Tänään on 23.06.2018, 19:32.

Laskennallinen palautus%-kulut=?

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
hyde
Jäsen
Viestit: 220
Liittynyt: 29.08.2003, 16:14
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jkl:n mlk

Laskennallinen palautus%-kulut=?

Viesti Kirjoittaja hyde »

Olen pähkäillyt päissäni tällaistakin asiaa: Vedonvälittäjäthän tunnetusti tarjoavat ja puhuvat mielellään korkeasta palautusprosentista. Ok, tämähän on hyvä asia. Mutta asian tekee mielenkiintoisemmaksi varsinkin pienellä rahalla pelaaville se, kuinka paljon tilisiirroista veloitetaan, pidätetäänkö voitoista joitakin ns. "veroja", kuinka kauan varojen kotiutus kotimaiselle pankkitilille kestää jne. On nimittäin aika paljon merkitystä sillä jos rahat makaa siirrettäesä tilille ja pois molempiin suuntiin 3 vuorokautta jossakin, tai vaikkapa talletettaessa Sololla näkyvät tilillä heti ja kotiutuskin kestää max 24 h. Tässähän menettää rahansa pahimmassa tapauksessa viikoksi pois käytöstään.

Jos firma a tarjoaa vaikkapa singlen palautusprosentiksi 95% mutta pidättää voitosta 3-5% veroja + pankkien siirtokulut talletettaessa ja ulosmaksettaessa niin mikä mahtaakaan olla se lopullinen todellinen palautusprosentti? Tiedän että se tietenkin on suurempi jos puhutaan suurista summista ja pankkien veloitukset ovat kiinteitä rahojen siirroissa mutta noita muita kulujahan ei saa pois mitenkään, vai saako?
Minkälaisia kokemuksia teillä muilla on näistä rahaliikenne- + kulupolitiikasta? Mitkä toimistot kuppaavat eniten, mitkä toimistot palauttavat tosiasiassa eniten?

Itse olen pelannut paljon Paffille juuri sen sukkelan maksupolitiikan ja kuluttomuuden vuoksi. Esim, jos nyt kotiuttaisin sieltä pelitilillä olevia rahoja niin ne olisivat huomenna iltapäivällä kuluitta tililläni Nordeassa. Sinnepäin maksukin on reaaliaikaista ja kulutonta. Eikä mitään minimejä ole rahaa liikuteltaessa kumpaakaan suuntaan.

Jos tämä Pahvi vielä tarjoaisi esimerkiksi kertoimia raviurheiluun ja nostaisi hiukan palautusta niin alkaisi olla aika kilpailukykyinen lafka. Paffin erikoisuutena on musta niin ihmeelliset erikoissinglet joihin tarjotaan 5% paremmat kertoimet kuin yhdistelminä pelattaessa.
Kertokaa omia kokemuksianne, mun kokemukset rajoittuvat Expektiin, Centreen ja Paffiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Monissa firmoissahan on tietty raja jonka ylimenevästä summasta ei tarvitse maksaa pankkikuluja, siis suuntaan tai toiseen siirrettäessä. Canbetilla raja taisi laskea britteihin siirtymisen yhteydessä 300 euroon, Pinnaclella on hatusta vedettynä 1000 euroa toi raja. Ja vielä pinnistän muistiani niin samat rajat on käytössä takaisinkin siirtäessä.

Mun mielipide on se että pienenkään pelurin ei ole järkeä siirrellä pienempiä summia kumpaankaan suuntaan tai ainakaan takaisinpäin, koska alamäki voi tulla ja kuivuttaa taas kassan ja sitten taas siirrellään.

Mutta nykyään niin monella firmalla on suomessa tili, että varmaan kassan pienuus asettaa rajat kassan hajauttamiselle ja sen järkevyydelle. Tää on taas mun mielipide... :)

Mikä puulaaki vähentää veroja tuosta 95 %:sta? Älä ainakaan sinne laita rahojasi. Tietysti jos tarkoitat pörssien komissiota se on taas eri juttu. Pörsseistä kannattaa hakea niitä suurempia ylikertoimia ja erilaisilla laskureilla saa helposti laskettua lopullisen kertoimen josta on siis poistettu toi komissio, joten vertaile sitä kerrointa standardibookkereihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”