Tänään on 23.07.2018, 03:50.

Parhaimmat pakkiparit , NHL

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
Pine Chip
Avatar
Jäsen
Viestit: 1547
Liittynyt: 09.05.2008, 10:44
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Suomi

Parhaimmat pakkiparit , NHL

Viesti Kirjoittaja Pine Chip »

Avataan tällainen kun oli jo huonoin pelaaja -osio! Tässä peliä odotellassa....
Onhan hienoa huomata että uusia huippupareja syntyy ja vähän huonommissakin joukkueissa! Atlantan Byfuglien-Enström on yksi tällainen. Huippupelejä ja pisteitäkin kertyy siinä sivussa. Toinen on Nashvillen Weber-Suter, hienoa kiekonkäsittelyä! Ja sitten on tämä Keith-Seabrook...Kyllähän nämä dinosaurukset (Phaneuf ja co) vois jo pistää telakalle. Nykyajan pakin pitää osata luistella, tukea hyökkäyksiä ja pyörittää ylivoimapeliä. Tulevaisuus on siten Vatasten ja kumppaneiden. Ei tarvitse enää painaa vähintään 100kg ja osata laittaa miestä matalaksi (toki heitäkin tarvitaan, alivoimalla n. 70 sekuntia /peli) voidakseen olla hyvä NHL -pakki!
Lisätkää muita...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minun mielestäni otan HARKITTUJA riskejä, se on vallan muuta kuin hätiköintiä (NHL,SM-liiga&Premier League,Championship ja VEIKKAUSLIIGA)

Minikommentit


Tenkrat
Avatar
Jäsen
Viestit: 5195
Liittynyt: 09.11.2005, 02:08

Tuotto: +439.81 yks.

Palautus%: 105.48%

Panosten ka: 3.60 yks.

Vetoja: 2226

Pisteitä: 6973

Re: Parhaimmat pakkiparit , NHL

Viesti Kirjoittaja Tenkrat »

Laitellaan yks ja vedetään hitusen kotiinpäin eli:

Lydman - Visnovsky, Lubo hyökkäilee ja avaa peliä, Toni hoitelee pulustuksen ja blokkailee vedot. Lisäksi molemmat on suht pienikokoisia. Vielä vuosi-pari niin kukaan ei muista enää Niedermayeria kun Ducks puolustuksen kiekollisesta pelistä vastaa Vatanen ja Fowler, jälkimmäinen tosin on jo nyt melko isossa roolissa.

Seuraava jatkakoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus: 1-10/10
Jakajana Kelly/13 molemmista päistä kuristettuna+joskus vähän mutua.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Re: Parhaimmat pakkiparit , NHL

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Erinomaisia pareja noussut esille!

Otanpa tarkastelukulmaksi yv-parit. Mä olen 90-luvulta alkaen ihaillut yhtä dinosaurusta eli Chris Prongeria. Kaikessa vittumaisuudessaan aika karismaattinen tyyppi. Ja hyvä yv-pakkipari saadaan aikaan kun Pronger pelaa Timosen kanssa. Aivan erilainen yv-pari on sitten Rafalski-Lidström ja tätä pidän ns. uuden NHL-kiekon tehokkaimpana yv-parina tällä hetkellä. Tätä paria ei voi edes peluuttaa 5vs5 koska omissa saattaisi soida, mutta yv:llä ehdoton kukko noin taidollisesti. Rafalski on ollut loukkaantuneena, joten pistesaldo on vähän kärsinyt molemmilla, mutta katsotaan keväällä. Historiasta löytyy monta mielenkiintoista yv-paria, joista suomalaisittain tulkoon esille Nashvillen Timonen-Zidlicky. Kun Zidlicky tuli Nashvilleen HIFK:sta, hän pelasi vain ja ainoastaan ylivoimaa. Alivoimalla tai 5vs5 Marek ei kentälle päässyt. Parhaimmillaan Timonen-Zidlicky oli kyllä jäätävän hyvä. Meni vähän historiaan, mutta suomalaisittain :)

Yksi hieman vaille arvostusta jäävä 5vs5 pari on Flyersin kolmospari O'Donnell-Meszaros. Kovaa työtä se vajaat 20 minuuttia mitä tulee peliaikaa. O'Donnell ei pelaa lainkaan ylivoimaa ja Meszaroskin Prongerin ja Timosen jälkeen. O'Donnell-Meszaros on liigan kovin pakkipari plusmiinuksissa ja tätä voi pitää paljon puolustavan pakkiparin ykköstavoitteena.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”