Tänään on 29.11.2020, 01:17.

Offtopic -ketju

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
SikkeSakke
Jäsen
Viestit: 196
Liittynyt: 20.06.2014, 10:35

Tuotto: -50.02 yks.

Palautus%: 79.83%

Panosten ka: 6.20 yks.

Vetoja: 40

Pisteitä: 232

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja SikkeSakke »

Vähän ajatustenvirtaa ennen valioliigamatseja. Saa olla erimieltä :D.

Daron Acemoglu, James A. Robinson: Miksi maat kaatuvat on sellainen kirja jota suosittelen lukemaan ja jonka avulla voi nähdä myös nykyisyydessä isommat kehityskulut - populismi ja vastakkainasettelu ovat suora uhka hyvinvoinnille. Populismi ei ole pelkästään äärioikeiston tapa mutta yhä enenevissä määrin myös äärivasemmiston tapa.

Trumpin nousuun vaikutti osittain länsi-maisten demokratioiden ylimielisyys ja naiivi oletus siitä että demokratia Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen olisi helposti istutettavissa autoritääristen järjestelmien tilalle. Näin ei ole käynyt. EU ja NATO laajenivat aggressiivisesti itään hyödyntäen Venäjän heikkoutta 1990-luvun lopussa. Koska EU ja NATO eivät ottaneet tarpeeksi huomioon myös Venäjän intressejä, laajentuminen aiheutti vastareaktion Venäjällä joka jatkuu yhä. Arabikevät myös epäonnistui demokratian juurruttamisessa entisten diktaattorien hallitsemiin maihin todistaen osittain sen että kun yhteiskuntaan on vakiintunut tietty instituutiojärjestelmä, sen muuttaminen on erittäin hankalaa. Tämä kehityskulku heikensi sekä USA:n että EU:n asemaa maailmanpoliittisesti. Kiinan nousun myötä myös taloudellisten voimasuhteiden muutos on ollut isoa heikentäen eritoten keskiluokan asemaa länsi-maissa ja on siten edesauttanut populismin suosion kasvua. Populismi ammentaa voimansa vastakkainasettelusta joka USA:ssa alkoi jo 1990-luvulla. Tämä vastakkainasettelu on heikentänyt USA:n demokratiaa jo pidemmän aikaa ja on voimistunut Trumpin aikana. Kuitenkin USA:n instituutiot ovat niin vahvat että tuskin tässä mitään apokalyptistä tuhoa tapahtuu mutta jonkinverran huolissaan tästä pitäisi olla jokaisen joka kunnioittaa demokratiaa ja markkinataloutta.

Trumpin flirttailu äärioikeiston kanssa on aiheuttanut vastareaktion joka on alkanut kiihdyttää negatiivista kierrettä. Vaikka BLM mielenosoitukset ovat olleet 93% rauhanomaisia, ääriliikehdintää esiintyy myös vastapuolella. Väkivalta on näkyvin ilmiö mutta taustalle on syntynyt myös ns. cancel-kulttuuria jossa vain "oikeamieliset" pääsevät ääneen. Esimerkiksi New York Timesin Bari Weiss erosi tämän ilmiön takia. Reaktio äärioikeiston populismiin ei pitäisi olla äärisuvaitsevainen populismi (USA:ssa tuskin on äärivasemmistolaista populismia isossa määrin). Äärisuvaitsevaisuus kääntyy itseään vastaan jos ei Paasikiven sanoin tunnusteta ja tunnisteta tosiasioita.

Suomeen ison maailman ilmiöt tulevat jälkijunassa mutta samanlaisia kehityskulkuja on nähtävissä myös täällä. Vaikka on typerää yleistää kaikkia perussuomalaisia äärioikeistoksi, 2017 Halla-ahon nousun myötä radikaalit ovat saaneet puolueessa yhä enemmän vaikutusvaltaa. Mikäli on uskominen Lauri Nurmen kirjaa Halla-ahosta, puolueen johdossa on mies joka on ammentanut ideologiansa natsipuoluetta edeltävästä Thule-seurasta. Ja myös varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari ammentaa suosionsa vastakkainasettelusta. Huhtasaaresta tosin ei voi saada selvää että mitä hän oikein ajaa sillä näyttää että hän vain vastustaa vastustamisen ilosta kaikkea joka ei sovi hänen vähintäänkin ristiriitaiseen maailmankuvaansa. Tämä perussuomaisten radikalisoituminen on selvästi nähtävissä ja sen aiheuttama vastareaktio on myös nähtävissä. Elokapinan juuret ovat marxilaisuudessa ja vaikka "hyödylliset hölmöt" jotka istuvat keskellä katua luulevat edistävänsä asiaansa, tosiasiassa he vain kasvattavat vastakkainasettelua. Ohisalo on saman ongelman kanssa mitä Halla-aho on: Miten pitää radikalisoitumassa oleva kannattajakunta tyytyväisenä? Ohisalo ei ole joko tunnistanut elokapinan marxilaisia juuria tai ei ole halunnut suututtaa äänestäjäkuntaansa. Juuri samalla tavalla Halla-aho ei ole voinut irtautua (tai ei ole halunnut, en tiedä) Scriptaan kirjoittamistaan teksteistä. Radikalisoituminen vähentää poliittista liikkumatilaa niin vihervasemmistolta kuin perussuomalaisilta. Toki huomautan että kun puhun radikalisoitumisesta, kyseessä on Suomessa vielä hyvin pieni vähemmistö. Mutta tähän pitäisi niin perinteisten kuin myös itse radikalisoitumassa olevien puolueiden kiinnittää huomiota.

Poliittinen polarisoituminen näkyy myös perinteisissä puolueissa. Uskon että Sipilä ajoi ja Marin ajaa aidosti Suomen etua mutta Paasikiveä lainatakseni, molemmilla tuntuisi olevan vaikeuksia tunnistaa tosiasioita. Sipilän politiikka oli oikeistolaista ja hän ei tunnistanut millaisen poliittisen vastareaktion sai aikaiseksi puuttumalla Suomessa vakiintuneeseen instituutionaaliseen järjestelmään. Vaikka tarkoitusperät olivat hyviä, hän ei huomioinut tarpeeksi AY-liikkeen valtaa ja siitä seuraavaa SDP:n liukumista vasemmistolaisempaan politiikkaan. Marinia näyttäisi vaivaavan sama lyhytnäköisyys ja isomman kokonaisuuden hahmottamisen puute. Nykyinen hallituksen politiikka vaikuttaa ajavan Kokoomusta ja SDP:tä yhä enemmän erilleen jolloin seuraava hallitus voi olla vielä oikeammalla mitä Sipilän hallitus oli. Ja sitten mennään taas enemmän vasemmalle...

Suomelle ja yrityksille poliittinen vakaus olisi tärkeintä. Kuitenkin Suomen tarina on ollut menestys ja vaikka vielä polarisoituminen ei ehkä ole Suomen suurin ongelma, siitä pitäisi olla kuitenkin jonkinverran huolissaan. Äärisuvaitsevaisuus (tai vasemmistolaisuus) on yhtä vaarallista kuin äärioikeistolaisuus. Olipa poliittinen puolue mikä tahansa, suosittelen äänestämään maltillista ehdokasta ja muistamaan että tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Julius
Jäsen
Viestit: 90
Liittynyt: 21.05.2012, 19:45

Tuotto: +20.71 yks.

Palautus%: 150.51%

Panosten ka: 6.83 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 117

USAn presidentti 2020

Viesti Kirjoittaja Julius »

Tim Poolilta tuli eilen video, että Trump johtaisi Bideniä ennakkoäänissä elintärkeässä osavaltiossa Michiginissä -

https://www.youtube.com/watch?v=z3j-8zcUYFs&t=12s

Trump tarvitsee Floridan ja Michiganin voittaakseen vaalit. Näyttää siis aika hyvältä Trumpin kannalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.10.2020 14:09 <moderator> Viesti siirretty, koska linkin bloggaajalla selvästi puolueellinen kanta

18.10.2020 14:09 <moderator> ehdokkaisiin.

18.10.2020 15:51 <fouba> otsikkoa lukuunottamatta vaikuttas kyllä hyvältä ja puolueettomalta videolta +1

18.10.2020 16:45 <moderator> Katsottiin vain otsikoita herran aikaisemmasta tuotannosta ja niiden perusteella

18.10.2020 16:45 <moderator> asiasta ei ole mitään epäselvyyttä.

18.10.2020 17:00 <fouba> Joo kyl se oikeelle taipuu mut ihan mielenkiintosta analyysiä, ei gyver tasoa :D

19.10.2020 05:29 <guessingames> Analyysissä on pienenpieni ongelma ainakin siinä, että Michigan ei julkaise

19.10.2020 05:29 <guessingames> tietoja ennakkoäänistä :D mutta voihan sitä aikaansa näinkin käyttää


skasi
Jäsen
Viestit: 638
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1499

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja skasi »

Offtopic mut Trump ja Putin kimpassa parempi ku Kiina ja Biden?

Ei ne Trump & Putin mitään frendejä ole keskenään.
Jos olen oikein ymmärtänyt, niin jenkkiarmeija myös pyysi Trumpia asettumaan ehdolle 2016 vaaleihin. Tämä pätkä on ihan mielenkiintoinen venäläisten viestivaihto Syyriasta 2018 helmikuuta.Aikanaan suunnitelmissa oli maakaasuputki Irakista Eurooppaan. Näitä suunnitelmia varten Turkkia harkittiin EU jäseneksi jne. Euroopan tarkoituksena oli irtaantua Venäjän öljy- ja kaasutoimituksista mahd. paljon.

https://ec.europa.eu/eurostat/cache/inf ... oc-2c.html

Kuten kaikki tietää, mutkia on tullut matkaan useita ja Nord Stream 2 lähestyy valmistumistaan. Ihan ei loppuun asti ole sekään päässyt. Uusimpana Puola (johon USA siirti joukkoja Saksasta) asetti sanktioita Gazpromille.

https://www.reuters.com/article/us-nord ... SKBN26S19J

Tehdään me Euroopassa tuulimyllyjä niin päästään irti tästä myllystä :-)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 638
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1499

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja skasi »

Täällä kun muutkin ovat suositelleet luettavaa ym. niin minäkin annan yhden suosituksen.Älkää antako otsikon hämätä. Paljoakaan video ei Trumpia sivua, vaan kyseessä on varsin viihdyttävästi tehty paketti koskien pitkälti Kiinaa ja kansainvälistä kauppaa. Reiluun tuntiin on mahdutettu paljon tarinaa siitä, miten nykyinen maailmanjärjestys on muodostunut ajan saatossa kaupankäynnin, sotimisen ym. seurauksena.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Julius
Jäsen
Viestit: 90
Liittynyt: 21.05.2012, 19:45

Tuotto: +20.71 yks.

Palautus%: 150.51%

Panosten ka: 6.83 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 117

USAn presidentti 2020

Viesti Kirjoittaja Julius »

Verkko kiristyy :

https://www.breitbart.com/politics/2020 ... 00-emails/

Schweizer, appearing on Breitbart News Saturday on SiriusXM 125 the Patriot Channel, said that former Hunter Biden business partner Bevan Cooney provided 26,000 emails to him—the first of which were published late last week in a Breitbart News exclusive investigation by Schweizer and author Seamus Bruner. Cooney is currently serving a sentence in federal prison due to his conviction over financial deals he made connected to Hunter Biden and his other partner Devon Archer.
Hunter Bidenin yhtiökumppani, Becan Cooney, joka päätyi aikaisemmin vankilaan talousrikoksista, on päättänyt antaa Breitbart-verkkolehdelle pääsyyn maileihinsa.
He provided the password and username, and written authorization to publish emails because Schweizer says he believes he was the “fall guy” for the Biden family’s corruption and that he believes the public needs to know what really happened in Hunter Biden’s universe.
...
Devon Archer is now going to be going to jail as well, because of the same deals, but he [Cooney] really feels like Hunter Biden was able to walk off scot-free.
Cooney antoi sähköpostinsa Breitbartille. Maileja on 26 000 ja osa niistä liittyvät talousveiveihin Bidenin kanssa. Cooneyn mukaan hänet (ja toinen yhtiökumppani Devon Archer) vangittiin sijaiskärsijänä Hunter Bidenin afääreistä samalla kun Hunter kävelee vapaana.
The article that we ran on Breitbart, about China, Inc., is the first of what are going to be several. In this particular story what we lay out is how Hunter Biden and his business partners set up a meeting for this group called the China Entrepreneurs Club. Don’t let that benign name fool you; this is regarded as joined at the hip with the Chinese communist government. This China Entrepreneurs Club wanted meeting at the highest levels of the White House and Hunter Biden arranged them. What’s very curious about this is not only that they got these meetings on November 14, 2011, but they actually, according to members, had a private, secret meeting with Joe Biden himself.

We don’t know about this because it appeared on the White House visitors logs or the White House calendar—it doesn’t. We know about it because the Chinese that were on that trip bragged about it in their blog posts back in China that they had this private, secret meeting with Joe Biden
Breitbart on jo julkaissu yhen jutun näiden mailien perusteella koskien Bidenien kiinakauppoja. Sen mukaan Joe Biden olisi 2011 salassa tavannut kiinalaisia kauppoihin liittyen. Tapaamista ei ole kirjattu Valkoisen talon papereihin, mutta selvisi kun kiinalaiset kehuivat siitä netissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

19.10.2020 20:32 <moderator> Siirretty (epäluotettava lähde).


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1176
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -312.30 yks.

Palautus%: 89.99%

Panosten ka: 18.57 yks.

Vetoja: 168

Pisteitä: 734
Paikkakunta: Oulu

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Laitetaan tänne kun toisessa ketjussa tulee ahdistusta näistä spämmeistä.https://www.youtube.com/watch?v=w3NG4OZ ... e=youtu.be

https://twitter.com/DanScavino/status/1 ... 5815452673
https://twitter.com/DanScavino/status/1 ... 6857948161

Kun katsoo näitä videoita niin ei voi kuin ihmetellä millä perusteella Baideni on johdossa pressakisassa. Missä Joen kannattajat ovat jos kannatus on niin suurta? Onko kenelläkään linkata joku video missä Bidenin ralleissa on enemmän kuin 50 ihmistä?

Voihan nämä toki olla diipfeik videoita. Kukin pohtikoon sitä itse. :) Minusta nuo naten pollit ym on silkkaa gusetusta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

19.10.2020 19:33 <tommis123> Trump vie, Biden vikisee

19.10.2020 20:08 <fouba> Varma trump all-in trump! kai oot lyöny talot ja maat sisään jo?

19.10.2020 20:09 <fouba> Tähän bidenin kannattajat ei täytä katuja korona-aikaan on kans vastattu jo 100x

19.10.2020 20:18 <tommis123> Ei nyt sentään taloa, eikä maita. Jokin raja pitää olla!

19.10.2020 20:23 <MacGyver> Mutta ne maskithan suojaa goronalta. Vai suojaako? Ja voihan sitä pitää 5m

19.10.2020 20:23 <MacGyver> turvavälit kaiken varalta.

19.10.2020 20:23 <E.Clipperton> Californiasta. turha räpeltää minkään 2.6 pressaksi kans ku Cali repb saa 26 :D

21.10.2020 22:34 <MacGyver> https://twitter.com/RealMarkKennedy/sta ... 4063685635 Paha rasisti saa

21.10.2020 22:34 <MacGyver> mustilta tukea. Tätä ei taida yleltä nähdä.

21.10.2020 23:56 <tommis123> Olihan täällä peräti 200, maksimissaan. Tosin kamalaa Harrista tulivat katsomaan

21.10.2020 23:58 <tommis123> Kaikki autoissaan, maskit päässä :D

21.10.2020 23:58 <tommis123> https://www.youtube.com/watch?v=Y9UunjOb­a9Q&t=1352s

22.10.2020 08:00 <fouba> haha noi varmaan pesee käsiäänkin ;:D haha

22.10.2020 12:55 <tommis123> Jos noihin robottimaisiin Bidenin kannattajiin viittaat niin varmasti pesevätkin

22.10.2020 12:56 <tommis123> kymmeniä kertoja päivässä, pitääkseen koronan poissa

24.10.2020 02:37 <tommis123> https://www.youtube.com/watch?v=dNC8vusg-Vc

24.10.2020 02:37 <tommis123> ROTFL

25.10.2020 23:25 <tommis123> Tässä uusi video Californiasta. Jonkin verran Biden kannattajia, mutta paljon

25.10.2020 23:26 <tommis123> enemmän Trumpin puolella olevia. Tuo osavaltio menisi Trumpille, jos LAta ja San

25.10.2020 23:27 <tommis123> Franciscoa ei olisi. https://www.youtube.com/watch?v=hwn-0zAXLdA


fouba
Jäsen
Viestit: 766
Liittynyt: 06.11.2007, 16:23

Tuotto: +857.87 yks.

Palautus%: 112.20%

Panosten ka: 6.25 yks.

Vetoja: 1124

Pisteitä: 826

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja fouba »

Kuva

Unibetilla, analyysejä?

elämme hienoja aikoja:D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

1-15. ei nii tosissaa :spade: :club: :diamond: :heart:

Minikommentit

19.10.2020 23:12 <skasi> Kys. henkilöt erittäin vaikutusvaltaisia _johtajia_. Esimerkillisiä hahmoja

19.10.2020 23:13 <skasi> molemmat ja osoittavat loistavaa kunnioitusta toisiaan ja demokratiaa kohtaan.

19.10.2020 23:13 <skasi> Tästä on hyvä jatkaa!

19.10.2020 23:24 <JaAh> Sleepy Joe sanoo Clown alle 2.5 kertaa arvio 95%. Pääsi vahingossa suusta ekassa

20.10.2020 14:58 <tommis123> Näyttääkö tuo fakenews over hyvältä muiden silmissä?

20.10.2020 14:58 <tommis123> Luulisi että tulee useamman kerran


skasi
Jäsen
Viestit: 638
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1499

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja skasi »1:17 min. vuodelta 2011. Päivääkään ei oo Niinistö vanhentunut ja hyvä niin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1176
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -312.30 yks.

Palautus%: 89.99%

Panosten ka: 18.57 yks.

Vetoja: 168

Pisteitä: 734
Paikkakunta: Oulu

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Sijoitustieto forumilta:

"Uutinen (2 tuntia vanha)

Tutkivaa journalismia harrastava Project Veritas näyttää viimeisimmässä jutussaan piilotetun kameran avulla miten demokraatit tekevät äänestyspetoksia mm. painostamalla ja lahjomalla ihmisiä.

Yksi henkilö pelkästään oli kerännyt tällä tavalla toimien ainakin 1800 ääntä ja myöntää että joutuisi vankilaan jos jäisi kiinni ja että Trump oli oikeassa (vaikka media koittaa luoda kuvaa ettei äänestysrikokset ole ongelma). Postiäänestäminen mahdollistaa tämän.

Demokraattien mediat tuttuun tyyliin tuskin raportoivat tästä. Ei sovi narratiiviin."

https://www.projectveritas.com/news/tex ... res-voter-...


Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 638
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1499

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja skasi »

skasi kirjoitti:
06.10.2020, 00:23
Yö Bump! Nyt tulee rahaa 8--) 8--) 8--) :spade: :heart: :diamond: :club: 8--) 8--) 8--) Rock'n Roll!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 638
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1499

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja skasi »Yö Bump #2.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tommis123
Jäsen
Viestit: 51
Liittynyt: 12.04.2015, 11:18
Pisteitä: 53

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja tommis123 »

Tuhansia Trumpin kannattajia liberaalissa Beverly Hillsissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.11.2020 07:00 <tommis123> Taas aika pirullisen paljon porukkaa. Alkaa tuntua silta etta Trump

01.11.2020 07:02 <tommis123> voittaa nämä vaalit heittämällä. Sen verran paljon fanaattista kannatusta

01.11.2020 07:03 <tommis123> ympäri maan

01.11.2020 07:03 <tommis123> https://www.youtube.com/watch?v=3vqHNjZS­eoM


fouba
Jäsen
Viestit: 766
Liittynyt: 06.11.2007, 16:23

Tuotto: +857.87 yks.

Palautus%: 112.20%

Panosten ka: 6.25 yks.

Vetoja: 1124

Pisteitä: 826

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja fouba »:mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

1-15. ei nii tosissaa :spade: :club: :diamond: :heart:

Minikommentit


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1176
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -312.30 yks.

Palautus%: 89.99%

Panosten ka: 18.57 yks.

Vetoja: 168

Pisteitä: 734
Paikkakunta: Oulu

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja MacGyver »Katsokaa miltä näyttää nykyajan ÄÄRIOIKEISTO. :)


https://twitter.com/ZoomerClips/status/ ... 1808496641


Samaan aikaan "rauhalliset" blm/antifa mielenosoitukset jatkuvat ympäri maata.

https://twitter.com/MrAndyNgo/status/13 ... 4907314178

https://twitter.com/MrAndyNgo/status/13 ... 0319535105


Kuva

Taisi Churchill olla enemmän kuin oikeassa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

31.10.2020 23:19 <tommis123> Muutama jonossa olija mainitsee Pennsylvaniassa näkyvän paljon enemmän Trump

31.10.2020 23:20 <tommis123> kylttejä kuin Biden kylttejä. Joku mainitsi että oli ajellut ympäri osavaltiota

31.10.2020 23:24 <tommis123> ja kyltit kaikkialla noin 25 Trumpille - 1 Bidenille. Tällaiset on paljon

31.10.2020 23:25 <tommis123> parempia ja luotettavampia kuin pollit, ennustamaan mitä mieltä ihmiset todella

31.10.2020 23:26 <tommis123> ovat


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1176
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -312.30 yks.

Palautus%: 89.99%

Panosten ka: 18.57 yks.

Vetoja: 168

Pisteitä: 734
Paikkakunta: Oulu

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Kuva

Kuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Minikommentit

03.11.2020 00:45 <tommis123> Manipuloiduissa ja väärennetyissä polleissa on.

03.11.2020 08:44 <tommis123> Tässä tuli taas varmaan menetettyä muutama ääni, sillä Biden kuulemma on

03.11.2020 08:45 <tommis123> keittiöpöytä! https://www.youtube.com/watch?v=-nbWotEjhys


skasi
Jäsen
Viestit: 638
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1499

Re: Offtopic -ketju

Viesti Kirjoittaja skasi »

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000007266564.html

HS julkaissut jutun joskien Valioliigaa, Öziliä, Kiinan sensuuria, Uiguureja, politiikkaa ja urheilua ym.

Haluan sanoa ensinnäkin HS:lle, että:
Hei ystavat hyvat,jattakaa nyt herrajumala Kiina rauhaan ja keskittykaa johonkin muihin asiohin ,vai pitaa pahaa Han on teille tehnyt?!

Seuraavaksi kerron vielä hieman omasta historiastani:

Isäni on kannattanut Kiinaa 70-luvulta lähtien, joten syntyessäni minulle ei annettu paljoa valinnan varaa. Ensimmäisen Kiina-paitani muistaakseni sain jo kaksivuotiaana eli isäni vain kylmäverisesti päätti, että sinä kannatat Kiinaa. En edes uskalla ajatella mitä olisi käynyt, jos olisin murrosiässä alkanut glooryhuntata esimerkiksi Yhdysvaltoja.

Todellinen fanius alkoi minulla viisi kuusi vuotta sitten. Kuten sanoin niin Kiina on ollut suosikkini jo pikkupojasta lähtien, mutta ei se ollut samanlaista kuin tänä päivänä. Kannattaminen on muuttunut rakkaudeksi ja intohimoksi. Nuoresta iästä huolimatta olen ehtinyt seurata maata kuitenkin jo aika kauan, mutta vuosi vuodelta mielenkiintoni ja rakkauteni maata kohtaan vain voimistuu. Kyllä voi sanoa, että Kiina on iso osa elämääni, jota ilman en osaa, enkä halua elää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin