Tänään on 22.07.2018, 18:14.

Eka bugi

Foorumin risut & ruusut sekä muun palautteen ja korjausehdotukset voi osoittaa tänne.
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Eka bugi

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Yritin tässä muutella omaa profiiliani eli painoin käyttäjätiedot systeemiä tuosta ylälaidasta ja tämmöistä tuli:

80 ) ? ':' . trim($board_config['server_port']) . '/' : '/'; $server_url = $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name; // ----------------------- // Page specific functions // function gen_rand_string($hash) { $chars = array( 'a', 'A', 'b', 'B', 'c', 'C', 'd', 'D', 'e', 'E', 'f', 'F', 'g', 'G', 'h', 'H', 'i', 'I', 'j', 'J', 'k', 'K', 'l', 'L', 'm', 'M', 'n', 'N', 'o', 'O', 'p', 'P', 'q', 'Q', 'r', 'R', 's', 'S', 't', 'T', 'u', 'U', 'v', 'V', 'w', 'W', 'x', 'X', 'y', 'Y', 'z', 'Z', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9', '0'); $max_chars = count($chars) - 1; srand( (double) microtime()*1000000); $rand_str = ''; for($i = 0; $i < 8; $i++) { $rand_str = ( $i == 0 ) ? $chars[rand(0, $max_chars)] : $rand_str . $chars[rand(0, $max_chars)]; } return ( $hash ) ? md5($rand_str) : $rand_str; } // // End page specific functions // --------------------------- // // Start of program proper // if ( isset($HTTP_GET_VARS['mode']) || isset($HTTP_POST_VARS['mode']) ) { $mode = ( isset($HTTP_GET_VARS['mode']) ) ? $HTTP_GET_VARS['mode'] : $HTTP_POST_VARS['mode']; if ( $mode == 'viewprofile' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_viewprofile.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'editprofile' || $mode == 'register' ) { if ( !$userdata['session_logged_in'] && $mode == 'editprofile' ) { $header_location = ( @preg_match("/Microsoft|WebSTAR|Xitami/", getenv("SERVER_SOFTWARE")) ) ? "Refresh: 0; URL=" : "Location: "; header($header_location . append_sid("login.$phpEx?redirect=profile.$phpEx&mode=editprofile", true)); exit; } include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_register.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'sendpassword' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_sendpasswd.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'activate' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_activate.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'email' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_email.'.$phpEx); exit; } } else { $header_location = ( @preg_match("/Microsoft|WebSTAR|Xitami/", getenv("SERVER_SOFTWARE")) ) ? "Refresh: 0; URL=" : "Location: "; header($header_location . append_sid("index.$phpEx", true)); exit; } ?>

Toivottavasti oli tilapäistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Pitääpä sanoa että tuohon on PAHA kommentoida mitään. Itselläni ainakin tuntui toimivan.

Onnistuitko siinä ollenkaan, vai antaako se aina tuon saman.

Ilmoitelkaa muutkin mikäli jotain vastaavaa sattuu kohdalle, sillä otan tarvittaessa yhteyttä tietokannan ylläpitäjään, mikäli ongelmia ilmenee emmekä osaa muuten niissä auttaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Kerran onnistuin aamusella muuttamaan profiiliani ja nyt iltapäivästä ei onnistu ollenkaan. Heti kun painan sitä nappulaa, uusi sivu aukeaa ja toi mainitsemani teksti tulee ruutuun.

Olettekos muuten kaksi eri henkilöä mikko ja mikkou?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Berrie kirjoitti:Kerran onnistuin aamusella muuttamaan profiiliani ja nyt iltapäivästä ei onnistu ollenkaan. Heti kun painan sitä nappulaa, uusi sivu aukeaa ja toi mainitsemani teksti tulee ruutuun.

Olettekos muuten kaksi eri henkilöä mikko ja mikkou?
Onpa kummallista, itselläni ainakin tuntuu toimivan moitteettomasti. Koitan saada tuosta virheilmoituksesta jotakin selvää kunhan töiltäni muuten ehdin.

Niin emmekä ole "eri" henkilö, vaan mikko on admin-käyttäjänä enkä halua turhantakia loggautua sisään admin-tunnuksilla mikäli tarve ei vaadi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Mulle tuli tuommoista saman-oloista sotkua näyttöön kuin Berriellä, kun laitoin ekan lotto-rivini, sen jälkeen kun painoin lähetä. Viesti tallentui taululle kuitenkin oikein. :?:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Nyt toimii, en tiedä vaikuttaako kun nyt istuksin kotosalla. Pitää huomenna kokeilla lisää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Sain itsekin kotiin tultuani samaan suuntaan olevan "hirveän" virheherjan, ja epäilen että se johtunee siitä että operaattori päivittelee(siis epäilen) tuota tietokantaansa. Ainakin se virhe jonka itse sain viittasi siihen että oli hiukan ongelmia liikuskella kannassa, mutta kun klikkasin back-nappulaa kaikki palasi ennalleen, joten kovin nopea tuo ainakin minulla oli. Pitänee seurata kuitenkin tilannetta ja ryhtyä toimiin mikäli tällaista alkaa tapahtua kaikenaikaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Tässä koneistossa taitaa olla pientä bugin poikasta. Nyt se virhe tulee tavallista viestiä avatessa. No jospa tämä on vain alkukankeutta.

Editti: Nyt onnistuu profiilinpäivitys, joten yksi juttu kerrallaan on persuuksillaan. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Joo toivotaan että se on vain "alkukankeutta".....

Itsekin törmäsin jonkinlaiseen HIRVEÄÄN scriptiin kun yritin eilen avata jotakin viestiä, mutta back nappulalla siitä selvittiin eikä ole senjälkeen näkynyt?

Enpä osaa kyllä nyt sanoa mistä moinen johtuu, mutta katsotaan nyt mikäli se alkaa oikein TOSISSAAN rassaamaan niin otetaan tuo sitten tarkemman silmäilyn alle.

Onkos muuten moni muu huomannut saman asian?

Ps. Eipä tuo tarkemmalla silmäilyllä taidakaan olla operaattorin vika, sillä senverran usein se on sinullakin esiintynyt, joten katsotaan nyt.... Mitenkäs muuten, haittaako se kirjoittelemistasi oikein kunnolla???

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Ei ole haitannut kirjoittamista. En vaan pysty lukemaan tuota Epen kommentoimaa Nimenmuutos-juttuani. Ja eilen en voinut editoida profiiliani, mutta muuten toimii hyvin. Ilmoitan jos joskus kirjoituskin tökkii.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

No kyllähän toi mielestäni hiukan tökkii mikäli et pääse lukemaan joitain viestiketjuja.... :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Tällä hetkellä toimii kaikki. Kopkopkop...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Duunari
Jäsen
Viestit: 132
Liittynyt: 14.01.2003, 04:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vantaa

Re: Eka bugi

Viesti Kirjoittaja Duunari »

Berrie kirjoitti:Yritin tässä muutella omaa profiiliani eli painoin käyttäjätiedot systeemiä tuosta ylälaidasta ja tämmöistä tuli:

80 ) ? ':' . trim($board_config['server_port']) . '/' : '/'; $server_url = $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name; //...
Sama vika iltayhdeksän nurkilla kun piti tarkistaa päivän NBA-vihjeet. Taitaa olla joku perusvika softassa tai sitten se on vaan Duunarin kirous. Vitsaus joka saa taulut lakkaamaan toimimasta viimeistään kuukauden aktiivikäytön jälkeen :(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

No tuskinpa se on duunarin kirous, joku kummallinen "ominaisuus", joka aina välillä on jollekin iskenyt???? Katsellaan tilannetta nyt vielä ennenkuin mihinkään ryhdytään.

Tosin itse selvisin siitä back-nappulalla eikä ole senjälkeen näkynyt.

kummallista....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


dapple
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 14.01.2003, 01:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: nousu. vesi,

"a bugs life... "

Viesti Kirjoittaja dapple »

80 ) ? ':' . trim($board_config['server_port']) . '/' : '/'; $server_url = $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name; // ----------------------- // Page specific functions // function gen_rand_string($hash) { $chars = array( 'a', 'A', 'b', 'B', 'c', 'C', 'd', 'D', 'e', 'E', 'f', 'F', 'g', 'G', 'h', 'H', 'i', 'I', 'j', 'J', 'k', 'K', 'l', 'L', 'm', 'M', 'n', 'N', 'o', 'O', 'p', 'P', 'q', 'Q', 'r', 'R', 's', 'S', 't', 'T', 'u', 'U', 'v', 'V', 'w', 'W', 'x', 'X', 'y', 'Y', 'z', 'Z', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9', '0'); $max_chars = count($chars) - 1; srand( (double) microtime()*1000000); $rand_str = ''; for($i = 0; $i < 8; $i++) { $rand_str = ( $i == 0 ) ? $chars[rand(0, $max_chars)] : $rand_str . $chars[rand(0, $max_chars)]; } return ( $hash ) ? md5($rand_str) : $rand_str; } // // End page specific functions // --------------------------- // // Start of program proper // if ( isset($HTTP_GET_VARS['mode']) || isset($HTTP_POST_VARS['mode']) ) { $mode = ( isset($HTTP_GET_VARS['mode']) ) ? $HTTP_GET_VARS['mode'] : $HTTP_POST_VARS['mode']; if ( $mode == 'viewprofile' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_viewprofile.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'editprofile' || $mode == 'register' ) { if ( !$userdata['session_logged_in'] && $mode == 'editprofile' ) { $header_location = ( @preg_match("/Microsoft|WebSTAR|Xitami/", getenv("SERVER_SOFTWARE")) ) ? "Refresh: 0; URL=" : "Location: "; header($header_location . append_sid("login.$phpEx?redirect=profile.$phpEx&mode=editprofile", true)); exit; } include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_register.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'sendpassword' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_sendpasswd.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'activate' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_activate.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'email' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_email.'.$phpEx); exit; } } else { $header_location = ( @preg_match("/Microsoft|WebSTAR|Xitami/", getenv("SERVER_SOFTWARE")) ) ? "Refresh: 0; URL=" : "Location: "; header($header_location . append_sid("index.$phpEx", true)); exit; } ?> ,

ei ensimmäinen kerta... .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Kuva

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Re: "a bugs life... "

Viesti Kirjoittaja shiirer »

dapple kirjoitti:80 ) ? ':' . trim($board_config['server_port']) . '/' : '/'; $server_url = $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name; // ----------------------- // Page specific functions // function gen_rand_string($hash) { $chars = array( 'a', 'A', 'b', 'B', 'c', 'C', 'd', 'D', 'e', 'E', 'f', 'F', 'g', 'G', 'h', 'H', 'i', 'I', 'j', 'J', 'k', 'K', 'l', 'L', 'm', 'M', 'n', 'N', 'o', 'O', 'p', 'P', 'q', 'Q', 'r', 'R', 's', 'S', 't', 'T', 'u', 'U', 'v', 'V', 'w', 'W', 'x', 'X', 'y', 'Y', 'z', 'Z', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9', '0'); $max_chars = count($chars) - 1; srand( (double) microtime()*1000000); $rand_str = ''; for($i = 0; $i < 8; $i++) { $rand_str = ( $i == 0 ) ? $chars[rand(0, $max_chars)] : $rand_str . $chars[rand(0, $max_chars)]; } return ( $hash ) ? md5($rand_str) : $rand_str; } // // End page specific functions // --------------------------- // // Start of program proper // if ( isset($HTTP_GET_VARS['mode']) || isset($HTTP_POST_VARS['mode']) ) { $mode = ( isset($HTTP_GET_VARS['mode']) ) ? $HTTP_GET_VARS['mode'] : $HTTP_POST_VARS['mode']; if ( $mode == 'viewprofile' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_viewprofile.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'editprofile' || $mode == 'register' ) { if ( !$userdata['session_logged_in'] && $mode == 'editprofile' ) { $header_location = ( @preg_match("/Microsoft|WebSTAR|Xitami/", getenv("SERVER_SOFTWARE")) ) ? "Refresh: 0; URL=" : "Location: "; header($header_location . append_sid("login.$phpEx?redirect=profile.$phpEx&mode=editprofile", true)); exit; } include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_register.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'sendpassword' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_sendpasswd.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'activate' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_activate.'.$phpEx); exit; } else if ( $mode == 'email' ) { include($phpbb_root_path . 'includes/usercp_email.'.$phpEx); exit; } } else { $header_location = ( @preg_match("/Microsoft|WebSTAR|Xitami/", getenv("SERVER_SOFTWARE")) ) ? "Refresh: 0; URL=" : "Location: "; header($header_location . append_sid("index.$phpEx", true)); exit; } ?> ,

ei ensimmäinen kerta... .
Arvaan, et yritit lukea Berrien topiccia "NBA Ma". Saman ylläolevan "tipsin" sain minäkin sieltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Saanko kysyä mitä selainta ja käyttöjärjestelmää käytätte?

Itse olen saanut kerran vastaavan ilmoituksen, mutta muuten sivut ovat itsellä toimineet moitteetta..... Testailtu on Linux 8.0+Mozilla 1.1 sekä uusin Opera, sekä WindowsXP+uusin InternetExplorer.........Sekä HP-UX11i + Netscape 4.76.

Kummallista että se sama virhe toistuu avattaessa tiettyjä topicceja???? Koitan saada jotakin aikaiseksi tuon suhteen vielä tänäiltana. Siihen asti kärsivällisyyttä :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Töissä NT ja kotona XP prof. Selaimena molemmissa uusin MS IE.
Äskeinen sotku tuli töistä käytettynä. Pari kertaa aikaisemmin tullut sama, mutta toisella yrittämällä taas topicciin on päässyt, äsken ei päässyt, vaikka monta kertaa yritin. Mutta hyvin on muuten pelannut ja hyvällä tiellä ollaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Duunari
Jäsen
Viestit: 132
Liittynyt: 14.01.2003, 04:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vantaa

Re: "a bugs life... "

Viesti Kirjoittaja Duunari »

shiirer kirjoitti: Arvaan, et yritit lukea Berrien topiccia "NBA Ma". Saman ylläolevan "tipsin" sain minäkin sieltä.
Sama juttu. Pari yhteistä nimittäjää ainakin meikäläisellä aina kun tuo häikkä tulee:
- aina ulkomaat USA-osiossa.
- aina NBA topicissa.
- aina Berrien aloittamassa.

Mahdollisesti joku muokkausbugi mikä aktivoituu juuri sillä tapaa toteutettuna kuin Berrie sen tekee? Tai ehkä vaan joku ulkousan erityisominaisuus? Neljä kertaa viidestä onneksi luettavissa selkokielellä backin painamisen jälkeen. (windows 98 ja IE 6)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


dapple
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 14.01.2003, 01:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: nousu. vesi,

saat...

Viesti Kirjoittaja dapple »

...XP Home(SF) ja IE 6.? ... uusin kuitenkin... . Taisi tulla kun yritin omasta profiilista päävalikkoon... .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Kuva

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Re: "a bugs life... "

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Duunari kirjoitti: - aina ulkomaat USA-osiossa.
- aina NBA topicissa.
- aina Berrien aloittamassa.

Mahdollisesti joku muokkausbugi mikä aktivoituu juuri sillä tapaa toteutettuna kuin Berrie sen tekee? Tai ehkä vaan joku ulkousan erityisominaisuus? Neljä kertaa viidestä onneksi luettavissa selkokielellä backin painamisen jälkeen. (windows 98 ja IE 6)
Meikä on itse per*ele... :evil:

En kyllä taida mitään ihmeellistä tehdä, onhan mulla toki boldia käytetty mutta suljen aina kaikki ja ei pitäs olla muuta ihmeellistä. Jospa se poistuisi. Millon meinasit päivitellä koneistoa Mikko?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

No meinasin päivitellä jo muutama päivä sitten, mutta en kiireessä ehtinyt tutkia tuota tehdä. Lähipäivien asia se kuitenkin(taas lupaan) on, joten toivotaan että se poistaa tuon sinänsä "hauskan" pikkuvirheen......

Ps. Niin taidat tosiaankin olla "pikku pirulainen" ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Taas pukkas hieman bugia eli yritin päivittää profiilia ja tämmöinen tuli tuohon yläosaan ja alaosa jäi tyhjäksi:

Template->loadfile(): File ./templates/subSilver/profile_add_body.tpl for handle body is empty

Sitten yritin vastata tähän topicciin ja sain tyhjälle sivulle tällaisen ilmon:

Fatal error: input in flex scanner failed in /www/int2000/a/11774/html/forum/posting.php on line 1

Oikeen kuolettava errori, meinasi jo henki salpautua...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Itse huomasin koko sivujen olleen alhaalla ainakin pienen hetken tuossa klo. 10.00 aikoihin, huomasiko kukaan muu samaa?

En päässyt koko www.ylikerroin.com sivuihin lainkaan käsiksi, ja kun tarkistin hakemiston palveluntarjoajan palvelusta ei siellä näkynyt ensimmäistäkään fileä????? Ainoaksi selitykseksi keksin sen, että palveluntarjoaja teki jonkinlaisia muutostöitä palvelussaan, ja mountit saattoivat olla hetken hiukan "sivuraiteella"....

No hetken kuluttua homma palasi taas oikeille urilleen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


dapple
Jäsen
Viestit: 595
Liittynyt: 14.01.2003, 01:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: nousu. vesi,

Viesti Kirjoittaja dapple »

... mielenkiintoista... kun kysyt(?) niin tuosta "palaute&tiedotteesta" tulin suoraan lukemaan tämän topikin viimeisen uuden aiheen... niin välähti jotain bukin tapaista ruudussa... mutta niin nopeasti ettei saa selvää... muuten ei ole ollut mitään häikkää... enkä eilen illallakaan huomannut... ainakaan täällä foorumi puolella mitään outoa... toimi aivan normaalisti.
Saisiko tuon kellon 24tuntiseksi - jos mahdollista... vai pitäsikö se onnistua omista asetuksista...?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Kuva

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Palaute & Tiedotteet”