Tänään on 22.02.2020, 22:40.

Uusin yhteistyökumppanimme, FanTeam.com

Vastaa Viestiin
Hanuman
Avatar
Jäsen
Viestit: 25
Liittynyt: 01.04.2016, 14:10
Pisteitä: 7

Re: Uusin yhteistyökumppanimme, FanTeam.com

Viesti Kirjoittaja Hanuman »

Mango123 kirjoitti:
23.06.2018, 18:37
Vähän positiivista ja negatiivista palautetta futiksen MM-turnauksista.

Ehdottamasti positiivista on että pelattavaa löytyy jokaiselle päivälle ja että guaranteed turnaus avataan melkein joka päivälle.

Negatiivisina nostaisin muutamat tehdyt sääntömuutokset vrt. Valioliiga-turnauksiin. Puolustajat eivät saa enää kolmea peliaikapistettä, mikä tuntuu oudolta koska pelin tehokkaimmat pelaajat ovat kuitenkin hyökkääviä pelaajia. Lisäksi Man of the Match -pisteet eivät oikein peliin istu, koska ovat subjektiivinen valinta ja usein markkinointimielessä annetaan pelin nimekkäimmälle pelaajalle jos siihen vaan syytä löydetään. Lisäksi tämä lisää edelleen hyökkäävien pelaajien etulyöntiasemaa ja myös kapteenista tuleva x2 vipuvaikutus kasvaa entisestään ja on jo turhan hallitseva tekijä. Kaksi ilmaista pistettä on kuitenkin valtavan paljon tässä pelissä, kun pisteet eivät edes liity kentällä tapahtuviin suoritteisiin (melkein yhtä arvokas kun syöttöpiste!).

Tänään myös 10k garassa on 6man turnaus, joista en ainakaan itse henkilökohtaisesti lainkaan pidä. Lottoa voi pelata ärrälläkin, joten toivottavasti näitä ei jatkossa enenevässä määrin.

Mutta ehdottomasti kuitenkin plussan puolelle kääntyy pelitarjonnan vuoksi vaikka vähän marisemista aina löytyy!
Hyvä viesti. Samaa mieltä. Tuo man of the match on ihan vitsi. Mielestäni vähentää taidon merkitystä tässä pelissä huomattavasti. Esim. Salah sai juuri +2 pistettä, vaikka hävisivät ottelun.

credit
Jäsen
Viestit: 5403
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +220.44 yks.

Palautus%: 104.42%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3178

Pisteitä: 4442

Re: Uusin yhteistyökumppanimme, FanTeam.com

Viesti Kirjoittaja credit »

Tallettiko kukaan muu tänään FanTeamille koodilla BOXINGDAY? Toimiko koodi odotetusti? Itse tein 100 euron depon ja sain bonustilille yhden euron, vaikka bonuksen olisi pitänyt olla 50 % talletetusta summasta.

Hanuman
Avatar
Jäsen
Viestit: 25
Liittynyt: 01.04.2016, 14:10
Pisteitä: 7

Re: Uusin yhteistyökumppanimme, FanTeam.com

Viesti Kirjoittaja Hanuman »

credit kirjoitti:
26.12.2018, 23:44
Tallettiko kukaan muu tänään FanTeamille koodilla BOXINGDAY? Toimiko koodi odotetusti? Itse tein 100 euron depon ja sain bonustilille yhden euron, vaikka bonuksen olisi pitänyt olla 50 % talletetusta summasta.
Mä talletin kans ja bonus tuli tilille vasta, kun asiasta mainitsi chatissa. Eli Fanteamin supportiin yhteyttä, niin tulee homma kuntoon. 👍 Kannattaa huomioda tarkasti bonukseen liittyvät ehdot, jotka löytyy ilmeisesti vain Fanteamin twitteristä. Pelitilitä ei ole mm. sallittua tehdä mitään nostoja ennen, kuin kierrätysvaatimukset täyttyy.

kuningasmasa
Avatar
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 29.05.2019, 21:08

Tuotto: -55.03 yks.

Palautus%: 62.95%

Panosten ka: 1.02 yks.

Vetoja: 146

Pisteitä: 13

Re: Uusin yhteistyökumppanimme, FanTeam.com

Viesti Kirjoittaja kuningasmasa »

Pieni tilannekatsaus olisi varmaan paikallaan, olkaa hyvä.

Suomalaisten pääsarjojen olemattomien pelaajamäärien vuoksi markkinointi Suomeen on nähtävästi aika lailla lopetettu. Liigakiekossa aktiivipelaajien määrä oli loppukaudesta kahden käden sormilla laskettavissa, eivätkä takuupotit olleet enää alkukauden veroisia. Liigasta vastaava työntekijä ei myöskään todennäköisesti ole suomalainen; turnausten avaaminen ja päivittäminen oli ajoittain todella hidasta ja tietämys vaikutti muutenkin olevan välillä aivan ammattitaidotonta. Muutamia kertoja tuli itse otettua yhteyttä, että saisko pikku hiljaa pelaaja x:n listoille - Ville Heinola taisi pelata kymmenisen peliä ennen kuin hänet saatiin listoille. Veikkausliigaa en itse ole pelannut, mutta nopeasti silmäämällä ei sekään yhtään sen paremmalta näytä.

Lyhyesti kiteytettynä: suomalaisten pääsarjojen pelaaminen oli edelleen ongelmallista, pelaajamäärät laskivat ja itse näen vaikeana minkäänlaisen nousun, ellei palkata ammattimaisempaa pelivastaavaa ja aloiteta markkinointia paremmin ja uusiksi. Liigapörssin pelaajamäärät puoltaa kuitenkin sitä tosi asiaa, että myös Liigasta saisi paremmalla panostuksella kannattavan pelin. Fakta on kuitenkin edelleen suomalaisten keskuudessa se, ettei ketään tiedä mikä ja mitä on Fanteam - Liigapörssin tietää kaikki.

Ainoat negatiiviset sanottavat jäikin sitten siihen.

Listaan nyt kolme positiivista asiaa, miksi kannattaa googlata uusiksi, mikä on FanTeam.

1. Valioliigan kausipelissä on jaossa 250 000 euroa. Potti on 150 000 euroa enemmän kuin viime vuonna. Voittaja kuittaa tosta 50k, kakkonen 25k, kolmonen 12k ja sen lisäksi useita muita loppurahasijoja sekä pelikierros/kuukausirahasijoja. Tää on myös rantautunut nyt vahvemmin mm. brittien keskuuteen ja ensi kaudella on varmasti rutkasti enemmän FPL-pelaajia mukana. Pistelasku ja pelaajahinnat ei kuitenkaan hirveästi poikkea FPL:sta.

2. Fantasypelaamisen lisäksi Fanteam on nykyään myös vedonvälittäjä. Fantasypelaamisen kannalta mielenkiintoisimmat kohteet ovat pelaajien fantasypisteet over/under ja h2h pelimuodoissa. Myös ihan perus ottelukohtaiset 1X2, O/U, ML jne. ovat valikoimissa useaankin jalkapallosarjaan. Sitä en kylläkään osaa sanoa, kuinka kannattavia kertoimia nuo ovat olleet.

3. Paljon uusia lajeja. Aikaisemmin käytännössä oli vain jalkapallo (Valioliiga ja Mestarien Liiga) ja jääkiekko (NHL) varustettuna hyvillä poteilla ja pelaajamäärillä. Nykyään myös koripallossa (NBA) ja tämän kevään uutuutena baseballissa (MLB) on kohtalaisen kattava vakiopelaajajoukko ja palkintopotit. Myös jotain yksilölajeja (Tennis, Golf ja Nyrkkeily) on tässä kevään/kesän aikana tullut valikoimaan.

Näiden lisäksi ihan perusjutut kuin maksut tilille/tililtä - toimii ja pistelaskut toimii kuten kuuluukin. Niissäkin valitettavasti joskus ollut ongelmaa, mutta ainakaan itse en muista viime kaudelta enää yhtään tilannetta, että olisi pistelasku pettänyt.

Mutta näin, siinä mielestäni ne pääasiat. Voi kysästä jos kiinnostaa jokin tietty asia, niin voin yrittää vastata.

kiltroni
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 18.04.2008, 13:47
Pisteitä: 92
Paikkakunta: Helsinki

Re: Uusin yhteistyökumppanimme, FanTeam.com

Viesti Kirjoittaja kiltroni »

1.
Vanhana FPL-veteraanina olen osallistunut tuohon kausipeliin kaksi kertaa muutamalla jengillä ja tuloksina sijat tukevasti kaukana rahasijoista. Samoilla kausilla kuitenkin FPL:ssä ihan hyviä sijoituksia (viime kaudella top 20k). Tein vertailun kauden lopussa FPL ja Fanteam pisteistä per pelaaja ja löytyihän sieltä ihan selkeitä eroja. Näitä eroja kannattaa tutkia ennen kuin heittää suoraan FPL tiimin Fanteamin puolelle.

Kausipelissä näyttää tänä vuonna olevan ainakin muutamalla käyttäjällä ~100 jengiä joten noita vastaan voitosta taistelu on kohtuu haastavaa. Itse ajattelin kuitenkin laittaa sen ~10 jengiä tuleen ja katsoa saako hieman paremmalla valmistautumisella jopa tuloksia.

2.
Näitä fantasypisteet o/u ja h2h vetoja onkin jo odoteltu. Coolbetilla oli mukavasti FPL h2h vetoja viime kaudella ja toivon että niitä alkaa löytyä muualtakin. Näissä Fanteamin vedoissa on se ongelma että koska kyseessä on Fanteam fantasypisteet ei voi käyttää suoraan algoritmien ennustuksia (Fantasy Football Scout tai Fantasy Football Fix) etsiessään ylikertoimia. Nopeasti katsottuna noista kuitenkin löytyy selkeitä ylikertoimia.

kuningasmasa
Avatar
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 29.05.2019, 21:08

Tuotto: -55.03 yks.

Palautus%: 62.95%

Panosten ka: 1.02 yks.

Vetoja: 146

Pisteitä: 13

Re: Uusin yhteistyökumppanimme, FanTeam.com

Viesti Kirjoittaja kuningasmasa »

Samalla kaverilla oli myös viime kaudella tuo runsas joukkuemäärä, taisi olla joku 70 kappaletta. Alkukaudesta oli kärkisijolla, mutta lopulta jäi aika kauaskin (100.->). Pelaa siis taktiikalla, jossa on esimerkiksi Joukkue 1, mutta se on kopioitu kymmeneen muuhun -> kauden edetessä vaihtojen ja kapteenien avulla tekee kierroksittain mahdollisia pieniä muutoksia näihin joukkueisiin, jolloin ne ottavat pieniä eroja toisiinsa. Tätä on myös britit kummastellut ja jopa hieman pelänneet, ettei itselle voi olla mitään mahdollisuuksia, jos joku painaa 2500 euron edestä joukkueita sisään. Kyllä on, sen osoittaa viime kausi ja esimerkiksi virallisten aloituskokoonpanojen tultaessa julki on alle tunti aikaa, jonka aikana ei ehdi käsittelemään sataa joukkuetta. Sen voi myös mielestäni aatella niin, että ok jollain käyttäjällä on se sata joukkuetta, mutta yhtä hyvin ne sata joukkuetta voisi olla sadalla eri käyttäjällä.

Ehkä ne räikeimmät erot FPL ja FanTeamin välillä on, että jotkut pelaajat ovat eri pelipaikalla kuin toiset. Esimerkiksi Zaha on midfielder FPL:ssa mutta ollut hyökkääjä jo ennenkin Fanteamilla sekä Jotan pelipaikka vaihtui Fanteamilla keskikentältä hyökkääjäksi, mutta FPL:ssa jäi keskikentälle. Siinä mielessä huomioitavaa, että keskikenttäpelaajien pisteodottama on keskimäärin korkein. Hinnoissa on yleensä se 0,5m heitto suuntaan - toiseen.

Vastaa Viestiin