Tänään on 04.06.2020, 19:31.

Mikä FanTeam on?

Vastaa Viestiin
Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 892
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1572

Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

FanTeam on ns. Daily Fantasy Sports pelintarjoaja – mitä tämä tarkoittaa? DFS (= Daily Fantasy Sports) genre on lähtenyt viime vuosina vahvaan
kasvuun USA:ssa
. Tällä hetkellä suurimmat toimijat kuten DraftKings ja FanDuel ovat miljardin dollarin firmoja, ja nimet ovat varmasti tuttuja tv-mainoksista monille jenkkilajien seuraajille. DFS:n ideana on kirjaimellisesti tarjota fantasypelejä päivittäin koko kauden kestävien maratonturnausten sijaan.

Parin viime vuoden aikana DFS genre on alkanut rantautua myös Eurooppaan, ja FanTeam on yksi parhaista pelitarjoajista tällä hetkellä. FanTeam toimii kuten 'talo' pokerissa, eli pyörittää pelialustaa ja turnauksia, joissa pelaajat ottavat mittaa toisistaan.

Mikä on FanTeamin tausta?
Fantasyfutis-pelit aloittettiin pari vuotta sitten WooFBet-nimen alla, joka voi olla joillekin pelaajille tuttu. Kesän 2015 aikana nimi vaihdettiin FanTeamiksi, ja pelit käynnistettiin uuden brändin alla elokuun puolivälissä. FanTeamin edeltäjä WooFbet on perustettu Norjassa, mutta nykyään mukana on myös muita kansallisuuksia kuten suomalaisia ja ruotsalaisia. Rekisteröityneitä asiakkaita on nyt yli 3000.

Mitä sarjoja on mahdollista pelata? FanTeamin tarjontaan kuuluu tällä hetkellä peräti 12 eri futissarjaa: Englannin Valioliiga & Championship, Veikkausliiga, Mestarien Liiga, Bundesliiga, La Liga, Turkin Super Lig, Skotlannin Valioliiga sekä kaksi ylintä sarjatasoa naapurimaista Norja & Ruotsi. Tämän lisäksi jääkiekon KHL on tulossa mukaan ennen joulua 2015.

Onko pelaaminen vaikeaa?
Fantasyfutiksen pelaaminen on erittäin helppoa, eikä eroa juurikaan esim.
Liigapörssin pelaamisesta (jos tämä peli on tuttu) tai muista fantasyfutis-peleistä. Pokerin tapaan selaat tarjolla olevia turnauksia peliaulasta, josta voit valikoida sinua kiinnostavat liigat ja sisäänostot erilaisten filttereiden kautta. Tämän jälkeen osallistut haluamaasi turnaukseen, ja rakennat joukkueen annetun budjetin rajoissa. Joukkueen luominen tapahtuu simppelisti klikkaamalla nimiä pelaajalistasta.

Miten livetys toimii turnauksen edetessä? Voit seurata oman joukkueesi kehitystä lähes reaaliajassa, ja turnaussijoitus päivittyy jokaisen pelitilanteen mukaan. Alla esimerkki, miltä joukkueesi näyttää turnauksen edetessä. "Current leaders" listassa näet koko ajan tilanteesi turnauksessa, ja voit myös klikkailla muiden pelaajien joukkueita pelin edetessä.

Kuva

Milloin turnaukset avataan, ja voiko joukkuetta muokata ennen sen alkua? Saamme päivitetyt pelaajien hinnat yleensä ma/ti aikana, jolloin seuraavan viikonlopun pääturnaukset avataan. Voit muokata joukkuetta rajattomasti ennen turnauksen alkua aina viimeiselle minuutille saakka! Voit näin ollen tarkistaa vahvistetut avauskokoonpanot ennen turnausten alkamista (yleisesti ottaen julkistetaan 45-60 min ennen otteluiden alkua), ja varmistaa, että valitsemasi pelaajat ovat avauskokoonpanossa.

Miten biittaan Valioliigagurut?
DFS:n hienous on siinä, että turnauksia tulee ja menee koko ajan. Jokainen meistä voi voittaa myös parhaimman vedonlyöjän tai pokerinpelaajan, jos tarkastelujaksoksi otetaan yksi ottelu tai yksi jako. Turnauksia on lisäksi kymmenittäin pelkästään Valioliigasta joka viikko, joten kaikki huiput eivät joka turnaukseen osallistu. Lisäksi rahasijoille pääsy tarkoittaa harvoin turnauksen voittamista, aivan kuten pokerissa. Tarjoamme myös turnauksia erilaisillä sisäänostoilla: suurpelurit eksyvät harvemmin 1€ peleihin, joten pääset kisailemaan FanTeam-urasi alkuvaiheessa heikompitasoisia pelaajia vastaan.

Miten pisteenlasku toimii, ja mitkä ovat parhaat taktiikat? Jos tämän hetken suosituin fantasyfutispeli FPL (eli
http://fantasy.premierleague.com) on tuttu, niin pisteenlasku on käytännössä identtinen. Näin ollen FanTeamin pisteytys on äärimmäisen helppo omaksua, ja olemme muutenkin pyrkineet pitämään sen suht yksinkertaisena. Foorumille tulee erillisiä vinkkejä siitä, mitä asioita kannattaa painottaa pelaajien valinnassa.

Miksi pelaajat ovat eri hintaisia joka viikko? Tämä johtuu siitä, että FanTeam käyttää ns. dynaamista hinnoittelua. Esimerkki:
jos Manchester City kohtaa kotonaan Watfordin tai vieraissa Chelsean, on joukkueen maaliodotusarvossa huikea ero. Toisessa pelissä joukkue on jättisuosikki, toisessa jopa altavastaaja. Siitä huolimatta esim Sergio Aguero maksaa perinteisessä staattisessa systeemissä yhtä paljon molemmissa peleissä.
Tämä luo tilanteita, joissa iso osa pelaajista on käytännössä mahdoton valita (ja tietyt nimet ovat lähes pakko valita) viikosta toiseen. FanTeamin systeemissä Aguero voisi esimerkiksi maksaa 20M Watford-matsissa ja 7M Chelsea-matsissa.

Kuka päivittää livetilanteet ja päättää bonuspisteet? FanTeam-pelaajien pisteet ja livetulokset päivittää Norjalainen Oddsmodel AS, eli FanTeam ei päätä turnauksen tuloksia. Aloitimme kumppanuuden Oddsmodelin kanssa viime kauden jälkeen, ja se mahdollistaa näin monen eri futissarjan tarjoamisen. Oddsmodel on ollut erittäin luotettava toimija tähän saakka, ja meillä on ollut todella harvoin ongelmia esim. puuttuvien syöttöpisteiden, maalivahdin torjuntojen tms. kanssa.

Voiko turnauksia luoda itse?
Kyllä voi. Voit rakentaa turnauksia kaikista käynnissä olevista sarjoista, ja luoda turneita joko yksittäisistä peleistä tai vaikka koko loppukaudesta. Voit myös määrittää itse turnauksen säännöt, ja muutaa pelaajabudjettia ylös/alas, poistaa/lisätä vaihtopelaajien määrää ja niin edelleen. Voit myös määrittää sisäänostoksi 0e, jolloin pelaaminen on täysin ilmaista. Voit siis harjoitella ilmaisturnauksilla kavereiden kesken haluamasi ajan, ennen kuin lähdet kisaamaan oikealla rahalla!

Miten rahansiirrot toimivat?
Tili täytyy varmentaa ennen kotiutusta lähettämällä vaaditut dokumentit, joka on standardi alan toimenpide. Rahansiirrot kehittyvät koko ajan, ja tällä hetkellä talletus onnistuu: Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller, Skrill ja Paysafecard. Kotiutus on Neteller -> Neteller, Skrill -> Skrill ja muut talletustavat -> pankkitili.

Pitääkö voitoista maksaa verot?
Suomen kansalaisille voitot ovat verovapaita (Maltan lisenssi).

Miten voittavia pelaajia kohdellaan? Pokerinpelaajille FanTeamin konsepti on helppo ymmärtää – me olemme pelinjärjestäjä, ja otamme turnausmaksujen päältä 10% raken. Turnauksissa pelaajat pelaavat toisiaan vastaan, joten jokainen saa voittaa juuri niin paljon kuin haluaa. FanTeam ei siis rajoita panoksia tai savusta voittavia pelaajia ulos.

Saako tukea ja apua myös suomen kielellä? FanTeam on alan ainoa toimija Euroopassa, jolla on selkeä fokus pohjoismaihin.
Sivusto on käännetty suomen lisäksi, ruotsiksi, norjaksi, saksaksi, venäjäksi ja oletuskielenä on tietysti englanti. Myös käyttötukea saa suomeksi: voit lähettää support-mailit halutessasi kotimaisella kielellä, jos enkku ei taivu.

Yleisenä huomiona: jos sinulla on ongelmia pelitilisi kanssa, ole hyvä ja ota yhteyttä support@fanteam.com mailiin äläkä kirjoita henkilötietoja / käyttäjätietoja / tilitietoja julkisesti tänne foorumille tai twitteriin oman tietoturvasi vuoksi. Support-mailia seuraa useampi henkilö joka päivä, joten sinne tulevat viestit myös käsitellään nopeimmin.

Saanko jotain bonuksia tilin avaamisesta tai ensitalletuksesta? FanTeam tarjoaa tällä hetkellä 200% talletusbonarin aina 500 euroon saakka. Jos talletat esim. 100 euroa saat tämän lisäksi 200% = 200 euroa erillistä bonusrahaa (max bonus tulee siis 250eur talletuksella). Bonus on rakeback-tyyppinen, eli bonarit muuttuvat oikeaksi rahaksi aina, kun osallistut turnauksiiin ja maksat rakea. Käytännössä 50% rakesta muuttuu bonuksen myötä rahaksi, ja sinulla on puoli vuotta aikaa pelata bonusrahaa itsellesi. Tarkemmat bonustiedot löydät Help Centerin kautta.

Mikä on mobiiliversion tilanne
Tällä hetkellä mobiilipelaaminen ei toimi kunnolla, ja se on sivuston suurin näkyvä heikkous. Teimme pari viikkoa sitten ison graafisen päivityksen, joka sotki samalla mobiilipelaamista hieman lisää. Pahoittelut tästä, ja tiedämme sen olevan ärsyttävä ongelma. Erillinen mobiilisovellus on kuitenkin tulossa sekä iOS:lle että Androidille, ja sitä testataan päivittäin. Toiveissa on saada mobiiliapplikaatiot julkiseksi joulukuussa, joka parantaa pelattavuutta hurjasti.

Avaa pelitili FanTeam-sivustolle tästä!
Viimeksi muokannut Ylikerroin.com, 03.12.2015, 22:47. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1777
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1227

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Managerointia lyhyellä aikajaksolla pokeriturnausten muodossa? Tämähän vaikuttaa mielenkiintoiselta tuttavuudelta, vaikka omat kokemukset ovatkin vain liigapörssistä.

Tässä kunnon tilastonikkarilla lienee hyvä etulyöntiasema? Onko tuo jääkiekko tulossa mukaan valikoimaan kun sarjat alkavat vai onko tuo tulevaisuuden haavekuvia?

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Turbojugend kirjoitti:Managerointia lyhyellä aikajaksolla pokeriturnausten muodossa? Tämähän vaikuttaa mielenkiintoiselta tuttavuudelta, vaikka omat kokemukset ovatkin vain liigapörssistä.

Tässä kunnon tilastonikkarilla lienee hyvä etulyöntiasema? Onko tuo jääkiekko tulossa mukaan valikoimaan kun sarjat alkavat vai onko tuo tulevaisuuden haavekuvia?
No tämä on nimenomaan mielenkiintoinen tuttavuus! :geek: Jääkiekko on tulossa, mutta tarkkaa päivää on mahdoton sanoa vielä tässä vaiheessa. FanTeam toivoo että se olisi ulkona jo huomenna, mutta riippuu paljon myös kolmannen osapuolen toimitusvauhdista + erinäisistä sopimuspykälistä. Asiaan palataan kyllä kunhan tarkempi päivämäärä alkaa hahmottua, ja uskon että tuote on kova kilpailija liigapörssille. Muitakin lajeja on tulossa esim golf tai pyöräily ja miksei myös F1. Jenkeissä noi on kaikki 'daily fantasy' pelissä yhtä lailla.

Aiemmista postauksista unohtui yksi mukava FanTeam-bonus: Freerollit pl. voit myös luoda useita eri joukkueita turnauksiin! Voit tehdä vaikka yhden riskijengin, yhden 'varman päälle', yhden Chelsean pelaajia painottaen jne. Hardcore-pelaajilla on yleensä 2-3 joukkuetta noissa suuremmissa turnauksissa.
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Laitan tähän ketjuun muitakin ohjeita & vinkkejä mitä matkan varrella tulee. FanTeam:ssa jokainen käyttäjä voi myös luoda itse turnauksia ja valita haluamansa ottelut, panoksen, liigan jne. Turnaukset-sivulla on oletusnäkymässä aina 'talon turnaukset' (admincreated), mutta muiden käyttäjien turnauksia pääsee näkemään klikkaamalla näkyviin mukautettu ('custom'):

Kuva

Jos Ylikerroin.com esimerkiksi luo omia turnauksiaan, ne saa näkyviin juurikin näin. Tuossa esimerkkikuvassa näkyy heti jonkun käyttäjän luoma 85M budjetin "double or nothing" turnaus.

Jos intoa löytyy niin talon puolesta voidaan myös luoda vaikka Superettanin 50€, 100€, 250€ buy-in turnauksia, jolloin ne tulevat paremmin esille default-näkymässä. Nyt alkuvaiheessa vähän testaillaan millaiset panokset keräävät väkeä. Mutta pyynnöstä kyllä erilaisia turnauksia saadaan helposti tehtyä jos pelaajia riittää.


Pikkuvinkki livetykseen: 60' jälkeen pelaajille päivitetään nollapelibonus, eli tämän jälkeen turnauksen livetaulukko alkaa ottaa vahvasti lopullista muotoaan. Pelaaja saa siis nollapelibonuksen jos on ollut kentällä 60 min kun joukkue ei ole päästänyt maaleja. Toimii myös siten, että pelaajan mennessä vaihtoon hän ei menetä nollapeliä, jos muu joukkue päästää maalin tämän jälkeen.
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

SikkeSakke
Jäsen
Viestit: 175
Liittynyt: 20.06.2014, 10:35

Tuotto: -50.02 yks.

Palautus%: 79.83%

Panosten ka: 6.20 yks.

Vetoja: 40

Pisteitä: 160

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja SikkeSakke »

Vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta. Täytyy ainakin kokeilla pari kiekkaa. Testailin pikkasen (ilman kirjautumista tai tilin luontia) ja vaikutti ihan ok hommelilta. Pitää huomenna vähän paremmilla silmillä ja virkeämpänä tutkailla oikein kunnolla.

Manegol
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 13.11.2013, 14:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja Manegol »

Moi

Fanteam ja koko konsepti vaikuttaa kyl ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta asialta ainakin viihdemielessä. Fanteamin sivuilla tutustuttuani heräsi kuitenkin seuraava kysymys: Bonuspisteet määritellään "OddsModel"-tyyppisen analyysityökalun kautta. Sivustolla myös annetaan linkki http://www.oddsmodel.com sivustolle. Tuolta sivulta ei kuitenkaan löydy yhtään mitään siitä tavasta miten nuo pisteet määritellään.

Pelin muu pisteytys jalkapallossa ainakin tuntuu olevan hyvin pitkälle sama kuin fantasy.premierleague.com (FPL) pelissäkin. Tuossa pelissä kuitenkin nykyään on bonuspisteidenkin määräytymisen perusteet määritelty hyvin selkeästi. Perstuntumalla tänä vuonna tuo FPL:n bonusalgoritmi näyttäisi olevan muutettu siihen suuntaan että puolustaville pelaajillekin tulee enemmän bonuspisteitä kuin aiemmin.

FPL on eri peli mutta väkisin kuitenkin tulee mieleen, että jos bonuspisteiden määrittymistä ei voi mitenkään verifioida, niin siinä on pelin järjestäjällä mahdollisuus optimoida tuloksia itsensä kannalta edullisesti tai tiettyjä pelaajia suosien (etenkin jos pelin järjestäjät pelaavat itsekin peliä). Muistuu mieleen ne ajat kun FPL:ssä bonuspisteet napsahtivat samaan "blackbox"-tyyliin ja esim. Patrick Vieira rohmusi bonuspisteitä näennäisen järjenvastaisesti viikosta toiseen :)

Lisäksi sikäli mikäli eri maiden sarjoissa ottelutapahtumien tilastoimisen taso voi olla hyvinkin eri tarkkuustasoilla. Se mitä "Oddsmodel" sitten sylkee ulos jos lähtökohtaisesti jo joku osa tilastoista puuttuu (esim blokatut laukaukset tjsp) voi vaikuttaa painotukseen esim siten että puolustajat eivät käytännössä saa bonuspisteitä niinkään helposti kun toisessa liigassa.

Mielelläni kuulisin pelinjärjestäjien kommentteja tähän asiaan.

- Manegol

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Tässä on ehkä hieman väärä lähestymistapa: tilanne tuolla pelissä ei ole pelaajat vs FanTeam, vaan pelaajat vs pelaajat. FanTeam järjestää pelit ja ottaa raken, mutta meidän kannalta on aivan yksi ja sama kuka pelaajista saa minkäkin verran pisteitä. FanTeamin jakama potti turnauksessa ei riipu siitä, kuka pelaaja sen voittaa. Näin ollen FanTeam ei hyödy esim. bonuspisteiden "käpälöimisestä" millään tavalla eikä meidän kannaltamme mitään "edullisia" lopputuloksia ole. Jos uskoo että tässä on jokin salaliitto taustalla, niin sitä voi olla vaikea vakuutella toisin. En keksi mitään tilannetta, jossa FanTeamin kannattaisi mitään pisteitä mulkata ja vääristellä esim. jonkin yksittäisen pelaajan eduksi. Meidän tarkoituksena on kuitenkin hankkia asiakkaita ja pyörittää pelejä joissa kaikki viihtyvät, joten toi olisi aika kummallinen taktiikka.

Mitä tulee sitten bonuspisteiden määräytymiseen: voimme pyytää Oddsmodelilta jotain julkista lausuntoa asiaan, mutta en usko heidän jakavan mitään algoritmia ulos päin. Kuten myöskään esim tietoa miten he pelaajien hinnat muodostavat. Nuo tiedot ovat varmasti yrityksen liiketoiminnan kannalta oleellista pitää itsellään. Välitän kuitenkin tiedon eteen päin jos he tästä jonkin selvennyksen haluavat julkaista. Jos joku on asiasta erityisen kiinnostunut, sitä voi myös kysyä suoraan Oddsmodelin sivujen yhteydenoton kautta.
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Hyödyllinen tieto ehkä joillekin sillä aikaa kun odotellaan Skrillin saapumista: Visa Electron maksu onnistuu myös, kunhan on verkkopankissa laittanut täpin kohtaan 'internetmaksaminen sallittu'. Eli voit tallentaa rahaa kuten kyseessä olisi VISA -> laitat Electronin tiedot -> ohjaa verkkopankkiin -> tunnistautuminen -> maksu -> vahvistus -> rahat siirtyy.
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

habasalo
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 07.04.2015, 20:22
Pisteitä: 0

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja habasalo »

Tuota yksi tyhmä kysymys, kun en tajua. Miten tuon vaihtopelaajan pisteet lasketaan mukaan vai lasketaanko?

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

habasalo kirjoitti:Tuota yksi tyhmä kysymys, kun en tajua. Miten tuon vaihtopelaajan pisteet lasketaan mukaan vai lasketaanko?
Vaihtopelaajalla on merkitystä ainoastaan silloin, jos joku sun avauskokoonpanon ukoista puuttuu. Siinä tapauksessa vaihto suoritetaan automaattisesti pelin jälkeen (ei näy vielä kesken pelin) -> vaihtomies siirtyy avaukseen -> ja vaihtomiehen pisteet lasketaan silloin mukaan. Jos kaikki sun avauksen miehet pelaavat normaalisti, niin vaihtomiehen pisteillä ei ole merkitystä.

Pari huomioita
1) Vaihto tehdään vain jos pelaaja puuttui ottelusta kokonaan tai istui sen 100% penkillä. Jos pelaajasi tulee sisään esim puoliajalla, niin vaihtoa ei tehdä.
2) vaihtoa ei tehdä, jos kokoonpanosta tulee virheellinen. Esim sulla on 3-4-3 muodostelma, ja yksi puolustaja puuttuu loukkaantumisen vuoksi. Jos vaihtomiehesi on kk-pelaaja -> vaihtoa ei tehdä. Silloin muodotstelmaksi tulisi 2-5-3. Jos se on puolustaja niin tehdään. Jos 4-5-1:ssä puolustaja loukkaantuu niin tilalle voi tulla hyökkääjä tai puolustaja, mutta ei kk-pelaaja (tulisi 3-6-1). Jos siis haluat ottaa tietoisen riskin jonkun pelaajan kanssa, ota tämä huomioon.

Talon tekemissä turnauksissa on nyt vain 1 vaihtomies. Jos luot turnauksia itse, voit myös valita esim 1 vaihtoveskarin ja vaikka 3 vaihtaria kenttäpelaajalle.
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

habasalo
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 07.04.2015, 20:22
Pisteitä: 0

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja habasalo »

Ok, kiitos!

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Suurin piirtein puolet asiakastuen tehtävistä koskee tällä hetkellä seuraavaa asiaa, joten ohjeena kaikille jotka eivät ole tiliään vahvistaneet :)

1) tarkistakaa, että saatte kuvista itse selvää. Sumeat tai ylivalottuneet kuvat eivät kelpaa, josta tiedot eivät ole luettavissa. Ihan normaali kännykkäkamerakin kelpaa kyllä, joten mikään digikuvauksen maisteri ei tarvitse olla.

2) ajokortti + sähkölasku (tai vastaava) = molemmat erillisiin kuviin. Älkää kuvatko ajokorttia sähkölaskun päällä samaan kuvaan. Älkää lähettäkö kuvaa vain ajokortista.

3) sähkölasku (tai vastaava) = kuva koko sivusta. Päiväys oltava max 3kk vanha. Jos siinä on jotain tietoja (esim laskun summa) jonka haluatte peittää niin se käy kyllä. Nimi + osoite + pvm pitää näkyä selvästi.

Kiitos etukäteen! Nämä ovat sääntöjä joita meidän täytyy noudattaa, joten emme vittuillessaan ole näin tarkkoja :)
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

ugada
Jäsen
Viestit: 70
Liittynyt: 15.03.2010, 14:43
Pisteitä: 81

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja ugada »

"Bonus tulee olemaan rakeback-idealla, eli saat takaisin esim. €100 edestä maksamaasi rakea. Jokainen nyt tehty talletus kelpaa bonuksen piiriin kunhan se saadaan parin viikon sisään käyttöön."


Onks tää asia edenny?

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Bonuksesta ja uusista talletusmuodoista tullaan tiedottamaan lisää tämän maaottelutauon aikana. Ne ovat olleet testikäytössä backup-servereillä jonkun aikaa, ja nyt on säädetty viimeisen viikon aikana erilaisia testejä sekä haettu sopivaa päivää ottaa ne tuotantokäyttöön. Samaan aikaan tehdään myös muita päivityksiä, ja jos mitään yllättävää ei tule eteen, niin arvelen että ensi viikon alkupuolella mm. Skrill on käytössä. Valitettavasti prosessi on kestänyt pidempään mitä alun perin luulimme johtuen paljon erilaisista paperitöistä ja viivästyksistä, joihin emme ole voineet vaikuttaa. Nyt kaikki lupaprosessit sun muut paperityöt on joka tapauksessa valmiina, ja jäljellä enää käyttöönotto.
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

ugada
Jäsen
Viestit: 70
Liittynyt: 15.03.2010, 14:43
Pisteitä: 81

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja ugada »

Hyvä homma! :peukku:

HR Juz
Jäsen
Viestit: 2370
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +841.51 yks.

Palautus%: 102.42%

Panosten ka: 7.32 yks.

Vetoja: 4744

Pisteitä: 8041

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

Silirimpsis! Oliko golfia tulossa valikoimiin jollain aikataululla?
Panostusasteikko: x/1000, max 2% eli 20 yks. Kelly jaettuna 7-10.

Twitter
Blogi

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

HR Juz kirjoitti:Silirimpsis! Oliko golfia tulossa valikoimiin jollain aikataululla?
Ei ole ainakaan ihan lähitulevaisuudessa listalla. Ei toki mitään golfin lisäämistä vastaan, mutta jonossa on vielä aika monta lajia/sarjaa ennen kuin sinne asti päästään.
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Suosittelen lukemaan: FanTeamin CEO Kristoffer Zvickell kertoo FanTeamin sekä DFS-genren nykytilasta ja tulevaisuudesta seuraavassa haastattelussa. http://www.sbcnews.co.uk/europe/2015/11 ... in-europe/
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 892
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 1572

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

FanTeam FAQ on päivitetty vastaamaan nykyistä tasoa.

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Hyviä uutisia kahdesta tärkeästä kehitystyön alla olevasta kohteesta: mobiili sekä KHL.

Kiekkoa on testattu kovasti parin viime viikon ajan, ja tilanne alkaa näyttää oikein lupaavalta. Sarja lähtee maanantain jälkeen reilun viikon mittaiselle tauolle, ja pelit pyörähtävät käyntiin 22.12. Todennäköinen skenaario on tällä hetkellä se, että KHL-turnaukset alkavat rullata FanTeamilla jouluaatosta eteenpäin. Se olisi varmasti mukava joululahja kaikille! Mobiiliversio on parasta aikaa käytössä yhteistyökumppaneista koostuvalla ydinryhmällä, ja hiomme vielä joitain yksityiskohtia, ja katsomme millaista palautetta eri käyttis+selainkombinaatioista tulee. Tämä versio sisältää kaikki pelaamisen avaintoiminnot kuten turnausten selaaminen, joukkueen luominen ja oman livetilanteen seuraaminen.

Tiedotamme molemmista em. aiheista lisää heti, kun ne avautuvat yleisölle :geek:
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

raihatown
Avatar
Jäsen
Viestit: 219
Liittynyt: 04.05.2014, 12:19

Tuotto: +32.91 yks.

Palautus%: 108.06%

Panosten ka: 1.30 yks.

Vetoja: 315

Pisteitä: 16

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja raihatown »

Miten voi olla mahdollista että City-Swansea pelistä ei olla jaettu ollenkaa bonus pisteitä? :D
bookkerina Bet365, panostus 1-5u

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

raihatown kirjoitti:Miten voi olla mahdollista että City-Swansea pelistä ei olla jaettu ollenkaa bonus pisteitä? :D
Inhimillinen virhe palveluntarjoajan päässä, joka toimittaa datan, ei sen kummempaa. Bonuspisteet on päivitetty jo jokin aikaa sitten, ja tällaisissa tapauksissa saamme aina päivitettyä sekä turnauspisteet että voitonjaon uudelleen. Vaikka turnaukset olisi ehditty sulkea, niin rahanjako saadaan aina fiksattua mahdollisen virheen jälkeen oikeaksi.
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

FanTeam
Avatar
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 19.08.2015, 09:15
Pisteitä: 2
Paikkakunta: FanTeam.com
Viesti:

Re: Mikä FanTeam on?

Viesti Kirjoittaja FanTeam »

Olemme tehneet lyhyen kyselylomakkeen FanTeam-sivustosta, joka löytyy täältä: https://www.surveymonkey.com/r/fanteam

Jos haluat vaikuttaa esim. FanTeamin pelitarjontaan, promootioihin yms. tulevaisuudessa, niin nyt siihen on loistava mahdollisuus! Lomake on nopea täyttää, ja voit tarvittaessa vastata tekstikenttiin myös suomeksi - mielellään enkku, mutta jos englanti ei oikein suju niin vastaa ennemmin suomeksi kuin jätä vastaamatta :-) Kyselyn tulokset vaikuttavat varmasti siihen, mitä kehitämme sivustolla seuraavaksi.
Jos sinulla ei ole vielä FanTeam-tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja lunasta 200% talletusbonus!

Vastaa Viestiin