 22:23
Pisteitä: 98

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja peluri1974 »

Olen kyllä nähnyt kyseisen elokuvan,mutta miten se liityy edelliseen viestiini?Älä ota enää,yritä edes!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


peluri1974
Jäsen
Viestit: 232
Liittynyt: 15.01.2007, 22:23
Pisteitä: 98

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja peluri1974 »

Huomenna tulee salille brasilian mestari antamaan meille oppitunnin.Jees! toivottavasti pääsee vääntämään(Kunnia ottaa selkäänsä mustan vyön mestarilta!) pelit meni vähän miinukselle tänään englannin osalta,mutta jypin häviö toi rahat takasin :?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


onfire
Jäsen
Viestit: 114
Liittynyt: 30.11.2007, 15:36
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Tampere

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja onfire »

Yritän kanssa päästä matolle ensiviikolla tai ainakin pystytreeneihin, kylki vaan aika kipeä blaah..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KilgoreTrout
Jäsen
Viestit: 2066
Liittynyt: 27.10.2006, 20:29

Tuotto: -13.75 yks.

Palautus%: 98.34%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 280

Pisteitä: 532
Paikkakunta: Helsinki

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja KilgoreTrout »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hakki
Jäsen
Viestit: 482
Liittynyt: 18.06.2003, 19:49

Tuotto: -6.65 yks.

Palautus%: 95.04%

Panosten ka: 1.30 yks.

Vetoja: 103

Pisteitä: 128
Paikkakunta: Helsinki

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja Hakki »

:lol:
Heh, ei kai toi ollut totta ?

Hakin muut harrastukset: lenkkeily, kuntosaliharjoittelu ja hapkido. Niin ja talvella laskettelu ja kesällä pyöräily ja rullaluistelu.
Kyllä noissa on jo tarpeeksi täyttämään vapaa-aikaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6214
Paikkakunta: Eura

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Hakki kirjoitti::lol:
Heh, ei kai toi ollut totta ?
Tunnen etäisesti ton kaverin ja kyllä se totta oli.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


onfire
Jäsen
Viestit: 114
Liittynyt: 30.11.2007, 15:36
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Tampere

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja onfire »

Vemputuksen riemua TAC-2 ja Decathlon

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hakki
Jäsen
Viestit: 482
Liittynyt: 18.06.2003, 19:49

Tuotto: -6.65 yks.

Palautus%: 95.04%

Panosten ka: 1.30 yks.

Vetoja: 103

Pisteitä: 128
Paikkakunta: Helsinki

Re: Muut harrastukset

Viesti Kirjoittaja Hakki »

JussiQ kirjoitti:
Hakki kirjoitti::lol:
Heh, ei kai toi ollut totta ?
Tunnen etäisesti ton kaverin ja kyllä se totta oli.
:D
Heh...kaveri ottaa ihan tosissaan "urheilun". Oli tehnyt muutaman maailmanennätyksenkin.
Voi kiesus !
Kunnon naurut tuosta sai.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin