Tänään on 20.07.2019, 06:32.

Ilmaista rahaa jaossa!

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1317
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 207
Viesti:

Ilmaista rahaa jaossa!

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Meikeläistä "pyydettiin" avaamaan foorumille kiihkoton ja ennakkoluuloton keskusteluketju erään verkostomarkkinointia muistuttavan firman kannattavuudesta sijoituskohteena, ilmeisesti siksi koska osaan selittää asiat selkeästi ilman provoilua ja vittuilua. Olen siis oikea henkilö keskustelemaan aiheesta asiallisesti, joten tässä se tulee.

Minä-tiedän-kaiken-Oliveri luuli tietävän tästäkin aiheesta lähes kaiken ja enemmänkin, mutta eilen illalla jouduin tosi pitkään väittelyyn kolmea pokeripohattaa vastaan erään tapetilla olevan verkostomarkkinointia muistuttavan sijoitusfirman kannattavuudesta sijoituskohteena. Nämä kaverit eli Jarno, Antero ja Richard (nimet muutettu) olisivat halunneet sijoittaa kyseiseen firmaan, koska heidän käsityksensä mukaan firma on kehittänyt valuuttamarkkinoille softan, joka pystyy tekemään huikeat profitit valuuttakaupalla todella pienellä riskillä. Kaiken lisäksi softan kehittäjät ovat oikeita laupias samarialaisia, koska ovat halukkaita jakamaan stratosfääriin nousevia tuottoja touhuun uskoville sijoittajillekin vain muutaman tonnin aloitusjäsenmaksusta. Ihailtavaa toimintaa, joten halusin tietää lisää!

Jarno, Antero ja Richard tuntevat kukin pari kaveria, jotka ovat mukaan aikaisemmin jo lähteneet ja kotiuttaneetkin jo valtavia summia alkusijoitukseensa nähden. Tuotot ovat olleet valuuttamarkkinoille ihan kohtuullisia, eli sellaista 500%-800% vuodessa. Mistään turhasta softasta ei siis ole ollenkaan kysymys. Softassa on lisäksi automaattinen leikkuri, joka estää yli 2,5%:n tappiot yksittäisestä valuuttakaupasta, joten käytännössä voidaan todellakin puhua lähes riskittömästä sijoitusvaihtoehdosta. Ja vaikka tappiota välillä tulisikin, niin sehän ei paljoa haittaa, sillä risk/reward -suhde on niin hyvä, että tappiot kuitataan melkein heti, toki korkojen kera.

$$$!!!

Itse olin silti vielä hieman epäluuloinen tässä kohtaa ehkä johtuen suomalaisista juuristani, mutta minulle vakuuteltiin, että tuollainen softa ei välttämättä olisi mahdoton toteuttaa enkä pystynytkään heille todistamaan, etteikö näin voisi olla, ja olihan kolmikon kaverit sijoituksillaan jo rikastuneetkin, joten todisteet olivat kiistattomat. Myös internetin keskustelupalstoilla on huikeita menestystarinoita kyseiseen firmaan sijoittaneista, jotka ovat lähteneet pari vuotta sitten mukaan ja kotiuttaneet jo sellaisia summia, että niillä voisi matkustaa vaikkapa Madeiralle 52 kertaa vuodessa. Monet ovat jo kokonaan lopettaneet päivätyönsä ja jättäneet tämän kateellisten ja ennakkoluuloisten suomalaisten kansoittaman maan ja siirtyneet maihin, joissa aurinko paistaa zeniitistä ympäri vuorokauden.

Joku viisastelija voisi heittää tähän, että pyramidivedätyksiä muistuttavat jäsenyysrakenteet aina edellyttävät sitä, että pyramidin huipulla on menestyjiä, joiden tähtitieteelliset tulot houkuttavat alempana olevia jäseniä pyrkimään samaan asemaan ja uusia jäseniä liittymään mukaan. Kaikkien pyramidissa mukana olevien etu olisi siis rehennellä ja liioitella tulojaan jokaiselle vastaantulijalle, jotta uusia jäseniä saataisiin mukaan, koska vanhojen jäsenten tulot riippuvat pääosin uusista jäsenistä. Mutta tässä tapauksessahan tulot tulevat valuuttakoneesta, joten ylläoleva spekulaatio on ihan puppua!

Firma on rekisteröity vissiin jonnekin Amerikan mantereen maahan, joka siis löytyy ihan kartaltakin, joten rahat ovat varmassa turvassa eikä missään mielikuvitusmantereella. Yhteystiedoista sen verran, että firmalla on olemassa sähköpostiosoite, eli sinne voi lähettää vaikka kehuja ja suitsuttaa kiitosta, tai kysellä, että mihin hittoon rahaa enää tunkisi. Muuta tietoa ei oikein löydy, mutta ei tarvitsekaan, koska kaikki tarpeellinen on jo mainittu edellä. Kotisivut on, mutta ne on ymmärrettävistä syistä suojattu salasanalla, ettei kateelliset ihmiset pääse häiriköimään. Sivuilta selviää kuitenkin, että tämä uusi yritys on perustettu vanhan verkostomarkkinointia harjoittaneen yrityksen raunioille tai sitten yrityksen nimeä on vain muutettu. Mutta turha huolestua, sillä tällä kertaa ei ole kyseessä verkostosysteemit.

Homma toimii nimittäin niin, että sijoittaja maksaa symbolisen jäsenmaksun, joka nykyään on kai jotain 3 tonnia. Sitten ostellaan lisenssejä vai mitä osakkeita ne nyt olivatkaan, joilla päästään käsiksi valuuttakaupan rahantekokoneen tuottoihin. Jos jäsen saa houkuteltua uusia jäseniä, niin houkuttelija saa heidän saamista tuotoista pienen osan. Jäsenet voivat seurata valuuttakauppoja netissä ihan reaaliajassa. Yritykseen sijoitettua pääomaa ei kylläkään näe mistään, mutta ei tarvitsekaan, koska tärkeintähän on, että rahantekokone jauhaa plusmerkkistä tulosta! Joku neropatti voisi tässä kohtaa väittää, että kyseessähän on selvästi pyramidimalli, mutta se ei pidä paikkansa, sillä jäsenet ovat keskustelupalstoilla nimenomaan sanoneet, että tällä EI OLE pyramidien kanssa mitään tekemistä. Ja uskottavahan se on, sillä eihän tässä myydä mikroaaltouunin kestäviä lautasia naistenkutsuilla vaan huikeaa tuottoa tekevää sijoituskonetta ennakkoluulottomille sijoittajille, jotka kulkevat kehityksen kärjessä ja haistavat hyvät rahantekomahdollisuudet jo kaukaa. Teoriassa olisi tietysti mahdollista, että jäsenille maksetut tuotot tulevat pelkästään jäsenmaksuista ja virtuaaliosakkeista, mutta koska edellä jo todettiin ettei kyseessä ole pyramidimalli, niin tällainen spekulaatio on ihan turhaa kateellisten panettelua!

Sijoituksiaan voi kotiuttaa tiettyinä ennalta määrättyinä päivinä 6kk:n välein. Joku voisi tässä taas viisastella, että tuo pitkä väli on ainoastaan sitä varten, että tuossa ajassa ehditään saamaan lisää rahaa firmaan uusien asiakkaiden muodossa, joilla pystytään maksamaan tuottoa kotiutuksia tekeville vanhoille jäsenille. Todellisuus on kuitenkin aivan muuta! Rahantekokone jauhaa tuossa ajassa sijoittajille rahaa 24/7 ja kaikille sijoittajille on tietysti parasta, että valuuttakaupassa on koko ajan maksimimäärä pääomaa kiinni. Mitä enemmän rahaa kiinni, sitä enemmän tuottoa. Siksi turha häröily sijoitusten kotiuttamisen kanssa ei kannata. Sijoituksen arvokaan ei missään tapauksessa romahtaisi vaikka kaikki haluaisivatkin rahansa samalla kertaa pois, sillä onhan se nyt mahdotonta että se romahtaisi. Sellaiset puheet, että kotiutuksen arvo määräytyisi jollain tapaa kaikkien kotiutusten määrästä voi jättää kateellisten hölynpölyksi.

Sijoittaminen on myös täysin laillista, koska kyseessä ei ole pyramidivedätys. Laitonta hommasta tulisi sitten vasta, jos hyödykkeen eli valuuttakoneen tuottamat voitot eivät menisikään jäsenille vaan vetäjien taskuun ja jäsenille maksetaan tuottoja pääosin uusien jäsenien jäsenmaksujen ja sijoitusten perusteella. Näin törkeään petkuttamiseen on yksinkertaisesti vain niin vaikea uskoa, ettei tuollainen voi olla missään tapauksessa mahdollista. Rahoja ei siis tule ainakaan kukaan viranomainen koskaan takavarikoimaan. Teoriassa on toki mahdollista, että vetäjät jossain vaiheessa katoaisivat maan alle ja rahat häviäisivät sillä tavalla, mutta tuskinpa he sitä tekisivät, koska on ihan faktatietoa, että ovat rehellistä porukkaa.

Mukaan kannattaisi siis lähteä nyt kun käytännössä ilmaista rahaa tällä tavalla avokätisesti jaetaan, koska voi olla, ettei perustajat kohta halua enää ottaa uusia jäseniä mukaan, ettei maailmantalous romahda. Voisko mikään vituttaa enemmän kuin se, että kaverit vetää hirveät profitit ja itse jää tänne loskan keskelle rypemään ja puskemaan samassa vanhassa duunissa viikon ainoana kohokohtana perjantaipullo. Tämä firmahan on toiminut jo 5 vuotta eli todella pitkään, tuossa ajassa se olisi kyllä kaatunut jo jos sellainen olisi mahdollista. Ja koska kyseessä ei ole pyramidivedätys, niin uusia jäseniä ei välttämättä tarvitse edes ottaa, joten sijoitukset ovat aivan turvassa niin kauan kuin niitä haluaa firmassa pitää.

Aikaisempien vuosien tuotto on siis kuulemma ollut sellaista 800 prosenttia, joten tuosta voi laskea, että paljonko kannattaa ottaa lainaa taloudellisen riippumattomuuden saavuttamiseksi muutaman vuoden sisällä. Tuo kun korotetaan muutamaan potenssiin niin saadaan sellaista 500 kertaista kasvua (50000%) sijoitukselle kolmen vuoden sisään. Sanokaa sijoitusrahasto, joka tuottaa saman verran? Tai mikä tahansa näiden normaalien (ryöstö)pankkien palvelu, joka tuottaa saman verran? No niin, ei taida löytyä, hehheh? Tietysti jos on oikein pelkuri luonteeltaan ja pelkää pieniäkin tappioita, niin voi sijoittaa vähemmänkin, mutta sitten on turha alkaa myöhemmin itkemään, jos on tullut oltua liian nynny johtajaratkaisujen edessä. Ja faktahan on kuitenkin se, että valuuttamarkkinoilla ei kuitenkaan käytännössä pysty häviämään koko sijoitusta mitenkään, koska koneessa on tuo nerokas 2,5%:iin tappiot jättävä automaattinen tappioleikkuri.

Itse olen ainakin erittäin vakuuttunut ylläolevasta ja olenkin aikeissa pantata elämäntyöni eli arvokkaan postimerkkikokoelmani ja ottaa eri pankeista lainaa ja ärrältä pikavippiä, että saan sijoitettua nyt alussa mahdollisimman paljon, jotta saan myös mahdollisimman paljon tuottoa ensimmäisen kotiutuskerran koittaessa. En tietenkään sokeudu noista huikeista tuottolukemista vaan pidän jalat maassa ja tavoittelen vain 500% tuottoa, ettei tule sitten pettymystä, kun on tullut ostettua etukäteen liikaa tavaraa luotolla kun 800% jäikin saavuttamatta. Ei sitä kuitenkaan loppupelissä niin kauaa tarvitse kärsiä toiseenkaan kotiutuskertaan, yhdelläkin Ferrarilla kun tullee toimeen tuon ajan.

Jees, ei tässä muuta, taisin olla vaan turhan ennakkoluuloinen tyypilliseen tapaani. Onneksi nämä edellämainitut visiönäärit saivat paksun pääni kääntymään eli nyt alkaa meikeläiselläkin olemaan tulevaisuus turvattu. Kiitos teille ja erittäin gigamegasuurkiitos ihmekoneen tekijöille!!! Nyt verkkopankkiin --->

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Hyvä kirjoitus Oliverilta (kuten aina).

Tuosta on varsin kattava keskustelu täällä http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t492865 mutta itseänikin kiinnostaisi kuulla nimenomaan ylikerroinlaisten ajatuksia.

Itse en ole tarkkaan perehtynyt juuri kyseiseen viritelmään, sen sijaan verkostomarkkinointiin muuten olen kyllä perehtynyt, olenhan joutunut kieltäytymään mukaan lähtemisestä jo neljästi ja koskaan en ole katunut jälkikäteen.

Minusta winclub vaikuttaa aivan tyypilliseltä Ponzi schemeltä. Käsitystäni vahvistaa se ettei rahoja voi nostaa sieltä kuin tietyn ajan kuluttua. Tarvitaan aikaa jotta tulee uusia jäseniä, joista voidaan maksaa tuottoja.

Win Clubin pitkä elinkaari lienee sen ansiota, että se on pidetty visusti maan alla -jäsenillä ehdoton kielto tuoda firmaa palstoille, tai ylipäätään levittää tietoa miten sattuu. Sijoitus summa on myös reilun kokoinen, eli tässä markkinoiden kyllästyminen ei tule nopeasti, eikä poliiisikaan ole päässyt hämärään bisnekseen kiinni edm syistä. Win Club on perustettu käsittääkseni joskus 2003 tietämillä.

Alunperinhän Win Club sijoitti vedonlyöntiin, tosin en tiedä oliko se ainoa sijoitusmuoto (hassua sinänsä puhua sijoituksista, kun en itse usko että sijoituksia on tehty lainkaan). Tätä vedonlyöntijuttua mietin, että olisihan siinä toisaalta järkeä pelata kovalla kassalla pörsseissä ja saada lyhyessä ajassa pienin mahdollinen komissio. Sillä taas voisi ison vaihdon sarjoihin joku tehdäkin rahaa. Tämä lähinnä jäi mietityttämään, että voisiko tuollaisesta jättikassan pyörittämisestä tosiaan olla etua niin paljon, että tässä olisi jopa oikeasti joskus rahaa sijoitettukin. Itse en ole niin aktiivinnen pörssipeluri, että osaisin arvioida millä pelikassalla alimpaan komissioon päästään ja pysytään siinä. Tähän varmasti joku osaa vastata.

Hauska kirjoitus murossa Win clubin sivustoista:"

Jep. Tehdäänpä pari asiaa selväksi. Sivustot on tehty wordilla, siitä minulla on kiistattomat todisteet. Tästä voimme päätellä, etteivät kyseisen järjestelmän "koodanneet" kaverit tajua hittojakaan ohjelmoinnista. Toisekseen, meinasin ensin hakkeroitua ja imaista koko järjestelmän koneelleni ja katsoa lähdekoodin...

mutta...

Huomasin, ettei se ole tarpeen. Koko onneton sivusto on jätetty suojaamatta. Totaalisesti. Eihän treidaus nyt toimi noin!

Kolmannekseen tajusin, ettei järjestelmä ole kytköksissä minnekään. Zip, Zero, Nothing, Null. Miten helvetissä treidaus voisi toimia
jos järjestelmä ei ole kytköksissä mihinkään pörssiin yms yms järjestelmään! Se saattoi minut epäileväiseksi Tuomaaksi ja tajusin, että
kyseessä on täysi Huijaus. Eli Pyramidi toisella nimellä. Piste.

Todisteita haluavat voivat ottaa minuun yhteyttä niin halutessaan. Jos siis tajuatte koodista mitään.

Ja sitten Viimeiseksi: Ei. Ei sivustojen lähdekoodin kopioiminen ole laitonta. Mikäli käyttäisin samaa lähdekoodia jossain omassa projektissani, tekisin
tekijänoikeusrikkomuksen.

Kiitos ja hei. Pahoitteluni huijattujen puolesta."

Niin ja vielä mielipiteeni mukaan lähtemisestä: Olisi luultavasti kannattanut alussa, niinkuin kaikissa verkostoissa. Tässä pettyneitä ei vain vielä ole, koska verkosto on pieni, eikä systeemi ole kaatunut omaan mahdottomuuteensa mikä on vain ajan kysymys. Tämähän on eittämättä nerokas syteemi, ei siellä typeryksiä huipulla ole, mutta kaatuu joskus mahdottomuuteensa ja silloin rahaa katoaa. Jos systeemi olisi toimivalla pohjalla, niin varmastikkaan se ei olisi underground kamaa, eikä sisältäisi verkostomarkkinoinille tyypillisiä elementtejä, kuten eritasoisia jäsenyyksiä ym saissea.

Jos kuitenkin hyppysiä polttelee lähteä mukaan, niin kannattanee odotella poliisitutkinnan tulokset. Odottelu on yllättävän helppoa, sillä firma sulki jo "määräämättömäksi ajaksi" ovensa :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tomzie
Jäsen
Viestit: 296
Liittynyt: 29.01.2004, 10:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tre

Viesti Kirjoittaja Tomzie »

rahantekokone. nyt se on siis keksitty. kaikki nämä turhat keskustelut ylikertoimessa arbitraaseista ja kaiken maailman prosenteista ja systeemeistä. unohtakaamme kaikki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

When life hands you lemons, ask for a bottle of tequila and salt.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut playerone, 26.09.2007, 00:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1317
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 207
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Selvennykseksi, että kirjotukseni on siis 100% läppää ja sarkasmia. Minulle ei tulisi mieleenkään sijoittaa tuohon firmaan senttiäkään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


power
Jäsen
Viestit: 2536
Liittynyt: 10.12.2003, 15:41

Tuotto: -73.99 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 1.70 yks.

Vetoja: 2030

Pisteitä: 215

Viesti Kirjoittaja power »

Siis kyllähän tuo Oliverin kirjoitus oli ihan huumorimielessä kirjoitettu. En tosin tiedä mikä pointti siinä on, oliko joku tosiaan ottanut yhteyttä ja pyytänyt avaamaan keskustelun, ja Oliver sitten päättänyt vittuillessaan näin tehdä? Mutta ei ole tosissaan kirjoitettu tuo.

edit: myöhässä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Aika rustauksen jaksoit tehdä, en jaksanut lukea edes joka lausetta ja läppä jäi siitä löytämättä hymiöiden puuttuessa :lol:

Keskustelu käy kuumana Murossa, tämä on yhtä hauskaa seurattavaa kuin edellinen Hillo keskustelu jos joku muistaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Strat
Jäsen
Viestit: 397
Liittynyt: 06.05.2003, 11:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Strat »

Jos tästä haluaa jotain positiivista nostaa esiin niin.....

....Jouni Laiho on yllättäen ihan oikealla asialla :D

Lisää näitä niin saadaan Jounille oikeita töitä ettei tarvitse sekaantua näihin vedonlyönti kuvioihin yhtään enempää :twisted:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2379
Liittynyt: 13.11.2003, 12:37

Tuotto: +697.61 yks.

Palautus%: 102.51%

Panosten ka: 3.72 yks.

Vetoja: 7477

Pisteitä: 4417
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

playerone kirjoitti:Hyvä kirjoitus Oliverilta (kuten aina).

Alunperinhän Win Club sijoitti vedonlyöntiin, tosin en tiedä oliko se ainoa sijoitusmuoto (hassua sinänsä puhua sijoituksista, kun en itse usko että sijoituksia on tehty lainkaan). Tätä vedonlyöntijuttua mietin, että olisihan siinä toisaalta järkeä pelata kovalla kassalla pörsseissä ja saada lyhyessä ajassa pienin mahdollinen komissio.
Käytännössä totuus voi olla toinen. Vedonlyöntipörsseistä saa kyllä maksimialennukset jos ahkera ja voittava pelaaja. Pelaaminen ei kuitenkaan helpotu - päinvastoin. Isolla rahalla joutuu yleensä tyytymään pienempiin kertoimiin. Englanin valioliigapelit ovat ehkä asia erikseen.
Perinteisissä vedonlyöntiyhtiössä ongelma vieläkin suurempi kun panoksia aletaan rajoittamaan.

Mikäli tämä clubi todella lähti liikkeelle vedonlyöntiin sijoittamisesta, niin mielestäni se viittaa kyllä 100% varmuudella siihen että pyramidihuijaukselle on vaan pitänyt saada ympäristö mihin sen upottaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 19 seuranta (päivitetty 14.6):

ML 98.5%
Totals 96.4%

Blogissa mietteitä tuloksien takaa:
MLB blogitus

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1317
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 207
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

odds kirjoitti:Mikäli tämä clubi todella lähti liikkeelle vedonlyöntiin sijoittamisesta, niin mielestäni se viittaa kyllä 100% varmuudella siihen että pyramidihuijaukselle on vaan pitänyt saada ympäristö mihin sen upottaa.
Jep, tuo vedonlyöntitreidaus on vain näön vuoksi, että on joku tuote, jota myydä. On sellaisiakin pyramidisettejä, että niissä pelataan arbitraaseja ja luvataan niistä huikeita tuottolukemia. Ihmiset eivät niissäkään tajua selvää kusetusta. Vaikka arbitraasit on periaatteessa varmaa tuloa, niin arbitraaseja pelaamalla maksimipanoksillakaan ei pystytä mitenkään tuplaamaan pelikassaa vuoden sisällä, jos tuotto pitää samaan aikaan jakaa tuhansien pyramidissa olevien kanssa. Toki tuossakin voi tehdä hyvän tilin kuten muissakin pyramidiseteissä jos mukaan ehtii tarpeeksi ajoissa, mutta samalla pitäisi sitten muistaa, että osallistuu huijaukseen, jossa omat tuotot tulee uusilta mukaan huijatuilta jäseniltä.

Ihmeellistä tässä wc-keississäkin on se, että miten helposti ihmisiltä katoaa järki, kun joku pyramidin huipulla istuva leuhkii niille huikeilla tuotoillaan. Kaikki hälyttävät signaalit jätetään huomioimatta. Ei ihmetellä salailua, tietoturvan heikkoutta, yhteystietojen puutetta, jäsenyysrakennetta, tuotteen (jos sellaista edes on) laatua ja toimintatapaa, vetäjien motiiveja, puheita tähtitieteellisistä tuottolukemista, kotiutusmallia jne.

Ja kun kyseenalaistaa jollekin kiihkouskovaiselle koko touhun mielekkyyttä, niin saa todisteeksi random-generaattorin luomia korkoprosentteja ihankuin niillä olisi sataprosenttisesti tekemistä henkilön sijoitusten kanssa.

Ne, jotka sijoituksensa ovat jo saaneet kotiutettua, kuuluvat toki pyramidin hyötyjiin. Se on sitten jokaisen omantunnon varassa, miten hyvältä toisilta ihmisiltä huijattu raha maistuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2379
Liittynyt: 13.11.2003, 12:37

Tuotto: +697.61 yks.

Palautus%: 102.51%

Panosten ka: 3.72 yks.

Vetoja: 7477

Pisteitä: 4417
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Itse en keksinyt perusteita sille, miksi valuuttakauppakaan tarvitsisi suurta pääomaa, eli miksi sijoittaa muiden ihmisten varoja. Mikäli valuuttakaupasta olisi saatavissa huipputuottoja, niin tekemällä siitä suuren profiilin juttu takaa ainakin sen, että markkinat ehtyvät hyvin nopeasti.

Jostain sain käsityksen että kyseessä on myös eräänlainen tuplaussysteemi -> tappion jälkeen sijoitetaan enemmän. Mikäli näin on niin tuo yhdistettynä pyramidi-huijaukseen kuulostaa sekä laittomalta että varsinaiselta uhkapeliltä.

Mitä olen noista huikeista tuotoista lukenut, niin taida kulua montakaan vuotta kun kaikki tämän maapallon rahavarat on onnekkaiden klubilaisten hallussa :?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 19 seuranta (päivitetty 14.6):

ML 98.5%
Totals 96.4%

Blogissa mietteitä tuloksien takaa:
MLB blogitus

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4732
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2369

Viesti Kirjoittaja Hese »

odds kirjoitti:


Mikäli tämä clubi todella lähti liikkeelle vedonlyöntiin sijoittamisesta, niin mielestäni se viittaa kyllä 100% varmuudella siihen että pyramidihuijaukselle on vaan pitänyt saada ympäristö mihin sen upottaa.
Tähän on pakko heittää maanantaina tai tiistaina Radio Suomesta kuulemani lyhyt uutinen. Eli Ruotsissa on perusteilla aivan laillinen sijoitusrahasto, joka keskittyy ainoastaan vedonlyöntiin. Eli ammattilaiset pelaa sijoittajien puolesta. En tiedä, onko vastaavaa ollut aikaisemmin, mutta ainakin tuossa menee varsin iso osa vedonlyönnin viehätyksestä pois. Tosin on mielenkiintoista seurata, miten homma toimii. Tuskin sieltä kerrotaan mitä vetoja lyödään, mutta rahaston (mahdollinen) kasvu kiinnostaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Darren
Jäsen
Viestit: 3036
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +23.39 yks.

Palautus%: 104.81%

Panosten ka: 0.30 yks.

Vetoja: 1598

Pisteitä: 1488

Viesti Kirjoittaja Darren »

Hese kirjoitti:
Tähän on pakko heittää maanantaina tai tiistaina Radio Suomesta kuulemani lyhyt uutinen. Eli Ruotsissa on perusteilla aivan laillinen sijoitusrahasto, joka keskittyy ainoastaan vedonlyöntiin. Eli ammattilaiset pelaa sijoittajien puolesta. En tiedä, onko vastaavaa ollut aikaisemmin, mutta ainakin tuossa menee varsin iso osa vedonlyönnin viehätyksestä pois. Tosin on mielenkiintoista seurata, miten homma toimii. Tuskin sieltä kerrotaan mitä vetoja lyödään, mutta rahaston (mahdollinen) kasvu kiinnostaa.
Mahtoiko olla kyse tästä,
http://www.taloussanomat.fi/finanssi/20 ... 723599/382

vai löytyykö tosiaan erillinen vedonlyöntiinkin keskittyvä rahasto.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4732
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2369

Viesti Kirjoittaja Hese »

Pakkohan sen on tuo olla kun on sama päivä sama maa. Kuuntelin juttua radiosta samalla kun oli tärkeä keskustelu käynnissä, ja olen varmaan kuullut/ymmärtänyt väärin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2379
Liittynyt: 13.11.2003, 12:37

Tuotto: +697.61 yks.

Palautus%: 102.51%

Panosten ka: 3.72 yks.

Vetoja: 7477

Pisteitä: 4417
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Herättää minussa pientä epäuskomusta.

Eikö bookkereiden säännöissä kielletä kimppapelaaminen yleensä? Mitä hyötyä siitä kimpasta edes voisi olla?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 19 seuranta (päivitetty 14.6):

ML 98.5%
Totals 96.4%

Blogissa mietteitä tuloksien takaa:
MLB blogitus

Minikommentit


jk
Jäsen
Viestit: 320
Liittynyt: 05.07.2003, 18:23
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja jk »

odds kirjoitti:Mikäli valuuttakaupasta olisi saatavissa huipputuottoja, niin tekemällä siitä suuren profiilin juttu takaa ainakin sen, että markkinat ehtyvät hyvin nopeasti.

:?
Ei pidä paikkaansa. Valuuttakauppa on maailman likvidein markkina. Siellä kaikki isot pojat on...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pjl
Jäsen
Viestit: 1102
Liittynyt: 02.03.2003, 14:15

Tuotto: -13.78 yks.

Palautus%: 96.64%

Panosten ka: 3.90 yks.

Vetoja: 105

Pisteitä: 159
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja pjl »

odds kirjoitti: Mitä hyötyä siitä kimpasta edes voisi olla?
Itselleni tulee mieleen ainakin pari erittäin suurta hyötyä.

1) laajempi osaaminen, eli jos kimppaa vetää vaikka 10 osaavaa vedonlyöjää, niin vaikea siinä yhden ihmisen taidoilla on räpiköidä vastaan

2) nopeampi reagointi, edelleen jos kimppaa pyörittää nuo 10 osaavaa ihmistä, niin niillä on käytännössä käytössä kymmenenkertainen aika yhteen ihmiseen verrattuna esim. metsästää parhaita kertoimia, väijyä kokoonpanoja, jättää pörsseihin tarjouksia etc etc.

Eli hyödyt ovat minusta kiistattomat ja mielelläni osallistuisin tälläiseen toimintaan jos taustavoimat olisivat tarpeeksi luotettavat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2379
Liittynyt: 13.11.2003, 12:37

Tuotto: +697.61 yks.

Palautus%: 102.51%

Panosten ka: 3.72 yks.

Vetoja: 7477

Pisteitä: 4417
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Tuo pohjautuu jo sitten tiedonvaihtoon. Tarkoitin lähinnä vain sitä että lyöt vetoa kavereittesikin rahoilla jotka vain sijoittavat rahaa mutta eivät osallistu vedonlyöntiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 19 seuranta (päivitetty 14.6):

ML 98.5%
Totals 96.4%

Blogissa mietteitä tuloksien takaa:
MLB blogitus

Minikommentit


chang
Jäsen
Viestit: 363
Liittynyt: 27.03.2006, 13:51
Pisteitä: 34

Viesti Kirjoittaja chang »

Tänään näyttäis olevan winclub aiheena poliisi-tv:ssä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wolf
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 21.06.2003, 11:19
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Wolf »

Valuuttakauppa vaatii aika lailla kovaa volyymia, mikäli sijoitukselle meinaa saada todellista rahallista tuottoa. 800 % tuottoa ei ole irronnut osakemarkkinoillakaan kuin muutamilla ykköspapereilla (warrantit tietysti ovat vähän eri asia).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2379
Liittynyt: 13.11.2003, 12:37

Tuotto: +697.61 yks.

Palautus%: 102.51%

Panosten ka: 3.72 yks.

Vetoja: 7477

Pisteitä: 4417
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Wolf kirjoitti:Valuuttakauppa vaatii aika lailla kovaa volyymia, mikäli sijoitukselle meinaa saada todellista rahallista tuottoa. 800 % tuottoa ei ole irronnut osakemarkkinoillakaan kuin muutamilla ykköspapereilla (warrantit tietysti ovat vähän eri asia).
En siltikään käsitä että jos pääomaa on x:n verran, niin miten prosentuaalinen tuotto riippuu x:n suuruudesta.

WinClubista tosiaan oli juttu Poliisi-tv:ssä ja ilmeisesti rkp alkanut sitä tutkia. Vaikka en asiaa tunnekaan niin hieman epäilytti se tieto ettei valuuttakaupassa voisi osaava tienata. Ohjelman perusteella sai sen kuvan että valuuttakauppa on suoraan rinnastettavissa ruletin pelaamiseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 19 seuranta (päivitetty 14.6):

ML 98.5%
Totals 96.4%

Blogissa mietteitä tuloksien takaa:
MLB blogitus

Minikommentit


Wolf
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 21.06.2003, 11:19
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Wolf »

Lienee parempi puhua nettotuotosta, joka jää jäljelle kaikkien kulujen jälkeen.

Kun pelaat vedonlyöntipörsseihin selviät pienemmillä komissioilla mitä suurempi pelivaihto sinulla on eli saat suhteessa enemmän puhdasta rahaa.

Osake- ym. muilla sijoitusmarkkinoilla pienellä pääomalla toimittaessa kulut haukkaavat ison siivun pois tuotosta. Vaikka bruttotuotto on sama eri suuruisilla pääomilla sijoitettaessa, niin netto% on eri.

Ja sitten vielä tuosta 500% - 800% tuotosta. Ajattellaan vaikkapa jotain yksittäistä valuuttaa vaikkapa jenkkidollaria. Eli jos taalakaupalla haluttaisiin päästä esim. tuohon 500 %:n tuottoon, niin tällöinhän valuutan arvon pitäisi viisinkertaistua ostotasoon nähden. Alkaa kuulostamaan aika utopistiselta. Vaatii kyllä pitkää sijoitushorisonttia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1317
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 207
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Wolf kirjoitti:Ja sitten vielä tuosta 500% - 800% tuotosta. Ajattellaan vaikkapa jotain yksittäistä valuuttaa vaikkapa jenkkidollaria. Eli jos taalakaupalla haluttaisiin päästä esim. tuohon 500 %:n tuottoon, niin tällöinhän valuutan arvon pitäisi viisinkertaistua ostotasoon nähden. Alkaa kuulostamaan aika utopistiselta. Vaatii kyllä pitkää sijoitushorisonttia.
Tuotto revitään toki ostamalla ja myymällä otolliseen aikaan, hyödyntäen valuuttakurssien heilahteluja. Jos jokaisesta ostosta ja myynnistä nettoaisi 1% voittoa sijoitukselle ja aina lyötäisiin all-in, niin 800% tuottoon riittää 221 ostoa ja myyntiä.

:)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Strat
Jäsen
Viestit: 397
Liittynyt: 06.05.2003, 11:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Strat »

Oliver kirjoitti:
Wolf kirjoitti:Ja sitten vielä tuosta 500% - 800% tuotosta. Ajattellaan vaikkapa jotain yksittäistä valuuttaa vaikkapa jenkkidollaria. Eli jos taalakaupalla haluttaisiin päästä esim. tuohon 500 %:n tuottoon, niin tällöinhän valuutan arvon pitäisi viisinkertaistua ostotasoon nähden. Alkaa kuulostamaan aika utopistiselta. Vaatii kyllä pitkää sijoitushorisonttia.
Tuotto revitään toki ostamalla ja myymällä otolliseen aikaan, hyödyntäen valuuttakurssien heilahteluja. Jos jokaisesta ostosta ja myynnistä nettoaisi 1% voittoa sijoitukselle ja aina lyötäisiin all-in, niin 800% tuottoon riittää 221 ostoa ja myyntiä.

:)
Huomasin kyllä hymiön mutta jos se ei kaikille auennut niin avaudun tässä minäkin:

Ei taida vaan valuuttakurssit heilahdella niin paljoa normaalitilassa (nyt on valuuttamarkkinoilla "poikkeustila" subprime lainojen yms. hässäköiden jälkimainingeissa) että ehtisit vuodessa saada tuon 221 treidiä tehtyä (all in periaatteella). Ja yhtään treidiä ei siis saa mennä reisille (stop loss rajahan väitettiin olevan -2.5%).

Kananpaskalta haisee koko homma. Toivottavasti mukaan lähteneillä on mottona että kaikki julkisuus on ilmaista mainosta :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jk
Jäsen
Viestit: 320
Liittynyt: 05.07.2003, 18:23
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja jk »

Wolf kirjoitti:Ja sitten vielä tuosta 500% - 800% tuotosta. Ajattellaan vaikkapa jotain yksittäistä valuuttaa vaikkapa jenkkidollaria. Eli jos taalakaupalla haluttaisiin päästä esim. tuohon 500 %:n tuottoon, niin tällöinhän valuutan arvon pitäisi viisinkertaistua ostotasoon nähden. Alkaa kuulostamaan aika utopistiselta. Vaatii kyllä pitkää sijoitushorisonttia.
Tuon saa aikaan vivulla, positiota voi vivuttaa (leverage), vaikka 50:1.

Silti en halua puolustella, tuollaista rikollista toimintaa tai ainakin sellaiselta vaikuttavaa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”