Sivu 1/1

Moneybookers

Lähetetty:
Kirjoittaja pena2100
Onko kellään kokemusta Moneybookerista?

Olen käsittänyt että Moneybookersin avulla voit siirtää ulkomaalaistenkin pankkien pelitileille ilman välityspalkkiota rahaa.
Esimerkiksi kun menin siirtämään Betfairin pelitilille (SEB -pankkiin) rahaa niin Osuuspankki otti 12 Euron välityspalkkion.
Voiko siis Moneybookersin avulla rahansiirron hoitaa maksutta vai miten se toimii?

Lähetetty:
Kirjoittaja Berrie
Vanhoja viestejä etsimällä löytyy lisää juttua, mutta vastaan tiivistetysti.

Moneybookers-siirto maksaa 50 senttiä eli homma tapahtuu niin, että napsuttelet Moneybookersissa itsellesi sopivan tilisiirron ja Moneybookers-palvelu tekee siitä ihan standardi-laskun näköisen kaavakkeen jonka voit sitten maksaa verkkopankissasi.

Huomioi se, että Moneybookers lisää 50 senttiä siirtämääsi summaan palvelumaksuna eli se ei ole täysin ilmainen. Nostosta taitavat myös veloittaa 1.80 euroa eli sekään ei ole ilmaista, mutta siihen keksii kiertokeinon kun vähän tutkii bookkereita (vihje: Betsson).

Kannattaa huomioida että monilla toimistoilla on minimisiirtosumma eli Moneybookersilla pitää olla vähintään sen verran rahaa. Pinnaclen minimi on esimerkiksi 50 euroa.

Loppulauseena heitän että Moneybookers on suositeltava tapa siirtää rahaa. Ongelmiakin on ollut, mutta syy voi olla puolessa jos toisessa. Ongelmatapauksia voit etsiä tuon etsimistoiminnon avulla.

Lähetetty:
Kirjoittaja pokram
pena: tuo Osuuspankin palvelumaksu tuntuu täysin käsittämättömältä... eli kannattaa muistaa tämä Betfairin lähettämä info rahaliikenteestä:

"Kannattaa muistaa myös, että rahojen siirtäminen on nyt nopeaa ja helppoa suomalaisen pankkitilimme kautta. Pankkisiirto Betfair –pelitilillesi on maksutonta. Muista aina liittää viestikenttään mukaan rahaa siirtäessäsi henkilökohtainen Betfair –tilinumerosi tai nimesi, jotta rahat saadaan varmimmin oikealla tilille."

Lähetetty:
Kirjoittaja pena2100
Niin se on ilmeisesti maksutonta vain Betfairin puolesta. Pankit kuitenkin perivät omat palvelumaksunsa. 12 Euroa on mielestäni kuitenkin sen verran törkeä summa kotimaan (osuuspannki->SEB) pankkisiirrosta, että oli viimeinen kerta kun siirrän Betfairille tai millekkään muulle bookielle rahaa suoralla pankkisiirrolla.

Lähetetty:
Kirjoittaja Arrows
Itse ainakin siirsin Betfairille rahaa niiden suomalaiselle pankkitilille OP:n Kultarahan kautta pian sen avaamisen jälkeen, eivätkä perineet siirrosta yhtään palvelumaksuja.

Lähetetty:
Kirjoittaja linkku
Kävitkö, Pena, maksamassa ihan tiskillä tuon siirron? Taitaa olla siinä syy, että veloittivat. Ei varmaankaan Betfairissa.

Lähetetty:
Kirjoittaja Neo
linkku kirjoitti:Kävitkö, Pena, maksamassa ihan tiskillä tuon siirron? Taitaa olla siinä syy, että veloittivat. Ei varmaankaan Betfairissa.
Sama tuli itselläkin mieleen. Maksoin Sammosta Betfairin tilille eikä mitään maksuja tullut. Kyseessä on aivan normaali pankkisiirto eikä pankilla ole mitään oikeutta velottaa niistä. Sama kuin siirtäisin rahaa vaikka kaverini tilille.

T: Neo

Lähetetty:
Kirjoittaja hyde
Kyllähän normaalista pankkisiirrosta esim. kaverin tilille menee normaalit palvelumaksut. Tässä Betfairissa on varmaankin sellainen juju, että siirrät tavallaan omalle tilille???? Siis tilisiirto maksaa aina esim. Sampossa, jollet talleta omalle tilille. Näin mun palvelupaketissa ainakin.

EDITTIÄ: Siis mulla tässä oletuksena (liha)tiskillä maksu.

Lähetetty:
Kirjoittaja pokram
jees, eli pankin ja asiakkaan välisestä palvelu(paketti)sopimuksesta tai paremminkin sen puuttumisesta tässä lienee sittenkin kysymys... meitsi vaan kauhistui tuolla aiemmin, että eihän vaan Betfair ole muuttanut yht'äkkisesti mailitse infoamiaan sääntöjä...

kuten eräiden taholta on tainnut tulla jo edellä vakuuteltua, niin pano omalle pelitilille on "maksuton", kotiutuksesta perittäneen jo jotain, mutta toisaalta silloinhan on jo varaa vähän maksaakin :P

Lähetetty:
Kirjoittaja dapple
hyde kirjoitti: Siis tilisiirto maksaa aina esim. Sampossa, jollet talleta omalle tilille. Näin mun palvelupaketissa ainakin.
- vaida pakettia niin ei maksa. mietippä asiaa niin että kun maksat esim. vuokran, sähkön tai vaikka minkä laskun, "kaverin" tilille siirtäminen käy myös laskusta... ei pankki voi alkaa lajittelemaan oman makunsa mukaan mitkä tilisiirrot ovat pelkkiä tilisiirtoja ja mitkä taas esim. laskujen maksuja? niin siinähän tapahtuu tavallaan tilinsiirto omalta tililtäsi asianomaisen tilille... eikä pankki(Sampo) veloita erikseen mitään palvelumaksua niin kauan kuin käytät verkkopankkia... tiskillä asiointi on eri asia... ja ilmeisesti myös tulevaisuudessa maksuautomaatin käyttö myös... jos ei jo ole... maksullista siis? vuodenvaihteen pyhinä tyhjensin betfairin tilini Sampoon... eikä mennyt mitään muita kuluja kuin moneybookkerssin mainitsemat kulut... 1,80€ tai jotakin... ja hommakin hoitui kokonaisuudessaan kolmessa arkipäivässä... siis arkipyhät pois lukien.