Tänään on 22.05.2018, 08:07.

Mikä on ikimuistoisin vetovoittosi?

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
Huerzo
Jäsen
Viestit: 237
Liittynyt: 25.01.2003, 11:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Mikä on ikimuistoisin vetovoittosi?

Viesti Kirjoittaja Huerzo »

Hyvää vappendalenia kaikille jotka ovat tänä iltana (*uk)simassa tai muuten vaan riehakkaalla vappumielellä!

Koska vappu on työnväen juhla, ja rankkaa työtä tämä vedonlyöntikin on - kysyn työnne uljaimmista hedelmistä. Mikä on SE voitto, joka on jäänyt mieliinne kaikkein kirkkaimmin. Siis ei välttämättä se kaikkein suurin ja kaunein lunastus, vaan enemmänkin joku sellaisista hetkistä, jotka ovat kääntäneet päänne vedonlyönnin suuntaan. Myös muuten olisi mielenkiintoista kuulla toverien vetotaustoista lisää. Astun siis ensin itse Leelian lepotuoliin...

Itse jäin koukkuun jo nuorena. Irti en ole yrittänyt. Tosin panokset ovat myöhemmällä iällä pienentyneet, kun riskinhallinta on astunut kehiin. Ensimmäiset hämärät muistikuvat ovat enon kanssa tehdyt vakiorivit joskus 8-9 vuoden iässä. Paras muistoni on kuitenkin raveiveikkauksesta, joita (luoja tietää miksi) tuolloin 11-vuotiaana pelasin. Tietenkin ensimmäisellä kokeilulla osui: 12 markan rivi (2-kertaistuksella), ja heti naksahti 6 oikein. Eihän se mikään vaikea rivi tietenkään ollut, mutta kyllä siitä sen verran rahaa irtosi että leuhkia kehtasi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Diesel
Jäsen
Viestit: 3245
Liittynyt: 10.02.2003, 21:32
Pisteitä: 1195

Viesti Kirjoittaja Diesel »

Ensimmäinen muistoni vedonlyönnistä on USA:n jalkapallon MM-kisoista vuonna 94, taisi olla ensimmäisiä kertoja kun pelasin pitkävetoa ja heti napsahti n. 20 kertoiminen rivi 5 markan panoksella. En muista tarkkaan mitä kohteita minulla oli siinä rivissä mutta ainakin Argentiinan voitto jäi mieleen, siitä se sitten lähti ja tässä ollaan :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Ensimmäiset vedonlyönti muistot tulee mieleen reilun kahdenkymmenen vuoden takaa, kun isä teki vakiota ja itse aina sai muutaman rivin laittaa. Sarjataulukon perusteella raaputeltiin sitten merkit riviin, poikkeuksen teki vaan Ipswich sitä pelasin aina jostain kumman syystä, vaikka isä-ukko olisi ollut mitä mieltä tahansa. Muutaman kerran tais napsahtaa 11 oikein ja siitähän sitten napsahti parin markan provisiot taskuun.

Pahimmassa koukussa on tullut sitten siitä asti oltua, kun reilu kaksi vuotta sitten Centrebettiä rupesin käyttämään päivittäin.

Ehkä parhaita voittoja on ollut, kun kaksi kertaa olen laittanut kiireessä väärän merkin. Viime talvena oli Pelicans-Jyp matsi johon pitkään olin miettinyt kakkosta, mutta kiiressä napsutin vahingossa ykköstä ja Pelicanshan sen meni sitten hoitamaan.
Toinen oli muutaman vuoden takainen pitkäveto-lappu, jonka olin jo paperille merkannut mitä merkkiä laitetaan. No vähän kiireessä lauantai-illan "nousussa" lapun väsäsin Ärrällä. Aamulla sitten tarkastin lapun pienessä kanuunassa ja totesin taas että Pitkäveto trio tavalliseen tapaan on jäänyt yhden päähän. Vilkasin lapun vielä ja kas,kas yksi merkki ei ollut sattunutkaan suunniteltuun ruutuun, mutta pelin jälkeisenä päivänä katsottuna täysin oikeaan. :lol:

No huonoja muistojakin toki on ja paljon, onneksi niitä ei tahdo niin hirveästi muistaa. Lähimpänä mieleen tulee vähän aika sitten pelattu Real Sociedad-Villareal. Tykillä ykköstä pelattiin ja Livescorea seurasin 90 minuutin kohdalle ja tilanne 2-0 eli "selvä" peli. Myöhempään illalla sitten teksti-tv:tä naputtelin ja se näyttää vakavissaan lopputulosta 2-2!
No niinhän siinä oli käynyt et Villareal oli kaksi börsää lisä-ajalla käynyt tekemässä, toinen vielä jollain kuudennella lisä-minuutilla. Ja kyllä taas mieltä piristi...

No eikun hyvää vappua ja pelionnea myös vapuksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Hyvää ja rentouttavaa vappu kaikille (paitsi maksalle)!!

Itselläni ikimuistoisin hetki vedonlyönnin parissa oli Pitkävedon alkuaikoina, en muista vuotta. Siinä vaiheessa tuli käytettyä vielä useampia kohteita per rivi ja teinkin sekstetin yhden yön nhl-peleistä, kerrointahan lapussa, joka sisälti muutaman tasurinkin, oli n. 185 ja panosta viisi markkaa. Siinä oli pikkupojan suu hymyssä aamulla kun teksti-tv:tä lueskeli ;)

Ja mikä ko. tapahtumassa oli vielä uskomattomanta, niin edellisenä iltana pelattiin korttia kaverin kanssa ja jäin tappiolle 50 mk ja yritin pitkään tarjota kyseistä pitkävetokuponkia maksuksi ... kaverille ei vaan kelvannut :))

Kyllähän sitä on senkin jälkeen tullut vetoa lyötyä ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Oma paras muistoni on varmasti se kun ajelin rauhallisesti autolla joskus lämpimänä kesäpäivänä pitkin synnyinkaupunkini rauhallista pääkatua. Sitten näin yhtäkkiä jonkun tuntemattoman, mutta julmetun kauniin misun menevän R-Kioskiin, no hitto siitä sitten yli viereisen kaistan minnekään muualle katsomatta veivasin autolla parkkiin ja Ärrälle sisään. Siellä sitten en muuta tekemistä keksinyt kuin vedonlyönnin ja siinä sitten piirtelin paperiin ja laitoin Alan Shearerin voittamaan maalikuninkuuden fudiskisoissa (96 EM-kisat) ja laitoin 70 markkaa panosta, en edes vilkaissut kertoimiin. Pääasia että olin paikalla. :wink:

Mitään en sille misulle kyllä edes sanonut (huomasin hänen olevan meikä-jolppia vähän vanhempi ja sisu meni kaulaan), mutta veto meni kuitenkin oikein ja jotain reippaat 700 markkaa siitä muistaakseni tuli. Tuo varmaan on se kaikista tuntuvin vetomuisto. Ikinä en sen jälkeen sitä neitokaista nähnyt, liekö ollut joku harha...

Niin ja lisäillään vielä, että tuo oli silloisen rahatilanteeni muistaen, lähes poikkeuksellinen panos. Mutta hyvää vappua minunkin puolesta kaikille! Vetäkää ne päänne täyteen, niin minäkin vedän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”