Tänään on 12.11.2018, 21:07.

Uusin yhteistyökumppanimme, FanTeam.com

Vastaa Viestiin
Hanuman
Avatar
Jäsen
Viestit: 22
Liittynyt: 01.04.2016, 14:10
Pisteitä: 0

Re: Uusin yhteistyökumppanimme, FanTeam.com

Viesti Kirjoittaja Hanuman »

Mango123 kirjoitti:
23.06.2018, 18:37
Vähän positiivista ja negatiivista palautetta futiksen MM-turnauksista.

Ehdottamasti positiivista on että pelattavaa löytyy jokaiselle päivälle ja että guaranteed turnaus avataan melkein joka päivälle.

Negatiivisina nostaisin muutamat tehdyt sääntömuutokset vrt. Valioliiga-turnauksiin. Puolustajat eivät saa enää kolmea peliaikapistettä, mikä tuntuu oudolta koska pelin tehokkaimmat pelaajat ovat kuitenkin hyökkääviä pelaajia. Lisäksi Man of the Match -pisteet eivät oikein peliin istu, koska ovat subjektiivinen valinta ja usein markkinointimielessä annetaan pelin nimekkäimmälle pelaajalle jos siihen vaan syytä löydetään. Lisäksi tämä lisää edelleen hyökkäävien pelaajien etulyöntiasemaa ja myös kapteenista tuleva x2 vipuvaikutus kasvaa entisestään ja on jo turhan hallitseva tekijä. Kaksi ilmaista pistettä on kuitenkin valtavan paljon tässä pelissä, kun pisteet eivät edes liity kentällä tapahtuviin suoritteisiin (melkein yhtä arvokas kun syöttöpiste!).

Tänään myös 10k garassa on 6man turnaus, joista en ainakaan itse henkilökohtaisesti lainkaan pidä. Lottoa voi pelata ärrälläkin, joten toivottavasti näitä ei jatkossa enenevässä määrin.

Mutta ehdottomasti kuitenkin plussan puolelle kääntyy pelitarjonnan vuoksi vaikka vähän marisemista aina löytyy!
Hyvä viesti. Samaa mieltä. Tuo man of the match on ihan vitsi. Mielestäni vähentää taidon merkitystä tässä pelissä huomattavasti. Esim. Salah sai juuri +2 pistettä, vaikka hävisivät ottelun.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “FanTeam.com”