Tänään on 28.05.2018, 06:28.

Minkälaista tiliä huippupelaajat/palstalaiset tekevät?

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
fisseri
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 05.02.2007, 15:27
Pisteitä: 0

Minkälaista tiliä huippupelaajat/palstalaiset tekevät?

Viesti Kirjoittaja fisseri »

Täällä kun puhutaan vain prosenteista (esim. palautus 105%) tai yksiköistä, niin millaista euromääräistä tiliä teette, tai tiedätte joidenkin tekevän urheiluvedonlyönnillä? Teettekö tätä työksenne, lisätuloja hankkiaksenne vai huvin vuoksi? Mielenkiinnosta tällainen kysymys, kun missään ei ole rahasummia näkyvillä, josta tulee mieleen onko tämä oikeasti kannattavaa, vai sitä harrastelijoiden puuhastelua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3558
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Monet pelaavat harrastuspohjalta ilman sen kummempia rahallisia tavoitteita. Tällöin tappio/voitot liikkuvat muutaman sadan euron tappioista muutaman sadan euron voittoihin. Tähän kategoriaan kuuluvat pelaajat harjoittelevat usein prosenttien laskemista/vedonlyönnin saloja ja pelaavat usein kokeneempien pelaajien vihjeitä omien "harrastusvetojen" lisäksi.

Puolivakavissaan pelaavat hakevat jo rahallista tulosta normaalin työn päälle. Tällaiset pelaajat käyttävät usein vihjepalveluja tai/ja kanssapelaajien vihjeitä omien vetojensa lisäksi, joilla pyrkii kasvattamaan pelikassaansa. Voitot muutamista sadoista euroista max muutamaan tuhanteen euroon kuukaudessa.

Ammattipelaajat nettoavat kuukaudessa parista tuhannesta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin (jopa satoihin). Omat taidot ja kontaktiverkosto alkaa olla tässä vaiheessa jo hyvinkin kehittyneet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TheSavageSam
Avatar
Jäsen
Viestit: 428
Liittynyt: 27.02.2008, 14:07
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja TheSavageSam »

Vedonlyönnissä etuna on se, että otteluita on sitten niin tuhottomasti, kunhan vain laskee prosentteja tarpeeksi moneen liigaan. Eli käytännössä aika ei rajoita tuoton määrää samalla tavoin kuin jos sijoitat rahaa korkotilille pankkiin. Toisin sanoen, jos pärjää konearvioilla(tai muuten vaan aika riittää), niin tuottoa voi tehdä kyllä ihan roppakaupalla. Rajakin tulee tietty joskus vastaan, sillä bookkerit rajoittavat panoskokoa, joten loputtomiin exponentiaalinen kasvu ei tietenkään voi jatkua. Ja käsittääkseni ~107% palautuksen olevan melko yleinen osaavien jannujen toimesta, paremmat pystynevät kenties johonkin 112-115% tuntumaan, tosin en tiedä pystyvätko sitten oikesti pitemmässä juokussa(useita liigoja ja pelimuotoja, tuhansia pelejä).

Ja en tiedä onko järkevää puhua euromääräisistä tuotoista, niitä kun ei oikein voi verrata. Joku saattaa pelata vasta 1000€ pelikassalla ja tehdä parempia arvioita(paremmalla palautusprosentilla) kuin joku 40000€ pelikassalla pelaava. Ei se kassan koko, vaan se miten sitä käyttää.
Tässä kuitenkin yksi tapa arvioida rahamäärää(tai oikestaan kasvua):
Jos palautusprosentti on 105% ja keskimääräinen panos kohteeseen on 3%, niin yhdellä panoksella kassa kasvaa keskimäärin 0.03(1.05-1)+1=1.0015 kertaiseksi.
Jos kyseinen pelaaja lyö vuodessa esim 1000 vetoa (ihan realistinen määrä, jos pelaa vaikka kolmea tai neljää jääkiekkoliigaa), niin tällöin kassa kasvaa 1.0015^1000=4.476 kertaiseksi. Eli yli nelinkertaiseksi. Enää tarvitsisi tietää alkukassa(ainakin omasi tiedät), niin tietäisit paljonko kassa olisi lopussa noin likimain. Tietenkin varianssi muuttaa tuota lukua, varsinkin jos tuo palautus-prosentti ja keskimääräinen panos olivat vain arvioita, niin tuo luku saattaa olla paljonkin pielessä. Mutta suuntaa saa tuollein ja itse vetoa lyövätkin voivat tuollein arvioida tulevia tuottoja(olettaen, että laskevat panoksensa joka kerta uudesta kassasta ja että panosrajoitukset eivät ole vielä esteenä).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minulla on kaikki aika tässä maailmassa. Ja koska aika on rahaa, niin minulla on kaikki rahat tässä maailmassa.

Minikommentit


pka
Jäsen
Viestit: 860
Liittynyt: 30.01.2004, 23:53
Pisteitä: 280

Viesti Kirjoittaja pka »

TheSavageSam kirjoitti:Ja en tiedä onko järkevää puhua euromääräisistä tuotoista, niitä kun ei oikein voi verrata. Joku saattaa pelata vasta 1000€ pelikassalla ja tehdä parempia arvioita(paremmalla palautusprosentilla) kuin joku 40000€ pelikassalla pelaava. Ei se kassan koko, vaan se miten sitä käyttää.
Mielestäni prosenttien vertaaminen on kyllä vielä ongelmallisempaa kuin eurojen. Tuollainen 1000 euron kassalla pelaava, mutta hyviä arvioita laskeva kun ei kovin pitkään pelaa sillä 1000 euron kassalla, vaan kuten esitätkin, päälle 4-kertaistaa kassansa vuodessa ts. yli 1000-kertaistaa kassansa 5 vuodessa (jos arviot ovat oikeasti niin hyviä, että niillä pelaa 1000 vetoa 105% palautuksella sellaisiin vetoihin, missä panosrajoitukset eivät tule vastaan). Tilanne, missä hyviä arvioita tekevä pelaa pienellä kassalla, on siis suhteellisen lyhytaikainen.

Hyvät pelurit (sen jälkeen, kun ovat olleet muutaman vuoden oikeasti hyviä) pelannevat niin suurella kassalla, että panoksia rajoittaa vain panosrajoitukset tai markkinan likviditeetti (tai ainakaan en ymmärrä, miksei näin olisi). Siksi euromääräisien tuottojen vertaaminen on mielestäni järkevämpää, jos pelureita halutaan jotenkin keskenään verrata. 500 euron kassa on osaavissa käsissä suht. helppoa 10-kertaistaa vuodessa. 500 miljoonan kassalla on erittäin vaikeaa saada edes 10% tuotto.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Kassan kasvua rajoittaa monilla varmaan se seikka, että jos ei ole muita tuloja, niin voitoista on pakko siivuttaa osa ihan elämiseen, eikä voi täysimääräisesti esim. nelinkertaistaa kassaa vuodessa.

Tuossa edellä mainittiin joidenkin vetävän 112%-115% palautuksilla, mutta ei tuollaista voi saada aikaan kuin pelaamalla kohteita vain harkiten, ja pitkän päälle kassan kierto ei ole tarpeeksi hyvä, joten mukaan kannattaa ottaa niitä "pienempiäkin" ylikertoimia, jolloin toki palautuskin laskee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TheSavageSam
Avatar
Jäsen
Viestit: 428
Liittynyt: 27.02.2008, 14:07
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja TheSavageSam »

JussiQ kirjoitti: Tuossa edellä mainittiin joidenkin vetävän 112%-115% palautuksilla, mutta ei tuollaista voi saada aikaan kuin pelaamalla kohteita vain harkiten, ja pitkän päälle kassan kierto ei ole tarpeeksi hyvä, joten mukaan kannattaa ottaa niitä "pienempiäkin" ylikertoimia, jolloin toki palautuskin laskee.
Tässä olen samaa mieltä, että tuo palautusprosenttikaan ei ole mikään itseisarvo. Helpostihan sitä saa ylöspain hilattua, mutta silloin kyllä tuhlaa potentiaalisia pelikohteita. Ja alkuperäinen tarkoitushan oli kasvattaa kassaa mahdollisimman nopeasti. Mielestäni pitäisinkin järkevämpänä tuota keskimääräistä kassan kasvukerrointa per veto, jonka laskemisen esitien edellisessä viestissäni. Tuonhan voi siis laskes myös ihan vaan geometrisella keskiarvolla:
(Kassa nyt/Kassa alussa)^(1/Vetojen määrä)
Samalla olisi järkevää esittää, miten monta pelattavaa kohdetta kauden aikana löysi(pelasi).
pka kirjoitti: Hyvät pelurit (sen jälkeen, kun ovat olleet muutaman vuoden oikeasti hyviä) pelannevat niin suurella kassalla, että panoksia rajoittaa vain panosrajoitukset tai markkinan likviditeetti (tai ainakaan en ymmärrä, miksei näin olisi). Siksi euromääräisien tuottojen vertaaminen on mielestäni järkevämpää, jos pelureita halutaan jotenkin keskenään verrata. 500 euron kassa on osaavissa käsissä suht. helppoa 10-kertaistaa vuodessa. 500 miljoonan kassalla on erittäin vaikeaa saada edes 10% tuotto.
Jos itselläni olisi 500 miljoonan euron kassa(tai muuten vaan todella iso), niin en todellakaan pitäisi kaikkia rahavarantoja vedonlyönnissä. En vaikka siitä saisikin kenties parhaan teoreettisen tuoton. Tyytyisin pienempään riskiin, koska rahaa on jo niin paljon.

Voisikin ajatella, että panosrajoitukset(tai markkinoiden likviditeetti) rajoittavat kassaa. Nimittäin mitäs järkeä on pitää sellaista osaa kassasta vedonlyönnissä, josta ei voi edes laskea panoksia? Ei mitään. Tällöin mielestäni on aivan luonnollista, että yli jäävä varallisuus menee muihin sijoituksiin tai mihin kukin itse haluaa rahaa laittaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minulla on kaikki aika tässä maailmassa. Ja koska aika on rahaa, niin minulla on kaikki rahat tässä maailmassa.

Minikommentit


pka
Jäsen
Viestit: 860
Liittynyt: 30.01.2004, 23:53
Pisteitä: 280

Viesti Kirjoittaja pka »

TheSavageSam kirjoitti: Voisikin ajatella, että panosrajoitukset(tai markkinoiden likviditeetti) rajoittavat kassaa. Nimittäin mitäs järkeä on pitää sellaista osaa kassasta vedonlyönnissä, josta ei voi edes laskea panoksia? Ei mitään. Tällöin mielestäni on aivan luonnollista, että yli jäävä varallisuus menee muihin sijoituksiin tai mihin kukin itse haluaa rahaa laittaa.
Jos varoja on muissa sijoituksissa, mutta muut sijoitukset voi tarvittaessa muuttaa rahaksi, on mielestäni ihan perusteltua pitää niitä osana myös vedonlyönnin riskipääomaa (siis sitä pääomaa, mistä laskee panostuksen). Ei riskipääoma ole se, mikä on pelitileillä makaamassa, vaan se, minkä voi/haluaa tarvittaessa (pitkän tappioputken sattuessa) vedonlyöntiin sijoittaa. Eihän vedonlyönnissäkään pidetä eri kassaa eri lajeja/sarjoja/vetomuotoja varten. Voittorahojen tuhlaaminen voi tosin olla monelle ihan mukava vaihtoehto, ja toki tätä kautta kassan kasvu voi rajoittua paljonkin :D

Mielestäni on kuitenkin varsin normaali tilanne menestyvälle vedonlyöjälle, että ainakin osa vetomuodoista on sellaisia, että niitä lyödään ilman muuta niin paljon kuin panosrajoitus sallii. Ylipäätänsä, selvästi hyvien vetojen panostusten laskeminen pelikassan pohjalta silloin, kun panosrajoitukset ovat melko alhaisia, tuntuu aloittelijoiden tai heikosti pärjänneiden pelureiden hommalta. Ei sitä silti laskennallista kassaa tarvitse/kannata lähteä väkisin pienentämään siksi, että kassan kasvun suhteen optimaalista panosta ei bookkeri suostu ottamaan vastaan, ainakaan niin kauan, kun kaikki vedot eivät ole tällaisia. (Ja sen jälkeenkin tilanne on tietysti niissä euroissa mitattuna ihan sama, ainoastaan kassankasvuprosenttia se kassan keinotekoinen pienentäminen nostaa.)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TheSavageSam
Avatar
Jäsen
Viestit: 428
Liittynyt: 27.02.2008, 14:07
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja TheSavageSam »

pka kirjoitti:
TheSavageSam kirjoitti: Voisikin ajatella, että panosrajoitukset(tai markkinoiden likviditeetti) rajoittavat kassaa. Nimittäin mitäs järkeä on pitää sellaista osaa kassasta vedonlyönnissä, josta ei voi edes laskea panoksia? Ei mitään. Tällöin mielestäni on aivan luonnollista, että yli jäävä varallisuus menee muihin sijoituksiin tai mihin kukin itse haluaa rahaa laittaa.
Jos varoja on muissa sijoituksissa, mutta muut sijoitukset voi tarvittaessa muuttaa rahaksi, on mielestäni ihan perusteltua pitää niitä osana myös vedonlyönnin riskipääomaa (siis sitä pääomaa, mistä laskee panostuksen). Ei riskipääoma ole se, mikä on pelitileillä makaamassa, vaan se, minkä voi/haluaa tarvittaessa (pitkän tappioputken sattuessa) vedonlyöntiin sijoittaa. Eihän vedonlyönnissäkään pidetä eri kassaa eri lajeja/sarjoja/vetomuotoja varten. Voittorahojen tuhlaaminen voi tosin olla monelle ihan mukava vaihtoehto, ja toki tätä kautta kassan kasvu voi rajoittua paljonkin :D
No tottahan toki se näin on, tämä nyt on aivan itsestään selvää. Mutta tässä tapauksessa on mielestäni hölmöä puhua, että sille 500 miljoonan rollille ei saa kunnon palautusta(vedonlyönnistä), sillä tällöin on katsottava myös muita niitä sijoituksia, jotka kokonaisuudessaan määräävät lopullisen palautuksen(tuoton). Mitä sanoin tuossa, että panosrajoitukset rajaavat kassaa, niin tarkoitin vain, että lopulle osalle kassasta on järkevää hakea kasvua/ottaa hallittua riskiä muualta kuin vedonlyöntimarkkinoilta. Ja näin siis jos vedonlyöntimarkkinoilta ei enempää tuottoa mielestään saa.

Mutta lienemme kaikki ainakin yhtä mieltä siitä, että panosrajoitukset lopulta estävät exponentiaalisen kasvun ja että vedonlyönnillä voi todellakin tienata.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minulla on kaikki aika tässä maailmassa. Ja koska aika on rahaa, niin minulla on kaikki rahat tässä maailmassa.

Minikommentit


tallipoika
Avatar
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 02.03.2003, 13:00
Pisteitä: 1325
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

TheSavageSam kirjoitti:..............palautusprosenttikaan ei ole mikään itseisarvo. Helpostihan sitä saa ylöspain hilattua......
Kerropa kuinka sitä saa helposti nostettua, kun Sinulla on esimm 1 000 vetoa lyöty, ja vaikka "vain" 104 pal%:lla

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

€:kin on iso raha, jos sitä ei ole..!

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3558
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

tallipoika kirjoitti:
TheSavageSam kirjoitti:..............palautusprosenttikaan ei ole mikään itseisarvo. Helpostihan sitä saa ylöspain hilattua......
Kerropa kuinka sitä saa helposti nostettua, kun Sinulla on esimm 1 000 vetoa lyöty, ja vaikka "vain" 104 pal%:lla
Eiköhän kysymys ollut siitä, että alunperin seurantaa perustettaessa palautus%:n saa pidettyä "helposti" >110%:ssa pelaten vain selkeästi parhaat kohteet. Kassankasvun kannalta tämä ei kuitenkaan ole lähellekään paras tapa, vaan kannattaa pelata myös vain vähän tuottavat kohteet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gaudi
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 13.12.2008, 05:11
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Gaudi »

TheSavageSam kirjoitti: Jos itselläni olisi 500 miljoonan euron kassa(tai muuten vaan todella iso), niin en todellakaan pitäisi kaikkia rahavarantoja vedonlyönnissä. En vaikka siitä saisikin kenties parhaan teoreettisen tuoton. Tyytyisin pienempään riskiin, koska rahaa on jo niin paljon.
Jos itselläni olisi 500 miljoonan kassa, niin ei voisi vähempää kiinnostaa kuluttaa aikaani sen kasvattamiseen. Mitäänhän en tekisi sillä seuraavalla sadalla miljoonalla mitä en edellisillä 500 miljoonalla saisi. Jälkeläisten taloudellinen hyvinvointikin olisi jo turvattu ties monenteen polveen. Täysin yhdentekevää onko siellä tilillä 500 vai 600 miljoonaa. Mihinkään järkevään tai oikeastaan edes järjettömään en sitä lisäsatamiljoonaista osaisi elämäni aikana käyttää. Mieluummin kuluttaisin aikani niiden 500 miljoonan tuhlaamiseen kuin pohtisin kellyjakajia, vääntäisin prosentteja tai miettisin Christiano Ronaldon mahdollisesti kipeän jalan vaikutusta ManUn peliin 8--) .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


west hampton
Jäsen
Viestit: 407
Liittynyt: 10.02.2005, 15:18
Pisteitä: 12

Viesti Kirjoittaja west hampton »

Gaudi kirjoitti:
TheSavageSam kirjoitti: Jos itselläni olisi 500 miljoonan euron kassa(tai muuten vaan todella iso), niin en todellakaan pitäisi kaikkia rahavarantoja vedonlyönnissä. En vaikka siitä saisikin kenties parhaan teoreettisen tuoton. Tyytyisin pienempään riskiin, koska rahaa on jo niin paljon.
Jos itselläni olisi 500 miljoonan kassa, niin ei voisi vähempää kiinnostaa kuluttaa aikaani sen kasvattamiseen. Mitäänhän en tekisi sillä seuraavalla sadalla miljoonalla mitä en edellisillä 500 miljoonalla saisi. Jälkeläisten taloudellinen hyvinvointikin olisi jo turvattu ties monenteen polveen. Täysin yhdentekevää onko siellä tilillä 500 vai 600 miljoonaa. Mihinkään järkevään tai oikeastaan edes järjettömään en sitä lisäsatamiljoonaista osaisi elämäni aikana käyttää. Mieluummin kuluttaisin aikani niiden 500 miljoonan tuhlaamiseen kuin pohtisin kellyjakajia, vääntäisin prosentteja tai miettisin Christiano Ronaldon mahdollisesti kipeän jalan vaikutusta ManUn peliin 8--) .
Täysin samaa mieltä !! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fisseri
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 05.02.2007, 15:27
Pisteitä: 0

kiitokset keskustelusta

Viesti Kirjoittaja fisseri »

Harmi vain kun ainuttakaan vastausta kysymykseen ei ole saapunut, vain arvailuja ja heittoja sieltä täältä ja tietenkin niinkuin asiaan kuuluu keskustelun meneminen muille urille. Mutta sekin kuuluu siis asiaan, mikäli peli ei vedä ja vedän tästä siis omat johtopäätökseni. :wink:

Missä ne ammattipelaajat sitten luuraa kun ei tälläkään sivustolla, vai onko tämä vain sellainen aloittelevien, ammattilaisiksi haluavien kohtauspaikka missä prosentteja heitellään mututuntumalla vailla tietoa menestymisestä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2068
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 589
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Fisseri se heittää kovia kysymyksiä melkoisella pokalla.

Pitäisin melko ajattelemattomana sellaista peluria, joka alkaisi täällä tarkkoja euromääräisiä voittojaan julkaisemaan,ellei tarkoituksena ole mainostaa ja myydä jotain vetopalvelua.
Tuskin saat kovin tarkkoja lukuja muidenkaan alojen keskustelupalstoilta udellessasi kunkin ansioita.

Tälläisissä tiedusteluissa pärjää paremmin kun ottaa asiosta selvää hieman epäsuoremmalla tavalla.Tämänkin palstan aikaisempia juttuketjuja selaamalla saa melko hyvää kuvaa siitä millaisia summia kukin tienaa.

Toisaalta jos tämä olisi puhtaasti ammattilaisten palsta , tuskin edes tietäisit koko palstasta mitään, saatikka että pääsisit sinne kyselemään kunkin tilinteosta.
Hieman omaa pyytetöntä työtä ja sitä kautta alkaa asiat hahmottumaan...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Re: kiitokset keskustelusta

Viesti Kirjoittaja Hese »

fisseri kirjoitti:Harmi vain kun ainuttakaan vastausta kysymykseen ei ole saapunut, vain arvailuja ja heittoja sieltä täältä ja tietenkin niinkuin asiaan kuuluu keskustelun meneminen muille urille. Mutta sekin kuuluu siis asiaan, mikäli peli ei vedä ja vedän tästä siis omat johtopäätökseni. :wink:

Missä ne ammattipelaajat sitten luuraa kun ei tälläkään sivustolla, vai onko tämä vain sellainen aloittelevien, ammattilaisiksi haluavien kohtauspaikka missä prosentteja heitellään mututuntumalla vailla tietoa menestymisestä.
Jätkä kirjoittaa postilaatikon korkuisena ensimmäistä viestiä ja puhuu kuin olisi kakskytä centtiä taskussa. Heitä omia perusteltuja prosentteja eri sarjoihin, niin ehkä joku viitsii sulle vastatakin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fisseri
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 05.02.2007, 15:27
Pisteitä: 0

kovia on ammukset näemä muuallakin

Viesti Kirjoittaja fisseri »

Kuka on mitään tarkkoja euromääriä kysellyt ja missä. Mitä haittaa sen kertomisesta sitten tällaisella palstalla nimimerkin takaa olisi, voitot kun ovat edelleen verottomia. Tietenkin siinä olisi vaara muiden huomata kuinka huono tuo onkaan, joka esittää jotain tietäjääkin ja oikeasti pelaakin pennosilla.

Ammattipalstoja on vaikea olla, kun tuntuu noita ammattilaisia olevan tähänkin ketjuun kirjoittaneista suhteellisen pieni osuus. Tahtoo olla että tarinaa tulee sitten hieman enemmän sellaisesta suunnasta missä itse tilinteko on jätetty muiden huoleksi. Mutta edelleenhän se on oikein ja hienoa, jotta sellaisille on oma palsta jotka jotain edes ajattelevat olevansa. Hyvä niinkin ja kuten totesin, tämä selvensi asiaa erittäin paljon.

Ps. Ehkä sinulla olisi "oikeille" palstoille vielä hivenen enemmän matkaa, matka voi käydä pitkäksi, joten pidä hoppua. Hyvää Uutta Vuotta!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fisseri
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 05.02.2007, 15:27
Pisteitä: 0

sen verran vielä

Viesti Kirjoittaja fisseri »

Jotta keskusteluahan herkisi ihan hienosti, tietopuolessa oli vain sanomisen varaa. Sen kyllä huomasi ettei tämä porukka ihan helposti kursaile, mikäli vain mahdollista. Voitte olla rauhassa, tuskin kyselen teiltä jatkossa mitään. Sitäkään en toki takaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2068
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 589
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

fisseri kirjoitti:Kuka on mitään tarkkoja euromääriä kysellyt ja missä.
Sinä :lol: :arrow:
fisseri kirjoitti:Täällä kun puhutaan vain prosenteista (esim. palautus 105%) tai yksiköistä, niin millaista euromääräistä tiliä teette, tai tiedätte joidenkin tekevän urheiluvedonlyönnillä?
fisseri kirjoitti:Mitä haittaa sen kertomisesta sitten tällaisella palstalla nimimerkin takaa olisi, voitot kun ovat edelleen verottomia. Tietenkin siinä olisi vaara muiden huomata kuinka huono tuo onkaan, joka esittää jotain tietäjääkin ja oikeasti pelaakin pennosilla.
Vain Eu-aleelle rekisteröidyt vetotoimistot ovat verovapaita,täällä vihjataan myös sellaisiin puljuihin , jotka tätä ehtoa eivät täytä.

Itse en ole vedonlynnillä elävä ammattilainen ja pyydän anteeksi ,että vein aikaasi turhaan jonninjoutavalla penninpyörittäjän kirjoittelulla.
En epäile lainkaan,että et voisi olla ammattilaisten omien "oikeiden" palstojen kynnyksellä ja onnittelut sinulle siitä jos näin on.Siellä luultavasti saat kattavampia vastauksia esittämiisi kysymyksiin.

Itse en arvosta täällä kirjoittavia sen suhteen kuka minkäkinlaista pelikassaa pyörittää, vaan ihan panoksesta riippumatta on vihjeiden laatu ja osuvuus oma itseisarvonsa sai niihin sitten panosta sisään paljon tai vähän.

Lisäksi voihan vedonlyönnistä tehdä ainakin teoriassa isoa tiliä vaikka mistään ei mitään tietäisikään.Täälläkin pyörii vilkkaana keskustelu erilaisten vihjeitä maksusta myyvien lafkojen voitollisuudesta.

Mutta hyvää uutta vuotta sinullekin ja tervetuloa mukaan vihjaamaan joukkoon tummaan...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


fisseri
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 05.02.2007, 15:27
Pisteitä: 0

kas kun väärin muistit?

Viesti Kirjoittaja fisseri »

Vaikka tuo kysely oli koko topikin tarkoitus. Tarkkoja lukuja en kai sentään..
no turhaanpa näistä kinnailemaan, jokainen tietää omat pelinsä ja niiden menestyksen. Siinä olet oikeassa että hienovaraista tietoa tulee tuutintäydeltä. "lisäansioille pääsee" "toimeen tulee", tai muuta yhtä valaisevaa prosentteina.

Lähinnä kai täällä kuitenkin vihjaillaan muihin kuin kiinalaisiin, joten ei kai sekään syynä.

Siinä olemme juurikin samaa mieltä mitä vihjelinjoihin tulee ja ilmeisesti muistakin asioista suurin piirtein, mutta tulipahan vähän keskusteltua suhteellisen sivistyneesti.

Vihjaamiseen minusta sentään ei ole :D ja lienee taas muutenkin omiksi tarpeiksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gamer
Jäsen
Viestit: 121
Liittynyt: 23.07.2005, 23:27
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja gamer »

Ei muuta kuin lisää vettä myllyyn... tuskinpa kovin moni täällä kirjoitteleva muuta tästä harrastuksesta saa, kuin silloin tällöin vaimolle ulkomaanmatkan ja muutaman isomman panostuksen seuraavalle kierrokselle( lukuunottamatta tietenkään mm. Ässää, aapoa, mikkouta ja Mungoa). Mutta varmasti kiva harrastus monelle, ja varmasti aika halpakin, jos nollatuloksellakin pyörii. Laskien ajan mitä touhuun menee, tuskin moni pääsee tuntipalkoille. Minun mielipiteeni.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Haluaisin kysyä, miksi kenenkään pitäisi puhua euromääräisistä voitoistaan? Mitä hyötyä moisesta on kenellekään? Kuten aiemmin on todettu, ainoastaan prosentuaalinen tulos kertoo osaamisen tason.

Samaan hengenvetoon voisi todeta, että pitkän linjan miehet tuntevat ja tietävät kyllä toisensa. Voisin vaikka heti luetella kymmenkunta nimeä (edellisen listan ulkopuolelta), jotka elättävät itsensä puhtaasti vedonlyönnillä, mutta mielestäni se on jokaisen yksityisasia. Ja heillä ei taatusti ole mitään tarvetta tulla rehentelemään tällaiseen ketjuun. Samoin täältä löytyy useita, jotka voisivat elättää itsensä vedonlyönnillä, mutta eivät syystä tai toisesta tee sitä. Ja sekin on jokaisen yksityisasia.

Jokainen voi mutuilla ja vetää johtopäätöksiä miten haluaa, mutta totuutta tällainen ketju ei tule ikinä kertomaan. Sen kuitenkin voin kertoa, että tämän palstan käyttäjistä löytyy koko kirjo laidasta laitaan, aloittelijasta ammattilaiseen. Ja ammattilaisista löytyy myös sellaisia, jotka syövät muutakin kuin makaronia ja ketsuppia. Toivottavasti se riittää vastaukseksi ketjun aloittajalle... :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Re: kiitokset keskustelusta

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

fisseri kirjoitti:Harmi vain kun ainuttakaan vastausta kysymykseen ei ole saapunut
Heti ensimmäisessä vastauksessa tässä ketjussa mutanen_aapo kertoo mielestäni aika hyvin tästä asiasta. Ei kai tuohon suuremmin lisättävää, voisi olettaa, että jakauma foorumilla lienee jotain luokkaa 30-60-10.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gamer
Jäsen
Viestit: 121
Liittynyt: 23.07.2005, 23:27
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja gamer »

Todella venyvät nuo "voittosummat".. 60 % foorumilaisista saattaa tienata sen parisataa kuussa, mutta että muutamia tuhansia?

Ja niitä jotka itsensä elättää ees säädyllisellä tavalla, niitä ei montaa ole.

Jos noita JussiQ:n viittauksia teksteihin oikein tulkitsin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jk
Jäsen
Viestit: 320
Liittynyt: 05.07.2003, 18:23
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja jk »

Aapo tosiaan vastasi kysymykseen...

Voi 500 miljoonan kassallakin pelata, ja saada palautusta, jos pelaa betfairille. Rahamarkkinoilta ja Obligaatioista saa jo noin 5% palautuksen, tästä tietenkin pitää vähentää jossain vaiheessa pääomatulovero, joka on 28%.

Kuitenkin, joka tähtää puhtaaseen 500 miljoonaan, ei tule koskaan saavuttamaan sitä, ellei sijoita sitä muuallekin.

Loppukaneettina voisin todeta, että ihminen luotu tekemään jotain, jokaisella on oma hommansa, niin kuin Dave Lindholm sen sanoo Aino-levyllään. Uskokoon kuka tahtoo.

Itse olen vielä pelisijoittamisen alkuvaiheessa, joitain murusia saan. Kassa kuitenkin tehty arbitraasivedonlyönnillä, ja maksettu opintolainakin, joka ei ollut kuitenkaan pikku summa. Hölmöyksissä otin.

edit: k korjattu pois oblikaatiosta

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fisseri
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 05.02.2007, 15:27
Pisteitä: 0

jep Gamer

Viesti Kirjoittaja fisseri »

Jotenkin hämärää touhua tämä on, huhupuheita voitetuista summista tuttujen tutuilta tms. Aapolta asiallinen vastaus, ei siinä mitään. Mutta eihän siitä silti mitään selvinnyt. Epäilen että porukka keskittyy täällä enemmän prosentteihin kuin valuuttaan, tiedä sitten kumpi on tärkeämpää :shock: Hyväveli-kerholta kieltämättä vaikuttaa enemmän kuin tiukalta rahasakilta.

Turhaanpa tätä sakkia silti moittia, ei fiksumpaa taida pienestä maastamme löytyä mitä pelaamiseen tulee.

Luetuimmuudesta huomaa tämän asian kiinnostavan porukkaa, mutta ilman vastauksia saadaan edelleen elää ja kuvitella pienissä mielissämme mitä kukin pelillä tienaa jos tienaa..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Yleinen turina”