Tänään on 22.07.2018, 18:13.

Palstan postauksista

Foorumin risut & ruusut sekä muun palautteen ja korjausehdotukset voi osoittaa tänne.
Vastaa Viestiin
mikko
Avatar
Ylläpitäjä
Viestit: 1511
Liittynyt: 14.01.2003, 00:40

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2061
Viesti:

Palstan postauksista

Viesti Kirjoittaja mikko »

No niin,

koska olemme saaneet aikaiseksi "myrskyn vesilasissa" haluaisin kuulla mielipiteenne(perustellut) siitä, miten meidän tulisi suhtautua postituksiin.

Eli kaikki voivat katsoa Ulkomaat2-osiosta mallia, miten hienosti porukka on hoitanut keskustelunsa, ja senjälkeen kääntää päämme Ulkomaat-osioon, jossa hommaan ei vielä olla saatu selkeitä pelisääntöjä.

Eli haluatteko että jokainen laji laitetaan erillisen topicin alle(Alkuviikon futikset... Loppuviikon kiekot) vai halutaanko että keskustelu voi vapaanaan virrata siten, että kirjoittaja voi vapaasti tuoda omassa topicissaan mielipiteensä esille vaikkapa useampaankin lajiin tai yksittäiseen otteluun.

Tämä on tietysti kirjoittajalle hiukan helpompaa ja vaivattomampaa, koska ei tarvitse laittaa montaa postausta, mutta lukijalle se saattaa olla hiukan hankalampaa.

Eli mitä halutaan?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Taas on ruisrääkkä äänessä: :wink:

Mun mielestä toi Jenkki-alue on varsin hyvin hallinnassa ja toimiva.

Tuo ylempi ulkomaaosio onkin kinkkisempi. Selkeintähän olisi jakaa homma selviin topikkeihin kuten Mikko asian esitti.

Mutta tämä toisi mukanaan ongelmia:
1. Jos vihjaaja vihjaa samassa viestissä futista ja lätkää

Olisisiko liian suuri vaiva kirjoittaa molemmat tipsit omiin "lokeroihinsa"? En tiedä, ei varmaankaan. Silloin muodostuisi ongelman jos kaiffa pelaisi yhdistelmiä ja napsisi ties mitä kohteita, mutta siltä ei voida välttyä millään (vrt. tilanne että meikä vihjaa tuplaa jossa on CL:ää ja NHL:ää, molemmat eri lootista).

Mutta mun mielestä olisi siis selkeintä vaikka jako:

Alkuviikon futikset (muut kuin CL, ma-to)
Alkuviikon kiekot (ma-to)
CL-pelit
Loppuviikon futikset (pe-su)
Loppuviikon kiekot (pe-su)

Tietysti voisihan UK-fudiksen raamittaa omaan lohkoonsa, koska sitähän täällä eniten vihjataan ja pelataan. Ottakaa muutkin kantaa. On teillä mielipiteitä. Mutta kenenkään ei liene syytä pahoittaa mieltään vaikka viestejä JOPA POISTELLAAN ylläpitäjän taholta :evil: :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Re: Palstan postauksista

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

mikko kirjoitti: Eli mitä halutaan?
Määä ja siten myös "me" (heh heh) halutaan lähes jokaiselle päivälle omat otsikot, eli samaan tyyliin kuin monilla ulkomaan palstoillakin lajit ja pelipäivien vihjeet on jaettu.Selvennänpä...

"Alkuvíikon kiekot"(eli ma-to) voi torstaina torstain pelejä tsekatessa olla jo niin pitkää luettavaa että sekavaksi menee...Eli käytännössä pitää jokainen viesti lukea ja siitä poimia torstain pelejä koskevat infot muiden jo pelattujen pelien lomasta.IMHO selkeintä ja nopean käytettävyyden kannalta paras olisi pitää mielummin enemmän otsikoita joissa kohtuullisen nopeasti löytyvää tietoa kuin vähän otsikoita joissa paljon tietoa hitaammin "etsien".

Eli "Tiistain kiekot","Keskiviikon kiekot"(keskiviikon vois laittaa tiistain kanssa samaa, TI+KE) "Torstain kiekot"(okei, To+Pe) etc etc eli sama tyyli kuin esim BA:ssa ja Tip-Exissä pääsääntöisesti on.

Toki silloin kun esim yhtenä päivänä on pelejä vähän niin voisi niputtaa kaksi tai muutamenkin päivien pelit yhteen otsikkoon.Mutta esim tilanne että yhdessä ketjussa on maanantaista-torstaihin kaikki jäkikset on jo liikaa...

Äh, ei tähän oikein voi antaa yhtä ainoaa oikea tapaa.Otsikon laatijan pitää itse vähän tsekata että mikä on pelitarjonta ja sen mukaan fundeerata että paljonko mahdollisesti yhden otsikon alle kerätään pelejä.

Eli jonkinnäköinen loppu yhteenvetona, ei ainakaan laiteta jääkiekkoa ihan suoraan alku ja loppuviikko-otsikoihin, CL mahtunee yhteen otsikkoon...muut fudikset mahtuneta arkipäivien osalta kahteen otsikkoon ja viikonloppuna taas voisi olla hyvä jakaa erikseen LA ja SU pelit on niitä sen verran kuitenkin;englanti, italia, ranska, saksa + noihin vielä alasarjat niin mun mielestä on jo liikaa tavaraa yhden otsikon alla.Joo ja samaa mieltä olen Berrien kanssa että UK-fudis olis ehkä hyvä olla erikseenkin...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


pahars
Jäsen
Viestit: 98
Liittynyt: 14.01.2003, 09:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Rauma
Viesti:

Viesti Kirjoittaja pahars »

Berrie kirjoitti:Taas on ruisrääkkä äänessä: :wink:

Mun mielestä toi Jenkki-alue on varsin hyvin hallinnassa ja toimiva.

Alkuviikon futikset (muut kuin CL, ma-to)
Alkuviikon kiekot (ma-to)
CL-pelit
Loppuviikon futikset (pe-su)
Loppuviikon kiekot (pe-su)
***********************************************************
Pakko ottaa kantaa rääkän tekstiin :wink:.Vai että on jenkki alue toimiva :roll: no eihän siellä paljon sekoitettavaa olekaan NBA & NHL eli ei niitä voi saada sekaisin.<--lue pilke silmä kulmassa :lol:

Tuo sinun ehdotuksesi on ihan hyvä!
Alkuviikon futikset-Italia
Alkuviikon futikset-Saksa...jne....
Alkuviikon kiekot-Suomi(Sm-Liiga&Mestis)
Alkuviikon kiekot-Ruotsi
CL-pelit
Loppuviikon futikset-Englanti/jne...
Loppuviikon kiekot-Suomi
Loppuviikon kiekot-Ruotsi
Futiksia pelataan joka liigaan eli mielestäni olis hyvä olla jokaiselle maalle mille porukat vihjaa/infoaa/jne.. niin oma thread. Selkeyttää mielestäni selausta, siinä mielessä ettei tarvitse katsella kaikkia maita samassa kilometri threadisssä....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Duunari
Jäsen
Viestit: 132
Liittynyt: 14.01.2003, 04:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Duunari »

Kieltämättä ulkomaat-osio on joskus melkoinen sekametelisoppa. Nyt kun taululla alkaa olla kirjoittajia ja viestejä kiitettävästi niin käyttäjän (=lukijan) kannalta riittävän yksilöidyt topicit on toivottavia. Muutama päivä poissa taululta ja viestien plaraaminen käy jo työstä.

Päiväkohtaiset topicit ainakin alkuviikolla helpottaisi hommaa kummasti. Ihan vaan esimerkkinä:
- Mestareiden Liiga 25.2
- Kiekot 25.2
- Loppuviikon futikset-Englanti/jne...
- Loppuviikon kiekot-Suomi
- Loppuviikon kiekot-Ruotsi
3 viimeistä kopsattu Paharsilta ja kannatetaan tätä muotoa.

Sputnik: "Äh, ei tähän oikein voi antaa yhtä ainoaa oikea tapaa.Otsikon laatijan pitää itse vähän tsekata että mikä on pelitarjonta ja sen mukaan fundeerata että paljonko mahdollisesti yhden otsikon alle kerätään pelejä."

Samaa mieltä.

Yhteenvetona kannatan mahdollisimman yksilöityjä topiceja. Mitä enemmän kirjoittajia postaa vihjeitään niin sitä hankalampaa on selata viestejä hallitusti turhan laajoissa topiceissa. Ulko-Usa tosiaan voisi olla jonkinlaisena mallina onnistuneesta viestityksestä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Palaute & Tiedotteet”