Tänään on 21.01.2021, 02:58.

Responsiivinen HTML5-JavaScript käyttöliittymä + Python integraatio Vakiota robotin kanssa pelaaville

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
rocknroll
Avatar
Jäsen
Viestit: 64
Liittynyt: 24.02.2010, 18:15

Tuotto: +5.75 yks.

Palautus%: 109.91%

Panosten ka: 3.62 yks.

Vetoja: 16

Pisteitä: 35
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Responsiivinen HTML5-JavaScript käyttöliittymä + Python integraatio Vakiota robotin kanssa pelaaville

Viesti Kirjoittaja rocknroll »

Eli pelaan robotilla oman Java-ohjelmani kanssa laadittuja rivejä robotilla monivetoon. Pelaan myös Vakioveikkausta, hajarivejä, ja olen aikeissa tehdä HTML5-JavaScript -käyttöliittymän, jonka integroin Python-scriptiin, kun kerta Veikkauksen robotti on Pythonilla tehty.

Käyttöliittymään syötetään Veikan käyttäjätunnus ja salasana, vakiokohteen numero, joka haetaan Veikkauksen järjestelmästä, ja sitten omat todennäköisyysarviot kohteista, ja vielä sitten se, kuinka monta hajajariviä generoidaan. Hyödynnän JavaScriptin satunnaislukugenerattoria, jossa vertaan saatua satunnaisprosenttilukua omaan arviooni, jonka perusteella ohjelma päättää merkin kohteeseen.

Ajattelin kesän aikana valmistaa kyseisen käyttöliittymän ja Python-scriptin, niin onko tällä palstalla kiinnostuneita, ketä haluaisi myös sen? Voin nimellisesti ottaa 6-9 euron hinnan valmiista toimivasta ohjelmasta, jos joku haluaa käyttää sitä, että ei menisi ihan hyväntekeväisyydeksi. Maksutavat PayPal tai Suora pankkisiirto. Kommentoikaa tähän ketjuun, tai lähettäkää yksityisviestiä tänne ylikertoimeen, jos olette kiinnostuneita ottamaan ohjelman käyttöön sitten kun se on valmis. Lähetän maksun jälkeen .zip-paketin, joka sisältää HTML-tiedoston, JavaScript-tiedoston ,ja Python-scriptin, ja ohjeet, miten lomaketta käytetään.

Laitevaatimuksena on verkkoselain, jossa on JavaScript-tuki, palvelin Python-tuella, ilmainen kotikoneella pyöritettävä palvelin on esi. XAMPP, ja sitten Veikkaus-Robotin hallinta siinä määrin, että osaa pistää sillä rivit sisään.

En lähetä keskeneräisiä tai sekunda-ohjelmistoja maailmalle, annan 100% toimivuustakuun, ja testaan ja käytän itsekin ohjelmaani sen valmistuttua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Umpihanki Internetissä https://umpihanki.tuntikirjuri.net

Yhä aktiivinen tietokoneblogini vuodesta 2014 https://tietokoneblogi.wordpress.com

Uhkapeli-blogini (Ei sisällä affilinkkejä) https://gamblingtopics.blogspot.com/

Minikommentit

01.07.2019 17:24 <MoppaJ> hep


Vastaa Viestiin