Tänään on 18.07.2018, 17:43.

TÄRKEÄ: Uusia toimintaohjeita forumin käyttäjille

Foorumin risut & ruusut sekä muun palautteen ja korjausehdotukset voi osoittaa tänne.
Vastaa Viestiin
moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1696
Liittynyt: 19.02.2004, 12:15
Pisteitä: 828
Paikkakunta: homeless
Viesti:

TÄRKEÄ: Uusia toimintaohjeita forumin käyttäjille

Viesti Kirjoittaja moderator »

Hyvät Ylikerroin.com -foorumille kirjoittajat,

nykyään yhä useampi viesti sisältää jonkinlaisen chat-viestin tai muun vastaavan one-linerin tyyliin "minäkin pelasin tätä" tai "kerroin on enää 2.00". Kävijä- ja viestimäärän kasvaessa näistä täytyisi päästä eroon: viestejä tulee päivittäin jo sen verran paljon, että joskus asiallisetkin viestit hukkuvat kaiken turhan sekaan, ja uusien viestien läpikäyminen vie paljon aikaa. Turhat, täysin sisällöttömät, viestit laskevat palstan tasoa, ja moderaati on päättänyt aloittaa työt sen eteen, että Ylikerroin.com on jatkossakin mahdollisimman monen vedonlyöjän päivittäinen vierailupaikka.

Tarkoitus on myös, että pääasiallisesti vihjeketjuissa käsitellään otsikon osoittamaa aihetta, joten sananvaihdot dopingin osallisuudesta tai muusta vastaavasta aiheeseen täysin liittymättömästä asiasta käydään tästä lähin joko yleisen turinan/vedonlyöntikeskustelun puolella (aiheesta riippuen) tai pm-viestein. Vihjeketjusta täytyy löytää vihjeet nopeasti ilman, että joutuu kahlaamaan sivun verran täysin aiheen vierestä olevaa keskustelua.

Valitettavasti näissä talkoissa varmasti tulee menemään pesuveden mukana myös viestejä, jotka olisivat saaneet palstalle jäädä, joten ei kannata vetää pussillista herneitä nenään jos kirjoittajan mielestä jokin asiallinen viesti tullaan poistamaan. Mekin olemme täällä vain ihmisiä. Näistä poistamisista ei tulla pm-viesteillä tarkempaa syytä ilmoittamaan, mutta jos kokee joutuneensa oikeusmurhan kohteeksi niin modenikki ottaa pm-viestejä vastaan.

Muutamilta nimimerkeiltä on viime aikoina poistettu paljon viestejä, ja he ovat nyt erityistarkkailussa tämän uuden ohjeistuksen kanssa. Mikäli tapojen parannusta ei ole näkyvissä, niin kirjoituskieltoakin tullaan varmasti harkitsemaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Palaute & Tiedotteet”