Tänään on 27.05.2018, 06:49.

Pisnesmies käyttää Unibettia "hyväkseen"

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
nacho_cheese
Jäsen
Viestit: 56
Liittynyt: 08.11.2005, 16:32
Pisteitä: 0

Pisnesmies käyttää Unibettia "hyväkseen"

Viesti Kirjoittaja nacho_cheese »

http://murobbs.muropaketti.com/thread.j ... ead=419401

On siinä treadin aloittajalla bisnesvainua. Käyttää Unibetin värvää kaveri -kampanjaa hyväkseen ja värvää muropaketin kautta uusia asiakkaita, joista jokaisesta tietenkin napsahtaa omalle tilille 35e. Minimissään tuo tienaa useita satoja euroja. Parhaimmillaan puhutaan jo tuhansista.
Melkein on kade, kun ei itse keksinyt noin härskiä temppua. Muropaketti on vielä tuollaiselle tempulle mitä oivallisin foorumi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Wow, oli kyllä todella hyvin kaivettu tietoa, joten luulisi laiskemmankin rahapulassa olevan "Roope-Ankan" tarttuvan tilaisuuteen. Jopa kotiutus systeemi oli kerrottu, jotta kaikki yksityiskohdat menisi helposti. Täytyy todella sanoa että hienon mainoksen hän oli itseään ajatellen kyllä tehnyt. :)

Mutta tärkein pointti tuli taas opittua tuo palautusprosentilla rahan kierrättäminen eli tosiaan aina mihin tahansa (luotettavaan) lafkaan kannattaisi super tarjouksen tullessa pelata tuolla systeemillä. Veikkaan että tuo tullaan pian yleisesti TULEVISSA bonus ehdoissa kieltämään jos rahaa alkaa liikaa virtaamaan vedonvälittäjiltä ulos "väärinkäytösten takia". Netti kun on mainio sanan levittämiseen ja nuorilla luonnollisesti kova tarve rahalle...

Mietin jo pidempään että pelaisi koko summan normaalisti jollekkin sopivalle kertoimelle, minkä voisi vetopörssissä vielä pienellä tappiolla (=pp n. 95%) myydä LAY vetona. Ehkä muutamaan kertaan joutuu pelaamaan ennenkuin rahat "siirtyvät" vetopörssiin eli bonusrahat olisi siis nopeasti nostettavissa ja voidaan kiertää kierrätys sääntö. Jos on huonoa tuuria että vaikkapa 5 kertaa LAY veto kusee peräkkäin, niin aika todennäköistä että jäisi vähintään omilleen bonuksen ansiosta (=vain nimellinen voitto). Ja mikäs kiire oikeasti on kohteita etsiä vaan ajan kanssa kun jaksaa tutkia/odottaa kohteita, niin palautusprosenttikin olisi varmasti korkeampi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen turina”