Tänään on 25.06.2018, 10:09.

Valioliiga Viasatille

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 19:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Valioliiga Viasatille

Viesti Kirjoittaja razor »

Vi är ytterst säkra på att Viasat kommer sända Barclays Premier League-fotboll på ett heltäckande och innovativt sätt, säger Richard Scudamore, VD för FA Premier League, i en första kommentar.

Tidigare har Canal Plus pratat om ”groteska nivåer” på prissättningen för den engelska förstaligan som nu förmedlas via Medge Consulting. MTG/Viasat verkar inte hålla med och tar över Premier League-sändningarna i Sverige från och med hösten 2010.

– Tillsammans med Champions League gör Premier League Viasat Fotboll till Sveriges ledande fotbollskanal, säger Viasats sportchef Per Tellander. Vi kommer att göra studioprogram minst två dagar i veckan med våra uppskattade programledare, experter och kommentatorer. Och vi kommer att vara på plats i England varje vecka för att kunna göra specialreportage kring lagen och deras stjärnor.

I planerna ingår att visa minst 228 matcher varje säsong, fördelade på 6-8 starttider i veckan, kompletterat av program med höjdpunkter, intervjuer och analyser.

Viasat kommer att sända matcherna i befintliga sportkanaler, men även starta en helt ny, Premier League HD.

Viasat har sen tidigare Champions League, FA-cupen, franska Ligue 1 och även rättigheterna till hälften av de italienska Serie A-lagens hemmamatcher.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


akuankka
Jäsen
Viestit: 426
Liittynyt: 06.11.2003, 15:32
Pisteitä: 0
Paikkakunta: ankkalinna

Re: Valioliiga Viasatille

Viesti Kirjoittaja akuankka »

razor kirjoitti:MTG/Viasat verkar inte hålla med och tar över Premier League-sändningarna i Sverige från och med hösten 2010.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”