Tänään on 14.07.2020, 00:52.

Olympialaiset FanTeamilla

Vastaa Viestiin
FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Olympialaiset FanTeamilla

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

FanTeam on päättänyt nostattaa jännitystä kisakatsomoissa tuomalla suomalaisten suosikkilajit myös DFS muotoon. Normaalin pelivalikoiman lisäksi tarjoamme olympialaisten ajan ampumahiihto-, mäkihyppy-, hiihto- sekä luonnollisesti myös jääkiekkoturnauksia. Esimerkiksi huomenaamusta pääsemme jännittämään kasvattaako Iivo Niskanen tai Matti Heikkinen suomen mitalisaldoa, Kaisa Mäkäräinen sen sijaan jatkaa ensimmäisen olympiamitalinsa jahtaamista ensi viikolla.

Turnaukset toimivat samalla periaatteella kuin muutkin turnaukset, mutta pisteenlasku on vaan suunniteltu lajikohtaisesti.


Turnausvalikoima löytyy: https://www.fanteam.com/tournaments/win ... d/all/open
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Olympialaiset FanTeamilla

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Nyt on myös auennut meidän aivan uusi Predictor-peli olympia jääkiekkoon. Tämä on ensimmäinen kerta ku meidän sivuilla tämän kaltainen peli on pelattavissa, joten otamme mielellämme palautetta ja kehitysideoita. Tämä on peli missä todellinen jääkiekkotietämys tulee ilmi.
Turnaukseen osallistuminen loppuu ensimmäisen ottelun alkuun ja turnaus tulee kestämään finaalin loppuun saakka. Turnaus koostuu neljästä eri osa-alueesta: Groupstage, Qualifications, Playoff ja Bonus Questions. Tarkemmat ohjeet ja pisteytyksen löydätte sivuiltamme, mutta tässä turnauksen kulku pähkinänkuoressa:


Ensimmäisessä Groupstage vaiheessa pelaajien pitää arvata(tai tietää) kaikkien alkusarja otteluiden tulos. Tulosten perusteella Group Results taulukko päivittyy. Pisteitä saa oikein menneiden tulosten sekä oikein osuneiden lohkosijoitusten mukaan.

Toisessa Qualifications vaiheessa pelaajat valitsee 8 joukkuetta jotka selviytyvät jatkoon (ensimmäiset 4 joukkuetta pääsee varmasti). Oikein menneistä vastauksista jälleen pisteitä.

Kolmannessa Playoff vaiheessa valitaan ensin semi-finaali joukkueet, valituista joukkueista finaali- ja pronssimatsi joukkueet ja lopulta niiden pelien voittajat. Jälleen oikein menneistä valinnoista pisteitä.

Viimeisenä Bonus Questions, eli 11 kysymystä liittyen turnaukseen ja jokaisesta oikeasta vastauksesta 2pistettä.


Turnaukseen osallistuminen tästä linkistä: https://www.fanteam.com/tournaments/hoc ... n/all/open

Ps. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

Vastaa Viestiin