Tänään on 26.05.2018, 09:23.

Vedonlyöntiaiheinen juttu

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Vedonlyöntiaiheinen juttu

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Vanha sivu, mutta ihan asiaahan siellä on...mutta kuten tekstissäkin annetaan ymmärtää niin tärkeintä ei ole mitä tekee vaan miltä se näyttää kun suunnataan mitä tahansa kaupallista tuulipuvuille...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Tekeekö vihjaajat tilin pelaamalla vihjeitään vai antamalla vihjeitä?
Tuleeko vihjaajille hillot Bookkereilta vai "tuulipuvun" taskusta?
Vai molemmilta...tai jommalta kummalta... tai ei kummaltakaan.

NM "TRAST JOORSELF" 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


Mamba
Jäsen
Viestit: 561
Liittynyt: 11.03.2003, 18:18

Tuotto: -22.66 yks.

Palautus%: 96.86%

Panosten ka: 6.61 yks.

Vetoja: 109

Pisteitä: 159
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Mamba »

Mun mielestä toi kirjoitus on melkoista soopaa. Noista vihjepalveluista en tosin voi sanoa yhtään mitään kun en oo koskaan vihjeitä ostanut. Kaveri heittää ihan käsittämättömiä väitteitä kerroinuskovaisia käsittelevässä jutussa http://www.geocities.com/ohjeet/. Tässä vähän lainauksia.
On olemassa useita sellaisia tilanteita, joissa ottelun jotakin tulosta ei kannata pelata, koska sen kerroin on liian suuri. Jos kerroin olisi pienempi, pelaaminen kannattaisi.
Kertoimien suuruudella ei ole mitään merkitystä silloin kun vedonvälittäjä ja vedonlyöjä käyttävät toisistaan riippumattomia eri menetelmiä otteluiden arvioimiseen.

Asiansa hyvin opetellut yksilöllinen vedonlyöjä ei ole lainkaan kiinnostunut kertoimista. Suuret kertoimet on tarkoitettu vedonlyöntiä rahoittaville kerroinuskovaisten massoille, jotka seuraavat johtajiaan kiihkeän uskollisesti tosiasioista välittämättä.
Suuria kertoimia puolustavat kerroinuskovaiset toivottavasti pysyvät uskossaan. Vain silloin erilaisin periaattein pelaavalle jää riittävästi tilaa toimia. Olkaamme siksi kiitollisia tunnetuille kerroinuskovaisille, jotka ovat saaneet vedonlyöjien massat mukaansa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


T
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 14.01.2003, 21:38
Pisteitä: 34

Viesti Kirjoittaja T »

No joo, eipä ollut tarkoitus kirjoittaa tähän ketjuun, mutta kun mamba pisti hyvän alun, niin kirjoitetaan muutamasta muustakin epäkohdasta, jotka pahiten hyppäsivät silmille. Ja puolta en näissä asioissa ota, mutta tälläiset tekstit haiskahtavat siltä, että kirjoittajalla itsellään on oma lehmä ojassa.

"Tiedot on hankittu soittamalla vihjepuhelimeen You Bet 9700-4849. Soiton hinta keskimäärin noin 7-10 markkaa, soitettu kahdesti viikossa mahdollisuuksien mukaan. Vihjeistä poistettiin ne kohteet, joihin Jorma Vuoksenmaa suositteli kahta tai useampaa merkkiä (1X2) samaan kohteeseen."

No tähänhän riittänee lainaus firman sivuilta: "Youbet on tehty pelaajalle, joka haluaa pelata Pitkävetoa joka päivä. Se on edullinen tapa parantaa pelimenestystäsi, mikäli tavoitteenasi EI OLE pitkäntähtäimen voitollisuus. Pelisuositukset tehdään osumistodennäköisyyttä painottaen." Tietysti voi miettiä, miksi yleensä tällaista palvelua tarjotaan. Lisäksi tuo varmistuksilla(?) olevien kohteiden poistaminen ihmetyttää. Ainakin itse varmistelen niitä kohteita, joihin panostan normaalia enemmän.


"Timo Brander: vihjeet Iltalehdessä viikoilla 09/2 1999 - 23/2 1999

Otteluiden pelaaminen yksitellen pitkävedon kertoimin olisi tuottanut tappiota 2 prosenttia: Kerroinsumma 185.4/189 ottelua=0.981, 0.981-1=-0.02. Iltalehti mainosti näitä tappiollisia vihjeitä maailmanennätysvihjeiksi! "

No joo, Branderin juttuja on tullut aina joskus luettua. Mutta yleensähän lehdissä olevilla vedonlyöntipalstoilla on tapana vihjata joka viikko pelattavaa. Niinäkin viikkoinakin joina järkevää pelattavaa ei ole. Ja joillakin on tapana myös kertoa, jos vihjattavat kohteet ovat huonoja. Ja jos oikein muistan, niin Brander lajittelee pelattavat yhden - kolmen tähden riveiksi, joista yhden tähden rivit ovat harrasterivejä. Jokainen varmasti tietää, mitä harrasterivillä tarkoitetaan.

Niittysen juttuja ei ole tullut luettua, mutta siellä oli jossakin linkki, jonka takaa löytyi juttu, jossa nittysen vihjeet tyrmättiin 40-50 vedon perusteella. Harvat tekevät näin pienten vetomäärien pohjalta minkäänlaisia päätelmiä ja syystäkin. Ja muutenkin nuo vetomäärät aika pieniä ja niissä on sattumalla on vielä melkoisesti merkitystä. Tosin tämähän tuossa jutussa todetaankin, mutta käännetään siihen muotoon, etteivät jutussa esitetyt tulokset sattumaa, vaan näistä poikkeavat tulokset pistetään sattuman piikkiin. Niin monella tavalla asiat voidaan esittää.

Ja lopuksi täytyy vielä myöntää se, että kyllähän tuossa asiaakin on. Mutta kun sieltä sen asian kaivaa, niin se mahtuu viidelle riville. Ja vielä siis selvennykseksi sanottakoon se, etten ota mitään puolta asiassa.

Lisäys:

Sen verran täytyy lisätä, että tuon tekstin loppuun olisi odottanut kirjoittajan oman vihjepalvelun numeroa ja muutaman kymmenen vedon seurantaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”