Tänään on 27.05.2018, 02:56.

IS Veikkaajan taso ja Vesa Rantanen

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

IS Veikkaajan taso ja Vesa Rantanen

Viesti Kirjoittaja Hese »

Olen tämänkin lätkäkauden aikana, luultavasti viimeistä kertaa, seurannut IS Veikkaajan (lehden joka tasoltaan on viime vuosina laskenut Seiskan tasolle huhupuheineen ja tuntemattomine lähteineen) Vesa Rantasen ilkeilyä Mielipide-palstallaan.

Totta on, että Rantasen katkeruus ei katso rajoja, kaupunkeja saati henkilöitä. Joka puolelle sohitaan. Kuitenkin tämän viikon vittuilu turkulaisille - no tietty itse turkulaisena - ottaa asiattomuudessaan päähän. On eri asia sivallella päättäjiä, valmentajia ja kaikkia mahdollisia virallisia tahoja, kuin tavallisia katsojia.

On selvää, että nyky-TPS joukkueena ja organisaationa ei ansaitse päänsilitystä. Miksi ansaitsisi, kun viimeiset vuodet lähes kaikki asiat on tehty väärin? Silti… Vesa Rantanen kirjoittaa tiistaina, ettei ”tässä kirjoituksessa ole tippaakaan vahingoniloa, kaunaa tai katkeruutta”. Heh heh.

Kaiken muun loan heiton kestää, mutta kun Rantanen toteaa, että ”turkulaiseksi Viagraksi sanottiin ennen sitä, kun viisi tuhatta mulkkua nousee Tepsin tehdessä maalin”, alkaa tympäistä.

Haista itse sitä, Rantanen. Voit syyllistää vuoro viikoin jokaisen suomalaisen lätkäseuran ja päättäjän, mutta älä tee sitä niille harvoille katsojille, jotka ovat edes yrittäneet uskoa vanhaan seuraansa. Meitä katsojia ja urheilunystäviä on Turussa ja muuallakin. Oman osansahan sinulta ovat saaneet muun muassa myös Jokerien kannattajat. Toivottavasti sinua ei näy hallissa, vaan pysyt siellä pöytäsi takana pienet varpaasi pystyssä miettimässä ”vahingoniloasi, kaunaasi ja katkeruuttasi”, joka paistaa jokaisesta kirjoituksestasi, vaikka muuta väität.

Tämä kirjoitus oli siis lähinnä kannanotto kyseisen ns. urheilulehden nykyiselle tasolle. Vesa Rantanen tuskin tätä palstaa lukee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mario66
Jäsen
Viestit: 309
Liittynyt: 24.05.2004, 12:04
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja mario66 »

Sen verran on pakko kommentoida, että omasta mielestäni Rantanen on Suomen paras kiekkojournalisti. Lajin sisäpiirissä ollaan pitkälti samaa mieltä. Se tietenkään ei sinällään mitätöi eriävien mielipiteiden arvoa. On selvää, että myös "vastustajia" löytyy. Kantaa ottava toimittaja ei ole tehnyt työtään hyvin, mikäli jutut eivät aiheuttaisi keskustelua ja närääkin.

Rantanen osaa sivaltaa jutuissaan ja kirjoittaa sellaisista asioista, joista muut eivät halua, eikä edes uskalla. Petteri Sihvosen ja Rantasen vittuilu eri tahoille on kuin vertaisi Ferraria ja Ladaa.

Tietysti Vesku osaa myös tehdä mielenkiintoisia ja värikkäitä "perusjuttujakin". Rantanen oli ennen IS Urheilun uutispäälliköksi(!) siirtymistään ainakin kolme vuotta lehden NHL-kirjeenvaihtajana. Lisäksi miehellä on takanaan useiden vuosien ura nimenomaan kiekkotoimittajana. Uutispäällikkönä tavallisten juttujen kirjoittaminen on luonnollisesti vähentynyt.

By the way, jos loukkaannuit tuosta Rantasen kirjoittamasta "5000 mulkusta", niin se kertoo mielestäni enemmän lukijasta kuin jutun kirjoittajasta. Kaikki tuntemani turkulaiset osaavat myös nauraa omasta kotikaupungistaan ja sen asukkaista kerrotuille vitseille.
Ja mitä itse jutun sisältöön ja TPS:aan tulee, niin ylivoimainen enemmistö turkulaisista kiekkoihmisistä on tasan samaa mieltä, kuten itsekin, Hese, toteat.

EDIT: Muutama typo.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

If you`re not gonna shoot, you`ll always miss.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Viesti Kirjoittaja Hese »

Luepas tämän viikon Rantasen kommentti Hannu Virrasta, joka ainakin omasta mielestäni on yksi Suomen kaikkien aikojen pelaajista. Joka viikko vuodesta toiseen paskan heittoa Rantaselta, enkä nyt todellakaan tarkoita pelkästään Turkua. Onko tämä sitä taitavaa journalismia? Jokainen joukkue ja tyyppi on tämän miehen mielestä mulkku. Oletko lukenut yhtään positiivista juttua tältä lehden palstalta? Jos olet, kerro milloin? Sano päivä, niin pistän muistiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


upperdecker
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 06.10.2005, 15:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2
Paikkakunta: lappeenranta

Viesti Kirjoittaja upperdecker »

paskaa niille kenelle paskaa kuuluu!

hyviä juttuja ja todennäköisesti myös totta. jos pelaaja on hyvä niin hän ansaitsee siitä kaiken krediitin mutta jos koutsin hommat menee vihkoon ja "sisäpiiri"-tiedot antaa ymmärtää, että homma ei ole oikein hanskassa niin sitten annetaan palaa siitäkin aiheesta.

muuten kuulostaa uskomattomalta, että joku tekisi tollaista kuten V.R. antaa ymmärtää jutussaan.

"ilmeilee ykköskoutsin selän takana".

lapsellista touhua suoraan sanottuna.

noh, katotaan vuoden päästä mitkä on hantan näytöt. onko tepsi pleijareissa vai karsiiko paikastaan liigassa - jos ei mene konkkaan koko roska sitä ennen.

EDIT: muuten tykkään miehen jutuista. kritiikillä ne asiat parantuu jos parantuu eikä millään "glooria"-jutuilla. ei ole pahemmin suomikiekossa (liigassa) hurraamista. jos olisi niin voisi veskukin keskittyä posiitivisiin juttuihin.

muuten veikkaajan taso on mielestäni laskenut kuten suurin osa muistakin lukijoista on valittanut.
parasta nykylehdessä on ehdottomasti rantasen lisäksi mitrin jutut (erityisesti miehen kolumnit) sekä vierailijakynäilijät jallu, kjell ja tami. erityisesti jallu vetää joka kirjoituksessaan sellaista legendaa että ei meinaa lehti pysyä kädessä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mac^
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 10.07.2006, 15:33
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vammala

Viesti Kirjoittaja Mac^ »

Niin no, no niin no. Jokaisesta joukkueesta niitä vitsejä löytyy ja nää 5000 mulkkua on ihan perus. No joo... Mun mielestä Rantasella on ihan hauskoja juttua ja silleen, mutta se pistää rajusti silmään, että jos hän tekee muita juttuja muille sivuille, on HIFK siinä monesti mukana... :?

Edit: Niin Hese, pistä ihmeessä juttua lehteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”