Tänään on 22.05.2018, 23:44.

Vedonlyönnin tulevaisuus

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3558
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Vedonlyönnin tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Tarkoitukseni olisi hieman katsastaa vedonlyönnin tulevaisuutta. Mikä on vedonlyönnin tulevaisuus? Elämmekö juuri nyt kulta-aikaa vai paranevatko pelaajan mahdollisuudet entisestään tulevaisuudessa, vai onko näkyvissä jonkinlainen romahdus vedonlyöntimarkkinoilla?

Aihe varmasti kiinnostaa monia tämänkin foorumin käyttäjiä. Varsinkin vedonlyöntimaailman tulokkaille tämä on tärkeä aihealue.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


onopko
Jäsen
Viestit: 77
Liittynyt: 05.05.2004, 10:45
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja onopko »

Ihan lähtökohtana voisi todeta, jos Veikkauksella riittää asiakkaita riittää
niitä muillakin. Internet Casinoitahan on jo pyörinyt ennen varsinaista bookkeri
buumia paljonkin ja löytyyhän niitakin vielä toistasataa ja ilmeisesti maksavia asiakkaitakin riittää. Itse en usko mihinkään suureen joukkopakoon markkinoilta,
ainoa mielenkiintoinen asia lienee tämä valtiollisten vedönlyöntitoimistojen tulevaisuus ja tuleeko esim EU:ssa mitään yhtenevää linjaa toiminnalle.
Itse toivon ehdottamasti monopolien purkamista, niin kaksinaamaista esim,
Veikkauksen toiminta on.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kurpitsapää_
Jäsen
Viestit: 50
Liittynyt: 11.04.2014, 17:25
Pisteitä: 17

Re: Vedonlyönnin tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja Kurpitsapää_ »

Nostellaas kivikautista aihetta ylöspäin. Paljon on ollut puhetta viime aikoina kovenevasta markkinasta. Palstan NHL-gurut ja Sukkela varsinkin ovat omissa viesteissään sorvanneet arvioitaan omista palautusprosenteistaan tämänhetkisen markkinan mukaan eikä juurikaan esimerkiksi edellisten kausien mukaan.

Mitä mieltä Ylikertoimen foorumin aktiivit ovat lähivuosien tilanteesta. Onko vielä kymmenen vuoden päästä ammatikseen vetoa lyöviä ihmisiä?

Ja pahoittelut, jos aiheesta oli jo laajempaa pohdintaa jossain muualla. En löytänyt ainakaan pikaisella vilkaisulla/haulla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.10.2015 20:03 <skasi> Erittäin mielenkiintoinen aihe mistä on mieleni tehnyt

27.10.2015 20:04 <skasi> kirjoittaa jo pitkään, mutten ole sitä tehnyt, koska kuten

27.10.2015 20:07 <skasi> sinulla, ei minullakaan ole tarjota kuin kysymyksiä..


HR Juz
Jäsen
Viestit: 1446
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +953.89 yks.

Palautus%: 103.63%

Panosten ka: 7.88 yks.

Vetoja: 3334

Pisteitä: 3496

Re: Vedonlyönnin tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Kurpitsapää_ kirjoitti: Mitä mieltä Ylikertoimen foorumin aktiivit ovat lähivuosien tilanteesta. Onko vielä kymmenen vuoden päästä ammatikseen vetoa lyöviä ihmisiä?
Ei kai markkinan koveminen muuta sitä onko ammatikseen vetoa lyöviä ihmisiä? Kärjistäen sanottuna käytännössä siis markkinan pitäisi olla niin vahva, ettei sieltä löydy lainkaan ihmisiä jotka häviävät enemmän kuin bookkerien "juissi" on ja että vedonvälittäjät asettavat kertoimet aina oikein.

Tuulareita tulee aina olemaan ja ilman mitään suurempaa faktaa tuntuu, että rahaa on markkinoilla vuosi vuodelta enemmän. Vähintäänkin ns. suhdannesyklin yli. Oma tuntuma on tällä hetkellä, että esimerkiksi Valavuoren kaltaisten julkkisten kautta vedonlyönti on ollut pinnalla ainakin Suomessa (ottamatta kantaa onko tämä kaikki ollut positiivista) enemmän kuin koskaan. Ja miksi esimerkiksi Pinnyn toimintamalli siitä, että lyödään kertoimet "sinnepäin" tai kopioidaan jostain alkuun pikku limpeille ja annetaan markkinan tuoda ne "oikeaksi" olisi muuttumassa?

Kovempi markkina toki voi karsia osaajia tai ohjata tuloja esimerkiksi ihmisten suuntaan, jotka hallitsevat datan käsittelyn hyvin. Riippuen vähän siitä millaisilla menetelmillä tulevaisuudessa tullaankaan olemaan voitollisia. Mutta en oikein näe että tämä itsessään veisi leipää kaikkien suusta. Voitolliseen vedonlyöntiin ei kuitenkaan tarvita voitollisen markkinan biittaamista, vaan riittää että biittaa sen markkinan johon omat panokset soveltuvat. Vaihtoehtoisesti voi esimerkiksi biitata markkinan nopeudella, jolla siis tarkoitan että ehtii uuden informaation hyödyntää markkinaa nopeammin, eikä niinkään voitaa markkinaa osaamisellaan. Vaihtoehtoja on monia ja on mielestäni selvää, että rahaa riittää muillekin kuin vedonvälittäjille jaettavaksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

Minikommentit


caf
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 01.12.2012, 10:27
Pisteitä: 777

Re: Vedonlyönnin tulevaisuus

Viesti Kirjoittaja caf »

Kuten tuossa jo sanottiinkin, Ei se ainakaan vedonlyöntibusinesta haittaa että pian jokaisella maailman kädellisellisellä on joku vekotin mukana 24/7, maksutonta nettiä löytyy, todellisuus/pitkäjänteisyys on aliarvostettua - kaikki mulle heti asenne on in. Vielä kun Aasian kans löydettäis enemmän yhteisiä markkinoita niin kyllä tää ihan hyvältä näyttää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

“The hardest thing in the world to understand is the Income Tax.”

-Albert Einstein

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”