Tänään on 24.06.2018, 03:44.

Kohteiden määrä

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Kohteiden määrä

Viesti Kirjoittaja epe »

Uteliaana kyselen kuinka paljon täällä pyörivät ihmiset pelaavat kohteiden määrässä keskimäärin laskettuna viikossa? Itse pelaan keskimäärin 25 kohdetta /viikko , tosin kesä laskee aika reilusti keskiarvoa. Tällekin viikonlopulle näyttäisi tulevan n. 40 kohdetta ja se tuntuu aika suurelle määrälle, tosin pelaankin varmaan keskimääräistä useampaan sarjaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laso
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 16.05.2003, 20:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja laso »

Vaihtelee hyvin paljon mutta pääsääntöisesti liikaa :oops:

Olen tullut siihen johtopäätökseen että tennis on lajeistani parhain ja nytkin Moskovan ja Japanin turneisiin on riittänyt pelattavaa päivittäin, yleensä useampikin (myös yhdistelmä)veto. Ja pakkohan sitä on pelata kun on hyvä putki päällä (kop kop). Viikonloppuisin sitten skottifutista ja fiiliksen mukaan myös Primera, Eredivisie, Portugalin liiga mukana + silloin tällöin joku haku muualtakin.

Mitäs tähän nyt valehtelisi, viikonloppuisin yleensä puolisen tusinaa kohdetta viikolla pelattavien vaihdellessa mutta yleensä siinäkin kattona sellainen 15. Ai niin ja futiksen europelitkin saattavat lisätä viikokohteiden määrää vielä tuostakin, harvoin kuitenkaan.

Ja lisäksi vielä "jännärivedot" mutta niiden panostus onkin sitten onneksi yleensä eri luokkaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Varsin vähän noita kohteita nykyään on, kuukaudessa keskimäärin 50-80, viikossa siten noin 12-20. Miksi noita pelejä sitten on noinkin vähän on tietenkin syy. Ennen toki tuli pelattua paljon enemmän sarjoja ja lajejakin oli enemmän. No, jossei sitä ole itselleen rehellinen ja opi virheistään niin tyhmähän sitä olisi (tästä ei kuittailuja :lol: ).

Eli nykyään pelataan ja keskitytään vai niihin lajeihin ja sarjoihin jotka todella kiinnostavat (kiinnostaisivat ilman vedonlyöntiäkin todennäköisesti) ja joista on tarjolla paljon tietoa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi (tässä tippui jo aika monta sarjaa...).

IMO turha haahuilla sinne tänne epämääräisesti sarjasta toiseen ja lajista lajiin vaan keskittyy vähempään ja tekee sen helvetin hyvin. Aivan kuten yrittämisessäkin, keskittyy siihen missä on hyvä ,missä pärjää ja näkee että itsellä on "pelisilmää"...

Näin ollen aikaa kuluu useimmiten vähemmän ja se mihin sitä kuluukin on asia johon sen kuluttaakin hyvillä mielillä koska tietää että siitä on hyötyä ja siinä pärjää. Jonkinlaista positiivista energiaa siis siitäkin mikä antaa lisää tsemppiä. Lisäksi se aika minkä ennen kulutti esim 12 sarjan seuraamiseen menee nyt esim 8 sarjan seuraamiseen antaa enemmän voittoa kuin se 12 sarjaan aktiivisesti pelaminen ikinä...Eli tämä on tällainen vähemmällä enemmän - juttu :D

No, jokainen tyylillään. Jollekkin toiselle varmaan sopii joku toinen pelityyli...Kuten elämässä yleensäkkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”