Tänään on 23.05.2018, 10:18.

Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja Hese »

Mulle tuli parikymmentävuotta Veikkaaja, ei tule enää. Veikkaajakin tuli viime vuosina plärättyä enää silloin tällöin. Tätä uutta lehteä tuli kolme numeroa, ennen kuin tilaus loppui, enkä katsonut tarvetta maksaa aikakauslehdestä. Statsit ja kaikki muu informaatiohan löytyy netistä.

Sitten nuo Veikkaajan Edin(?) tipsit oli ennen ilmaisia IS:ssä, mutta hyvin harvoin niitäkään tuli katsottua. Nyt pitäis maksaa samasta hommasta, josta ei kai ole mitään seurantaakaan.

Sanokaa nyt te, jotka olette kuitenkin eri mieltä, oliko ja miten tämä uudistus hyvä?

Tähän ei muuten vaikuta yhtään se, että yksi noista kolmesta lehdestä tuli mulle vasta maanantaina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1759
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1167

Re: Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Veikkaajan taso on laskenut vuosien mittaan ainakin omasta mielestäni.

En tiennytkään että noista Edin vihjeistä joutuu nykyisin maksamaan? Harvalle ne kelpaavat edes ilmaiseksi, sen verran heikkoa tulosta ne ovat aina tehneet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Re: Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja Hese »

Joo sii noita vihjeitä ei saa netistä, ellei ole lehden tilaaja. Niillä on omat sivut. Mutta kuten sanoit, tuskin kenellekään menetys.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


R-bet
Jäsen
Viestit: 619
Liittynyt: 24.02.2013, 12:14

Tuotto: +138.08 yks.

Palautus%: 104.24%

Panosten ka: 6.67 yks.

Vetoja: 488

Pisteitä: 633

Re: Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja R-bet »

Pitkän tauon jälkeen tuli tilattua Veikkaaja, silloin juuri kun nimi oli vaihtumassa. Heti ensimäisessä numerossa ilmoitettiin että koko roska muuttaa muotoaan ja vihjeet siirtyy nettiin. Tämä oli lehdellä varmasti tiedossa jo silloin kun tilasin ja oli mielestäni heikko suoritus että ei infottu asiasta. Luulin että tilaan vedonlyöntilehden, mutta sain urheilulehden. Maanantai oli itselle sopiva julkaisupäivä, mutta makuasia. Perjantaissa se huono puoli että kun myöhästyy niin maanantai onkin jo todella myöhässä verrattuna siihen että siirtyy maanantaista tiistaihin. Kerran tämä jo tapahtunut.

Lehti on varmaan ihan hyvä, mutta aika pieni osa tulee luettua. Kaipaisin enemmän vedonlyöntiin liittyvää, analysointia ym. enkä näitä pelaajahaastatteluja. Monen mielestä siis varmasti hyvä lehti, mutta itselle ihan sama käyttääkö Kontiola Rexonaa suihkun jälkeen tai harrastiko nuorempana jalkapalloakin vai ringetteä. Lähinnä siis urheilijat kiinnostaa urheilijoina eikä ihmisinä. Monia tosin kiinnostaa urheilijat pintaa syvemmältä ja onhan lehdessä paljon muutakin, joten varmasti hyvä lehti aiheesta kiinnostuneille. Selailuun itsellekin ihan ok ja muutamat oikein kiinnostavat sivutkin löytynyt.

Vihjepalvelu on suht. kattava ja sivut muutenkin ok. Juttua on tarpeeksi, tilastoja ym. löytää ihan kätevästi, mutta se tärkein eli viheet ei vielä ole vakuuttanut. Tosin en ole menettänyt toivoakaan. Vihjeet ovat siis prosentteina, eli ei ole ihan puuhastelua sentää vaan ymmärretään vedonlyönnin perusasiat.

Peesaan tuolta nyt jonkin verran ja jos Edin vihjeillä maksetaan lehden tilaus niin homma jatkuu, mutta muussa tapauksessa ei. Tällä hetkellä pienen otannan jälkeen näyttää siltä että tuskinpa tilaus jatkuu, tappiolla olen, mutta toisaalta pesis alkanut niin hyvin että ehkä kääntää koko kelkan.

Edin vihjeissä se hyvä puoli että ei ihan väkisin sentää vihjaa vaan voi ilmoittaa että ei pelattavaa tälle päivälle. Vihjaaminen ei siis sentää tärkeämpää kun tulos. Niin ja väärin puhua Edin vihjeistä, sillä mukana on myös Olli Koski ja mahdollisesti joitakin muitakin.

Mikäli joku haluaa niin kunhan vetoja kertynyt vähän suurempi määrä niin voin laittaa tuloksen tänne lajikohtaisesti. Sarjoja en erittele seurantaan. Edullinen vihjepalveluhan tuo on. Toisaalta tämä foorumi on täynnä vihjeitä joista ei tarvitse maksaa penniäkään, kunhan muistaa vähän peukuttaa välillä.

Peukkua kaikille :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Taika
Jäsen
Viestit: 4344
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +56.53 yks.

Palautus%: 101.38%

Panosten ka: 0.50 yks.

Vetoja: 8243

Pisteitä: 3350
Paikkakunta: Tampere

Re: Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja Taika »

Pidän melkoisena ihmeenä, ellei ilmestymispäivä vuoden kuluessa palaa alkuviikkoon. Nykyinen perjantain on (perinteiselle) lukijakunnalle jokseenkin täydellisen väärä. Uskon kovin harvojen kuitenkaan ostavan lehteä feature-tyylisten henkilö ym- muiden laajempien juttujen takia, vaan saadakseen infoa viikonlopun pelejä varten.

Tiistaina ilmestyessään lehdestä vielä sai jokseenkin tuoretta tietoa viikonlopun tapahtumista eurosarjoissa (toki tämä aikataulu aiheutti tietenkin toimittajille vaatimuksen ripeästä työskentelystä ;) ) Nyt ei ole mitään mieltä perjantaina lukea mitä mitä tapahtui viime viikonloppuna, koska sen on jo kerinnyt lukemaan jokapaikasta muualta, vaikkakin sitten netistä englanniksi.

Montakohan toimittajaa lehdessä on..ööö...parisenkymmentä. Montakohan näistä haluaa oikeasti olla ns. "arvostettavia oikeita journalisteja" köh, ei kai ihan kaikki, mutta jollekin se lienee pakkomielle, kun siihen suuntaan lehteä nyt väkisin yritetään painaa. Eiköhän ne aiheet Suomessa kuitenkin aika äkkiä lopu.....tai sitten loppuu lukijat. Jos siis se on se painopiste. Netti on tietty olemassa, mutta ei sitä niin helpolla ota ( tiistaina ) tuohon syliinsä sohvalle selailtavaksi. Kunnianhimoista joo, mutta entä tarkoituksenmukaista ja tarpeellista....

Vielä tuohon aikataulukysymykseen, kun joku sieltä sitä niin perusteli, että ihmisillä on viikonloppuna paremmin aikaa lukea Veikkaajaa...eiku siis Yrheilusanomia. Ei ainakaan itselläni _todellakaan_. Eikä ehkä muillakaan perheellisillä. Viikolla vielä ehtisikin lukea muksujen ollessa päivät poissa, mutta yritäppä viikonloppuna (kun on kaikki muutkin vedot ja vehkeet tehtävänä) lösähtää sohvalla lukemaan. No way Jose. Enkä usko, että yksinelävillä sen paremmin se viikonloppu on lukemisen kulta-aikaa. Ja sitten tosiaan vielä se fakta, että perjantaina lähes kaikki oikeasti kiinnostava _ajankohtainen_ materiaali on jo hirveän vanhaa. Jos kerran ihmiset paimennetaan nettiin, niin lopettakaa sitten kokonaan se paperilehti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


NoFear
Jäsen
Viestit: 905
Liittynyt: 08.02.2005, 20:30
Pisteitä: 276

Re: Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja NoFear »

USanomat Pelivihjeet @UPelivihjeet
Itävallalle hävinnyt Ruotsi ottaa ti pakkovoiton Färsaarista. Maalierolla on merktystä, joten maaleja haetaan. Ruotsi yli 90 % suosikki.
Älä saatana, ihan totta?!? :o

Tuli tästä twiitistä mieleen, että onko jollain kokemuksia jakaa nyt uudistuksen jälkeen? Onko vihjeiden laatu ollut tyydyttävä ja homma ammattitaitoisen oloista? Onko kehitystä tapahtunut? Onhan tuo mukana oleva Koski ainakin ihan tekijämies, mutta kuinka paljon hän on mukana itse vihjaamisessa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"No, tulihan todistettua vääräksi se mantra että ylikertoimia pitää etsiä ja pelata."
- sinitähti

Minikommentit


R-bet
Jäsen
Viestit: 619
Liittynyt: 24.02.2013, 12:14

Tuotto: +138.08 yks.

Palautus%: 104.24%

Panosten ka: 6.67 yks.

Vetoja: 488

Pisteitä: 633

Re: Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja R-bet »

Mulla ei ikävä kyllä ole heittää näitä tasapanoksin pelattuna vaan omalla panostussysteemillä joka on tasapanoksen ja kellyn väliltä.
Pyrkinyt aina pelaamaan parhaat kertoimet maailmalta enkä ottanut vihjattuja veikkauksen kertoimia ellei ne olleet sinkkutoppeja.

Otanta pieni, mutta tämän hetkiset numerot:

Jääkiekko: 13 vetoa, palautus 70,4%
Jalkapallo: 51 vetoa, palautus 91,6%
Pesäpallo: 20 vetoa, palautus 132%

Pesis tainnut alkaa monella muullakin hyvin, mutta hyvä alku jokatapauksessa tuon lajin osalta.

Jalkapallovetoja olisi reilusti enemmän, mutta olen pelannut vain kohteet joihin ei itsellä arvioita tai jollain jota peesaan ensisijaisesti. Ei fakta, mutta sellainen fiilis että US pelaavat jalkapallossa paljon altavastaajia isoilla kertoimilla jolloin pieni otanta korostuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


unohtunut salasana
Avatar
Jäsen
Viestit: 583
Liittynyt: 22.03.2014, 23:46
Pisteitä: 378

Re: Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja unohtunut salasana »

Tere cacmac,

Tänään tuli kuin tyhjästä yhtäkkiä mieleen yksi asia, kun olin vähän aikaa sitten riemuissani huomannut että olet päässyt mukaan "sisäpiiriin" ihmeelliseen maailmaan. En tiedä mistä johtuu, että muisti toimii välillä hieman liiankin hyvin, ja oli pakko tarkistaa asia enkä edes yllättynyt että olin oikeassa niinkun melkein aina. En tiedä muistatko enää itse twiittiäsi viime vuoden huhtikuusta, joten autan kopioimalla sen tähän.

@cacmac 18. huhtikuuta 2013
@USanomat Kaiken vihjepalvelun perusedellytys on luotettava seuranta. Tuleeko sellainen? Selitykset pois, se in mahdollista toteuttaa.

Nyt kun olet mukana tekemässä vihjeitä, niin luulisi että vihjepalvelulla olisi jo seuranta pysyssä, mutten vielä ainakaan sellaista löytänyt? Onko sellainen suunnitteilla, vaan onko Edi jo ehtinyt puhua pään ympäri että on parempi tehdä talon tavoilla? Onhan se haastavaa puuhaa pelata vain veikkauksen kertoimilla, mutta aivan kuten itsekin olet tuossa twiitissä sanonut, niin jokaisella vihjepalvelulla kuuluisi olla ajankohtainen seuranta, jos halutaan edes hieman uskottavasti toimia. Mielenkiinnolla odotan että sellainen on nyt tulossa, kun oikea mies on päässyt mukaan puikkoihin.

Taitaa olla kiirusta lähipäivinä kun kohdemäärät kasvaa rajusti, ja voisi näin vedonlyönnistä mitään ymmärtämättä veikata että vihjeitäkin tulee enemmän kun kertoimet natsaavat useammin kohdalle. Olisihan se seuranta ollut hyvä saada valmiiksi jo ennen veikkauksen suurta uudistusta, mutta ehtiihän sen pikapuolin varmaan rakentaa sivuille. Jos teillä tulee liikaa hommia uusilla pelilistoilla, niin voin neuvotella tuon teromiehen kanssa jos tultaisiin kimpassa kiireapulaisiksi. Meidän cv:t ovat nähtävissä seurannassa. =)

Kerrohan passulta terveisiä Edille, Ollille ja niille kahelle toiselle näpertäjälle!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Betman12
Jäsen
Viestit: 22
Liittynyt: 22.02.2014, 23:06
Pisteitä: 15

Re: Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja Betman12 »

Lehti menee suoraan roskikseen, mutta vihjesivuilta saa hyvää perustietoa, ei tarvitse itse vaivata päätä niin paljoa, kaikesta ei ole samaa mieltö ja se toimii eräänlaisena peilinä itselle.

Vihjeitä en ole pelannut oikeastaan koskaan, mutta nykyinen systeemi antaa paljon mietittävää, kun ei aina tiedö miten kohteita lähestyisi.

Lehdestä poistetut vihjeet hamittavat, olivat hyvöö vessalukemista. :jorma:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


unohtunut salasana
Avatar
Jäsen
Viestit: 583
Liittynyt: 22.03.2014, 23:46
Pisteitä: 378

Re: Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja unohtunut salasana »

Betman12 kirjoitti:Lehti menee suoraan roskikseen, mutta vihjesivuilta saa hyvää perustietoa, ei tarvitse itse vaivata päätä niin paljoa, kaikesta ei ole samaa mieltö ja se toimii eräänlaisena peilinä itselle.

Vihjeitä en ole pelannut oikeastaan koskaan, mutta nykyinen systeemi antaa paljon mietittävää, kun ei aina tiedö miten kohteita lähestyisi.

Lehdestä poistetut vihjeet hamittavat, olivat hyvöö vessalukemista. :jorma:
Olihan se monelle suuri muutos, kun oli vuosikymmenet tottunut lukemaan eri vihjeitä paperiversiosta. Niin se vaan kehitys tuo muutoksia tullessaan, ei enää saa soitella muijalle kännipäissään puhelinkopista että olen minä ihan oikeaschti täällä kaverilla, kun on menossa baariin, eikä saa enää lukea pelivihjeitä paskahuussissa jos ei ota läppäriä mukaan. Mielestäni toi on kuitenkin loppupeleissä ihan oikea ratkaisu siirtää kaikki nettiin, se on nykypäivää. Ja onhan siinä paperiversiossa sentään vielä vakiovihje ja tilastoja, vaikkakin se on aika hölmöä että vakiovihjeet ovat eri henkilöiden laatimia lehdessä ja netissä. En tidä onko näin vielä, mutta ainakin viime syksynä oli vielä näin, eikä siinä ollut oikein mitään järkeä.

Enpä nyt lähtisi noin rajusti haukkumaan lehteä että täytyy suoraan roskiin heittää. Kieltämättä siitä löytää usein varsin turhia juttuja, mutta kyllä siinä seassa on usein aivan loistavia reportaaseja mielenkiintoisista asioista. Esimerkiksi Eero Laurilan jutut ovat yleensä loistavia brittifudiksesta, vaikka mies välillä kirjoittelee liiankin "omalla tavalla" niitä juttuja. Silloin tällöin joku kirjoittaa jotain diiba daaba juttua esimerkiksi ropsin fanimatkasta junassa, tai tuomareiden arjesta pelimatkoilla mitkä ovat ihan mielenkiintoista "vessalukemista". Viime viikon numerossa oli monen aukeaman juttu Ayrton Sennasta, mikä oli varmasti nykypäivän nuorille formula faneille mielenkiintoista luettavaa asioista joita ei välttämättä tiennyt miten olivat menneet. Eihän nuo minulle ja lammpalle esimerkiksi olleet mitään uutta, mutta vaikkei se nyt ollut mikään vuosituhannen reportaasi, niin aina noita mielellään lukee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Massimo
Jäsen
Viestit: 198
Liittynyt: 19.09.2013, 16:57

Tuotto: +114.28 yks.

Palautus%: 108.02%

Panosten ka: 4.70 yks.

Vetoja: 303

Pisteitä: 325

Re: Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja Massimo »

Mielestäni itse lehti on hyvä. Lähes joka viikko useampi mielenkiintoinen artikkeli. Lisäksi esim veikkausliigasta ja valioliigasta saa ihan kelvollista ajankohtaista tietoa sarjosita, jos ei jaksa netin syövereistä itse kaivella. Tuo sisäpiiri myös ihan laadukas. Talvella laajat kierrosennakkot eurofutissarjoihin, joista ainakin Olli Kosken kirjoittamia pidän uskottavina. Ja kyllähän noista muidenkin veijareiden tekeleistä sentään poissaolot löytyvät.

Mitä vihjeiden sisältöön tulee niin niitä peesaan todella harvoin. Joskus sieltä jonkun hyvän peli-idean saattaa bongata. Kuten joku jo mainitsikin niin ainakin jalkapallossa näyttävät pelaavan melko paljon selkeitä altavastaajia. Edi on tehnyt tätä mielestäni jo pitkään, joten näyttää siltä että kaveri on astunut kunnolla tuohon legendaariseen "altavastaaja-ansaan" eli näkee altavastaajan saumat parempana kuin ne todellisuudessa ovat. Lisäksi kun tuo seurantakin puuttuu niin keskiverotuularillekin tulee varmaan helposti se fiilis etteivät nämä ikinä osu. Mieluummin kiskoisi osuvampaa siis siinäkin mielessä että uppoisi paremmin janareihin. Toki ymmärrän sen, että tuo seurannan julkaiseminen ei ole aivan yksiselitteistä kun noita vetoja on pakko tuonne puskea, jotta siellä on jotain sisältöä silläkin puolella. Veijotukselta kuitenkin löytyy melko harvoin pelattavaa. Varmaan muutamia kohteita viikossa löytäisin itse keskimäärin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


unohtunut salasana
Avatar
Jäsen
Viestit: 583
Liittynyt: 22.03.2014, 23:46
Pisteitä: 378

Re: Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja unohtunut salasana »

Massimo kirjoitti:Kuten joku jo mainitsikin niin ainakin jalkapallossa näyttävät pelaavan melko paljon selkeitä altavastaajia. Edi on tehnyt tätä mielestäni jo pitkään, joten näyttää siltä että kaveri on astunut kunnolla tuohon legendaariseen "altavastaaja-ansaan" eli näkee altavastaajan saumat parempana kuin ne todellisuudessa ovat.
Tuohan menee juurikin niin kuten itse sanoit, että ollaan "pakotettuja" pelaamaan jotain että saadaan sisältöä vihjeisiin. Tuo ei ole mitenkään kadehtittavaa hommaa että joutuu käyttämään vain veikkauksen kertoimia. Lopputulos on se, että väkisin väännetään prosentteja "hieman" enemmän toiseen suuntaan että saadaan peli aikaiseksi. Joissain tapauksissa se menee aivan överiksi, kuten ensimmäisenä mieleen tulevalla MM karsintaottelulla jossa oli Tanskan tasoituksille aivan mielenvikaisia todennäköisyyksiä laskettu, ja ylipanostusta monen tasoituskohteen kautta. Sillä ei ole mitään väliä että Tanska hävisi sen ottelun kotikentällään viime kesäkuussa lopulta Armenialle rumin lukemin 0-4. Se siinä eniten ärsytti että huomasi selvästi kuinka oltiin väkisin väännetty prosentit aivan pieleen.

Toisaalta on myös ilo nähdä että siellä vietetään nykyään varsin usein "vedotonta päivää", kun ei sopivia kertoimia löydy. Se onkin yksi harvoista asioista mikä tekee palvelusta edes hieman uskottavan. Olli Koski on rautainen ammattilainen ja tietää mitä tekee kuten tietenkin kaikki muutkin tiimiin kuuluvat. Edistä moni on mieltä sitä ja tätä, mutta kyllä hänkin vuosien kokemuksella tietää yhtä ja toista vedonlyönnistä. Se on sitten eri asia ettei sitä vaan rohkeasti voi myöntää avoimella seurannalla, että onhan se vaikeaa pelata veikkauksen pelitarjonnalla plussan puolella. Sen verran huonolla palautusprosentilla joutuu niitä kertoimia käyttämään, eikä se auta mitään kuinka paljon tahansa viilaa todennäköisyyksiä omalle joukkueelle.

Veikkaukselle on aika harvoin saatavilla ylikerrointa suosikille ottelussa tai tapahtumassa. Pääsääntöisesti ne hyvät kertoimet ovat usein altavastaajilla, jotka sitten luonnollisesti osuvat harvemmin kuin suosikkeja pelatessa. Tavallaan urheilusanoman vihjepalvelu on pakotettu pelaamaan enemmän altavastaajia kuin suosikkeja, vaikka tuleehan niitä suosikkejakin välillä lapulle kunhan hieman muistaa vetää prosentteja kotiinpäin suosikille. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Betman12
Jäsen
Viestit: 22
Liittynyt: 22.02.2014, 23:06
Pisteitä: 15

Re: Veikkaajan/Urheilusanomien uudistus

Viesti Kirjoittaja Betman12 »

Edelleen uusi lehti ei ole edes wc-lukemisen arvoinen. (kirkko ja kaupunki parempi) .Luen pörssiä, eli maailmaa ja sen taloutta nykyisin. Huomattavasti mielenkiintoisampaa, tuottoisampaa, helpompaa, jos on pitkä pinna.

En myös tiedä miten päihteiden käyttö liityy vedonlyöntiin, ei ole kokemusta. Urheilun seuraamisen ohella myös hoidettava omaa kuntoaan, niin siinä oleelliset asiasta.

Jokainen saa nähdö lehden miten haluaa, itse en siitä varsinaisesti ole koskaan ollut innostunut ja nyt vielä vähemmän. Netistä voin maksaa vaikka triplat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.05.2014 15:33 <unohtunut salasana> Voithan sinä ilmoittaa sanomalle ettet halua sitä lehteä

07.05.2014 15:33 <unohtunut salasana> ollenkaan kotiin, niin säästät luontoa ja hermojasi :)

07.05.2014 15:34 <unohtunut salasana> Jos viittaat päihteiden käytöstä urheiluun siitä ropsin

07.05.2014 15:34 <unohtunut salasana> reportaasista junassa,niin sehän oli puhtaasti viihdelukemis

07.05.2014 15:35 <unohtunut salasana> ja mielestäni sellaiset jutut tuovat ihan vaihtelua muihin

07.05.2014 15:35 <unohtunut salasana> juttuihin. Lehti on ihan hyvä siksi että siinä on jokaiselle

07.05.2014 15:36 <unohtunut salasana> melkein aina jokin mieluinen juttu, ja lähes kaikki lajit

07.05.2014 15:36 <unohtunut salasana> otetaan huomioon. Mutta ei kaikkia voi aina silti miellyttää

07.05.2014 15:36 <unohtunut salasana> ja aina kitisiöitä riittää aivan jokaiseen asiaan. :)


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”