Tänään on 23.06.2018, 03:26.

PTC-sivut

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
Fastasashark
Jäsen
Viestit: 892
Liittynyt: 29.12.2013, 12:42

Tuotto: -4.56 yks.

Palautus%: 99.85%

Panosten ka: 1.11 yks.

Vetoja: 2770

Pisteitä: 122

PTC-sivut

Viesti Kirjoittaja Fastasashark »

Onkohan täällä porukka koittanut tienata rahaa PTC (Paid To Click) -sivuilta(?) Hommahan toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että mainostajat maksavat sivun ylläpitäjälle siitä, että saavat mainoksensa näkyviin. Sivun ylläpitäjä taas maksaa osan saamastaan tulosta edelleen rekisteröityneille käyttäjille, jotka katsovat mainoksia. Mitään ei siis tarvitse ostaa, vaan rahaa saa pelkästään klikkaamalla mainoksia.

Kuten arvata saattaa, korvaus yhden mainoksen katsomisesta on todella mitätön, yleensä luokkaa 0,1-1 senttiä/kpl. Pieniä lisätienestejä voi saada erilaisilla minitöillä tai palkinnoilla. Isommat rahat ovat kuitenkin kärsivällisen "kehitystyön" takana. Kaikilla sivustoilla on mahdollisuus vuokrata referaaleja, eli toisia käyttäjiä, joiden klikkauksista tienaa myös itse (tämä ei ole pois vuokratulta klikkailijalta, kaikki ovat jonkun toisen referaaleja). Jos siis malttaa katsella mainoksia vaikka dollarin (yleisin valuutta näillä sivuilla) edestä ja vuokraa sitten sillä dollarilla viisi referaalia, niin saa vähän enemmän tienestejä. Tämän jälkeen kerää taas sen dollarin ja vuokraa toiset viisi klikkailijaa jne. Pikkuhiljaa alkaa kertyä enemmän ja enemmän tuloa.

Itse törmäsin näihin sivuihin viime vuonna alkukesästä ja lähdin ehkä tunnetuimman ja luotettavimman sivun kautta klikkailemaan. Tähän mennessä tuloa on ollut noin 450 dollaria, eli kovin suurista summista ei vielä puhuta. Kotiutukset ovat onnistuneet PayPalin kautta. Tuolla sivulla on myös oma keskustelufooruminsa ja käyttäjiä on ympäri maailmaa, myös Suomesta (Suomalaisille on oma osionsakin foorumilla). Parhaimmilla on referaaleja jo yli 20 000 ja tulot luokkaa 2 500 dollaria/kk. Jollain Suomalaisellakin näytti olevan 85 000 dollarin tienestit kasassa (voi olla useammallakin, mutta tämä yksi on foorumilla aktiivinen, niin sitäkautta tiedän). Onko täällä muita klikkailijoita?

Edittiä: Laitetaan tähän nyt vielä varoitusteksti.. eli jos homma kiinnostaa ja klikkaat tuota linkkiä, sekä rekisteröidyt sitä kautta, niin silloin päädyt referaalikseni. Sillä ei tosin ole mitään merkitystä, mitä kautta rekisteröityy, koska kaikki ovat jonkun toisen referaaleja, eikä toisen referaalina olo vaikuta kenenkään omiin tienesteihin millään lailla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.03.2014 15:45 <moderator> Affilinkki poistettu, koska se on vastoin foorumin sääntöjä.

10.03.2014 15:49 <Spurs77> Kovasti pyramidimaiselta haiskahtaa


temeth
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 02.08.2016, 14:43
Pisteitä: 0

Re: PTC-sivut

Viesti Kirjoittaja temeth »

Kannattaa jo unohtaa nuo turhauttavat pienipalkkaiset klikkailusivut.Nakkaa mulle sähköpostiosoitteesi, niin laitan sulle henkilökohtaisen kutsun ja todisteet maksuista Paypaliin. Ilmaista liittyä eikä mitään vuosimaksuja/sitoutumista yms...

p.pekte1@gmail.com

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”