Tänään on 23.05.2018, 11:17.

GamArenan Yatzy peli

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2068
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 589
Paikkakunta: Tietäjä 2017

GamArenan Yatzy peli

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Gamarena tarjoaa Yatzy-noppapeliä pelattavaksi ainakin Paffin,Unibetin ja Nordicbetin kautta.
Olen joskus pelaillut sitä harmittomana pääntyhjennyspelinä milloin minkäkin peliyhtiön kautta ja hyväksynyt samalla sen toisiseikan, että ei siinä voi voitolle jäädä,vaikka itseäni pidänkin ihan kelpo pelaajana.
Sattuman osuus on hyvin suuri , mutta toki jonkinlaista taitoakin voi pelissä kehittää.

Olipas kuitenkin melkoinen yllätys kun pelasin ensin yhden ihan surkeasti menneen pelin Unibetin kautta ja sitten vaihdoin Paffin puolelle ja pelasin siellä kaksinpelin samalla panoksella ( kaksinpeli 5 euron panoksella,kone arpoo samantasoisen vastustajan ja voittaja saa toisen panoksen itselleen vähennettynä pelijärjestäjän komissiolla) .

Kone arpoi minulle aivan samat nopat Paffilla kuin äsken Unibetillä!

Lopulta varioin hieman peliä Paffin puolella ja hävisin sitten niukasti tälle Unibetin omalle pelilleni (!) vieläkin surkeammalla tuloksella :lol:

No tietenkin lähetin Paffille tästä aiheesta kysymyksen , jonka he sitten välittivät pelintoimittajalle.
Sain lopulta vastauksenkin ja tässä on kiteytettynä asian avainlause :

"Olemme saaneet vastauksen kysymykseesi. Eli pelintoimittajamme selventää että juuri sen takia että kyseessä on taitopeli saavat pelaajat samoja lukuja.
Tällä tavalla taidolla on ensisijainen merkitys pelissä."


Eli jos joku tämän palstan lukijoista mahdollisesti pelaa tätä kyseistä peliä ( koskee ehkä myös muita "skills" pelejä ) , niin voit unohtaa sen että nopat toimisivat reilusti ilman säätelyä.

Lisäksi sain myös uhkauksen :

"He myös kehottavat sinun varomaan pelaamista "itseäsi" vastaan sillä aliaksesi liputetaan ja saat automaattisen porttikiellon, jos pelaaminen itseäsi vastaan toistuu usein."

No,kunkas tätä vältät kun kuitenkaan pelien pelaaminen ei ole kiellettyä useankaan pelinjärjestäjän kautta ja et voi tietää kuka vastaasi tulee.

Tietenkään mistään pelin ohjeista ei löydy vahingossakaan mitään ohjetta , joka kertoisi että peli on kontrolloitua ja sikäli mielestäni lähellä huijausta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”