Tänään on 06.07.2020, 15:16.

EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Vastaa Viestiin
TuomasQ
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 26.01.2016, 12:16

Tuotto: -38.82 yks.

Palautus%: 59.98%

Panosten ka: 4.41 yks.

Vetoja: 22

Pisteitä: 3

EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja TuomasQ »

Terve,

ollaan tekemässä firman kanssa fantasy draftia kisoista. Oisko kellään mitään mahdollisia vinkkejä tai rankkausta pelaajista. Ite ajattelin ainakin, että ranskan ja saksan pelaajia kannattaa ottaa, koska ne menee pitkälle. Nii ja pisteytys menis alla olevasti:
Action Points
For playing up to 60 minutes 1
For playing 60 minutes or more 2
For each goal scored by a goalkeeper or defender 6
For each goal scored by a midfielder 5
For each goal scored by a forward 4
For each goal assist 3
For a clean sheet by a goalkeeper or defender 4
For a clean sheet by a midfielder 1
For every 3 shot saves by a goalkeeper 1
For each penalty save 5
For each penalty miss -2
For every 2 goals conceded by a goalkeeper or defender -1
For each yellow card -1
For each red card -3
For each penalty earned 2
For each penalty conceded -1

Kiitokset jo etukäteen, jos joku innostuu auttamaan.

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

Laitetaan tähän pientä analyysia EURO2016 fantasyfutikseen jokaisesta joukkueesta. Tarjollahan on virallisen EUROfantasy pelin lisäksi näitä FanTeamin daily-pelejä, joten käsitellään tässä vähän pelaajien/joukkueiden soveltuvuutta molempiin. Aloitetaan A-lohkosta.

Kaikki tilastot koskevat 15 edellistä ottelua harkat ml.


Ranska
Ranska on yksi turnauksen ykkössuosikeista, ja sillä hyvä sauma mennä päätyyn saakka. Sen alkulohkossa on mukava kokoelma helppoja vastustajia, joiden hyökkäystehot eivät etenkään päätä huimaa. Näin ollen isäntämaalla on mainiot saumat nollapeleihin vaikka lohkon jokaisessa ottelussa, ja sen puolustajat sekä maalivahti Hugo Lloris ovat ehdottomasti suosikkivalintoja Multi-GW turnaukseen. Näillä pelaajilla voi ratsastaa vaikka läpi koko kisojen. Huomioi tämä: näin ajattelee myös jokseenkin jokainen fantasyfutis-pelaaja, joten Lloris tulee olemaan etenkin valtavan suosittu valinta. Erotu joukosta poimimalla esim. Sagna tai Rami, jotka ovat vähemmän nimekkäitä. Yksittäistä ottelua koskevissa turnauksissa on oikeastaan samat sanat. Ranska on korkeista pelaajahinnoista huolimatta hyvä mutta suosittu valinta puolustuspelaajiin. Mieti haluatko erottua riskillä joukosta, vai poimitko mukaan Ranskan pelaajat "pysyäksesi kelkassa" jos isäntämaa pelaa odotetusti. Hyökkäyspäässä huomioi Griezmann+Pogba vs Matuidi+Giroud: ensin mainittu pari on tehnyt 2 ja toinen kaksikko 12 maalia Ranskan viimeisen 15 matsin aikana. Giroud 8, Matuidi 4, Payet 3 ja kaikki loput pelaajat yhteensä 8 maalia. Moni unohtaa Matuidin, ja poimii ennemmin Pogban tai Griezmannin mukaan.

Romania
Romania on varmasti yleisesti ottaen aliarvostettu joukkue. Sen kisohin pääsyä pidetään helpon lohkon ansiona, eikä joukkueesta löydy tunnettuja nimiä fantasyfutis-pelaajille valittavaksi. Romania pääsi kisoihin puolustamalla, ja se myös menestyy varmasti samoilla lääkkeillä. Joukkue ei ole juuri tappiota kärsinyt pl. viimeistä edeltävässä harkkapelissä, jossa se hävisi hämmentävästi Ukrainalle 3-4. Fantasyssa katseet puolustukseen, jossa se voi olla etenkin Sveitsi- ja Albania-peleissä hyvä ja aliarvostettu idea. Kapteeni Chirches on monien valinta koska nimi on tuttu, mutta hän on myös ainoa kortteja kerävää toppari (=skip). Multi-GW turnauksiin Romaniasta on haastava löytää valueta. Hyökkäyspäässä selkeästi kaksi järjellistä ideaa ovat 3 maalia 6 viime peliin tehnyt Nicolae Stanciu ja target-mies Claudio Keseru (10 edellistä starttia tehot 4+2).

Sveitsi
Sveitsi on itselle yleisesti ottaen varsin maistumaton joukkue. Se pääsi kisoihin niukasti helposta lohkosta, ja viimeiset 6 harkkapeliä ovat saldolla 2-0-4. Sveitsi ei ole enää takavuosien puolustuskone, mutta toisaalta alkulohko on haastava keskinkertaiselle hyökkäykselle, sillä kaikki Sveitsin vastustajat ovat tiukasti puolustavia joukkueita. Tehomies on Stoken Shaqiri (2+6), joka on taatusti myös ylipelattu valinta, jos joku Sveitsistä pelaajia tulee poimimaan. Oma vinkki: skippaa tämä joukkue niin multi-gw peleissä kuin yksittäisissäkin turnauksissa. Vaikea nähdä Sveitsin pelaajissa erityistä ideaa missään kohtaa.

Albania
Albania on tyypillinen underdog, johon kannattaa sijoittaa yksittäisissä otteluissa. Harva Albanian pelaajia poimii Multi-GW turnaukseen, mutta etenkin yksittäisen ottelun fantasypeleissä sen puolustus maksaa varmasti hyvin osuessaan. Albania ei päästänyt karsintojen vieraspeleissään yhtään maalia, eikä ole niin paljon esim. Romaniaa ja Sveitsiä huonompi, kuin yleisesti ottaen kuvitellaan. Daily Fantasy -peleissä Albanian puolustuksen kautta kokeiluun ainakin yksi joukkue etenkin Sveitsiä vastaan, ja Albania-Romania löyhkää myös todella vahasti 0-0:lle. Todennäköisesti 1-1/0-0 peleissä nimenomaan Albanian maalivahti kerää bonuspisteet torjunnoilla. Pelaajista esiin: toppari Mavraj tehnyt 2 maalia ed. 6 starttiin, ja toinen näistä Ranskaa vastaan. Ei ole myöskään kerännyt keltaisia, kuten seurakaverit Cana ja Agolli. Hyökkäyksessä Sadiku tehnyt kovat 4 osumaa viimeiseen 6 peliin, vaikka startannut näistä vain kaksi.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

TuomasQ
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 26.01.2016, 12:16

Tuotto: -38.82 yks.

Palautus%: 59.98%

Panosten ka: 4.41 yks.

Vetoja: 22

Pisteitä: 3

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja TuomasQ »

Kiitokset vinkeistä. Ite pohdin Ranskalta Comania hyväks yllätysvalinnaksi, vaikka onkin joidenkin tietojen mukaan loukkaantuneena niin jo eilen harjoitteli treeneissä ja kaverini joka seuraa paljon Ranskan joukkuetta uskoo Comanin pääsevän ainakin vaihdosta kentälle jo avauksessa.

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

TuomasQ kirjoitti:Kiitokset vinkeistä. Ite pohdin Ranskalta Comania hyväks yllätysvalinnaksi, vaikka onkin joidenkin tietojen mukaan loukkaantuneena niin jo eilen harjoitteli treeneissä ja kaverini joka seuraa paljon Ranskan joukkuetta uskoo Comanin pääsevän ainakin vaihdosta kentälle jo avauksessa.
Ei tuossa Comanin valinnassa ole oikein fantasyfutiksen pisteytyksen kannalta mitään ideaa. Esim UEFA:n pelissä se maksaa 6.5M, ja saat samaan hintaan Portugalin keskikentältä avauksen pelaajan tai vaikka Englannin Dele Allin. FanTeamin dynaamisissa hinnoissa Coman on sitten vieläkin kalliimpi koska on vielä hyökkääjä. Eli miksi ottaa sisään pelaaja, jonka tiedät aloittavan penkiltä ja vetävän vain hajaminuutteja. Kun saat samaan hintaan tai halvemmalla 90min vetävän pelimiehen, jolla on hurjasti isommat todennäköisyydet tehdä fantasypisteitä. Voihan se olla, että Coman pelaa vartin ja tekee siinä ajassa hattutempun, mutta ei se kyllä kovin todennäköistä ole. Fiksumpaa olisi valita Coman esim. lohkovaiheen kolmannella kierroksella, jos Ranska on päässyt jatkoon ja lepuuttaa esim Griezmannia. Vaikka Coman tulisi tauolla sisään niin antaa silti kovin paljon tasoitusta fiksumille valinnoille, plus menettää pisteitä vähäisen peliajan vuoksi. Yksi fantasyfutiksen ensimmäisistä asioista on löytää ja valita pelaajat, jotka aloittavat pelit, ja ovat kentällä mahdollisimman paljon minuutteja.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

Kaikki tilastot koskevat 15 edellistä ottelua harkat ml.

Englanti
Englanti on perinteisesti aina yliedustettuna etenkin UEFA:n kaltaisessa suuressa fantasypeleissä, koska iso osa pelaajista on harrastelijan statuksella. Ja ihmiset nyt vain valitsevat mielellään pelaajia, joista tietävät jotain, ja Englannin Valioliiga on se ykkössarja jokseenkin jokaiselle. Hodari on käyttänyt isoa rotaatiota eri syistä, mutta Enkkujen XI lienee kuitenkin nyt selvä. Lohko ei ole missään nimessä haastava, ja Englannilla on saumat myös pariin nollapeliin. Chris Smalling on jo nyt nimettynä monella tipsisaitilla, ja etenkin Portugali-pelin voittomaali vielä korostaa tätä. Jos haluat olla Englannin kelkassa niin skippaa Smalling, ja ota esim 2 syöttöä 5 ed. startissa antanut Walker tai hanakasti nouseva toinen laitapakki Danny Rose. Keskikentältä on vaikea nähdä yhtään tehoja, ja itse mietin jäisikö Rooney jopa aliarvostetuksi? Ikää alkaa olla, vaatimaton liigakausi jne. Mutta majussa tehot on todella kovat: 6+2 ed. 10 matsiin. Kokonaisuutena Englannin pelaajissa on mun mielestä ihan kohtalaisesti potentiaalia multi-GW kisoihin, mutta jos otat niin skippaa kansan suosikit. Dailyssa etenkin Wales ja Slovakia-matsit voivat ollla tosi vähämaalisia, ja parhaat valuet löytää varmasti Englannin ohi. Turnauksen avauksessa jokseenkin jokainen on Englannin kelkassa, joten venäläiset ovat varmasti hurjan alimerkittyjä, vaikkakin harva uskoo itänaapurin tässä kohtaa pärjäävän.

Venäjä
Venäjä on fantasyfutiksen kannalta hyvin hajuton ja mauton joukkue. Puolustus pelasi kohtuu hyvin karsinnoissa, mutta lohko oli varsin helppo, josta puuttuui kokonaan futiksen suurmaat. Nyt on tullut vielä loukkaantumisia etenkin keskikentälle, ja vaikea nähdä Venäjällä tässä lohkossa suurempaa menestystä. Kaikki vastustajat pystyvät nollaamaan Venäjän hyökkäyksen, mutta puolustuspelissä taas Putinin pojat eivät mitenkään mahdu omalle suosikkilistalle. Value nolla tässä porukassa.

Wales
Wales on selvästi mielenkiintoisempi jengi, ja 5-3-1-1 (tjsp) ryhmityksellä tiukasti puolustava jengi tarjoaa muutamia peli-ideoita. Ensinnäkin pidän näistä joukkueista, jotka ovat vihdoin ja viimein päässeet kisoihin. Yritystä riittää aivan varmasti, ja jotenkin tuo Walesin ryhmitys vielä sopii tähän lohkoon kuin nenä päähän. Peli Englantia vastaa on aivan täysin väännettävissä esim tasuriin, ja Wales nollasi karsinnoissa kovempiakin joukkueita kuin Slovakia ja Venäjä. Probleema on hieman fantasyn kannalta se, että Walesin pelaajat ovat tunnettuja, joten esim. Daily matseissa Slovakiaa ja Venäjää vastaan niitä valitaan varmasti liikaa. Jos Walesin puolustus pitää, niin nämä valinnat voi maksaa siitä huolimatta. Puolustuksessa ei juuri kukaan kerää kortteja tai kukaan kerää tehoja, joten näyttäisi olevan about sama kenet sieltä poimii. Gareth Bale on mukana yli 50% joukkueen maaleista, ja aavistuksen ylihintaisenakin vois olla etenkin Multi-GW valinta. Slovakia + Venäjä keskinkertaisia vastuksia, ja syttyy satasella Englantia vastaan. Muut kk-pelaajat + hyökkääjät unohtaisin. Etenkin ENG-WAL pelissä valuet varmasti dailyssa Walesissa.

Slovakia
Slovakia on itselle hieman maistumaton joukkue fantasyyn Venäjän tavoin. Turhan keskinkertainen joukkue tähän lohkoon, jolta ei oikein löydy riittävästi aseita puolustuksessa tai hyökkäyksessä. En näe oikein ideapelaajia multi-GW valintoihin, ja esim Slovakia-Wales matsissa dailyn puolellakin Walesin pelaajat maistuvat paljon paremmin. Tehot kasaantuvat paljon keskikentällä lisäksi Weiss + Hamsik parin niskaan, jotka jokainen tietää tästä joukkueesta. Kärjessä Michael Duris on kerännyt 4+1 tehot edelliseen kuuteen peliin: jos esim SVK-RUS dailyssa hakee jotain ohitusta Hamsikille, niin tästä ennemmin tärppi.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

Kaikki tilastot koskevat 15 edellistä ottelua harkat ml.
Ja sitten mennään C-lohkoon.

Saksa
Saksa on taas kerran yksi kisojen suosikkimaista, ja miksipä hallitseva maailmanmestari ei sellainen olisi. Saksaan pätee monta samaa periaatetta, kuin aiemmin mainittuun Ranskaan. Voittajasuosikki, todennäköinen finalisti, hyvä pohja multi-GW kisoihin.... mutta tämän tietävät kaikki. Pelaajista etenkin Thomas Muller tulee olemaan valtavan suosittu, ja varmasti yksi top-5 eniten valituista pelaajista. Lohko on kuitenkin erittäin suotuisa, joten onko Saksan hyökkäyskalustoa etenkin vara jättää ulos joukkueista? En suosittele ainakaan täysin. Hyvin todennäköinen pisterohmu jättää sinut pakan pohjalle, jos teet ohituksen. Ideat kannattaa ennemmin hakea muista pelaajista. Huomioi, että Hummels on poissa 1-2 ensimmäistä ottelua - tästä huolimatta Saksan avaintoppari on esim. UEFA:n pelissä yksi suosituimmista valinnoista. Kertoo paljon siitä, miten vähän massat mitään uutisia seuraavat. Mullerin lisäksi hyökkäyspäästä kiinnosta lähinnä Götze mukavilla 5+1 tehoilla - Özilin 1+5 lukemissa kolme syöttöä tuli Gibraltar-pelissä. Huomaa puolustuksesta Jonas Hector, joka on ainoa tehopisteitä kerännt pakki (1+2). Oma suositus olisi mennä ainakin Thomas Mullerin kelkassa oikeastaan pelistä toiseen, mutta en välttämättä panostaisi juuri muihin Saksan pelaajiin ainakaan heti.

Puola
Puolasta riittää mielipiteitä, mutta omaan makuun Lewandowski on vain yliarvostettu ja samalla koko joukkue. Saa nähdä olenko väärässä, mutta etenkin daily fantasyssa mies on taatusti ylipelattu. Paljon enemmän kiinnostaa Lewandowskin kärkipari Milik, jolla on joukkueen parhaat tehot edellisestä 15 pelistä: todella mukavat 6 maalia + 7 syöttöä. Puola oli tosiaan Saksan lohkossa, ja kaatoi Germaanit heti MM-2014 jälkeen jolloin Saksa uinui vähän kultakrapulassa. Puolan onneksi P-Irlanti ja Ukraina eivät erityisemmin vakuuta nekään. Itse en kokonaisuutena oikein lämpene tälle joukkueelle, mutta Milik toimii mun mielestä hyvänä tärppinä sekä multi-GW että daily peleissä. Kannattaa miettiä daily-matseissa toi Lewandowski-kortti: haluaako sen skipata vai ottaa mukaan kapteeniksi kuten monilla muillakin, jotte mahdollisen maalin myötä ei jää pakan pohjille tästä syystä. Eroa voi sitten hakea muuta kautta.

Ukraina
Ukraina on ollut perinteisesti under-joukkue mielikuvaltaan, ja se veti karsinnoissa maalieron 14-4 ja kaksi päästetyistä maaleista tuli niukkojen 0-1 tappioiden myötä Espanjalle. Jatkokarsinnoissa se kaatoi Slovenian 1-1 + 2-0, ja on kokonaisuutena päästänyt 10 maalia ed. 15 peliin jossa on mukana hulluttelumatsi 4-3 Romaniaa vastaan. Ukraina on todennäköisesti hyvä value daily-peleissä sekä Puolaa että P-Irlantia vastaan, koska sen pelaajat ovat tuntemattomia eivätkä mahdu monien lapulle. Hyökkäyspäästä kannattaa nostaa esiin kaksikko Yarmolenko + Konoplyanka: tehot 7+2 ja 4+2 - tämä kaksikko on tehnyt 11 maalia ja loput Ukrainan squadista 7. Mitään muita nimiä ei kannata hyökkäyspäästä harkitakaan. Yarmolenkossa voisi olla jopa ideaa ottaa multi-GW jengiin avauskierroksen jälkeen, ja hyvällä säkällä idea kelpaa myös lohkovaiheen jälkeen.

P-Irlanti
P-Irlanti ei riitä oikein ideaksi multi-GW turnauksiin. Vaikka pelaajat ovatkin halvempia, niin hinta ei korreloidu oikein kun näissä miljoonien pelaajien pelissä pelaajat ovat liian kapealla haitarilla. Unohda siis NIR muuten kuin dailyn osalta. Tässäkin tosin P-Irkkujen pelaajia tulee mukaan lapulle hieman enemmän kuin pitäisi, koska pelikansalle muutamat Valioliiga/C'ship ukot ovat esim. Ukrainan puolustuslinjaa tutumpia. On todella mauton joukkue kokonaisuutena, sillä matalasta maalioa:sta huolimatta nollapelejä on liian vähän jopa keskinkertaisia vastustajia vastaan. Hyökkäyksessä Kyle Lafferty on ainoa harkittava nimi, ja ketään muuta ei oikein tee mieli nostaa esiin. Puola-NIR pelissä valuehunterina voi kokeilla isoa kalaa skippaamalla Lewandowskin ja vetävän daily-pelissä joukkueen Roy Carrollin ja P-Irlannin linjan pohjalta. Ei osu harvoin, mutta pääsee kyllä kärkeen jos Lewa jää maaleitta ja Puola konttaa.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

Kaikki tilastot koskevat 15 edellistä ottelua harkat ml.
Seuraavaksi lohko D.

Kroatia
Kroatia on varsin mielenkiintoinen joukkue, ja se sopii mun mielestä myös multi-GW turnauksiin. Lohkossa on kaksi selkeästi kevyempää vastusta, ja Espanjan se kohtaa viimeisellä rundilla, jolloin tilanteesta riippuen Kroaatit voivat olla edelleen ihan kelpo valinta (jos Espanja esim. jatkossa). Kroatian pelaajat eivät ole etenkään EUROfantasy:ssa hinnalla pilattuja, ja itselle suht maistuva joukkue fantasyn puolella. Joukkueen ehdoton pistehirmu on ollut Ivan Perisic, jolla on komeat 8+6 tehot 12 startista. Mukana on 1+3 tehoja SanMarinon höykytyksestä, mutta lukemat olisivat silti kovat. Selkeä idea on skipata yleisön eniten tuntema nimi Luka Modric, joka ei esimerkin vuoksi saanut edes syöttöpistettä kun oma joukkue teurasti 10 maalia San Marinon reppuun. Rakitic on selkeästi parempi value. Joukkue arveluttaa tosin hieman siinä mielessä, että karsinoissa se selvisi todella helposta lohkosta, ja se on myös kohdannut harkkapeleissä todella kevyitä joukkueita. Mikä Kroatian todellinen iskukyky oikein on?

Turkki
Fantasyfutiksen kannalta Turkki on tyypillinen joukkue, josta massat tietävät tasan kaksi pelaajaa, jotka ovat valittuna etenkin daily-peleissä sitten jokaisella: Calhanoglun vaparit ovat Youtube-maalikoosteiden vakiokamaa, ja tämä mies on myös tyypillisesti ylipelattu maalikuninkuus-veikkauksiin. Toinen nimi on tietenkin Arda Turan, jolla on myös erittäin kovat 4+7 tehot edellisestä 13 ottelusta. Multi-GW turnauksissa skippaisin itse molemmat, sillä lohko on Turkin kannalta ikävä, ja maalinteko tulee olemaan hankalaa etenkin Kroatiaa ja Espanjaa vastaan. Molemmat ovat ylihinnoiteltuja mun makuun, ja etenkin daily-peleissä esim Kroatiaa ja Tshekkiä vastaan joukkueet kasataan todennäköisesti siten, että Calhanoglu+Turan ovat lähes jokaisessa jengissä. Tässä on mun mielestä ohipelin paikka, ja kannattaa miettiä lisäksi Yilmaz & Inan -kaksikkoa mukaan daily-kupongeille.

Espanja
Espanja on jälleen kerran yksi turnauksen suosikeista, ja joukkueen pitäisi vääntää tiensä jatkoon ehdottomasti tästä lohkosta. Ihan ensin herää kysymys maalivahtipelistä: kumpi veskareista tulee lopulta pelaamaan, vai nähdäänkö jopa rotaatiota kahdessa avauspelissä? Espanjan veskareille tulee muutenkin varsin harvakseltaan palloa torjuttavaksi, joten parhaat valinnat voivat olla puolustuksessa. Espanja on mun mielestä ihan hyvä vaihtoehto puolustuspäässä tod.näk. ylimerkitylle Saksalle / Ranskalle. Pelikansan ykkösvalinta on varmasti Pique/Ramos, joten kiertämällä tämän parin ja suosimalla Juanfran & Jordi Albaa pääsee jo heti vähän eri linjoille. Alban lisäksi kun kukaan puolustajista ei ole aikoihin kerännyt tehopisteitä. Hyökkäyspäässä Espanja ei ole itse asiassa kovinkaan kiinnostava: vähämaalinen ja osumat jakautuneet pitkin kenttää, ja etenkin Morata & David Silva kaksikko lienee ylipelattu. Parhaat tehot on ed. 15 pelistä Fabregas 2+5 ja kärjessä Nolito 4+3 joista osunut kaikki maalit ed. kolmeen otteluun. Nolito ei kuitenkaan auta jos/kun mies ei avauksessa ole. Cesc voisi olla fiksu poiminta keskikentältä; esim UEFA:n pelissä Silva 10M, Cesc 7M hinnoittelu. Vaikka Espanjan vähämaalisuus on tiedossa, niin massat tuppaavat siitä huolimatta poimimaan hyökkäyspään pelaajia. Espanjan daily-matseissa järkipelaaja vetää esim 5-a-side turnauksessa kaksi puolustajaa, joista toinen kapteeniksi.

Tshekki
Tshekki on hieman hajuton/mauton/keskinkertainen joukkue tähän lohkoon. Multi-GW pelissä sen pelaajat ovat aivan liian kalliita suhteessa heikkoihin menestysmahdollisuuksiin, mutta joukkueelta ei oikein löydy sopivia vahvuuksia erikoisiin ideavalintoihin myöskään daily-matseissa. Turkki-pelissä voi daily-formaatissa hakea "kaikki tai ei mitään" idealla Tshekin pelaajien kautta ja skipata Calhanoglu-Turan parivaljakko kokonaan. Joukkueen ongelma on fantasy-valinnoissa myös siinä, että tehopisteet ovat jakautuneet niin laajalti pitkin kenttää. Skippaa ainakin massoille tuttu nimi Thomas Rosicky, joka on taatusti monen ensimmäinen valinta (turhaan). Tshekki menee itsellä ohitus-koriin noin kokonaisuutena, ja parempi ideoita löytyy monesta muusta underdogista.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Mango123
Jäsen
Viestit: 25
Liittynyt: 16.04.2016, 21:48
Pisteitä: 0

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Mango123 »

Mistä olisi paras seurata joukkueiden avauskokoonpanoja?

Eli,
A. Mistä saa ennakoidut avauskokoonpanot?
B. Mistä vahvistetut avauskokoonpanot ja millä aikataululla?

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

Jos avaat twitterin tai minkä tahansa urheilusaitin vajaa 1h ennen matsin alkua, niin et voi yksinkertaisesti olla törmäämättä joukkueiden avauskokoonpanoihin. Niistä tulee olemaan noin miljoona tweettiä joka puolella, ja peleistä twiitataan myös hashtagilla tyyliin #FRAROU (=Ranska vs Romania), ja voit hakea tweettejä sillä: https://twitter.com/search?q=%23FRAROU&src=tyah

UEFA:n virallisille sivuille päivittynee myös nopeasti: http://www.uefa.com/uefaeuro/index.html
Ja kaikki maailman livesaitit päivittävät ne myös taatusti sivuilleen heti kun mahdollista. Yleinen tapa nykyään esim. Valioliigassa on julkaista kokoonpanot tasan 1h ennen peliä, CL:ssa ne tulee joskus hieman jopa aiemmin. Eiköhän toi Ranska-Romania peli kerro sen, julkaistaanko myös EM-kisoihin 1h ennen alkua vai milloin.

Ennakoituja avauskokoonpanoja löytyy varmasti myös jokaiselta suurelta urheilusaitilta, jossa on myös otteluihin ennakoita enemmän kuin jaksaa kahlata läpi. Kyse on sitten siitä, mihin saittiin haluat luottaa. Yksi hyvä saitti on myös allekirjoituksessa :geek: :mrgreen: Tai katso vaikka livescoresta: http://www.livescore.com/euro/?teams=1695419
Ennakoidut avauskp:t löytyy myös jokaisesta kisaliitteestä, mitä on lehtihyllyt pullollaan.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

Kaikki tilastot koskevat 15 edellistä ottelua harkat ml.
Vuorossa seuraavaksi lohkon E läpivalaisu.

Belgia
E-lohko on täynnä mielenkiintoisia joukkueita, ja jännitys säilyy varmasti tässä porukassa lohkovaiheen viimeisille minuuteille saakka. Belgia oli jo kaksi vuotta sitten MM-kisoissa odotetun vahva, ja nyt kasassa on jälleen mielenkiintoinen porukka EM-kisoihin. Belgiasta voi välittömästi nostaa puolustuspään idean, eli Vincent Kompanyn korvaajana ilmeisesti aloittavan Jason Denayerin. Tai onko lopulinen pelipaikka sitten RB, mutta tämä mies unohdetaan taatusti massojen toimesta kun Belgian pelaajia valitaan. Hyökkäyspäässä tehot kasaantuvat selvästi Hazard + Lukaku + DeBruyne trion niskaan, joka on ikävän tuttu lista pelaajia jokaiselle futista seuraavalle. Belgian potentiaali on mun mielestä enemmän puolustuksessa, sillä lohko ei tarjoa vastustajia katsoessa hirveitä aineksia maalijuhliin. Etenkin BEL-ITA avauskierroksella haisee todella varovaiselle ottelulle. Keskikentältä kannattaa harkita mukaan Dries Mertensiä, joka on varmasti tuntemattomampi nimi, mutta kerännyt mukavasti syöttöjä. Kokonaisuutena siis Belgia on laadustaan huolimatta todennäköisesti vähän liian kallis/yliedustettu, mutta yksittäisenä nimenä Denayer voi olla koko turnauksen parhaimpia ideoita.

Ruotsi
Ruotsi on tietenkin yhtä kuin Zlatan, joka on uskomattoman kovalla prosentilla mukana joukkueensa maaleista. Squadin maalit ovat nyt (taas tuo tuttu 15. peliä): Zlatan 9, Berg 4, loput yhteensä 7. Pelaamissaan otteluissa Zlatan on ollut mukana 11/19 Ruotsin maalista, ja vaihdettu myös ulos muutamissa matseissa, joten prosentuaalisesti luku voi olla vieläkin isompi jos jaksaa käydä läpi maalien tekoajat. Zlatan on kova, mutta niin on myös miehen hinta ja vastustajien taso. Belgia ja Italia ovat vittumaisia joukkueita mille tahansa, ja Zlatan tulee olemaan taatusti tiukasti pihdeissä. Irlanti-peli on helpompi mutta ei tosiaan mikään ylikävely sekään. Zlatan ei mun mielestä sovi multi-GW valinnaksi, ja IRL-SWE pelissä mies on dailyssa käytännössä jokaisella kapteeni. Strategia kannattaa sitten miettiä sen mukaan, eli haluaako pysyä kelkassa vai ottaa esim. toisella joukkueella ison riskin. Kannattaa huomioida puolustuksessa Lustingin 1+3 tehot 7 startissa. Kokonaisuutena Ruotsi ei ole itselle mikään kunnollinen peli-idea.

Italia
Mitä nyt lukee pelivihjeitä ja foorumeita, niin Italia tuntuisi olevan aavistuksen aliarvostettu / unohdettu joukkue. Lohkon vastustajat eivät ole helpoimmasta päästä, mutta Italiassa olisi saumaa puolustuspään vaihtoehtona myös multi-GW pelissä. Joukkueesta täytyy ehdottomasti nostaa esiin 3-5-2:n linkki Antonio Candreva, joka on 3+3 tehoilla Italian ykkösmies. Ja teki myös Suomea vastaan rankkarimaalin. Hyökkäyspäässä Italia on maistumaton fantasyvalinta. Mielenkiintoinen tilasto: saldona on vain 20 maalia / 15 edelliseen peliin, mutta silti Italia on osunut 14/15 matsissa. Eli päätyy yhteen maaliin todella, todella usein. Aiempien vinkkien tapaan jos poimit puolustajia, niin hae esimerkiksi Barzagli listoille, sillä kukaan Italian pakki ei Candrevan lisäksi tehoja kerää. Jos haluaa siis vaihtohdon puolustuspäähän Ranskalle ja Espanjalle, niin Italia ei ole mun mielestä pöllömpi valinta. Zlatan-pelko + Belgian hyökkäyspään miehet ovat monilla takaraivossa turhankin paljon. IRL-ITA tarjonnee hyvät valuet Irkkujen puolella.

Irlanti
Irlanti kuuluu tasapaksuihin maihin, joista on hankala löytää järkevän hintaisia ideoita. Se ei ole riittävän hyvä puolustussuuntaan, eikä tee myöskään tarpeeksi maaleja. Tämän lisäksi mukana on myös brittifutis-efekti, eli Daily-matseissa tehomiehet Long & Walters päätyvät turhan kovalla prosentilla kupongeille. Tässä lohkossa ja näistä lähtöasetelmista en itse oikein näe Irlannin pelaajissa mitään potentialia.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

Kaikki tilastot koskevat 15 edellistä ottelua harkat ml.
Vuorossa seuraavaksi lohkon F läpivalaisu.

Portugal
Portugali on ollut monesti vedonlyönnissä ja myös fantasyssa jengi, joka on tullut ohitettua kokonaan. "Koko kansan CR7" on aina ollut vähän ylihintainen, yliarvostettu ja jää maajoukkueessa aina kauas tasostaan. Nyt Portugali tarjoaa kuitenkin mielenkiintoisen alustan multi-GW turnauksiin, sillä sen lohko on todella suotuisa. Yleisesti ottaen kannatta kuitenkin muistaa, että Portugali ei ole mikään murskaajajoukkue. Se voittaa paljon pelejä pienellä marginaalilla, ja väänsi myös karsinnoissa muutaman todella hikisen yliaikamaalin. Ronaldo & kumpp. ovat kyllä saaneet nyt erinomaisen lohkon, ja jos joukkue ei tästä vähintään 7p revi niin huonosti on mennyt. CR7 on mun mielestä selvästi parempi valinta etenkin multi-GW peleissä kuin vaikka nyt Zlatan tai Ranskan kärjet jne. Ehdottomasti harkintaan. Huom. myös aloittaako Nani vai pääseekö Quaresma hienoilla kenraaliharjoituksen tehoilla jopa avariin? Keskikentältä Joao Mario on kerännyt 4 syöttöä viimeiseen 4 peliin, ja nousee ehdottomasti mukaan. Eli Portugali on kyllä kokonaisuutena potentiaalinen joukkue hyökkäyspään pelaajiin, ja valinnat pyörivät tuossa Joao Mari / CR7 / Nani / Quaresma / Joao Moutinho -akselilla. Daily -formaatissa kannattaa miettiä onko esim CR7 yliedustettu, ja hakeeko osumia puolustuksen kautta.

Islanti
Islanti kuuluu näiden pikkumaiden kastiin, joista tiedetään Gylfi Sigurdsson ja ei paljon muita. Valioliigassakin maaleja viime vuosina latonut playmaker on totta kai selkeä tehomies, mutta liian kallis ja yliedustettu. Vähän sama ongelma kuin Turkin kanssa, jossa valinnat keskittyvät niin selkeästi 1-2 pelaajaan. Esim. Portugali-Islanti dailyssa todella iso prosentti joukkueista sisältää 5-a-side formaatissa Por pakit + CR7 + Sigurdsson ainoana pelaajana Islannista. Joukkue on todella runsasmaalinen ja puolustajat voi unohtaa suoraan. Mun mielestä fiksuinta voisi olla hakea Sigurdssonin ohi Sigthorsson + Finnbogason kärkiparia, ja/tai unohtaa koko maa.

Itävalta
Itävaltaa tuli myös sivuttua tuolla toisessa ketjussa aiemmin, ja maa pelasi häkellyttävän 23 matsin putken peräkkäin tehden aina vähintään 1 maalin. Kunnes tämä meni poikki kenraaliharjoituksessa Hollantia vastaan. Itävalta on mun mielestä mainio idea niin daily kuin multi-GW peleihin. Joukkue tekee maaleja koko ajan kaiken tasoisia joukkueita vastaan, ja sillä on hyvät saumat mennä lohkosta myös jatkoon. Lisäksi maalit jakautuvat hyvin useille eri pelaajille. Kärjessä Janko on varmasti hieman yliedustettuna, mutta etenkin massoille Alaba ei ole ykköspoiminta, vaikka mies vetää Itävallan rankkarit. Keskikentällä tehoja keräävät myös Juzunovic ja Arnautovic. Tuossa on mukavasti hajontaa, ja fiksu pelaaja poimii tuosta hyvässä vireessä olevat nimet kun näkee otteluita. Potentiaalinen jengi, joka tarjoaa mukavasti vaihtoehtoja.

Unkari
Unkari on sitten hyvin maistumaton pakkaus, jonka ongelma on pelaajavalintojen täydellinen keskittyminen vielä yhteen tunnettuun pelaajaan, eli Dzsudzsak . Maalit jakautuvat pitkin rosteria, ja 15 pelin otannassa paras maalintekijä on 2 osumassa. Unkari on selkeä underdogi joka pelissä, mutta häviää silti lohkon keskinkertaisillekin vastustajille liikaa. Paras idea on mun mielestä HUN-ISL matsissa, jossa erittäin under-jengi Unkari tarjoaa mukavat valuet taatusti dailyn puolella: ohita Islanti + Sigurdsson, ja vedä pelit Unkarin puolustuksen kautta. Muutta käyttöä tälle joukkueelle en kyllä näe.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4738
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2381

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Hese »

Sigurdsson oli UEFA:n fantasyssä vaan 3 prossaa pelattu.

Hintaa toki oli 0.5 milliä enemmän kuin Rakiticilla. Sen ja Modricin sekä Allin pistiin 4-4-2:ssa keskelle. Toivottavasti aloittavat. Nämä Fantasyt ei ole mulle mitenkään tuttuja asioita, joten mikään vinkki tämä ei ole.

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

Hese kirjoitti:Sigurdsson oli UEFA:n fantasyssä vaan 3 prossaa pelattu.

Hintaa toki oli 0.5 milliä enemmän kuin Rakiticilla. Sen ja Modricin sekä Allin pistiin 4-4-2:ssa keskelle. Toivottavasti aloittavat. Nämä Fantasyt ei ole mulle mitenkään tuttuja asioita, joten mikään vinkki tämä ei ole.
Sigurdsson on 8. kallein kk-pelaaja koko UEFA:n fantasyssa, ja esim 0.5 miltsiä kalliimpi kuin Perisic, saman hintainen kuin Payet jne. Toi 3% pitää suhteuttaa myös muihin hieman vastaaviin pelaajiin, tällä hetkellä esim. Götze on valittu 5%, Joao Moutinho 3%, joilla on hurjasti kovempi potentiaali pisteille. Ja Islanti vielä kohtaa avauskierroksella Portugalin, joka on se heikoin Sigurdssonin sauma.

Tämä on nyt vain oma mielipide, mutta yllä mainittu Dele Alli ja Modric ovat mun mielestä pahimmat "alikertoimet" fantasyn puolella ko. joukkueista. Ovat juuri ne keskikentän nimet, jotka ovat monille tuttuja, ja osuvat sen vuoksi aivan liian moneen joukkueeseen. Englannilla Allin vieressä Milner on valittu 6%, Dier 10% ja Rooney 2%. Mutta Alli on valittu 32%. Etenkin Wäinön prossat ovat huikeat, mutta ongelmana on toki sijoitus hyökkääjien kastiin eli kukaan ei halua korvata paljon isomman potentiaalin nimä Rooneylla. Kroatiassa Modric on valittu 22% kun vieressä tehokkain pelaaja Perisic on 5% ja Rakitic 11%. Etenkin Modric ei näytä juuri majussa pahemmin tehopisteitä keräävän, joten Perisic maistuu hurjasti paremmin ainakin itselle.

En tiedä sitten mikä on jakauma vaikka FanTeamin multi-GW pelissä tai jonkun muun operaattorin, mutta toi UEFA:n peli voi antaa ihan hyvää osviittaa.
Viimeksi muokannut Neo, 10.06.2016, 15:42. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

TuomasQ
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 26.01.2016, 12:16

Tuotto: -38.82 yks.

Palautus%: 59.98%

Panosten ka: 4.41 yks.

Vetoja: 22

Pisteitä: 3

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja TuomasQ »

Kiitokset vinkeistä. On ollut huomattava apu joukkuetta pohtiessa :peukku:

Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4738
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2381

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Hese »

Kiitos taas Neo :D . Taidanpa muuttaa tuota omaa joukkuettani. Hyvät pointit!

E.Clipperton
Jäsen
Viestit: 569
Liittynyt: 26.11.2014, 15:57

Tuotto: +31.62 yks.

Palautus%: 101.39%

Panosten ka: 3.78 yks.

Vetoja: 604

Pisteitä: 1021

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja E.Clipperton »

Uefan fantasyssä on tärkeää saada balanssi joukkueeseen yli ottelupäivien. Kapteenia voi ja pitää vaihtaa, joten on tärkeää olla vaihtoehto eri pelipäiville. Itse päätin tälläkertaa jättää tämän jokapäiväisen säätämisen takia pelin väliin ja keskittyä vetoihin. Onnea kuitenkin kaikille ylikerroinlaisille mielenkiintoiseen peliin.

TuomasQ
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 26.01.2016, 12:16

Tuotto: -38.82 yks.

Palautus%: 59.98%

Panosten ka: 4.41 yks.

Vetoja: 22

Pisteitä: 3

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja TuomasQ »

Mites toi Dier Englannilta? Halpa pelaaja ja ainaki uefa fantasys sijoitettu puolustajaksi, vaikka keskikenttää pelaa? Oon myös lukenu ennustuksia, että Dier olisi Englannilla avauksen miehiä?

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

Edit: sekoilua

Huom: jos tämä pitää paikkansa, niin Lallana on varmasti mainio valinta ja vähän merkitty
Bet365 ‏@bet365 4h4 hours ago
Reported #ENG XI v #RUS: Hart, Walker, Smalling, Cahill, Rose; Dier; Rooney, Alli; Lallana, Kane, Sterling
Viimeksi muokannut Neo, 12.06.2016, 15:13. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

Itse lähdin liikkeelle seuraavalla idealla EUROfantasy hulinaan: 5-3-2 kokoonpano, ja jokainen puolustaja 1-4% valittu:
1: BEL / Denayer, mainittu jo aiemmin tässä tärppinä
2: POR / Eliseu, räväkästi nouseva laitapakki ja hyvät saumat myös tehoille hyökkäyspäässä
3: FRA / Rami: ohitus rajusti ylipelatusta Koscielnysta
4: FRA / Sagna: ohitus kovasti pelatust Evrasta
5: SWE / Lustig: outo mutu, ei mitään järkeä

Keskikentälle sitten otin Fabregasin, joka oli myös aiemmin tuossa yllä mainittu. Samoin vain 5% merkitty Götze. Tämän "value pinkan" yhdistin sitten muutamaan hieman ylipelattuun nimeen eli Muller + Ronaldo + Özil + maalille Lloris.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

kiltroni
Jäsen
Viestit: 436
Liittynyt: 18.04.2008, 13:47
Pisteitä: 92
Paikkakunta: Helsinki

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja kiltroni »

Neolle sen verran kommenttia tuosta Dieristä, että se on fantasyissa laitettu puolustajaksi vaikka pelaakin kisoissa keskikenttää. Joten ei niin huono valinta koska saa ne puolustuksen nollapelit kyllä. Toki sitten taklauksia ja blokkeja tulee vähemmän, mutta nousee myös mahdollisuus syöttöihin vaikka puolustavaa keskikenttää pelaakin.

_gigi
Avatar
Jäsen
Viestit: 546
Liittynyt: 02.04.2008, 19:58

Tuotto: -90.99 yks.

Palautus%: 97.94%

Panosten ka: 3.02 yks.

Vetoja: 1464

Pisteitä: 1121

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja _gigi »

Neo kirjoitti: 2: POR / Eliseu, räväkästi nouseva laitapakki ja hyvät saumat myös tehoille hyökkäyspäässä
Kuinka varmana pidät Eliseun avauskokoonpanon paikkaa? Itse odottelen(toivon) Raphael Guerreiroa avaukseen.

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

_gigi kirjoitti:
Neo kirjoitti: 2: POR / Eliseu, räväkästi nouseva laitapakki ja hyvät saumat myös tehoille hyökkäyspäässä
Kuinka varmana pidät Eliseun avauskokoonpanon paikkaa? Itse odottelen(toivon) Raphael Guerreiroa avaukseen.
Se on mun veikkaus - voin toki olla väärässäkin. Mutta, mun mutulla ENG+BUL matsit oli ykköslinjalla, ja Viro-peli kakkosilla --> http://www.playerdatabase247.com/teamin ... teamid=255
Pepe kuuluu toki ykköseen mutta lepäsi CL:n vuoksi ENG-ottelun.

Huom: muistakaa, että nyt voi tehdä vaihtoja penkiltä avaukseen, ja lisäksi siirtää kapteenia. Jos siis pelaatte UEFA:n fantasya.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja Neo »

Fantasyfutis-ideointia lohkoista A & B ensimmäisen kierroksen jälkeen:

LOHKO A

RANSKA: http://www.playerdatabase247.com/?team=France
Avauspeli korosti entisestään sitä, että maalit keskittyvät tällä hetkellä todella vahvasti Payet & Giroud kaksikon niskaan. Griezmann ja Pogba loistavat edelleen selkeinä ohipeleinä, ja Pogba varsinkin oli valittuna huikeilla prosenteilla avauskierroksella, vaikka mies ei ole majussa tehnyt maalia sitten v. 2014. Griezmann vaihdettiin myös ottelun aikana kentältä. Payet rakensi ison kasan tilanteita ja jokainen tietää mihin vaparitaidot, joten tulee olemaan todella suurella prosentilla kupongilla jatkossakin. Kannatta miettiä, onko Payet vara yksinkertaisesti jättää pois? Giroud on selkeä ykköskohde Payetin crosseille, ja ei varmasti jää yhteen maaliin tässä turnauksessa. Puolustuksessa kannattaa huomioida Koscielnyn hurjat prosentit, ja value-betsi on ottaa vierestä Rami.

ROMANIA: http://www.playerdatabase247.com/?team=Romania
Tällä hetkellä hyökkäyspäästä erottuu Ranska-pelin maalin takana ollut Stancu + Stanciu -kaksikko. Fantasyssa ehkä paras valinta on kuitenkin maalivahti Tatarusanu. Ei suuria mielipiteitä tästä jengistä, kuten ei ole monella muullakaan. Dailyssa varmaan hyvä idea myös Sveitsiä vastaan.

ALBANIA: http://www.playerdatabase247.com/?team=Albania
Albanialla on luvassa todella vaikea matsi Ranskaa vastaan, jossa joukkue voi joutua vielä todennäköisesti avaamaan pellit jos joutuu tappiolle. Näistä asetelmista järkeviä valintoja ei löydy oikein miltään pelipaikalta suhteessa hintoihin.

SVEITSI: http://www.playerdatabase247.com/?team=Switzerland
Maalin tehnyt Fabian Schär nousi samalla ykkösmieheksi fantasypisteissä. Tulee olemaan maalinsa myötä varmasti ylimerkitty suhteessa joukkueen muihin toppareihin. Sveitsin on kova erikoistilanteissa, topparikaveri Djorou voi olla huomattavasti parempi value. Kärjessä vikkelä Shaqiri sai syötön ja antaa erikoistilanteita, mutta erottuu niin selvästi muusta joukkueesta, että on turhan paljon kaikkien tuntema pelaaja. Tulevat pelit Romaniaa ja Ranskaa vastaan kun eivät ennakkoon paljon hyökkäyspäässä lupaa.


LOHKO B

ENGLANTI: http://www.playerdatabase247.com/?team=Switzerland
En tiedä mitä helvettiä oikein sekoilin tuossa aiemmin jotain Dierin kanssa, mutta puolustajaksi merkitty kk-pelaaja on siis ihan kelpo idea. Saa nollapelipisteet ja maaleista korkeat pojot, mutta pelaa kuitenkin ylempänä ja antaa myös erikoistilanteita. Nyt on tosin kaikkien idea tehtyään maalin Venäjää-vastaan, ja todennäköisyys suorille vapariosumille on aika pieni. Wäinöstä kirjoitin aiemmin, ja oli hurjan alimerkitty viimeeksi. Alli on mukana monessa, mutta järkyttävällä prosentilla pelattu. Jos kokoonpano pysyy samana, niin Lallana osuu varmasti ensi pelissä noista paikoista. Puolustuksesta esiin Rose, jonka laidalta tulee paljon. Hodari jatkoi samaa ideaa kuin harkkapeleissä eli Kane antoi kulmia.

VENÄJÄ: http://www.playerdatabase247.com/?team=Russia
Omaan makuun edelleen vähän hajuton ja mauton joukkue. Huomioitavaa on tärkeän Shirokovin puuttuminen ENG-matsista, joka jäänee aliedustetuksi nyt. Kokorin erottuu omaan makuun myös hyökkäyspäästä.

SLOVAKIA: http://www.playerdatabase247.com/?team=Slovakia
Venäjän tapaan edelleen hajuton/mauton, josta kaikki tietävät Skrtelin + Hamsikin. Suosi maalin syöttänyttä Wingeri Mak:a, joka on ollut mukana viidessä maalissa (4+1) ed. kuudesa pelissä, mitä on kokoonpanossa avannut. Hyvä vaihtoehto esim RUS-SVK daily matsiin Hamsikin sijaan. Maalin tehnyt Duris päässee myös nyt avaukseen.

WALES: http://www.playerdatabase247.com/?team=Wales
Wales = Bale, mies on edelleen aivan järkyttävällä prosentilla mukana joukkueensa maaleista. Tulevissakin otteluissa Bale kiinnostaa edelleen, ja on saanut heti itsleuottamuksen kohdalleen vapariosumallaan. Vaikka on ENG-pelissä iso underdog, niin sytyttää järkyttävästi kaikki WAL-pelaajat. Ei ole mun mielestä ollenkaan pahan hintainen ja esim FanTeamilla vielä kk-pelaajana maaleista extraa. Nyt penkiltä avannut Robson-Kanu saanee paikan avauksessa, ja on varmasti halpa haku. Edit: unohtui mainita Walesin ykkösveska Hennessey, joka lienee ok:
Hennessey targeting #ENG return: “It happens [back spasm] every so often, It’s a quick turnaround - broken to mended in about 24 hrs." #WAL
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

TuomasQ
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 26.01.2016, 12:16

Tuotto: -38.82 yks.

Palautus%: 59.98%

Panosten ka: 4.41 yks.

Vetoja: 22

Pisteitä: 3

Re: EM-kisapelaajien rankkaus Fantasyyn

Viesti Kirjoittaja TuomasQ »

Mitä suosittelisitte wildcardin käyttöpaikaksi? Ite ajattelin, matchday 2 jälkeen olisi hyvä paikka vai kannattaako säästää pudotuspeleihin?

Vastaa Viestiin