Tänään on 08.12.2021, 02:38.

Liigaturnaukset jatkuvat

Vastaa Viestiin
Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 959
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1618

Liigaturnaukset jatkuvat

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Ylikerroin.com jatkaa Liigaturnauksien järjestämistä FanTeamilla. Tulevana lauantaina 5.3 on tarjolla 2 (50€) erillistä freerollia kauttamme rekisteröityneille.

Toinen turnaus on suunnattu kaikille kauttamme rekisteröityneille ja toinen kaikille tämän viestin jälkeen kauttamme tilin avaavalle.

Uuden tilin nyt avaavalle on siis tarjolla osallistuminen molempiin turnauksiin.

Mukaan pääset avaamalla tilin TÄSTÄ linkistä.

Kierroksen ottelut:

16:00 Lukko - HIFK
17:00 KalPa - KooKoo
17:00 Kärpät - TPS
17:00 Pelicans - HPK
17:00 Sport - Blues
17:00 Tappara - SaiPa
17:00 Ässät - Ilves

Muistathan myös, että FanTeam tarjoaa ensitallettajalle 200% ensitalletusbonusta aina 500€ asti.

FanTeamin liigakiekosta voit lukea myös käyttäjämme JussiQ:n testin --> FanTeamin jääkiekon SM-Liiga

Kuva


Huomaathan ilmoittaa meille kun olet avannut tilin, jotta osaamme lisätä sinut listoillemme ja pääset jatkossakin näkemään kauttamme rekisteröityneille tarkoitettuja tietoja. Ilmoittaa voit joko tässä ketjussa tai lähettämällä yv:n käyttäjälle Ylikerroin.com. Muistathan mainita FanTeam käyttäjätunnuksesi samassa yhteydessä.

JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6213
Paikkakunta: Eura

Re: Liigaturnaukset jatkuvat

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Lauantaillekin tulossa vihjeitä, mutta kirjoittelin ensi alkuun myös tälle päivälle paketin:

HIFK - Sport: HIFK on kierroksen todennäköisin voittaja. Sportin pelaajat ehkä kannattaakin jättää valitsematta. Ottelu on myös etukäteen kierroksen korkein maaliodotusarvoltaan. Maalivahdit jätetään tässä rauhaan, sillä HIFK:n pelaava vahti Lankinenkin on kohtuullisen kalliiksi määritelty 8,6M.

HIFK-puolustajista Tommi Taimi (13,5M) pelaa selkeästi eniten ylivoimaa. Hän onkin varteenotettava vaihtoehto mikäli aikoo satsata kovaan puolustajaan.

Hyökkääjistä Arttu Luttinen (9,8M) saa vastuuta ylivoimalla ja hintakaan ei ole kovin korkea. Zaborsky (13,5M) ja Ramstedt (13,5M) ovat häntä varmempia valintoja, tosin hintaakin löytyy.

HPK - Blues: HPK on ottelun suosikki, mutta sen pelaajat on hinnoiteltu liian korkealle huomioiden, ettei tämä ole mikään läpihuutojuttu.

Bluesin tulikuuma maalivahti Engstrand (5,1M) on varteenotettava vaihtoehto maaliin. Tosin Blues pelasi eilen, joten mahdollisuus romahtamiseen on olemassa.

Bluesin kultakypärä Antti Suomela (5,1M) on hinnoiteltu myös varsin maltillisesti, joten häntä voi hyvin harkita joihinkin kokoonpanoihin mukaan.

Ilves - KalPa: Etukäteen kierroksen selvästi vähämaalisin ottelu, jossa Ilves on niukka kotisuosikki. Ilveksen maalilla Kiviaho (5,1M) on viime aikoina pelannut Toivosta (10,2M) paremmin ja halpa Kiviaho onkin mainio vaihtoehto maalivahdiksi. KalPan Kilpeläinen on hinnaltaan kova 10,8M, mutta aavistuksen varmempi valinta verrattuna Kiviahoon. Ilveksen suosikkiasema ei kuitenkaan tee Kilpeläisen valintaa kovinkaan maistuvaksi.

KalPan Santeri Lukka (9,8M) on ylivoimalla vaarallinen, joten jos arvioi KalPaa tässä suosikiksi, niin häntä voi hyvin harkita. Ilveksen Fagerudd (10,2M) ja Vittasmäki (10,2M) myös vaihtoehtoisia puolustajavalintoja, mutta tosiaan ehkä järkevämpää ottaa kenttäpelaajat etukäteen runsasmaalisemmista peleistä.

Kärpät - Tappara: Kärpät lähtee kärkipään joukkueiden peliin suosikkina. Kotona Kärpät ei montaa maalia päästä omiin, joten joukkueen maalivahti Rajaniemi (8,1M) on suosituksen arvoinen. Tapparan Karhunen (5,9M) on hinnoiteltu myös käsittämättömän halvaksi. Tuskin siis menee pieleen, mikäli valitsee näistä sitten kumman tahansa.

Kärppä-hyökkääjistä valovoimainen Aho (12,8M) on ehkä suositeltavin valinta. Tapparan Laine (8,3M) ei ole myöskään turhan kallis.

Pelicans - JYP: JYP lähtee otteluun selvähkönä vierassuosikkina. Pelicansin maalilla Niko Hovinen (7,2M) ei vakuuta, vaikka viime pelissä kiekko tarttuikin hyvin. Hänet jättäisin siis suosiolla rauhaan. JYPin Vehviläinen (8,8M) on parempi valinta, mutta muissa otteluissa on ehkä vielä parempiakin vahtivaihtoehtoja.

Juha Leimu (9,9M) palaa Pelicansin puolustukseen, eikä hintakaan ole hirveän kova. Toisaalta Pelicans on tosiaan ottelussa selkeä altavastaaja. JYPillä on sivussa sekä Kemiläinen että Kalteva. Mikko Luoma (9,9M) saaneekin reilusti yv-aikaa, joten häntä voisi suositella jopa Leimua enemmän.

JYPin hyökkääjät ovat hinnoiteltu melko kohdilleen. Mutta kaikesta huolimatta Tuppurainen (12,1M), Tavi (12,1M) ja Löfman (11M) ovat ihan mahdollisia valintoja.

Tästä pelaamaan FanTeamin sivuille.

JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6213
Paikkakunta: Eura

Re: Liigaturnaukset jatkuvat

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Nopeat jälkipelit. Itse tein kaksi joukkuetta, jossa toisessa Rajaniemi maalvahtina (ja kapteenina), toisessa Kiviaho. Molemmat ok valintoja, mutta lopulta tuo Rajaniemi kapteeniksi oli illan paras valinta. Kaikilla kärkipään joukkueilla tuo löytyi. Itse en vaan onnistunut tuon lisäksi tekemään kuin yhden ok valinnan, eli Zaborskyn ja tyytyminen oli pikkurahoille toisessa kisassa ja toisessa ilman rahoja.

Jälkikäteen ajatellen Laineen valitseminen samaan joukkueeseen Kärppä-maalivahdin kanssa oli huono idea. Nopeasti ajattelin vain tasoittavani riskiä, mutta tällaisessa kisassa kannattaa ennemmin satsata siihen, että idean osuessa kohdalleen tulee joka tuutista pisteitä. Toisin sanoen melkein mikä vaan Kärppä-pelaaja olisi tuossa ollut parempi valinta.

Toki jäihän tuossa jossiteltavaa, kun Tappara menee ja ottaa maalivahdin pois kolmen maalin takamatkalla ajassa 58:21 ja Laine joutuu ottamaan miinuksen kontolleen. Sekavaa toimintaa. Ilman tuota olisi jopa pikkasen plussan puolelle homma kääntynyt.

Vihjeitä seuraavan kerran ainakin lauantain freeroll-kiekalle. Ajan salliessa aiemminkin.

Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 959
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1618

Re: Liigaturnaukset jatkuvat

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Ylikerroin.com kirjoitti:Huomaathan ilmoittaa meille kun olet avannut tilin, jotta osaamme lisätä sinut listoillemme ja pääset jatkossakin näkemään kauttamme rekisteröityneille tarkoitettuja tietoja. Ilmoittaa voit joko tässä ketjussa tai lähettämällä yv:n käyttäjälle Ylikerroin.com. Muistathan mainita FanTeam käyttäjätunnuksesi samassa yhteydessä.
Huomioikaa tämä kun rekisteröidytte, sillä muuten emme pysty liittämään teitä foorumin tunnukseenne.

Kun olette rekisteröityneet ja ilmoittaneet siitä meille, saatte oikeudet tähän osioon. Sieltä löytyvät myös jatkossa kauttamme rekisteröityneille tarkoitetut informaatiot.

Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 959
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1618

Re: Liigaturnaukset jatkuvat

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Muistutus kaikille huomisesta pelikierroksesta. Tilin avaamista ei kannata jättää viime hetkeen, jotta ehdimme rauhassa avaamaan kaikille halukkaille pääsyn tuohon yllämainittuun FanTeam -osioomme. Tarkemmat tiedot freeroll-turnauksista tämän ketjun aloitusviestissä.

FanTeamin pelitilin saat auki tästä.

EDIT: Lisätään sen verran, että foorumi-softassa taitaa olla vaatimuksena kahden viestin kirjoittaminen, ennen kuin yksityisviestit vapautuvat käyttöön. Hakemuksen tuohon fanteam-osioon voi jättää tuon yv:n lisäksi myös maililla osoitteeseen apua@ylikerroin.com. Muista liittää hakemukseen niin Fanteamin kuin Ylikertoimen käyttäjätunnuksesi.

JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6213
Paikkakunta: Eura

Re: Liigaturnaukset jatkuvat

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Ensimmäinen ottelu alkaa jo klo 16:00, joten laitetaan tämä pohdiskelu kehiin jo näin ennen kokoonpanotietoja, ettei jää ihan viime tippaan. Aina pitää muistaa tarkistaa viralliset kokoonpanotiedot ennen otteluiden alkua, jotta esimerkiksi valittu maalivahti todella pelaa. Käydään tällä kertaa kierrosta läpi enemmänkin joukkueiden, kuin yksittäisten pelaajien lähtökohdasta.

Selvät suosikit (60 min.):
Sport 73%
Pelicans 66%
Kärpät 58%
Ässät 57%

Maaliodotusarvot, suluissa joka joukkueen ennustettu maalimäärä:
Ässät (3,00) - Ilves (1,95)
Sport (3,45) - Blues (1,45)
Pelicans (3,15) - HPK (1,65)
Lukko (2,45) - HIFK (2,35)
Tappara (2,50) - SaiPa (2,25)
Kärpät (2,80) - TPS (1,70)
KalPa (2,35) - KooKoo (1,80)

Parhaat maalivahti-ideat:
Yllä olevista arvioista voidaan päätellä, että lähtökohtaisesti maalivahtia kannattaisi lähteä etsimään Sportista, Pelicansista, KalPasta tai Kärpistä.

Perinteisesti KalPan maalivahti (Kilpeläinen 13M) on aina lähtökohtaisesti hyvä idea. Mutta jos vertaillaan hintoja, niin Kärppien maalivahdit nousevat vielä houkuttelevimmiksi (Aittokallio 9,6M / Rajaniemi 8,4M). Kärpät tulee etukäteen arvioituna päästämään vähemmän maaleja kuin KalPa, mutta maalivahdit ovat silti halvempia.

Selvien suosikkien maalivahdit Järvinen 14,1M ja Juvonen 10,3M (edit. ei kokoonpanossa) ovat myös mahdollisia valintoja. Etenkin hintansa puolesta Juvonen (jos pelaa) on verrattavissa Kärppien maalivahteihin.

Altavastaajista paras valinta maalivahdiksi lienee KooKoon Järvenpää vain 6,5M hinnallaan.

Kenttäpelaajien valinta:
Kuten maaliodotusarvoista voidaan päätellä, niin eniten pisteitä lienee tulossa Ässien, Sportin ja Pelicansin pelaajille. Sportin pelaajat ovatkin odotetusti hinnoiteltu korkeiksi. Maaliodotusarvossa on kuitenkin Sportin suuntaan niin paljon etua, että esimerkiksi Bertrand 14,1M (edit. ei kokoonpanossa) hinnalla on varmasti hyvä valinta. Puolustajista Sportin Newton 14,1M sekä Pelicansin Leimu 14,1M ovat myös perusteltuja valintoja.

Hintojen perusteella Ässien Kärki 11M, Ojamäki 11M ja Saarela 11M ovat myös varsin asiallisia valintoja. Ässien pelaajia voidaan verrata esimerkiksi Kärppien hyökkääjiin, joiden hinnat ovat parhaimpien osalta päälle 13M lukemissa, vaikka odotusarvojen mukaan Ässät tulee tänään tekemään enemmän maaleja kuin Kärpät.

Näin ollen on vaikea perustella Kärppien kenttäpelaajien valintaa tälle kierrokselle. Sama pätee myös esimerkiksi Lukon tai HIFK:n pelaajiin tai etukäteen vähiten maaleja tekeviin joukkueisiin Ilvekseen, Bluesiin, HPK:hon, TPS:aan tai KooKoo:hon.

SaiPa ei ole aivan toivottomassa asemassa Tapparan vieraana, joten esimerkiksi Rau 9,4M tai Lofquist 9,4M hinnalla voisivat olla harkinnan arvoisia valintoja.

Yhteenveto yhdestä mahdollisesta joukkueesta:

Maalivahti: Joko Kärpistä tai Pelicansista (tai KooKoosta)
Puolustajat: Yksi Sportista ja yksi Pelicansista
Hyökkääjät: Yksi Sportista, yksi Pelicansista ja yksi Ässistä

Mukaan voi sekoittaa myös esimerkiksi SaiPan pelaajia. Suositelluista joukkueista ei pysty joka pelipaikalle tietenkään valitsemaan niitä kalleimpia pelaajia. Mukaan voi ja täytyykin yrittää löytää myös halvempia pelaajia näistä ideajoukkueista, jotta on varaa valita myös muutama kova pelimies. Vaihtoehto on ottaa mukaan myös yksi "nollahintainen" pelaaja ja valita loput pelaajat mahdollisimman laadukkaiksi.

Tästä pelaamaan FanTeamin sivuille.

Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 959
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1618

Re: Liigaturnaukset jatkuvat

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Salasana päivän freerolliin on nyt julkaistu täällä.

Mikäli olet rekisteröitynyt kauttamme, mutta et näe kyseistä osiota ota heti yhteyttä joko tässä ketjussa tai yksityisviestillä käyttäjään Ylikerroin.com.

Muistathan ilmoittaa tunnuksesi meille kun rekisteröidyt kauttamme, jotta osaamme lähettää sinulle salasanan päivän toiseen turnaukseen ja pystymme lisäämään sinut listallemme. Toisen turnauksen salasanan lähetämme yksityisviestillä jokaiselle asian meille ilmoittaneelle.

Nyt moni on rekisteröitynyt mutta ei ole siitä vielä meille ilmoittanut. Se tietysti parantaa meille ilmoittaneiden mahdollisuutta päivän toisessa turnauksessa.

Ja vielä ehdit mukaan, ensimmäinen peli (ja turnaukset) käynnistyvät kello 16.

Mukaan pääset avaamalla tilin TÄSTÄ linkistä.

mpek80
Jäsen
Viestit: 20
Liittynyt: 17.03.2015, 16:02
Pisteitä: 1

Re: Liigaturnaukset jatkuvat

Viesti Kirjoittaja mpek80 »

Rekisteröidyin tänään .miten sen salasanan sai?

Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 959
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1618

Re: Liigaturnaukset jatkuvat

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Moi,

toisen salasanan löydät täällä ja toinen on lähetetty sinulle yksityisviestillä.

Huomatkaa jokainen uusi rekisteröitynyt katsoa viestinne foorumilla. Tällä hetkellä moni salasana edelleen roikkuu lähtevässä kansiossa ja ensimmäinen peli alkaa jo klo 16.

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Liigaturnaukset jatkuvat

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Nyt jos koskaan kannattaa avata tili: uusien tilien avaajien turneessa vasta 1 rekisteröitynyt! Ja jaossa on €50 potti, joten nyt on mahtavat saumat saada pelitilille täytettä.
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

Vastaa Viestiin