Tänään on 27.05.2018, 00:58.

"Veikkaus suomalaisen jalkapalloilun tukena"

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
Thunderpick
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 16.07.2003, 09:39

Tuotto: +113.59 yks.

Palautus%: 145.08%

Panosten ka: 5.14 yks.

Vetoja: 49

Pisteitä: 53

"Veikkaus suomalaisen jalkapalloilun tukena"

Viesti Kirjoittaja Thunderpick »

"Vuonna 2006 opetusministeriö jakoi Veikkauksen tuotosta liikunnalle veikkausvoittovaroina yhteensä noin 98 miljoonaa euroa. Jalkapallo sai tukea yli 1,5 miljoonaa euroa. Tämän lisäksi jalkapallokenttien ja -hallien kunnostukseen ja rakentamiseen kohdistettiin varoja noin 3 miljoonaa euroa." Veikkausliiga.com

Ensinnäkin tuo prosentuaalinen osuus ei ole kovin suuri kun kuitenkin puhutaan maailman suosituimmasta urheilulajista, toisekseen rahoja ei jaa eikä osuuksista päätä Veikkaus vaan valtiovalta. Veikkausliiga.comissa puhutaan myös jalkapallon suosion kasvattamisesta maassamme ja Veikkauksen roolista...toki pelit ovat listoilla ja sponsoria pitää ylistää mutta eihän Veikkaus ole tosiasiassa tehnyt mitään lajin suosion kasvattamiseksi, päinvastoin torppasi Viasatin yrityksen ostaa Veikkausliigan tv-oikeudet. No sen verran tekee että vastaa liigan keskustoimiston rahoituksesta.

Pelejä pitäisi saada 2-3 viikossa toosaan, ikääntyviä huippupelaajia houkuteltava jäähdyttelemään Veikkausliigaan, joukkueet maakuntakierrokselle jos missä kenttäolosuhteet antavat mahdollisuuden, ja olisihan tuossa Veikkauksen pelivalikoimassakin parantamisen varaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”