Tänään on 24.05.2018, 11:17.

Euroliiga

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
FerencBene
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 27.08.2003, 15:42
Pisteitä: 0

Euroliiga

Viesti Kirjoittaja FerencBene »

Tässä, kun on seurannut keskustelua isojen ja pienten seurojen välisen kuilun kasvusta ja erilaisista taloudellisista ongelmista, niin ryhdyin miettimään Euroliigan mahdollisuutta. Ajatus on todellakin oma ja mahdollisesti tyrmätään, mutta ajattelin sen kaikesta huolimatta tuoda esiin.

Olisiko jalkapallossa mahdollista unohtaa kansalliset liigat ja perustaa Euroliiga, jossa olisi useita divisioonia alkaen korkeimmalta tasolta, jossa kilpailisivat euroopan huippujoukkueet ( esim. 20 parasta ). Divisioonat olisivat alimmilla tasoilla kansallisia, esim. suomalaisista parhaat nousisivat pohjoismaiden liigaan, josta parhaat pelaisivat yhdessä pohjois-euroopan parhaiden kanssa. Toki Suomessa pelattaisiin edelleen divarit ja muut, josta olisi mahdollisuus ylöspäin.

Ainoat varsinaiset kilpailut, jossa pelattaisiin kansallisista mestaruuksista olisivat cup-kilpailut. Näin esim. perinteinen FA Cup säilyisi arvossaan ja edelleen Hull City voisi pudottaa korkeimmalla tasolla pelaavan Manchester Unitedin tai Arsenalin. Tällä tavoin nykyisiä huimia pelimääriä voitaisiin vähentää, koska esim. Arsenalille mestareiden liiga ja valioliiga tarkoittaisi nyt yhtä ja samaa sarjaa.

Ottakaa kantaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

-Eniten maaleja jalkapallossa ampunut pelaaja?

-Pele?
-EI
-Kuka?

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”