Tänään on 15.07.2020, 05:28.

Apua kaivataan Veikkaushuoneen bonuksen kanssa

Vastaa Viestiin
walouu11
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 12.02.2014, 01:20
Pisteitä: 3

Apua kaivataan Veikkaushuoneen bonuksen kanssa

Viesti Kirjoittaja walouu11 »

Hei kaikki. Kaipaan neuvoja liittyen Veikkaushuoneen bonuksen kierrättämiseen. Saitti herjaa koko ajan, ettei "tililläni ole katetta". Liitän tähän mailin, jonka lähetin Veikkaushuoneen asiakaspalveluun hetki sitten:

Huomasin eilen, että minulla on tililläni bonusrahaa, joka menee vanhaksi 12.2.2014 klo 14.35 . (Kellonajan tarkistin asiakaspalvelustanne.) Kyseessä on ilmainen 5€ bonus, jonka ystävällisesti annoitte minulle jokin aika sitten ilman mitään sen suurempaa syytä. Löin koko vitosen nhl-triplaan, enkä muistanut edes tarkastaa vetoani ennen eilistä. Olin voittanut 48,2 euroa. Bonuksen ehdot ovat seuraavat:
FREE BET
Bonussumma: 5.0
Tämän hetkinen vaihto: 48.2
Panostusvaatimusta jäljellä: 96.4
Vetomuoto: ALL
Vaadittu kerroin (järjestelmävedoissa per yhdistelmä): 1.8
Umpeutuu : 2014-02-12
Lisää live-vedonlyönti: Vain live-vedonlyönti.
Lisää hevosurheilu (vain tämän päivän kilpailut): false

Yritän nyt parhaani mukaan kierrättää bonusrahojani, että ne eivät katoaisi huomenna kello 14.35. Eilen yöllä sainkin yhden 1,80 kertoimisen NBA-matsin (Houston -4 vs Minnesota 1, pre game bet) lyötyä hienosti panoksella 48,2 € ja jopa onnistuin voittamaan tällä vedolla. Nyt tililläni on 86 euroa bonusrahaa. Tälle päivälle ja keskiviikkoaamulle jäi vielä n. 96 euroa kierrätettävää. Ei mikäään mahdoton tehtävä.

Asia kuitenkin näyttää hankaloituneen kummasti, kun en tunnu enää pystyvän lyömään vetoa sivustollanne. Koitin päivällä tehdä sm-liigaan tuplan pienikertoimisista peleistä, mutta vetotilini ilmoitti: "tilillä ei ole katetta". Tiedustelin asiaa live-chatissä ja sain erittäin asiallisen vastauksen, että alle 1,80 kertoimiset kohteet eivät käy kierrätykseen. Ajattelin, että onpa nopeaa ja ystävällistä toimintaa Veikkaushuoneelta. Hienoa! Päätin jatkaa betsailua vasta illalla kotiin päästyäni.

Ensin yritin betsata livevedossa valioliigan matsia west ham - norwich. Koitin lyödä nelisen kymppiä ristille toisella jaksolla. Kerroin oli 2,40. "Tilillä ei ole katetta". Koitin pari kertaa uudestaan. Tilillä ei ollut vieläkään katetta. Live- chat ei ollut enää auki. Päättelin kuitenkin, ettei myöskään live-vedot ole sallittuja, vaikka tämä ei yksiselitteisesti bonuksen ehdoita selviäkään. (Itse asiassa bonuksen ehdoissa mainittu "vain live-vedonlyönti" voisi tarkoittaa jopa, että bonusta voi kierrättää vain live-vedonlyönnissä, mutta tämä ei selvästikään pidä paikkaansa, koska löin eilen onnistuneesti pre game -vedon nba-koriksesta.

Sen jälkeen, kun ajattelin, ettei live-vetoja voi betsata aloin etsimään uutta kohdetta, jonka avulla kierrättää bonusta. Löysin yöltä nba:sta jälleen pari pelattavaa kohdetta. Bullsin ja Memphisin peliin overin. Koitin lyödä ensin Bullsin sinkkuna usealla eri panoksella. Tililtäni ei tässäkään vaiheessa löytynyt katetta. Sitten koitin lyödä kumpaakin näitä peliä tuplana. Ei katetta. Koitin myös Memphin overia sinkkuna, ei katetta. Koitin lyödä mahdollisimman samanlaista vetoa, kuin joka viime yönä oli mennyt läpi, löin Bulls -1,5. Tilillä ei katetta.

Voisiko joku kiltti kertoa miten pystyn lyömään bonusrahoillani vetoa ennen kuin ne katoavat tililtäni noin 13 tunnin ja 25 minuutin päästä.

PS. tämä viesti on lähetetty sekä Veikkaushuoneen asiakaspalveluun, joka palveli minua aiemmin päivällä mallikkaasti että vedonlyöntifoorumeille Veikkauklubi.com ja ylikerroin.com.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1777
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1227

Re: Apua kaivataan Veikkaushuoneen bonuksen kanssa

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Tietämättä yhtään tästä 5€ bonuksesta niin asia kannattaa selvittää asiakaspalvelun kautta. Tuo "tilillä ei katetta" ilmoitus ei oikein auta asiaa eikä tuosta pysty sanomaan mitään. Mikäli heidän softassaan on jotain vikaa, pyydät tietysti lisäaikaa bonuksen pelaamiseksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


R-bet
Jäsen
Viestit: 619
Liittynyt: 24.02.2013, 11:14

Tuotto: +138.08 yks.

Palautus%: 104.24%

Panosten ka: 6.67 yks.

Vetoja: 488

Pisteitä: 633

Re: Apua kaivataan Veikkaushuoneen bonuksen kanssa

Viesti Kirjoittaja R-bet »

Eihän siinä ole mitään rastia ruutuun "käytä bonusrahaa" tai muuten se yrittää käyttää normisaldoa, jota sinulla ei ole?

Tai jokin muu outo juttu kuten että asian handicapit eivät kelpaa kierrätykseen vaan pitää olla esim. 1X2 veto?

Asiakaspalveluun soitto/chat- sessio ja jos ei onnistu niin laita heille mailia. Odotellessa lue varmuuden vuoksi vielä bonuksen säännöt/ehdot, jos niistä ideaa saisi missä vika voi olla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


betpanda
Jäsen
Viestit: 2629
Liittynyt: 23.10.2012, 18:13
Pisteitä: 1269

Re: Apua kaivataan Veikkaushuoneen bonuksen kanssa

Viesti Kirjoittaja betpanda »

Muistaakseni tos oli et ainakaan ahc eikä outright vedot ei kelvanneet. Ite tungin 1x2 rekkaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Puniikkimies on aina puniikkimies.

Minikommentit


walouu11
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 12.02.2014, 01:20
Pisteitä: 3

Re: Apua kaivataan Veikkaushuoneen bonuksen kanssa

Viesti Kirjoittaja walouu11 »

Bonukseni ehti vanhentua ennen kuin ehdin selvittää asian asiakaspalvelun kanssa. Selitettyäni tapahtuneen kuitenkin uudestaan, hiukan tarkemmin asiakaspalvelulle, Veikkaushuone palautti minulle kaikki bonuseuroni ja sain reilusti aikaa sen kierrättämiseen pahoitteluiden kera.

Veikkaushuoneen asiakaspalvelu jatkoi siis samalla erinomaisella linjallaan, johon olin aikaisemminkin tottunut. :thumbup: :thumbup:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jii
Jäsen
Viestit: 886
Liittynyt: 25.01.2004, 14:18

Tuotto: +389.93 yks.

Palautus%: 108.90%

Panosten ka: 5.34 yks.

Vetoja: 821

Pisteitä: 1148

Re: Apua kaivataan Veikkaushuoneen bonuksen kanssa

Viesti Kirjoittaja Jii »

Tuohon samaan törmäsin, kun oli vielä bonusrahoja jäljellä. Pelasitko useamman kohteen lappuja? Veikkaushuone ei hyväksy alle 1,8 (kierrätysvaatimus) kertoimista kohdetta tuplaan. Eli et pysty pelaamaan kahta 1,5 kertoimista peliä samaan lappuun, jos on kierrätystä jäljellä. Kysäsin live chatista, että onko näin ja sieltä tuli heti vahvistus. Singleillä sai kierrätellä helposti ja panostakin sai ihan hyvin sisään. Viikonloppuna pistin kierrätyksen jälkeen passi yms. kuvat ja sunnuntaina kotiutin. Maanantaina jo rahat tilillä, joten erittäin positiivinen kuva tuosta kotiutuksesta. Bonus hommelit vähän hakusessa. En itse säännöistä löytänyt yllä olevaa pykälää ja pistin siitä (asiallista) palautetta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin