Sivu 1/1

veikkaushuone huijaus

Lähetetty:
Kirjoittaja nikez96
hei, kävin äsken tililläni niin joku oli lyönyt 300euron vedon, ja en oikeasti lyönyt sitä itse. veto oli lyöty siihen aikaan kun en edes ollut tietokoneella. väänsin chatissa asiasta pitkän tovin, mutta tuloksetta. miten voitaisiin nähdä, että se veto lyötiin jostain muusta paikasta. pikkasen harmittaa kuitenkin toi summa onhan se jo jonkin verran. mitä on tehtävissä

Re: veikkaushuone huijaus

Lähetetty:
Kirjoittaja Turbojugend
Salasanat vaihtoon samantien, pyydät heitä tarkistamaan kyseisen vedon lyöneen IP-osoitteen ja käyt tekemässä rikosilmoituksen (tai teet sen netissä). Näillä tiedoilla pääset asiassa eteenpäin. Chatissa on tuollaisesta asiasta turha kääntää, koska eivät tietysti tuosta vain lähde vetoa perumaan. Muuten tämä olisi jo liian helppoa. Kun olet tehnyt rikosilmoituksen, otat uudelleen yhteyttä Veikkaushuoneeseen ja kerrot tilanteen.

Re: veikkaushuone huijaus

Lähetetty:
Kirjoittaja nikez96
okei, kiitti neuvoista. Kerron myöhemmin miten asia lähtee etenemään. Toivottasti saisin rahat takaisin :cry:

Re: veikkaushuone huijaus

Lähetetty:
Kirjoittaja nikez96
rikosilmoitus nyt tehty. mutta tänään yöllä olikin sitten nordicbetillä joku pelaillut rulettia ja jäänyt jopa hieman voitolle ja yrittänyt nostaa rahat neteller tilille, minulla ei ole edes neteller tiliä. niin otin yhteyttä chattiin niin kerroin tapahtuneesta ja he uskoivat asian koska nyt oli yritetty jo nostaa rahaa. no käskettiin vaihtaan s-posti osoite ja salasana tietenkin ja lähettää heille s-postilla uusi sähköpostiosoite ja aika milloin he voivat soittaa minulle tietojen varmistussoiton. nyt onneksi saan rahat mutta tämä oli taas uusi tapaus eihän enää uskalla tallettaa perkele rahaa mihinkään vedonlyöntitilille. nyt vaan toivon että saan veikkaushuoneelta vielä omat takaisin. aika varmasti sama herra on asialla, veikkaisin.

Re: veikkaushuone huijaus

Lähetetty:
Kirjoittaja Turbojugend
Nyt vaihdat ensimmäisenä jokaisen pelitilisi salasanan ja päivität virusturvat ja muut koneen softat. Äläkä missään nimessä talleta pelitileille ennen kunnon tarkistusta yhtään mitään.

Pyydä myös Nordicilta neteller tilin tiedot johon kotiusta oli yritetty sekä tietysti siellä käytettyjä IP-tietoja. Ne voi sitten lisätä rikosilmoitukseen.

Re: veikkaushuone huijaus

Lähetetty:
Kirjoittaja nikez96
joo kiva nordicbetillä he eivät voi kertoa ip osoitetta eikä neteller tilin tietoja.. teen sitten rikosilmoituksen ilman noita tietoja, aika paska homma.

Re: veikkaushuone huijaus

Lähetetty:
Kirjoittaja samiholt
Tietokoneessasi saattaa olla keylogger. Eli se saattaa lähettää näppäinkomennot tai kuvankaappaukset ulos maailmalle. Salasanojen vaihto ei tällöin auta. Kannattaa siis tarkastaa kone ja toki myös katsoa virustorjunnan taustaskannausasetukset, että oikein säädetty ja kuvauskannat ok. Ja jos koneessa palomuuri käytössä, niin kannattaa rajoittaa myös outgoing liikenne. Virustorjunta ei silti välttämättä tätä haittaohjelmaa huomaa, mutta kyllä se keylogger löytyy manuaalisin toimenpitein tai sitten erinäisten apuohjelmien avulla.

Sen verran että onhan näitä keyloggereita vastaan itsellä ja kavereilla tullut vuosien aikana, suojautumistoimenpiteet haittaohjelmien torjunta, palomuurit, patchaukset ja ei järjestelmänvalvojana sisään kun surffaa webissä. Ja toki normaalit sähköpostisuojaukset sekä lisäksi kaksinkertainen autentikointi webbilompakkoon ja vedonlyöntitoimistolle antaa suojan jos keylogger on jo sisällä koneessa.

Näppäinkomennot voi myös salata erilaisilla ohjelmilla.

Ja joo, aina kannattaa katsoa missä surffaa...

Re: veikkaushuone huijaus

Lähetetty:
Kirjoittaja Miguel1
Minulla kävi veikkaushuoneella täysin sama. Jenkkifutikseen oli mennyt koko jäljellä oleva 50e yhteen otteluun. Pelaan hyvin maltillisesti ja pienillä panoksilla, harjoitellen, niin tuntuihan tuo hieman ikävältä. Kuitenkin palauttivat panoksen tilille, ja sanoivat ettei moista ole koskaan ennen heillä käynyt, ja kaikki kunnossa. Jännän nopeasti on sitten minullekin keyloggeri pamahtanut kun vasta ostin uuden koneen viikko ennen vetoa (ei varmaan mitään merkitystä mutta kuitenkin).
Toinen asia olikin sitten kotiutusyritys kun ajattelin vaihtaa bookkeria veikkaushuoneen huonon kokemuksen takia. "sinulla on avoimia vetoja, joten et voi vielä tehdä nostoa, kun nuo vedot ovat ratkenneet, niin sitten onnistuu"...." mutta meillä on toinen ongelma, pelaat usealla tilillä joten suljemme pelitilisi blaablaablaa". Tästä sen verran että olen ilmeisesti joskus tallettanut samalla sähköpostilla mutta eri käyttäjänimellä pokerihuoneelle. En edes muistanut kyseistä tiliä, kunnes aloin tarkemmin miettimään. Miten on mahdollista edes käyttää samaa sähköpostia jos on useampi tili, ehkä en vain ymmärrä?Kyseessä siis tosiaan niinkin suuri summa kuin 30 euroa jonka alunperin tähän saittiin talletin. Sanoin jo että sen kun sulkevat tilin, haluankin tuollaisesta paikasta pois.
Suosittelen ehkä jättämään tämän sivuston väliin, ainakin näin oman kokemukseni pohjalta. Kokeilen Pinnaclea seuraavaksi.

Re: veikkaushuone huijaus

Lähetetty:
Kirjoittaja iGame
Terve

Todella harmillista kuulla näistä epäillyistä hakkeroinneista! Toivottavasti asia lähtee ratkemaan ja jos vastaavaa esiintyy niin olkaa välittömästi yhteydessä meidän asiakaspalveluun. En pysty tässä tietenkään kommentoimaan yksityistapausta sitä tuntematta, mutta voitte laittaa minulle käyttäjänimenne niin voin vielä meidän asiakaspalvelun/turvatiimin kanssa selvittää tilannetta.

Miguel1: Näitä tuplatilejä on jäänyt muutamille pelaajille sinä aikana kun Huone on hankkinut pienempiä sivustoja ja käyttäjäkantaa on yhdistetty. Tämä onkin sitten ainoa tilanne jolloin sinne on voinut jäädä tili samalla sähköpostiosoitteella, muutoinhan meillä järjestelmä estää automaattisesti samalla maililla rekisteröinnin. Pahoittelut kuitenkin harmillisesta kokemuksesta, toivottavasti emme täysin sinua menetä tämän seurauksena.