Tänään on 20.05.2018, 13:32.

Nyrkkeilyä urheilukanavalta sunnuntai aamuna

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
mikko82
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 15.09.2003, 16:46
Pisteitä: 8
Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?

Nyrkkeilyä urheilukanavalta sunnuntai aamuna

Viesti Kirjoittaja mikko82 »

Floyd Mayweather - Ricky Hatton. Molemmat tappioita urallaan. Matsi rikkoo nyrkkeilyn vedonlyönti ennätykset reilusti kun jenkki Vs britti. Betfairilla vaihto jo nyt yli 2,1 miljoonaa euroa. Briteissä yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista. Matsi otellaan Mayweatherin kotikentällä Vegasissa. Paikalle odotetaan kymmeniä tuhansia brittejä, tunnelman pitäisi olla huikea. Esim Wayne Rooney on pyytänyt erikoislupaa Fergusonilta päästä seuraamaan matsia paikan päälle. Mayweatherin aiempi matsi De La Hoya vastaan rikkoi kaikki mahdolliset ennätykset rahallisesti ja katsojaluvuissa. Mies on nyrkkeilyn suurin nimi tällä hetkellä. Ne jotka ovat nähneet hänet MTV cribsissä niin tietävät kaverin egon. Aika mahdotonta ennustaa lopputulosta, upea homma jos tulisi tyrmäys. Tässä matsia ei ole todellakaan hehkutettu turhaan, kuten jotain raskaan sarjan matseja jotka ratkeaa aina äänillä lopulta. Itse olen lyönyt viime vuosina aika paljon näistä matseista ja kyllä nytkin on pakko laittaa jommalle kummalle panos sisään. Lasken jo tunteja matsin alkuun, herkut pitää vaan nyt hommata sunnuntai aamuksi koska samantapaista matsia saa odotella pitkään. Toivon mukaan tämä matsi jää historiaa yhtenä parhaista kautta-aikojen.

Ennakko trailerit
http://www.youtube.com/watch?v=CHyieRkpPl8&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=rcpkhJ0N ... re=related

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Rahan tuloa ei voi estää, se täytyy vain kestää !

Seuranta , kaikki vihjatut kohteet

Seuranta

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Nyt kun on siirrytty tuntien laskemisesta minuuttien laskemiseksi niin Mayweatheria pääsee myymään Betfairilla jo yli kolmen kertoimella...aika huimaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Mitä nyrkkeilyä enemmän seuraavat oli ottelusta mieltä?

Itse en mikään lajin suurkuluttaja ole, niin omaan silmään ottelun epätasaisuus ja Hattonin ennakoitua heikompi esitys kyllä hieman latisti kamppailua. Tyrmäys oli toki hieno ja Mayweather nyrkkeili loistavasti. Tasoero oli vaan yllättävänkin iso.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Viesti Kirjoittaja Hese »

Kyllä Mayweather oli hyvä, vaikka en itse olisi edes katsonut ottelua ilman ennakkokohua. Onneksi tuli sen verran luettua ennakkoa, että tiesin britin hakevan tyrmäystä. Siksi veto kertoimella 3.0, että ottelu päättyy ennen viimeistä erää. Oikein meni vaikka tyrmääjä oli "väärä".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Japih
Jäsen
Viestit: 71
Liittynyt: 02.03.2004, 14:34

Tuotto: -10.05 yks.

Palautus%: 73.55%

Panosten ka: 3.80 yks.

Vetoja: 10

Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Japih »

Petyin vähän ottelun tasoon.Matsi oli aika selkeä härkätaistelu,eli Hatton puski kokoajan Mayweatherin päälle ja siitä oli sitten helppo iskeä vastapalloon aivan väärä taktiikka Mayweatherin tasoista nyrkkeilijää vastaan-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Japih kirjoitti:Petyin vähän ottelun tasoon.Matsi oli aika selkeä härkätaistelu,eli Hatton puski kokoajan Mayweatherin päälle ja siitä oli sitten helppo iskeä vastapalloon aivan väärä taktiikka Mayweatherin tasoista nyrkkeilijää vastaan-
Musta tuo oli ainoa mahdollinen taktiikka Mayweatherin tasoista nyrkkeilijää vastaan ja juuri se "likainen" taktiikka jolla herra edes mahdollisesti olisi ollut voitettavissa. Jos Hatton olisi antanut keskustan Mayweatherille ja odotellut vastaiskuja yms. niin ei olisi kyllä takuulla ollut edes tuon vertaa mahdollisuuksia. Mayweather vaan olisi niin selkeästi opetellut tuon Hattonin taktiikan ettei se päässyt milläänlailla yllättämään ja antoi kyllä itsekin aina kylkiin sidontatilanteissa ja vähän jälkeenkin. Yritti vielä muutaman kerran tunkea kyynärpäitäänkin leukaan mutta siihen Hatton ei mennyt.

Mayweatherin nopeus ja taitotaso vaan olivat ihan liikaa Manchesterin "katupojalle". Toki ottelijoiden painoissakin ottelun alkutetkellä oli varmaan 3-4kg eroa joka tollatasolla on ihan älyttömästi. Punnituksessa miehet painoivat Hatton: 65,8kg ja Mayweather 66,7kg eikä Hatton olisi edes vetänyt noin alas jos ei muutenkin liikkuisi noilla nurkilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”