Tänään on 22.06.2018, 20:32.

Paras herätys (huumori)

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
lowkey
Avatar
Vieras

Paras herätys (huumori)

Viesti Kirjoittaja lowkey »

Eikö toi soumalainen herätys on paras? Ton kalan en ainakin haluis sänkyyn...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-SV8PQZK2Ao[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DROqzp9CKt8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j8f8pP94Gr0[/youtube]

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gra81
Jäsen
Viestit: 26
Liittynyt: 03.08.2012, 14:26
Pisteitä: 13

Re: Paras herätys (huumori)

Viesti Kirjoittaja gra81 »

Mähän taas sain muutaman päivän ajan varsin mielenkiintoisia viestejä eräältä 50kymppiseltä naapurinmieheltä, jonka kanssa saunonut.. Kyse on siitä, että eräs ~15 vuoden takainen lukioaikainen naistuttavuuteni on jäänyt hyvin mielenkiintoisesti nk kytemään, ja tämä naapurinmies meni psykoosiin (tosin ns positiivisen sellaiseen, eli mitään vahinkoa sinänsä ei todellakaan tapahtunut) luullen että olen hänen juttuihinsa kovasti ihastunut. No, saatan ollakin, mutta ei se ole olennaista asiassa.

Psykoosissahan ihminen kansanomaisesti ilmaistuna toimii täysin järjettömästi, toimii tavalla jolla ei missään nimessä normaalisti toimisi. Toiminnan perustana on tällöin väärät, ei-todelliset olettamukset. Mutta psykoosiin meno on äärimmäisen yksilöllistä, oleelliset toiminnan perusteet ja syyt ovat niin yksilöllisiä. Jos esimerkiksi laajasti uutisoitaisiin Paavo Lipposella olevan maksakirroosi, vaikkei näin olisikaan, ja yritettäisiin pelata joku psykoosiin, niin silloin yksilö saattaa mennä psykosiin, tai saattaa olla ettei mene.

Tässä tapauksessa asiassa oli vahvasti mukana sellaisia yksilöitä, asioita ja käänteitä, ettei voi pitää mitenkään ihmeenä äijän lähteneen vähän reissuun ) Ja kuten edelle mainitsin, kyseessä oli lähinnä vain huumoripitoinen muutaman päivän episodi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”