Tänään on 24.05.2018, 09:00.

Amazon ja vaatteita euroopasta ?

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
mikko82
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 15.09.2003, 16:46
Pisteitä: 8
Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?

Amazon ja vaatteita euroopasta ?

Viesti Kirjoittaja mikko82 »

Voisikohan joku joka on käyttänyt Amazon nettikauppaa valaista minua hieman ?. Jos tilaa com päätteisestä amazon osoitteessa niin eikö tuotteet tule silloin Yhdysvalloista, näin ainakin käsitin kun selailin tilauskaavaketta ja tarkoittaisi että joutuisin maksamaan verot tuotteista. Jos käyttäisin jonkin muun päätteistä amazon osoitetta ei tuotteita ole saatavilla. Joten pitäisiköhän minua etsi tuotteita muista kaupoista, koska veroja en jaksa alkamaan maksamaan.

Ja olisin kiitollinen jos jollain olisi hyviä eurooppalaisia vaatekauppojen nettiosoitteita, siis joitain nuorten ihmisten vaatteita myyviä. Ei oikein jaksaisi maksaa 75e poolopaidasta, jonka saa rajojen ulkopuolelta 25-30e:lla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Rahan tuloa ei voi estää, se täytyy vain kestää !

Seuranta , kaikki vihjatut kohteet

Seuranta

Minikommentit


Gönkar
Jäsen
Viestit: 60
Liittynyt: 23.11.2003, 16:12
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Salo

Viesti Kirjoittaja Gönkar »

Jenkkilän Amazonin tilauksista pitää maksaa ALV:t jne. jos paketti jää tulliin. Ainakaan osa Amazon.com:in vaatekauppiaista ei myy Suomeen. Kirjatilaukset eivät itselläni ole jääneet tulliin kertaakaan, mutta kirjojen ALV onkin pienempi kuin vaatteiden.

Vaihtoehto on esim. http://www.ebay.co.uk tai vastaavat. En tiedä säästääkö hinnoissa, mutta ainakin löytyy suomalaisista vaatekaupoista poikkeavaa tavaraa. Tulleja tms. ei tietenkään mene.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”