Tänään on 25.05.2018, 13:52.

Tehdään hyvää, pelaamalla

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
Hyväntekeväisyysvihje
Jäsen
Viestit: 8
Liittynyt: 23.01.2007, 23:52
Pisteitä: 0

Tehdään hyvää, pelaamalla

Viesti Kirjoittaja Hyväntekeväisyysvihje »

Laitan tästä ilmoituksen vielä tänne yleinen turina osioon tuon ravit-osion lisäksi, se minulle sallittakoon, kun asia on hyvä. Mikää ei teitä muuten estä teitä soveltamasta omiin osioihinne ja omiin lajeihinne vastaavaavlaista viritelmää apua tarvitsevien auttamiseksi kuin minä olen tehnyt ravipelaamiseen liittyen. Eli itse asia:

Alan julkaista vihjeitä pääosin Ruotsin raveihin (joihin voi pelata voittajaa, sijaa kv-bookkreille tai radalle Ruotsiin ne joilla on siihen mahdollisuus) ja kansainväisille bookkereille H2H-vetoihin tuolla ravit-osiossa. Itse aion laittaa sopivan summan hväntekeväisyyteen joka kerta kun laitan vihjeen palstalle, tuli vihje tai ei. Teidät arvon palstalaiset, toivoisin laittavan voitostanne sopivan summan esim. 3-5 euroa mikäli olette pelanneet vihjettäni ja voittaneet.

Hyväntekeväisyyden kohteena ovat:
AEDA-Afrikkalaisten vähäosaisten lasten apu
Unicef
Kohteet vuorottelevat, joten joka toinen kerta vihjeillä tuetaan AEDAAja joka toinen kerta UNICEFIA, mainitsen jokaisen vihjeen kohdalla kumpaanko kohteeseen se kohdistuu.
Tilinumerot joihin voitte hyväntekeväisyyslahjoituksen esim.verkkopankissa tehdä löydätte, järjestöjen kotisivuilta ( AEDA.FI ja UNICEF:FI). Aedan sivuilta pankkiiyhteys johon lahjoitukset voi tehdä klikkaamalla kohtaa "miten voin auttaa" ja siellä alalaidassa kohta 2) Antamalla rahalahjoituksen. Unicefin sivuilta klikataan kohtaa "tue työtämme" siellä kohta "tee lahjoitus" josta tilinumerot löytyvät, sieltä on myös mahdollista klikata kohtaa "lahjoita verkossa" ja tehdä lahjoitus suoraan verkkopankin kautta.

Maailman enemmistö ihmisistä elää todellisessa kurjuudessa, meidän pienen länsimaisen vähemmistön eläessä yltäkylläisyydessa, osin kehitysmaiden riiston avulla tapahtuneen talouskasvun avulla. Meillä on varaa auttaa, ei ole kovin kauaa aikaa siitä kun meitä Suomalaisia autettiin ulkomailta, nyt on meidän vuoromme auttaa!

Ensimmäinen vihje tulee jo huomisiin Solvallan raveihin (mikäli ennakoimani pelikohde on kertoimien valossa pelikelpoinen, kuten sen arvelen olevan) ja laitan sen tänne siinä 17.00 Suomen aikaa kun bookerit ovat antaneet kertoimet lähtöihin. Mikään ei teitä tietysti estä olla pelaamatta vihjettäni ja lahjoittaa jokainen kerta 3-5 euroa hyväntekeväisyyteen kun laitan vihjeen palstalle ja jätätte pelaamatta, itse asiassa se olisi jopa suositeltavaa!

Vihjeistä ja niiden menestyksestä tulen pitämään kirjaa ja päivitän kokonaistilanteen aina laittamani uuden vihjen yhteyteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hyväntekeväisyysvihje
Jäsen
Viestit: 8
Liittynyt: 23.01.2007, 23:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Hyväntekeväisyysvihje »

Aika erikoinen ratkaisu oli tuolla ravia.fi sivulla jossa samankaltainen viestini poistettiin ilmeisesti sen vuoksi että annan vihjeet kansainvälisille bookkereille ja lahjoitan rahaa afrikan todellisessa hädässä oleville, enkä tue ylipainoinoista, yltä kylläisyydessä elävää kepulaista isäntämiestä hänen halussaan harrastaa hevosenomistamista ja tarjoamalla lantasaappaiden pyörittämälle monopolille Fintotolle. Tätä ei varmaa sellainen usko joka ei raveja seuraa, mutta voitteko kuvitella että ravipeleissä palautusprosentti on vain 63-80 %!

Mitään rahankeräystä en viestissäni löydä, enkä mainostakaan, ainoastaan aattelisten hyväntekeväisyysjärjestöjen nimet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”