Tänään on 22.05.2018, 15:45.

Guts -kokemuksia?

Vastaa Viestiin
Karjis
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 19.12.2017, 15:56
Pisteitä: 0

Re: Guts -kokemuksia?

Viesti Kirjoittaja Karjis »

Tuota noin en tiedä kuuluuko tämä varsinaisesti tähän osioon, mutta olisi vähä tyhmä kysymys :D Olen vasta aloittanut pelaamisen ja suorittanut yhden kotiutuksen betssonilta ilman mitään ongelmia. Tein gutsille tilin hyvän bonuksen takia ja sain kierrätettyä sen. Laitoin vuorokausi sitten nostopyynnön joka on alle 500e ja se on edelleen tilassa WaitingApproval, eli odottaa hyväksyntää. Onko tämä aivan normaalia vai onko joku nyt menny perseelleen? Yritin gutsin livechatista saada suomenkielistä palvelua, mutta se ei nyt onnistunut enkä alkanut kääntäjää käyttämään. Talletuksen tein trustlyn kautta nettipankistani ja nostopyynnön tein samalle tilille trustlyn kautta. Kirjoitan sivustosta amatöörin mielipiteen tänne kunhan saan hillot (toivottavasti) himaan ensin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.12.2017 09:37 <Mäyris> Oletko lähettänyt KYC-dokumentit?

20.12.2017 09:38 <Mäyris> Ja onko ne hyväksytty?


Karjis
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 19.12.2017, 15:56
Pisteitä: 0

Re: Guts -kokemuksia?

Viesti Kirjoittaja Karjis »

Mäyris: Olin lähettänyt ajokortin ja kuvankaappauksen tiliotteesta mistä näkyy rahaliikenne esim. trustlyyn ja tilinumeroni + osoite, mutta niissä lukenut jo ennen nostopyyntöä "käsittelyssä" ja lukee edelleen.


Tänään 48h nostopyynnöstä otin chatin auki ja sain taas palvelua englanniksi, vaikka kotimaista luvataan mainoksissa. Ystävällinen nainen, ainakin nimen perusteella, sanoi ottaneensa johonkin tiimiin yhteyttä ja pyyntö muuttui hyväksytyksi. Olisi pitänyt jo eilen alkaa vääntää rallienglantia, mutta kynnys on kova :D


Plussaa saa asiakaspalvelu ja tuo erikoisbonus, mutta muuten sivustoa en voi kehua enkä enää talletusta sinne aio tehdä. Sivusto on selkeä ja toimii kyllä koneella hyvin, mutta luurilla ei tahdo aina pelittää ja varsinkin liveveto on todella haastavaa. Pelasin vain korista ja lätkää livenä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JUTAVA
Jäsen
Viestit: 11
Liittynyt: 16.05.2014, 23:17
Pisteitä: 3

Re: Guts -kokemuksia?

Viesti Kirjoittaja JUTAVA »

Guts kuuluu näihin pikkubookkereihin, jotka mielellään pitkittävät kotiutuksia. Olen ollut Gutsin asiakas alusta asti, pelaan sinne toisinaan, joka kerta kun kotiutus ollut muutaman satasen, lähetä dokumentit. Olen muutaman kerran vahvistanut KYC:n kautta, vaikka osoite, skrill ja pankkitiedot aina ennallaan...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.02.2018 22:28 <jeejorma> En kutsuisi pikkubookkeriksi kun kuuluu betssonin talliin.

12.02.2018 22:28 <jeejorma> ja kotutukset tulleet aina ilman ongelmia melko ripeästi


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Guts”