Tänään on 22.05.2018, 10:24.

Liirum laarumia: Oy Keikkaus, Playnkl.de

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
TT
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 22.08.2003, 15:27
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo :-(

Liirum laarumia: Oy Keikkaus, Playnkl.de

Viesti Kirjoittaja TT »

Kävin tsekkaamassa mail.com iin tulleet sähköpostini ja sivulle mentäessä tuli Playnkl.de-osoitteen pop-up mahdollisuudesta osallistua German state lotteryyn, ja SUOMEN kielellä. Mielenkiinnosta aloitin seuraamaan mikä firma on oikein kyseessä. Tuon playnkl-sivun pitäisi olla ymmärtääkseni aivan laillinen ja sivun pitäjän olevan virallisen NKL.de yhtiön "agentti", jolla on lupa kaupata lipukkeita internetin kautta. Eli ei mitään hämärää sen suhteen, mutta en kehoita ketään kuitenkaan rahojaan tuonne lähettämään.

Tuossa hommassa itseäni ottaa aivoon tuon Lotto-yhtiön toiminta. Nämä paikalliset monopolithan ovat jatkuvasti kieltämässä ulkomaisia yhtiöitä markkinoimasta pelejään kansalaisilleen, mutta samalla kauppaavat agenttien välityksellä omia pelejään toisiin maihin. Ymmärtääkseni tätä on tuon yhtiön toimesta harrrastettu vuosia.

Sitten tuo Oy Keikkaus. Tuosta ylemmätä firmasta tietoja etsiessä tuli vastaan lottovoiton lunastamistesta ilmoittava huijarifirma Oy Keikkaus. En tiedä onko mukana suomalaisia, mutta nimi on kieltämättä humoristinen

http://www.fraudwatchinternational.com/ ... ikkaus.htm

Sitten hyvä sivusto kaikenlaisista huijareista. Kannattaa tutustua ennen kuin aloittaa rikastumisesta haaveilemisen.

http://www.crimes-of-persuasion.com/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”